Wednesday 6 January 2016

A közös tudat, alatti és feletti - és manipulációja / Jack Bruce / Hack-őstulok

Szóval a korábban már tárgyalt módok mellett - véráldozat, nemi élményre alapozott, lehetetlen feladat, trauma alapú (zaklatás mint trauma a sátánizmus végső menedéke) - majd kifelejtettem a különböző drogokra alapuló azaz a kémiai megközelítést. Itt elsősorban a haluucinogén élményekkel kapcsolatos kapunyitás az érdekes és az erre alkalmas anyagok. Egyet említek meg az LSD-t. Ez a sokat emlegetett hallucinogén alkalmas az emberek tudatának megynitására a telepátia különböző formái felé. Az efféle érzékenységgel megáldott emberek ettől az anyagtól szárnyra kaphatnak, ha a tudatuk megfelelő módon felkészül az eseménysor feldolgozására.
Itt mint minden természeti jelenséggel kapcsolatban - rettenetesen sokat számít milyen keretrendszerben értelmezzük a minket ért élményeket. Erre most nem térek ki bár nem ártana.
Szóval a drogok. lsd, heroin, meszkalin, mdma, és a többi. De ezeken kívül van még a sámánisztikus beavatási módszer is amikor pl a fájdalmat, vagy különböző mozgási és érzékelési megfosztottság során alakul ki az elme saját hallucinációja során a közös tudattal való valamilyen kapcsolat. Ez lehet annyira intenzív és durva hogy a jelült belehal. A psziché ugyanis azért szereti a keretrendszert a gondolkodást és a nyelvet, a nyelv által megfogalmazott egyszerű törvényszerűségeket, mert ezek segítik a működését és a tájékozódást a világ külső és belső dolgai között.
---
Átszűrődik néha ez az. Most eszembe jutott Jack (master of nothing Jack of everything) Bruce akivel találkoztam személyesen is és aki nagyon nehezen de megértette hogy el kell kezdeni beszélni, mert anélkül elpusztulunk. És végül is nem tudom hogy beszél-e, mert ő meg attól félt hogy jajj a skótok is már olyan kevesen maradtak hogy ihaj, merthogy ellenük ugyanúgy mint a hunok ellen irtóhadjáratot folytatott az angol őrülettársaság - szóval ő meg őket védte körömszakadtáig, védi... De muszály beszélni. Ő se élne már ha akkor én nem megyek oda személyesen és nem beszélgetek velük, a feleségével és a gyerekeivel arról hogy mi történik és mit tudnak tenni. Egymásról se tudtak nagyon sok mindent. Érdekes az ő történetük. A elsége egy mosszad ügynök aki szerelmes lett a szemmel tartott "munkába". Végül megmondta neki. Az őszinteség tartotta őket össze sokáig és a szerelem az igazi szeretet közöttük tette lehetővé hogy elárulják a korábbi titkos  és egyben hazug szövetségüket a saját őszinte és valódi szövetségére. Oké vannak kivételek a mosszadnál is. Azok akik megtagadták az engedelmességet...
Bruce egyike azoknak akik a drogok útján kerültek ismeretségbe a telepátia jelenségkörével. a Cream csapata. Megjelent itt személyesen, öregen. De mégis mennire jó érzés hogy idejött. Thank you!
JB "De én képes vagyok dolgokra amikor be vagyok tépve." (heroinon)
Gy "Tudom. De ezekre a dolgokra e nélkül is képes vagy a hernyó meg ki fog nyírni és ha halott vagy semmi jót ne mtudsz már csinálni. Ráadásul a gyerekeid sokkal többet tudnak már rólad mint gondolnád. Fölösleges titkolóznod előttük."
