Wednesday 8 April 2015

megint szex

"Később is találkoztál vele?"
"Igen egyszer megjelent csurom véresen, a ködökétől a mellkasa tetejéig volt egy nem túl mély de erősen szivárgó vágott seb. Teljesen ki volt akadva. Szinte nem is volt magánál csak azt ismételgette hogy azonnal szüksége van a kieégülésre és ha tudom majd azután lássam el a sebét, nem fog elvérezni, ne aggódjak, csak csináljam."
"Úristen. Gyakran történt ilyesmi veled?"
"Előfordult. Még lőtt sebbel is jöttek hozzám néha akik nem akartak kórházba menni és nem ért nemes szervet a golyó, de olyan is volt egyszer hogy ott halt meg az ágyamban a fazon."
"És akkor mi történt?"
"Hát hívtam az Öreget és mondtam neki, hogy meghalt az egyik emberük itt van az ágyamban."
"És mi történt?"
"Azt mondta az Öreg hogy menjek le sétálni pontosan egy órára."
"És?"
"Lementem egy órára, kicsit még rá is tettem, és visszamentem. Nyoma sem volt semminek. Olyan patyolatra kitakarítottak hogy még a kukában sem volt ott a véres ruhadarab, meg az ágynemű is át volt húzva."
"És mi lett a P-vel?"
"Hát kielégítettem, szerintem többször el is ájult közben, összevissza beszélt, valami drog hatása alatt lehetett, de utána kicsit megnyugodott. Még úgy vérsen oda kellett egy kicsit bújnom hozzá - elég gusztustalan volt egy csurom vér emberhez kellett odabújni hogy megnyugodjon. Azután elájult vagy elaludt. Akkor elkezdtem levágni róla a ruhákat, kitisztítottam a sebet alkohollal - képzeld elmondta pontosan hogy mit mivel csináljak és hogyan mint egy használati utasítást, miután körülnézett mi van nálam. Azután bekötöttem és hagytam aludni. Odafeküdtem mellé ahogy kérte."
"És amikor felébredt? Meg miket beszélt?"
"Hát egyszer angolul, egyszer franciául egyszer meg valamit spanyolul mondott, de nem igazán értettem meg nem is emlékszem. Amikor felébredt akkor szépen megköszönte, kért valami ruhákat és mondta hogy majd az öreggel küld pénzt - azután elment."
"Azokat adolgokat amiket mondott majd hipnózisban fel kellene idézd nekünk."
"Hát ne haragudjatok de én nem bízom bennetek. Majd én egyedül megpróbálom felidézni és felveszem nektek kazettára."
---
"Az Eszter megőrült. Le kell állítani."
---
Az a Harcsa volt? Te voltál? Miért kellett az az álca? Nem értem.
áhh, sajnálom. Már elmegyünk egymás mellett.
---
"Az Orsi tejesen felelőtlenül viselkedik és hiába mondjuk neki hogy ő miatta történt ez meg az nem érdekli csak röhög rajta. Segíts valamit csinálni kell hogy megértse."
"Rendben. Szedjetek össze minden bizonyítékot. Pornófelvételeket a feketepiacról mindet amit be tudtok azonosítani biztosan. Ne hibázzatok vele. Legyetek alaposak. Amikor megvan szóljatok és összejövünk egyo lyan régi találkozóra. Keméyn leszek, de nem ölöm meg, ijesztő lesz de muszály. Gábor t fogod tartani a fejét hogy ne tudja elfordítani és megnézetjük vele a videót. Felragasztom a szemhéját és kicsit meg is puhítom, te közben kommentálod hogy ki kicsoda és hogyan került a képbe. Úgy csináld hogy tárgyilagosan elmondod hogy ez meg az aki épp fúrógéppel kínozza a másik szerencsétlent ez az a gyerek aki ekkor és akkor itt és itt volt és így lett beavatva."
...
Eljött a találkozó ideje. Kellőképpen megpuhítottam a lánykát, kicsit túlságosan is jól sikerült mert maga alá csinált.
"Ne tépd le a szájáról a ragasztószalagot!"
"De megfullad, hát okádik nem hallod?"
"Nem fullad meg, több embert megöltem már mint csillag az égen, tudom mikor fullad meg valaki."
"De én ezt nem bírom."
"Na jó vedd le." Anikó letépte a szalagot. A hányás kibukott a száján a mellkasára. zihálva lélegzett és sírt is egyszerre. Szinte azonnal rákezdett.
"Elég volt most már belátom hogy mit csináltam hagyjtátok abba kérlek!"
