Saturday, 7 November 2015

erdei és városi gondolatok

A nap szép aranyszínre estette az erdő egy részét, bolyongok benne időnként úton, máskor csak úgy árkon bokron át. Mindig van cél, mert már régóta nem bolyongok céltalanul. Szabadság, de mindig itt is vannak környzeteti változók amikhez alkalmazkodni kell, ha élni akarsz.
Hideg van csípi az orromat a levegő éjjel de az erdő csendje miatt megéri. Csak néhány vad és elmeháborodott zavarodott ördög kísért a sötétben, némelyik már szellem azóta. A legviccesebb az egyik erdészház kint tartott házimalacainak éjszakai randalírozása volt. Egyszer még egy tapsiüles is megcsodálta a sátramat majd továbbvágtatott a sötétbe.
Bontom a sátrat - megint apám jár a fejemben, amikor Chippel együtt hárman találkoztunk a hegyekben valahol a világban.
"Mit csinálsz fiam? Úgy mozogsz mint egy túrista."
"Hát most túrázunk nem?"
"No de azért mégis túlzás 10 perc mire feláálítod azt a sátrat. Megmutatjuk neki Chip?"
"Mutassuk"
"Akkor: Sátorverés!" Azzal mindketten nekiugrottak a sátraiknak és pillanatok alatt felverték tiptop mindkettőt.
"No jó, no jó, de az anyémmel is meg tudod ezt csinálni?"
"Akár milyen sátorral..." nevetett büszkén a szokott módján. S csinálták is újra. Apám vezénylet amikor készen voltak. "Sátorverés." "Sátorbontás." Sátorverés. Sátorbontás." És tíz perc alatt felverték majd elbontották mindkét sátrat vagy háromszor négyszer. Élvezettel néztem a begyakorlott mozdulataikat. Nem kapkodtak de gyorsan dolgoztak.
"Ezt jó volt látni!" mondtam őszinte elismeréssel.
"Most csinálom én és mutasd meg mit csinálok rosszul, majd mondd el hogyan tudom kijavítani a hibát."
S csináltam. Sorban elmondta amit rosszul csináltam.
"Látod kicsúszott a kezedből a ponyva rögzítőszalagja újra meg kellett fognod ezzel értékes másodperceket vesztettél. Úgy ogd meg azt a szalagot mintha ezen múlna az életed, vagy ami még rosszabb egy barátod egy szeretted élete múlna rajta! Akkor nem fog kicsúszni a kezdből." Kicsit később: "A sátorrudazatot is ugyanúgy be kell gyakorolni. Szétszeded és összerakod újra és újra otthon. Amikor jól ment azt emgjegyzed. Leülsz és végiggondolod, elképzeled magad előtt ahogy szétszeded és összerakod. Nekünk ezt a kiképzés alatt fegyverrel tanították. Azt mondták hogy a vegyvered az életed. De mi akik élni akartunk továbbvittük ezt a tanulási módot mindenre. Elképzeled és utána újra gyakorolod. Kijavítod a hibákat és végiggondolod hogyan lehet még gyorsabban minnél kevesebb mozgással megoldani. például a rudazatott szétszedni először félbe majd megint már mindkét szárat egyszerre félbe, ha négy részből áll. Nem jön szét? Akkor csavarni kell. Meg kell tanulni hogyan lehet biztosan első és egy mozdulatra szétszedni. Mintha fegyver lenne."
Amikor csomóztam a sátor rögzítőszalagját ugyanez járt a fejemben. megint kicsúszott a kezemből. Megint másodszorra úgy megszorítottam mintha valaki élete múlna rajta. Ugyanilyen sátrat használtam akkor, mint most.
"Akkoriban száz és száz ilyen kuglit képeztek ki az oroszok, tömegével. És hullottak, sokan a bevetés első napján elpusztultak, de nem érdekelte őket, csak képezték őket mint az őrültek."