A felesége akkor is megkeresett amikor Bruce-t má csak a lélegeztetőgép tartotta életben. Azt akarta tudni hogy érdemes e még életben tartani hogy szerintem még van-e benne életkedv és vissza tudja-e küzdeni magát. Mondtam neki hogy ezt neki kell megtudnia én nem segíthetek ebben. Abban segíthetek csak hogy mondok egy pár módszert amivel kiderítheti a választ. Jó azt mondja akkor segítsek abban. Beküldtem a kórházba meditálni. A szokásos kérdésfeltevős meditáció amikor otthon eldöntöd miért mész oda ahova mész, majd amikor odaérsz leülsz meditálni és addig ülsz ott és figyeled milyen jelek érkeznek amíg meg nem kapod a választ. Persze előtte böjt 3 nap csak vízen - ha van rá idő - nem árt. És úgy döntött hogy életben tartja. Az orvosok már nem adtak neki sok esélyt. De ő kitartott. S mikor hazatért ez a csökönyös vén trotty még akkor is kötötte volna az ebet a karóhoz. Akkor azért kiakadtam. Megmondtam neki ha nem kezd el beszélni és nem kezdi végre más koncepciója szerint megpróbálni akkor engem többé ne keressen meg semmilyen ügyben. A saját fejéből kikerülő megoldási módok ugyanis csődöt mondtak és megkapta a természettől a végső figyelmeztetést. Következő alkalommal már nem lesz visszatérés. Itt az ideje beengedni az AA koncepcióját és feladni azokat az ideákat amik eleddig nem vezettek eredményre. Végül is azt hiszem elment gyűlésre végül meggyőztem, hogy meg tudja tartani a titkait ha annyira ragaszkodik hozzájuk, és tanítottam neki hogyan tudja letörölni az emlékezetét. Kapott valami kiképzést ő is asszem belement. De hihettetlen csökönyös vén fasz. Na jó még mindig haragszom egy kicsit. A gyerekei százszor értelmesebbek mint ő, hamarabb megértették amit mondtam neki mint ő maga. Persze őket is beszippantotta a rendszer - hát mit is vársz egy mosszad és egy ... ügynöktől... A skótok utolsó bástyájáról. Mármint akkor utolsó - azóta van már utánpótlás tán még jobbak is mint ő... :-D Remélem.
---
A gömi kérte hogy fejlesszem a fuvolás karakterét is hülyeség volt egy marhaságot csináltam neki, de nem az volt a lényeg hanem hogy azért kérte hogy tudjam és emlékezzek rá hogy volt ő is a gésáknál és volt hiromo. VAgy i? vagy magának is emlékezető hogy ő is volt férfi karakter? hahaha. Azt se tudom megállapítani hogy mikor látom őt mikor valami helyettesítőjét. Hogy ő játszik-e vagy más nem tudom. Ezekkel a karakterekkel meg kellett tanulnom nem felismerni amikor mások játszották, hogy ne buktassam le őket. Most meg biztos ezt használja- vagy mások használják ki. Nem tudom eldönteni. Jó nagy csend van most. A szaudi ügy került terítékre - az iráni vallási vezető lefejezése kicsit megfagyasztotta a légkört a szaudi heregség körül. Egyébként az is mosszad uralom alatt senyved és ott is megy gyerekek korai kondícionálása kiskortól szexre. Nyilván ők tartják az olajüzletet porondon és ők a legnagyobb védelmezői.
---
Vágyom a gömire szeretném azt elhinni hogy valós volt a szeretete. Hogy tényleg megértette. De közben ott van a többi nő is. Hol ez kerül elő hol az. A harcsa lányba is beleszerelmesedtem. Az intelligens nők vonzanak főleg amelyikekemeg is értik ezt a világot. De már azt se tudom melyik épp egy újabb copycat és melyikkel próbálnak csak beállítani valami tudatállapotot hogy azután belevigyenek valami marhaságba hogy rákényszerítsenek arra hogy belássak valamit amit ők szeretnének igazságként eltereszteni. Majd ha mutatják magukat face to face akkor... addig marad a rejtett világbeli üzenet-nem üzenet bizonytalansága.
Mint ezzel a sátorral amit használok most. Arról volt egy team megbeszélés ahol elém tárták mennyibe kerülnek az alapanyagok és hogy mekkora mennyiség legyártása esetén mennyibe kerülne a végtermék ilyen és ilyen design mellett. Persze közben azt elfelejtették megmondani nekem ott és akkor hogy az alapanyagok árát is ők határozzák meg, mert az is az ő üzletük. Eredetileg acélrugó volt benne vékonyka, de olyan erős hogy a prototípusban elszakította a vásznat... A srácok túlméretezték az erejét mert nem mondtam nekik hogy mire kell vagy lemaradt az infó. Jót röhögtek amikor meglátták mire kell. Az eredeti acélrugós verzió sokkal könnyebb is volt, meg hosszabbra csináltam hogy bele tudjon fekódni egy 180cm-es ember is. MEg volt az első ajtón is szellőző, meg szerintem a szunyogháló is nagyobb volt vagy leig elért... mint a másik kicsinél, az is az én terveim alapján készült, persze eredetileg abban is acél volt... és sokkal könnyebb volt.
