Monday 3 August 2020

ki-sugárzás követő rendszerek

Ja...hát volt régen a radar... de nem is az volt a legelső! Gondolj csak bele mi volt előtte:
Ment a paraszt, kalandor, felderítő, kíváncsi, vizet, új legelőt kereső és megnézett mindent. Várt figyelt. Olvasta a nyomokat a földön, a lerágott fűzfakérgeket érintette, szaglászta, kiszagolta a gyökereket a virágok között. Megtalálta amit keresett. Hogyan? Idővel egyéni tapasztalat... mondaná aki hazudni és terelni akarja a lényegről a szót. Az egyébként, de nem az egyedi egyedé aki ott a szél mozgásából tudta hogy másnap vihar lesz, a víz szagából tudta milyen állatok járnak oda inni és mi van a földben ahonnan a víz előtör.
Nem az egyedé, hanem az egyed apjáé és anyjáé és az ő apjuké és anyjuké és a nagyapák és a nagyanyák és a dédapák és a dédanyák tudása együtt ott abban a pillanatban, a közös tudatban tárolva és a kellő pillanatban előbújva megmutatta, hogy azt a gombát nem szabad megenni, hogy ettől a póktól óvakodni kell... Egy szó soha nem hangzott el róla mégis TUDTA.
Mint a Plan(t)k-tont a bálna megtalálja...Na jó az már bonyolultabb...
Szóval a radar előtt is volt már érzékelés.
A geiger gergely counter, a kisfaludy távcső is ezért lényeges - erre akkor még nem is emlékeztem... a gravitációs távcső, merthogy az se radar mégis érzékel. És a többi.
A létezők kisugárzását mérő és érzékelő rendszerek. Merthogy ezek nem bocsátanak ki ("nem-e?") jelet aminek a visszaverődését érzékeli egy érzékelő áramkör...
És az a szomorú hogy az elektromosság első megjelenése és igába hajtásával egy időben kezdék el a pénz és a hatalom megszállotjai ennek kutatását - és egyben minden közbeszéd megtiltását erről. Ugyanúgy mint a közös tudatról való beszédet egyáltalán ezt is halállal és komoly kínokkal büntették, ha valaki hangosan szólni mert, de még fejben is tiltották... a gondolatrendőreik... a figyelők.
És a gravitációs távcső előtt is... a lumiére-ék és a curie család... a sugárzás.
Mert a tudás is fegyver. A szarházik kezében minden fegyver hiszen a szeretetet ők csak eszközként hsználják a hatalmuk megszerzése, megtartása és élvezete érdekében, bármilyen áron.
Ezért terjed pl a LED világítás. Ezzel sikerült átnyomni rajtuk, nem is azzal hogy gazdaságosabb... mert nem az, lehetne az is és végül is azt is megoldottuk hogy az legyen valamivel jobb, de nem ezért sikerült átnyomni. Hanem mert kiváló érzékelő eszköz, a megfigyelés hatalmas globális rendszerében.
Ahogy az izzószálas "égő" használható mikrofonként úgy a LED használható mozgásérzékelőként és személykövető rendszereket lehet építeni vele.
Persze minden kibocsát valamit magából és semmit sem lehet elrejteni tökéletesen az elől aki tudja mit keres és hogyan tudja azt megtalálni.
Emlékezet... és most sóhajt keserűen...
Radiation Following Systems
Radiation Measuring Systems
Radiation Differentiating Systems
Ezeket a cia meg a kgb szeretni fogják mert olyan fasza hárombetűs és jól hangzó (hivatalosan) kifejezések...
Most már biztosan tudom hogy a szarházik mocsadék rendszerének vége lesz. Meg vannak számlálva a napjaik. És itt már napokról beszélek azaz írok. Egyre gyorsuló ütemben fogják egymást levagdosni a csiki-csuki rendszerben - amit részben ők találtak ki és csináltak meg és csinálnak folyamatosan. Ebből nekik nem lesz kiszállás csak egy módon. Azaz lehetne ha fizetnének. Végül is fizetni fog mind vagy a saját vérével vagy pénzzel. Az ár már felment az árakkal 1000millió eurónak megfelelő pénz kell hozzá. Ilyen olcsó lenne. Ahhoz képest hogy mennyi pénz lopnak el minden állam minden költségvetéséből ezek a szarházik ahhoz képest ez aprópénz. Tényleg az.
A kérdés csak az számomra hogy lesz e ezek után élet a bolygón vagy sem.
Ha azt az ütemet nézem hogy a Dunából mennyi víz tűnt el az átlagos vízszinthez képest... akkor sajnos azt kell jelentenem hogy már a többinek sincs sok hátra, ha van olyan hogy többi.
Mert nekem úgy tűnik innen hogy elrohadt minden nép minden társadalom - a zsidó hagyományt gyakorlók elrohasztották az összes emberi közösséget és már nincs ember. Már nincs és nem maradt senki se aki a valódi szeretet törvénye alá rendelte volna életét annak minden megnyilvánulásában.
Némi öröm az ürömben hogy eszembe jut egyiknek másiknak a kínhalála... "ami persze csak kamu volt..." hisz itt van ... ott jön... hahahaha
Amíg van aki csinálja... De elfogynak és egyre gyorsuló ütemben. Így még az általuk keltett koronás őrület is elviselhetőbb a haszontalan maszkjaikkal és korlátozásaikkal, erőtlen pánikkeltéseikkel... Legalább kevesebbet járok boltba. Nincs kedvem a faszságaikhoz.
1918-ban se egy vírus volt. Több különböző vírus és baktérium látott napvilágot több különböző helyen. Akkor is volt maszk őrület az se ért semmit se. Mert az ilyesmi ellen nem így kell védekezni. El kell kapni azokat akik csinálják és meg kell őket nyuvasztani. Megfertőzni őket és megnézni hogyan hatástalanítják. Majd elvenni az ellenszerét és elterjeszteni. Kész vége. Vagy hagyni őket megdögleni. Még jobb.
De jó lenne ha ezek mindegyike egyszerre megdögölne. Tiszta szívvel kívánom. Mi mindent kipróbáltunk velük kapcsolatban és semmi sem működik, csak a halál változtat rajtuk. Az viszont radikálisan. Egyetlen dologra használhatóak: pusztításra. És ha már arra sem akkor trágyának, de még azt is meg kell gondolni mert némelyik abból is veszélyes hulladék lesz.

No comments: