Friday 9 September 2016

krákágyííl...

Utcaszínház az megy... no d sebaj,, krákágyíl mondja az általános iskolai tankönyv... s én meg csodálkoztam hogy hol van oroszországban kroki? hahaha apám röhög, ott nincs de van columbiában... s nevet tovább... hahaha no igen tűzszünet... na ja persze... hát elértek végül is odáig, hogy végre bejutottak. Nehéz volt a helyieknek is elmagyarázni hogy maszkos kuglik vannak a kormányban és miben is áll a hatalom valódi szerkezete, de ezek szerint megértették... Ezért teszik le a lőfegyvert... de a háborúnak közel sincs vége... sőt még csak most kezdődik igazán... pultyin meggyengült s ezt már kez di a többi is érezni a bőrén... még utcaszínház van mindig, semmi lényegeset nem változtatnak, de hát a szarházik nem is fognak ezt hiába is várná el bárki és aki ebben reménykedik annak rossz hírem van: a helyzet reménytelen és egyre súlyosabb.
De látják már ezek a szargányok is hogy mi van, hogy apadnak el a források, hogy alacsony a víz - sebaj! mondják kikotorjuk a medret és akkor is beférnek majd a hajóink... oda se neki... A csatorna egyre többször folyik visszafelé... sebaj... végül is ezt is meg lehet szokni... meg szopni is.
Kezdem elfogadni én is a mocskot. Végül is hadd rohadjon. A középszintek meg annyira el vannak kényelmesedve a jó lét miatt, hogy nem is aggódnak... végül is ha kapnak egy másik gyereket a hiányzó helyett aki épp a pornós kiképzésen van, akkor minden rendben... legalább megtanul jól szexelni... hahaha vagy levágják ha valakinek ahhoz van kedve éppen kit érdekel, van másik. Az alsó szintek meg szinte teljesen ki vannak szolgáltatva, bár ők még azért inkább ébren vannak mint a többi...
Egyik másik érzi hogy baj van, de alszanak, nem tudják miért, és mindig van egy másik jó barátnő aki meg is magyarázza és megnyugtatja őket, csak aludjanak ne is törődjenek semmivel és főleg a lényeget ne lássák, hogy tenyészállomány vagy, tenyésztehén és a gyerekedből legalább olyan jól irányítható kézséges kurva lesz mint amilyen te vagy, akinek kívülről lehet kapcsolgatni az emlékezetét...
Tényleg elgondolkodtam ezen a közös tudaton kívüli emlékezeten. Annak idején is megrémyísztett ez a gondolat most is elrémít. Mert ugye a karakterek lényeges elemei, életének főbb eseményeit a közös tudatban tárolja a karaktert irányító réteg. A kugli aki a karaktert játssza, a saját életére nem is emlékszik amikor benne van a karakterben - azaz van aki nem emlékszik és csak akkor lesz hiteles ha nem emlékszik mert egyébként lebukik, a figyelők észreveszik hogy vannak más emlékei. Ezért amikor valaki megöli a kuglit a karakterben a következő beugrónak végül is emlékeznie kell a saját halálára... bár vannak erős karakteralakítók akik képesek változtatni egy karakteren - mint én is - de ahhoz erősebbnek kell lennie a kuglinak mint a karakter megalkotójának. Szóval azért a legfelsőbb szinten ez nem olyan könnyű feladat. Főleg nem az öreg karaktereivel. Az enyéimet könnyű alakítani mert én szinte mindet nyitva hagytam, csak aki beletesz vagy elvesz belőle az megöli a karaktert és azonnal összeomlik elveszti az erejét... és tulajdonképpen magával tol ki aki megváltoztatja őket... mert mindegyikben amit én írtam fontos dolgokat rejtettem el... De térjünk vissza a rémálmomhoz.
Hogy miszerint az öreg karaktereiben - de tegyük hozzá nem csak az öreg írt erős karaktereket hanem van volt rajta kívül más is aki erős volt, van persze egyik se annyira erős mint ő - a kuglik átélhették a saját halálukat, azaz az előző kugli halálát, amit az öreg úgy oldott meg hogy megnevezte nekik ezt az élményt a halhatatlanság élményeként. Meghalt és újra feltámadt. Félelmetes élmény lehet és egyben rémisztő is, hiszen e miatt gondolták az öreg emberei hogy ők nem halhatnak meg soha, őket nem lehet megölni. Holott sokszor megölték őket, de mindig újra fogtak egy megfelelően előkészített kuglit és belehúzták a jelmezbe, a maszkba. Ettől lett annyira elviselhetetlenül nyomasztó a halált megvető azt nem ismerő magabiztosságuk. Hiszen ők nem halhatnak meg... És ugye a közös tudatban tárolt emlékek - amik nagy része előre megírt a karakter írója által, amit az öreg még azzal is megspékelt hogy a kuglikat előis készítette azaz nagyon hasonló vagy azonos élményeken juttatta keresztül a beugró kuglikat is gondosan ügyelve arra hogy az átélt élmény pszichikai hatása ugyanolyan legyen minden a karakterbe szánt kugliban - tehát ez ilyen emlékek mindig meg is jelentek, kivéve néhány esetet, hibár és szándékos módosítást amit szintén általában csak a karakter írója vagy egy nála erősebb kugli volt képes átvinni belülről, ha belebújt a karakter jelmezébe.
Ezek az emlékek lehettek annyira erősek a hipnotizált és önmaga emlékezetét elvesztett kugliban hogy ténylegesen a saját élményeként élte át őket. Az Öreg ezt még megspékelte azzal is hogy az összes kuglit úgy nevelte hogy a legtöbbnek nem is volt saját élete azaz egészen magzat kortól készítette fel ezekre a karakterekre őket. Tehát egész életüket különböző karakterekben élték le. Megszokta a pszichéjük a jellemváltásokat és azok elfelejtését, majd újra felidézését. Ezért az aktuális kuglikban nem is merült fel hogy tényleg meghalhatnak.
Ezért is volt fontos feltörnöm az öreg karaktereit. Belementem sokba és felnyitottam őket. Állandóan a tudatosságot gyakoroltam és mivel meg tudtam szökni az öregék legerősebb hipnózisából is sikerült miden karakterét feltörnöm amelyikbe belebújtam. Magammal vittem mindbe a halál tudatát, és a teljes tudatosságra való törekvést. Ezzel rést ütöttem a magabiztosságukban. Eszükbe jutott néha hogy tényleg meghalt az előző ember aki ezt a karaktert maszkba öltözve alakította. No ekkor már nem voltak annyira magabiztosak. Persze a legjobb karaktereit játszó kuglikat - akik egyébként különleges képességekkel bírtak és magasan az átlag feletti intelligenciával rendelkeztek - az öreg meg is védte, igen kemény kiképzést kaptak közelharcból, fegyverhasználatból és mindenből a legjobbat. Mert az öreg nem terjesztette, de pontsoan tudta, hogy az ilyesfajta képességekbeli tálentum ritka és lehetetlen pótolni. Viszont a rendszer többi tagjának ezt nem kötötte az orrára, ők megmaradtak abban a hitben, hogy a karakterek a lényeg és az adja az erőt, az hogy kki kerül a karakterbe kugliként az nem is számít hiszen bárkit fel lehet erre készíteni, sőt fel se kell készíteni csak belebújnak és már magukkal is sodorja a hipotikus erő ami a közös tudatban tárolt karakterből fakad. Valójában ez tényleg működött is, csak azokat a részeket nem lehetett így működtetni amik friss és naprakész tudást igényeltek.
Ezért kezdte el az öreg azt csinálni - miután elveszített jó pár kivételes tehetséget és rájött hogy nem tudja őket pótolni - hogy a kiemelkedő képességű kuglikat több karakterükben is kiépezte ugyanazokra a tudnivalókra. Idővel rájött arra is, hogy az ilyen módon több karakterben kiképzett kuglik miután minden karakterben elfelejtették amit a másik karakterben tanultak - mégis bizonyos dolgokban igen könnyen sőt gyorsabban tanultak mint mások. Sőt egy pár karakterben végigcsinált kiképzés után - kiképzés, elfelejtés, másik karakter, ismét kiképzés, elfelejtés ...stb ilyen ciklusok után egyszer csak a karakter az intelligenciája, megértési szintje, tehetsége függvényében egyszer csak emlékezni kezd a kiképzésre magától kiképzés nélkül. Erre egészen véletlenül jött rá úgy, hogy meg akart szabadulni egy túl erőssé vált kuglijától és ezért beletette egy új karakterbe ahol nem adott neki kiképzést és ráküldött pár másik karaktert - bérgyilkost a sajátjaiból - és megdöbbenve tapasztalta, hogy a kugli ugyanúgy legyűrte őket mintha megkapta volna a kiképzést. ekkor döbbent rá arra, azaz ezt én segítettem neki megérteni pontosan, hogy az emlékezettörlés és újratanulás, ismételt emlékezettörlés és újratanulás ciklusai miatt kerül a kiképzés anyaga annyira mély szintre ahol már az egyéni tudat emlékezete gyakorlatilag csak abban számít hogy ő maga tudatosan fel tudja e idézni a tudnivalókat és e mellett azt is hogy az élni akarás törvénye vészhelyzetben elő is segít hívni ezeket a tudni valókat.
Szóval ez a fajta hallhatatlansági tudat az öreg kugliaiban, karaktereiben félelmetes volt. Nem ismerték a halálfélelmet. Aki állt már szemben ilyen emberrel - humanoiddal - az tujda hogy velük szemben semmi sem segít, meg kell őket ölni vagy ők ölnek meg téged. Nincs ijesztgetés, nincs pofozkodás. Ők halálig harcolnak és bármire képesek. Nem is izzadnak meg amikor fel kell robbantaniuk önmagukat veled együtt -hiszen te meghalsz ők peig tovább fognak élni... gondolják persze ők hamisan, hiszen meghalnak ők is de mégis később emlékeznek a karakter korábbi élményeire.
Ugyanakkor az is előfordul hogy emlékeznek olyan emlékekre is amit egy korábbi kugli élt át és az öreg nem írta meg előre, azaz egy kuglihoz tartozó élmény beépül a karakterbe valamilyen esemény folytán. Ez akkor történt meg amikor például egy kugli az öreg egyik karakterét játsszva találkozott valakivel aki erősebb volt mint az öreg és akkora hatással volt személyesen a kuglira a karakterben hogy kibillentette az öreg hatása alól. ilyen voltam pl én, de vannak mások is. Ilyenkor az ilyen élmények is beépültek az öreg karaktereibe. Amíg élt az öreg ezeket mindig korrigálta azaz a karaktereit folyamatosan karbantartotta, de ezt ma már nem tudja megtenni. Miután sok karakterét megnyitottam, és a többi akikkel nem találkozhattam mert eldugta őket - ezek többnyire pont a karakter karbantartó csoportjai voltak, a kugli-előkészítők, és a technikai támogatók mint pl a maszkokat kuglira (személyre) szabottan legyártók csoportjai; ezen kívül a karbantartási profizmus eltűnt; az előző kuglik halálának emlékei egyre többször beszűrődtek a tudatossági szinjük fejlődése miatt; és mert a kuglik személyes képességei is romlottak a képességek hiánya miatt - az öreg karakterei meggyengültek és egyre gyengülnek. Ez egyébként az összes többi karakteríró karaktereire is igaz azzal a kivétellel hogy őket nem nyitottam meg vagy nem is találkoztam velük. Egy páran mint pl mr green megkértek pár karakterük kipróbálására test pilot-ként hogy véleményezzem. Az ő karaktereit egyébként szerettem, mert ő is nyitva hagyott bennük egy csomó mindent, ne mvolt annyira specifikus és sodró, de mégis nagyon nagyon erős volt sokmindenben.
Szóval ez a fajta fearless dolog a félelem tökéletes hiánya ma már gyakorlatilag hátránnyá változott a hatalmas előnyből - hiszen a gyakorli elhullás igen költségessé teszi a karakterek kugliainak pótlását és egyre gyengíti azokat. Korábban ez a fajta csirke gondolkodás működött és hatalmas félelmet gerjesztett mindenkiben aki szembe ment az öreg karaktereivel és a rendszerrel amit képviseltek, mára azonban lassan nevetséges bohózattá válik az ostoba önmagával tökéletesen tisztába nem levő kuglik önfeledt boldogsága (voldogságát írta először a boldogság helyett, hahaha volgasága) vagy balgasága és egyáltalán nem annyira félelmetes a rendszerrel egyet nem értő és az ellen harcolók számára.
A gond az ostobák hihetetlen nagy számarányában rejlik. A magukat jó-nak gondoló sok ostoba tulajdonképen konzumidióta-sátánista humanoid gyakorlatilag nagyobb veszélyt rejt mint a magas intelligencia, aki gonosz de azét a valós tényekkel szembenézni képes kétlábú. Ez előbbi ugyanis nem képes a tetiben rejlő önpusztító eredményeket felfogni sem, nemhogy érdemes választ adjon rájuk. És itt olyanokat is tessék ide érteni akik akadémiai szinten képesek bizonyos dolgokat tárgyalni, lexikális és logiai készségeik kiválóak és a realitással is valamilyen komolyabb szinten képesek számot vetni - mégis e rendszert se megérteni se a működésmódjából fakadó végzetes problémákat kezelni nem képes.
Az ilyenek ugatnak be nekem olyasmit mint hogy: "ez az a bolond aki meg akarja szüntetni a kamatszedést" "meg akarja változtatni a pénzrendszert" meg ilyeneket. Nos az a helyzet ha ezek nem szűnnek meg akkor az emberi faj fog megszűnni ezzel a bolygóval együtt. És ezek a dolgok akkor fognak megszűnni amikor az utolsó humanoid is meghal aki ezt támogatja. Ezek nem fognak maguktól változtatni ezen. Tehát az ember faj sorsa megpecsételődött. Egy szűk kis csoport akik ezt megértették képes lehet megállítani ezt a folyamatot hosszú távon, de sajnos már nincs rá időnk, mert a környezeti ártalmak amiket a fosztogató rendszer egyre növekvő tempóban okoz pontosan a pénzrendszer csalása mögött rejzőző kényszerfolyamatok miatt - kapzsiságból - előbb teszi végleg tönkre a földi élet alapfeltételeit (víz, föld, levegő, szeretet közössége azaz a pszichikai tér) mint ahogy ez a változás bekövetkezhetne.
De elfogadom ma már ezt is. van még pár dolog amit szeretnék kipróbálni halálom előtt, a többi már nem érdekel.
De látható a régi rendszer összes megírt karakterének a gyengülése, amit egyébként simán lehet csak annak is betudni hogy a rendszer egészében és azon kívül is terjed a probléma azaz a rendszer egészének a működéséről alkotott valós tudás megértése, és minden szinten terjed az általános tudatossági szint emelkedése. De nem csak erről van szó, hanem a karaktereket vadásszák is aktívan és behelyttesítik más kuglikkal más érdekcsoportok - sajnos akik pusztán a karakter pozícióját, vagyonát, vagy funkcióját akarják a saját irányításuk, hatalmuk alá vonni -tehát ez nem lényegi változás, de mégis hozzájárulnak a karakterek gyengüléséhez és lebukásához. A maskaradé technikai megoldásai is terjednek és minnél többen tudnak erről annál több a valós fenyegetéseket felismerő is aki megretten a rendszer ön és környezetpusztító mechanizmusától. A cselekvésig sajnos kevesen jutnak azonban el. "Hát én inkább aludnék, mintsem szembe kelljen néznem mindezzel" mondja valaki...
Nehéz. Nagyon nehéz. Élni meg még nehezebb úgy hogy tudod a humanoid zombihorda a város zaját életnek nevezi miközben a halált hirdeti és valósítja meg. Mulat miközben pusztul és sorban hullanak el a barátai. De sebaj van másik és már gondoskodott arról is hogy ne is vegye észre ha valakit kicserélnek a környezetében, mert úgy könnyebb elviselni, sőt úgy boldog lehet és nem kell aggódni a halál miatt - mi lesz ha engem is lecserélnek?
Aggasztó ez. Igen. Nagyon komoly. Félelmetes.
És főleg úgy félelmetes hogy még mindig ott tartunk hogy utcaszínházat szerveznek - számomra egyébként érthetetlen okokból - és ezen kersztül megpróbálják velem elhitetni hogy most elismertek engem? vagy mi? Nem is értem mi a céljuk ezzel. Többes céljuk volt mert itt volt, van egy banda is akik viszik bizony a gyerekeiket és néhányan főleg itt ebben a városban, azért már látják is ezt és felfogják hogy nem olyan kiképzésen vannak hanem jól megbasszák őket és elhajtják orvoshoz hogy tegye rendbe a károkat... azután várják hogy majd én lépek, miért is? Hát a sok izomcsíbor meg feszítős pólós karatés akkor miért nem csinál rendet? meg a sok rendőr... minek vannak itt? nem tudnak rendet csinálni? vagy nem akarnak? mert ők a legnagyobb haszonélvezői ennek a mutatványak? Akkor most ki-kicsoda itt és mit csinál. Hol van apuci meg anyuci? Én nem fogok védeni senkit se, mivel szinte kizárólag hazugok és olanok vettek körbe akik valamilyen módon vagy a halálomat akarták vagy ennek a megoldásán dolgoztak, vagy a tervemet akarták elbuktatni. Nekem nincs gyerekem, mert én gondoskodtam arról hogy ne legyen, és a többiek gyerekeit meg én nem fogom védeni. Megkapta mindenki a lehetőséget arra, hogy megkapja a megfelelőtudást és kiképzést arra hogy meg tudja maga oldani a szerettei védelmét. Sajnálom, de ti szartok rám én meg rátok...
Oszt volt itt mág pár másik vonal is, de azokat már nem fejtem ki. Nem annyira érdekesek.
---
hú de fontos ez, alighogy leírtam rámtört több emlék is.
Apu volt az az embere az Öregnek, akit meg akart öletni és mégis aktíválódott benne a kiképzési anyag, először elhajtott autóval ott ausztriában ahol átvágtam azon a hágón, a többi nem tudott utána menni annyira meredek volt a lejtős, enyhén köves erdei út, majd később is meg tudta védeni magát és megölte a ráküldött gyilkosokat. Azután az Öregnek anyira megtetszett amit csinált, hogy azt mondta neki nagylelkűen, hogy "na jó élhetsz, de ne számíts túl sok jóra tőlem..." Hát nem is volt túl sok jóban része. Én viszont ezért választottam apukámnak. Az Öregnek meg azért nem volt ebbe beleszólása, mert a vér szerinti apám volt az ő "főnöke". Az Öreg dolgozott apámnak és nem fordítva. Ezt az Írisznek mondtam először és ő is megértette hogy ez mit jelent. Ezért fizetett mindent vissza amit ellopott tőlem a kódjaimat amikor odaadtam nekik. És ezért nem kellett neki visszamennie kurvának, mint az Andinak meg a többinek...
Ezért válaszottam őt. És ő meg azért volt annyira erős - de ezt az ÖReg se értette csak én értettem meg, mert ő képviselte a természet törvényeit és az ő fontossági sorrendjében tényleg első helyen állt a természet, az erdő.
Közben egy intermezzo is eszembe jutott az arankával, hogy ő ugyanaz aki a csisztut is csinálta és átjött, apu beengedte és "nem bírom petikém mi most dugni fogunk" felszólítással álmomból ébresztett fel és úgy dugtunk az ágyamon. Ezt azért csinálta mert a frissen megszerzett ismereteit akarta felhasználni a szex által, közben orgazmus közben sugallt utasítások hatalmát rajtam, hogy manipulálhasson. De az utasítása az ágyhoz kötődött: "ha ezen az ágyon fekszel mindig állni fog a farkad..." vagy valami ilyesmit meg még mást is belerakott de az gyenge volt... Ezért gyújtottam fel az ágyamat és akkor apu odaadta az övékét, mert "de hogy fogsz erre emlékezni?" és tényleg hogyan lehetett volna zet megmagyarázni hihetően hogy én is elhiggyem? Mer én úgy voltam hogy alszok én a földön is, de azt nem lehetett volna eladni senkinek, nemhogy magamnak... hová lett az ágya?... kidobták, eltörött... "á az nem törik olyan könnyen..." Szóval lett az hogy megkaptuk anyuék ágyát, nekik meg csinált apu egy másikat szivacsból meg fakeretből. Nem volt pénzünk másik ágyat venni akkor.
És anyu volt a második ilyen ember akit nem tudtak az Öreg gyilkosai megölni, de volt ott más is az még nem jutott eszembe. De nem véletlenül őket választottam.
Szóval apu nem tudatosan de mégis az alapállása egyezett azzal amit azóta tanítok: a tetteit összevetette azzal hogy milyen hatást fognak kiváltani a természetre nézve. Ha behoz egy füvet mongóliából akkor az mit fog itt csinálni, jól fogja e érezni magát és egyáltalán miért is hozta be? Mert látta hogy elindult a sivatagosodási folyamat itt a kiskunságban és ő annyira előre gondolkodott hogy meg akarta állítnai. Ezért vette rá a ruszkikat hogy erdősítsenek arrafelé, azzal hogy elmondta nekik hogy az ottani homokból lehet napelemet gyártani.
Közben mutatják a roxy-szögyi maszkoládét de szerintem ez csak imidge, próbálják menteni a menthetetlent, legalább az alsó rétegeket be tudják csapni akkor időt nyernek a baszáshoz meg a hedonizáláshoz.
És még az is eszembe jutott, hogy végül is lehet hogy a teremtő akarja ezt így, mert azzal hogy ennyire elhúzzák a változások folyamatát és meg tudják akasztani időlegesen - ezzel gyakorlatilag rengeteg ember bocs humanoid halálát fogják okozni. És lehet hogy nem is ártana ha sokan elpusztulnának a jelenlegi humanoidmennyiségből... uram bocsá én nem akartam népirtani ilyen kegyetlen módon, de a teremtő természet másképpen gondolkodik. Sokkal kegyetlenebb mint én vagyok és bármikor is leszek.
---
meg még egy dolog, hogy a jelenlegi alrendszerek többsége gyakorlatilag azok akik süketek és nem ismerik a telepatikus rendszert azok használják az audio rendszereket (mikorhullám, plazmabeszélő, ultrahang stb) azok gyakorlatilag mindent a technikai oldalról közelítenek meg. Pedig a plazma állapot manipulálható pusztán az elme erején keresztül és ha ezt továbbgondolnák akkor rájönnének hogy gyakorlatilag mindenre hatással van a saját elménk ereje, azaz nem egészen ilyen módon hanem inkább mindennel kapcsolatban állunk a kőtől kezdve a vízen át az elektromos rendszerekig... Szóval ezek az alrendszeri tudatlanok vagy hitetlenek nagy hangsúlyt helyeznek a technikára. Ezért volt fontos - nem annyira de azért jó hogy megcsinálták, mert fontos hogy a technikai oldalról is a pénzmozgásokat követhetővé tették, azaz én mondtam meg nekik hogyan kell és én adtam a tudás nagy részét hozzá ők meg megcsinálták a fejlesztéseket mert nekik volt pénzük rá. Szóval odáig ment a rögzítés velük hogy már nem találtunk olyan anyagot amire írni lehetett volna olyan kis lézernyalábbal írtunk. A többi meg instabil ezért adatrögzítésre alkalmatlan, bár volt pár ötlet a stabilizálásukra, különböző folyadékokkal, meg adalék vegyületekkel, de nem működött úgy ahogy kellett volna. De sok ötlet került ki onnan is, pl hipergyors számítógép a piko-lézertechnológiával flash-re írva de valami folyadékban... élvezték nagyon az antigravitációs hajtóművet arra emlékszem... szarzsákok. erre volt eszük... azt hitték számukra elérkezett a kánaán... csak elkövették azt a hibát hogy ellenem indultak... mert a rendszer sok pénzt és hatalmat ígért nekik, meg békét - hiszen pénzük volt mint a pelyva, hatalmuk is de ezt korlátozta a többi szarházi, mert elég kellemetlenül meg tudták azért őket is szorongatni...
---
Közben persze az Öregék - és itt megint emlékeztetnék mindenkit arra hogy az Öreg egy hetesikrek volt, akik különös gonddal ügyeltek arra, hogy soha ne mutatkozznak sehol se egyidőben és telepatikusan összehangoltan tűntek el egyik kontinensen majd kerültek elő egy másikon... akik tudták már követni, azok sem értették hogyan csinálja, sokan azt gondolták képes teleportálni, s ők edig rá is játszottak az ilyen nimbuszokra, hogy félelmet keltsenek másokban - folyamatosan ellenem dolgoztak. Végül is az Öreg meg is mondta nekem a kezdet kezdetén:
"Engem fiam, egyetlen dolog érdekel a világon: a HATALOM!" És nem hazudott tényleg csak az érdekelte. Amikor kezdte megérteni a tényszerűségeket amiket megállaítottam, akkor viszont nem tetszett neki amit mondtam. Legalábbis nem mindegyik testvérnek tetszett. Ezért kellett végül is megölnöm a testvéreit. viszont volt egy közöttük akit megfogott a dolog valósága és pontossága. Ezért őt meghagytam. Lehet hogy hiba volt és csak azért hajlott megadásra mert a testvérei halála után meggyengült minden fornton és a saját emberei a  saját rendszere folytogatni kezdte. Hiszen ő alkottam meg azt a törvényt hogy: az erős eszik, a gyengét megeszik. S onnan mikortól meggyegült már másként állt a dolgokhoz. De ez sajnos csak felületi behódolás volt valószínűleg, tekintve hogy a hálózatból továbbra is komolyan előkészített szarházikat küldött a közelembe akik már elképesztő megtévesztő hitelességgel voltak képesek előadni az általam vonzónak tartott értékeket miközben a közelemből kikerülve a szarházik mocskát támogatták és folytatták, folytatják.
A kezdeti kavarodást tovább növelte hogy elkezdtük a saját és a terveink védelme érdekében a gondolatolvasók elől elrejteni a dolgainkat, és ezt emlékezetvesztéssel oldottuk meg.
Ez komoly gondot okozott, mivel kevesen voltunk és akkor kezdtük kiépíteni a saját rendszerünket nem volt kiben bízni ráadásul az egész rendszerről valós és pontos ismerete senkinek nem volt - erre az Öregék gondosan ügyeltek hiszen az ő hatalmuk arra épült hogy létfontosságú információkat titkoltak el.
(Közben eszembe jutott az is hogy aput azért akarta pont megöletni az Öreg mert elmondta az oroszoknak hogy miből lehet napelemet készíteni! Ez akkor hadititok volt és ő nem akarta hogy kikerüljön. Apu beszélt holott tudta, hogy ezért az öreg meg fogja öletni, de mégis számára fontosabb volt az erdő mint ez a titok. Vagy egyszerűen nem érdekeltemár akkor sem a halál, hiszen állandóan szivatta az ÖReg mert annyira erős volt hogy nem tudta megtörni.)
Szóval sokszor nem egy időben emlékeztünk vizonyos dolgokra, volt hogy éppen valami szaros karaktert kellett feltörni, kielemezni amibe belementem, azután persze ezt is az Öreg ellenem fordította, hogy ezt meg azt én csináltam és ezzel rámuszította a többi robot humanoidját, akik persze semmit se értettek abból mi történik csak hogy van egy figura aki embert eszik meg, embereket kínoz meg stb... igyekezett ilyen brutális karakterekben megtörni engem, belevini olyan karakterekbe amivel vagy be tudott mocskolni vagy elsősorban: meg tudta volna törni a pszichés ellenállásomat és belső tartásomat.
De ezt nem csak velem csinálta. mindenkivel ezt tette. Egyfajta művészetnek tartotta az emberi psziché megtörésének és alakításának folyamatát. Az is egyébként egészen pontosan valami hatalmas és nagyon pontos ismeretekere, érzékenységre (gondolat és érzelem olvasásának képessége), időzítésre és kegyetlenségre van ehhez szükség. Én pont az ellenkezőjét tettem annak amit ő csinált.
emgpróbáltam az általa megtört, de valamilyen önerőből elindított ellenállást mutató kugliait újra összerakni, egész és tudatos önálló lényekké tenni, persze ehhez le kellett merülnöm a mocsok legmélyére az elején. Ezt persze felhasználta ellenem, és ott mocskolt be ahol tudott és azt fordította ellenem akit csak bírt.
Így került be a legelején sok olyan ember, mint pl Cathc O'Brian - aki szerette a lányát és ez a szeretet felülírta benne az Öreg parancsát is; apu - aki annyira erőssé vált az univerzum törvényeit tudattalanul  betartó viselkedése és értékrendszere miatt, hogy az Öreg nem tudta a legjobb gyilkosaival kivégeztetni (ami valljuk be aki tudja ez mit jelent az fejet hajt ez előt a tény előtt); és sokan mások akik valamilyen ellenállást fejtettek ki.
Persze amikor az Öregék rájöttek hogy mit csinálok és milyen szempontok szerint válogatok, akkor már előre felkészített ilyen csali-karaktereket gyártottak amikre ráharaptam - sokszor pontosan tudva hogy miért rakta őket oda elém az öreg - és bevettem őekt a felépülési programba. Azt reméltem, hogy ezek a csali karakterek is meg fogják érteni idővel hogy tényleg igazam van. A jelenlegi helyzet azt mutatja hogy ebben tévedtem. Aki nem önerőből nélkülünk lépett az ellenállás útjára, hanem feladatként kapta azt, azok mind eltértek ettől az iránytól más karaktereikben, befolyásolhatóakká váltak és elfelejtették a helyes irányt.
Apu is eltért, mert eredetileg neki is feladatként adta - a saját belső értékaire építve, mert e miatt volt az öreg annyira erős, hogy pontosan a hardwerre szabta a programjait - a természet védelmét. Időnként készített ilyen karaktereket is, mert tudta hogy a rombolás amit a rendszere végez hosszabb távon iszonyú károkat okoz. Viszont mindig gondoskodott arról hogy az ilyen karakterei ne érhessenek célt. Azaz itt megint tisztáznom kell hogy az öreg egy hetesikrek és volt közöttük egy aki ezeket a karaktereket írta. De ez annyira kusza hogy nehéz követni.
Szóval később ahogy haladtunk és egyre több embert sikerült megnyernünk, végül is kívülről is kaptunk támogatást más az Öregék rendszerét nem jó szemmel néző, és valamilyen szinten átlátó emberektől - felbecsülhetetlen a segítségük értéke még úgy is hogy sokukkal soha nem találkoztam személyesen.
Iszonyú küzdelmet jelentett az hogy megvédjük a még sérülékeny projektjeinket és elrejtsük az öregék kémei, gondolatolvasói elől persze akkor még nem volt 24/7 figyelőszolgálat szóval indőnként még tudtunk nyíltan beszélgetni. Próbáltunk különböző módokat kidolgozni hogyan emlékeztessük körbe egymást arra hogy mit csinálunk és miért és hogyan miközben nem gondolhattunk tudatosan a terveinkre és mindent tudaton kívül kellett megoldani. Ebből nagyon nagy kavarodás lett. Kétségbeesetten igyekeztünk sokszor emlékezni, mert tudtuk hogy valaki letörli az emlékeinket - sokszor az Öreg a technikáival és az akkor még sokkal erősebb parafenomán hipnotizőreivel sikerült kívülről elérnie hogy ne emlékezzünk dolgokra, sokszor pedig mi magunk töröltünk önként hogy megvédjük a többieket, de erre se emléketünk, az öreg meg rájött mit csinálunk - hiszen ő ugyanezt tette sok dologgal kapcsolatban saját magán.
Szóval sokszor ne megyidőben emlékeztünk és nem emlékeztünk dolgokra, időnként azt hittük a másik áruló lett, mert elkezdett emlékezni és próbálta a többieket felébreszteni, miközben a másik meg igyekezett lecsillapítani, mert még túl korán volt és nem szabadott beszélni róla.. ilyenkor sokszor meg is támadtuk egymást, szerencsére ezt valahogy megoldottuk. És mindeközben az Öreg a brutális hipotizőri ereje folytán sorban próbálta mindenkiből kiszedni amit megtudott tőlem, és főleg manipulálni őket másik jól előkészített karakterekbe, hogy ellenem fordítsa őket. Ezért pl apuval is találkoztam személyesen minden karakterében és megismerkedtünk felébresztettem és levetettem róla a maszkot hogy emlékezzen egy bizonyos ponton midnen karakterében akárhova kerül. Ezt megcsináltam sok emberrel. Ekkorderült ki hogy olyan pszichés biztosítékokat is beépített a karaktereinek a fejébe de sokszor a kugli - a hús vér ember fejébe még gyermekkorban - amik az öngyilkosságba kergették a delikvenst ha kilépett az Öregék hatalmának bűvköréből. Keserves, fájdalmas tapasztalatok árán tanultam ezt meg.
Szóval a kezdeti banda se volt teljesen megbízható és akik meg később csatlakoztak azok meg már egyáltalán nem voltak megbízhatóak hiszen őket már erre a feladatra készítette fel az Öreg és kis csapata, hogy minket - elsősorban engem át tudjanak verni. Azok közül akiket egy sokkal komolyabb és mélyebb megértésre tudtam segíteni a rendzser teljes működésmódjával kapcsoltban és az emberi psziché ilyen iszonyú magas terheltsége és manipuláltsága szintjén - azok közül is nagyon sokan indultak el helytelen irányba, követve a kénylem, a félelem, a pénz és a hatalom hívószavait, miközben pontosan tudták mekkora károkat okoznak. Ezek közül sokan ellenem is fordultak, akiket kénytelen voltam megölni végül annak ellenére, hogy mennyi munkát és áldozatot hoztam értük és komoly mély kapcsolat, érzelmi és szellemi kapcsolódás alakult ki közöttünk. sokan vissza is éltek ezzel. Ők azok akik számára a szeretet nem cél csak egy eszköz - mert legbelül sikerült valakinek eltörni bennük ezt a ragaszkodást.
A velem biológiailag egyidős karakterváltók (kémek, kurvák, gyilkosok, spotolók, tudósok, parafenomének stb) gyakorlatilag szinte mind elbuktak és ma is buknak - a kettős játék annyira lételemükké vált hogy szinte fel se fogják mit tesznek. A roxy-szögyi-andrás trojka találta ki azt hogy nekik végül is megfelel az a tény hogy olyan emebrek elégítség ki a szeretet és szex szükségleteiket akiket ők maguk programoznak be erre és nincs valós önálló kezdeményezésük csak parancsvégrehajtó robotok tulajdonképpen akiket ők irányítanak és azt tehetnek velük amit csak akarnak. Ők találták ki azt hogy tulajdonképpen nem kell mindig mindenhol gyakorolni a helyes alapállást - megtehetik azt is hogy gondoskodnak arról hogy sok pénzük legyen és ezért feláldoznak akárkit, fosztogathatnak, rabolhatnak, gyilkolhatnak és amikor pedig a széles közösség elé kell állni vagy elém, akkor felveszik azt az alapállást amit az univerzum törvényeit tiszteletben tartja. Az ötlet akkor kétségbeejtő volt számomra. Az a gondolat hogy ez így esetleg működhet is rémisztő volt és végzetes. Ha igazuk lett volna, akkor a teljes általam nyelvi eszközökkel megfoglamazott törvényszerűségek amik a psziché halatmát és erejét meghatározták - a kútba kellett volna dobnom, és azt jelentette volna hogy a földi élet pusztulásra teremtetett. Én hittem és hiszek abban hogy valamifajta sokkal komolyabb és minden emberi pszichénél nagyobb erő tudatosan egy sokkal magasabb tudatszinten alkotta meg ezt a bolygót és élővilágát. Úgy gondoltam ha igazuk van és ezt meg lehet tenni, akkor én nem akarok ebben a világban élni. Ezért segítettem nekik ezt a vonalat a lehető legjobban véghezvinni. A legjobb tudásom szerint segítettem nekik, azért hogy biztos legyek abban - igazuk van-e vagy sem. Ha igazuk lett volna akkor EZ A BOLYGÓ MA MÁR NEM LÉTEZNE.
De meghaltak. A ki be ugrálás módszere a legmagasabb szinten bukott el. És ezt a többi akik ezt a módszert követik további megerősítő áldozataikkal fogják alátámasztani. Jelenleg helyettesítők és különböző maszkolási technikák (pl valaki erős adó megteremti magában a célszemély képét hogy most ő xy, vagy tv-ban videótrükkel montage történik vizuális csalás, vagy pszichés vizuális csalás, leutánozza valaki a jellegzetes, mozdulatait, újraalkotják valamelyik karakterüket stb) segítségével igyekeznek eltitkolni ezt a tényt, de már késő.
Sokan kezdtek el tudat alatti válasz reakciókat felépíteni egymás felismerésére. Mi is próbálkoztunk ezzel.
Ez sokféleképpen működhet, de csődöt is mondhat! pl teszek egy ilyen mozdulatot akkor te pislogsz kettőt a bal szemeddel. Ha ezt a két személy tudatosan megbeszéli és utána közösen törlik az emlékezetükből, az a legerősebb és a legjobban működő. De sokan úgy akartak ilyen emlékezetőt gyártani hogy véletlenül se derüljön ki a másik személye az emlékbetörés esetén ne bujon le. Ezt úgy lehet megtenni hogy a célszemély pl valamilyen szintű hozzáférést ad - vagy humanoidok esetében a handler adja meg a hozzáférési kódot, bizalmat - a kérdés-válasz (trigger-response) felépítéséhez az engedélyt. Persze a szarházi mindennel visszaél amivel csak lehet ezt nem is kell mondanom se; ezzel is, de ezt a vonalat most hagyjuk.
Ezen kívül leht még abszolút kívülről az alany engedélye és beleegyezése nélkül is ilyen jelzés-válasz rapportot építeni, de ezek felülírhatóak és gyengék. Aki például átesik a fény-hang kínzási módszeremen azokban rendszerint az ilyen triggerek eltűnnek, letörlődnek hiszen ez lebont minden karaktert, mindent ami az én fogalomhoz köthető.
Ezért volt például hogy egy idő után anyu se ismerte fel aput, mert nem reagált a jelükre. Volt egy jelük egy időben. Korábban mindig felismerték egymást bármilyen karakter jelmezében találkoztak. De miután fontossá vált hogy mi magunk töröljük az emlékeinket a többiek és önmagunk meg a futó projektek védelme érdekében ezután már egyre nehezebbé vált ez a dolog is.
És mindeközben a legerősebbek is meginogtak, belevitték őket olyan helyzetekbe és karakterekbe ahol csak rossz választásuk volt, megkínozták őket, igyekeztek megölni megtörni őket. Mindenkinek megvolt a maga tampója ami a megértésben való előrehaladást gátolta-segítette és az egész nagyon nehezen hangolódott össze. De volt folyamatos támogatásunk kívülről. Valakik segítő szándékkal mindezt kívülről nézték és időnként apró de nagyon lényeges pontokon beavatkoztak, kerülve a bevonódást és a fókuszba kerülést. Segítségük nélkül már nem lenne földi élet.
S most pont ezek a körök és segítő kezek válnak a folyamat legnagyobb kerékkötőivé és a bolgyó pusztító erőivé. Ők azok akiknek a kezén múlik a végső döntés: lesz e földi élet vagy sem 50 év múlva. És ma egyenlőre úgy áll hogy nem lesz. Nem tudom hogy tudják e ismerik e saját pozíciójukat és felelősségüket ebben a kérdésben, csak remélem hogy igen. Ha nem akkor végül is mindegy. Én és mi megtettük a dolgunkat. Elvágtuk a régi rothadt rendszer előtt az összes lehetőséget: nincs tovább. Megteremtettük a végső pusztulás technológai és technikai lehetőségeit, beállítottuk előre azokat az automatizmusokat amik a teljes rendszer gyökeres megváltozását kénysezrítik ki -és ha nem történik meg akkor el fogják törölni ezt a tévedést az univerzumból!
Mi már döntöttünk és ezt senki sem fogja tudni kikerülni. Vagy midenki ezen a bolygón teljes életet fog élni és egészsége, szabad életet vagy senki sem fog élni. Ezt mi eldöntöttük és megteremtettük a helyzetet amiben ez vagy így lesz vagy úgy. A döntés azoknak a kezében van akik még mindig pörögnek a maskarabál forgatagában és továbbra is csak a létezés hedonista örömeinek élnek, azokéban akik hajandóak vagy nem hajlandóak a valósággal szembenzni, megérteni és megfelelően válaszolni rá - ami valljuk be igen rossz hír.
---
Ezek a segítő kezek akik láthatatlanul besegítettek nekünk egyébként egyének voltak egyéni kezdeményezések főleg meg kis csoportok. Most pont ők azok akik hátráltatnak minden további fejlődést ezzel viszont magukra vonnak minden szutykot akiket a régi rendszer újra alkotott és mi kordában tartottunk. Mivel pont ők tartanak be nekünk ezért, most elengedtük a rendfenntartó szerepét és nem segítünk mi se nekik. Eleddigi együttműködésünk is arra alapult végül is hogy ők legalább felismerték a rendszer problémáit valamilyen szinten és látták a következő világháború előszelét a készületekben, amit már ők is tudtak hogy nem sokan fognak túlélni. Szóval valamilyen fokú belátással rendelkeztek, most viszont már azokat az alapokat kellene lebontani amit ők sem akarnak lebontani: a konzumidiotizmusra nevelést, az önállóan gondolkodni képes, kritikus szemléletű és a tetteinek környezetére való hatását minden szempontból figyelembe vevő ember nevelését bevezetni. Ők is abból élnek hogy az alattuk és mellettük lévő humanoidok fogyasszanak, basszanak és szórakozzanak... és ez ne változzék.
De már látom a készülődést. Újraindult a gyerekpornó üzletág - igaz sokkal rejtettebben mint eddig, kiképzésre viszik a gyereket, komolyabb az utómunka, sok orvos vesz részt benne, eltüntetik az esetleges sérülések nyomait, pótolják az elhalt egyedeket másikkal. E miatt az emberkereskedelem is újra fellendülőben van és a magas elhullási arány miatt a maszkgyártók is egyre komolyabb szerepet kapnak.
A maszkolásról pedig mélyen hallgat mindenki. Hiszen ezen áll a birodalom sérthetetlensége... Azaz nem mindenki egy kettő beszél. De ezek közül a legtöbb szarházi és rettentően gonosz jól kiképzett, aki szem előtt tartja a mi céljainkat is - hiszen az élete múlik ezen. Ezért sokan összemosnak bennünket velük pedig nincs semmi kapcsolat közöttünk, csak ők megértették hogy gonoszak is lehetnek úgy ha mindezt egy magasabb cél alá rendelik. Akkor nagyobb lesz az erejük mint a többinek alattuk akik a kis családjukat a haverjaikat és a pénztárcájukat féltik. Tudatosan is igyekeznek összemosni bennünket velük, hátha megöljük egymást. Nos ha valamelyik bennünket támad meg az meg is kapja a magáét, de amíg csak a többi humanoidot viszik addig mi nem fogunk beleszólni mit csinálnak. Szóval mossuk kezeinket...
Aki pedig nyíltan a céljainkat kezdi követni hosszabb távon és belső meggyőződésből azt mi figyeljük és segíteni fogjuk ahogyan eddig is tettük. De a csalók és visszaélők miatt ezt nagyon meggondoljuk és megnézzük ki kicsoda is valójában. Ez kemény döntés és nekünk csak azok kellenek akik nélkülünk is így döntenének. akár akkor is ha ennek a halál vagy a teljes kirekesztés lenne a következménye. Vannak ilyenek és a szomorú tapasztalat az, hogy csak ők érdemesek a bizalmunkra. Ők az egyesek akiknek a hátán ott van az egyes. Ők az elsők, a legjobbak.
A sok rejtett szemét ami itt közben zajlik, gyerekpornózás, emberkereskedelem, kínzások, középkori és egyéb szokások újrajátszása, öldöklés és egyéb úri huncutságok... ma mind olyan technológiával vannak támogatva mint amiket pl a trojka számára fejlesztettem. Az interneten ők látnak olyan oldalakat és címeket amik valójában kapuk és belépést csak azok nyernek akiknek megvan a technológiai támogatásuk (nano-lézer drive, meghajtó a meghajtóban stb) és a tudás hogy mit hol keressenek. Van egy csomó egyéként ártatlannak tűnő lap amikről rejtett csak a fejlett és aktivált technológiával lehet továbblépni. Fegyvert, információt, és minden szemetet ott lehet vásárolni, maszkot, gyereket, vért, szivet, vesét, embert, akármit amilrt pénzt hajlandó adni ez a féregtársadalom. Net a neten belül. De vannak elektronikus formátumokat kerülő ugyanilyen hálózati fórumok is.
A többi amit mostanában megszellentettek a valós világban - mint a questor ügy ,meg hogy gyerekeket basznak a nevelők a gyermekotthonban - csak porhintés. Altatás azoknak akik már ébredeznek és hallanak valamit amit a "verebek csiripelnek" de mégse értenek és látnak semmit se. Egy nagy massza. És viszik bizony a könnyen altatható középréteget, merthogy a fizikai jól lét, az anyagi biztonság amit élveznek könnyebben elaltatja őket. Ezt az angol területen élőirányítók ismerték fel először, hogy a jólét aluszékonyabbá teszi az embereket és nem foglalkoznak a rendszer időnként nagyon is látványos ballépéseivel és általános hiányosságaival, a rejtett brutalitásairól már nem is beszélve. Őket a legkönnyebb kijátszani. A legaljára szorulók általában pont azért szorulnak oda, mert vagy ellene mennek vagy ösztönösen feltesznek olyan kérdéseket amiket a rendszer irányítói nem akarnak a közös tudatba engedni, elterjedni, vagy olyan értékrendet követnek önmaguk és egyéniségük folytán amiket ők megint csak nem tartanak jó dolognak ha elterjedne és kifizetődővé válna ha sokan ezt tennék - mert ezek ártanak az üzleteiknek. A tudatosság növelését ezért nem is szeretik támogatni. Legyél tudatos persze, de legyél fogyasztó, vásárló. És lehetőleg maradj is úgy vedd meg a szarjainkat mert mi abból élünk azzal takarjuk el a pénzrendszerből fakadó csalás mögötti űrt. Hogy te vásárolsz. Persze legyen akkor választék is, és legyen magyar meg nem magyar, meg környezetkárosító meg nem annyira károsító; meg bio meg rohasztószeres kaja; meg egyéb mindegy melyiket választod csak vásárolj. És persze a tudat alatti és a közös tudati manipulációról se ejts egy szót se hiszen ha mindenki tudja mi az hogy működik akkor olyanná válik mint a rikkancs szerepe: üvölthet is ha neked nem kell a szar nem fogod megvenni. De ha rejtett marad akkor hat. mert az emberek nincsenek tudatában. És ma is használják szinte mindenhol, de aki velem lebukik azon leverem sokszoros áron a bevételt. Mindegyikükön. Reaál, cba, lidl, tesco, réteses, borházas mindegy melyikről van szó... elmondtam azt is hogy ennek is van korrekt módja. ÚGy invitáld az embereket hogy vedd figyelembe mennyi pénzük van és mi áll az ő érdekükben és mi segíti az életüket és a mindannyiunk közös életét. Ha így teszel akkor csak az megy vásárolni akinek tényleg van pénze a portékádra és tényleg jó és fontos hogy megvegye a dolgaidat. Ha szart árulsz persze akkor nyilván ez nem működik. És azok nyilván nem fognak ezzel foglalkozni. De hidd el vannak mások is akik tesztelik folyamatosan és tudják mikor ki használ extra manipulációs beavatkozásokat mások - tömegek - elméjének a befolyásolásához és leverjük rajtatok kivétel nélkül.
Ha meg nincs az embereknek pénzük - hát istenem akkor többet kell adnotok nekik.
Szóval van még mit tenni bőven. S sehol se állunk - vagyis azért haladtunk csak még mindig szar. Ez van. Azért lassan buknak itt is ott is. Pl lehetne a halottkémeknél is egy komoly lebukási arány - hiszen ott kiderül ki volt maszkban és ki nem. De nyilván oda se mehet olyan aki nem beavatott és nem hallgat. Hiszen a teljes test maszkokhoz is kellenek eredeti emberi alkotóelemek. Erek, csontok, haj, szőrzet, ujjlenyomat, szemek stb amiből bizonyos részeket a jó maszkkészítő fel tud használni.
---
Így hogy hullanak a fejek egyre nagyobb súly nehezedik a felső közép osztályra ha úgy tetszik vagyoni és anyagi jól lét szempontjából, de a realista intelre is. Ők is sajnos csak úgy tanulnak ha meghalnak sokan közülük. Ez egy nagyon sajnálatos tény.
---
Közben eszembe jutott a nick bartsch féle projekt is felépülős projekt volt és talán meg is maradt annak... ki tudja aktuálisan...szóval akinek eredetileg írtam az egy matekos srác volt imádta a matekot és nem kedvelt semmi mást. Úgy sikerült vele megszerettetni a muzsikát, hogy bizonyítottam neki a zene és a matematika igen szoros kapcsolatát. matek-fizika-geometria a hullámterjedés a rezgő testek és a levegő az emberi test és a frekvenciák stb... nagyon kigyúrta magát benne... a rufi megcsinálta emlékeztetőnek ezt a dolgot, neki is tetszett a matekos zene...
Anbi csinálta azt a filmet amiben megkértek hogy játsszak egy idiótát... persze ők kiválóan szórakoztak ezen és közben keményen támadtak mindenfle módokon, sokan meghaltak ott is. Ráadásul hosszú távó támadási terv volt az Anbika részéről, mert későbbre tervezte amikor már inaktív leszek hogy kicsináljon... megmutatta a filmben a cicijét az igazit, csak a mellbimbója volt átfestve... Már akkor ravasz egy némber volt... de az abanda nagy részben már hulla, ledarálta őket saját rendszerük, a többi meg most kezdi csak felfogni hogy mekkorát szívtak, miközben azt hitték hogy hogy megszivattak engem... hahaha "elnyallak mint egy fagyit..." jaja hát nem egészen úgy sikerült ugyi?
---
Eszemben volt pár napja is az a vietnam veterán is aki a dzsungelben látott egy kígyót miközben körös körül hullottak az emberek, vér és tűz mindenütt, golyózápor és halál. Az a kígyó pedig csak ott pihent  egy ágon. Megállt és csak nézte. Érdekes módon egyetlen golyó sem találta el pedig ott igen könnyen ottveszhetett volna. Nézte a kígyót és egyszerűen olyan békét érzett önmagában - az egész gyilkolás és háboró annyira távolinak tűnt a számára, mintha nem is ott lett volna. Mintha nem lettvolna résztvevője többé.
Sokat beszélgettünk arról hogy mik történtek ott. Hogy hogyan alakult ki az a helyzet kik irányították és milyen alprojektek mentek közben. Az volt az egyik felépülési feladata, hogy meg kellett faragnia azt a kígyót egy faágból. le kellett rajzolnia sokszor, megterveznie teljesen pontosan mielőtt nekiáll majd keresnie kellett egy ágat amiből kijön és lassan kifaragnia. De mindezt úgy hogy nem volt szabad feladatként tekinteni rá amit minnél előbb meg kell oldani. Csak akkor dolgozhatott rajta, ha be tudott lépni abba a békés tudatállapotba. Abban a pillanatban amikor elvesztette a türelmét vagy erőltette, vagy felidagasítette, elkedvtelenítette félre kellett tennie a dolgot. Ezt azért csináltam mert a kiképzése után szeretett volna azonnal tenni valamit. Jóvá akarta tenni amit ott tett vietnamban. Azt mondtam neki, hogy igenis jóvá lehet tenni a gyilkolást is. "Hogyan?" kérdi. "Foglalkozz a túlélőkkel! Menj el oda, mondj el nekik mindent és tanítsd meg mindazt amit én elmagyaráztam neked és megtanítottam a világról az ember történetéről és a mai reális helyzetről. Csak bszélj nyíltan. Ha olyan kérdés van amire nem tudsz higgadtan azonnal válaszolni kérj időt hogy végiggondold. Légy mindig teljesen őszinte. Tudd azt mondani hogy nem tudom, amikor nem tudsz valamit.
Tegyél értük. Meg fogod látni hogy még az ottani veterán túlélők is egy idő után - lehet hogy hosszú évek kellenek hozzá - de figyelni fognak rád, sőt egy idő után még lehet hogy ők is megnyílnak. Ne feledd el hogy mindkt kormányzat hadseregét az öregék rángatták dróton. Ők a valódi puppetmasterek és ti csak értetlen robotként, megbolondított megvezetett kuglikként feladatot hajtottatok végre. Saratok van nektek is, de ezt is jóvá lehet tenni ha tanultok belőle és teljesen feltárjátok hogy mi is történt ott valójában."
Azután számba vettük a kísérleteket amiket ott végeztek el csak mikről mi tudtunk. Időjárás manipuláció (cloud seeding), viselkedés módosítás, a harci trauma szerepe, különböző mérges és hallucinogén gázok és drogok tesztelése háborús körülmények között, a föld alatti hadviselés (szó szerint) pszichés hatásai és taktikái stb. Az üzleti oldala, a politikai oldala, a nagy tömegekre gyakorolt hatása aftermath... mindenre kiterjedően végigvettük miket kell felderíteni, mert ezen kersztül meg lehet érteni nagyon sok mindent.
Később láttam hogy csatlakoztak többen is ehhez a végre beszélünk folyamathoz... és egyre több csontváz bukik ki a szekrényből egyre több egyszerű de nagyon hatásos manipulációs módszer amivel kormányokat és tömegeket lehet megőrjíteni és egymásra uszítani.
---
Folytatnak egyébként mindent ugyanúgy - azaz majdnem ugyanúgy, mert intelt azt buktak igen vaskosan tehát csak a stratégia és a direktíva maradt a megvalósításban egyre tompábbak és pontatlanabbak és gyengébbek is.
---
Eszembe jutott a zsidó írószeres nő is... hogy lehet hogy nem volt aktuális infója arról hogy élek-e halok-e? Amikor a scofieldéd megadták azt a shellkódot a mosszad internetes adatbázisához és adtak egy azonosítót, akkor abban gyakorlatilag olyanok szerepeltek akiket már részben ismertem, mert valamilyen érték mellett kiálltak és kérték a segítségemet másrészt olyanok is voltak akik nagyon szarházi férgek. Nem is értettem milyen stratégia szerint válogatták őket össze, de a legjobb irányítóik nem voltak benne abban az adatbázisban... A feláldozható embereiket tették fel. Akiket tudtak bármikor pótolni és akikben már nem bíztak. Ezeket már akkor levették a hírhálójukról. azaz tovább etették őket de már nem a valós hanem manipulált hírekkel. A direktíva azonban maradt nekik is ugyanaz. De maradt bennem kérdés ezzel kapcsolatban... Mi volt ez? Belső leszámolás? Nagy áldozattal járó csel? Etetés? Teszt? Ki tudja? Érdekes ez mit is akartak vele? De főképpen miért is foglalkoztat ez engem ma egyáltalán? Az agyam keresi a rágógumit talán.
---
Andika egyk helyettesítője ücsörgött egy padon nemrég - ő mondta el hogy Andika drága szinte egész évben nyaral és utazgat luxusszállodákban lakik és állandóan a felső nagyon vagyonos rétegek köreiben lóg. Mondtam neki hogy lopjon Andikától annyi pénzt amennyit csak tud - így egyrészt szarházinak fogják elkönyvelni, másrészt lesz pénze amikor Andikától elbúcsúzik az élővilág és a helyettesítés aktualitását veszíti. Beszámolt a karaktereiről hogy merre jár és miket csinál. Hogy mennyire volt őszinte azt majd a többiek eldöntik. "De Péter hiába lopok tőle mindig kiszedik belőlem valamilyen trükkel." "Ha tényleg közénk tartozol akkor apám segíteni fog és meg fogod tudni tartani a pénzt." Majd az idő megmutatja.
A minis csajok is táncolni fognak vagy már készül az új verzió belőlük is...a kalapnál a három delikvens azon dolgozott hogyan tudnának mégis megölni, odahoztak egy gázpisztolyt hogy megnézzék rám tudnak e lőne vele. Nem tudtak a hátam mögött csinálták és azt mondták hogy bocs utána. Nos mi is lövünk rájuk és azt mondjuk hogy bocs. Csak ők meg fognak halni. Béke poraikra ha már elköszöntünk tőlük is.
Hullanak mint a legyek szépen. Látom a szögyi branch is takarít, muszály a látszatot fenntartaniuk, ha már homár... de hát ők is ugynazzal a benzinnel mennek... szóval nagy különbség nincs, csak az hogy egyiknek jobb a mosógépe meg a púdere mint a másiknak.
A régi chip-habriel-stb branch is kezdi kapizsgálni hogy buktak, most kezdik felfogni hogy szar van a palacsintában és tényleg le lesznek söpörve a szarkupac tetejéről ha nem alkalmazkodnak a mi tervünkhüz. Ezt a sorozatos veszteségeik - mind emberben mind pénzben, hatalmi pozíciókban - bizonyítják számukra. Persze a látszatot igyekeznek fenntartani, bár már az se annyira könnyű. Egyre többször van logisztikai baki és időzítésbeli, meg intelbeli pontatlanságuk, ami igen nagy luxus és sokba fog kerülni nekik.
Jók jók, de szarházik. És nem tudják megtagadni önmagukat.
---
Tegnap érdekes volt ez a Anbika helyettessel pörögtem és nem néztem fel... sokminden jutott az eszembe. Anbika helyettesítője itt ült az egyik padon pár napja az első gondolatom az volt hogy ő Anbika, de rájöttem hogy csak a helyettesítő az, az akit én készítettem fel és súgott nekem, hogy "te ez a csaj egész évben csak nyaral, és luxusszállodákban él életvitelszerűen..." Most megjelent tegnap a tv-n egy másik karakterben anbikát imitálva igen ügyesen... mellette az alkesz színész somlót próbált imitálni, a másik srácot nem emlékszem ki volt, ja de tudom ő volt az anbika branchból az a kung-fu szarházi akik megpróbáltak rosszul visszatanítani és úgy valódi küzdelemre invitálni. Folyamatosan provokált amikor csináltuk ezt a bo-s videót. Persze nem emlékeztem semmire se ezért mindig amikor ilyesmit csináltunk előtte vissza kellett tanítaniuk amit én tanítottam nekik. Viszont a srác aki ezt szervezte és csinálta nem mondott el mindent. Arra számított, az volt a tervük hogy leteszteli, hátha ha rosszul tanítanak vissza és kiporvokálnak egy valódi küzdelmet akkor el tudnak intézni. Először jól megdolgoztam a csávót pár kemény ütéssel, erre felkészítettek "péter ez a csávó sokat gyakorolt extra soha nem látott mozdulatokkal és provokálni fog" mondta a felkészítőm. Jól van, végignéztük a mozdulatsorokat és kidolgoztuk a megoldást rá. De a terv nem ez volt, hanem a valódi agyas akarta először látni mi történik majd egy ténylegesen valódi küzdelmet kiporvokálni és megölni benne.
"Nos tudjátok miért nem támogatom a valódi küzdelmet?" "Nem miért?" Mert a kung-fu a gyilkolás művészete és mint ilyen természetében van hogy a lehető leggyorsabban halálos sebet vagy halált okozz a támadás-védekezés során. Tehát egy igazi küzdelemben az egyik fél meghal." "De a shaolinok azt mondják ők nem ölhetnek." "Igen ezt mondják, de a shaolin papoknak az uralkodó tiltotta meg hogy ölhessenek. Valójában az amit ma és ez után csináltak egy show, egy látványosság, cirkuszi komédia tulajdonképpen semmi egyéb. A valós küzdelmek többnyire rövid ideig tartanak és az egyik ellenfél meghal."
Azután amikor a valódi agy látta hogy nem tudom felidézni az összes mozdulatsort és be van rozsdásodva a mozgásom, akkor ő lépett az első provokatőr helyére, hogy ő igenis valódi küzdelmet akar. Nagyon magabiztos volt. Azzal a mozdulattal végeztem ki amikor az egyik alapállásból - amikor a bot a test mellett a jobb oldalon függőlegesen áll és lábbal előre rúgod támadásra. Ez volt az egyik mozdulat amit "elfelejtett" pontosan elmagyarázni a srác, aki a segítőmként akart feltűnni. Rosszul tanította vissza. A valódi célja ennek a mozdulatnak hogy a botot vízszintes helyzetbe rúgod fel iszonyú sebességgel és azonnal mint egy ládzsával döfni tudsz vele. A csávó nyakát találtam el  valószínűleg azonnal eltört a csigolyája, de azért biztos ami biztos még el is kaptam és kitekertem neki. A többinek meg megígértem hogy fizetni fognak ezért. A próba-provokatőr ült ott az ál anbikával és az ál somlóval alkesz színésszel... igen jók egyébként de azért ez már kicsit borzolja az idegeimet.
