Sunday 11 February 2018

The Limits of Control - a javítás

Spain - The Limits of Control - Jim Jarmusch - lapival és a rubennel meg a töbiekkel csináltuk, akiket ők szedtek ki mert a sanyi meg akarta velük őket öletni.
Az történt hogy megmondtam a sanyinak hogy ha még egy egyetlen egy embert megöl azok közül akik nem férnek bele az ő céljaiba és inkább tartoznak hozzánk mint hozzájuk, akkor megölöm. Nem érdekel mit akar az apám vagy bárki más a két kezemmel fogom kivégezi, neki ott vége.
Akkor egy darabig csak nézett. Tudta hogy nem beszélek mellé és ez ott már nem ijesztgetés - ne mmintha a sanyit ilyesmivel meg lehetett volan egyáltalán ijeszteni - hanem kijelentés. Jóslat. Ígéret. Feldobta hogy azt mondtam sikerült feltörnöm a lapit meg a rubent... mondtam hogy igen... akkor őket fogja rájuk küldeni ha olyan akad az útjába akit megölne. megmondja nekik hogy öljék meg.
Mondtam hogy jó, akkor én meg megbeszélem velük hogy azokat vegyék ki és dugják el valahová.
Így történt. A filmben szerepel majdnem mind vagy mind.. .valamilyen formában.
Sok embert ítélt halálra a sanyi és azok csak egy bizonyos időintervallum alatt kerütek halálsorra. Mind hihetetlen értékes ember a számunkra. Egy darabig húzgáltk a vásárhelyiben a wc-ben a strigulákat hogy hányat szedtek ki és dugtak el ott harminc valahány ilyen strigula volt de utána máshol jegyezték őket.
Spanyolországba nvettük föl a filmet és kiépzés is volt egyben, mert emezek kérték hogy csináljam meg én is velük. Nem volt semmi különbség, csak az amit érdekesség képpen beletettem hogy ne legyen olyan unalmas... finomságok tudomány... A Lapi és a Ruben száz százalékos munkát végeztek.
A sanyi amikor ott voltunk a forgatáson és együtt volt ez a pár ember sokadmagunkkal ránk uszított egy csapatot egy válogatott csapatot szereztek páncélautókat meg loptak valahonnan egy katonai telepről robbanószert sokat hogy bennünket a levegőbe röpítsenek. Odajött a nimitz meg egy állig felfegyverzett kopter hogy fedezzen minket és erőt demonstrálon és a spanyol különleges erők is kijöttek biztosítani.
A sanyi sokáig madjnem a filmig azt hitte hogy a ruben és a lapi meg is ölték őket mind és én meg hülye vagyok mert azt hiszem hogy sikerült feltörni őket... mert tényleg meg voltak egyébként még sokáig hülyülve mind a ketten, de azért mégse voltak meghülyülve és nem csinálták meg. Nagy pofon volt ez a sanyinak. Egyszer az egyik lányt a szeme előtt akarta kivégeztetni a lapival, mert látni akarta hogy megöli. A lapi ügyesen kivágta magát hogy ilyet mi nem csinálunk... felkészülünk mindig.
Azt hiszem hogy akkor szólt is nekem és megcsináltuk olyan jól hogy megint bealudt elhitte... pontosan a lapi meg a ruben csinálta úgy meg... én csak a tervezésbe szálltam bele.
Tényleg beszéltünk is erről londonban meg a lányról aki meztelenkedett és szeretkezett velem... meghajtott hogy tartsak ki... sokkal erősebb lett volna ha csak tisztán szeretkezik velem és élő szóval megkér hogy tartsak ki... "élvezi hogy azzal szeretkezhet akivel ő is akar..." mondta a lapi.
Meghajtott a masa az öreg masa azzal hogy a fia a fejszámoló képességével egyedül álló a világon, hogy nincs még egy aki ilyen műveletet ennyi idő alatt fejben elvégez. kihasználta hogy mindig elismerem a kiválóságot és elfogadom. Ezzel hajtott meg hogy az emebreimnek majd mondjam ezt el és ő a tudat alatt iképi üzenetek nagymestere és azzal rajtam keresztül meghajtotta őket hogy majd itt a végén csináljanak ki valami üzenettel... elképesztő ravasz... de az is kiderült hogy szinte bármelyikünk meg tudja oldani még gyorsabban ugyanazt a műveletet fejben mint a kis masa... 
Volt egy magyar származású srác is a mexikóit alakította...
Jajj de jó volt most erre emlékezni. A lapival meg a rubennel itt dolgoztam sokat és beszélgettem ahol a kökényeket ültettük szerte az erdőben. Már ott röhögtem azon hogy ők még nem tudják azt amit én már igen... és amikro visszamennek majd évek múlva akkor fognak emlékezni és akkor fogják meghallani amit akkor üzentem nekik... Jó érzés volt.. de akkor még nagyon hülyék voltak... teli volt a fejük a sanyi és a rendszer mocskával...
Azt nem tudom jól láttam e hogy a silvi is ott volt a fitzroyból... meg az öreg masa is belekerült a filmbe ő volt a pincér a kiskocsmában... azt ne mtudom miért tettük bele... ja mert őt is meg akarta öletni velük a sanyi... szóval ne mmind százas ezek közül de hihetetlen értékes emberek kerültek ki onnan.. .az öreg masát szerintem azért tette bele a pakliba amikor már gyanakodni kezdett hogy tényleg csak elduják őket... és nem ölik meg. Nem tudom, de lett belőlük egy jó csoport. A lapi is mondta hogy ezek közül nem mind csinálta végig a ruben is megerősítette de lett sok jó is. Nagyon jó. Ez jó volt köszönöm... szokás szerint ne mértem a filmet magát ... hahaha a ruben nevet hallom de akkor is jó volt. A főszereplővel én magam is dolgoztam korában és azért választottuk és vittük vissza pár helyre amik emlékeztetők voltak neki.
---
Ja tuom miért került bele az öreg masa abba a flamenkós jelenetbe. A lapi énekelt a ruben gitározott és az egyik csaj táncolt. Azért hívtuk be az öreg masát - a lapi ötlete volt - mert többek között ők is igen keményen dolgoztak azon hogy a népi táncokból és játékokból kiirtsák a közelharc megmaradt elemeit, amit a nép ügyesen pont előlük oda rejtett el, hogy mégis meg tudják védeni magukat ellenük. Mi néhány mozdulatot visszacsempésztünk. Volt még néhány öreg spanyol akik emlékeztek ezekre a mozdulatokkra és mondták is hogy benne volt majdnem pontosan úgy ahogy rekonstruáltuk. Azért hítuk bele, hogy lássa és borsot törjünk az orra alá ezzel.
Kiderült hogy a lapiék is számon tartják ki mennyire jutott a kiképzésen és nem lett mind százas de igen jók lettek. Persze a sanyi velük is megcsinálta azt hogy elkezdte a beépítésre szánt bomlasztókat is közéjük rakni ezért került oda pl az öreg masa is... meg is hajtotta őket azzal hogy megpróbálja onnan visszafordítani őket... kettejüket. meg is fordult a fejükben a masa belecsempészte de akkor már úgy gondolták hogy elveszítenének egy csomó számukra fontossá vált kapcsolatot, és ráadásul megint szívnának is egy csomót elveszítenék a nyugalmat és az egyensúlyt és ráadásul megint a saját pusztulásuk felé nyújtanák a rétest... szóval a ruben megkérdezte a lapit hogy "kell ez nekünk?" "Neeem." mondta a Lapi.
A meztelenkedős csajról is lett egy nagyon jó dolog ami feljött akkor a családon belüli szexről meg általában a szexről.
Hogy a szeretkezésnél nem véletlenül nyílik ki a koronacsakra az orgazmus során. Ezért nyílik ki hogy ez által létrejöjjön egy nagyobb és erősebb pszichés egység a férfi és a nő között amiben a gyermek biztonságosan és jól megáll és maga is erős lesz és gyorsan fejlődik, ha ez az egység tiszta marad azaz nem hajtásra használja fel a férfi és a nő. És hogy azért van ott ez a természetes határ amit ha átlép valaki mnt például a zsidók akik elkezdték ezt a lehetőséget a hatalmuk növelésére használni nekik a fő céluk a hatalom megszerzése volt mások elméje felett, mindenki elméje felett ezért dugtak mindenki mindnekivel a családon belül. Apa a fiával anya a lányával és keresztbe hosszába. Mert ők hatalmat akartak és ez vezet oda hogy ez nem erre való, de ők erre használták és e miatt nőtt akkorára a rendzser hogy mindent maga alá akar gyűrni, mert a gyökerei a családon belüli mindenki mindenkivel szexnek is ez a célja a hatalom... határátlápás ami oda vezet hogy azt a határt is átlépik ami a saját pusztulásukhoz vezet, a környezetük és a saját életfeltételeik elpusztításához. Mert egy idő után már ne mlátják hol a határ és visszaélnek ezzel. Egy önnmagába forduló egyre gyoruló ütemű pusztító gépezetet alkot azoknak a pszichés egysége akik ebben részt vesznek.
Hiszen azért basznak mindenki mindenkivel hogy a család erős legyen pszichésen, a csakra kinyitásával a pszchés egység kinyitásával de ennek az a célja hogy maguk körül mindnekit maguk alá tudjanak gyűrni és uralkodhassanak felettük. Ennek meg megint csak az következménye hogy a határátlépés miatt egy idő után és a egy pár nemzedék után már nem tudják semmiben hogy hol a határ. Eredetileg a szexen keresztül az anya és az apa között jöhet csak létre ez a pszichés egység és a gyerekeknek maguknak kell ezt létrehozniuk egymás között új családjaikban amikor felnőnek. Ez jelentené a természetes rendet ahol ez a határ is tiszteletben marad és nincs túlfogyasztás, nincs határátlépés. létrejön az egység a szülő és a gyerek között az által hogy egy célt tartanak szem előtt másképpen a közös tevékenység által. De a szexxel kialakított egység marad a férfi és a nő között. Apa és anya között. A többi tevékenységgel viszont létrejön a még nagyobb és még erősebb egység is azáltal ha a férfi és a nő egysége létrejött. mert ez megnyilvánul minden tevékenységükben, legyen az munka, tánc, zene, beszéd, gondolkodás akármi megjelenik érzékelhető és a gyerekek be tudnak kapcsolódni. Érzékelik és átveszik a közös célt. Ha megvan. Akik célja nem a hatalom mindenek felett hanem a szeretetben való lét és a természetes határok tisztelete és betartása azok gyerekei ezt szívják magukba és megvalósítják midnen tevékenységben még akkor is amikor ők maguk párt találnak és a nemiségben újra létrehozzák a tiszta egységet és új családot formálnak.
Azokban akik a családon belüli szabad szexet gyakorolják ezek a határok nem alakulnak ki sőt kialakul egy önzés is ami a szeretet egysége ellen dolgozik. Egymást is irányítani akarják egymás felett is uralkodni akarnak és ezért megindul a hajtás a családon belüli egyéni célok egyéni hatalmi célok szét tördelik a csoport a közösség egységét. Ezért nem lehetnek soha annyira erősek mint azok a családok akik megtartják a természetes határokat.
Szóba került a homoszexualitás is ezzel kapcsolatban, de az ugyanez... csak egy oldalhajtás. Ráadásul azért is kezdték el ezt tiltani hivatalosan is már a középkortól - mind a családon belüli szexet, mind a homoszexualitást - mert aki át akarta ezt a természetes határt lépni annak komolyabb erőt kellett kifejtenie a tiltások átlépése miatt és amikor átlépte a határt onnan igen könnyű volt eltéríteni s irányítani amerre csak akarták őket. és ez ma is ugyanúgy van. Sokkal könnyebb a homoszexualitást gyakorlókat befolyásolni, amíg ezeket a dolgokat ne mértik meg. Persze ha megértik akkor tudnak ugyanolyan erősen és tisztán működni mint egy egészséges család azt az egyet kivéve hogy nem lehet gyerekük a természet rendje szerint. Mert ott meg úgy húzott határt a természet a két nem között és a két nem egyesüléséből születhet csak gyermek és ez sem véletlenül van így. A két nem között van komoly különbség ami szintén egy fontos lényegi különbség aminek egybeolvadása adja a legerősebb egységet mind biológiailag mind pszichésen a gyermekek megszületéséhez.
Egy hihetetlen bonyolult és szép szerkezet a természet alkotása.
---
"Ez már a javítás Péter." "Amikor odamentél hozzá, utána rontott el egy csomó mindent és hibát hibára halmoztunk." "Ez a javítás? Hát akkor végünk van apám." "Miért?" "Mert ő is össze lett törve és ne mlesz képes megcsinálni hogy kitartson." "Kívül összetört belül ép."
"Tudom hogy nem miattunk van a cécó peti azért ne mvagyok annyira hülye sokat fejlődtem."
Ja őt akarták.
"De nem akkor kezdődött el a kiszorításom terve apu, hanem még a papa és a varga által kötöt egyezség során... vagy inkább ez már régóta kész stratégia volt számítani lehetett rá hogy megcsinálják... miért nem volt terv arra hogy hogyan kerüljük ki?" Vagy a nagy élet tisztelet bandája csak úgy lemondott rólam... a nagy többségért... vagy mi a szar?
---
Megint az évi andika kurva horda támad... egész aktívak... a rózsás maszkokat meg is kapták ők is... átmentek a pettkóéktól a masáékhoz ezek szerint... vándorolnak... ja tényleg annak idején hallottam is ennek hírét hogy átvándoroltak a masáék táborába dolgozni. Tanultak is egy kicsit mint ahogy ezt lemérhettem az éjszakai támadásból de sokat nem tudtak fejleszteni a képességeiken... csak ravaszodtak viszont most már be volt készítvea megoldás is a támadásuk mellé... ez már a javítás lehet? :-D
Csak sajnos semmi de semmi változást nem látok még mindig. Semmit az égadta világon. A pettkóék még mindig szarakodnak az erdőből való kizárással... holott én álltam a megállapodás rám eső részét és az a föld ne maz övék meg az erdő se ki kell onnan baszni végre ezt a patkány bandát a picsába az mnb-től kezdve... a pöcsbuzerátor banda megint nagyon aktív... meg a köhögtetés is megy futni se akarnak hagyni éjjel feltörte a lábomat a cipő... éjjel reggelre lett vízhólyagom jó mi... Szóval mi változott. pézem nincs az családom hallgat egy kurva szót ne mlehet beszélni velük a valóságról... szóval akkor hol vannak azok akik vannak? Sehol. Ülnek a nagy cégek bársonyszékeiben szerintem az van. És szarnak mindenre.
---
Me and mr Jonas - a lapi meg a farkas zsuszi de az évi is feltűnik benne. Furcsa utúólag kiderült hogy a lapi ott tört meg igazából... előtte is már útban volt a dolog de akkor szakadt el benne a bizalom végleg... addig se volt egy szet és ment minden de a saját bevallása szerint és a tények vizsgálatával valószínűleg tényleg igaz hogy ott történt meg a végleges törés. A dolog azért érdekes vagy furcsa, mert apu azt ondt ahogy számította karr ahogy engem megpróbálnak félreállítani ha megölni nem fognak tudni és ezért kellett valaki aki majd helyettesíteni tud majd... a lapi volt az egyik ilyen jelölt. Viszont azt nem értem hogy ki és miért törte akkor meg... és miért nem derült ez ki korábban ha egyszer filmre vette az egész megtörési folyamatot aza  szarházi aki ezt megtervezte...
És ahogy elnézem anyám hozzáállását és a mindenkiét körülöttem hát nem tudom mit mondjak... apám is benne kellett hogy legyen ebben és valószínűleg benne is volt.
Azután kiderült az is hogy pl a pettkóékat se apu "engedi mindig vissza" ahogy azt a pettkóék kérdezték tőlem, hanem a többi segíti őket vissza és mi ne mtudjuk megakadályozni hogy mindig visszakerüljenek a nagy kasszák közelébe, mert rohadtul sokan segítik őket... mert fizetnek... megfizeti ka zsoldosaikat... és apám is rábólintott arra hogy így legyen... ezért jött létre a venyige utcai banda is amikor megkérdeztem őket hogy ki fizet nekik akkor kijelentették hogy a pettkó... mondtam apunak hogy ez így nagyon nincsen jól... és sehova se jut ez az egész dolog csak rohad tovább... de nem figyelt rám. Hallgatott. Hazudott. Az inkozisztencia folyamatosan ott volt a karakterében... jobb is hogy ne mtalálkozom vele... talán már halott és szerintem az is... halott hulla meghalt és valamelyik szarházi ült a tetejére trónolni...
Lehet hogy a sanyi ül ott még most is meg a többi rohadék... és azok folytatnak midnent vagy a tanítványaik.. .akik beszivárogtak hozzánk és ellopták a technikát... A támadások folytatódnak a hallgatás folytatódik a romlás folytatódik... semmi változás... sehol. Anyám elmebeteg őrült a több icsaládtag úgyszintén szarházi vagy őrült... én meg irogatok amíg ki be jár belém a levegő... már nem sokáig úgy gondolom elég volt ebből a tetves patkányhordából ennyi.
---
De egyébként még akkor is utána is hazudtak a lapiék... mindig... mondta ő. Ne mtudok ne mhazudni ezt mondta. és úgy is van. Még akkor is beletettek egy támadást csak nem ellenem hanem a srác ellen akit tanítottam hogy emg tudja tartani a fókuszt. Arra emlékszem hogy én tanítottam erre. A huszt ipapa is eladta aput... én maradtam az egyetlen aki soha nem adtam el őt soha. Volt amikor azt hitte hogy eladtam én is, de rájött hogy ne migaz. Viszont ő akart külön utakon járni aminek az lett a következménye hogy elszakadtunk egymástól és őt meg tudták hülyíteni. A papa meg a smiley meg  lapiék a gecserrel megegyeztek valamiben ott amikor a túra--- nem emlékszem mi volt a hippy sétaútas erdőjárókkal találkozó volt... akkor megegyeztek valamiben a papa a chip szerepében.. ott röhögtek a hátam mögött... Valamit még mindig beleszarnak mindenbe. A papa is eladott engem és aput is... ezek továbbra is ugyanazt művelik egyébként annyit változtattak hogy talán nem akarnak nekünk jönni fizikailag... egyenesen... nem tudom... azt már nem merik.. mindegy végül... mindenki ugyanoda kerül a végén... szokta mondani a papa... és röhögött... akkor miért ne lehetnék én gonosz... és ment a patkány világ lejtőjére...
teljese nmindegy... ez a film a mcq is olyan volt hogy valaki odajött hozzám elmesélt egy történetet hogy ez a mi bekerült a filmbe megtörtént a valóságan és hogy ő is segít nekem... kérdem mit csinálsz? azt ne mmeondhatja meg... hát akkor jó... néztem félre unottan... továb kérdezősködött zavarta hogy már nem figyleek rá... mondtam hogy egy kurva szót ne mhiszek el abból amit mond nekem... szép meg jó cska nem hiszem el... apám is mondt ahogy de így volt... jó hallom amit mondasz csak nem hiszem el... mégmindig arról beszélgetünk hogy én ki leszek szorítva és semmit se fogok tudni csinálni... mondom miért van ez így? kérdem miért kell nekem tehetetlenül ülnöm a seggemen úgy hogy semmit se tehetek még az ellen se hogy a pöcsömet ne buzerálják a szarházik... és békében kimehessek futni vagy valamit csinálni... miről beszélünk? ki ez a csávó aki ezt a szép történetet előadta te meg kontrázol mellé... honnan tudjam hogy most épp az igazat mondod e vagy megint a papa valamelyik a huszti vagy a másik kényszerít arra hogy ezt a csávót úgy állítsd be mint valakit aki nekem segít... ki ez miért nem tudhatom hogy mit csinál... no erre a csaávó kitalálta hogy mutat valamit hogy miket csinál... azonna lrájöttem hogy hazudik. Egy patkány hazug szarházi volt... az is. És apám ne mhagyott meghalni... Miért? Mi a szart akart ezekkel a férgekkel? Megmondtam neki hogy ezek akikkel é ntalálkozta msoha semmit ne mfognak ebből a rabszolgatartó fosztogató rendszerből megváltoztatni... ezek a végletekig elkötelezett önmagukat megerősítő rohadék patkányok mind...
---
A kutya a lábtörlő... a pettkó ali itt volt nálunk megegyezni valamiben... akkor mondtam ezt és a kutya ott feküdt a lábtörlőn ez meg a szöges bakancsával rá akart taposni tényleg... hó volt akkor ez nem melékszem mikor történt de itt volt... Meg akart egyezni velem elsősorban... nem emlékszem mi volt az egyezség alapja... tovább tartott bemenni és leülni mint amiről szó volt.
Volt vele valaki más is...
---
Az egyik legnagyobb hiba amit apám vétett életében hogy engem a világa baszott. Az anyám meg hogy megszült. Tudatos és érző felelős ember nem vállal gyereket ilyen mocsokba mint ez. Kitakarít először és utána lehet. De ilyen ember már nincs.
---
A lapi azt mondta hogy ő elérte a full potenciálját és tovább már nem fog fejlődni soha...  mindig egyszerre támad és oldalazva velünk tart... de folyamatosan támad... ott a filmnél nem engem támadott hanem azt aki belebújt a fekete srác bőrébe... benne volt a révai is, meg mások nyomoztak is hogy ki lehetett vajon... én is belebújtam... az éviék pontosabban az évi azt mondta hogy ő is szeretné ezt amit én... csak épp nem csinált érte semmit se... azt mondta hogy ha ezt lelehet vinni mélyebbre ahogy én mondom ezt a célt és midnent ami hozzá tatozik akkor ők minkét dolgot egyszerre fogják átadni a sok faszság alatt a mélyben terjeszteni fogják azt is amit én tanítottam... hazudtak. Nem terjesztették mert ha azt tették volna akkor megjelent volna. A film után a flamenkóba semmi változás ne mtörtént nem került bele semmi azokból amiket a kis kocsmákban spanyolország szerte megmutattunk és megidéztünk... apu azt mondta ez is fontos... végül én találtam ki hogy azokat hozzuk oda a kocsmákba akik sokat tettek azért hogy ezek a mozdulatok kikerüljenek a flamenkóból... a masa meg a többi emberei... Azokat expozáltuk mint olyanokat akiktől tanultam verekedni... kaptak is utána szívtak mint a pokol... szaladtak is hozzám hogy nagyon támadják őket... jajaj ajaj szegények... mondtam neki khogy jobban verekedtek mint én mit aggódtok hát püföljétek el őket... édes a bosszú...
Benne volt a légzőgyakorlat... és azt is én tettem bele  hogy emlékeztessem magam rá... a rizsa is vissza akarta adni, de egyik kezével elvett a másikal adott semmit és aláraktak valami szart is még a tetejébe...
Szóval kopik az ózon, hozunk vizet a tengerből, és hazudunk ez a megoldás... amit ezek kitaláltak és sikeresen visznek tovább.. a pusztulásba... hmmm... légzőgyakolat.. ebbe akapszkodtam mindig... bármilyen nehézséget le tudtam győzni vele lett volna az pszichés dolog kétségbeesés, magány, kitaszítottság, meg nem értettség... vagy hideg, meleg, fájdalom, éhség, szomjúság, fáradtság, ha kellett mindent le tudtam vele győzni. Becsapom magam. ÚGy csinálok mintha lenne más aki segít. Nincs.
Az éviék mégis visszakülték azt amit a nemiségről tanítottam nekik és elmagyaráztam... nem akarták megérteni mert szembe kellett néznie azzal hogy amit ők csinálnak az rombol és ellenkező irányba mutat a háború és a pusztulás felé... nem akartak ezzel szembesülni... Akkor találta ki az évi azt hogy ő úgy fogja csinálni hogy leviszi ezt a mélybe és ott lesz amikor átadja a többivel a tejteén... csakhogy az úgy szar... semmit se csinál úgy... ez olyan mintha összekeverne két különböző fajsúlyú folyadékot és azt itatná velük... mind a kettő a gyomrodba kerül még ha nem is keverednek teljesen össze... vagy szétvalnak idővel... ráadásul az átadás módja is negatív...
"De nem tudunk miből megélni.." mondta az évi holott volt annyi pénze hogy élete végéing meg tudott volna élni belőle... hazudott az igényei a milliárdosok igényei voltak és szarházi volt... hazudott midnenben... ja és nem ők küldték vissza azt is kinyomoztam utána... a kiscsaj adta vissza akinek én tanítottam... együtt tettük bele a karakterbe. hogy itt a végén ha megnézem a filmet akkor megkapjam.. csak az éviék kiszedték belőle hogy mit csináltunk és csináltak egy ilyen hazugságot is utána üzentek hogy ezek mi voltunk... holot szart semmi közük nem volt hozzá... ők kurvák... pénzleső kurvák.. semmi többek csak ügyenes használják a képi meditációs manipulációt mint az öreg masa...
Az anyám is egy szarházi féreg patkány. Megmondtam neki hogy csak annyit kell lcsinálni hogy odafigyel amikor a kenyeret vágja hogy hogyan fogja meg a kenyeret, a kést és milyen mozdulatot fog elvégezi mit miért hogyan... lebontva a legapróbb mozdulatig... egyszer ne mcsinálta meg... egyszer sem... és ugat patkány szarházi módon... hogy az én valóságom neki nem kell... majd megkapja a saját hazugságára épülő poklot amikor az összedől amit ő valóságnak vél és a nyakába szakad az amit én látok... majd akkor.. a legtöbb csak akkor fog szembesülni azzal hogy hallgatni kellett volna rám... akkor már késő lesz.
A legtöbb egyébként itt tart. Hiába próbáltam apának is elmagyarázni hogy ez is hazudik és átveri meg az is... nem értette meg. Nem akarta megérteni...
