Monday 23 April 2012

Sex drive

M. Oscar Wild - Eros.
Az ő feladata a nemi hajtóerők (sexual drives) feltérképezése ("nem értem hogyan" - hipnózisban, emlékezettörléssel) volt. Köszönöm neked!
A szex egy idő után anyagi természetűvé válik, függőséggé, mely anyagként viselkedés. Az orgazmus pillanatában kinyílnak a csakráink és ez nagyon jó érzés, viszont pont ellentétes hatással jár ha hosszabb távon ragaszkodás nélkül teljesen lényegtelenül válogatás nélkül gyakoroljuk bárkivel.
A kiüresedés elkerülhetetlen. A kiüresedést a nemi öröm fokozásával lehet javítani. Először a helyek váltogatásával, majd a nemek partnerek, a csoport, de végül ez sem bizonyul elégnek. Ekkor vagy már közben előkerülnek kiegészítő anyagok - drogok  - majd legvégül az erőszak. És a legutolsó állomás a halál, gyilkosság, vér.
Ezért nincs vége ennek az útnak - vagyis két lehetőség van: vállalni ezt a véget, vagy kiszállni. Kiszállni nehéz.
"Te van egy fiatal értelmes csaj, aki pornózni akar."
"Meg tudja fogalmazni amire kíváncsiak vagyunk."
"Nagyszerű, legalább nem kell mindent nekem végigcsinálnom."
...
"Ne használd a saját nevedet. Nem magadat adod és nem is téged vásárolnak meg így, használj másik nevet. Később könnyebb lesz, ha ki akarsz szállni."

A sarkcsillag tovább mozdult alig észrevehetően.
"És mit kérsz ezért cserébe?"
"Hát ha eddig eljutok majd élve, akkor úgyis megtalálom majd amit tenni tudok. Osszátok meg ezt a tudást az emberekkel. De amúgy sem lesz választásotok. Ha megteszitek amit elterveztünk ezek az eszközök kényszerpályára állítják az emberiséget. Két választása lesz. Elpusztul vagy a felépülés útjára lép."
...
"Ha ezeket megoztjuk az emberekkel csak úgy egyszerre - itt kő kövön nem marad."
"Amúgy sem, csak nyúlik a kínlódás mint a rétestészta."