Tuesday 13 January 2015

alagutak a föld alatt

Jó sokáig tartott és jó sokba került a négyes metró építése - és ki tudja - talán nem is csak a négyes metró épült abból a pénzből. Időnként azon is elgondolkodom, hogy vajon ez a déli áramlat mégis minek is kell? Hiszen van már itt egy vezeték amin szépen jön a gáz, sőt többfelé el is ágazik... akkor miről beszélnek ezek? Csak nem arról van szó, hogy mégsem adták fel a circus tagjai és a nagy manipulátorok a harmadik forró világháború tervét és szeretnék megjtszani a felújított régi-új atomarzenált végre bevetni? Ez egyszerre megoldást jelentene a túlnépesedés problémájára - amit valljuk be szintén ugyanazok okoztak, akik a természetes rendet felborították és most a saját elmebeteg megoldási módszerükel meg akarják oldani a problémát, csak hát a probléma ők maguk, és a gondolkodásuk. Nyilvánvaló a helyzet. hová menekül a patkány, ha veszélyben érzi magát? A föld alá!
Európa szerte már Hitler is rengeteg alagutat épített, Szálin úgyszintén. Az angolok egész föld alatti városokat építettek fel, amerikában is csak töredéke került napvilágra a már felépült iszonyú méretű és kiterjedésű föld alatti világnak. S ráadásul a harmadik világháborús terveket szövögetők nem álltak le az alagutak építésével. Szóval akkor lehetséges, hogy a magyar kormánytagok is beszálltak a titanik építésébe? Hát persze.
Jelenleg a garázsban alszom, mert állandóan támadnak még mindig különböző hullámtechnológiákkal. A fülem a földön van s hallok. Mit hallok? Hát olyan hangot mint amikor egy metró indul el s megy aföld alatt, csak ez valahogy halkabb... fapadló recseg, emeberek beszélgetnek, kutya ugat - s mindez kérem, nem, nem tévedés: a föld alatt.
Baja alatt egyébknt is van egy hatalmas alagútrendszer - hiszen tolvajok városa volt ez mindég, de jó ne legyünk ilyen szigorúak, hisz valamiből fel kellett építeni azt a hatalmas zsinagógát - és akkora alagút épült s került időnként újságba, hogy egy szekérrel is utazni lehetett benne. Hová? Merre? Hogyan szellőztették? Hogyan szellőztetik most?
Annak idején én amgam is lementem az egyik ilyen járatban, mint jó felderítő megismertem a helyet ahol születtem - bár ne tettem volna - s az egyik régi alagút pont a házunk alatt megyen. A szellőzés is megvolt az egyik pont a bagolyvárnál az öreg suszterrel szemben aki maga is szabadkőműves volt, a festővel egyetemben.
A suszter házának ma már csak a helye látszik: "Itt lakóépületek épülnek..." feliratú táblával.
De erre is van megoldás: Denverben már le is teszteltük anno a technikát, ami elég egyszerű ahhoz hogy a pórnép is meg tudja csinálni, és be lehet vele robbantani még a több száz méter mélyen lévő alagutakat is... Nincs hová elbújniuk. Ha háború lesz hát ők is meghalnak... A pácban mindenki benne van. Ma már ők is fent vannak a táblán.
A sok hülye lehyülészi a másikat, mert ő már valamit megértett - de persze klímaváltozás az nincs, hülyeség ezzel is csak a világkormányt akarják megvalósítani azért ijesztgetik vele népet. És persze ez a birka is birka csak ő már érti a doppler hatást, s emiatt a másikat már lebirkázza. Kemény nézni ezt a csürhét, emberoidok. Ha közel jönnek egész szerethető némelyik - s közel is jönnek sokszor. Aztán olyanok is leülnek velem szemben a kávézóba, akik lejárnak az alagutakba elemet cserélni a kristálygenerátorokban amik az ultrahangot generálják, meg a mikrós cuccot beállítják, pótolják, ha valamelyik másik ellopta volna, hogy ne legyen nyugtom, mert ezért nekik fizetnek.