Nem emlékszem hogy mi volt ezzel a csávóval aki az mcq-ban benne volt... ott a vargát szivatta apu lenyúlta a kokainját és ott dugdosta el előle azt kergette a film alatt végig a varga... a másik csaávó meg most gonosz volt vagy sem.. .az is valami érthetetlen megvariált emléknyom volt... hogy volt egy pár másik ember akik szóltak hogy az az ember az orránál fogva vezeti apámat... és elkezdtünk variálni, akkor kértem hogy mutaassák a bizonyítékokat... mire alapozzák ezt... arra ne memlékszem hogy lett volna e ilyen... majd arra hogy apuval megbeszéltünk valamit? hogy be tudjon jutni valahova ez az ember és azért csináltuk az egész setupot? és hogy volt valami a figuránál ami nem kokó volt hanem cukor... össze vissza variálás ment és ne mértettem mi a szar ez az egész... az kérdéses hogy ott végül is mi volt... nyolcvanas évek amerikája akkor készült az a film... nyolvanas évek második fele szerintem valahogy akkor...
Kérdések és kérdések és semmi változás. Az emberek szerintem ma is tudat alatt dumálnak és nincs semmi valós a tudat szintjére felemelt változtatás, mert az kényelmetlen... de mégis a szarházik kifizeti kegymást és magukat... engem nem pedig tőlem kapták mind a teteje mind az alja a legtöbet.. én nyomtam keresztül a rendzseren hogy legyen pontos kifizetés én tanítottam meg neki khogyan tudnak ténylegesen pénzt kisajtolni a tetejéből a feladatokért.... és egyik se hajlandó fizetni nekem... és mindegyik hazudik erről... és ne mértem hogy apám mit csinál... vagy már halott és valaki csak a szerepént átvette és csinált nekem üzneteket hogy csináljam tovább... mert vannak többiek... a fene se tudja... az anyám tudatos félig meddig és úgy szarházi... ki maradt még ember ebbe na mocsokban... és ha van akkor is szarik mindenre...
---
papa machete se akart olya nváltozásokat mint amiket megoldásként megfogalmaztam nekik... összefgotak és az ő ötletük volt ez a kiszorítósdi. meg kellett őt is vernem... amikor megvertem a révai laci idejött a csatornaparton kérdezte hogy milyen volt... mondtam hogy nagyon kemény és hosszú küzdelem volt és olyan mintha egy cséphadaró robottal küzdöttem volna  amelyiknek olyan mintha sok karja lenne mint sivának és ki lett volna verve szögekkel mind... nevetett a laci... kérdi hogy miért kellett őt is megverned... hát azért mert ő valahol azt hiszi hogy ő képviseli a szeretet törvényét és senki más... nevet a laci... és egyébként meg mindegyik azt hazudja hogy ő is ezt csinálja a sanyitól a rózsavölgyin keresztül a mészárosig... mind hazudik... ő meg valahogy csak így tudja eldönteni hogy ki kicsoda. Ezek közül egy se tudja megverni... De mégis hogya nvertem meg... kérdi a laci... miért meg akarod te is verni? nevetek azt mondja lehet hogy sorra kerül a dolog vele kapcsolatban... mondja ő... jól van... hát védekeztem eleinte amíg emg votam ijedve.. .azután elkapott a koncentráció heve és elengedtem magam mint ahogy szoktam... kiléptem a ritmusából... próbált elaltatni mint amikor a pengével manipulált... én meg olyankor mindig bekúrtam neki egy hatalmasat valahova érzékeny helyre... idegekre mentem főleg... ő midnen ütése szinte iszonyú erejű volt és a legtöbb mind halált okozó helyekre erővel stb... én meg a kezeit lebénítottam utána már könnyebben kezelhető volt értsd relatíve... nevettünk egymásra... Azért adta oda a hajtórendszerét ez után... és később csináltunk eg yshow-t a többinek hogy el legyen terelve a figyelmük...
De a nézetein nem változtatott a verés se...
---
Valami feladat kéne valahol messzebb innen... a gál ne makart segíteni csak beállította de összehívta a többit hogy elkezdjék a szivatást szervezni a rizsával...
---
Ne ma pettkó ali dobta le a cipőt a rizsának hanem apu adta neki amikor ott szivattuk a visszaütésnél... én is ott voltam... az apja szart rá... és apu aztért ne madott nekem cipőt mert akkor még egyedül biztosított engem és volt egy kb 40 km-es szakasz amit végig kellett úgy járnia hogy egyedül és senki se vehette észre... ha észrevették volna akkor a bekerítős kiszorítós taktikával elvágtak volna minket és vagy mindkettőnket vagy egyikünket megöltek volna... az öreg pettkó azokat irányította a levegőből... a rizsa későb némelyik tisztább pillanatában elmondta ezt...
---
My mother is just a bully asshole fuck shitpile... i told her i would built this roof at the front she ignored me just like all in my childhood... no any kind of aknoledgement of my skills and commitment... she rather calls a strager and pays for somebody else than me ... shit... I will never understand that kind of crap... She is like programmed to bully this way ... even if anybody does a shit crap job she will pay for those rather paying me for good quality work for free... it is just unbelievable... There is nothing I can do against this type of shit... only death will solve that and this is close now...This world and this family is dead by birth my goal they never helped.. or never shared fully just here and there... never understanded me my program.. and never shared the direction I want to head... Never mind.. they will survive until the hell is coming on them... they all will pay hard for this... ha bármikor bekövetkezne a csoda és kifizetnének úgy elhúzok innen hogy soha életemben ezeket az embereket ne makarom többé látni a közelemben... de ahogy elnézem ez a dolog nem érjezik a láthatárra se... és szerintem apám is ellene van ennek valamiért amit soha se fogok megérteni... vagy pedig már meghalt ez is nagyon valószínű verzió és a többi rohadék vette át a dolgokat... végül is csak olyan emlékeztetők jöttek vissza amiket még a fizikai halála előtt csináltunk... a borékkal átélt dolog se akkor volt amikorra elékszem, hanem még amikor a filmet csináltuk a verbaiékkal... a gentle george ot--- apu azt akarta hogy úgy emlékezzek mintha ez később lett volna... amikor már ő meghalt a fitzroy után...
De azóta nincs semmi bizonyítékom arról hogy élne... se emléknyom hogy találkoztunk vagy beszéltünk se egyéb... csak a megbeszélt emlékeztetők... lehe thogy már megölték. Az megmagyarázná a közönyt ami körülvesz.
Szóval ne mmi engedtük vissza a pettkóékat mindig hanem ezek az alján meg a közepén... mert elhitté knekik hogy ők fizetnek midnent nekik... és mive ltőlük érzekett a pénz meg pontosan érkezett ezért úgy is látszott a dolog.
---
Az mcq- körüli herce hurca azért volt olyan kusza mert apu szervezte olyan stílus volt... és nekem kellett megtervezni... de nem emlékszem mi volt a célja az egésznek csak azt tudom hogy apu oldalát is meg kellett terveznem meg a másik ember felől is meg kellett terveznem... és mind egyik kamu volt valami helyzetet kellett megteremteni a harmadik szereplő vagy szereplők számára kettejük között... végül később előkerült ez a film és megnéztük, akkor eszébe jutott apunak hogy mi volt. "És azért jutott most eszünkbe hogy mi volt ez, mert sikerült neki és befejezte azt a feladatot." mondja megnyugodva... "De mi volt az?" "Arra én se emlékszem... ezek szerint az még nem kerülhet ki..."
ESzembe jutott az andi meg az évi amit ott csináltak velem... ne mis értettem azt se hogy mi van... az andi bekapta a farkam én meg a homlokára tettem a kezem hogy védjem a homloküregét a támadás ellen hogy tudjon levegőt venni ő meg szopogatta a farkamat és mintha ezt együtt találtuk volna ki hogy ne legyen feltűnő... és közben én beállítottam magam hogy ne is vegye mészre mi történik... az évi meg utána ott poénkodott hogy "andika bevetted már a gyógyszered?" meg a ruben is mondta ezt többször is... meg volt még más is... ezt se értem hogy miért jutott eszembe... az é ierősködött hogy de ő is azt csinálja... hogy a szeretet törvényét szolgálja.. de ez nem így volt.. csak a pénzt hajtotta ő is mint a többi és nagyvilági életet élt... más egyebet nem csinált azon kívül hogy kurvahálózatot szervezett a töbinek és képezte a kurvákat tanította őket szopni nyalni meg hajtani a szexxel... ennyi.
És hazudott midnenről... hogy ő ne mlátja én mit csinálok... meg ilyeneket... közben a masáéknál leellenőrizte mennyi pénz van a bankszámlámon... és röhögött hogy "hát az nem sok..."
kár is vesztegetni rá a szót... szarházi...
Egy időben e miatt az ó lábú dolog miatt ment is a hajtóvadászat az ó lábú mészáros után... vagy valaki után akinek ó lába van... ezért apu nekem is csinált ó lábat valahol...
Valaki londonban mondta ott a brick lane nél ahol az övet vettem hogy apám él... ennyi de más konkrét nincs... és ne mtudo mhazudott e meg arra se emlékszem hogy a brick lane-es dolog a fiztroy előtt volt a vagy utána... a bow-i tower hamlet-i lakás... vagy az ugyanaz volt? Egyszerűen iszonyatosan érzem magam és nem akarom tovább azt csinálni, hogy van egy élet amihez nincs semmi tárgyi bizonyíték vagy kevés és midnenki hallgat erről és van egy élet ami látható és ott midnen szar és rohad... amott meg minden csillog és minden rejtett... egy szar szarrakás... mekkora szakadék van a kettő között hihetetlen... de valóság csak egy létezik és abba bele fog halni mindegyik a rejtett világ is meg ez is ami itt van...
Vége lesz ezt tudom véget fogok vetni ennek ha másként nem is. Ja most lehet hogy visszavették a hajtást vagy tényleg a megerősítésnek van ekkora ereje, hogy most könnyen nem gyújtottam rá ma... volt hajtás egyszer kétszer éreztem pl hazafelé a boltból... meg itthon is.. de nem ment a gyomor és a mellkasi köhögtetővel meg az égetővel a cucc... szerintem valaki lekapcsolta... miért az nagy kérdés... jelzés? kinek és miről... emlékeztető... arra hogy mennyire küzdöttem még gyerekként... felmásztam az ajtó keretén körbe... ugráltam, szaltóztam, futottam 80km-eket 100km-eket a maraton egy időben napi teljesítmény volt.. .anyu nem győzte a tornaciőket venni mert olyan gyorsan elkoptak... azért kellett a zöld kantáros melegítő is mert azt is újra kellett sokszor gyártani...
Még megvan az is... minek... vége lesz érzem... "majd látni fogod a mészárost az ó lábaival..." "de apu a mészárosnak nincs is ó lába..." "Hát ez az..." nevet? vagy csak mosolyog és bólgat... "De akkor most keresni fogják azt az embert akinek ó lába van és a mészárosba bújt bele... vagy úgy néz ki mint az egyik mészáros karakter... akkor mégse a mészárossal csináltuk az antigravitációs járgányt... vagy ő volt és meghasonlott.. gondolkodtam ezen apu azt monda hogy ne foglalkozzak ezzel csak vegyem majd észre és ennyi... de minek apu...
és mintha kaptam volna választ a kérdésemre... mintha megjött volna a válasz hogy mi volt a mcq körül... nem lényeges csak az hogy valamit csináltunk semmit se értettem abból hogy mit csinálok... és nem is emlékeztem és számon kértem aput közben mindent én tarveztem meg hozzá és végül sikerült valamit ott megoldani... hogy mi volt az fogalmam sincs most se... de jó nagy kavarodás volt bennem is meg apuban is... egymást szindtuk és idegeskedtünk... azután megnyugodott... ő igen én meg fogalmam sincs hogy mi volt...
Arra se emlékszem hogy a pettkó miért is jött ide meállapodni miben állapodtunk meg? És miért jött ide... hó volt és szöges bakancs volt rajta.. és rövid volt a találkozás... még kicsi voltam... nem értettem miért jött ide és utána volt is vihar ezek mondták hogy ilyet többé nem csinálunk, mert emeljük a gyerek hírét...
Szóval mi volt akkor... akkor volt ez hogy a kutya ott feküdt a lábtörlőn a nappali ajtó előtt... "a kutya a lábtörlő" emlékeztetőnek eltettem ezt a képet ha lesz kutya és odafekszik akkor eszembe jusson ez...
Ja ezek szervezi kegyébként a helyi politikai arénát is és az ott zajló műsort is... ők a felelősek a bevándolási meg a többi szutyokért midnegyiket ők csinálják és szervezik... Az ilyen helyi műsorokba jobban beleszólnak az ilyen zénó tejes, mányi werner és egyéb kisebb halak is a közepéről... "kisebb" idézőjelben...
Szóval mi történik és mit tudok tenni... most lélegezni...
---
A kiszorítósdi terve már akkor készen volt, amikor a pettkó ali azzal a másikkal idejött hozzán ka kökény utcába... azért kellett nekik az a teátrális jelenet... akkor még ne mértettem hogy ez mire volt jó és kilógott minden addigi mutatványukból... ráadásul akkoriban még igen keményen keresztbe tudtak tenni nekünk minden téren... azt már azért csinálták hogy itt a végére jelzést küldjenek valakiknek... valakiknek akik nem akarnak teljes változást...
A miles apja, a vidák anti, a mezei apja a pink panther fedőnevet kapta..., a serei, aki szintén valahol elbújt... talán még az etele is benne volt... ha még ő is játszik...
Azért kellett mindenáron kiszorítani engem... azért kellett a miles-ot beszivatniuk hogy brutálisan támadjon engem és eztuán én keményen megverjem... ez már része volt annak a kampánynak amivel a többit arra manipulálták hogy meg fogok vagy vagyok már én is őrülve... holott az a verés neki semmi volt ahhoz képest amit velem művelt, de ezek mind benne voltak... és azért kellett valaki olyan helyettem akit ők tudnak irányítani mert sikerült megtörniük... a lapi volt az egyik ilyen jelölt de róla hamar kiderült hogy nem játszik, mert túlságosan megtört... maradt a révai laci aki szintén megtört, de még el lehetetta adni a mi oldalunon is valamennyire főleg azzal a hazugsággal megfűszerezve hogy én belementem hogy "ezt most egyem meg..." hogy ne lássa mhogy emg van törve, másrészt a lacinak be lett adva hogy ő meg játssza a kettős billegetőt hogy ő erre is meg arra  is tud játszani...
Tényleg. Ezek szőtték ezt a tervet hátul. Vidák, serei, mezei apuka, etele, milesék, varga stb és holdudvaruk...
---
a tejes azt hazudja hogy "az ő ötlete volt..." az is az én ötletem volt hogy akasszátok fel magatokat... miért nem csináltátok meg azt? hmmm? Vagy inkább azt miért nem csináltátok meg?
---
De a laci rájött, hogy apu jelezte nekem is hogy miben sátnikálnak az öregek... de a lac imondott valamit arra hogy a papa is tudja ezt és valamit bekészített... meg hogy a vidák anti őszintének tűnt... fogadkozott hogy ő szeretné ezt... mondtam hogy a sanyi is fogadkozik mindig... és mégis bekészítettek mindent mégis kiszorítottak a papaáék és ebben mindkettő benne volt.. úgy hogy nincs más aki tovább vigye és átlássa a dolgokat tisztán... az aktívak között... mert apu se látja át meg a papa se olyan tisztán mint én... egyik papa se... telejsen tisztán... valam irémlik hogy az antit azért tette bele ebbe a mixbe a papa... és előkészítettek egy pár dolgot amit a laci is látott és mondott is erről pár dolgot fejben... nem tudom...
---
A miles-t fe lakarták áldozni a verés után nem sokkal... az etele az öreg serei a sekó, és a mezei apja is ott voltak együtt mondták azt a négy sort a vérimából amivel rá akarták venni a kollár andrist hogy vágja el saját torkát... azt mondta azért nem tette meg mert már annyit megcsinált a gyakorlatokból hogy ellen tudott állni és mert ott emglöktek hogy kimozdítsam... emékszem hogy mennyire tehetetlennek éreztem magam akkor és tudtam hogy mi történik valahol mégis én is a hatása alá kerültem valamennyire, mert nem az etelét meg a többit ütöttem le hanem a miles akartam valahogy kiozdítani, hirtelen ne mtudtam mit kellene tennem... de utólag végiggondolva rájöttem hogy ott végül is nem is volt igazán helyes tennivaló csak az amit végül tettem... mert a miles is elfogadta ezt a vér ereje mítoszt ezt a faszságot... és ezen keresztül tudta az apja is meg a többi is irányítani. Utólag el is mondta hogy ő mit látott ebből. És tudta hogy ebben az apja is benne volt.
"Csak azt tudták hogy a vérima négy sora.. .de hogy melyik négy azt nem tudták... és hogy milyen sorrendben... és milyen hangsúlyokkal... mert az se mindegy péter..." Ja az apjával beszélgettem akkor és ő csinálta ezt az egészet... azért adta nekik oda hogy akkor vagy meghal a miles vagy ha igazam volt akkor az életet tiszteli és megmarad és ellenáll a kondícionálás erejének... ellenállt... utána kimondtam hangosan én is neki azt a négy sort... hogy ne legye nereje többé felette... de azután is csak faszságokat csinált szóval mindegy volt neki...
De ez a kör készült be a végére hogy maj dők fogják a révait kicsinálni apámmal együtt meg nyilván a nagyapákat is megőrjítve ha még élnek... szomorú de úgy tűnik sikerre lle fognak rombolni minden életet a földön...
---
ha papa machete is ellenünk dolgozott és dolgozik akkor annak lehet jelentősége amit a lacinak mondtam konklúzióként róla és a harcról amit vele vívtam.
Nem voltam képes rögtön a testére támadni hanem a perifériákat kellett támadnom miközbne a halálos ütéseit kellett elkerülnöm... ezét a kezeit és a lábait táamdtam de azt is úgy kellett megoldani hogy egyszerre legyen kettős támadás a testére lehetőleg nagyon kemény és érzékeny pontokra és a kezére lábára. Mert amikor észrevette hogy a kezeit és a lábait támadom akkor ő is változtatott és azokat védte akkor rögtön vissza kellett váltanom a testre mért támadásokra... sikerült is bevinni egy olyat neki aitől kicsit be is lassult egy mellkasi ütés volt... onnan kicsit könnyebb lett, majd a kettős támadásokkal sikerült végül annyira megpuhítani hogy leütöttem végre. De mindez sokáig tartott és egy egy jól sikerült kettős támadás között eltelt öt hat perc és addig ki kellett állni a halálos támadások soroazatait olyan kombinációkkal jött amiket hororr végiggondolni is... szóval kemény volt... belülről úgy hogy nem emlékszem a részletekre úgy nem volt olyan nehéz, de iszonyú nehéz volt és végig maximálisan koncentrált állapotban kellett maradnom...
A laci kérdezte is hogy ha őrá is sor kerülne akkor hogyan készüljön adok e bármi tanácsot... mondtam neki hogy fizikailag készen van, az alapállást kell nagyon begyakorolni, mert azon múlik... hogy miért csinálja... ha kivagyiságból vagy a virtus vezérli akkor ki fog kapni, ha ettől nagyobb cél vezérli akkor és cska akkor van esélye... máskor semmi. Ezért alaposan végig kell zongoáznia miért megy bele vagy nem megy bele és ezt neki egyedül kell megoldania, azaz nem egyedül mert segíthet más is de a végs ődöntés az magányos... függetlennek kell lennie a minden külső befolyástól és belülről kell fakadnia biztos alapokról...
Szóval mint a rétes tészta nyúlik halkan... ráadásul olyan halkan hogy már semmit se hallok belőle... jól elhúzódtak nem mintha hiányozna a sok beugató... job nélkülük... a semmitérő üzenetek hogy szeretünk meg hope on hope off, meg simley meg a többi semmit se r sőt rombol... inkább legyen ilyen csend, a temető csendje... üres hideg reménytelen...
"Csak le kell kapcsolni... és megszűnik a hajtás ugye?" "igen..." bólint apám...
hideg reménytelen... manipulatív és soha de soha nem akart akkora változást hogy megváltozzon az egész rendszer... "vegy te is kiszálssz a bársonyszékből? példát mutatva a többieknek? És szerinted ki fog téged övetni ezek közül?" az öszes bankigazgatói szék, a nagy cégek vezetői, cégtulajdonosok, állami kulcsfigurák, rendőrségi kulcsfigurák, katonai kulcsfigurák, bírósági kulcsfigurák, média kulcsfigurák... hideg reménytelen pusztulás... maskarabál... mint a hold... úgy fog kinézni a föld is.. .száraz légtelen, krátermező néhány lábnyommal amit esetleg a kő megőriz egy darabig... bár én remélem semmi se marad ebből még nyoma se nehogy bármilyen módon más esetleg létező életformákra bármi negatív hatással lehetne ez a mocsok ami itt több ezer év alatt eljutott a teljes pusztulás szélére... és itt se akar visszafordulni holott tökéletesen tudatában van annak hova vezet a folytatás és a figyelmeztetésem és a megoldás figyelmen kívül hagyása és kikerülése... tulajdonképpen nem is én küldtem ezt hanem én csak megfogalmaztam olyan egyszerűen amilyen egyszerűen mindenki képes megérteni... benne volt az üzenet a helyzetben a természeti törvények a mérési adatok a tendenciák és az előre látható következmények összefüggéseiben... bárki olvashatja őket aki képes mérni, látni a pszichikai ok okozati viszonyokat és egyszerű logikai láncokat is képes megérteni...
"De ez akkor hogy működik most.. .hizen korában többször is leállt vele..." "Úgy hogy most beleegyezett hogy amíg megy a hajtás addig szívja a cigit..." "És ha mégis tovább szívja utána is..." Nem tudom... akkor nincs ereje... semminek sincs ereje ami rejtve marad aminek nincs arca és hangja nyíltan... Azért uralják a nyílt teret még mindig a szarházik és azok figurái... ők ezt pontosan tudják hogy így van... Ezért lettem mindig ideges amikor apám csendre intett hogy ezt meg azt ne mondjam hangosan meg ne beszéljek... holott beszélni kellett és később el is imerte hogy sokna azért értették meg azok alapján hogy mi történik amiket én mondtam nekik hangosan érthető nyelven.. általuk érthető nyelven... Egy döntés... hajtás megy most is... lélegezz! minek? valami láthatatlan senkinek aki valahol valamelyik báronyszékben ücsörög és onnan drukkol nekem hogy éljek még egy kicsit... minek... ez ne mélet így... nekem nem az... nézhetem ahogy elpusztul midnen életfeltétel anélkül hogy bármi reményét látnám bármi jövőbeli lehetőségnek hogy esetleg megváltozhat... semmit se látok... semmi lényegi dologban nem változtatott senki sem. Pénzhajtás van és püfögés légrongálás vízrongálás és hullaszagú csend... egyetlen értelmes és tiszta jelzés nincs... semmi... és ez látszik is azon amit csinálnak... szerintem elbuktak mind apám is nagyapáim is a révai is... nekem úgy tűnik innen... mire várnánk még? kire?
---
Végül az ó lábú is eladott engem... ő segített apunak fókuszálni a háttérben és közben őt is megpuhították... lebukott... megtalálták az ó lábas nyomozás után... mellett mellékszálként.. .apu később azt mondta hogy de ő akarja cska akkor elgyengült és megszédítették... na ja... lehet... végül is bárkit meg lehet szédíteni... mondtam apunak hogy akkor cserélnek ő megy hajtani a pénzt és apu pihen... mert úgy néz ki az eredeti felállás hogy apu erősebb és ő megy a mocsárban míg ez kívülről segíti nem működik... csere lett.. .hogy egy kicsit az is erősödjön... és tanuljon és gyakorolja a kitartást és a fókusz az irány megtartását...
Rengetegen vannak a legaláján és a kifosztottak között akik akarják amit én... akarják a célt hogy megszűnjön a rabszolgatartó rendzser... a miles egyik célkitűzése az volt hogy az eteléékkel együtt azt fogják belém verni hogy a rendszer erős és megdönthetetlen és ne menjek ellene... ez volt a műsoruk... azért csinálták, mert egyébként bármilyen sokan vannak ezek a cégvezetők, intézményvezetők, állami irányítók, katonai irányítók, rendőri irányítók cégtulajdonosok, banki irányítók és tulajdonosok, stb... akkor is sokkal többen vannak azok akik szeretnék ezt hogy megvalósuljon mindezek akarata ellenére--- pontosan ezért fosnak ezek mind és pontosan ezért kellett állandóan engedniük valamit fel feladva itt ott miközben hátráltak és engedtek ki a kezükből fegyvereket irányítást és tudást amivel a többi lassan lassan fel tudott zárkózni.
A porbléma ott volt hogy ezek akik tényleg akarták amit én, nem igen tudtak labdába rúgni ezek mellett ne mismerték úgy a psziché irányításához kellő trükköket és a trükkjeikre való választ megoldást se... ne mtudták még azt se hogy mi ellen kellene védekezniük annyira rejtve volt és van is előttük a hatalom gyakorlásának a közös tudaton keresztül megvalósított trükkje... a rögzített rendszer és a maskarabál trükkje... hogy forognak a különböző karakterekben és labirintusban építették fel az irányítói pozíciókat...
hogy ne mengednek se jogilag se csoportként működni olyanokat akik bejuthatnának a rögzített rendszer pozícióihoz úgy olyanok akik nem birkák és átlátják mit csinálnak emezek és hogyan és ténylegesen hatalmat szerezhetnének ebben a rendszerben... kijelölnek egy csengősbárrányt aki a megmondóember.. .akit felfuttatnak mint karaktert.. reklám tv- beszéd rádió beszéd hivatalos levelek, posterek és kampány... majd köré szerveznek egy olyan birka hadat akik ne mis annyira birkák és az a dolgouk hogy senkit se engedjenek a közelébe aki változtathatna a karakterbe belebújó kugli útvonalán... ők irányítják és hajtják végre a döntéshozók által eldöntött feladatot feladatokat... ezért hiába lé be valaki a pártba, az egyesületbe... soha nem lesz semmi beleszólása a döntésekbe és a stratégiai irányba... ha nem döntéshozó az elejétől és nem olyanokkal kezdi el akik mellette és a célja mellett állnak...
És ha egy ilyen helyi szinten sikerül is valamit keresztülnyomni egy tudatos és felkészült csoporttal - mint pl izlandon - akkor a nemzetközi csoportok lépnek fel ezek ellen és bevetik a hadsereget destabilizálják a teret elveszik a lehetőséget a vádorlás elől, bezárják azokat akinek az lett volna a dolguk hogy helyi szinten blokkoljanak mindenkit aki nem sátánista szarházi és komoly lényegi változást szeretne...