Közben egyik politikai műsorban volt egy pszichik trükk ami szintén elég jellegzetes. Van egy felvett adás, amiben egy telepata felhívja a címzett figyelmét - amikor az megnézi a műsort akkor rájátszanak és vagy csak hagyják hogy sodorja az előadás. Időben elcsúsztatva is működik a dolog a címzett pedig egy felvételről lejátszódó adást is lőnek érzékelhet, mert a kérdés válasz reakciók működhetnek. A tudaton kívüli tartományok az időt egész rugalmasan kezelik - ezért lehetséges a jövőbe látás és a múlt eseményeinek felderítése is telepatákkal, parafenoménekkel. Szóval a trükk az hogy egy előre elkészített jól megtervezett műsor megy, de meg is lehet hívni valakinek a jelenlétét anélkül hogy tudna róla tudatosan. Ezért később amikor megnézi a képes hangos anyagot a címzett akkor realizálódik azaz felkerül a tudatba a történt második szintű (vagy harmadik szintű) kommunikáció ami a valóban fizikailag elhangzott anyag felett zajlik.
Anbika helyettesítője ezek szerint úgy döntött - vagy rávették, kénysezrítették - hogy folytatja a nagyvilági életet mint Anbi... A luxus és az igény a veszteség elfedésére hozta létre ezt a döntést. Az intel mögötte egészen összeszedett, de pontatlan és sokkal gyengébb mint szokott lenni pszichésen. Tehát fogynak igen keményen. Viszont itt megint áldoztak éáttam a fejeken, és ugye érdekes a szögyi féle branch is legalább annyira fogékony mint a sima sátánista opportunisták. Tehát nincs közöttük különbség. van erejük, de csak azok felett akik voltak a fogságukban, és csak limitált mértékben. Engem érzékenyen érint mert engem a legerősebb kontrollal fogtak meg az öreg a legerősebb embereit állítota rám egyéb csapattámogatással, és így is megszöktem. Egyedül is meg tudok szökni csak nincs hova. A tetején még mindig csupa szarházi trónol szóval lehet őket aprítani.
---
Az öreg tudósai kihagytak egy lényeges dolgot a vízzel kapcsolatban. A föld egy rendszerben él. A Nap és a hold a kisebbik és legnyilvánvalóbb rendszertag. Az ózonréteg elkezdett vékonyodni - ezt még ők is észlelték és megjelölték mint súlyos problémát - de ők úgy számoltál hogy kb 2006-8 körül már annyit fog emelkedni a vízszint a melegedés miatti olvadás következményeként, hogy pl a hollandiai mélyföld víz alá kerül majd. Ez azért nem következett be mert kihagyták az ózonréteg vékonyodásával és a nap sugárzásával együtt bekövetkező veszteséget. A hidrogén és az oxigén ugyanis elszökik - eltűnik a föld légteréből ennek közvetlen következményeként. Ezért nem nőtt annyit a vízszint és lassult le a vízszint növekedés az ózonréteg folyamatosan gyorsuló ütemű vékonyodása mellett. Amikor a balettmesterrel fent voltunk a miren ő a szaros gmo-ival és a vírusaival szarakodott - addig én a szénhidrogéneket vizsgáltam az ózonrétegen kívüli körülmények között, hogy pontosan mi is történik ott ilyen körülmények között. Persze elmondam neki és le is gyártották a saját hazug fedőtörténetüket hogy legyen mivel kifogni a szelet egy globális pánik vitorlájából, ami nagyon is reális pánik lehetett volna. De ez be is fog következni, hiszen a folyamat tovább zajlott, zajlik - annak ellenére hogy ők a hazugság legyártása mellet megpróbáltak valami megoldást kitalálni, "mert mi majd megoldjuk és akkor nem lesz semmi gond..." de hát nem tudták megoldani, mint azt sem hogy a föld alatt tudjanak élni - hiszen a levegő nem csak bizonyos gázok keveréke. A levegő gázok keveréke és különböző részecskék, és a nap és a föld energetikei mezejének egysége. Ezt a föld alatt nem lehet rekreálni, és ezt is hiába magyaráztam nekik. A föld alatt ugyanis nincs nap. Ezt is úgy akarták megoldani hogy akkor csinálnak napot azaz rekreálják a nap hatásmechanizmusait. Ez sem sikerült nekik, mert azt sem értették meg teljesen hogy mi is az a Nap és hogyan működik. De a gondolkodásuk ilyen. Az alapvető probléma a kapzsi rongáló és fosztogató létük - de ezzel nem képesek szembenézni, nem akarnak vele leszámolni, ők MINDIG MÁS MEGOLDÁST AKARNAK KERESNI MINT AMI A VALÓS PROBLÉMA: ŐK MAGUK ÉS AZ ÉLETVITELÜK. E helyett pozitívan gondolkodnak és azonnal megpróbálják megoldani másképpen, és ez így megy egészen addig amíg megdöglenek. Több független csapatot leküldött az öreg a föld alá és mind megdöglött. Ugyanezt teszik fent is. Hazugság a hazugságon és közben a háttérben megpróbálnak ők maguk valami más megoldást vagy félmegoldást kitalálni és időnként nyernek is egy kis időt ezzel, de MINDIG GENERÁLNAK EGY ÚJABB PROBLÉMÁT AMI AZ EREDETI HELYZETET MÉG SÚLYOSABBÁ ÉS VÉGZETESEBBÉ TESZI.
---
De van ezért még rejtettebb része is ezeknek az irányítóknak... pl a ma sagy féle vonal... irá atom megint - hát kinek lenne a műve az... hahaha remek hadd rohadjon el ott is a víz végül is minek. Nos gondoskodtam róla hogy a leggazdagabbaknak nem lesz ivóvíz és senkinek csak azoknak akik elérték az egyesek szintjét.
Anbika2.0 egyébként  megpróbálkozott azzal a trükkel amit korábban az angol területen élő circus próbált, miszerint "itt a kijárat gyere béby, lesz szex meg minden amit akarsz" hahaha ezzel is elárulta magát, igazi anbika ilyet soha sem tett volna, nem véletlenül maradt messze távol és csak időnként jött a közelembe.
A verebek csiripelnek és ezt igyekeznek a questor meg a nane dolgaival csillapítani... tehát van beszéd a titokban elvitt gyerekekről, kiképzésre --- pronózni felnőtt jelmezbe, de főleg kamera nélküli partikra, ahonnan vagy kijönnek élve vagy sem, néhány bekerül azokba a csoportokba ahol 'szeretettel basszák meg' a gyerekeket ezek sokkal komolyabb és erősebb kondícionálást kapnak mint a többi, mert ez olyan mint a zsidó kiválasztottság éntudata, nehéz lemondani róla annyira jó benne lenni. Ezek a gyerekek iszonyú rombolást fognak végezni, de ugyanakkor lehet némi reményt is fűzni néhányukhoz, mert azért a plug in bennük lesz akkor is... És a többi meg állatiasodni fog ez biztos, főleg ha nyomás alá kerülnek és ahogy elnézem, azért nő rajtuk a nyomás, mert végül is ezek a dolgok mint a questor jelzik, hogy megy a harc a színfalak mögött keményen a húsosfazék körül.
---
Közben azt hiszik nem tudok kitörni ebből a börtönből... hát tévednek. Részben önként vállaltam a dolgot, pár emberért és azokért akiket muszály leleplezni, meg ha visszamentem volna és mennék akkor is csak hülyékkel és szarházikkal találkoznék amiből már elegem van. elegem van a zombikurvákból meg az olyan sugárzóan szerető, minden vágyadat kielégítő számító szarházi manipulátorokból és kémnőkből, akik állandóan csak azt lesik mit lophatnak el tőled vagy hogyan ölhetnének meg, tehetnének irányíthatóvá. Baromi fárasztó ám ez ha valaki sok időt tölt közöttük és rendelkezik a valóság felfogásához és érzékeléséhez szükséges apparátussal. A legjobb szex és a legjobb időtöltés is megkeseredett utólag amikor rájöttem, és mindig rájöttem, hogy ki és miért csinálta és mit akart elérni ezzel. Főleg a hamis szeretet ami rettenetesen fárasztó, gyilkos. Ez tette ezeket is tönkre és tette őket könyörtelen hazudozókká - mert csak ezt ismerik. Számukra a szeretet eszköz nem cél. Használják, ismerik, de a céljuk nem ez. Ez a fostenger meg semmit se tud adni vagy mutatni nekem ami érdekelne. Hullana el szépen egyébként egymás után. Az alsó rétegek meg azt hiszik ők már milyen jók. Csak ők még azt se veszik észre amikor a havert lecserélik és nem jön többé vissza. Csak akkor derül ki számukra a baj amikor megszorítják őket és olyasmivel találkoznak amit nem tudnak saját kútfőből megérteni és megoldani. Olyankor vakarják a fejüket hogy most de jó lenne megint itt lenne a mr green vagy az andika vagy a trojka vagy én hogy kitaláljuk és megoldjuk amit ők nem tudnak - persze utána megint visszadugnának a 'börtön'be hogy ne legyünk útba miközben ők egész évben nyaralnak és esznek isznak... meg néha kinyírják őket amikor már elég kövér a pénztárcájuk.