---
Próbálom a régi utat amit csináltam, most eszembe jutott megint ez a gyakorlat. Eleinte az is elég volt hogy ott ültem az asztalnál, ezért is szereltem ki a lábait hogy ne tudjak odaülve felébredni és emlékezni. Sok gond volt ebből és újabb agykárosodások. Csak a fejlesztéseimnek köszönhetem hogy nem vagyok nyálcsorgató tropa. Légzésmeditáció - színgyakorlat ezért lett a labda is olyan színű, köszi aki csinálta, és ezután jött a labdás gyakorlat. Elkapások, variálás, és attól beindult valami. De most egész más. Nem adom fel megcsinálom de szerintem ez most már nem fog így működni. A legutolsónál letöröltem mindent. Elég furcsa érzés megint ugyanazt csinálni, emlékszem hogy mindig a plafon tetejéig kellett feldobni a labdát. Érdekes a sorrend is hogy hogyan jutnak eszembe a gyakorlatok. A végtelen nyolacas + színskála oda vissza (fejtetőtől lefelé: fehér, kék, zöld, sárga, piros és vissza) be és kilégzéssel + labda. A régi tudást egy igazi halálos támadás tudná visszahozni gyorsan - de annak meg az lenne a következménye hogy nem állítanátok meg a súlyos következményeit és ott bizony eljönne az amitől ma már nem fél senki pedig ha tudnák... A másik út meg ez. A régi utak próbálgatása, muzsikálás visszaépítése, minden visszaadogatása amit én adtam nektek ti meg lenyeltétek és üzletet, pénzt csináltatok belőle magatoknak. Csak néhányan adtak vissza pár dolgot. Mint pl a jazzerek nem skálákban hanem akkordokban gondolkodnak. Hány szarházit tanítottam meg muzsikálni akik azután engem pénzért akartak csak tanítani ráadásul hülyeségekre... A szabi is csak azért adta vissza a zene szeretetének a kedvét mert megmondtam neki hogy ha nem adja vissza akkor később ezért meg fogom ölni. Ja eszembe jutott hogy az ő családja is az egyik olyan család volt ahol a gyerekeket dugták. Őt is meg a húgát is. Úgy került a képbe.
Egyik se akart egy idő után visszaadni semmit se. De továbbadni se, mert egy idő után mondtam a gyurinak hogy akkor ne nekem hanem adják tovább három másiknak és azok is három másiknak minimum. Szartak rá. De most szépen meg lesznek nyuvasztva mind akik nem képeztek ki másokat.
---
Ja volt szó az őstulok programról is valamiért. Merthogy tulajdonképpen ott csak nemesítettek egy nagyméretű szarvasmarhafajt - de közben iszonyatos genetikai kutatást végeztek... és asszem az volt a lényeg. Még Hitler előtt is titok volt szerintem hogy mit kutattak.
---
Közben igyekszenek minden a minimumon tartani nehogy tényleg felépüljek mert akkor megint fosnának és nem tudnának megállítnai sehogysem... Hahaha persze azért kénytelenek mégis visszaadni pár dolgot mert tudják hogy nem kamuzok és megtaláltak pár olyan dolgot amivel nem tudnak mit kezdeni... Még nemzetközi összefogással sem. Hiába kell még egy pár év és rengeteg hulla nektek ahhoz hogy megértsétek az egészet teljes mélységében. Sajnos nem elég ha elmondom meg kell tapasztalnotok hogy milyen az amikor saját szaros működésmódotok pusztít el benneteket. Hiába az osobaság elképesztően csökönyös tud lenni. Halálig. Azt sajnálom hogy még mindig csak itt tartunk.
---
Szóval va megoldás. Az AA szerkezete és működésmódja. No nem ez a mosszad alterált program ami itt van MO-n. Hanem a valódi értékrendből eredő és valódi program. Azért lehet találni olyan gyűlést is ahol ugyan ott vannak az ügynökségek emberei mindegyiken de mégis elkaptak valamit belőle és pont ők azok akik emelik a szintet. Nem sok ilyen van, de azért van. Beszéd. Nyílt beszéd. Tudom sokan félnek, meg a megélhetés, meg a kifogások tonnái. De ha nem lesz és nincs beszéd akkor nagyon komoly baj van. Akkor vége. És még a többség így is csak ott tart hogy vannak már ugyan találkozók, de van egy két szónok akik dominálnak és a többi meg bólogat. Ugyan volt pozitív példa is pl a faragó gyerek amikor kivonultam annak a csoportnak a megbeszéléseiről akkor azonnal megpróbálta átvenni a vezér szerepét. Csak ott volt egy pár akik megértették hogy mit próbálok megtanítani nekik az önállóságról és a felelősségvállalásról. ÉS nem dőltek be neki. De azért kivágott egy szeletet abból a közösségből magának. A birkák vele mentek.
