Tuesday 25 July 2017

NDK turmixgép alias mini erőmű, bemérő, oszcilloszkóp, támadó fegyver, lehallgató, és órás rádió



Íme ő az. Az NDK turmixgép amit még 6 évesen 1982-ben alkottam meg a buzi russzki klánvezér NDK-s rádiógyárában. A 220V-os 50 Hz hálózatba bedugva sima rádóiós óraként is lehetett használni, de megfigyelő eszköz távolsági kommunikátor - az usát is hívtuk vele, mini erőmű - beleépítettem a szembefordított rezgőkört a soros trafóval és sok minden másra is jó volt. Ezzel robbantam be az elektronikai kémjátszmákba annak idején. Az öreg azt akarta hogy ez nagyot szóljon. Hát nagyot is szólt.


A buzi russzki mr fenyőtűlevél aki egyébként a russzki klán vezére volt arra szánta a dolgot és azért adott komoly támogatást, mert ezzel akarta felderíteni a mi hálózatunkat. Nos ez visszafelé sült el. Később össze is szedték halkan az összes kint lévő darabot belőlük hogy ne derüljön ki mik vannak benne.
A trafó bele ugyanannál a Unitránál készült ahol az öreg már egészen a hetvenes évektől minden kiadott trafó bemért karakterisztikáját rögzítette és a bemérő eszközeikkel pontosan meg tudták modnani, hogy a világ mely pontján található és melyik konnektorba van bedugva... sőt...












Apu se pihent közben és csinált egy erőművet egy sokol rádióban... egyszerűbb volt és csak a hálózati 220 jött ki belőle ráadásul ezt már az orosz oldalon ugyanezek úgy csinálták meg hogy mind az erőmű mind a rádió tönkrement benne hamar... de ez is termelte az áramot és amint látszik a hátoldalán igen komoly dolgokra volt képes, nagy energiák tomboltak benne.


Ez a két trafó balról jobbra: a katonai bemérő és kémeszköz egyik emeletes trafója ami egyben erőmű tekercselés is volt már nem volt türelmem szépen feltekerni csak négyesével tekertem a huzalokat párhuzamosan - ezeknek jó lesz így is... meg amúgy sis pontos lesz ha nem szépen csinálom......
A jobb oldali pedig az EMP elleni védelem... piszok egyszerű amint látható... ki is akadtak miatta azok akiknek a több billió dolláros fegyvert fejlesztettem hogy ennyire egyszerű kivédeni... persze a fegyver is egyszerű volt, csak ők megnyomták a költésgvetést, hogy jó sok szarházi tudja megtölteni a zsebét...


És egy erősítő - erőmű szintén szarházik kérték hogy csináljam meg nekik is... ennek az az érdekessége, hogy egy trafóval oldottam meg a három tekercset. Kivezettettem a gyárban a primer és a szekunder közepét és azokkal variáltam sorosan is meg párhuzamosan is.



Juhász norbi is dani is zituska is és a többi is mehet a picsába...
Északi szabi lett az imre utóda... nem a guineai emberkereskedőtől félt hanem tőlem... imrének mondtam anno hogy itt fog megdögleni baján, elhatározta hogy nem jön többé ide... nos nem is fog mert nem megy már sehova...
Innen jön a letörési tartomány.
Gondoltam ezeket felteszem. A nagyimiék anno csináltak egy ibanez gt100 erősítőt is amivel gyilkoltak és lehallgattak és megfigyeltek és kínoztak másokat... azt is megpróbálták hátha.. .de már akkor számítottam erre... Első dolguk mindig az volt hogy velem próbálkoztak bármit fejlesztettem nekik, csak én mindig kidolgoztam a védelmet is bármit csináltam. Szóval nem ment.
Megegyeztünk az öreggel anno. Ő megvalósítja az álmát és én is az enyémet. Kiderült hogy egy irányba megyünk és az ő szerepe is fontos és beleillik a teremtő akarata szerinti irányba habár az övé a vérút végletekig való elvitele volt.