De az alján mégis sok olyan van aki akarja amit én. Ezért kellett eljátszaniuk hogy velünk vannak... kénytelenek voltak azt játszani hogy velünk vannak... hogy egyet értenek a célommal... hogy fel legyen számolva a rabszolgatartó fosztogató rendszer... mert sokan akarják.. .cska ne mértik ne mlátják át hogy mi történik... mert nincs beszéd nincs nyílt tanítás erről...
Hogy mi történik. Hogy van telepátia és van tudat alatti üzenet és irányítás is épül erre méghozzá világ szinten... még ma se bukott le ez a dolog... hivatalosan... még mindig általános hallgatás van erről a témáról... általános és világszerte gyakorolt hallgatás... mert a bársonyszékek kényelmesek... és beleragadtak a szarházik és a félszarházik seggei és picsái...
Ja szóval mindenkit megtörtek és akit meg ne mtudtak azt meg kiszorították... még az is lehet hogy van rajtam kívül is pár erős ember aki célirányosan kitart cska nem olyan erős talán vagy ne mérti teljesen...
---
A gyurika is feltűnt itt pár képsoron... az is totál egyébként.. amikor ide visszateszik megőrjítik teljesen, majd amikor visszaviszik a karneválba akkor meg teljesen észnél van.. a révai laci is dicsérte hogy ügyes meg képben van... apu is... de mégis akkor is nagyon rossz érzésem volt vele kapcsoltban is.. azt is megtörték... és hozzászoktatták a circus a karnevál és a maskarabál mocskához... az évi vette a szárnyai alá... ki is akadtam akkor is a molnár kornél kinézetű karakterbe húztak bele és ott előadták a szart hogy így nincs telepátia meg úgy nincs holott a dolog pont erre lett kihegyezve amikor írtuk a forgatókönyvet... ugyanazok akikkel megírtuk és lelkesen előadták hogy tök jó amit mondok és csináljuk ... augyanazok összeültek és csináltak egy második tervező ülést és átírták az egészet hogy másképp legyen... apám segítségével... ?!? vagy hallgatólagos beleegyezésével...
szerintem lemondott apám is arról hogy ez valaha megoldódjék... ketten hárman se vagyunk elege nahhoz hogy egy ilyen tengernyi szeméttel boldoguljunk... és szerintem igenis megoldás lett volna ha megöljük őket... még akkor is ha csak szarházi ült volna a helyükre.. egy idő után nem tudtak volna olyan minőságű taktikust és labririntus építőt előszedni aki felvette volna velünk a versenyt... itt bukott el a dolog szerintem... meg kellett volna ölni ezeket, mert ezek is mind rohadtak ugyanolanok mint akik ellen anno elindultak... a papa apám és a többi is elrohadtak... apám egyébként biztos hogy akarta azt a célt... tudom. küönben soha nem tartottam volna ki én magam se ennyire a cél melett. Ő az egyik aki biztosan akarta... ezért is vágtak el tőle midnen áron vagy ölték meg ha megölték... mert nincs emlékem se 2009 utánról hogy találkoztunk e vele, és üzenet is csak olyan jött amiket előre beállítottunk... Szóval lehet hogy meghalt... sőt biztos.
most megint szinte tíz pernecnként jön a hajtás... már csináltak ilyet korábban is.. .valaki lekapcsolta a kiegészítő cuccokat a testemet manipuláló szarokat, vagy csak a hajtást... majd amikor letettem a cigit akkor pár nap múlva újra visszakapcsolta... dokszor leálltam ám még ezek ellenére is, mert meg tudom csinálni és ne memlékeszem arr ahogy miért egyeztem bele aba hogy a végére majd hagyom hogy hajtsanak... ezt nem értem... miért tettem. Tudom hogy már számtalanszor kitörtem és felszívtam magam hogy újra ugráltam a vízhólyagok és az izomfájdalmak ellenére amiket olyankor okoznak... és újra gyakoroltam a harcot és emgint elvertem egy jó párat közülük és megint féltek és nem mertek ugatni és eszembe jutott hol tartom a technikát és visszaütöttem a pöcsbuzerálóknak is úgy hogy hetekig nem mertek hozzám se nyúlni és rámkapcsolni semmit se... majd mégis visszakapcsolták...
valahogy mindig sikerül elfelejteniük hogy vissza tudok ütni... és valahogy megodották hogy leépítsenek és ne üssek vissza miközben ők ütnek engem... ez ne mfér a fejembe és ebben benne volt apám... és a nagyapáim is... meg az anyám a testvérem és a többi ugyanúgy... de főleg az apám... nem értem miért...
Tegnap könnyű volt - lekapcsoltá ka hajtást a cigizés felé és eszembe jutott a légzőgyakorlat amivel mindig kitörtem... mára esőt csináltak és visszakapcsolták a hajtást... de ma is működik csak a küszöb pillanatot próbálják átbillenteni... elég egyszer átbillenteni akkor meignt vissza csúszok... olyan mint a függőség... mert egyszer már beleegyeztél és ennek az emlékére megint fel tudna képíteni hajtást.. .így működik az alkoholizmus és a drogfüggőség és minden más függőség... az egykori beleegyezés emlékére is lehet valamilyen hajtást építeni mint az egykori dugás emlékére is... a szexhajtók tudják...
Ezért meg tudják újítani a hajtásokat csak az előző hajtás beleegyezésére emlékeztetve az alanyt. emlékeztetik és újra meghajtják... és újra és újra megpróbálják...
Megint kibukott egy trükkjük. olvassa ezt valaki? Figyel bárki? Tesz valaki bármit az ellen hogy elpusztuljon ezek miatt midnen és azért hogy legyen valódi szeretetre épülő társadalom mindenhol? aligha vagy lehet hogy van de gyengék. olyanok mint a lapi meg a ruben... úsznak az árral... ők csak vannak... élvezik amíg és amit lehet... oszt ennyi... nincs bennük elköteleződés semerre se.. illetve élni szeretnek... azt nem akarják hogy meghaljanak... érdekes... de az élet alapjait simán elpusztítják...
Miért lenne bennem vágy arra hogy dohányozzak? Már évek óta tudom hogy az életem ellen való dolog a dohányzás... azért vetettük ki a nikotint a cigiből, mert azzal gyilkoltak bennünket... mégis vissza tudtak hajtani... mondjuk a dohányzásra midnenki hajtott gyerekkorom óta... akárkivel dolgoztam mindenki hajtott rá... még apu is azzal hogy ő is szívta. Csodálom hogy anyámról leszedték... leállítottá ka hajtást neki... vagy ő kilépett és ennyi...
De tudom hogy sokszor meghajtottak sokan hogy szívjam mégis letettem sokszor sokáig és sok évre is... mégis vissza tudtak szoktatni... idegeskedés öröm és a folyamatos hajtás... és a megszokás is... a mozdulat a rutin.. pedig volt nekem más rutinom ... állandó gyakorlás jóga légzőgyakorlatok és tervezés futás, tanulás... állandó fejlődés... gyorsolvasás nyelvtanulás és figyelem...
 Ezt csináltam mindig és mindenhol ez volt a szokásom .. .ezért akartak más szokásokat kialakítani nekem hogy ne legyek olyan jó mindenben és főleg nem a saját életemben ne legyek jó semmiben mert akkor ne mtudnak összetörni lelkileg és kisemmizni se mert még pénzt is tudnék úgy keresni magamnak.. mert mindig lenne még a szarházik között is aki fizetne a tudásomért és a segítésgért...
aha... értem már.. .de apám miért ment ebe bele és főleg én miért egyeztem ebbe bele... mi volt mi lehetett olyan érv ami miatt ebbe belementem hogy itt kínlódjak... azokért a sokakért akik akarják amit én cska nem értették és nem tudtak labdába se rúgni... de hol vannak akkor?
---
A gyurika úgy kerühetett oda egyébként hogy a tejesék szóltak az embereiknek hogy ha születik tehetséges gyerek akkor hozzám vagy apuhoz vigyék felkészítésre... apu azt mondta az anyja meg az apja hozzájuk tartoztak... az utolsó tatalák maszkomat használtam el a gyurika felkészítésére... a móni meg is próbálta megölni a kerek világnál közben segítettem neki eligazodni abban hogy ki mivel próbálkozik... hatalmas intelligenciájú gyerek lett ő is. Már kis korában mutatta hogy igen éles elméjű és a kiképzésen is kiválóan haladt. Az anyjával együtt tanítottam, majd amikor az anyja megverte az apját akkor az is jött... őt már a gyurika tanította hogy tudja malaposan megértette e a dolgokat hogy mit miért úgy tanítottam ahogy. Az apja úgy volt kondícionálva hogy csak attól tanuljon és fogadjon el dolgokat aki meg tudja verni... ezért kellett így csinálni. Akkor volt is riadó a kerek világ szarházijai között állandóan figyeltek megint hogy hol vagyok és mit csinálok...
A gyurika meg akkorát benyomott a móninak amikor az megpróbálta kitekerni a nyakát hogy elájult. A laci nem akarta se megtörni se manipulálni a többi mind megpróbálkozott valamivel.
---
Az hogy ha megint rágyújtok... nos ezen tudatszintnél már ne mszámít sokat hogy van e hajtás vagy nincs, ha úgy döntök akkor megcsinálom amit akarok... ezért ne mszámít hogy ki mennyire erős és közöttünk főleg csak a támogatásban számít... viszont ezt kielemeztem a lacinak is mert ő azt kérte hogy akkor majd leszokok a dohányzásról... mondtam hogy ott úgy hogy nem lesz közvetlen kapcsolatom snekivel és értelmes feladatot se tudok végezni aminek én személyesen láto értelmét a tudatommal, úgy elég nagy az esélye hogy küzdeni se lesz kedvem... nem látom majd hogy miért tenném... meg már a megmutatom dolog se dolgozik bennem szóval használják fel vízfestésre hogy ki lesz aki ott ujjong majd... azokon kell még dolgozni.
A pettkóékat kérdeztem hogy ők miért fektetnek akkora hangsúlyt a helyi politikai arénára... azt mondta az ali azért mert ha hagyják hogy beássák magukat a helyi szinteken akkor a fejükre nőnek a nemzetközi porondokon is... mert összefognak a sok kis helyi császár és császárné...
De ne mtudom mi lett ebből és eredményt se látok semmit se... szóval mindegy fene... dolgoznak dolgoznak ha nem nem... ki tudja...
---
és a gyurka se csinálta végig a kiképzést... se az anyja se az apja... egyik se lett százas azért kértem a mónit hogy ő menjen rá, mert a többit megölte volna... és azért volt olyan iszonyú érzésem mindig velük és azért szerette annyira az évi meg a többi is... szépen beolvadt ebbe a mocsokba mert valaki előttem már felkészítette és azért nem lett százas... gyakorlatilag ha a tejesék alá tartozott akkor ők voltak... phantom thred-ben is nőként brillírozik a gyuriak csináljaa az annát többnyire... de a többiben is ugyanaz volt... szarházi lett belőle is...
---
A milesot azért kellett kiszakítani az apja kondícionálásából, mert az apja mondta hogy már rég ki tudja játszani és mindent ráken amit ő csinál... azért kellett megcsinálni hogy ne tudja az apjára kenni a dolgait.
---
invisible thread - pettkó film... kérdeztem hogy kik csinálják neki azokat a szép ruhákat a filmjeiben... volt egy kiváló szabója... de kiderült a film alatt hogy már olgoztam velük és a csávó aki a szabója volt soha ne mvégzett olyan jó munkát mint azok akik alatta dolgoztak... nem ő volt a kulcs ő volt az aki a többit maga alatt tartotta a nőjével együtt... szóval az meg a barátosnője szervezte a dolgokat és fölözték le a hasznot és másokat dolgoztattak... azokért csináltuk a filmet... a szabója is egy rohadék szarházi volt ugyanolyan mester az elmebörtönök gyártásában mint ők... a csajával együtt tartották fogva a többieket akik varrtak nekik... ott volt a dorka is az is csak a szart nyomatta... a gál meg a lapi is csak a szart nyomatták...
Polina - a balettos film az andika meg az évi meg a lapi is szerepel benne a dorka anyjával azt hiszem tán vagy a lapi anyjavolt nem tudom... andika volt a főszerepben... akkor vettük föl azt a laibach klipet is kiképzést csináltam a gyerekeknek amíg ezek ott mulattak és ráfogtuk a lapira hogy ő képezte ki a gyerekeket... hogy ne féljenek tőlük... de indőnként be is kellett szállnom a balettes dologba is hogy megtanítsak nekik pár mozdulatot meg dolgot... közben csináltam a kiképzést... próbáltam tanítani a gyerekeknek hogy mi van és mi a megoldás... Az évi meg a balettmesternő szerepében az andikát tantota hogy hogyan kell összetörni amit nagy nehezen felépítek vele... egyébként az andika kiválóan táncolt mindegyik kurva kap ilyen kiépzést is a legjobbak közül... egyébként andika ott a polina felkészülése közben elmondta valami őszinte pillanatában hogy ki akarnak csinálni hosszú távon... mondtam apunak is hogy mi van... azért vittek és mutattak mindig egy egy tehetséges gyereket de mindig csak olyat amelyik már meg volt törve.. apu azt mondta érdemes velük is foglalkozni hiába mondtam neki hogy ezekkel már nincs értelme csinálni semmit csak én megyek bele tönkre és pontosan ez is a céljuk ezzel. Akkor csinálta az andi a bevetted a gyógyszert műsort azt hiszem... mondta hogy balettoztunk egy kicsit... tényleg ott az andika fedezett és falazott nekem egy darabig hogy nem szólt hogy ne mvagyok ott... valamennyit segített akkor... csak később viszatársult az évi mellé, mert "az egy dolog hogy meg tud verni, de észt nem lehet adni senkinek..." mondta erre az évi... mert ő volt a ravaszab és az andika beállt mellé a kurvaiskolába segíteni...
apu egyszer azt mondta hogy amíg élünk van remény... hát nekem nem úgy tűnik... a laci is azt mondta hogy érdemes tovább csinálni hátha bár nem tűnt túl meggyőzőnek... szarok rá... elég volt most már nem csinálom soká elég volt ebből pusztuljanak megérdemlik...
---
Egyébként már akkor azt csinálta mindegyik hogy mentek elől és bekondícionálták a gyerekeket úgy hogy ha a kezembe kerülnek ne tudjak velük száz százalékos munkát végezni és utána előadták amgukat mint az évi is amikor a lacinak lett elege belőle hogy ő ne mtörte meg őket... és felnyitott egy párat úgy tűnt mintha lehetne velük dolgozni és egyik se lett száz százalékos mert olyan kondícionálást találtak ki mint a tejesék a gyurikának meg a többinek... azért mondta egyébként a tejes is hogy  szólt az embereinek hogy hozzám vagy apuhoz vigyék a gyerekeket felkészítésre, mert ők már kitalálták hogy hogyan tudják megoldani hogy egyikkel se tudjak száz százalékos eredményt elérni és megértetni velük mindent és megnyerni őket az ügyünk mellé... ezt csinálták végig... mind. A tejes a fia, az évi az andika, a gálék a pettkóék stb mindegyik a masától a mezeiig. Ezért nem lettek olyan jók az embereim... ezért maradtak hülyék még az után is és fordultak vissza olyan sokan... egyébként ezt mondtam is apunak felismertem a helyzetet még akkor... de az alja se törődött ezzel a teteje meg folyamatosan ellenünk dolgozott... a gyerekek meg úgy voltak vele a legtöbben mint az andika... "Péter én kurva vagyok így neveltek és nem érzem magam olyan rosszul.. látod most is balettoztunk és ezt élveztem... néha nagyon rossz de mindig érdekes feladataim is vannak... a rosszra meg nem akarok emlékezni és kész..." és így is kondícionálják őket hogy ez így legyen... ilyen a keretrendszerük mindegyiknek.
---
Andika megpróbált kitörni valamilyne szinten onnan hogy valamit önállóan csinálhasson, de őt is fogák erősen hogy nehogy önállósítsa magát vagy ha igen akkor is maradjon az általuk megszabott keretek között... és ne bontson keretrendszert senkinél főleg ne magánál... megmaradt hát kurvának... a polinában kapott egy kis időt hogy azt csinálhasson amit akar... nem lett rossz amit összehozott végül is hagy teret másoknak is nem öncélú bármi áron uralkodni akaró típus... mint az évi meg a töbi... a srác akivel dolgozott baromi jó volt és kiszedte belőle hogy az évi is azon dolgozott hogy engem mindenáron semlegesítsenek mert veszélyes vagyok az egész rendszerre nézve... megontom a kereteit... hahaha hát épp ez a célom nyíltan... de az a srác se látta át ezt az egészet úgy hogy lássa mit művelnek az éviék és mit én... vagyis akkor azt hittem, de kiderült hogy pontosan tudja mit csinálok... és őt ez nem érdekelte... csak elmerült az improvizásció tanításában táncolt és élvezte a kurva létet mert ő is az volt... ezzel vette meg a viszonylagos szabadságát... hogy dolgozott nekik nem csak kurva ként hanem más dolgokban is segített nekik...
Nagyon is tudta mit csinál...
A röhej az volt hogy pl itt a helyi szinteken is a nagy kommunizmus ellen harcolók azok akik meg tudtak valamit valósítani a művészetek terén pontosan azok voltak a legrohadtabb szervezői a rendszernek... ők találták ki ezeket a dolgokat hogy még az ellenállást is megszervezték... kénytelenek voltak egyébként mert volt ellenállás.. .a természet rendje ellen dolgoztak és harcoltak a természet mindig kitermelte az ellenállást évszázadok óta... "no és..." mondta valamelyik "Mi meg kidolgoztuk hogyan küzdjük le a természet által újra és újra megjelenő ellenállást... már vagy kétszáz éve megvan a stratégia erre is péter... kár a gőzér..." asszem a rózsavölgyi volt talán az öreg...
de mindegy...
---
Úgy emlékszem hogy a laci lett a váltóm végül... és azért kellett a butát és a szarházit előadnia hogy az alja és aközepe meg legyen etetve és hagyják hogy csinálja a kiképzéseket és nyisák neki az embereket... bár ne mértem miért ne jöttek volna rá erre... de elvileg ez volt a stratégia hogy akkor majd ő viszi továb... mert apunak sikerült még egy olyat felnevelnie állandó kompenzációval és korrigálással aki megmaradt aki megtartotta az ős bizalmat és ki tud tartani... Hát nem tudom sikerült e és mennyire... Arra emlékszem amikor papa machete szólt apunak, hogy "kell még egy... mert ki fogják szorítani a fiadat..."
Ja láto maz alexandrás srácot is elhúzott mellettem, amikor kérdeztem mi a feladata és mit csinál.. akkor azt mondta hogy a gyurikának segít... de eltelt egy csomó idő mire a laci le tudta kapcsolni a cuccokat és kiütötte a vargát vagy valakit ott... mert kiütés utáni pár másodpercet nem tudják  visszaidézni sehogy se... van egy pár másodperc amit ne mtudnak felidézni akármilyen hipnózissal dolgoznak... mert olyankor olan sokk éri az agyat és benne a pszichét hogy kiseik egy rövid idő...
---
innocence - a kis színésznőcske főszerepben a szinetár dóri kurvácska kis csapata... duben lapi, judus kiegészítéssel... a végén iszonyú baljós előérzettel... nem véletlenül...
---
apiphrylllium dream... a pánisz simley móni triász a varga nélkül d a háttérben szintén összeálltak... az alexandrás csávó is egy szarházi az is benne volt abban a körben... ők azt hitték hogy az a belső kör... amikor ott a kínai piacon a pánisz két legjobb emberét kiszedtem és kiképeztem akkor a pánisz megpróbálta elfelejtetni velem hogy ő is benne volt abban és beleegyezett... megérdeztem hogy meg tudja e oldani a feladatát ezek nélkül... azt mondta igen... viszont azokat visszatettem és ők csinálták tovább a pánisz feladatát persze először hálózatot kellett építeniük kiképzni és megértetni emberekkel mi a feladat... a pánisz meg a háttérben megegyezett már az öregekkel... tudott a bot-verbai és a töbi egyezségről a mezei-tuchardt a kollár-mezei és a többi keresztbe kasul...  a pánisz is megegyezett ezekkel hogy majd támad.. .támadott is megpróbált kiszorítani az AA ból azt is ő szervezte... aktívan a feri haverjával együtt...
Ezt a mostani mai kötözködést megint a pettkó rizsa bízta rá a pániszra az készítette elő, mert azt mondta eki már nincs embere aki megcsinálná a pánisznak meg volt... van... Dehogy nincs... nélkülük a pettkó emberei nélkül a pánisz se tudott volna semmit se lépni...
De nagyapámék is benne voltak ebben... és duma hogy meghajtották őket ilyen komoly stratégiai kérdésben soha ne mtudta egyik se meghajtani egyiket se... nem. Ők is ezt akarták így... amikor elkezdtem szakítani egy szeletet magamnak hogy végre elekzdhessek nyugodtan dolgozni egy kialakított pénzügyi bázisról és többen is helyeseletek hogy csináljam mert ez így jó ezt kéne... akkor apu beszélt le róla... azt mondta hogy úgy elfogadom a rendszer alapjait érintő kérdéseket és betagozódok ugyanbba a pénzügyi rendszerbe lassa nbeleszokok és az állandó problémák miatt majd belefeledkezek és nem fogok én se változtatni az egészen... De én meg a mellet érveltem hogy így meg csak a szeméthegyben vannak "embereim" akik szarok lesznek még akkor is ha jók lehetnének ha olyan környezetben tudnának dolgozni ahol lehetnek jók... és onnan lehetne kiképezni és nyílt forntot nyitni úgy hogy tudatosan is lehetne dolgozni.. sokkal joban haladnánk és lenne egy órum is ahol lehet beszélni... de hú meg hű meg így meg úgy... hogy teli fogják szarni meg beszivárognak... de kiszórtam őket két hét alatt az összeset és csak olyanok maradtak akik vagy meghunyászkodtak vagy csinálják és akarják úgy csinálni ahogy én... de így meg úgy ne mjó az úgy... hogy cska menjek szépen viszza a kiszolgáltatott szegénységbe hogy semmit se tudjak csinálni... faszság... rohadék terv és ezt ők is tudatosan csinálták...
Szóval a pánizs meg a móni simley varga paktum is volt... kaktusz álom... "Hú bazdmeg de akkor ezzel le fogunk bukni a végén..." "Le bizony..."
---
Ja a major gábor családja is igen jól elbújtak de az is bele tartozott a tetejéhez csak olyan frankón meglapítottak le is maradt majdnem a papáék kifelejtették...
---
Mi volt az a remake cucc megint a papa karaktereivel... a révai megint nőnek volt öltözve... csókolóznom is keleltt vele.. én voltam a nyomozó... és megint az évi az andika, apropó az andikával akkor remek időt tudtam eltölteni egy kis szigeten jól éreztem vele magam és azt hiszem el is mondott pár dolgot hogy mi folyik ott a háttérben... akkor a judusch... meg a többi... nem emlékszem mi volt ott de a papa megint ott is betartott nekem... hogy a verekedős jelenetnél valamelyik bevágott nekem a vesémbe miközben a papa megkért hogy ne csapjak szét közöttük... rohadjon meg... azt se értettem hogy miért kellett megint ez a szar... de abban is benne volt megint a pánisznak is a keze...
hogy mire volt az jó... fel nem foghatom... akkor biztos logikusnak tűnt mert ebbe naz őrületben mindig volt valami logika hogy mit miért csinálunk... közben midnen rohadt tovább...
---
De egyébként elmagyarázta mindkét öregem hogy miért nem volt más lehetőség akkor... megértettem és a többit is megmutatták... a papa nem akarta megmondani hogy ki volt az a kövér nő de arról is tudom kellett hogy az ki volt a szűcs zoli nagyapja meg a magdali nagymama mint nővér, meg a többi a major gabi nagypapa között... hát mindegy fene akkor így...
---
ja a remake filmben az andika is hazudott... keményen... ő is megszivatta az évit ahogy kell és hamar feltalálta magát amikor az ki a karta zárni... mert ő tagja ennek a körnek... az is hazudott csak a többiek hagyták hogy hadd élvezkedjek vele amíg azt játssza hogy... de akkor is rájöttem hogy hazudik és meg is hajtott valamivel... a pániszról is rájöttem már az elején hogy szarházi már akkor amikor a két legjobb emberét kiszedtem... azok elmondtak mindent hogy miket és hogy csinál... az is egy patkány volt...
---
A scsefán vonal is visszaköszönt töbször... aput igyekeztek a nórán kersztül meghajtani túlterheléssel... a kis szöszi a deltából akivel love of my life bartátok voltak a marival jelenik meg a Painted lady-ben.. a scsefán meg a kis barátnője... meg is szivattam őket is bár mondtam apuéknak hogy ezt még én se fogom elhinni hogy mit művelt a mari... az egyik emberüket már feltörük, és azzal a festménnyel tartotta magában a lelket... el akarta lopatni a mari néhány ilyen emberükkel... de már azok is segítettek és az egyi ksaját szarházijukat húztuk bele a balhéba a másik szarházi őrült emberükkel együtt azok össze is ugrottak ahogy kell... viszont a kutya azért volt a konyhában mert a másik félt tőle... úgy volt renírozva... jött a kutya is a kiképzésre... jaja scsefán--- gyula bácsi és a juci néni vonala.. ők is megegyeztek emezekkel... rejtve az imrét hajtották hogy lógjon "vigyázz apura jobban mint bárkire..." "jobban mint bárkire?" "mindenkire egyformán kell vigyázni kislányom, nincs kiemelve senki se ha igen akkor azt nyomozni kell hogy mi áll mögötte..." hát a scsefán vonal... és a rejtett egyezség... apu dolgozott mint az állat pihenés nélkül az imre meg nyaralt... ő meg olyan hogy bele is ment könynen.. meghajtották finoman a papát is meg őket is és apu majd megszakadt az imi meg nem... de később amikor ez kiderült szépen váltották egymást hogy apu is tudjon pihenni... ja azért váltak el végül az imre meg a scsefán mari...