De volt olyan rész akik elkezdtek egészségesen működni. Tanulni. Gondolkodni, megpróbálni dolgokat. Nem tudom hol tartanak. Jó volna megint valami értelmeset csinálni de végül is bármi megteszi ami lefoglal.
---
"De a legnagyobb baj az hogy lesz egy nemzedék akiknek nem lesz semmi tapasztalatuk már se a valódi történelemről, se a természetes folyamatokról ami az állatokkal növényekkel vagy akár a saját természetes növekedésüknek a körülményivel kapcsolatban sem."
"Igen. Így van."
"De akkor erre mi lesz a megoldás?"
"Erre az lesz a megoldás hogy a föld nemvű bolygó elpusztul."
"De nem tudunk tenni valamit?"
"Azt tudjuk tenni hogy nem hagyjuk. Ha ez megtörténik akkor vége. A fejlesztések nem engedik hogy egy olyan nemzedék életben tudjon maradni amelyiknek nincs tudása a saját gyermekeik természetes folyamatban a természet rendje szerint való felneveléséről. Ha nem lesz egy olyan csoport sem amelyik meg tudja őrizni ezt a rendet és itt ezt úgy értem hogy nem csak tudásanyagként megőrizni hanem az életében nemt udja ezt gyakorolni - akkor az emberi fajnak annyi. Vége.  Ki akartak irtani minket és ha megteszik akkor a bosszúm beteljesül: ők is elpusztulnak. Megy mindenki. Ha mi nem élhetünk akkor ők sem fognak. Erről mi döntöttünk és én tettem fel rá a pontot. Ez így lesz. Azok pedig akik nem képesek a természet rendje szerint nevelni az utódaikat mert a felforgatás folyamata kilúgozta az elméjüket - két csoportra fognak bomlani: az egyikben azok lesznek akik menthetetlenül elpusztulnak mert nem rendelkeznek sem a lgikai sem az érzelmi intelligenciával hogy felismerjék a tetteik hosszú vagy rövid távú következményeit és a külső körülmények okozta határokat, a másik csoport pedig azoké lesz akik valamilyen csoda folytán mégis visszatalálnak a természetes rendhez. Segítséggel e második csoport létszáma megnőhet, de ehhez megint csak nyílt beszéd kell. Józan érvekkel, mert olyan körülményekkel kell majd megküzdeni amikor gyakorlatilag minden amit a hivatalok tanítanak hazugság lesz és pusztán egy célt fog szolgálni: az irányító elit igényi szerinti tömeg-tudat kialakítását az újabb nemzedékekben. Végül is nekünk is ugyanezt kell tennünk csak a mi igényeink mások. Mi felelős, józan, logikus gondolkodásra és belátásra képes embereket akarunk. Pontosan ezt nem szeretik az elitek, mert az ilyen ember nem veszi meg a szarjaikat és nem engedelmeskedik birkaként, nem szalad a kolompos hangadók után."
---
Egy sornyi kiegészítés a gyerekek szexuális felfedező tevékenységéről oviban - pl az is már egy manipulációs folyamat eredménye hogy ebben a korban érdeklődnek - lehetnek kivételek ugye a parafenomén vagy magas intelligenciájú gyerekeknél előfordul hogy korábban érnek, de a legtöbb esetben nem erről van ma már szó hanem egy előkészítési folyamat végtermékéről. A telepaták izgatásáról. Mint ahogy a Pillangó be tudott lépni az elmémbe - sőt ő heroinon képes volt valódi fizikai pillangók valós irányítására... Amit azután továbbfejlesztett később amikor leállt a hernyóról, rájött hogy igazam van és úgy azzal a módszerrel tisztán nem csak egy pillangót hanem egy csoportnyit tud irányítani - sőt... :-D Tiszta Bruce a csávó...
---
Egyébiránt elég sokat mon hogy eleddig pont JB az egyetlen aki előjött legalább ilyen szinten és megmutatta magát. Igaz ez is még mindig a rejtőzködés világa, de ő legalább addig nyomta amíg a mostani állapotomnak megfelelő ingerküszöbig elért az infó. Így ő tagadhat ha valaki rákérdez de aki meg lát a szemétől az tudja hogy mi van. Gyakorlatilag expozálta magát, ami komoly bátorságra ad tanúbizonyságot. Nos igen. Ez a fajta old school bátorság már kiveszett a többi szarkupacból. Tisztelet egy két matuzsálemnek, pl itthon a szeszák - bár ő pont rossz példa mert ő megkötötte a maga egyezségét hogy tartja a száját és az unokáját békén hagyják... zsarolás, anyagi dolgok. Így megy ez a szarházik között. De biztos vannak más példák is.
