Saturday 28 February 2015

Hülye bogár még mindig ugat

"jaja nem is vagy olyan tökéletes"
Mi a szarról van itt szó? Hát arról hogy ez a patkány ugyanúgy benn áll azoknak a sorába akik fosztogatnak és átbasszák a palánkon az ostoba többséget. Egyike azon embereknek akik hosszú ideje ott ülnek a kondér mellett és kanalazgatnak belőle, átlátják a rotyogás minőségét és melegszenek a tűz melett - miközben szépen csiszolt kultúrál magyarsággal, oktatják a népet, hogy hát meg kellene tanulnod hogy mi verjük be a fejedet ha nyíltan beszélni emrt és kiállsz olyan alapértékek mellett amiket mi nem támogatnuk, és azért nem támogatjuk mert akkor nekünk megint el kell menni dolgozni, vagy esetleg felkopna az állunk, mert mi azokat szolgáljuk akik benneteket totálisan kifosztanak. Ugye? Létezik háttérhatalom - mondja Bogár László - és elfelejti hozzátenni hogy - és én tőlük kapom a megélhetésemhez szükséges apanázst.
Tökéletes? megszerveztem egy jó pár egészen kiváló dolgot, soha nem állítotatm hogy tökéletes lennék. De magamat nagyon jól ismerem és az emberi pszichéhez is az átlagon felül értek. Ezért is voltam képes lebontani - vagyok képes - azt a rendszert amit ezek a patkányok sok emberöltő alatt felépítettek (itt legalább 100 évről beszélek) - a totális rabszolgatartás rendszerét.
Sétajáratot csináltam a holdraszállásból, a világ összes valamire való katonai vagy egyéb fegyveres különleges kiképzéső csoportját fejlesztettem, több oktatási projektet is felépítettem amik közül az egyiket a UN példaértékűnek titulálta - persze nem szóltak nekik hogy az is én voltam... hahaha Ezzel szemben bogár mit is tud felmutatni? Hát sok évnyi élősködést és intelligens népbutítást és félrevezetést amit még most is sikerrel űz - bizonyos rétegekben. Végül is van biztos aki leborul a profizmusa előtt. A szaniszló biztos... meg a nagyeszű székelyek akik rohadtul nem látnak át a rostán...
És hát nyilváán ezeket a tetteket soha nem egyedül hajtottam végre. pontosabban tulajdonképpen én csak irányítottam és megszabtam, meghatároztam a kereteket amik között a feladatok résztvevőinek teljesíteni kellett. És tatááám. Igen én tudok olyan kereteket és támogatást adni ami közel 100%-ot hoznak ki az emberekből. A maradék keveset a teremtő teszi bele, mert annak is szoktam helyet hagyni.
---
A hold projektnél pl volt egy gyűlés reggel meg egy este. pontosabban többet is lehetett csinálni és rá iskaptak miután a névleges igazgatója a projektnek megosztotta hogy milyen gondolatai voltak, hogyan lehetne úgy szabotálni a programot hogy senki észre se vegye... páran azonnal neki akartak esni, csip majdnem ott el akarta törni a nyakát... vissza kellett őket fogni, de hát mindenki belátta hogy nem azért nyílt meg, mert meg akarja csinálni hanem mert nem akarja. mondjuk jó oka volt rá - hiszen ő is fel kellett hogy üljön a gépre.
A másik fontos doog hogy mindjárt élő ppéda volt arra hogyan működik a telepata - szubliminális manipuláció. hamar elterjedt a dolog híre. és végül minden ilyen "inputot" arra használtunk fel ezután, hogy kidolgozzuk a védelmet az olyan típusú támadással szemben. Persze a takony Ray féle csapat ezt is arra használta hogy utána mindent ellenem fordítson - mert ők is onnan kapják a fizetésüket az 1%-tól akik rohasztanak és tönkreteszik a bolygónkat a társadalmakat.
---
Ezek a patkányok persze sohasem fogják megérteni ezt a fajta nagyságot, mert ők olyan kicsit mint egy patkányszar. A hold projektnél az egyik odajött hozzám és megkérdezte: minek segítesz nekik? minek felmenni a holdra? - mit tudom én? évekig azt hazudták hogy felmentek oda, egyfajta pótcselekvés ez az amerikai intelligence community részéről hogy meg akarják mégis csinálni. hogy bizonyítsák hogy de igenis fel tudnak menni. Engem nem érdekel tulajdonképpen. A feladat amit csinálunk majdnem mindegy volt - persze sok olyan volt amit nem akartam volna soha megtenni, de sokszor beleknyszerítettek és sokszor nem nagyon volt más választásom. A lényeg az volt hogy megtanítottam őket egy csomó mindenre. Főleg az őszinteségre, felelősségvállalásra. E kettő alapérték már óriási változásokat generál bármilyen területen. Ha e kettőt el tudtam ültetni - akkor már sikeresnek ítéltem meg a munkámat még ha el is bukott a projekt.