"De miért? Hova küldték őket milyen feladattal?"
"Nem tudom pontosan, minden titkos volt, különböző országokba dobták be őket bevetésre, sok európai országba is, minek? Hát gyilkolni tanítottuk őket, meg csupa katonai dologra, úgyhogy sok kétséged ne legyen afelől mit műveltek."
"Te mit tanítottál?"
"Amiben én vagyok a legjobb: nyomkövetést, nyomolvasást."
---
A kis Rákóczi előtt odaültettek egy csomó bokrot. kis fehér bogyók voltak rajta, amik mérgezőek voltak. Elég volt egyet megenni ahhoz hogy megöljön egy felnőttet. Azzal riogattak engem hogy aki csak egy jó szót szól hozzám azt mind arra ogják hipnotizálni hogy egyen meg egy bogyót a bokorról. Mondom a tanároknak hogy az a bogyó a bokron mérgező és vágják ki mert baj lesz, hipnotizálni fogják a társaimat akik szeretnek hogy egyenek belőle. Nem érdekelt senkit. SENKIT. Igazgatótól, tanárig mind vonpgatta a vállát.
No jól van akkor majd én megoldom. MEgtanítottam nekik hogy nehogy egyenek belőle és megmondtam nekik hogy mérgező. Megtanítottam azt is nekik hogy ha valaki bántja őket akkor ezzel meg tudják ölni úgy hogy senki nem fogja őket megvádolni, mert azt se tudják hogy ez mérgező. Ez volt ugyanis a válasz a tanári kar részéről. Akadt egy kislány akit megerőszakolt egy rokona. Ő azt mondta hogy meg akarja ölni mert nagyon fél és már nem először tette meg vele.
"De P három napig kórházban voltam."
"És mit csináltak a kórházban?"
"Bekenték a puncimat valami kenőccsel, meg orvosságot kaptam és három nap után hazaengedtek."
"Rendőrrel beszéltél?"
"Nem. Senkivel sem. Anyukám se mondott semmit se. Mindenki hallgatott."
"Rendben van. De Jól gondoldd át, mert ha megcsinálod nem lehet többé visszacsinálni. Aludj még egyet rá és ha holnap is úgy gondolod akkor hajrá."
---
"Te a gyerekek visszaütnek." hallom kisvártatva a folyosói visszhangban...
Vissza bizony. Ha a felnőttek nem csinálnak semmit. Ez a történet egyébként sajnos igen gyakori még ma is. És a közös hallgatás még mindig ugyanolyan a "felnőttek" részéről. A sátánista kisváros lehet hogy nem is egy kisváros, hanem egy egész ország. De azért fogynak.
Egy hétre rá hogy egy különös tiszteletben álló hálózati tag eldobta a pacskert valami gyanús mérgezési tünettel, a suli előtti bokrokat tövestől kivágták. Már nem emlékszem a nevére hogy ki volt, de még én is meglepődtem a név hallatán. Valami feddhetetlen tisztségviselő volt vagy valami ilyesmi, tanár talán nem emlékszem. Aki tudja írja meg, ha meri.Ugye I love magyarország mi? Ez is magyar hungaricum nem? Az országos hallgatás ezekről, mert MINDENKI BENNE VAN. 10% aki semmit sem tapasztal ebből, a többi csak hallot róla meg tud róla hogy ez meg az, de nem érdekli, nincs bizonyítéka stb, a többi meg RÉSZTVEVŐ, látta, halotta, tudja, csinálja, elnézi és hallgat. Egy ideje már azon gondolkodom hogy nem turáni átok van ezen a népen hanem elkorcsosult és pusztulni, pusztítani való korcsjazattá vált ez a nemzet minden beépült és beszivárgott, betelepített patkányával együtt. És tudjátok mi volt a válasz mikor ezt elmondtam a felnőtteknek anno: ILYEN NINCS. AZ A LÁNY HAZUDIK, MEG ITT ILYEN NEM TÖRTÉNIK, LEHETETLEN HOGY AZ AZ EMBER ILYET TENNE... A kurva anyátokat férgek nők és férfiak, anyák és apák, egy korcs patkányhorda vagytok és pusztuljatok a picsába. De sajnos ez nem csak itthoni hanem világjelenség. És hát hogy persze ezeket vadásztam le és pusztítottam el igen. Ja hogy a fiad, lányod, apád, anyád, rokonod, barátod közéjük tartozott - hát bocs, azaz dehogy bocs, azt kapta amiért megdolgozott.