---
De a gálékat szivattuk meg a marival a painted lady-ben... eszembe jutott most hogy a laci is kispadon ült amikor a kerek világnál voltunk akkor belekóstolt abba milyen ez... szar.. ráadásul ő nem is ült ott sokáig... a lapiékat megettettük akkor megcsináltatott velük egy jó pár dolgot majd amikor  fontosabb részek készen voltak a többit már ki is tudtuk kényszeríteni belőlük... akkor a laci is átélte hogy milyen amikor nem kap visszajelzést senkitől és vakon dolgozik miközben ráadásul szivatták is...
De a retro pap filmkarakteres filmben azért kellett a csók, mert az évi meg az andika ránk uszították a homoszexuális közösséget... jól behajtották őket... ezért még nem keleltt volna én mondtam a lacinak hogy csináljuk a 40-50es években úgyse volt divat a nyleves csók mi meg maszkban leszünk szóval mindegy és rászedjük őket... mi is behajtottuk a buzi közösséget és segítettünk is nekik, hogy ez is a gyerek cége meg pénze itt is meg ott is meg amott is-- és persze mind az évi meg az andika pénze volt... lenyomtuk őket nullára még a rejtekhelyekre elrejtett kézpézt is elvitettük másokkal... andika ki is volt akadva... a lacival béreltünk egy limót arra az alkalomra és pezsgőve lkoccintottunk amikor andika kibontotta a zsákját és csak egy köteg újságpapír volt benne... hahaha az nagyon jó volt... behajtották őket hogy a gyereket utálják és fosszák ki és hajtsák a pénzt... hát hajtották is kis segítséggel... örültek is neki... később valaki kérdezte hogy "de ennyi pénze volt ennek a kettőnek?" bizony... hatalmas összeget loptak össze akarom mondani szoptak össze... a laci még ráadásul azt is elterjesztette hogy még ez is az övék és ne adjanak nekik mert hazudnak... hahah egy hónapig szívták a paszokat valami lebujféle helyeken amíg össze tudtak szedni valami pénzt hogy továbblépjenek... szarházi kurvák... drága csók volt... és persze nekünk is leesett egy darab...
---
Eszembe jutot thogy egyszer a mezeit kérték meg hogy csináljon új bejáratot a pénzlopó helyeikre...
Ez úgy néz ki hogy vannak útvonalak ahol végig kell menni belebújni ebbe a karakterbe ott eszedbe jut hogy melyik a következő, meg pár dolog majd amabba, majd a harmadikba és utána tudsz bejutni csak a mittudomén a nemzeti bank vagy a federal reserve elnöki székébe hogy onnan kipumpáld a szükséges összeget a bankszámláidra amit előkészítettél... szóval ilyen labirintus szerű bejáratokat építettek a nagy és a kicsi meg a közepes kasszákhoz... persze ezeket teli rakták csapdákkal azok számára akik be akartak jutni hogy véletlenül s ejusson be olyan akit ők nem akartak beengedni. Szóval amikor a mezeit kérték meg erre, akkor a mezeit szépen kifigyeltük hogy mit és hogyan csinál és építettünk mi is bejáratokat magunknak... hogy ne kelljen azzal fárasztanunk magunkat hogy az ő labiritusukban bolyongunk és kifáradunk meg eltévedünk ezzel pihenős előnyre téve szert... a labiritus ugyanis a közös tudat erejére épül, meg persze fizikai védelem is van benne... de főleg a közös tudat rerejére. onnantúl pedig hogy a szeretet törvényét követők ereje erősebb bárminél azoké akik azt a célt követik amit én... onnantól meg mi is fel tudunk építeni ilyen bejáratokat sőt le is tudjuk zárni az övékét is ha kell sőt meg is tudjuk variálni nekik...
Persze ez is csapda valamilyen szinten, mert ehhez ha hozzászokik valaki akkor hajlamos arra hogy úgy hagyja a dolgot... bár akkor meg az erő tűnik el... és a támogatás is a részünkről...
Szóval a vér ereje faszság... erre mondta valamelyik hogy a szeretet ereje is faszság akkor - ja az is a pánisz szarházi volt... igen... hát a vér ereje mítosz is azokra hatott, akik hittek benne... azokra viszont olyan erővel hatott hogy gyilkolni embert enni lóval baszni, gyereket nyúzni élve, bármire hajlandóakká váltak... tömeggyilkolás és egyebek... és halált megvető bátorsággal voltak képesek akár a halálba is belemenni némelyek akik annyira a hatása alá kerültek... ugyanígy működik a szeretet ereje csak abba nem fér bele ilyesmi... de még annál is sokkal erősebb és hatalmas dolgokra képes az aki hinni kezd benne és gyakorolja... megtörténnek azok a csodák amikről hallgatunk még mindig... pedig vannak... szóval a szeretet ereje csak annak működik aki hisz is benne... annak vannak csodák is... mérhető fizikai csodák amik meghazudtolják a fizika ismert törvényszerűségeit legalábis az általuk ismerteket... :-D mert a mi fizinkánkban helye van a valódi szeretet erejének és az univerzumot átható szervező és rendező elemnek ami a szeretet ereje... erő... pszichés erő...
---
Szóval a pénisz két legjobb embere akiket kiszedtnk anno azok is beépítési szándékkal kerültek hozzánk, és visszaraktam őket oda ahol voltak és elfelejetettem őket... hadd őrlődjenek vagy mittudomén... A pánisz egyébként a kaktuszálom filmben a decsev danival dolgozott hogy legyen díszlet főleg számítógéppel csinálták meg, mert nem volt pénzük... akkor ők is le lettek nullázva majdnem a mónika smiley barátaikkal együtt... decse daninak persze szartak fizetni pézt... hahaha elment hozzájuk mert mondtam neki hogy persze megbízhatóak... a pánisznak meg mondtam hogy ő megbízik bennetek rértek utólag fizetni... no ennyi elég is volt annak a szarházinak...
a dani meg dolgozott nekik jó sokat mert ne mcsak azt csinálta meg hanem valami mást is hitelbe... megérdemelte mert midnent elbaszott nekem amit kértem tőle... szarházi az is...
---
The Rosary Murders - végre egy filmnek is jó téma hát még ami mögötte volt... ez volt az a meló amit az imi elbaltázott apunak... a gyónási titok... apu beépült papnak a katolikusok közé az imi meg kikotyogta nekem úgy hogy onanntól midnenhol árgus szemekkel vigyáztak nehogy apu vagy valamelyikünk megjelenjen... a gyóntatószékek körül...
merthogy idnőnként néhány ember beszélt... elmondta hogy miket csinált és miket csináltak meg vele... és idnőnként ha ebből valami kiszivárgott volna abból hatalmas nagy botrány lett volna... a sanyi főleg de nem csak ő a többi ugyanúgy - erre a gyónási titokra is építettek egy csomó keretrendszert mind a kurva papoknak nővéreknek, mind a hívőknek is... ez nagyon összetett és bonyolult dolog volt, nem is megyek bele...
Szóval az iminek is beletört a bicskája de azért hozott sokmindent és elvégezte a feladatát...
Én meg itthon a mezei pettkó gál masa vonalat beizzítottam és alapos előkészítés után... feldobta ma témát.. .hogy gyónási titok meg ilyenek... és mi van ha vlaaki bevallja hogy megmérgezte az egész papság minden borát... meg stb... röhögtek... de egy idő után amikor bejelentettem hogy beperelem a katolikus egyházat és midnen egyházat amerikában amelyik nem hajlandó bűncselekményeket bejelenteni a rendőrségnek ha kérik akkor letartóztatjuk őket vagy betiltatjuk azokat az egyházakat, mert egyik egyház se emelkedhet a jogrend fölé... huppsszzz... néztek is nagyot... és azonnal elhallgattak... minden elő volt készítve.. a masa még rápróbálkozott hogy "ezt most komolyan gondolod péter hogy ez sikerülhet?" "Miért ne? Pontosan úgy agylúgoztátok ki az embereket amerikában hogy ezt át lehet vinni rajtuk... ott meg lehet csinálni és ha megcsináljuk hatalmas sajtó lesz - azt is előkészítettük - és az bizony át fo ide is gyűrűzni európába sőt az egész világon végig fog söpörni mint a futótűz... néztek is nagyot mint a birkák tudták hogy nem viccelek mert egy részét a jogi feladatoknak a mezeivel végeztettem el... hahaha pontosan tudta hogy mennyire komoly előkészítés előzte meg ezt a bejelentést ... csak amikor dolgozott azt ne mtudta hogy mire kellenek ezek az információk... és hatalmas lyukak voltak az egyházak jogi szabályozása terén... hatalmasak...
és most is vannak...
No akkor mindjárt alkudozni kezdtek... és elkezdtek terelni... akkor jeleztem a többieknek hogy kezdjék el a dolgot mert ne mveszik elég komolyan a felhozatalt... pár napra rá komolyan megkerestek hogy ők hajlandóak midnent megtenni hogy megváltozzon a gyónási titok körüli mizéria és kialakuljon valamiféle együtműködés és fel legyen lazítva az egyházi gyónás és a dokmatikus keretrendszer... ennek az egyik alakja a pál feri,,, aki mégis újra és újabb formában folytatja ugyanazt a szemetet amit ezek ezelőtt csináltak... csak épp ravaszabban... meg a binszki meg a többi a nándi meg még kik voltak itt a porondon... de azért valamiféle lazulás elkezdődött ezen a téren is...
A filmben meg a sanyi meg az öreg gál nyomta a szarházi papot... a sanyinak az egyik ilyen csoportját is akkor próbáltuk feltörni... fogást keresni rajtuk.. a mészáros is megjelenik lövészként a végén a sanyi igen be volt szarva hogy le fogjuk lőni... rohadék szarházik... ott gúnyolódtak meg az imrét akarták mindenféle módon szivatni... én biztosítottam akkor meg apu azért kellet a film hogy ne legyen feltűnő vagy legyen oka annak hogy ott vagyunk... és egyben a film nyomozás is volt az egyik társunk halála ügyében... kiderült hogy a sanyi tette. Apu emléket állított neki ezzel. Valóságban megtörtént eseménysort dolgoztunk fel a filmben. A sanyi szolgáltatta a hullákat. Mi dolgoztuk ki hogy hogyan tudjuk megoldani hogy mégse haljon meg senki a film forgatása alatt...pl a hulla a koporsóban díszszemlére téve rákacsintott az imire az majdnem elnevette magát egy pillanatra, de el is komorult mert azt gondolta hogy mi is megőrültünk és csak hallucinál... a sanyi meg ellenőrizte hogy tényleg él e a pap vagy meghalt... később találkoznia kellett az imrének vele hogy megnyugodjon.
---
A bejáratok a nagykasszákhoz egyébként kijátszhatóak és ezek rá is feküdtek arra hogy hogyan lehet ezt kijátszani. Még a scsefán mari is nekilódult hogy akkor most feltölti a saját készleteit... a lapi már ott ült a bársonyszékben és át akart utalni pénzt két átutalást meg is csinált ami meg vot beszélve és már a saját kasszájába akarta utalni a többi pénzt onnan kellett felállítani és meghajtani...
Arra jó volt mindenesetre hogy megint szintet emeljünk és rákényszerítsük őket arra hogy több időt töltsenek el ebben a mi tudatállapotunkban a mi célunkért dolgozva. A révai laci is bepróbálkozott, mert az is egy ötlet volt hogy amíg a szarházit "játssza" addig meirányítják és kiutaltatnak vele pénzt, de úgy neki se ment a dolog... és ugyanez érvényes lett mindenkire nézve... csak ugye kik döntöttek erről hogy ki mehet keresztül azon a kapun és ki nem... hát a mi közös tudatunk döntött.. .azoké akik nem 99,99% osak hanem száz százalékig azon dolgoznak hogy a rabszolgatartó rendszer örökre eltűnjön a föld színéről a maskarabállal együtt...
Szóval ezek a bejáratok azért komoly veszélyt is jelentettek ránk nézve.. az elkényelmesedés a pénz nyújtotta luxus és kényelem és biztonság feladásának veszélyét a hosszú távú célunk ellenében.
Ezek ráfekdütek arra hogy a gyerekeiket úgy tanítsák hogy kettős tudattal legyenek képesek gondolkodni és élni ezért csináltak kiképzést nekik velem... akkor jött létre a ruben lapi szinetér vonalon az a dolog hogy bengedtek a sulijukba a gyerekekhez meg a másik nyomozós angol iskola is erről szólt hogy odaengedtek csináltam velük a kiképzést ők meg mellette kondícionálták a gyerekeket visszafelé a maguk igényei szerint... hogy hátha majd azok ki tudják játszani a mi rendszerünket... az angol iskolában ott volt a móni is a kerek világos, a gyuricza andi, meg több más ilyen is a révai megint beöltözött nőnek... és megint ettől is olyan érzésem volt mintha apuék is benne lennének ebben... nem értettem akkor se, csak dolgoztam teljes erővel a legjobb tudásom szerint. Adtam a gyerekeknek a legjobbamat amit csak bírtam és tanítottam őket az élet tiszteletére és a szeretet törvényére... ezek meg azon dolgoztak hogy azokkal a gyerekekkel hogyan tudják majd kijtszatni a mi rendszerünket és hogyan tudnak majd bennünket átveretni velük. Vagy ha bennünket ne mis akkor a többit alattunk akik nem értik annyira...
Amikor az andikát a somyolst megszivattuk a révai lacival akkor volt egy kis lelkiismeret furdalásom, mert az andika adta ki a rejtekhelyeiket hogy hol dugdossák a pénzeket... "segített" csak épp nem mondott el mindent és valahányszor segített a végén mindig csinált valamit amivel lenullázott minden segítséget amit adott... ebben hihetetlenül profi volt jobb mint az évi. Amikor ezt beláttam a lelkiismeret frudalásnak egyből vége szakadt. Tudtam hogy ez volt a helyes. Ravasz rohadék szarházi ő is mint a többi.
Elkezdtek megtanulni ilyen kettős módon viselkedni hogy egyik oldalon eljátszották ezt a másikon azt... mint apám meg a nagyapám meg a többi. Soha egy egyértelmű húzás. Ha az egyik oldal közeledett akkor azt az oldalt csinálták teljes erőből és a legjobb tudásuk szerint ha a másik oldal közeledett akkor azt. Apám is ezt csinálta... azzal a kivétellel talán hogy ő belül egy irányt tartott végig. Mert a helyzet az hogy nincs két irányba haladás egyszerre. Nem lehetséges két irányba dolgozni. Nem tudja senki se megcsinálni. Vagy erre mész vagy arra. Vagy erre arra mint a legtöbb ezek közül. Egyet előre kettőt hátra.
Ezért nem történik semmi lényegi változás még most se.
A papa machetével való harcnak volt spirituális oldala is. Azt mondta hogy nagyban is ez történik hogy először a perifériákat kell támadnunk és megoldani hogy mindenki értse és tudja mi mit csinálunk és ez a rohadt rendszer mit képvisel és ennek a tagjai kik és mit képviselnek... megtanítani őket látni a pénz utána hajsza közben... hogy lássák hova vezet az amit csinálnak... azon felül hogy itt és most megtömik a szebüket tönkretesznek mindent ami az élet alapjait jelenti. hosszú távon. Ez a legnehezebb feladat a világon főleg úgy hogy azok akik értették hogy mi történik nemhogy segítettek volna hanem még jobban megnehezítettek mindent. És apámékat se tudom hova tenni ebben, mert ők is belementek ebbe ezt se értem még most se... miután annyi jó cuccot csináltam hol a fenébe vannak azok akik használni tudnák ezeket? Nem lett ezek közül senki se annyira százas hogy százas legyen? Oszt még mindig ez a körbe körbe idetolom odatolom megy keretrendszer feszegetés a pénzért... hol a probléma?
Emlékszem az egyik raktárra ahol dolgoztam londonban és először megpróbáltak fizikaileg megfélemlítani majd amikor látták hogy nem ijedek meg, akkor elkezdték a munkámat kikezdeni és úgy összekavarták amit csináltam hogy utána rámfoghasák hogy ne mfigyelek oda és állandóan hibázok... a toborzó megkérdezte hogy mi történt elmondtam neki utána visszavittek oda még egy napra, akkor már nem láttam ott ezeket de engem akkor is kicsináltak ott is és nem tudtam nyugodtan dolgozni tovább utána se... mindenki benne volt ebben... elképesztő... hogy még mindig sehol se tartunk ebben a dologban az elkeserítő de most már nem is érdekel...
---
Egyébként a papos filmre is úgy emlékeztem sokáig hogy a Sanyi segített és azért ragaszkodott hogy az egyik család gyermeke abból a csoportjából ne legyen megkeresztelve, mert ezzel megnyitja a lehetőséget előttünk hogy feltörjük a keretrendzserüket amit a sanyi meg a többi építgetett bennük... "az ő egyháza..." de ne mígy volt. Azért találtuk ki a filmet hogy a filmes karakterbe belehúzva a sanyit meg tudjuk vezetni és hajtani ebbe az irányba és őket is, hogy joban és könyebben elfogadják a lazítást a keretrendszeren. Akkor dolgoztuk ki ezt a lazító betoldást hogy a katolikus és minden szervezett egyház a hatalmi gépezet egyik fóruma az irányítás fóruma és krisztus egyházának nincs ahhoz köze csak akkor ha a benne lévő és selekvő emberek a tanításai szerint élnek... tehát krisztus egyháza nem egyenlő a szervezett katolikus egyházzal és kersztelni bárki keresztelhet aki krisztus tanításait követi magyarul azt a beavatási szertatást elvégezheti más is aki az életét ezeknek az értékeknek a gyakorlására szenteli... nem kell hogy pap legyen reverendában... attól élhet az is krisztusi életet... és sajnos úgy tűnik még ma is végezheti majdnem ugyanúgy mint az a korát jócskán megelőző szerencsétlen a kereszten kínhalállal...
---
Abban a raktárban egyébként az egyik csaj segített de csak annyit hogy úgy csinálta a dolgaim összekutyulását hogy észrevegyem... megpróbálta ezzel tudatossá tette bennem hogy mit csináltak. kamerarendszer volt telepítve a raktáron belül amivel a manager pontosan vissza tudta követni hogy ki mit csinált és állandóan lógott is rajta. Azt is tudtam hogy pontosan tudja mit csinál és ő rendelte el a dolgot hogy engem ott kicsináljanak. miután visszamentem akkor is folytatódott a dolog és a recruitment ügynökség is ezek szerint benne volt a pakliban... mert ők is olyanokat küldtek oda vagy úgy készítették fel őket... Carpet right... a gálék mozijában is volt utalás a szőnyegre... "Ne dohányozz és vigyázz a szőnyegre..." merthogy a gálék sokmindennel próbálkoztak pl a kokót belerejtették a képekbe amit aukciókon árultak, meg a szőnyegekbe is bele volt szőve a kokain úgy szállították le a maskarabálos tisztjeiknek hogy ne derüljön ki és a karaktereik feddhetetlenek maradjanak de közben tudjanak kokózni is...
---
Szóval nem értem még mindig hogy mi foyik itt és egyre inkáb az az érzésem hogy valahol nagyon félre csúszott ez az egész. Amikor ment az imi meg apám között ez a terhelés megosztás pihenés munka pihenés munka dolog vitája akkor rájöttem hogy nem jó senkit se túlterhelni és inkább azt kell csinálni hogy folyamatosan váltaniuk kell egymást. Hogy mindenki dolgozzon folyamatosan és tudjon pihenni is amit azt jelenti hogy ne állandóan ebben a mocsokban fürdősszön hanem tudjon önmaga lenni és tisztán csak a célnak élni úgy hogy közben nem bazogatja senki és nincs hajtva. Viszont akkor meg ne mértettem hogy ilyen rendszerben miért kell nekem a kispadon ülnöm hosszú évekig miközben közeledünk a pusztulás vonalához egyre vészesebben és itt tehetetlenül elviselni a még mindig jelen lévő szarakodást mind az anyámtól mind másoktól akik még itt is be tudnak valahogy tartani pl a kutya pöcsének buzerálásával, az erdő lezárásával.. mint a néndi figurája csinálja tavaly szeptember óta folyamatosan kint van valami cetli ami tiltja az erdőjárást ilyen azelőtt egyszer sem olt még a nyolcvanas években se ráadásul nem az erdészet tulajdona a földterület se hanem a magyar államé... ők csak gazdálkodási joggal rendelkeznek és ha jól emlékszem ezt védtük is... bár lehet hogy a pettkóék ezzel is machináltak - ja a gál a földhivatalokban ezen is dolgozott pécset is valami ilyen ügy is előkerült hogy ezeket megváltoztassák és magán vagy cégtulajdonba adják jogilag a földterületeket, amiket ők aztán arra használnak amire csak akarnak... az állam akarata ellenére...
tejesék is kettős beszéddel élnek... "megy vissza minden a régibe..." hát lehet hogy a ltááható struktúrákban ez van... de hogy ez nem sokáig marad így azt a természet egyértelműen mutatja azoknak akiknek van szemük...
---
A papos filmben még annyit hogy az akinek apu emléket állított, akire hivatkozott az is egy szarházi volt egyébként és nem halt meg... ők is ott voltak... a lánya csinálta az újságírós szerepet... és azok is beépítési beépülési céllal kerültek közénk...
---
Az a ventillátor többször előkerült már több filmben... ami a legutlosóban is... valamiért az is fontos..ami az american friend-ben látható...
---
A révai lacinak meg is mondtam később hogy a papa machete is olyan belül lehet hogy a cél megvan nála, de ő képviselte a pusztító rendszert... ennek is van spirituális mondanivalója... hogy verekedni kellett vele ahhoz hogy elismerje hogy erős vagy vagy sem és egészségesebb vagy e mint ő... és ne mviccelt halálos támadásokkal dolgozott és az ellen kellett állni a sarat...
---
Érdekes még most is fürdeti magát a szaros szarházi banda a carpet rightos csapat azaz próbálja... a gál féle szar egy nagy nulla nesze semmi fogd meg jól kitalálta ezt ő nagyon is jól és lehet hogy még most is e ltudja adni magát meg a gyerekeit. emlékszem arra is hogy a nyomozós csapat az angliai remake-filmben retro lányiskolai nyomozásnál volt egy találkozó ahol arról beszélgettek többek között az öreg varga vetette fel hogy "és mi van ha erősebb lesz és ő hat rájuk jobban mint mi?" Nem tudom hova tegyem azt se hogy a papa a huszti papa finanszírozta azt a filmet is... és azt se tudom hova tenni hogy a kövér nőt aki egyébként az ő pénztárosa volt miért akarta elhallgatni előlem... és apám későbi támadásait se tudom hova tenni amikor olyan dolgokat mondott nekem amik aboszlút nem illettek bele a képbe és pontosan ellenkező irányba mutattak mint amerre megbeszéltük hogy haladunk... kérdések és kérdések válaszok nélkül megnyugtató és tevőleges válaszok nélkül. Magyarázat az mindig van mindig előálltak valamivel mind apám is nagyapáim is de tényleges valós választ soha se kaptam... miért? Nem hagyták a többiek... miért nem takarítottuk le őket akkor mi? Ha ők úgy jutottak fel a hatalom csúcsaira akkor mi miért nem csináljuk meg ugyanazt másképp? "Mert ne múgy jutottak fel oda..." hát hogyan? "Úgy hogy alattuk is rengetegen voltak akik támogatták őket és nem ismerték ezt az egész rendszert... de ma már kellene hogy legyenek ilyenek akik ismerik a rnedszert és átlátják és egyet értenek az iránnyal is. Én sokat dolgoztam azon hogy legyenek ilyenek. ma is azért írok hogy meglegyen minden. És mindenki aki ellenem dolgozott és dolgozik. Azok közül akik ellenem dolgoztak ma is mind ellenem dolgozik. A laci azt mondta hogy apám azért csinálta azt' amin megint már ki se akadtam, mert ő nem adta fel hogy a sanyi meg a többi megváltozzon és tovább dolgozik rajtuk... de azt is tudtam és emlékszem arra is hogy nincs erre semmi esély semmi csak az isteni csoda de azt meg ők maguk zárták le maguk előtt... utdatosan és csoportosan lezárták annak a lehetőségét hogy bármikor is elismerjék és a szerint cselekedjenek a szeretet törvényét... a szeretet törvénye szerint... nekik ez egy lejáratott mézes madzag amit elhúznak mindenki orra előtt amivel magukhoz édesgetik az embereket a naiv embereket és utána maguk alá gyűrik őket... uralkodnak az elméjük felett. Ez a céljuk és az életük. ismernek minden trükköt amivel egy elmét befolyásolni lehet és le is zártak minden lehetőséget hogy ők maguk megváltozhassanak, mert ők nem AKARNAK változtatni. Úgy döntöttek többszörösen megerősítve ezt a döntést magukban és csoportosan is. Hülyeség volt, meg is mondtam apámnak hogy csak bele fog rokkanni és még a visszahatás miatt ő is ki fog térni a helyes irányból.
Apropó visszahatás. A Laci ezt is visszaadta nekem hogy emlékezzek rá itt a végén. Ahhoz hogy ezekkel dolgozni lehessen le kell ereszkedni arra a szintre ahol ők gondolkodnak vagy finomabban fogalmazva bele kell olvadni az ő keretrendszerükbe ahhoz hogy elfogadjanak és a felépített bizalom alapjain el lehessen kezdeni valamit dolgozni a keretrendszerükön. (keretrendszer: minden amit a világról tudsz és amivel magyarázod a történéseket és ahogyan meglátod az összefüggéseket, hit és meggyőződés keveréke, megállapítások tudatosan vagy sugallva vagy önállóan jól átgondolva vagy csak kívülről beinjektálva az elmébe).
Szóval amikor ezt csináljuk az olyan mintha egy szakadékba zuhanó embert akarnál elkapni és kihúzni. A zuhanása súlya és ereje megránt téged is és ahhoz hogy megállj és ne zuhanj vele neked valahogy nagyon biztos alapokon kell állnod vagy ki kell kötöznöd magad valahova egy nagyon erős ponthoz. Ha sikerü elkapni akkor onnan még fel is kell húznod a különböző állapotokban lévő embert, lehet kétségeesett pánik állapotában, aki kapkod mar és karmol, lehet hogy teljesen együttműködő módon megbízik benned és sikerül felhúzni. De a súly lehúz fáraszt és ott a veszély hogy leránt magával...