"Kussolj mert még egy szót szólsz elvágom a kurva torkodat ribanc. Végignézed a művedet és kész egy szó nélkül."
---
A folyosóra menekült egy pár ember akik nem bírták a dolgot végignézni.
"Ez nagyon durva. Ilyennek én még soha sem láttam."
"De igaza van. És látod hogy még most sem akarta elismerni hogy ez gyakorlatilag az ő hatása."
---
Amikor végeztünk leültünk a megszokott körben. Orsi is már letisztálkodva kicsit még szepegve, megtörve és egy kicsit sokkos állapotban.
"Ki kezdi a kört?" Csend volt. Persze nehéz volt elkezdeni. ilyenkor mindig az éppen felmerülő érzéseinket és gondolatainkat szoktuk elmondani, hogy ki miért van itt és hogyan került ide (mit és miért csinál) csak hogy állandóan tudatosítsuk magunkban mit és miért csinálunk. Most nehéz volt emgszólalni, mert valaki olyasvalaki mutatkozott meg akit eleddig nem láttak, az ördögi kegyetlen énem. most nem a szeretet misztériumát mutattam meg hanem a pokol művészetét. Nem ütöttem csak kényszerítettem és üvöltöttem. Tudtam pontosan hogy meg fog törni mert elég érzékeny lány volt, csak hárította a felelősséget, mert így lett idedobva amerikából. Végül ki kellett jelölnöm valakit hogy kezdje el.
"Gábor akkor kezdd te és menjünk körbe jobbra."
"Én azért vagyok itt mert észrevettük hogy a homoszexuális körökben eldurvultak a dolgok és pontosan azokhoz volt köthető az egész durvulás akiket az Orsi válogatott be a beavatásokba. Más egyéb területeken is vissza tudtuk vezetni az Orsi által gerjesztett hullámokat és amikor szóltunk neki hogy valamit nagyon nem jól csinál, akkor nem hallgatott ránk. Ezért szóltunk P-nek. És most itt vagyunk."
"Edina: Én borzalmasan érzem magam, nem láttam még ezeket a felvételeket és engem is sokkolt az hogy egy ilyen apró kis hiba ekkora hatást vált ki egy kicsit később áttételesen, de most látom az összefüggést és ekármilyen borzalmas volt végignézni amit az Orsival csináltatok most már tökéletesen értem, mert ezt meg kell állítani. Szerintem egyikünk sem akarja ezt és nem akarunk ilyen hullámokat gerjeszteni ahogy a P mondja."
És mindenki emondta ami a szívét nyomta.
Én is elmondtam újra, hogy végiggondolva ki volt aki végül is belevitt azokba a terüetekbe amikbe nem szivesen mentem bele és e miatt olyan hatást generáltam ami a második áttételben már agresszivóal keveredő brutalitássá vált. És újra felhívtam az Orsi figyelmét hogy ezt nem csak velem csinálta meg, nem csak rám volt ilyen hatással hanem másokra is és az is áttételesen ugyanígy a brutalitás felé vitte azokat akire hatással volt. Ki kellett neki emelni hogy nagyon erős hatással van az emberekre.
A végén már nem szipogott. Megnyugodott. Megértette. Az övé volt az utolsó szó, és végül is kiderült belőle hogy megértette. De ennek ellenére tudtam hogy nem teljesen érti és tovább fogja éreztetni a hatását - úgyhogy megmondtam neki hogy visszamegy oda ahonnan feladták: amerikába. A brutalitásra odafigyelt végül is és senkire nem erőszakolt többé rá olyasmit amiről látta hogy nem igazán esik jól, de a szexet nagyon szerette és ez olyan hullámokat generált odaát hogy a szállodatakarítás ma sem egy leányálom...
De hát egye meg az aki kifőzte ezt a csapdát nekem.
---
"És később is találkoztál vele?"
"Igen. Amikor le akartam tenni már a pornós szerepemet, mert már teljesen kiégtem és nem volt hozzá gusztusom többé. megkértem hogy segítsen a régi karakteremet felújítani."
"Hogy ment?"
"Hát elég nagy váltás volt és nehezen. Újra vissza kellett híni hogy most ő avasson be engem mert az a karakterem nem emlékezett mindenre."
"És?"
"Megcsinálta. Sőt újat is mutatott. Mert amikor végigmentünk egy csomó dolgon elkezdtem emlékezni és Minden eszembe jutott."
"Újat is mutatott?"
"Igen. Képzeld majd 30 év pornózás után még tudott nekem újat mutatni."
"Mi volt az?"