Annak idején az Öreg ugyanazt a sorsot szánta nekem is meg apámnak is mint a jfk-nek. Szép életpálya aztán bumm... ezért adta apámmnak a JFCooper nevet. jfk-jfc. Haha. Van elég sok ál igazmondó is akik azt a szerepet játsszák ma hogy mondják az igazat és szenvednek látványosan. Perzse lehet hogy tényleg be is szorítják őket - hiszen úgy hiteles a dolog, de alapvetően ezek mind szarházik, rejtett életükben megkapják a fizetséget. No de nem fogják sokáig élvezni hisz kellenek a valódi mártírok is... És kellenek a hullák a végére, mert számtanilag el kell számolni.
Vörös szőnyeg... hahaha... lehet hogy még odáig is el fogunk jutni, legalábbis ti, most már leereszkedtek hozzám, menni fog az lejjebb is nyugi, a térdre ereszkedésig vagy még lejjebb is... ahogy nő a hullahegy és fogynak körületek a "barátok" de legalábbis az olyanok akik meg tudták eleddig oldani a feladataikat úgy ahogy elvártátok... ajajj a minőségcsökkenés az egyik biztos jele annak hogy a haverok nem nyaralni vannak máshol hanem tényleg "eltűntek" mint erdőben a vadnyom... és akárhogy is kerül elő a nagyon is meggyőző és mindenre emlékező "igazi" valahogy nem sikerül neki olyan szinten hozni a formáját mint eleddig... Nos ebből még azok is értenek, akiknek egyébként mindegy hogy ki játssza a "havert" "feleséget" amíg a péz dől a kasszába és a hatalmi pozíciók az uralmuk alatt van.
Az a helyzet hogy ezek most ott fent a nemzetközi szinten már összeértek. Ez azt jelenti hogy kialakult egy nemzetközi intel csapat akik cserélgetik a figurákat. Két okból teszik ezt. Az egyik ok az hogy titkolják a valós veszteségeiket és fenntartsák azt a látszatot hogy ők erősek. A másik ok az hogy folyamatosan pörgessék a szerepeket vállaló beugrókat - nehogy bármelyik is megértse kicsit mélyebben a rendszer működésmódját és megtalálja a kiskapukat, rájöjjön hogyan tudja a maga malmára hajtani a vizet...
Nos a profilozók is fejlődnek - kénytelenek mert a "vadászok"nek kell a felderítés, mert ha mellényúlnak akkor meghalnak. Ezért a vadászok is kényszerítik a profilozókat hogy jól dolgozzanak és ne hazudjanak. Mert ha hazudnak akkor visszaütnek és megölik a profilozókat. Ilyen módon a fejlődés elkerülhetetlen. Az élet törvénye biztosítja. Mert még a szarháziban is van élniakarás. Akiben nincs az hamar elköszön a pályától.
Szóval ilyen módon fejlődnek és ez a rejtőzködőket is fejlesztésre fejlődésre kényszeríti. Azok ugyanis akik irányítanak a rendszeren belül kénytelenek a maguk szarházi viselkedés és gondolkodásmódjuk miatt elrejtőzni a többiek haragja és bosszúja vagy tárgyilagos támadása pozíciónyerési kísérlete elől. Viszont van egy határ amitől nem lehet a rejtőzködést továbbfejleszteni. !!! "Mindennek van határa." !!! Aki embernek született, mindegy milyen csodagyerek vagy milyen módon lett felturbózva az agya, milyen jól fel lett készítve hogy ne legyenek szokásai... mindenki hagy nyomot maga után. Marad nyom és mindig marad nyom és lehet követni hogy ki merre mozog. A vadászok tehát gyakorlatilag azok akik mindig utolérik a vadat. Olyan ez mint a róka-vadász játék a sakktáblán. amikor van négy paraszt (vadász) csak a feketén mondjuk és egy róka szintén a feketén és csak a feketén mozoghat mindenki és mindig csak egyet léphetnek. Ha a vadászok jól együtt dolgoznak akkor a róka mindig elkapásra kerül.