Szóval ezért kel időt tölteni olyan társaságban ahol nincs lefelé húzás hanem egy irány van mint egy jó AA csoportban a józanság és midnenki a felé törekszik. olyan közösségben akár lehetsz nagyon rossz állapotban is az erő az irányból fekadó erő megjelenik és hat rád mindegy mennyira mélyan van éppen valaki aki beszél mert az irány az ami az erőt adja a józanodás vágya... a fuldokló ember kétségbeesésével kapaszkodni a programba... mintha az életed lenne, mert az is... aki egyetért a célommal annak az. Ez jelenti az életet. Egyébként ez a megközelítés ahhoz is erőt adott nekem hogy belemenjek a roszabbnál rosszabb csoportokba is, mert bármit mondtak csak a rossz iránynak vettem és amikor mondtak valamit ami ezen értékek felé mutatott akkor azt a helyes iránynak vettem... ezért még amikor csupa idomított vagy tudatosa nfelkészített szarházi vett körbe akkor is mindig kaptam erőt ebből ugyanis mindegyiknek szüksége van ezekre az eber ialapértékekre még a legrohadékabb féregnek is aki tudatosan teszi tönkre mindenkiben az embert hogy nehogy erősebb legyen mint ő mert akkor oda az üzlet és a hatalom.... jajj és akkor mi lesz... ha nem ők határozzák meg hogy ki ehet és ki nem, meg ki baszhat és ki nem... hanem a természet dönti el... és midnenki ehet és mindenki szeretkezhet... ajajjj akkor mi lesz.. .hova lesz a hatalom... jajjj jajjj jajjj ettől készült ki a taskovics dorka is egy villanásnyira megmutatta mekkora szarházi sárkánnyá változik ha kicsúszik a kezéből a hatalom... ajajjj ajajjj és a többi ugyanez... mézesmázos simulékony kedveskedő mert e nélkül nem tudja eladni a portékáját a csalit amit belógat mindenki elméjébe hogy ő kerülhessen a tetejére...
ifjúúúúságggnakkk...
---
Egyébként a lacival beszélgettünk erről a papa machete dolgoról tovább és arra jutottam hogy ne makart megölni csak úgy állította be magát hogy a legnagyobb terhelést jelentse... és a laci felhozta hogy én is amikor terheléspróba alá vetettem mindenkit az olyan volt hogy majd bele döglöttek... szóval a vége az lett hogy a szeretet erejére támaszkodva lehetett csak kibírni és túlélni a pusztítóerőt meg amit akkor képviseltem én is meg ő is redukáltuk amennyire lehetett de a legmagasabb mértéken tartva ahonnan csak az tud továbblépni aki megcsinálta amit kértünk... és felkészült. Mert a pusztító erő alacsonyabb szinten van mint a valódi szeretet ereje.
A felkészülésnél azt mondtam a lacinak hogy akkor lesz készen amikor a légzőgyakorlatokkal és a fizikai gyakorlatokkal odáig jut hogy enni inni aludni is úgy fog hogy közben minden mozdulatot átgondolt és tudatosan is alárendelt a szeretet erejének és a célnak amit képviselünk, amikor már álmában is gyakorol és arra ébred hogy gyakorol... akkor lesz készen. És azt mondtam hogy maradjon is úgy... ezt megmtattam a pánisznak is azok meg jót röhögtek rajta... hogy hahaha... persze még mit nem...
De aki megcsinálja az úgy is marad mert jó ebben élni főleg ha van más is aki segít.
---
Eszembe jutott a belga nagy ember aki ott valami nagy góré volt területi irányító. Egyszer volt belgiumban egy autóbalesetem... ami persze nem baleset volt hanem engem és ennek a fazonnak a lányát akarták megölni.. .a csaj nagyon komoly sérüléssel úszta meg a dolgot én nyújtottam elsősegélyt és egy kis beavatkozásra is szükség volt... az egyik akivel akkor autóztam felvette bolikütyüvel hogy mit csináltam amíg megjöttek a mentősök és amikor már ott voltak a dokival együtt dolgoztunk rajta hogy megmaradjon... túlélte végül. Akkor a fazon odajött és adott egy névjegykártyát hogy hívjam fel ha kell segítség... bármikor... valahogy üresnek tűnt a dolog... később kiderüt a nyomozás során hogy én is részt vettem ennek a balesetnek a megtervezésében... apu jött is hogy miért vettem ebben részt? mondtam neki hogy nem tudtam ellenállni nekik és pontosan olyan volt amit csináltak mint amikor az elején a fegyverfejlesztéseket csináltuk kérdeztek valamit és én válaszoltam úgy hogy ne mtudtam ellenállni a kérdéseknek... és ne mtudtam megoldani hogy ne modnjak valami megoldást a faszságaikra... ez azért volt úgy mert apu megkért hogy ezeket egyem meg... egy pár csoport kapott így irányító triggereket amikkel ezt meg tudták velem csinálni mert beleegyeztem. pontosan úgy csinálták ezt is... viszont azt nem értettem hogy hogyan maradhatott még bárki azok közül akinek még mindig volt ilyen triggere... úgy hogy nem csinálta meg a feladatot amit vállalt. Akkor bekapcsolódott a huszti papa is a beszélgetésbe és kiderült még egy pár dolog.
pl hogy a csaj a fazon lánya segített nekem a brugge-i börtönben megoldani pár dolgot és az például az apjának a tekintélyét és hatalmát jelentősen csorbította... indítéknak elég erős... ráadásul eszembe jutott hogy a fazon irányította a tervezést és még azt is meg akarta oldani hogy úgy emlékezzek mintha én irányítotam volna a helyszínen a dolgokat holott egyáltalán nem irányítottam, csak a túlélésre figyeltem és hogy elkerüljem az ütközést mert engem is a lányával együtt ki akart végezni.
Kiderült hogy a saját két embere oldotta meg a feladatot. Azok mondták el hogy én terveztem meg az egészet. de ahogy bocolgattuk a dolgot ők is elkezdtek emlékezni több dologra is ami nem fedte a fedőtörténetet... a saját apja iránytotta a tervezést... a papa viszont közben előásott még egy pár dolgot a csapatával... kiderült hogy nekem is volt indítékom, mert korábban a csaj is megpróbált engem megölni a sanyival összefogva... akkor is autós balesetnek akarták megoldani egy teherautóval a dolgot amit megraktak hogy össze tudjanak lapítani vele... jut eszembe most maikor kint voltam belgiumban akkor is volt egy ilyen teherautós beszorítós próbálkozás az autópályán.... akkor át kellett szakítanom a szalagkorlátot és áttérni a másik szembejövő sávba... hogy ne tudjanak megölni... amikor ott nyomoztunk rájöttem hogy a sanyi volt és volt mellette egy női hang aki végig ott röhögött a sanyival hogy "milyen nagy hatalma van és mégis ilyen jól el tudunk vele szórakozni" csak akkor hallgattak el amikor áttörtem a szalagkorlátot és megmenekültem a kutyaszorítóból... Az autó akkor összetört ripityára de nekem semmi bajom nem lett... akkor is nyomoztunk de nem jutottunk semmire(?) Mondtam a papának hogy honnan tud egy s mást kiderült hogy ő beszélt a csajjal is és az azt mondta hogy már akkor megbánta a korábbi gyilkossági kísérletet... mondtam a papának hogy ez nem igaz és ha ezt a papa bevette akkor még mindig tudja őt is irányítani és van még valami trigger amit nem zártunk le... felvázoltam egy pár forgatókönyvet hogy 1. az apa a hatalma meggyengítéséért akarta megöletni velem a lányát és egyben engem is... 2. van még valami trigger kint amivel őt is tudja a sanyi vagy valamelyik irányítani... blabla.. végül kiderült hogy tényleg apu is áthallott pár beszélgetést és rájött még akkor hogy volt egy pár csoport akik nem használták fel a triggereiket a sanyi meg a többi taktikai tanácsára és nem csináltak semmit se akkor... megtartottá kezeket a végére hogy majd itt használják fel őket... apu és a papa akkor nyomoztak is és fel is építettek valamit erre, mert nem cska ez a belga szarházi maradt hanem volt még másik kettő rajta kívül...
Amikor ezt nyomoztuk akkor a major gábor ott próbálkozott azzal a nagyon lapos és nagyon finom rejtett felhővel rátelepedni az agyamra amikor felismertem hogy ez ő, a papa körülnézett és láttuk is a satelliten hogy ott menekül motorral vaskút felé (ez a nyomozás pont ott a tó körül történt valamikor korábban az itatónál)... a major gáborék voltak a másik ilyen csoport akik nem fejlesztettek semmit se velem és nem használták fel a triggert... ki volt a harmadik ilyen? Nem emlékszem.
---
Volt egy bogarász is akivel a spirituális bogarászat tudományát felépítettük ketten, hatalmas koponya... meg a lacinak megmutattam három csoportot egyiket franciaországban, a másikat oroszországban, a harmadikat meg amerikában akikkel csináltuk a dobozokat... azokon kívül is volt pár másik csoport akikkel az alkatrészeket legyártottam... vagyis ők ne mcsinálták hanem csak leszállították nekem ami kell én megcsináltam... de ők jól teljesítettek és megkértem őket hogy lapítsanak a végéig amíg lesz valaki aki tovább csinálja helyettem... végül a laci lett a váltóm.. .eladtuk úgy hogy a többség a szarházik közül meg legyen hajtva és el tudjuk velük hitetni hogy ők tudják a lacit irányítani... de közben mindig oda utaltattuk velük is a pénzeket azokhoz akik ténylegesen megcsinálták jól amit mi kértünk tőlük és azoknak nem utaltattunk semmit se akik nekik dolgoztak hűségesen... a mezei egyszer ki is volt akadva hogy nem sikerült neki se becsempészni pedig már azt hitte sikerült azokat megetetnie akikkel szemtől szemben tisztázta hogy ez a csoport ezt csinátla és így jók meg úgy jók - közben a nagy szart rohadékok voltak patkányok és a mezei irányította őket nem is fizettük ki őket... pedig a csoportot úgy át tudta verni... és ő nem utalta át a dolgot cska azoknak akiknek mi engedtük... mert mi is bekondícionáljuk őket ha a mi rendszerünkben akarnak bejutni a nagy kasszákhoz... az ő útvonalaikat ugyanis becsapdáztuk és olyan meredek lett nekik hogy nemigen vágytak rá hogy arra felé jussanak be... ezzel is próbáltuk őket megfordítani de legalábbis rákényszeríteni hogy a pénzügy ibüntető és jutalmazó rendszer úgy büntessen és jutalmazzon ahogy mi akarjuk és ne úgy ahogy ők.
---
Ja emlékek. Nesze semmi fog meg jól ez is... de hát ez van.
---
A smalkó bea -a smalkó család volt a harmadik ilyen elbújós szarházi család... azt is úgy kellett később odairányítani az általános iskolába hogy meglegyenek.. a major gábor és a családja a samlkó család meg ez a belga család... a nevükre nem emlékszem... bár úgyis hatszáz nevük van mindegyiknek... ha vannak még többiek majd kibogarásszák...
apropó bogarászás... a laci jelezte hogy amikor a lapiékkal meg a vrga gabival megetette hogy ő is olyan mint ők és elkezdtek együtt pár dolgot megcsinálni jól - mert ezek azt hitték hogy az az övék lesz... akkor jelezte hogy abban a bogár is benne volt csak annyira meglapult hogy velem véletlenül se kerüljön kapcsolatba vagy közelbe se és semmilyen módon ne jöjjek rá hogy ellenem dolgozik... megpróbált a háttérben meglapulni... a lapit nem a papáék akarták váltónak hanem ezek és kiskorától szarházinak nevelték nem a mr jones alatt törték meg azt csak ő találta ki ott csak jót buliztak a farkas zsuzsival meg a kemplivel meg aki még odakeveredett...
---
ja volt még több olyan ezen kívül akik majdnem kimaradtak... a ternai barna például... és annak a családja az is elég nagy szarházi volt többször meg kellett vernem pedig az is jól bunyózott és idősebb is volt mint én... odafigylet pár dolgora de rájöttem hogy csak játssza hogy figyel és triggert akart építeni bennem... hozzám... azért dobálta a gyurmát a vasajtóra... az iskolát azér tát is építették és szerintem ebben ők is benne voltak hogy erre véleltelnül se emlékezzek...
és volt olyan is akit onnan az oviból kivettek és elvittek másik csoportba arra enm is emlékszem hogy ki volt az... és a képen sincs rajta.. .a közép iskolában is volt ilyen ak lekerült a képekről... az is egy rohadt sumák szarházi... az egyetemen már nagy volt a pörgés jöttek mentek folyamatosan minden maszkban máskor más volt... ott már nem igazán követtem a dolgot hogy ki kicsoda azaz inkább nem emlékszem most... de követte mindenki apu is meg én is meg a többiek is...
Olyan szerintem nem volt akivel ne találkoztam volna legalább egyszer és labdába tudott rúgni ilyen nagypályán... a német a francia suliban akikkel találkoztam azok is előkerültek később... ja... várjunk csak a spanyolországi fotók.. .az is ahhoz a belga családhoz tartozott valahogy... az a kisfiú aki állandóan jelentett az apjának hogy mit csinálok és az apja állítólag az fbi valami nagykutyája volt... irányító távirányító...
---
Farewell My lovely - és kiderült hogy a révai is egy szarházi volt végig... most jut eszembe hogy amikor a párizsi pétervári és az amerkiai csapatot összehoztam neki és beadtuk hogy azokkal csináltam a dobozokat elkezdték összeszedni hogy miket szállítottak le nekem... tételről tételre... volt közöttük egy láda paradicsom is... hahaha az öreg pettkó ali aból már tudta hogy a laci is meg lett etetve és mondta is neki...a révai azért játszotta tovább a szerepét, azt mondta hogy kiélvezem amíg lehet amíg hagyják... ja papa machete akkorát bevágott neki hogy majdnem beledöglött... ne mment neki.. .erre azt mondta hogy "ja kaptam egyet tőle de én is eltaláltam és lett annyi időm hogy kaptam levegőt utána..." röhögött... tanította a többit hogy hogyan kell engem átverni úgy hogy kettős beszédet csinál... ne mtudom ezt ugyan miért csináltuk arra nem emlékszem... ezt aremaket a papával együtt csináltuk én készítettem el a charlotte bőrét és úgy csináltam meg hogy a révain mutatot a legjobban... bele is bújt... állandóan női szerepeket visz egyébként mert imádja a nőt játszani...
De miért csináltuk ezt? Már én se tudom követni ezt az egész kavarást... tényleg mi a francot csináltunk... apu mindig azt mondta hogy de vannak még emberek és vége lesz... ja mondtam erre az biztos nekem biztosan vége lesz egyszer biztosan... mert nem csinálom tovább... nincs semmi értelme... és miért beszélt olyan szarházi módon apu is velem? nagy kérdés... mert ő is olyan.. vagy mert már rég meghalt tényleg és csak üzeneteket hagyott nekem a saját fejemben... vagy tényleg csak szórakozott velem mint a többi... mint az a belga szarházi aki a saját lányát is fel akarta áldozni azért hogy engem elkapjon...
De ezt nem hiszem el.. apu midnent megtett hogy éljek. Akkor is amikor valahol német területen a sanyiék felhasználták a triggert ezzel a csajjal és összetörtem az autót a pályán akkor is ott volt rövid idő alatt... bár nem tudom lehet hogy csak nem tudom elképzelni hogy ő is olyan... lehet hogy ő is benne volt... ezt ne makarom elhinni akkor miért segített utána... vagy miért biztosította hogy vészhelyzet esetén ki tudjak lépni bármilyen megegyezett hipnózisból... mert az történt ... működött a trigger és azért mentem bele az autós csapdahelyzetbe a beszorítós trükkbe... de amikor be akarták fejezni akkor ki tudtam törni... nem értem az egészet... csak szórakoznak ezzel mert nem tudnak mit kezden ia hatalmukkal? apám talán nem...
Ja. Az egész kerek világ egy szarrakás volt úgy ahogy volt... a gyurikával és az összes többivel együtt... miért csináltuk ezt így? Nem volt más? Ha meg volt akkor mit csinálnak azok? Semmit se csak lapítanak? Minek ez a sok emlékeztető? Elegem van már belőle. Véget kéne vetni ennek... csak a baugatós beszólások vannak kicsit moderálódtak ugyan, de a szarakodás megy semmi más. A pöcsbuzerálás, a fülbuzerálás a fogbuzerálás, a lábom az izmaim... mi a fasznak folytatom és irogatok erről... senkit se érdekel az egész hogy megrohad a bolygó amin élünk a gyerekekből kurvát csinálnak kiskortól... és szarházit és midnegyik csak a pénz után lohol mindenhol... hát ez van... szarrakás... Nem értem hogy akkor mit rakattunk össze a bogárékkal meg a varga gabival... amit olyan jól megcsináltak... hahaha persze bizonyára... mire kellett a révai? De mindegy. Végül... ja lehet hogy az aljának kellett hogy őt buzerálják és őt futtassák... mint a királyt... vagy a nagyapáim és a szüleim is ugyanilyenek... végül is ha azt nézem mit műveltek velem életemben itt... akkor az elég gáz... amikre meg most emlékszem az meg így innen még gázabb... akkor is ha végig azt hittem jót csinálok és tiszta a célom... végül is az én lelkiismeretem tiszta... a többi meg nem számít... nekem ez számít.
---
ja azért kellett arévait feltenni a tetejére mert ezek olyat akartak akit tudnak irányítani aki olyan mint ők szarházi.A révai azért örült annyira amikor az éviék meghajtották a buzi közösséget... mert ő is oda tartozik a lapiékkal meg a többi szarházival együtt... ő is benne volt abban hogy erre legyenek hajtva... kíváncsi leszek melyik fog neki segíteni ezek közül... de borítékoom hogy egyik se. Megérdemli. A szarházi az szarházi... "mert ő a mi érdekeinket képviseli."
És hogy lesz eből bármi? Mindegy fene... szar az egész úgy ahogy van.. .rohadék szarházi mind.
---
Egyébként amikor az andikát és az évit megszivattuk és ott pezsgőztünk a révaival az is apám műve volt... ő akarta ezt hogy csináljam meg. és előadott egy olyan szaros történetet hogy miért hogy ott elegem lett belőlük. Az évit meg akarta mszivatni de az andi többször is csinált olyat ami sokat segített. Végül belementem mert a papa is érvelt e mellett de úgy hogy az andinak tettem félre egy csomagot hogy ne kelljen szívnia... a szar érzéseket megérdemelte mert azt ő is megcsinálta velem és teszem hozzá ő is azért mert apámék akarták úgy! Apám! Az én apám. A révai kondícionálásába meg a tejesék nyúltak bele azért lett olyan elmebeteg... meg buzi. És azér tcsinált egy csomó faszságot. Egyébként ő sok dolgot megoldott és megcsinált. Küzdött saját maga ellen és a kondícionálása ellen viszont engem ő is támadott sokszor és az a tejesék műve meg a többié akik akkor részt vettek ebben. Az alexandrás srác is segített végül valamit csinált a gyurikával abban a laci is benne volt.. .régebben a sanyi embere volt és apu tanította meg neki hogyan tudja szarul megcsinálni amit a sanyi kér tőle... én megtanítottam neki hogy a mi oldalunkon hogyan tud jól dolgozni azért került oda... és ott is elmondtam neki is hogy apámék benne voltak azt akarták hogy én ki legyek szorítva és labdába se tudjak rúgni semmilyen formában és pénzem se legyen az életemhez... és hogy nekem is folyamtosan hazudtak a papáékkal együtt szinte mindenről... na jó nem mindenről... apám is ellenem dolgozott és a nagyapáék is. Mert ők se akartak ennyire komoly változásokat apám is pártolta a buzulást egyébként másoknél azt is el akarták sumákolni abban is az andi segített meg az a lány aki a lapiék filmjéban szerepelt. Azok adták vissza amit a szexualitásról tanítottam amire rájöttem. Nem apámék hanem ők. Ezért akarta apám megszivattatni velem az andit. De ő vele meg megcsináltatták hogy nekem soha se adjon tisztán semmi szeretetet... ő meg azt is megcsinálta... szóval elég rohadék patkány az apám is... szóltam is akkor töb embernek akinek csak tudtam ha apámék elveszik még azt a csomagot is és nem mondják meg az andinak hogy azt én tettem oda neki akkor onnantól egyértelmű hogy ők is ugyanolyan rohadék szarházik mint a többi és nem érdemelnek más bánásmódot. Kénytelenek voltak szólni neki. A másik mitchum filmben meg apámat szivattam meg.. .nagyon ne mtetszett neki... mert a révaival való csókolózás is az ő ötlete volt hogy csináljam meg... ott ő került amarra az oldalra megszívta ne mismerte fel hogy a piros ruhás csajban a révai van... és rá is mozdult... szarházi utána nézett maga elé hogy na akkor ez hogyan lehetséges... a papa meg röhögött rajta... hogy mekkora poén... "Beleugat mindenbe..." "Te csináltad.." nevetett a papa...
rohadék szarházi az apám is az összessel együtt... ez már ő. Egy patkány. Ezek amik most jönnek ilyen távoli szemét az mind az ő műve... akkor amikor a belga csávó is meg akart ölni abban is benne volt... akkor is rájöttem hogy benne volt... tudott róla.. emlékszem hogy volt valami előkészítés amiben én is részt vettem... tudta hogy meg fogják próbálni és valószínűleg ő is részt vett a tervezésben... arra emlékszem hogy beállítottunk egy triggert amivel az utolsó lehetséges pillanatban ki tudtam lépni a belga hipnózsiából... mert az a trigger a fejlesztésekre vonatkozott nem másra... de azt is el akarta úgy sikálni apu hogy ő segített nekem (?)... De az biztos hogy ők mind akik most nincsenek itt mindegyik azon volt hogy engem midnen lehetőségtől elvágjanak... Hazudott. Sokszor. Egyszerűen nem értem. Azt se értettem amikor a belga rohadék tervezte hogy a lányát megöli... kérdeztem is tőle hogy meg akarod ölni a lányod? "Miért? én lányom te lányod nem mindegy... nem csinálja meg amit mondok akadályoz áldozat áldozat..." Jól van rohadék erre emlékezni fogok... mondtam én neki.. ."Hogy lehet még így is ennyire tudatos?" morfondírozott magában...
Egyébként ez a laci körüli balhé ebben is benne volt apám... ő kondícionálta és ő hazudott nekem arról hogy a laci is ilyen jó meg olyan jó... nagy szart úgy megőrjítették őt is a saját apja is meg a többi is hogy totál zombit csináltak majdnem belőle is... később amikor erre rájöttem akkor volt is vita... akkor előkerült hogy jajj ne mtudta úgy megcsinálni a kondícionálását mert belenyúltak... ki nyúlt bele kérdem... no hát te is tudod hogy ez milyen nehéz péter mennyit kínlódsz a többi gyerekkel... csak azt felejtette el hozzátenni hogy a legtöbb gyerek mind úgy került hozzám hogy már náluk is jártak előtte... érdekes hogy erről megfeledkezett...
Ő (is) akarta elsumákolni azt is amire a homoszexualitással kapcsoltban jutottam amit itt fentebb leírtam... a családon belüli szex kapcsán... hogy hol töri el a látást és hogy ennek a határátlépésnek milyen következményei vannak.
De a tejesék is ugyanez pepitában... ők is állandóan azzal takaróznak hogy mert ők is az alja érdekeit védik és szolgálják... azért csináltá ka torgyánt is... csak épp az is ugyanolyan rohadék volt mint a többi, csak az az ő slepjjüknek holdudvarjuknak csorgatta a pénzt ennyi volt a különbség... De mindent ugyanolyan szar és rohadék mocskos módon csináltak...
Az imre akkor a papos a rózsafüzér gyilkosságos filmben tapasztalta meg először hogy jó felkészítéssel sokkal jobb dolgozni még ha ilyen szar élményeken kell keresztülmenniük hogy a saját oldal szivatja meg őket... ennek ellenére apám még száz alkalommal megcsinálta velem ugyanúgy ahogy korábban ugyanezt... holott megbeszéltük hogy ez úgy rombol a mi oldalunkon is.. ennek ellenére csinálta a papa is meg apám is tovább úgy hogy semmi elksézítés nem volt... az andinál meg azzal indokolta hogy ne mlehet előre megbeszélni vele, mert ő kiszedi és kitakarít és akkor kiderül... dehogynem lehetne csak az andi se bízott meg bennük mert ő is érezte hogy szarházik és hazudnak neki is... én meg hülye mindig belementem.. .ez a révai ügy is olyan hogy most pl tudom hogy - jó én is szóltam hogy segítsenek majd neki, mert ő is sokmindent megcsinált nekünk - de a tejesék azok a szarházik akik ellenünk azaz azok ellen dolgoztak és ellenem főleg akik ezt a célt követik... azoknak is szólt hogy ők is segítsenek neki... pedig apám azt mondta hogy most ezért kell a lacit is kitenni mert csak ettől fog észhez térni és látni hogy ki kicsoda és ki mekkora rohadék szarházi... de egyébként mindegy... szarok rá... érdekes hogy nekem senki se segített még az apám is amiket megszervezett munkákat ott is végig szivattak állandóan mindenhol... egész életemben szivattak... és ebben bizony apám is benne volt a nagyapáimmal együtt...
Mindegy hát ebbe fog akkor beledögleni ez a bolygó... ez van... "De csak csinál végig fiam... hidd el hogy megéri.. anyagilak is de főleg erkölcsileg..." hahaha az andi ügynél is otthagytam őket a picsába először hogy elég volt végzek magammal... mgis vissza tudtak csalni, pedig ne mszóltam semmit cska hogy kimegyek kiszellőztetem a fejem... Mi a szart akart még az apám... mi volt ez...
