Friday 28 January 2011

26 öngyilkosság a France Telecom dolgozói között

A France Telecom 26 dolgozója öngyilkos lett. A vezetés a munkahelyi stressz következményeként emlegeti a kirívó esetet. Az öngyilkosságok körülményei viszont az elektronikus energia fegyverek, mikrohullámú audiofegyverek, mesterségesen az áldozat agyában generált hallucinációk ...stb használatára utalnak.
A multinacionális vállalatok és a tömegmanipuláció scalar waves technikával (elektromágneses fegyver, HAARP techn ológia) az elektronikus zaklatás, kínzás és gyilkosságok lassan eltakarhatatlanokká válnak. Érdemes megfigyelni mennyire idegesek a vezetők és mindenféle marhaságot összehordanak a valós helyzetet eltakarandó.
Két korábbi blogbejegyzésemben említettem már néhány megvizsgálandó összefüggést a Francia Távközlési vállalat, a Carrefour, a sodium között. Ehhez érdemes megvizsgálni az időjárás manipuláció Franciaországban kiépült "távközléstecnikai adótornyait" és az elkezdődött nemzetközi lelepleződését egy hatalom és pénz függő, lélek nélküli, függő, rosszindulatú, csoportnak, melyet sokan sokféle névvel illetnek.