Persze s a végén mennek ők is a levesbe. Vehetnek jegyet a Titanicra... menjetek csak keressetek másik bolygót hahaha - költsetek sokat rá. Minnél többen elmentek annál jobb.
Úgy legalább a leggazdagabb pusztul mihamarább, s így igazságos, mert ma már csak az lehet gazdag, aki mocskos szarházi.
Azt hiszik nem tudom ki ül le elém, ki veszi a mintát, a boltban... Megjegyzem őket és bosszút fogok állni rajtok ha eljön az ideje. Több mint 30 évet lehúztam a legszarosabb mocsokban, úgy hogy a legtöbbje észre sem vett semmit belőle. Dolgozni "jártam" miközben összesen ott voltam vagy 10 alkalommal, s közben jártam a világot majd egy éven keresztül. Senki nem vette észre. Azt hiszik még mindig hogy ők már mindent tudnak, értenek és kontrollálnak - pedig ha tudnák és látnák amit én...
Egyre kevésbé látják át a dolgot, de a saját igazukról meg vannak győződve: ők az erősek és neki van ász a kezükben. A tudásuk sajnos nem elegendő ahhoz hogy ne történjék meg a katasztrófa, s egyre kevésbé érdekel. Senki nincs a környezetemben aki eljutott volna a felelősségvállalás szintjéig. Senki nem jön oda hogy azt mondja: na jó akkor csináljuk. Mindenki ott vállaljon feladatot ahol a legjobb. Mert persze mindegyik irányítani akar. Nem baj hogy szart se ért hozzá, nincsenek meg a képességei - ő akar irányítani. Én csak mondjam meg hogy mi a véleményem erről, meg arról, meg amarról, meg az mi, meg ezt hogy lehetne megoldani, meg légyszi segíts - de ne irányíts... hahaha. Nem tudok segíteni. Ahhoz hogy segíthessek irányítanom kell. Azok akik még ma is sikeresek és életben vannak, azok azért sikeresek, mert pontosan azt csinálták meg amit mondtam nekik.
Persze vannak olyanok is akik csak abban kértek segítségek: hogy n "jó katona akarok lenni" Megtanítottam neki hogyan tud jó katona lenni. Persze a reguláris hadseregek soha nem fogják azt a szintet elérni mint amit a para-hadseregek, a circus katonái elértek, s ellenük esélyük se lesz. Meghalnak. De ez sem érdekel. Ő döntött. Én meg elfáradtam abban hogy olyanoknak próbáljak elmagyarázni valamit aki magasról szarnak rá. hiába nem akarják megérteni hogy ha erre mennek az bukta lesz, mert ők csak a saját baromságukat akarják megcsinálni és csak abban segítsek amit kérnek és nem akarják a többit.
Aztán ott vannak azok is akik megtanulták kimondatni velem azt amit hallani akartak. hogy csinálták? Hát addig lavíroztak amíg  rájöttek hogy én nem kényszerítem őket akkor mindenre amit nem akartak megcsinálni azt mondták hogy "nem engedi". Látod? Megtiltják, adóztatják, szétverik letiltják - nem engedik, nem lehet. És közben ők nem akarják és ők maguk verik szét és kérik a többi szarházi segítségét. mert Mammon hitűek.