Szóval ilyen módon egyetlen lehetőségük van a lebukásra: ez hogy megpróbálnak megegyezni egymás között hogy oké de egymásra nem lövünk. Viszont ez azért nem megy, mert közben én is és most már mások is rejtettebb módon szivárogtatják a tudást és tanítják a maszk készítést, a hangutánzást, a karakterépítést, a profilozást olyanoknak is akik nem osztják ezen szarházik nézeteit. És bizony ezek is megtanultak már ölni. Szóval időnként valaki megöli őket, de nem tudják ki volt. Szóval nincs bizalom egymással szemben. De ez emgint lehetőséget ad arra hogy akár ők is kinyírják egymást és meg is teszik időnként ha ebből helyzeti, időbeli, anyagi előnyük származhat valahol máshol.
Szóval a régi rendszer csinálja tovább amit eddig: rejtőzködik, zavarosan tartja a vizet és abban halászik. Ennek az egyik fő fenntartója a titkolózás és a hallgatás intézménye. Ebben egyetértenek mind. Ezért azokat akik beszélnek vadásszák.
Hogyan lesz ennek vége? Nos az elkesereettés és a szellemi és intel szint folyamatos csökkenése oda fog vezetni hogy komolyan egymásnak fognak ugrani, komoly fegyverekkel amik a kezükben vannak. Ez ellen egy orvosság van: beszélni kell. Az eddigi világháborúk is azért robbanhattak ki mert voltak birkák, akiket belehúztak különböző színű egyenruhákba és megmondták nekik hogy a másik amelyiken nem ilyen egyenruha van az meg akar téged ölni, ezért neked kell gyorsabbank lenned hogy élhess. És ez ment minden szinten: a paraszttól a lövészárokban az intel és hírszerzés agytrösztjeiig.
---
Egyébiránt mint a Philpotsnál odahívtak fejleszteni, elmondtam nekik is amit mindig mindenkinek, de a tanárok egy részének és az irányítók egy részének egészen más elképzelései voltak. Átalakították és beletették a sjaát szarukat hogy alapvetően kitérítsék abból az irányból amit én meghatároztam mint követhető irányt nekik. Meg mondtam a többieknek - akikben még volt egészséges rész - hogy oda vissza kell majd később mennem, mert ezek félre fogják vinni az egészet. Nos az is kiderült hogy azok akikben még akkor volt egészséges rész azok is elrohadtak. Miből? Nos abból ahogy visszairányítottak oda. Egy olyan helyzetet teremtettek amiben anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, sőt kogilag is és pszichikailag is megpróbáltak ledarálni. Arra számítottak első körben hogy megtörök, meghalok, másodikban hogy az anyagi szorultságom miatt belemegyek abba amit ők sugallanak és elfogadom a szaros módosításaikat mint használhatót. Nos egyik sem jött ösze nekik. Valaki még mindig ott van aki egészségesen gondolkodik azért - mert pont annyit csak amennyi épp kellett a kajáláshoz annyit be tudtam gyűjteni. De utána ugyanez a csoport szervezte a Padley's ügyet is és úgy próbálta a dolgot beállítani az én fejemben mintha ők segítettek volna - holott egy újabb setup egy újabb eleve kudarcra ítélt helyzetet készítettek elő. De rábasznak mert ezek a mutatványok visszaütnek rájuk. Előkészítettem mindent a bukásukhoz eleve induláskor. Én már akkor tudtam hogy ezek ugyanolyan selejt mint a többi tetves szarházi - úgyhogy felkészültem. Miért dolgoztam velük? Azért mert nem volt más. Sekni más nem volt képes sem megérteni sem felfogni mi történik - nemhogy megfelelő válaszlépést tenni. Úgyhogy a folyamat ott is úgy indult ahogy máshol. Azzal kellett dolgozni ami volt. Megpróbáltam a rendszerről leválasztani azokat akik jó irányokba indultak és elrejteni őket a vizslató szemek elől. Eleinte ez emnt is, mert azért mindenkit és mindent nem voltak képesek megfigyelni, még akor se ha ezt igyekeztek velem is elhitetni azáltal hogy engem 24/7 megfigyelés alatt tartottak.
