Friday 27 December 2013

EZEK azonnal radkuldenek valakit...

Hat igen. Korbevettek a szarhazik gyermekkoromtol kezdve. "Tartsd a barataidat kozel, de az ellensegeidet meg kozelebb."
- "Igaza volt Gy. bacsi. Tenyleg megtamadtak amikor futottam a Gemencben."
- "Es mi tortent?"
- "Ott vart ket fazon, az egyik egy alacson izmos meg egy masik szarhazi, az csak segiteni volt ott. Egy utanfutos autoval parkoltak. Amikor odaertem az izmos fazon epp levette az utanfuton levo falada tetejet es kihajtogatott egy eleg vastag nejlon foliat belole. Azutan ram nezett es azt mondta: na komam neked most reszeltek, azzal megindult felem. Amikor osszecsuklott a masik fazon futni kezdett, de megtalaltam az izmos gyerek labszaran a kest - legios volt, vannak olyan rutinok es szokasok amitol nehez megszabadulni."
- "De ot miert nem engedted elszaladni?"
- "Az eletemre tort. De amugy is meghalt volna. Az a lada ketszemelyes volt. A legios kikepzes resze, hogy nem maradhatnak tanuk. En is jartam ott."
- "..."
- "Es azokat is meg fogom olni akik megszerveztek es kifizettek oket."
Remult csend ult a konyhara. G. neni csak ennyit kerdezett kiszaradt torokkal:
- "Mennyi idonk van?"
Visszhangzott a fejemben a kerdes. Tudtam mar, hogy ok voltak, elmondtak a tobbiek - tevedes kizarva. De a tudatom nem akarta elhinni. Azok, akikhez naponta, hetente eljartam, kaveval kinaltak, etellel es jokat beszelgettunk. Nagyon nehez volt.
- "Miert?" - bukott ki a folosleges kerdes a szambol. Tudtam, hogy azok akik egy tizenakarhany even kersztul hazudtak nekem, miert mondanak igazat barmirol is. Termeszetesen hazudtak.
- "Mert hipnotizaltak bennunket..."
Adtam nekik meg egy eselyt.
- "Gy bacsi leszokik az ivasrol es a cigirol, G neni a cigirol. Ha nem ezen a szokasukon keresztul fognak elpusztulni. Tobb komponensu mereg lesz a doganyukban es a piaban - mindegy honnan szerzik be. Ha nem. Akkor ott lesz a buntetes. Valtoztatasra iteltem oket. Es hogy megtanuljanak felebredni a hipnozisbol - lesz egy csapat akik egyszeru befolyasolas modszerevel hipnotizalni fogjak oket arra, hogy cigizzenek es igyanak. A feladat egyszeru. Az elet lehetosege ott van. Segitseget is kerhetnek es aphatnak. pl a pialasrol valo leszokashoz ott az AA.
- "Ugyan mar. Azt is felforgattuk a feje tetejere. Nem mukodik egyaltalan."
- "Nos akkor Gy. bacsi ha egitseg kell akkor ki kell ott is takaritania a szart amit odahordtak. Felteve, hogy elni akar."
---
"A zsido ver nem valik vizze..."