Természetesen ez az egész történet hogyan vonult be a hálózat hírcsatornáiba? Hát hogy a gyerek megőrült és gyilkolni tanítja a többi gyereket és üssétek verjétek ahogy csak tudjátok... Ezek vagytok ti. Patkányok.
---
Egyébiránt az irányítókkal kapcsolatosan még annyit megjegyzek hogy a cégek amikben a működéskükhöz szükséges pénzeket tárolják nem azért használnak hajléktalanokat előszeretettel két kanna borért,mert így akarják elkerülni az adóhatóságot... haha nem nem, az adóhatóságot a zsebükben tartják hiszen annyi pénzt lopnak és mosnak tisztára hogy egy adóellenőr vagy a vezető megvásárlása aprópénznek számít, hanem azért mert ezeknek a cégeknek az irányítói korán halnak meg, igazából nem is bírják tovább mint egy két hét... Hamar levadásszák őket. Ezért igyekeznek titkolni a cégvezetők valódi szmeélyazonosságát. Ezért jó hogy terjed a teljes test maszk készítés és a karakterépítés tudománya hiszen így tudják cserélgetni ezeet a figurákat is úgy hogy van elég jelentkező az ilyen helyekre hiszen ki ne szeretne akár két hétre is milliárdos lenni... perzse azt nem mondják el nekik hogy milyen esélyeik vannak a túlélésre és mennyi ideig :-D
---
Nézem a csajokat a borzasztó barátokat... hát nagy a nyomás viszont ők persze hogy nem érzik... :-D hahaha a kirakatba nem mehet nyomás hogy nézne ki a dolog... nem lenne elég vonzó... a régi ocon jobban tetszett azért. Most hogy elköszöntünk ray barátunktól - hiszen azon kívül hogy szervezkedett és mindent igyekezett elvágni amit tudott, azon kívül csak a forrásokat fosztogatta - szóval több karaktere is kiadó, ott is lesz egy kis pörgés. Hát mondtam, hogy ne maradjon soká és ha ellenem akar játszani akkor rajtaveszt, mert nem eri el a szintet, hiába egyszer megszerveztek neki egy akciót amibe behívtak engem is segíteni mintha majdnem rajtavesztettek volna. Azután laültem velük egy kellemes tábortűz és szarvasvacsi mellett végignéztük a dolgot hogyan alakult ez így persze hazudtak, azaz hallgattak én meg játszottam velük, pont mint egy zenekarban, ha arra megy a banda akkor is megyek velük ha nem tetszik, vagy játsszhatok disszonanciát is ,de én altatni szoktam, bár ez is helyzettől függ. szóval kiderült hogy olyanok után mentek aki elég komoly három üggetlen védőcsapattal volt védve, mégis valami érdekes bravúr olytán kijátszották őket úgy hogy "nem tudtak róluk" (?) és utolsó pillanatban értem oda hogy ki tudjanak élve kerülni a helyzetből, érdekes módon minden a helyén volt ahhoz hogy be tudjak a vatkozni, mindegy megoldottuk. A veszély valós volt és belepusztultak volna segítség nélkül. Ügyes húzás volt, de nem ettem meg bocsi. Persze utána rájuk lett állítva mindenkire egy egy komoly treacker team, csak hogy lássuk ki kicsoda és mit csinál, azután kicsit később tudatták is velük hogy ott vannak a nyomukban, jó látni hogy nélkülem is történik valami, kár hogy semmi a jó irányba... De ezt már kezdem megszokni. Legalább van némi mozgás és a szarházik irtják egymást. Ennyi öröm jut nekem is. Pozitív változás még mindig semmi. Csak a szar megy és csak az egyik szarhzi szorítja ki a másikat és ez hullámzik mint egy nagy óriási szartenger... kiváló kilátás, boldogok a hülyék mert nem tudnak és nem látnak.