Így kerültek a Jaco, a Bruce és a többi is a "csapatba". Persze nem adtam nekik a kezükbe semmi olyat amivel nekünk eshettek volna, csak olyat amire már volt védekezésünk. Viszont mindent fejleszteni kellett ahhoz hogy tudjam mi van az ő kezükbe, s ezt úgy tudtam elérni hogy el kellett hitetni velük hogy nem emlékszem utána úgyse semmire. Viszont azon a szinten nem lehet elhitetni semmit hiszen ott gondolatolvasók és telepaták dolgoztak, dolgoznak akiknek nem lehet tudatosan hazudni, vagyis lehet de azt észreveszik. Szóval nem lehetett eljátszani azt hogy nem emlékszem, tényleg el kellett felejtenem, de úgy hogy azért később vissza tudjak emlékezni mindenre. És megoldottuk. Sok szem, sok agy, sok emlékezettároló, sok kicsi sokra megy. Ki erre emlékszik ki arra, de a sok kis morzsából össze lehet szedni az egészet.
Mi kezdtük a folyamatos figyelést előbb. És ilyen módon amikor elmentem segíteni meg fejleszteni, mindig voltak figyelők akik profi módon gondolatok és beavatkozás nélkül figyeltek, mint a vadászok a vadat. És vitték a híreket, rögzítették. Sok mindenre volt más megoldás sokáig én magam is emlékeztem és szóban továbbadtam. Igyekeztem minnél gyorsabbra állítani a rendszer fejlődését.
---
Egyébként a napokban eszembe jutott hogy voltam portás a bajai zeneiskolában is egy pár hétig. Úgy esett hogy valamelyik panaszkodott hogy szarok a "magyarok" és nincs zenei tehetség. Persze zsidó volt aki ezt mondta. Talán az öreg Gál Z meg az Imi volt ebben benne. Mondom nekik hogy tegyenek oda portásként. Jól van belementek hogy ott is fejlesszek, akkor még nem gondolták hogy mire vagyok képes a portáról. Odakértem egy pianínót a bejárathoz és minden reggel minden belépőtnek játszottam egy hármashangzatot, amit fel kellett ismernie de legalább egy hagnot megpróbálni elkapni belőle. Ennyit csináltam. Ja meg szüntetekben különböző rock és más zenekarok számaiból rögtönöztünk a folyosón. Élveztük a játékot a hangszerekkel. Mindeki még s zülők is be lettek vonva a játékba. Ez volt a belépő. Pár hét múlva ezt mondta a Zoli bácsi hogy hagyjam abba és menjek onnan. Mondom miért? Talán nem fejlődtek a diákok? "Dehogynem! Túlságosan is. És fel is ismertek hiába voltál álcában." No látjátok nem a magyarok a szarok hanem ti vagytok a szarok és ti vagytok azok akik megakasztjátok az emberek fejlődését. Volt a válasz tőlem. Volt ott egy két olyan iszonyú tehetség is akiket ki is mentettem mindjárt. Alsós zenesulis aki kapásból megmondta a négyes sőt ötöshangzatok hangjait (visszaénekelte) és megmondta azt is hogy milyen nemű akkord.
"Ide csak az léphet be aki részt vesz a játékban!" Ez volt a mottóm. Sok szülő nem is tudott mit kezdeni a helyzettel, de a diákok többször bátorították őket. Az alatt a pár hét alatt is sokat fejlődtek. Ennyit az oktatási rendszerről. És hát persze igazuk is volt. Szarok a magyarok, mert bedőlnek nektek azaz inkább eladják magukat és a gyerekeiket a ti rendszereteknek, maradnak vakok és süketek két kanna borért meg havi 57ezer forint kegyelemkenyérért. Miközben ti meg dőzsöltök, vagy épp semmiben sem nélkülöztök mert elég ravaszak vagytok ahhoz hogy beosszátok a lét és ne feltűnősködjetek. Szarházik. Lejjebb fogtok ti még a szarosgödörnél is menni ezt megígérem. Ja és a helyi közösségről mindent elmond egyébként az hogy GZ kitüntetést kap a városvezetéstől... azért amit csinál.
---
"De fiam ez nem az apád! Nem reagál a kódjainkra. Ez nem ő!"
"Biztos vagy benne? Lehet hogy elfelejtette."
...
"Baj van fiam."
"Mi az?"
"Anyád nem ismer meg, azt hiszi én nem én vagyok."
...
"Akkor legalább használd fel. Csinálj úgy mintha ő lenne és tanítsd vissza ahelyett hogy megölnéd. Ha együttműködik akkor tök jó, ha nem akkor kell megölni. De ő az."
...
Kórház
"Ez az ember nem az apád, megnéztem a vérképét és a tárolt vért is ne megyezik."
"De ő az. Kicserélték a vérképet."
Az orvos ránézett az ágyban tehetetlenül fekvő betegre. Az visszanézett rá szinte közönyösen.
