Sunday 5 January 2014

?, amőba-rendszer-amőba, ?

Találkoztam megint egy lelkesen zsidózó állami alkalmazottal. Persze azért vették fel oda, mert van annyira naiv, hogy ne lássa át az egész rendszer működését, de elég okos ahhoz, hogy megoldjon pár kiadott feladatot. Kicsit meghajkurászták előtte, hogy ne legyen feltűnő és be lehessen állítani mint rendszerüldözöttet.
A feladata amin dolgozik az intézményi struktúra területén való amőbaszerű folyamatos változtatások kidolgozása. A fedőtörténet az, hogy kell új intézményi struktúra az ipar területére ami a jobb működést lehetővé teszi. Az amőbaszerű folyamatosan változó struktúra az adórendszerben lett először alkalmazva. A folyamatosan változó kiskapurendszert csak az tudta követni, aki a kedvezményezetti "sógor-koma-jóbarát" rendszer tagja. Így az épp aktuális jogi-könyvelői kiskapukat a szélesebb társadalom nem tudja megtanulni. Most ez az amőba tulajdonság jelenik meg a magyar állam intézményrendszerében is (azaz végülis már megjelent) - azaz az átlagember számára követhetetlenné válik - s ennélfogva kiismerhetetlenné.
S ez az ember a nagy magyar. Zsidózik és közben mindezt a magyar Orbán-Csányi-Pintér maffiatengely vezérli. Persze nekik nagyon jól jön a sok szarházi zsidóra mutogatni (ami valós probléma ugyanúgy mint a cigánykérdés is) és közben pakolni a lét a láthatatlan és feneketlen zsebekbe, a zsidó maffiával kart-karba öltve - miközben a publikum előtt mint jótevők színezik magukat.
A publikum pedig egy széles támogatói kör nyomására (és manipulációjára, hazugságaira) alapozva bedől és képtelen logikusan és tisztán látni a hazugság nagymestereinek hálójában.
Pedig igen egyszerűen kideríthető kik ferdítenek az információkon és milyen irányban. Sok időt vesz igénybe de működik a "festett vizes" vizsgálat.
Ha nem csináltok semmit - nemhogy így marad, hanem rosszabb lesz a helyzet. Mit csináltok? A hadsereget látom. A tiszta értékrendre alapuló közösségek megnyilvánulásait nem. Nincsenek ilyenek? Miért nem hallatnak magukról? Félnek előjönni? Akkor minek a hadsereg? Azért vannak, hogy megvédjék őket. Ha nem takarítjátok ki a tudatot (és az azt manipuláló médiafórumokat) akkor még komolyabb szarba fogtok kerülni, mint amiben voltatok eddig.

Titkos tudás

- "Szóval elismered végre, hogy van létjogosultsága a hierarchiának a tudásban?"
- "Van hierarchia a szerint, hogy vannak, akik képesek megérteni különböző szintű és bonyolultságú problémákat és vannak akik nem. De amit ti csináltok az az, hogy a hierarchiára hivatkozva visszatartjátok a tudást anyagi előnyök eléréséért. Tulajdonképpen ez még rosszabb, mint az amikor a tudatlanok valamilyen tudás birtokába jutva - az ostobaságuk és tudatlanságuk miatt - okoznak károkat. Azért rosszabb, mert ők tudatlanok ti pedig tudatosan egy sokkal komolyabb és súlyosabb katasztrófa felé sodortok mindenkit. A tudást tovább kell adni, mert ha nem teszed elpusztítod önmagad és az élőhelyed. Ez így lett kitalálva, ezért van szükségünk egymásra. Ti a titkos tudás fogalmát úgy értelmezitek, mint azt a tudást amit vissza kell tartani. Pedig csak azt jelenti: a tudás, ami nem mindenki számára látható."
- "Rosszabbak vagytok mint ők."