Putyint isteníti a sok propagandista barom, pedig ugyanaz a sazrházi mint az összes többi. ugyanaz a mocsok van ott is csak még büdösebb mint nyugaton. De meg fogják tanulni. Az ilyesféle propagandistáknak a kgb rövid befejezést szokott írni a normalizáció során. A nyugatiak ugyan szokták őket alkalmazni szép számmal, mert kell nekik a szakértelem. De az aló meg dölgött. Kissinger átnyergelt a kínai orosz lóra - szerntem ennek köszönhetően kaptak egy kis hátszelet a tőzsdei vágás elhárításához, s ennek fejében az RT-ről Putyin hű barátként eltüntette a pedofil perről szól eszámolókat, mai jelenleg folyik Londonban. Vagy az is lehet hogy ő is kenegeti a kislányokat, vagy talán kisfiúk ánuszát? hahaha ilyenkor mindig eszembe jut az öreg börni ekleszton esete. Amikor kiképeztünk gyerekeket arra, hogy az ilyen pedofilos bulikon gyilkoljanak (másképp hogyan véded meg a gyermekeidet? nem tudsz ott lenni és elviszik), akkor áttért a kutyákra. Miután meghallotta hogy kutyákat is kiképeztünk... és itt csak nevetni tudok. Végül a sonkánál kötött ki szerintem amit előtte megmikrózott hogy legalább meleg legyen...lol... Azért ilyenkor egy kicsit örülök. Vele se kitolni akartam csak rávezetni a rendes dugás ízére. De ő nem akarta. Félt. Azóta szerintem már kipróbálta a rendes hús vér nőket is talán rendes pózokban...hiába "ennek még a kurvái is jobbak" dícsérte asszem bokor gyuri a művem egy szeletét...
Hallgatnak. A legtöbb csak kihasználni akart, valódi változást nem. De most megbosszulok mindent amit rám nyomtak - hazugságokat, amibe belekényszerítettek, amit rámkentek.
Mindenért visszavágok háromszorosan.

elme-kontroll, agyprogramozás, mind-control,

Mennek. Erdő, hegyoldal. Hó, fák, madárcsicsergés, napsütés, kiváló és remek hely és alkalom egy romantikus sétára. Felérnek a hegytetőre. A csaj már felfelé is manipulál - persze ő meg van győződve róla hogy, neki igaza van - hivatkozik arra, hogy neki van ez a "dolog" a szivével... Ezért nem tud "sietni" holott sietségről szó sem volt. Rendben. Mennek tovább.
Szóval felérnek. Nagy torony állja útjukat, kerítéssel körbevéve.
- "Erre jobbra kell menni!" - mondja a csaj - "Én már jártam erre és emlékszem."
- "Nem arra kell menni. Itt tovább és majd kicsit később jobbra a vasúton át." - válaszolja a srác kicsit türelmetlenebbül.
- "De nem. Én emlékszem. Nem jó felé megyünk."
- "Gyere csak, meg fogod látni hogy jófelé megyünk."
Kicsit mennek, miközben szemben jön egy idősebb pacák.
- "Kérdezzük (többes szám, miközben ő bizonytalan a srác nem, de azt várja hogy a srác kérdezze meg, holott a srác pontosan tudja, hogy jó fele mennek - fontos!) meg! Én nem vagyok biztos abban hogy erre kell menni."
- "Rendben van. Kérdezd meg (a srác felismerte az ártalmas manipulációt és elhárította, visszaadva a labdát)."
... Megkérdezte a csaj. Tényleg arra kellett menni, az idősebb úr is megerősítette azt amit a srác mondott.
- "Látod? Igazam van."
- "Nem!" - mivel a srác kikerekedett szemmel felkapja a fejét és kitörni készül, a csaj folytatja - "Nem érted! Régen erre jöttem valakivel és ott mentünk el valamerre..." - de nem tudta befejezni.