---
majd valaki jelezze ha van valami. Személyesen. A földalatti ugató kutyákat nem bírom :-D Meg a kódbeszélőket sem. Emberi nyelven emberi fogalmakkal, földhözragadt logikus és tényszerű azokhoz ragaszkodó beszélgetésről lehet szó, a többi zavaró, idegesítő, fölösleges, időrabló, félrevezetés és manipuláció. De ha elterjed akkor majd megtanulják ők is. Egyébként elég sokáig most csönd volt, mitől nem tudom, talán érdektelenné váltak vagy sok volt a veszteségük és inkább más irányba néztek. kezdik megérteni a többiek hogy ténylegesen van különbség elme és elme hatóereje között és hogy ezt nem lehet megtanulni, vagy feltuningolni sehogy sem - és természetesen ebből fakadóan mindenkit kontrollálni akarnak aki erősebb mint az általk kontrollált legerősebb elme, ennek nyilvánvaló hosszú távú hatása miatt a többi elmére. Ez a háló kezd egyre nagyobb fényt kapni, egyenlőre csak a titkolt hálózatokban. Közben persze folyamatosan dolgoznak azon hogyan tudnák az ilyen nem vagy kevésbé kontrollálható elméket vagy bizonyos tételekben egyáltalán nem irányítható elméket elszigetelni a többitől és megakadályozni hogy bármilyen hatás innen a hálózatuk tömegére átszivárogjon, betörjön mert amikor betör valamilyen infomáció az olyan feszültséget kelt hogy nem győzik pótolni az emberveszteséget és elcsitítani a hullámokat. A szintet közben egyre lejjebb kell vinniük, mert a szervezők intele lecsökkent, nem tudják pótolni a legjobb embereiket. Azok akik a tetején szervezik az egészet még mindig ugyanazon módszerek és adatbankok alapján dolgoznak, de már nem ugyanazok. A stratégia ugyanaz, a módszerek ugyanazok, a technikájuk nem fejlődik sehova, (most variáltak egy kicsit de csak kamu, hogy el tudják hitetni a hálózattal hogy minden okés) - viszont az iszonyatos nagy embertömeg amit a hálózat jelent még mindig a tehetetlenségi erő miatt ugyanabba az irányba halad. És ezt nem szabad alábecsülni, mert ez még mindig ugyanaz az irány! Ugyanazt csinálják itt az alján mint amit régen csináltak. Az adatbankok olyan emberek elméi mint amit mi csináltunk a nemzeti archívummal - akik megjegyzték az egészet fotografikus emlékezet megtanulásával, csak az ő adatbankjaik nem is veszik észre hogy ki és mikor "használja" az elméjüket adatlehívásra. A régi rendzser adatbankjai természetes személyek elméi tehát - nincs írott vagy digitális dokumentum - akiknek az ilyen típusú emlékei általában az adott személy számára hozzáférhetetlenek - ez azért van így mert a tudás hatalom és az ilyen tudás mint pl a mosszadnak van adatbázisa arról hogy milyen típusú területen, milyen népsürűséggel mennyi és milyen boltot lehet nyereségesen üzemeltetni és az hágy embert bír eltartani - az ilyen tudást nem akarják elveszteni és kiszivárogtatni sem. Ezért sok adatbank nem is tujda hogy ő adatbank és nem is tudatos amikor lekérik ezeket az adatokat a fejéből. Ezt különböző elmemanipulációkkal oldják meg ebbe most nem emgyek bele. De a régi rendszer általában ezt kínzással oldotta meg, nemi erőszakkal, mert az volt a leggyorsabb és leszeparáltak egy szeletet az egyén elméjéből ilyen célokra.