"Rám ne nézz. Nekem már mindegy. Még a farkamat se tudom egyedül kiverni. Még ezt az örömöt is elvették tőlem."
"Te ezt elhiszed? Nehogy már bedőlj nekik." mondja a nő.
"Leellenőrzöm még egyszer. Volt valami rossz érzésem, van valami ellenőrző procedúra ilyen esetre csináltuk ha nem tudnánk eldönteni."
"Úristen! Azt gyilkoljuk akit a világon a legjobban szeretünk."
---
Ja igen. itthon hacknek hívják a sütni való halat, mert miért is?
Nos azért mert ez egy emlékeztető volt arra hogy a háború alatt Hack a hunoktól kért segítséget a szarvasmarha tenyésztés legjobbjaitól, hogy valamit fel tudjon mutatni ghöringnek mert egyébként fejét vette volna az az elmebeteg. Ezért a mieink tenyésztették azt az óriási méretű marhát amit ő azután mint őstulkot presentált göringnek. Mit is kértek a hunok cserébe? Már nem emlékeszem pontosan. De mit kutatott Hack végül? Mire ment el a sok lé és idő? Hát emberi genetikát kutattak titokban és kísérleteztek is embereken. Azért volt annyira titok mert még  a fhürer se tudott róla. VAgy a fene se emlékszik már erre. De arra emlékszem hogy a hunok maradékai igen jól értettek az állatokkal kapcsolatos nemesítéshez, genetikához bár ők nem kémcsövekben csinálták a dolgot.
---
Egyébként ez még így mindig a szarházi lét, igaz ugyan egy fokkal jobb mert legalább megmutatta magát egy pillanatra, de csak messziről - miközben én ugyan rááldoztam az életemet és odamentem hozzá is személyesen leültem vele és a családjával hangos szóval beszélgettünk és úgy segítettem nekik megérteni mi történik és milyen lehetőségeik vannak... de sebaj ezt ugyen nem várhatom el a szarháziktól hiszen ők szarházik semmi több. De ki mint veti ágyát... ugye meg fognak fizetni mind akik az álarcosbálból nem szállnak ki. A daráló megy tovább addig amíg el nem tűnik ez a fostenger a föld színéről vagy maga alá nem temeti az egészet. Mindent  vagy semmit.
---
Annyira hihetetlen volt számomra is amikor a gintártanár elmondta hogy a Gál Zoli bácsi az aki az utasításokat adja neki és ő az aki a diákok butítását felügyeli - hogy természetesen nem hittem el. Megmondtam neki hogy a következő alkalommal amikor odamegy utasításokat adni, akkor vegye fel videóra az egészet több kamerával. A cuccot mi fogjuk betenni csak el kell majd indítani. És kényszerítse arra hogy vizuális jeleket adjon minden utasítást erősítsen meg. Ugyanis soha egy hangos szó nem hagyta el a száját semmilyen utasítással kapcsolatban. Mindig "interurbán" adta le a drótot. Szóval a csávó bement és kb így nézett ki hogy ne fogjon gyanút: Tényleg ezt vagy azt akarod bólints kétszer ha igen. És akkor bólintott. A jelrendszert megbeszéltük előre. A bizonyíték ott volt a többi "érzékeny" is olvasni tudta a jeleket és a csávó meg is erősítette a szóbeli (hangos szóbeli kimondott beszédben elhangzott) interpretációval, hogy mikor mit kért a Gál Zoltán nyugalmazott újságíró és hogyan kívánja a szintet lent tartani és milyen extra tennivalókat kíván bizonyos konkrét tanulókkal kapcsolatban. Igen az a szarházi aki kitüntetést kapott ettől az önkormányzattól. Zsidó. Szarházi. Elnyomja és eltapossa a többi patkánnyal együtt a tehetséges más nem zsidó emberek gyermekeit. Ők ebből és így élnek jól. És hozzáteszem hogy a tanárok meg ott és a bábu igazgató is asszisztálnak ehhez, mert "te nem tudod elképzelni micsoda hatalmuk van ezeknek, kicsinálnak és ellehetetlenítenek" - szóval a félelem és a rettegés népe megalkuszik és a saját gyerekeit is mészárszékre küldi csak azért hogy legyen az asztalon bor, kalács, szalonna... No persze meg a nyaralás évi kétszer, és a hétvégi ház a dunán, meg a hobbikert, meg a megmaradt gyerekeknek is kell majd valahol lakni, meg nekik is biztosítani kell a pozíciót...
Nos így megy ez a szarháziknál.