- "Dehogynem értem. Tévedtél. Tévedtél és még ezen felül vádaskodsz is. Tudod egy felnőtt, felelősségvállalásra képes ember ilyenkor beismeri hogy tévedett és azt mondja: Tévedtem. Ha ezen felül még józan gondolkodású is akkor hozzáteszi azt is hogy bocsánat. Ez már egy jóvátételi cselekedet. Ezzel teljes mértékben helyrehozza a kapcsolatban rejlő egyensúlyt és harmóniát. Ennek ellenére te még megtriplázod a romboló viselkedésedet azzal, hogy a tévedésed elismerése helyett vádaskodsz valami olyasmivel amit a teljes őrület állapotában csinál csak egy diszfunkcionális ember. De teljesen jól értem. A probléma ilyenkor az, hogy te nem vagy képes a felnőtt felelősségvállalásra és olyan nehézségeid vannak önmagad elfogadásával hogy inkább visszatámadsz előre, mert legjobb védekezés a támadás és azt a helyzetet amikor valaki szembesít valamilyen hibás tetteddel te támadásnak éled meg. Az a helyzet hogy kimondd és elfogadd hogy hibáztál, tévedtél - olyan helyzet amit érzelmileg nem vagy képes elfogadni és azonnal az énvédő mechanizmusaid indulnak be, ha valaki ilyen helyzetbe kényszerít. Annyira kényelmetlen az ilyen helyzet a számodra, hogy mégmeg is akarod magyarázni, hogy én miért tévedek. (Nem te tévedsz tehát hanem egyenesen én tévedek: mert nem ÉRTEM...) A felelősség áthárításra került ezzel a módszerrel bármilyen őrült és logikátlan és természetellenes - csak azért hogy megvédd az instabil, ingatag és felelősségvállalásra képtelen önmagadról kialakított hazug énképedet. Sőt, tetézed a dolgot azzal, hogy még nekem is támadsz: VÁDASKODSZ, hogy én nem értem - ami egy romboló helyzet, tekintve hogy én vagyok az aki tökéletesen érti, sokkal jobban mint te önmagad bármelyik reakcióját (ami normális helyzetben épp fordítva kéne hogy legyen - tekintve hogy mindenki önmaga legjobb ismerője, elvileg). Szóval egy egészséges ember a következő dolgot tette volna ebben a helyzetben: Először is azt mondta volna, hogy 'én úgy emlékszem erre kellene menni...' Azután megegyeztek volna, hogy merre mennek. S ha az egyik bizonytalan de a másik biztos önmagában, akkor nem a bizonytalan nem kérdőjelezi meg a magabiztost, hanem rábízza magát vagy más megoldást keresnek ha semmilyen biz-alomra nem képesek. S ha kiderül hogy a magabiztosnak igaza van akkor ezt mondaná: 'Tévedtem. Igazad volt. Bocsánat. S mennek tovább békében és élvezetben. Az egészséges ember azért tudja ezt megtenni, mert nincs szüksége arra, hogy tévedhetetlennek tűnjön, hogy mindig neki legyen igaza, s nem omlik össze, tudja magát szeretni és elfogadni akkor is ha téved. Mert ez így működik az egészséges emberben.
Szóval itt a program a következő:
- Felelősség elhárítása sőt áthárítása a másikra, azért a hibáért amit ő maga követett el.
- Sorozatos manipuláció annak érdekében, hogy irányíthassa a másikat (romboló helyzetbe kényszerítés pontosan meg nem fogalmazott, kérés sugallmazásával itt a romboló helyzet, megkérdezni valamit amiben biztosak vagyunk azaz önbizalom megkérdőjelezése és ezen játszmába való rejtett, burkolt belekényszerítés. Ravasz és rendkívül romboló, mert a legtöbb ember nem elég intelligens hogy észrevegye a helyzet romboló voltát.
A program hatása alacsony intelligenciaszinten érzelmi kontroll, irányítás kiépítése az áldozatban. Magasabb intelligenciaszinten a célszemély vagy küzd vagy elmenekül: szembeszáll vagy othagyja az elmebeteg manipulátort. Az ilyen kapcsolódási formában ugyanis nem lehet egészséges viszonyt kalakítani amíg a régi beteg és romboló struktúra jelen van. Harmonikus kapcsolat ugyanis csak két felelősséget vállalni képes egyén között alakulhat ki, akik képesek az önmagukkal és a másikkal szembeni őszinteségre. Ebben a helyzetben te erre nem voltál képes."
---
Ilyen egyszerű helyzetekben dől el a világ sorsa. Ilyen helyzetekben dőlt el hogy Hitler kiadta-e a parancsot a bombázásra vagy sem, hogy tervet készített-e sok millió ember elpusztítására vagy sem. És ilyen helyzetekben dől el hogy a föld elpusztul-e vagy sem. Felelős vagy?