Ilyen adatbankokban tárolják a legfontosabb stratégiákat, a figuráik egyéni történetét, belső élményvilágát, ami kell a karakter felépítéséhez, a bankszámlákat, a pénzforgalmat (bár ez utóbbi egy bonyolultabb helyzet), gyakorlatilag azóta hogy az MK-ULTRA lebukott 1973-tól minden adatot, kísérletek eredményeit és a fent felsoroltakat, katonai adatokat, az elemekkel kapcsolatos kutatási eredményeket stb ilyen biológiai adatbankokban tárolják. Sokkal nehezebb feltörni, mert a legtöbben nem is tudják hogy itt kell keresni, hiszen ez még annyire kívül esik a köztudott technikákon hogy nehéz kifejezni bár a hackerek körében elterjedt a kifejezés hogy wetware ami jelzi hogy azért van egy réteg akik igenis tudnak erről.
Na majd ha már tudtok beszélni akkor jelentkezzetek. Egyéb csatornákon akkora a spzichikai zaj hogy nem lehet értelmes infót kihámozni belőle. MEg úgy tűnik nincs is nagyon mostanság, csak a kódbeszélők számára van a pénzmozgások és a szervezői utasítások végrehajtására.
Van egy elektronikai alapú hálózati szerveződés is közben de jól megismerhető arról hogy az operátorok egy igen jól begyakorolt műsort adnak elő, ami általában nem reagál elég intelligensen a gondolatban feldobott labdákra. Ez arendszer is manipulációra van tervezve, méghozzá az olyanokra célozva akik képesek aracionális tényalaú gondolkodásra és a valóság szem előtt tartására az egyéb gondolati és pszichikai szemét kiválogatására, de akik csinálják nem érik el azt a megértési szintet ahol pl a legjobbak állnak. Hiszen ha elérnék akkor kiszabadulnának a kiképzők ellenőrzése alól, és ezt próbálják elkerülni. Egy ideje nem próbálkoztak most amióta megint belenyúltam a spammer rendszerükbe ami a pénzeket irányítja azóta jelentek meg. Különösen a társkereső oldalakon is megjelentek ezek a spammer folyamatok, gyakorlatilag a rendszer felhasználható és irányítható tagjait próbálják "hivatalosan beazonosítani és még jobban a rendszerhez láncolni valós társas kapcsolatokkal, másrészt persze a nemi hajtóerőt is felhasználva leosztani a lapokat...
Hmmm jó bonyolult. Emlékszem annak a szutyoknak is annyiszor elmagyaráztam az egészet oda vissza és sokáig tényleg nem értette, azután elkapott valamit egy jó pár team megbeszélés és sok "magas intelű" elemzővel való konzultáció után végre valami leesett többeknek is, de még így sem képesek egyszerre átlátni az egészet. Aki beleássa magát az egyébként megtanulja tisztelni a képességeimet, mert képet kap arról mivel is kellett megküzdenem, miközben valós élethelyzetekben valós akciókban élve maradnom, és közben az emlékeimet visszanyernem úgy hogy közben mindent hangoljak össze, amit csinálok és mondok a többieknek... Nos ezt egy álam és bármilyen emberi hatalomtól üggetlen és nagyobb erő jelenléte nélkül lehetetlen megoldani. Ez fontos. Az én szerepe a képességekre és a kitartásra korlátozódik, ami szintén nem piskóta hogy idézzek... de az egész nem az "én" műve. Sok "ő" és "ők" egy nagy rész "mi" de őképp "Az" mint amikor "AZ" lő az íjjal. ÜDv