"Hát megfogta a kezem gyengéden a saját mellemre tette és azt mondta: 'Most te is meg én is téged fogunk szeretni...'" ... Abban a pillanatban elöntött valami kellemes borzongás amit megboldogult lánykoromban éreztem utoljára, amikor a legény kezdte felfedezni a testem és én csak engedtem és  figyeltem a testem rezdüléseit..."
"..."
"És utána el is magyarázta, hogy ilyenkor mindkettőnk tudatát az én testemre irányítjuk, mindkettőnk figyelme az én testemre fókuszál és ez ad egy különleges csavart a szexnek. Mi ketten szeretkezünk velem. És tényleg jó volt. kicsit visszahozta belém a kislányt akit már elfelejtettem. Tudod a szexiparban mindig csak a kliensre figyetem és önmagam szinte el is felejtettem hogy létezek. 30 év másokra való odafigyelés után az hogy újra önmagam legyek a középpontban igan nagyot ütött a pszichémen."
...
A házi készítésű csokoládés szappan nagyon szexi, illatra is és tapintásra is.
---
A zsenikkel teli speciális iskolában valahol európa közepén.
"Feküdj le velem."
"Nem akarok."
"Miért?"
"Mert túlságosan nagy a korkülönbség közöttünk és nem érzem helyesnek."
... Kicsit gondolkodott. Majd elmosolyodott és félig lehunyta a szemét, kacéran nézett rám.
"Én akkor is tudok veled szexelni és fogok is."
"Haha Egy szexhez két ember kell" - mondtam én nevetve.
"De én is gondolatolvasó vagyok meg te is,úgy tudok veled szexelni."
És csak nézett tovább gonoszkodó kacéran. "Jól van csináld. Az nem árhat egyikünknek sem." Ami ez után történt az egészen meglepett. Iszonyú erősen azt kezdtem érezni mintha valaki a farkamat szopná. Le kellett tennem a könyvet amit a kezembe vettem hogy olvasgassam.
"Ahhh." - tört ki beőlem a meglepetés.
 "hahaha" - nevetett még mindig azzal a kacéran gonosz arckifejezéssel - "látod előlem nem tudsz elmenekülni... még ha visszamész a szobádba akkor sem... s nevetett."
"Gyere legalább feküdj ide mellém. Maradunk ruhában és a lelkiismereted nem sérül, csak fejben megyünk el addig ameddig tudunk" - mondta nevetve.
Tudtam hogy be van kamerázva a szobája és csak a lehetőséget keresik mikor tudnák rám húzni a vizes lepedőt, de ezzel semmilyen általunk is elismert és megbeszélt szabályt enm hágtam át, és a lelkiismeretem is megnyugodott. Tualjdonképpen teljesen érett volt pszichikailag noha korban jelentősen alattam maradt.
S elkezdődött életem első tantrikus nemi aktusa. korábban már olvastam erről úgyhogy érdekelt is a téma. Nagyon élvezetes volt, mivel ő is legalább annyira érzékeny volt mint én és ugyanúgy érzékelte azokat a mozdulatokat amiket fejben gondolatban elképzeltem vele. S eközben ő is azt csinálta amit ő eképzelt velem. A dolog annyira izgalmas  volt mint egy igazi szeretkezés. Sőt rájöttem hogy tuajdonképpen fejben több fejet is tudok növeszteni hiszen nincs határ és így olyan helyeken is izgalmat tudok okozni amit egyébként fizikailag nem lehet egyszerre elérni mert nem fér oda annyi fej egyszerre. mind a ketten eljutotunk a gyönyör csúcsára. Igaziból fizikailag is. Elképesztő volt.
...
Másnap az ebédlőben a többiek kérdezősködni kezdtek. Ott volt több másik tanár is. A tanári kar egyébként speciális iskola lévén megegyezett hogy az érzéseikre hallgatva és az etikai önvizsgálat után eldönthetik hogy szexuális kapcsolatba vagy kaladba keverendek e a kiskorú diákjaikkal vagy sem. Ebben az iskolában ez különleges engedékenységgel találkozott, mert itt a diákok mind a korukat megelőző tudással és pszichikai felkészültséggel rendelkeztek - különleges képességekkel párosulva. De természetesen komoly önkritikai szabályrendszert kellett felállítani és elkerülendő a későbbi visszaéléseket, egyébként tiltott volt, de elézően bánt az irányító team ezen a területen. Hazudni nem lehetett mert a tanári kar is különleges képességű egyénekből állt - azonnal észrevették ha valaki belebonyolódott valamibe.
...
"Ti lefeködtetek egymással?" - jött az első közvetlen és azonnali kérdés, bele a közepébe.