Az alexandrás srác azt mondta hogy igaz lehet hogy akkor még nem volt ...valami (blokkoló?) amivel a rádiós hajtást lehetett volna kiküszöbölni hogy ne tudják olyan mértékben behülyíteni a gyerekeket... mert hogy ő emlékezett hogy ez a valami csak x év után lett... én meg emlékeztem arra hogy tényleg én csináltam... de abban már nem vagyok biztos hogy ne mvolt e ilyen korábban hiszen ezek tudtak sokat errő már akkor is és hogy ne csináltak volna védelmet azt nehéz elhinnem... és hallgattak róla... és hagyták hogy a révai is be legyen hülyítve meg a többi gyerek is ezzel... de mindegyik ugyanazt csinálta és csinálja most is... behülyítenek mindenkit... és a gyerekek meg szart se tudank arról hogy pont most autózzák és gázfűtik el a jövőjüket... mert hallgat mind...
Patkány ez mind egytől egyig... ezért van az ami van... vége lesz elég volt már nem csinálom soká ennek semmi de semmi értelme nincs... amikor arró beszéltem hogy a jutalmazó és büntető rendszert meg kellene változtatni s azokat fizetni akik tesznek azért hogy megváltozzon minden akkor is visszaéltek ezzel apámék... fizettek olyanoknak is akik állandóan és következetesen szétszedtek mindent amit felépítettem... azokat is fizették ők!... miért? Mert nekik meg közben megcsináltak sokmidnent... engem meg már akkor kezdtek kitúrni és kijátszani a papáék és a többi meg apám is... és közben altatott negme hogy jajjj tarts ki faim megéri meg hú meg hű... hát persze csak azt nem mondta kinek éri meg és miért... és egyébként a révai lacinak is van sajt része is abban hogy ő olyan hülye lett, mert ő se csinált meg semmit se úgy ahogy mondtam neki pedig én nem manipuláltam és azt is megmondtam neki hogy ha nem tetszik akkor ugyanúgy vissza tudja magának csinálni és lehet ugyanolyan szarházi is ha ő úgy akar élni.... akkor se csináálta meg úgy ahogy kértem a gyakorlatot... ezt már sehova se tudtam tenni... sehova... mert azért azt a laci se tudja nekem eladni hogy ne mtud ezeknek ellenállni... dehogynem tud... valamilyen mértékben tud... akkor is ha manipulálják mindig marad egy kis tudatosság...
---
A ternai barna amikor ott dobálta a gyurmát hátul a kisrákócziban és beszélgettünk akkor is apu kérte hogy adjak neki pár üzleti ötletet... mondtam hogy minek ez is egy ugyanolyan patkány mint a többi. De csináljam meg mert ők nem olyan erősek és jó lesz az még... adtam neki pár ötletet de előt megegyeztem vele hogy a bevétel tíz százalékából épít ide egy tornatermet a kisrákócziba... csak akkor segítek... jó belement ... hülyére kereste magát és szart bármit megcsinálni abból amiben megállapodtunk.. .elkezdtem szépen szétverni az üzleteit.. akkor jött emgint hogy ezt most miért csinálom... mondtam neki hogy azért mert megállapodtunk hogy amikor összejön annyi pénze hogy a 10%ból kijön egy tronaterem ide akkor megcsinálja... de futott még egy kört mire rájött hogy tényleg én verem szét az üzleteit, jó jó akkor  mégis megcsinálja... mondtam neki hogy akkor most már így nem csak ide a kisrákócziba hanem a felsős rákócziba is épít egy tornacsarnokot.. le is rajzoltam neki... húzta a száját de végül nagy sokára meglett a dolog már rég nem jártam oda mire felépült... patány féreg az is.. .de apunak meg a papáéknak jó volt... nekik ez volt a jó az ilyen patkány... én nem voltam nekik jó a nokiával meg a többivel... az ne mtetszett nekik se, mert a "gyerek túlzásokba esik"...
---
ja tudom mi volt ez... megint apu rámugrott és azért dühített fel... az úgy kezdődött hogy elegem lett abból hogy apu vakon csináltat velem sokmindent és hogy ez ilyen iszonyatosa nmegvisel és véget akartam ennek vetni. Ezért elterjesztettem hogy apámat is rá kell kényszeríteni arra hogy mindig legyen felkészülés és az emberek tudják mit csinálnak miért és hogyan... viszont apu kötötte az embet akaróhoz mert azt mondta hogy van egy csomó minden amit nem tudunk máshogy megcsinálni... én meg úgy gondoltam hogy ennek viszont mindenképpen véget kell vettni mert kikészít mindenkit és rongálja a pszichének és az egymásba vetett bizalmat... ezért egyedül próbáltam megoldást találni és nem jutottam sokra, viszont eldöntöttem hogy egy életem egy halálm ennek véget vetek. Elterjesztettem hogy nincs vakon munka többé és ne bízzanak meg apámban se ilyen szinten... ettől apu kiakadt... a pettkóék meg kitaláltak valami helyzetet amiről úgy gondolták hogy majd ott emgölik apuéket amikor ott lesznek... nem emlékszem mi volt talán valami erőmű vagy gázügy mindegy... és a pettkóék még akkor úgy tudták hogy a dobozaink hatótávolsága ennyi meg annyi és ez ne mderülhetett ki előbb mert ehhez is hozzá volt kötve egy csomó folyamat mármint ahhoz hogy amikor a pettkóék rájönnek hogy nem annyi meg ennyi a hatótávolság akkor az indított volna be más folyamatokat amik ha előbb elindulnak az baj lett volna. Szóval akkor apu nagyon mérges lett és elszállt... akkor készített elő valamit a tejessel ellenem... idióta... de atejes meg szólt a papának.. a papa meg elmondta hogy apu ki van akadva mert kell valami megoldás és találjak valamit erre. Én meg úgy voltam vele hogy amikor kell akkor ki fogok tudni találni valamit azért terjesztettem el a dolgot... és akkor kellett is úgyhogy leközelebb amikor apu előkerült és mondta hogy van egy probléma amit máshogy ne mlehet megoldani cska ha vakon küld be valakit akkor elmondtam neki mi a megoldás... sőt akkorra már elő is volt készítve minden hozzá... mert rájöttem hogy a legtöbb helyzet amikor vakon kell dolgozni olyankor van amikor nincs a helyszínen egyetlen megbízható emberünk se aki megoldhatná a dolgot és ne mderülhet ki mert különben nem tudja senki se megcsinálni... rájöttem arra is hogy ezt meg meg tudjuk úgy oldani hogy brutális erővel nekik megyünk... bemegyünk erőszakka lszétverünk midnenkit és megoldjuk amit akarunk odarakjuk a biztonsági cuucunkat és onnantól nem nyúlnak hozzá mindegy ki van ott.
Erre a pettkóék - mivel ők mindenkit vakon akartak dolgoztatni - kitalálták ezt a setupot oda meg kellett valaki akit beküldök vakon hogy felszereljen egy dobozt... megkértem valakit szerencsére megbízott bennem... és megcsinálta. Azért kellett egyébként ezt megcsinálni hogy elhitessem a pettkóékkal hogy ha nem raktunk oda dobozt az baj... egy üres dobozba tettem a kertből földet és azt szereltettem fel vele vakon... jót nevetett rajta utána... a pettkóék meg az egészet azért csinálták hogy engem rákényszerítsenek arra hogy mégis vakon dolgoztassak valakit... hogy majd erre hivatkozva ők továbbra is mondhassák az embereiknek hogy de ezt vakon kell... hogy az illető nem tudja mit csinál és miért... ezzel irányítottak egy csomó embert a faszságaikra... apuék kapcsoltak és rájöttek hogy nem kellett volna senkit se vakon odaküldenem csak azért tettem hogy a hatótávolság buli ne derüljön ki előbb mint kellene... ezért nálunk továbra sincs több vakon meló... mindenkinek tudnia kell hogy mit csinál és miért és hogyan még akkor is ha amikor csinálja nem emlékezhet rá... az nem vakon munka mert olyankor tudod hogy mire vállalkozol cska amikor csinálod akkor nem tudod hogy mit csinálsz. A felkészülés ideje alatt meg részletesen megtudod hogy mit mi célból és hogyan kell megoldani ahhoz hogy ezt vagy azt az eredményt elérhessük. Az nem vakon meló.
Szóval jó nagy kavirc volt ebből és apám akkor teljesen kétségbe esett e miatt hogy nem tud megoldani sokmindent ja azért csinálta a tejessel ezt a beszólást hogy jó akkor megyünk vissza vagy marad minden a régiben... vagy mi volt... azt a tejessel korrigáltuk hogy fel legyen oldva...
Ja hát ezekből sok nagyon szar és kellemetlen és nagyon káros ügy bonyolódott... a vakon munka tilos nálunk! Mindenknek tudnia kell mire vállalkozik mit kell megcsinálni és fel kell készülnie rá hogy biztosan élve egészségesen és sikerrel végezzen a feladat elvégésével... lehetőleg.
A többi szarházinál ez nem számít...
---
Egyébként ez az ügy azért is fontos, mert akkor úgy hoztam ezt a döntést hogy nem tudtam a megoldást rá és nem tudtam kitalálni akkor ott semmit se... csak meghoztam mert tudtam hogy ezt nem lehet tovább csinálni nem lehet vakon dolgoztatni senkit se. És úgy gondoltam hogy ha van megoldás miután elterjesztettem hogy nincs vakon munka, utána fogunk találni megoldást... de gyébként az is lehet hogy azért nem találtam megoldást mert egyedül nem megy... akkor meg azért a papa a figyelmével segített... közösen mindig találtuk valamit ez nem mehetett tovább viszont ők meg ne mvoltak hajlandóak valamiért ezen dolgozni hogy legyen megoldás. Akkor kérdeztem is őket hogy mi volt ez... olyan érzés volt mintha valaki besegített volna és azon gondolkodtam hogy lehet hogy a pettkóék segítettek végül ebben... a papa is meg apu is röhögött ezen... annyit végül is segítettek, hogy ők csinálták a balhét ami miatt erre rájöttem akkor hogy együtt ha kell és van megoldás akkor megtaláljuk akkor is ha nehéz döntést kel lhozni úgy hogy ne mtudom lesz e megoldás de a jelenlegi helyzet nem maradhat úgy. Gyakorlatilag rákényszerítettem őket arra hogy segítsenek legalább a figyelmükkel legalább a papát...
ja a gerencsér nagymama volt.. ott volt abban a házban a sarkon akkor ő szólt hogy felborul az időzítés ha nem csinálom meg a kamu vakmelót a kerti földdel...
Akkor kiderült hogy a papa meg a gerencsér nagymama szerették egymást annak idején és majdnem ő lett az én nagymamám... azóta meg információt cseréltek egymással a papa is elmondott dolgokat neki és ő meg viszont hogy vigyázzanak az unokákra és ne öljék meg egymást meg a nagymama is egyet értett az iránnyal amit a papa el szeretett volna érni legalább ilyen üzleti szinten tudtak együtt működni és nem adta tovább amit tudott a pettkóéknak...
De egyébként ezt a szemétséget is ő hozta össze nekem ő blokkolta a gondolkodásomat valahogy amikor megoldást kerestem mert ennek volt hátsó szándéka... pontosan az hogy a muszály nagy úr és hogy akkor majd lesz megoldás is... nagy szart... akkor érzékeltem azt is hogy valaki blokkolja a gondolkodásomat olyan volt mint amikor a major gáborék ráültek az agyamra a laza alig észrevehetetlen felhő élmény... a vihar előtti tompaság amikor nagy meleg van és nagy feszültség... azért nem jutott eszembe semmi se... a papa amikor ide eljutottam akkor csak ennyit mondott: "na látod ezért nem ő lett a nagymamád." Mert a gerencsér nagyi is szarházi volt méghozzá igen ravasz... ezt azért csinálta hogy majd itt amikor ez eszembe jut akkor elhitesse velem hogy amikor kell majd lesz megoldás majd akkor kitalálják hogy hogan legyen... mert ez így működik... lófaszt... ha ne mtudja kitalálni most akkor akkor se fogja tudni kitalálni... ez a valós helyzet a szükség csak még nagyobb feszültséget és pánikot eredményez és rontja a gondolkodást... a masáék is beszálltak egyébként ebbe a körbe... azon gondolkodtam hogy vajon nem lehetséges e hogy a gerencsér nagymama mégis elmondott midnent valami kerülő úton a pettkóéknak és azok csak eljátszották hogy nem tudnak erről... és kiderült hogy úgy van... elmondta nekik mindent amit a papa mondott neki továbbadott nekik is kerülő úton a masáékon keresztül... úgyhogy át kellett nézni midnent amit a papa elmondott neki és felkészülni ha baj van és átszervezni ha úgy kell...
A szarházi az szarházi... nincs szürke... fekete van meg fehér. Hideg vagy meleg semmi langyos ilyen téren... Ezért nem működött a rizsával se a dolog... mert a gerencsér nagymama szerette ugyan de szarházi volt... szarházi fáról szarházi gyümölcs terem...
 de egyébként lebukott ár korábban a papánál és szépen etette őket a gerencséren kersztül a papa is meg apu is... "lebukott a nagymama 20 év után..." mondja a csilla hangosan az alinak... "Hát azért kár, mert igen jó dolgokat szállított nekünk..." mondja az ali "Ki  buktatta le?" "Hát ki! a gyerek..." ... de nem én buktattam le... már lebukott korábban a papa finoman jelezte...
De ez a dolog sokkal de sokkal több kérdést vetett fel akkor mint gondoltam volna...
Egyrész a papa ismételgette folyamatoa nazt hogy "a muszály nagy úr" másrészt ő volt az ak leküldte a föld alá a tudósait hogy ott azok levegőt gyársanak - egyébként nem az volt a feladatuk máson dolgoztak mert vittek magukkal levegőt sok palackkal - és azt mondta hogy találtak megoldást... ami igaz csak nem arra, mert nem azon dolgoztak hogyan lehet az ózonréteget megjavítani... és a papa arról is hazudott azt mondta hogy az megjavítja önmagát ami megint cska nem igaz és ezt tudta is... nem értettem a dolgot akkor se... és akkor arról is tudniuk kellett apunak is meg a papának is hogy a vakon munka is rongál a pszichén és hogy erre építenek az összes szarházi meg ők is hogy midnenki vakon dolgozzon és elfelejtsen mindent utána majd ők amradjanak a tetején... sok sok kérdés merült fel... és eszembe jutott az is hogy a papa is szart csinált az olcsó alkatrészekkel dolgozott s tömegtermékeket gyáratott amik elkopnak és ő is részese volt az olajüzletnek meg apám is beszállt... szóval nem értettem a dolgot és most se értem, de sokminent megmagyaráz a jelenlegi helyzetből ha ők is hazudtak végig és csak alaposan kihasználtak és azt is megmagyarázza hogy miért uszították pl a somyols andit ellenem amikor arra nem lett volna szükség... - bár ezt azzal magyarázták hogy azért kellett mert ő az évi mellett dolgozott és kellett hogy valamit csináljon hogy támadjon engem igaziból valahogy... és arra is emlékszem hogy abban is én segítettem az andinak hogy mit találjon ki... de akkor is furcsa az egész hogy miért kellett ezt így csináliuk amikor tudtak ezekről és mégis megtámadt apu is meg a papa is innen is meg onnan is... szóval nem értem...
lehet hogy azért csinálták mert meg kellett egyenek hajtást valakitől hogy elhitessék hogy irányíthatóak de mégse... csak az a gond ezzel hogy így minden ugyanúgy marad pontosan úgy ahogy a tejes mondta... rohadt és szaros mert mindenkit tönkretesznek ezzel főleg engem... szóval sokmidnen van amit nem értek... nagyon sok minden... főleg azt nem értem hogy én miért ne mdolgozhatok és miért járultak hozzá ahhoz hogy még a rabszolgatelepeken se tudjak dolgozni.. .ez ami a legjobban fáj hogy ebben ők is részt vettek hogy semmim se legyen amiből megélhetnék... mert részt vettek benne nélkülük ezt nem tudták volna megcsinálni így... Apu meg a papa tudtak arról is hogy maradtak ki olanok akiknél volt trigger az elejéről a fejlesztési szakaszból... fel is készültek azért került oda apu olyan hamar aamikor áttörtem a szalagkorlátot ez már akkor is eszembe ötlött... de az is eszembe jutott hogy együtt készültünk fel arra is...
Szóval nem értem... annyira szar ez hogy nem birok semmit se csinálni rohadt kurva tetves büdös patkányvilág rohadjon meg mindneki szarházi férgek... azt se értem hogy a laci mit művelt és miért volt ekkora tahó meg mit csináltak a lapiékkal... azt tudom hogy pl a varga gabi tett aba is szart lyukakat meg hogy bele tudjon nyúlni, mert ők mindent így csináltak meg, meg a bogár is tett bele... később azt mondta hogy ő azért szállt bele ebbe hogy legyen ott ész is... és leadta hogy mit művelnek... de kinek és mit csináltak akkor nem értem... ls miért kellett ez a mocsok az iskoláikkal? Az is olyan volt hogy azt mondta a papa hogy ez nagy eredmény hogy egyáltalán beebgedtek oda engem hogy tanítsam a gyerekeiket és hassak rájuk, de mindkét helyen iszonyú érzéseim voltak... egyáltalán nem úgy ment ahogy én szerettem volna...
---
Még egy dolog a vakon munkáról... azt is mondtam valakiknek hogy ha mégis kell vakon melózni akkor is hozzanak össze pár embert akikben megbíznak és azok üljenek le és meditáljanak rajta hogy kderüjön hogy meg kell e csinálni vagy sem... a rózsavölgyi pisti jelezte hogy ő semmit se csinál meg vakon mert ezt is ki lehet játszani... és úgy van ki lehet játszani... semmit se szabad vakon megcsinálni. Ha olyan helyzet van akkor bemegyünk erővel és megcsináljuk úgy... ha meg más helyzet van azt meg tudjuk oldani úgy is hogy felkészülés tudatos vállalás és felejtés után meg lehet csinálni mintha vakon lenne, de mégse vakon csinálja a feladatvállaló...
mindegy fene szarok rá... cska leírom oszt lasan végzek itt elég volt ebből a szeméttengerből...
---
the ghost camera - remake a rufi és a kriszta főszereplésével... a rubenékka lcsináltuk... elég szar lett a történet... akkor hozztuk össze őket valamilyen oknál fogva valami csel volt e mögött talán... ne memlékszem mi volt...
---
condition - valami nem is tudom milyen próbálkozás volt ez... valamiféle leki társat akartam keresni valakit aki képes megérteni amit találtam... egyik se értette meg amit beletettem abba a két karakterbe... a kövek visszaálltak amiket leöntöttek... néhányukat fel is idegesítette a dolog és aki nem követte az iránymutatásaimet az szívott is vele keményen és több napot sőt egyik másik hetet is eltöltött ott úgy hogy nem tudott kiszállni belőle... pl az évi... ideges is volt... A judusch azon akadt ki hogy a fehér ruha hogy a fenébe maradt végig hófehér, amikor ott az erdőben bolyongott sziklákon mászott és a többi... hogy ha ilyen fehér ruhát tudok csinálni ami ilyen tiszta marad akkor az nagy üzlet lenne... a köveken ki se akadt pedgi az is igen érdekes dolog volt... a csaj aki a nemiségről a dolgokat visszaadta, az meghallotta amit a hangokról beletettem... az került a film elejére... monológként... de sokkal több volt bennük mint amit ők felfedeztek bennük... apám elég cinikus volt... "Ezek Péter mind kurvák... akármelyiket nézed ők azok pénz érdekli őket semmi más még ha némelyikben van is némi jó vagy szerethető..." igaza volt sajnos... elterjedt és apámtól terjed el az is hogy így keresek társat magamnak... mert azt mondtam hogy amelyik ezt megtalálja és meghallja azt feleésül veszem... tettem bele egy figyelmeztetést is hogy apu is átver és rá kell kényszeríteni őt is arra hogy tisztán dolgozoon mert ne mdolgozik tisztán... teljesen tisztán... ez végül neki kapóra jött és fel tudta akkor használni... hogy ezekkel dolgozni tudjon... és elhigyjék hogy megbízhatnak benne valamelyest... lehet hogy igaz is volt ki tudja... akkor nagyon fájt hogy kiadta ezt a dolgot hogy amelyik ezek közül megtalálja amit belerejtettem akkor azzal szeretném leéni az életemet... persze utólag tényleg nevetséges volt mert azok akik ilyen karakterekből karakterekbe ugrabugráltak azok tényleg mind kurvák voltak kivétel nélkül... és mind szarházi egyik se találta meg amit beletettem, néhányan egész sokat ki tudtak venni és utána összeültek mind együtt hogy összeszedjék ami bennük volt... az évi azért bújt bele, mert "hátha lesz benn valami amiből pénzt tudok csinálni..." jellemző rohadék szarházi patkány hozzáállás... a judus ugyanez...
---
A kerek világ... a varga csinált somáliában egy hatalmas vérengzést én és apu nyomoztunk az ügyben... felkoncoltak egy faluban mindnekit szórakozásból. A varga elkövetett pár hibát egyébként eltakarított méghozzá igen alaposan sima nyomozók nem boldogultak volna és nekünk is fel kellett kötni a gyatyánkat... az alexandrás srác kérdezte hogy mirt hagytuk ezt... hagytuk... ha hát nem hagytuk volna ha lett volna azon a környéken valaki aki megmozdul de akkor még ne mvolt és azt ők nagyon is jól tudták... át is hallottam egyébként amikor az öreg varga meg a fiacskája megbeszélték ezt "de akkó most kell még amíg lehet, mert később már nem fogod tuni megcsinálni fiam..." hangzott az atyai jótanács... a "szeretném még legalább egyszer jól kiélni magam" című műsorra...
Van róla bizonyíték is. Megállt hugyozni és spermát is találtam tőle... Akkor többen jelezték hogy ezért megölik... ott feszegette a varga ezt a témát több napon keresztül szóltam apunak hogy szóljon az öreg vargának hogy csináljon valamit mert ki fogom tekerni a nyakát a fiacskájának meg mások is mozgolódtak... komoly erők. De akkor még kellett a varga gábor. megkértem amazokat hogy felejtsék el a végéig itt majd eszünkbe jut és megnézzük mit tett le az asztalunkra a varga gabi és azok fényében lehet dönteni mi legyen a sorsa. Azon a környéken akkor zombi volt mindenki és nem akartak megmozdulni ez a dolog akkor nyomást is jelentett nekik... nem hagytuk hanem ne mtudtunk semmit se csinálni, mert még arról is gondoskodott az öreg varga hogy mi le legyünk kötve arra az időre.
---
Ja a gyuricza andi is benne volt abban meg a solymos andi hogy a harmadik csajt rávegyék hogy adja vissza a nemiségről tanított dolgaimat... ketten csinálták a harmadikkal együtt.
---
A huszti imi mndta hogy majd látni fogom a sanyit alkoholistaként a boltban... még be is fogjuk szartni... nevetett... mondtam neki hogy nem fogom felismerni és ha igen akkor se fogom elhinni hogy az ő... meg egyébként is ő csinált ilyet hogy belebújt ilyen lepukkant akrakterekbe szóval nem fog ez semmit se mondani nekem itt... apu azt mondta ne is foglalkozzak ezzel a cél a lényeg és azok akik dolgoznak érte. Nem azok akik ellene dolgoznak.
---
A rufi apjával is csináltunk ey filmet... Narc - ez volt a címe... az is egy rohadt szadista mint a fiacskája csak a fia sokkal jobban elrejtette ő a mónival állt össze és jól elbújtak amikor ezeket a szadista játékaikat élvezték... Az a film baromi szar volt megcsinálni... megint szívtam ott egy csomót. A végén látszik egy jelenet hogy pofán vág puskatussal az igazi volt. nagyon erős volt a rufi apja is. Le is akart lőni egyébként cska nem mert tudta hogy ne méli túl ő se meg a puska se sült volna el... Bár akkor még lehet hogy nem volt szikramentesítőnk nem tudom vagy titkoltuk még nagyon... azért kellett a mellény... a rufi apjának a két embere akit a végén összevert tényleg ott ne mtudtam eldönteni hogy most igazi verés megy vagy nagyon jó kamu, mert a jelenet tervezésekor a meetingen a rufi apja beletette ezt is hogy annyir a jók ők hogy ne mfogom tudni eldönteni hogy igazi e a verés vagy sem... amár akkor gyanút fogtam és megkérdeztem a két emberét hogy mebíznak e benne, azt mondták hogy igen... később utána kiderült hogy hazudtak miután megkapták az igazi verést... a hűtőből a rufiék szara bukott ki... az a mi emberünk volt aki rám lőtt a drogos srácot csinálta... arra is kellett a maszk alá húzni golyóállót, mert ráadásul a rufi apja is igen ügyes zsebes volt nehogy ki tudja cserélni a tréninglövedéket a pisztolyban és tényleg lelője... amikor kiborítotam a hűtőt a rufi apu kiakadt látszott is rajta hogy megismeri a cuccait, nem csak drog volt ott...
Csapkodta is a szekrényt. És akkor is eltért a megbeszélt forgatókönyvtől és igaziból verni akarta a srácot.. .azért álltam mögé és mondtam neki fejben ha nem hagyja abba megölöm...
Miután nekem jött a puskatussal bent a raktárban nagyon elvertem... azután soha többé nem engedtem apunak hogy ő fogjon vissza engem semmilyen módon. Ott döntöttem el és állítottam be magam végleg hogy ha valaki eltér a megbeszélt kamu bunyótól ilyen film vagy életbeli jelenetben akkor a helyzethez mérten azonnal én is reagálni fogok és nem hagyom magam. Eltörtem a kezét is meg a lábát is a rufi apjának és kidekoráltam a pofáját is keményen. Mivel be volt kamerázva a helyszín igen alaposan ezért jó kis mozi lett belőle. A mezei meg a többi itthon elkezdett kamányt csinálni ebből hogy milyen fasza volt hogy a rufi apja hogy behúzott nekem és semmit se tudtam csinálni... akkor elküldtem nekik ezt a felvételt azzal az üzenettel hogy ha folytatják és még egy szó lesz erről akkor mindenkinek elküldöm... el is kussoltak a rufi meg azt mondta onnantól hogy akkor inkább hazudik és azt mondja hogy kamu pofon volt a puskatussal... De nem ütött ki egyébként de lefeküdtem a földre. Nem védekeztem gyakorlatilag... mert úgy volt megbeszélve és tartottam magam az apuval kötött egyezség alapján ahhoz amiben megegyeztünk... baromi szar volt... kiszolgáltatott helyzet. A rufi apja annyira erős volt meg a család úgy együtt hogy a másik remakeből ahol a fiatal rufit meg a kirsztát összehoztuk csak arra emlékeztem amit én szerettem volna eredetileg beletenni a történetbe, de ők megelőztek és más lett a történet szála... azt is meg tudták oldani hogy elig ismertem fel őket a moziban... a last journey... vagy valami ilyesmi volt a címe...
