Saturday, 26 March 2011

Elhunyt Ranschburg Jenő

76 évesen, gyors lefolyású betegség következtében meghalt Ranschburg Jenő. Megint veszteség. 76-ban születtem. Ranschburg Jenő 2011 januárjában azt nyilatkozta a figyelőnetnek, hogy "A szemét ott ül a parlamentben." Igaza van. De sajnos nem csak ott.
"A demokrácia jó. Az összes bajával, ezzel az undorító korrupcióval, ezekkel a szarházi politikusokkal együtt is. Úgy képzelem én ezt az egészet, hogy van egy rettenetesen nagy pocsolya, amit valaki egy bottal felkavar, és hihetetlen mennyiségű szemét jön föl a felszínre." Az ország tán legnevesebb pszichológusa mondja ezt. És azt is: 2014-ben nem lesz szabad választás. Keserű és mosolyog.
Forrás: figyelőnet
A szabadságharcunk újabb halálos áldozata. Megosztotta a tudását igazi zsidó és hazafi módjára. A halálát valószínűleg nem fogja senki sem kivizsgálni, pedig a módszer a Moszad, a zsidó maffia aláírása. Üzenet gyilkosság elkövetésével. Minden tiszteletem az övé nemzetünk hősi halottjának tekintem.

Polgári engedetlenség

Egy fiatal szociális munkásokból álló csoport tiltakozik a kukázás szabálysértéssé nyilvánítása ellen. A szegények nem bűnözők. A megnyomorodott emberek problémáit nem rendőrségi módszerekkel kell megoldani. A cigányság után a következő a szegények a társadalmi megosztottság és a társadalmi céltáblacsoportok között? Miért is nem lőjük le őket, nem? Vagy akár börtönbe is zárathatnánk őket. Valakinek bizonyára szrta a szemét a kukázók tevékenysége. Ilyen megoldást talált rá. Szabálysértésé nyilvánította.