"Hát ha a klasszikus esetre gondolsz amikor a férfi nemi szerv a nőiben ki be csúszkál - akkor nem." - mondtam félig gunyorosan.
"Nem értem. - mondta a kérdező srác - pedig úgy néztek ki mint amikor egy pár a reggeli kávéját szürcsöli szeretkezés után, elégedetten és kielégülten."
"Tantrikusan szexeltetek, gondolatban igaz? - kiáltott kötbe egy másik fiú izgatottan. "Én is próbáltam már, a X-el, de nekünk valamiért nem ment csak én tudtam érezni amit a barátnőm csinált. Szerinted miért volt ez? Nektek működött oda vissza?"
A teremben minden figyelem ránk irányult. A téma úgy tűnt mindenkit lebilincsel. És nem csk azért volt érdekes a számukra mert szexről volt szó hanem azért is mert az iskola egyik specialitása az volt hogy a gondolatolvasó és egyéb különleges képességű gyerekek laktak és tanultak benne.
"Működött." - mondta x.
"Ez azon múlik hogy ki mennyire erős adó és vevő. A két képesség nem függ össze egymással. Valaki lehet erős adó, de gyenge vevő és fordítva is. Különböző mértékben is vagyunk képesek adni és venni és különböző területeken is vagyunk erősek vagy gyengék. Például van aki vizuális dolgok adásában erős, audió dolgokban gyenge. De lehetnek egyéb kombinációk is. Ezt érdemes felderíteni. Ráadásul a koncentráció mértékétől is függ sokszor, a figyelemtől is meg a környezeti hatásoktól is - ami elég bonyolulttá teszi a tudományos vizsgálódást e témában."
A gyerekek ezután különböző vizsgálatokat találtak ki és gykorolták ki miben jó és miben gyenge képességű. sikerült egy érdekes új területet felnyitni a számukra és adni egy új megközelítési keretet ami elkotó módon sórakoztatta őket és segített egymás jobb megismerésében és megértésében.
---
Van afrikában egy közösség ahol ha egy férfi megkíván egy nőt akkor ad neki valamit nap
Himba nő - NatGeo
közben - valamit ami a sajátja, nyakék, ruhadarab, valamit - s a falujukban van egy kis kajiba amit arra használnak hogy ott dugnak. Ha a nőnek tetszik a férfi azaz kívánja ő is az együttlétet, akkor este odamegy kiakasztja a férfi tárgyát a kajibára. A férfi innen tudja hogy várják. Ha egy férfi sokszor viszi el ugynazt a nőt, és a nő sokszor elmegy vele, akkor egy idő után összebútoroznak, azaz saját kajibájukban szeretkeznek ezután.
A dolog érdekessége hogy egyik nő sem tulajdona egy ik férfinak sem. Más férfi is hívhatja a már összebútorozott nőt is szeretkezni a "nyilvános-házba" és van hogy meg is történik a dolog. Nincs sértődés mert a természet az természet és ha egy férfi és egy nő között van valami pezsgés akkor nem rontják ezt el a birtoklási kényszer hülyeségével. mennek és egymáséi lesznek. S minden megy az egészséges mederben tovább.
"És mi van ha egy nő kíván emg egy férfit?"
"Ugyanaz. Akkor a nő ad valamit a férfinak és ugyanúgy találkoznak a kajibában."
Engem lenyűgöz ez a keresztény katolikus agylúgozástól mentes hozzáállás az egészséges nemiséghez, úgy hogy közben megtartják a késleltetés és az udvariasság kereteit. Remek példa arra hogy hogyan is lehet ezt egsézséges módon természetesen csinálni.
És végül is ebben a közösségben is megfigyelhető volt egy természetes tendencia, hogy kialakultak állandó párok akik nem vagy csak nagyon elvétve mente mással a közös kajibába. tulajdonképpen mindenféle kötöttségi szabályok nélkül kialakultak természetes hosszú ideig fennáló párok (kvázi házastársak). REndkívül lebilincselő tudni azt hogy ez is természetes dolog és amíg nem kapcsolódnak be a mindenbe beleszaró manipulátorok addig ez a természetes pszichés folyamat rendezi a párkapcsolatokat. És jó tudni hogy az ember apalvető természete a hosszú időn keresztül tartó párkapcsolatban való létezés a nemi élet ugyanazzal a nővel - s úgy hogy azért itt ott az emberek mégis elkalandoznak, s ha ennek megvan a megfelelő kerete akkor ez is természetes.
Míg a keresztény értékrendben például a kitekintgetés egyértelműen katasztrófát, bűnt és sokszor házzasság megtörését jelenti.. addig a természets rendszerben ennek is megvan a helye.