Az is egy rohadék szarházi család úgy ahogy van...
---
A varga féle véregzés után a kis varga gabi akart egy filmet csinálni... olyan népeszrű lett hogy szinte az egész brancs megmutatta magát a filmjéban... a masáék kitalálták hogy ahsználják ezt a filmet arra hogy maguk alá gyűrjék a major családot ő vitte a főszerepet az öreg major... a kicsi fiacskáját meg palacckal "megölte" benne aapu megcsinálta nekik kamunak... hatalmasan megszívta az öreg major a dolgot... benne volt midnenki szinte... a Legelején mégén is feltűnök egy pillanatra amikor a varga gabi dicsekszik valamelyik taskovics tesónak hogy ő azt csinál amit csak akar... akkor mondtam nekik fejben hogy van bizonyítékom is arról hogy ő volt... no onnantól mekeseredett a szájában a tejföl és ki is szállt majdnem a végéig elő se került a filmben. Ott volt a gabi néni, a judusch anyja, a pettkó, a sipőcz, a mészáros, az öreg verbai, az öreg masa is feltűnik benne... összejött az egész csapat ünnepelték a vargáékat... valamikor a kilencvenes évek elején volt nyolcvanas évek végén... a mészárlást négye ncsinálták az öreg varga instrukciói szerint "kevés emberrel és ha viszel szamarat akkor azokat is el kell takarítani... minnél kevesebben tudjanak erről és midnent te csinálj az előkészítéstől a takarításig" mondta a tapasztalt rutinos fater... meg is fogadta a tanácsát négyen mentek a lapi ő meg két szamár akiket azóta ők meguk megöltek hogy ne legyen tanú... nem vagyok biztos benne hogy szomáliában történt a dolog azt az alexandrás csávó mondta és valószínűleg ne mott volt csak neki más infók álltak a rendelkezésére mert ő is a sanyi egyik embere volt egyébként és bevallottan ő is olyan mint a révai hogy könnyen megy neki minkét oldalon a játék... mert ezt is akarja amit mi de amott is otthonosan mozog mert ott nőtt fel... no ja... nem somália volt... Majd kiderül.
Végül maguk alá gyűrték a majorékat megtanulta hogy a teteje nem szereti ha a náluk erőtlenebbek nem csinálják meg amit ők mondanak neki... az öreg major kérdezte őket hogy mennyiért csinálja meg nekik amit kértek... a masa gabi meg azt válaszolta neki hogy "engedjük hogy megtartsd az üzleteidet..." a legtöbb robbantás az ő üzleteiben lett megrendezve... és valódi volt jelentős anyagi károkkal...
Apropó... itt akopasz csávó egyszer aputól kért segítséget hogy a sanyit emgszivassa amelyik itt lakik a szeremlei utca végén... vagyis itt is meg szokott fordulni... apu adott neki egy triggert valamiért cserébe de szólt neki hangosan is hogy "rábaszol erre... ezek ne mfogják annyiban hagyni összefognak ellened..." "nem érdekel akkor is megcsinálom megszivatom a sanyit... sikerült is neki de a sanyi összeállt a vargával az öreggel és úgy meghajtották hogy ne mmaradt semmije se... mivel apu mondta neki hogy hozzá ne menjen segítségért hozzám jött... adtam neki egy maszkot meg valamennyi pénzt ami megmaradt az egyik projektből... véletlenül... apu számított erre és félretette.. azt odaadtam neki és adtam egy tippet hogyan tudja visszaszerezi az egyik üzletét onnan meg már vissza tudta tornászni magát az a szarházi... azért csinálta ezt apu mert ő is olyan volt ha szavát adta mindig megtartotta... és ha segített neki valaki azt nem felejtette el de ha nekiment valaki azt se...
szóval azért hogy itt a végén legyen valaki aki segít majd a révainak arra használtuk fel a segítségét... persze kellett a fenyegetés is arra az esetre ha meggondolná magát... a varga le akarta tagadn ihogy ő is benne volt a megszivatásában.. .ez meg nem akarta elhinni hogy benne volt... mert azt hitte hogy ő knagy haverok... probokáltam a vargát hogy mondja meg hogy ő volt... "mi van félsz tőle mi varga...mert ez se felejt el semmit se..." "Nem félek én egyiktől se..." "Tőlem se?" kérdem "Tőled se..." "Akkor miért nem mondod meg ki szivatta meg ilyen brutálisan..." nevetett jól esett neki a dolog "Hát én is benne voltam a sanyival csináltuk ketten..." "De miért?" "Hogy tudja hol a helye." mondta ő...
noja... szarházik egymás között haverok... hahaha
ja az alexandrás csávó is egy szarházi egyébként... nem is tudom miért vittem oda a kerek világohz... ja tudom mert a gyurika akkora rohadék volt már akkor amikor először találkoztam vele hogy kár volt vele foglalkozni... tényleg valamire fel tudtam használni mégis... és azért akasztottuk rá ezt a csávót mert ez csak szarházit tudott csinálni az emberekből... gondoltuk hülyítse meg a gyuriát akkor úgy hogy minnél előbb elérhesse a mélypontját és padlót foghason... ha már arra tart a kissrác akkor menjen arra... azért kellett a móni hogy ő akarja megölni mert a többi megölte volna ha verekdés van... így meg átment el tudtam adni nekik hogy a gyurika jól verekszik... jobb volt min a móni...
ja azér temlékszem úgy rá is a pánisszal ültek együtt abban a csoportban amelyiket mebillogoztam pár jellel hogy a többiek fel tudják térképezni a kapcsolathálójukat és a hálózatukat...
a közepe...
---
Ja és a sanyi meg a varga meg a petkkó gál masa mindegyik együtt zárták le azokat a csoportokat ellenem akika legmélyebben voltak a legalján.. és apám abban is benne volt... hogy én ne tudjak oda bemenni... megint benne volt... elképesztő... azért kellett egyszer akkor acirkuszt csinálnom hogy még halálos ütést is nyomnom kellett apám felé ő kérte fejben megbeszéltük.. .hogy odacsaljuk a saynit és legyen felvétel arról hogy kiderüljön az hogy ezek együtt lezárták előlem a legalján lévő csoportokat mert egyébként amikor elkezdtem dolgozni simán feltörtem őket... simán... hiszen azok a nyomorból úgy akartak kikapaszkodni mint a fuldokló ember a levegő után kapkod és a legtöbb az alján nem volt akkora kapzsi szarházi mint ezek...
A sanyi meg a varga de abban várjunk csak abban benne volt a rufi apja is meg a major meg a scholbolcher család is... az egész gárda együtt midnenki a saját csoportjait lezárták előlem nehogy fel tudja mtörni őket, mert tudták !!! tudták hogy ha végig megye krajtuk akkor már a kilencvenes évek végére véhet érhetett volna az a folyamat ami ma még mindig ne mért véget... ja apám is ott volt sajnos ebben de ő tett azért hogy ez kiderüljön... az alexadrás csávó is a saját gyerekeit úgy nevelte és kondícionálta hogy ellenem lezárta őket... semmit se tudtam volna kezdeni velük... bár úgy emlékszem hogy végül megkért rá hogy foglalkozzak velük és valamit csinált hogy odafigyeljenek... ha azt mondta nekik hogy figyeljenek értsék meg amit mondok tanuljanak meg mindent ... és azután amikor jönnek hazafelé felejtsenek el midnent... ezt a kiképzés alatt el is mondta a két lurkó... Kettő? már nem is emlékszem hány volt lehet hogy több...
Szóval apám akkor meg volt őrülve és az imi meg húzta alá a kontrát úgy védték a sanyit... közben az meg még jobban megpróbálta elmélyíteni a kondícionálását az alján... a szomszédék megint kontráznak és azt hiszem most a rufi féle major csapat próbálkozik azzal hogy megcsúsztassák a kuplung effekttel az agyamat... a sanyi irányítása mellett... hogy midez kamu volt... nem volt.. a vérnegyed is valós a kamerun is valós... vagy melyi kvolt somália kamerun vagy mi a fene volt én nem emlészem annak az adataira és ezt se értem hogy miért kellett így csinálni... vagy ebbe is rejtettünk jelzéseket hogy ki hol áll... és mit érdemel...
Most mitha megint a sanyit láttam volna kisuvickolva... az a rohadék még mindig mehet a világba? Vagy az nem ő volt... a hídnál. akkor apám még mindig meg ven őrülve... vagy még mindig ilyen szar a helyzet... az baj... az nagy baj... ja igen a bogár leadta apámnak a cucot de amit leadott az köszönő viszonban se volt azzal amin a révaival ez a lapi-vargag vonal dolgozott.. .hazudott apámnak is meg nekem is.. .azaz nekem cska nem mondott igazat, mert azt mondta hogy én leadtam azt is apádnak... de előtte is hazudott folyamatosan a bogár is... ja a varga g mészárolós filmjéban ott volt a bogár egyik kistestvére is... az adott valamit el a majorpapának...
A lapi elkezdett valamikor beszélni erről a mészárlásról de ahogy ellenőriztük az infókat amiket összehordott kiderült hamar hogy hazudik mint a vízfolyás.. de egyszer elszólta magát valamivel sikerült kihajtani belőle egy plusz dolgot... rábaszott... ő óvatosabb volt mint a vargaG valamiért... ne mbízott meg benne talán vagy több tapasztalata volt már a nyomeltakarításban... ő ne mhugyozott de ne mis szólt a vargaGnek hogy ne tegye az úton... oda s vissza... viszont ő meg csinált más hibát... hiába mindenki hibázik és aki rosszban sántikál az rá is baszik egy idő után...
A bogárék is még ezek szerint itt mozognak valahol... a szocrehab alapítványnál a daddy volt a major gábor... a bringás nak álcázott csávó... tényleg mondta is fejben... tudta hogy ő is le fog bukni... az eszter meg a kelemen tudtak velem kommunikálni fejben úgy hogy tudat alatt maradt nekem... azok kérdezték hogy megismerem e ki ő... mondtam hogy tudom ki ő... major gábornak hívták és osztálytársam volt általános iskolában... A sanyi az egy rohadék... még most is próbálja tisztára mosni a szaros seggét... ha ez ő volt itt aki elhúzott megint ki a picsa segített neki... rohadt tetves féreg volt az egyszer biztos...
Hát akkor ez megint bukta még mindig csak itt tartunk? ... szarok rá... jól van patkányvilág. elpusztul.
A szöszi ugatott meg a kopasz patkány innen a szomszédból megint... a bogár különítmény meg a szarházi kommandó... a beugatós csoport... de most mennek ők is egy kört szerintem szopni keményen de lehet hogy töb köre is lesz a csávónak a sivatagban... most tudni fogja mi a különbésg a sanyi és közöttem amikor visszaütök... nullára le fogom hajtani a szarházit... és hatalmasat fogsz szívni patkány... ja akkor ez segített a sanyinak... hahaha annak aki megszivatta ellenük a kopasz a szeremleiből azért sétálgat itt a szöszivel... kis ohadékcsapat egymásra találtak... no akkor megkapjátok ti is a magatokét a bogarakka legyütt... bogárkáim... bár mindegy már nem is érdkelnek csak rálegyintek ez már nem olyan erejű dolog volt és nem volt előkészítve rendesen... ja ezt ezek találták ki... a kopasz találta ki... nem tudom segített e a révainak... ezen gondolkodtam anno, ha a révai tényleg nekünk segít akkor a kopasz biztos hogy nem segített neki de a sanyinak igen.. mert azt is tudtam ha ideengeid apuék megint a sanyit akkor segíteni fog neki ez a féreg... mert akkor a sanyi még azt is megetette vele hogy apám hajtotta meg őt... ja az ki is derült... akkor a papa mondta hogy volt egy kis rásegítés... hogy nekimenjen a sanyinak azt ő csinálta... ja azért nem is haragudott rájuk pedig jól kifosztották... akkor viszont meg ne mértem miért csinálták ezt a papáék... bár tök mindengy ez a nem felejt duma teljesen lényegtelen mert ezek mind ellenünk dolgoztak mindvégig és megrögzötten... szóval semmit se jelent változásba nhogy fenyegetőznek vagy sem... midnegy fene...
---
Dead eyes of london - szintén egy remake a lapi a móni, a gonda, én meg még pár ilye nszerepelt benne és szerintem ebben is benne volta rufi féle család is...
---
A lapi egy palackba hugyozott amibe beletett egy szivacsdarabot is, és ne mszólt a varga gabinak hogy ő ne mhugyozik az úton... erről meg is kérdezett engem egyébként még mielőtt elindultak... hogy hogyan lehet telejsen nyomtalanul mozogni... emlékszem rá persze azt nem mondta hogy mire készülnek... de akkor szóltam is apunak hogy valamire készül a lapi figyeljenek... szóval az egyik szállodából ahol a szamarakat felvették és ahol felhúzták a maszkot amit a mészárlás alatt viseltek ott éjjel vágta ki a szivacsdarabot a matracból amit beletett a vizes palackba... a varga meg a természetben hugyozott... de a lapi utána beledobta a palackot egy kukába és még a kupakot is rácsavarta... meglett midnenestől.. és már akkor is voltak megfigyelő technikáink a környéken sőt ahol ne mvolt emberünk ott még töbet is kellett kitenni mint máshova... szóval felvételeink is vannak... pontosan rekonstruáltuk mit csináltak és mit ettek utána. Beültek egy vedéglőbe a remek szórakozás után... "Nekem nem okozott akkora örömöt mint a gabinak..." mondta a lapi a rubennek fejben... "A gabi még napok múlva is extázisban volt tőle."
Még akkor is benne volt az extázisában amikor a filmet kezdtük el, cska ott hűlt le a lelkesedése amikor mondtam a taskovicsnak hogy van bizonyítékom is arra amit műveltek... az öreg varga azért engete vagy bátorította mert meg is hajtotta erre és arra számított hogy majd ez után még jobban fogja tudni irányítani ezt a kettőt... azt remélte hogy így lesz legalább még két jó embere a végéig...
Szomorú történet... és kár hogy igaz. Valamelyi kszámolt azzal is hogy ha esetleg kiderül akkor mi van... hogy legyen lebegtetés is a fejemben... szerintem a lapi lehetett a kis vargát annyira nem izgatta a dolog...
---
Ja a kopasz valamit bevariált és segített... az egész sanyi elleni ügy meg volt beszélve apám keze is benne volt... és lehet hogy erre a szöszire ment a dolog... a bogár csapatra... hahaha akkor ha most ez eszembe jutott akkor át is ment amit előkészítettünk nekik...
---
jajj most jövök rá hogy mi volt a nagy probléma... a kizárás... mert az alja akik a maszkokat tárolják az útvonalakat tudják meg a közös tudatban tárolják ezeket... azok valahogy ki tudják zárni a többieket... ezért van az hogy a teteje se csinál azt amit akar...
összefognak együtt és kizárnak valakit.... apámat kérdeztem hogy erről miért nem beszéltek nekem eddig? Azt mondja hogy azért mert akkor őket is kizárták volna és akkor mit tudtunk volna megcsinálni? És akkor most hogyan tudsz erről beszélni... kérdem... azt mondja hogy most már lehet... mert most már nem tudják őt kizárni... ezek szerint ezért támad engem apám is hogy ne zárják ki onnan... de ezt nem igazán értem... hogyan tudtak bennünket kizárni a mozgásból ha tudtunk mindent csinálni magunknak.. és tudtunk maszkot is útvonalat is stb... nem igazán értem a dolgot...
Sok hülye barom inkább mind megdöglik semmit változtatna bármin... és röhögnek is rajta... hahaha
ja ezt én nem értettem meg... hogy ez a kizárás hogyan működik... hogy ki dönti el hogy kit zárnak ki és kit nem... és hogyan zárnak ki valakit... engem úgy zártak ki hogy mindegyik összefogott és ment a körbehajtás ellenem... hogy midnenki mindenkit hajtson meg és támadjon aki visszaenged... vagy segít... de azért ez olyan hogy mi elég komoly erőt képviseltünk és ha akartuk volna akkor ezt megoldhattuk volna erővel... csak ugye a család nem akarta ezt megoldani ahogy ez látszik is a mostani helyzetből...
Egyszer levettem a maszkot amikor egy lakókocsival pihentem és mozogtam közben oroszországban... kiándultam hegyet másztam és az erdőt jártam... amint levettem a maszkot egyből megjelentek a szarházik és ott kezdtek körözni körülöttem... apu kitalálta már korábbról hogy ilyenkor ha ilyet csinálok bemutattunk még egy pár képmásomat máshol a világ különböző pontjain... ezek me a tejtején a satellit és emberkövető rendszereiken állandóan figyeltek engem hogy hol vagyok és azonnal ha megtaláltak vagy elveszítettek mindig léptek... pl automata hajtással vagy állandó ügyelettel rám küldtek valakit hogy támadjon engem... ja így megy a kizárás... csak azt nem értettem hogy mi a faszért védi ezeket a patkányokat annyira apám ha pont ezek azok akik a kizárást csinálják, mert ők voltak azok... a vargáék a majorok a sanyik, a pettkók a gálok a masák és a töbiek... miért nem takarítottuk le őket... miután már megvolt a technika hozzá... - mert ők segítettek megcsinálni... mondta mindig apu... nagy szart segítettek soha semmit se segítettek mindig én segítettem nekik és megették az üzleti és technikai ötleteket és szart se adtak utána mindent úgy kellett visszalopni tőlük... hogy legyen... szóval akkor miről van szó? Ja mert hogy ők voltak többen és amikor összefogtak mindegyik ránk uszították az embereiket... együtt meg erősek voltak... vagyis meg tudták oldan ihogy p ne mtudtam eljutni egyik helyről a másikra ha nem volt maszkom vagy sok pénzem hogy megvesztegessek valakit hogy elvigyen az egyik öltőzőbe és megmutassák a bejáratot valamelyik helyre stb...
De akkor se értem, mert amikor ez előkerült már akkor se tudtak minket kizárni sehonnan se teljesen mert mindenhol voltak embereink akik segítettek és mutatták a dolgokat... ja azért működött a dolog nekik, mert mindent tudat alatt tartottak mindenkinek és úgy nem emlékezve senki se érti hogy mi történik csak aki már belejött a tudat alattiból való előhívásba... A teteje meg a közepe... a többi meg megcsinálta amit emezek a közös tudaton keresztül sugalltak...
A dead eyes of londonban pl ott volt megint a rufi család a major család feje a móni meg a többiek... ja azt pont azért csinálták hogy midnenkit meg tudjanak győzni arról hogy engem nem szabad semmi szín alatt visszaengedni mert nagyo nerős vagyok...
A huszti imi se akart engem visszaengedni pedig sokan akartak visszahívni csinálni a kiképzéseket... nem is fejleszteni hanem a kiképzéseket csinálni ami fontos is lenne nagyon hogy emelkedjen a szint... miért ne makart ő visszaengedni  no nem mintha vágytam volna erre, mert ne mvágyok rá utálom az egész rohadt patkánybandát... csak az elején volt ez izgalmas amíg mentek a fejlesztések az nagyon érdekes volt, meg a nyomozások az is érdekes volt.. .a a kiképzések a vége felé már egy állandó kínlódássá váltak mert midnegyik akkora szar volt hogy nehéz elmondani és mind kondícionálta saját magát valakivel hogy ellenálljon nekem... barmok... magukra vessenek... most azok vannak előnyben akik eljöttek és megcsinálták amit mondtam úgy ahogy mondtam...
Szóval ez igen furcsa volt, de erről is beszéltünk még az elején és ki is találtunk valamit csak nem emlékszem mit... de vissza tudok menni nem ez a gond mert felhúzok egy maszkot és megyek... megoldom én akárhogy is... és a pnzeket is el tudtam venni a többitől ha kellett... azt se érte mhogy akkor minek ez a kínlódás itt midnen visszajelzés nélkül... de azért van némi visszajelzés a válaszok is megjönnek időnként csak semmi lényegi változás nem történik... és rohad szét minden... szóval akkor most mi is van...
Ja a lapi ott a remakes dead eyes of londonban megjegyezte hogy "na petikém zet most elbasztad..." a mónival meg a lapi meg a többi ezt akarták eléri hogy a rufiék meg a major előtt bizonyítsák hogy én túl erőse vagyok és engem ki kell zárni mindenhonnan... valami volt ezzel hogy elhitettük velük hogy ezek csinálják a kizárást... vagy ilyesmi azután megmutattam a vargának is hogy akkor megyek vissza amikor akarok vagyis amikor kell.. a célom függvényében és a pénzt is el tudom venni bármelyiktől... meg is mutattam ott a kerek világnál... onnan elmentem valami találkozóhelyre és az már az után volt hogy kizártak engem.... szerintük.. .cskahogy azért vagyok itt talán nem emlékszem pontosan mert kellett egy ember aki ezt csinálja...
a biztos pont...
Egyébként emg a körbehajtással csinálták felülről pontosan azok akik állandóan mondták nekem hogy "te hülye én veled vagyok bazdmeg de ha segítek nyíltan kizárnak engem is..." "majd a végén rájössz hogy mi is veled vagyunk..." meg ilyeneket mondtak .. .no potnosan ők azok akik a kizárást szervezik... a teteje és a közepe az állandó körbehajtással... felülről elkezdik és egymást horizontálisan és lefelé vertikálisan hajtanak mindenkit hogy ezt vagy azt ki kell zárni... és ennyi...
megvannak a felépített láncok, a hajtó emberek (B-közép) és megy le a kifosztottakig a hajtás szinte pillanatok alatt... tudat alatt és a közös tudaton keresztül... a kerek világos időszakban már nem voltak képesek bennünket kizárni sehonnan... addigra mind a cuccunk mind a nekünk segítő emberek voltak elegen ahhoz hogy tudjunk mozogni... Viszont akkor meg nem értem mi a fene történik most... vagyis mi nem történik most... visszavágó megy néha látom de még mindig visszaengedik ezeket a férgeket valakik?
Apu azt mondta nekem hogy te jöttél rá fiam végre hogy hogyan zárnak ki valakit... tudod hány éven kersztül nyomoztuk ezt és nem jöttünk rá?
Hát pont ez az... mert azok csinálták akik mindig barátkoztak velük apámmal meg a papával... pontosan ők azok akik kizárták őket... körbehajtva egymást és az aljáig az egészet... mindenki egyszerre... És ehhez ragaszkodnak is... csak azt nem értem hogy ha annyira sokan vagyunk már akkor miért nem érkeztünk még el oda hogy elekzdhessünk akár nyíltan is változtatni... jó kérdés... mert ne mvagyunk annyian... mert még mindig még ha a vér mocska esetleg ki is tisztult a renszerből a pénz szara még mindig mérgez és pusztít továbra is... megállíthatatlanul... a pénzhit ami szintén a vársátánizmus találmánya... a zsidó vérhagyomány eredménye... ettől a legnehezebb megszabadulni, mert ezt egyik se akarja bbelátni hogy hova vezet... hiszen olyan kis ártatlan jószák a pénz.... hahaha naja...
---
a kopasz a sanyi meg a szöszi összedolgoztak... a kopasz elmondott mindent a szöszinek tegnap este... úgyhogy mindárman hatalmasat fognak szívni ezért...
---
Az alexandrás srác is bepróbálkozott hogy a sebő így meg úgy sírt és nem kéne már annyit szivatni azért mert ő találta ki hogy nyújtsák mint a rétest... a révaival megbeszzélték hogy "engem mindig lenullázott" "Nekem meghagyott alamennyit, miért" "azért mert a feldatot amit rádbíztak meg a feladatpénzt lekötötted és nem nyúltál hozzá... számításba veszik ezt is...ilyenkor" okítja a laci ahogy megbeszéltük... a sebő is meg ő is bukott többet mint amire számítottak hogy bejön majd azzal hogy átvernek...
A pánisz is itt volt gondolkodott is rajta hogy nekem jön... neki se számít semmi ha megőrül se a haláltól nem fél se a veréstől... már egy párszor elvertük korábban azt emlegette is acán.. .amikor szentendrén kapott egy figyelmeztetést és késsel meg lett vágva a bőre a nyakán amíg kiütve hevert ájultan... no nme a részegsétől olt ájult hanem leütötte az egyik csaj akivel erőszakoskodni próbált... azt mondta is a ferinek fejben... hogy csaj volt hangosan meg azt hazudta hogy részeg volt... hahaha az ilyen szarházinak vigyázni kell a megítélésére, mert mi lesz ha megszólják... vagy elveszít egy csomó üzletet... e miatt...
---
ja a majorék rufiák lapi mói brigád aban a filmben már arra játszottak hogy az önkéntes és kényszerű kispados létemet úgy állítsák be mintha ennek ők lennének az okai... végül is ők az okai valahol... csak nem úgy ahogy ők azt be akarták állítani... de ott már tudták hogy vesztettek... egyértelmű volt...
a pécsi háborús helyzetnél a verbaiék küldék az orosz helikoptereket... azoknak is egyértelművé tettük hogy ilyen erőket ma már nem mozgathatnak meg... oszt mégis volt olyan terület ahol megcsinálhatták pl ukrajna... később... mert ott az ott élők annyira szarházik voltak hogy ők is belementek... mi meg hagytuk igen... ha ők ezt akarják... aki meg mellénk állt azokat megvédtük és arra az időre kivontuk onnan vagy nem engedtük őket oda...
---
a szöszi kopasz sanyi triót és a többit aki ilyet megcsinál innen nagyon brutálisan meg kell dolgozni példát kell statuálni velük, mert ez már innen midnenkinek az életére megy... és ezt látták sokan szóval ilyet nem lehet többé elengedni komoly büntetés nélkül...ja de erről szóltak apuéknak a többiek és felkészültek ők is és ebben a rózsavölgyi is benne volt... megint és ismételten még mindig... és megint uganoda jutottam hogy apámék is sárosak ebben... az imivel beszélgette kfejben megint hogy "erre mi is rábaszhatunk" mondta az imi... rohadt egy utálatos horda ez úgy ahogy van.. csak megy a tili toli és semmi se változtt azóta se csak emelekdett a szint valaelyest és meg az őrület... midnenki cska a pénzt hajtja... kellett volna az a háború most meignt úgy látom hogy lekopjon egy hatalmas réteg a föld színéről... nem értem megint mi a zar történik... olyan mintha az egészet apámék rendeznék a háttérből... és tudom hogy nehéz mert én is csináltam és sok a külső kényszerítő akadály de akkor se értem hogy miért nem beszéltünk meg egy csomó mindent és miért kellett engem kicsinálnia a saját családomnak is... miért vettek ebben részt... azt mondta apu hogy mert akkor nem tudtak erről... hogy hogy megy a lezárás... a körbehajtással... dehogynem tudtak róla... tudták és elhallgatták... ők is hajtottak körbe és ők midnent észrevettek már akkor is minden hajtást amit ellenük csináltak még akkor is ha csak később és megszívták... erről is tudtak... nem én jöttem rá először tudták hogy ez hogy megy és részt vettek benne... apu azt mondta azért mert csak úgy tudtak benne maradni belül... de ez gyenge volt... gyenge nagyon gyenge... mindegy elpusztul és ennyi egyébként a papa is sokszor ki is mondta ezt is... hogy akkor úgy lesz oszt kész mi meg élvezzük amíg lehet... szóval akkor most mi is van? őket is rá kell kényszeríteni mert ők se fognak változtatni ez biztos... csk őket meg ki fogja erre kényszeríteni... ha még élnek és bent vannak akkor mára már senkit se tudnak a szarházi kizárni vagy mind szarházi ők is és azért lehetnek bent most is... ez magyarázná a jelenlegi helyzetet... ha meg még most is ezt kell eljátszaniuk akkor meg régen rossz és tényleg nincs senki se odabent ember... csak rohadék patkány...
---
ja az a cirkusz a pergernél a sanyival apu meg a himivel az imre miatt volt... mert ő is összejátszott a sanyival... rájöttek hogy az imi a leggyengébb láncszem közöttünk és az apámmal való bizalmat úgy akarták aláásni megtöri az imrén kersztül, a papát is megdolgozták hogy csak rálegyintett mindig amikor az imi ilyenekbe belement és e maitt hatalmas károkat okozott... ennek itt is van még hulláma most amikor ezek eszembe jutnak... utána a papa leült vele és megbeszélték hangosan a dolgot é meg is tervezték hogy hogyan fogja jóvá tenni a dolgot... a mostani mai pribékgyűlés már ennek köszönhető a sanyi rájött hogy megszívta megint rámuszított akit csak tudott...
---
A kameruni somáliai mészárlásró meg annyit még hogy az öreg varga azért csinált ott a fiaival, mert máshol már ne mtudta volna megcsinálni. Az a falu meg az övék volt. Azt csináltak velük amit csak akartak mi semmit se tudtunk velük kezdeni úgy megörték őket... a zénót annak idjeén le is vitte oda és ott röhögtek meg szartak a szájukba és azok még meg is köszönték nekik... felvettünk midnent... utána nagy podával harsogták hogy azok ott mekkora állatok és ezt érdemlik... hagytuk, igen. Mi kényszerítettük őket arra hogy amikor megcsinálták minket lekössenek erről ők is összeszedtek minden bizonyítékot. Azért hagytuk mert ne mtudtunk mit tenni és az ő falujuk volt és azért csináltuk meg így hogy az akkor még nagyon örült és hülye alja ne tudjon ránk ugrani azaz ők ne tudják a saját szaruk miatt ránk uszítani őket... szóval ez az ő saruk megcsinálták és apuci varga apuci azért csinálta hogy a fiacskáinak legyen még lehetősége kiélni magukat és be tudja őket kondícionálni ezzel... hátha... szóval a tervezők ők maguk voltak és a kivitelező meg a varga bagi meg alapi volt... ezért ők felelnek mindenestől. Ennyi.
---
Szóval az imi is sokszor lőtt ellenünk... a kis bogárról is eszembe jutott, hogy a nagy bogár - rovar inkább - midnig megszivatta és vele csináltatta a kisebb pénzeket jelentő cuccokat és ráadásul soha nem fizetett neki mindig le is nyúlta a pénzt ő maga... szóval amikor találkoztam ott a varga film kapcsán vele megtanítottam hogyan tudja kiszedni a kondícionálást hogy ő maga tudja begyűjteni a pénzt... azért tudott az öreg majorral üzletelni... utána odajött megint a kis bogár és megkért hogy segítsek neki a bátyót megszivatni valahogy... segítettem abban is neki... az kicsit hosszabb lejárató dolog volt a középiskolában jött oda a bogár hogy te segítettél az öcsémnek? mondtam nem tudom miről beszél... legyintett azt mondja úgyis tudom hogy te voltál... ő nem olyan okos hogy ilyet magától kitaláljon... na megállj te kis gané... mondta és ment a dolgára... Akkor is odajöttek a kis bogár meg a haverjai mondták hogy sikerült nekik... de az is elég szarházi volt szóval midnegy... családban maradt a dolog náluk...
---
vidák anti - az apja vlami olan kondícionálást csinált neki, amit a papával kette ntalálak ki hogy ha változik a helyzet akkor javítani tudjon rajta ha valós tényekkel találkozik mindig ahhoz igazítsa a hozzáállását... amikor elvittem őt is kiképzésre akkor kiderült hogy ő is megértette mi a valós helyzet és mennyire közel a katasztrófa és hogy tényleg jó a módszer amit kitaláltam és igaz az elmélet is a szeretet erejéről... azután mondtam neki hogy mi elfelejtjük, mert őt úgy tartják számon mint közéjük valót és ő meg csinálja tovább a kiképzéseket nekik és titokban mindent elmagyaráz nekik - már ameliknek lehet... midnenkit felhúz a lehető legjobb szinjére és elmond neki mindent amit tudniuk kell... magunknak mg csináltuk olan rossz érzést mintha valami nem stimmelne vlee hogy hagyják dolgozni... egy idő után rájöttek a sanyi jött rá abból hogy az egyiket akit az anti tanított verekedni meg akarta ölni, s úgy megverte őket hogy csak durrant... akkor kedett nyomozni és k is derítette hogy mi van de az anti akkor már igen sok embert kiképzett... az alja előtt meg még utána is sokáig e ltudtuk titkolni, mert tovább vittük a színjátékot... szóval az anti sokat megcsinált... sok kiképzést...
Volt egy kis zuhanás is de akkor már nem kellett tovább rejtegetni lebukott mindenhol úgyhogy kiderült az egész...
---
Eszembe jutottak a révai laci elektromos helikopterei... apu mondta neki hogy csináljon párat... és rákényszerítjük ezeket hogy megvegyék... szépen sorban eladta mindet... miután soban bekrepáltak a gépeik... igen borsos áron de az addig megy amíg vezeti valaki. És megcsinálta rendesen abból volt sokáig pénze egyébként. Mindig visszaugrik az üzemanyag mutatója amikor a nullához ér és újra telit mutat. Kinézetre olyan mint az összes többi csopper mg a hanggenerátor is rajta van hogy benzinesnek tűnjön... kipufogóhang, de elektromos. A rózsavölgyi pistiék kötöttek valamit ehhez ha ez eszembe jut akkor... mittudomén mi van... egy ilyennel mentem londonba a varga gáborral találkozni... visszafelé én vezettem jól ment élveztem. A varga nem akart meghívni kávéra meg répatortára... miért? nem is tudom...
 ---
Law od The Land - arra emlékszem hogy apu képezte ki azokat és volt egy olyan érzésem hogy meg akart volna halni a férfi... csináltunk egy filmet sokmindent ne mértettem hogy miért akarta így vagy úgy... csak a végén raktam össze, de nem emlékszem hogy mi volt pontosan. Azt tudom hogy a férfi mint apa próbálta helyre tenni vagy jóvá tenni és javítani amit elrontott vagy ezt kifejezni filmen és közben csinálni is... Nagyon erős volt velük az ima a végén... amit együtt imádoztunk...
---
"Ne bújj bele többé a mészárosba." Miért? "mert a gyerek azt hiszi én vagyok és mindig valami hülyeséget csináltok utána."
---
The St Agil"s iskola... apámnak is van két testvére... ők csinálták ezt a filmet a papával.. a sanyi apja próbálta őket hajtani igen furcsán... a miles apja is szerepel benne... apu ugyanúgy emlékezett a sanyi faterjára mint én a gélákra meg a rizsára meg a masára mintha a legjobb bartáaim lette kvolna holott a halálos ellenségei mindennek ami ne ma rabszolgatartásról szól és a pénzről amit a zsebeikbe tömhetnek... először ő is úgy emléekzett majd eszébe jutott hogy ő volt a legrohadtabb ésa többi volt a legjobb... a tanárt tényleg meg akarta ölni a sanyi faterja de nem volt igazi haláleset... az ó lábú... aha... :-D
nem biztos hogy jól emlékszem és az se hogy ő jól emlékezett arra mi történt ott... meghajtotta őket a sanyi faterja méghozzá ravaszul meg a többi között is volt még más is aki nem a mienk volt azt ne mvették észre talán... ?...
várjunk csak... a lapi amikor ezt a kameruni mészárlást tervezték nekem most beugrott hogy nem csak abban kért tanácsot rejtve hogy hogyan lehet jól eltüntetni a nyomaikat, hanem utána ugyanúgy ahogy a fejlesztéseknél fejben kérdezett egy csomó mindent hogy hogya nlehet úgy mozogni hogy eltűnhessen... meg hogy hogya ncsinálja meg a mészárlást... mintha ne makarta volna megcsinálni de meg kellett csinálnia... és ugyanúgy volt triggere hozzám, mint a többinek ne mtudtam ellenállni a kérdéseinek gondolkodtam rajta és segítettem neki... baromi szar volt az egész és levert a víz tőle... a célja az volt hogy úgy tüntesse fel a fejemben hogy ő ne makarta megcsinálni de én segítettem neki. és kérdezett egy csomó midnent és olyan rohadt szarházi módon nagyképű volt hogy "úgyis válaszolni fogsz... mert én azt akarom..." meg ilyeneket és mondta hogy erre így fogsz emlékezni arra meg úgy... én meg mondtam hogy eszembe fog jutni ez az egész úgy ahogy volt... ő meg kontrázott hogy csak úgy fogok emléekzni ahogy ő mondja...
Az egyik tanár karaktere nagyon hasonlít a lapi karakterére... mintha ez is felmerült volna akkor amikor apuval átnéztük... és lehet hogy apu róla mintázta meg a lapi maszkját is... emlékeztetőnek...
Volt triggerük hozzám valahogy... de hogyan... és annak a figurának? ki volt az?  A lapi nevelőapja? és annak hogyan lett triggere hozzám? Akkor apuhoz is lehetett neki meg a testvéreihez is. Az sok mindenfelé elvezethet ha úgy volt... Szóval azok ott nagyon ne mvoltak tiszták szerintem egyik se vagy a fene se tudja... a film zenéje nagyon hordozza magában a star wars alaptémáját... és a három star... a művészet tanár aki meghalt ő rajzolta a dhürer utánzatokat maga... a zenét is ők csinálták jó banda volt gyerekekhez mérten...
De ez nagyon kemény emlék.. .emlékszem rá hogy nagyon ki voltam készülve amikor a lapi velem akarta megterveztetni ezt a mészárlást... és áthallottam azt is hogy a másik rohadékka lvitázik a gábor ellene volt, mert "mi van ha emlékezni fog mégis midnenre..." "Nem fog.." "De mitől vagy olyan biztos ebben?" "Mert van triggerem hozzá." "Miii?" kérdezte és ott belementek még valami másba is a gabi monta neki hogy akkor azt használjuk fel valami másra valami fontosabbra... a lapi meg tiltakozott a gabi győzködte hogy ez hülyeség és ne erre használja fel a lapi meg kötötte az ebet a karóhoz hogy arra hasnzálja fel amire ő akarja és ő dönti el hogy mire használja... fú... nagyo nrosszul voltam ettől az egésztől ami akkor történt... szóltam apunak is hogy mi volt... nyomoztunk is utána... emlékszem arra mennyire nyomorultul voltam amikor fel tudtam idézni mi történt és hogy egy mészárlás elkövetéséhez segítkeztem stratégiai tanácsokkal hogyan tudnak eltüntetni minden nyomot a lapi még arra is gondolt hogy miután kikérdezett utána csinált egy második részt ahol eljátszotta mintha ő ezt nem is akarnta volna és tanácsokat kért hogy hogyan tudja majd mégis megoldani hogy azt mutassa mintha élvezné... és közben végig röhögött rajtam hogy próbálok ellenállni és nem ondani semmit se vagy dudorászni próbáltam és nem ment... sehogy se tudtam leállítani hogy ne gondolkodjak a kérdésein és ne keressek neki megoldásokat... de apuval fel tudtam idézni midnent akkor... mondtam neki hogy erről hogyan lesz bizonyítékunk hogy ez megtörtént... mondta hogy lesz... mert vannak mások is akik most figyelnek... akkor még nem ismertem a lapit és ne mis tudtam hogy kik voltak ezek ja a gábort se ismertem vagy nem emlékeztem rá... ja szerintem utána a film kapcsán ismertem meg talán... nem biztos...
De hogyan volt a lapinak triggere hozzám? Valamelyik felmenőjétől? Vagy ő ültette be nekem valamikor és találkoztunk már csak nem emlékeztem? De az nem lehet, annyira erős volt a dolog hogy biztosan a beleegyezésemet adtam hozzá és azért volt annyira erős... de mikor? vagy ezt is a fejlesztéses dologhoz csapták apuék és valamelyik visszaélt vele... akkor ezek szerint azok is kaptak ilyen triggert a fejlesztéshez... igen mert ezt mondta is a lapi... poénkodott azzal hogy hát végül is ez is fejlesztés nem így van? és röhögött... és mondta hogy "nagyon fogom élvezni a dolgot remek műsor lesz..." Nagyon kiakadtam hogy hogyan lehet valaki ennyire kegyetlenül szadista és elmebeteg és közben előrelátó és okos hogy alaposan felkészüljön... de megszivattam akkor is egy pár dologgal... fejben... azért tudtam olyan pontosan összeszedni hogy merre mentek és mit hogy csináltak mert eszembe jutott egy pár dolog aból amit a lapi akkor kérdezett és csinált... akkora hatalmas szarházi hogy elképesztő...
---
A kerek világos mónit meg néha a safferkurva játszotta néha meg a móni móni... aki ott volt a lányiskolás remakes filmnél vagy retro filmnél... ott el is mondott pár dolgot magáról hogy ő a huszti papának dolgozik... ő adott neki ilyen beépülős feladatot...
meg most egy pillanatra eszembe jutott a bergmann évi áldozókése amit bevitt a kerek világba a konyhába valaki, ja a laci ellopta tőle vagy ő hozta be ne mtudom már... és néztem hogy milyen idióta tervezett ilyen formájú kést és mire jó ez? ezt nem értem miért jutott eszembe... valak belemeditált valamit de nem volt véres... ne mvolt olyan mint a sátánisták dolgai... hanem csak egy furcsa dolog egy villanás meg hogy "dobod el... " a marika néni se vágta meg magát vele legalábbis azt mondta...
De sok furcsa dolog történt ott a kerek világban... de néha sokat röhögtem főleg a mónival meg a lacival... A papa egyszer felhívott és megkérdezte hogy milyen volt a szex a mónival.. mert az volt a feladata hogy szexeljen velem... mondtam hogy jó volt... és meghajtott? egy pillanatra elgondolkodtam ezen hogy basszus nem is figyeltem oda arra hogy meghajtott e vagy sem... de amikor végiggondoltam ne mtaláltam semmit se mondtam neki hogy nem... mert az volt a feladat hogy úgy szexeljen velem hogy nem hajt meg vele...
Azt amikor a lapi visszaélt a fejlesztő striggerrel amihez hozzáfért rögtön utána elmondtam hangosa nés felvettük hogy miről volt szó... hogy meglegyen... akkor részletesen fel kellett idéznem hogy mikről kérdezett és mit mondtam neki... iszonyatos volt visszaidézni is... de szerintem a varga gabi és kérdezett akkor közvetett módon... igen ketten csinálták de a lapi volt az akinek válaszoltam a gábronak nem volt ilyen fejlesztős triggere ne mvolt hatalma felettem el is küldtem a picsába egyszer amikor ő követelőzött hogy válaszoljak utána a lapi megkérdezte újra a kérdést és arra meg válaszoltam mert olyan ereje volt... Akkor ők se csinálták meg a feladatukat és inkább erre használták fel a triggert... vagy volt más fejlesztés és akkor megcsináltam nekik valamit és ott jött rá hogy ezzel ő vissza is tud élni ilyen módon... alighanem... emlékszem igen hogy csináltam velük is valamit... de nem emlékszem mi volt az... és vissza tudtak élni vele... valahogy... hát midnegy...
ja és a révai laci is mondott valamit hogy neki is van bizonyítéka erről hogy a lapi és a varga gabi csinálták a dolgot, mert ne mcsak tőlem kértek segítséget hanem tőle is... és érdekes hogy a laci is ugyanazzal a dologga lszivatta meg őket amivel én is... érdekes dolog nem? vajon kinek a keze volt ebben? Szerintem azé aki tudta hogy kik kaptak ilyen fejlesztős triggert és mire akarták felhasználni... szerintem a papa volt... felksézült és amikor rájött hogy mire készülnek és ne mtehetünk semmit se akkor ilyen módon bekészült a dologra... hoppsz és eszembe jutott hogy amikor a papa felhívott és megkérdezte hogy a móni meghajtott e akkor kicsivel később rájöttem hogy igen... meghajtott azzal hogy a lapi és a varga kameruni szereplésébe belenyúljon... a varga ezért komoly összeget fizetett neki akkor... és ne mértettem hogy miért csinálta és hogyan... mert közben úgy tűnt hogy velünk dolgozik és ő kért meg... és közben meghajtott arra hogy erre emléekzzek... midnegy végül is mire emlékszek a bizonyítékokat kell megnézni ha még van alaki aki tárolja és elővegye... szóval ennyi... és úgy emléksszem találtunk spermát tőlük mindkettőtől a hullákban belül... szóval az ott a legjobb helyszinelő módszerekkel lett rögzítve nincs mellébeszélés... A móni ügyet azonban nem értem... akkor az va nhogy ő nagyon ravasz módon tudott hajtani... és valószínűleg természetes alapon csinálta... akkor azt hittem hogy csak megkért hogy csináljam meg.. ja de a laci szólt is hogy nem kért meg peti... aból kapcsolt ő hogy akkor itt valami nem stimmel a móni és a hajtás ügyében... neki is mondtam akkor hogy mivel hajtott meg... a kamerunnal, hogy úgy emlékezzek rá hogy kamu volt... a varga fizetett neki... azt is össze kellett szedni hogy mennyi pénz honnan hova áramlott és mit "beszéltek" meg a varga és a móni vagy a lapi és a móni nem hiszem hogy mást ebbe beavattak volna... ne mtudom mi volt de ... ja tudom mi volt.. az volt hogy a móni szólt hogy mit akar a varga tőle... és megbeszéltük ezt a dolgot... hogy így csinálja és ezzel le is tudja húzni pénzzel még pluszba a vargát de dokumentálja az egészet... az átutalást és a fejbe beszélgetést is... a varga azt hiszem erre rájött és nem ette meg talán a dolgot mert a móni viszont neki is jelezte hogy csapda van... szóval érdekes kettős játékos ez a móni... remekül hazudott.. a papát kérdeztem is róla hogy ki ez és mi ez... nem emlékszem mit mondott... de szerintem lehúzta a vargát mert az már tudta hogy mire képes a móni és mennyire erős hajtó... vagy a papa elhitette vele... a móni előadta azt is hogy ő tisztes normális polgári családból való... hahaha lehet a papa is ködösített vele kapcsolatban... szóval ne mtudom.. a gyuricza andi mindtha mondott volna valamit vele kapcsolatban ogy nagyon erős... de nem velünk van... jelezte hogy sumákol... hmmm de lehet hogy a papa megint benne volt ebben... mert amikor szóltam neki hogy mit mondott a gyuricza andi akkor csak hümmögött... hmmm... vagy rájött vagy akkor már a varga tudta hogy mi van és szólt mindenkinek vagy tényleg sumákolt... nem tudom... midnegy majd kiderül.. hatalmas hazudozás és kavarás volt a kerek világban...
Ja az is eszembe jutott hogy a többiek megígérték a kővárinak aki már ott eldöntötte hogy be fogja vezetni ezt a hajléktalanok nem ehetnek a kukából dolgot és büntetni fogja őket ezért... szóval a többiek mondták hogy megcsinálják vele amikor érvénybe lép a rendelet és kiteszik az utcára hogy csak a kukából fog enni és akkor is megüntetik majd... hahaha nem tudom megcsinálták e vele... aki akkor a kővári janiban volt...
---
Ja a sperma eltávolításával kapcsolatos cuccal szivattuk meg a varga tesókat... a révai laci is meg én is ugynazt hazudtuk nekik és emgették ezért maradt sperma bevizsglható a hullákban... hogy még éltek e amikor beléjük kreült a sperma... nos erre ne mszivesen emlékszem, de az egyik halott gyerekbe nagyon valószínűsíthetően vagy a halál beállta közben vagy nem sokkal előtte vagy utána került spermium és az a varga gáboré volt. no komment.
---
A kollár is becsempészett triggert apuék fejébe... az egyik tesót megjnem meg is ölte ezzel már ott volt a hullazsák valakinek szerencsére volt ott egy emberem aki egyedül dolgozott mert nem bízott senkiben az szétszedte őket... pár héttel korábban őt meg akarták ölni apu tesói, mert ő is megölt valakit régebben... akkor döbbentem rá hogy ezek még mindig a bosszú oldaláról közelítik meg a kérdést és nem értették meg amit magyaráztam nekik vagy nem találkoztam velük... ja ez utóbbi volt... azért kellett a finn svéd film azok apu tesói voltak és a gyerekeik. Az emberem lebukott utána a kollár rájött hogy ő volt el kellett onann vinni máshova remélem azóta megtanul bízni és jól van... mondtam apunak hogy a legjobbak közé kell tenni...mert oda való.
---
Luxuscikké vált a tojás meg a sajt nekünk.
---
Az öreg varga jön azzal hogy "a te ötleted volt..." anyádat féreg.. .felvettük azt is egyébként azt mondtam neki hogy azért nem törik meg teljesen az embereket mert úgy semmire se tudják őket felhasználni csak zombik lesznek belőlük parancsvégrehajtók meg seggkinyalók semmi másra nem jók... de ezt ők nagyon is jól tudták egyébként pontosan ezért ne mtörtek meg senkit se teljesen csak a zombihaderőt amivel csoportosan próbáltak másokat megtörni és meggyilkolni... arra jók voltak azok is másra nem... ezt ők maguk saját elhatározsából csinálták... a varga főleg... "meghajtott az öreg péter..." hahaha na igen persze... mese mese mátka pillangós madárka... ezeket meghajtani alig lehetett bármivel csak kényszeríteni tudtuk őket és ilyenre soha senkit nem kényszerítettünk én biztosan nem... és szerintem a papa se...
---
A kerek világos móni meg lebukott hogy ki is ő valójában szépen elkezdett nyomlni és garázdálkodni... kiderült hogy a papáék hagyták hogy kiderüljön mit lép ott valamilyik helyi közösség vagy mind... ezért küldött neke müzenetet hogy "ne nyúlj bele... " tesztelték őket hogy mit látnak és mit nem... utána amikor ez kiderült a laci is átnézte hogy mit készítettek elő a papáék mert ilyenkor amikor tesztelés van akkor fel kell mérni a lehetséges károkat és megtenni az óvintézkedéseket... midnent észrevett a laci csak volt egy pár dolog amit nem értett az információ hiánya miatt... a gyuricza andi is szólt amikor a lányiskolás film ment hogy a móni meg is csinálja a gyerekekkel a mocskot nem csak eljátssza... azért megy most jobban a pöcsbuzerátor a móni basztat a pettkóék fülbuzerátorával együtt...
---
A grünfeldert is a pettkóék csinálták az az övék a jobbk szineiben és szerintem uganaz az emberük lesz benne mint aki a zsidó robit csinálta... a segítségemet is kérték abban hogyan lehetne olyan designt csinálni mintha ez már a változást jelentené a jó irányba... de nem jelenti ez is csak egy karakter akit újraírtak és megváltoztattak a kedvük szerint hogy még mindig az övék legyen a helyi porond...
---
Kerek a világ mert így... jut eszembe elég sok minden történt ott arra felé... pl a varga akarta megölni az alapi istvánt is... azért mert az edda táborokban hangosan elkezdett beszélni arról hogy kondícionálják a gyerekeket és tanítani kezdte nekik a dolgokat... elege lett... annak idején ő kezdte el az eddát és mellé rakták a patakiban az egyik ilyen hipnotizőrüket aki erősebb volt mint az alapi vagy hűbb nem tudom vagy a többivel együtt felül tudták írni azt amit ő tett bele a zenébe.. igen ez utóbbi volt és végül eljutott hozzám... majd meglépte amit kellett és amikor a varga meg akarta ölni hozzám jött hogy segítsek neki mert eza csávó elég ügyes... szóval alőkészítettem a legoptimálisabb helyzetet majd apuval és az alapival megcsináltuk a kamuverziót... a motorja kicsit át lett alakítva és lett egy oldalkocsi szerű cucc is meg elküldtük véradásra is hogy legyen sok vér kétszer is volt vagy háromszor már ne mtudom meg loptunk egy hullát és biztosítottunk mindent hogy simán menjen a dolog... utána amikor a kerek világan az kibukott akkor a varga mondta hogy most megy és megkeresi és megöli... mondtam neki a laci súgott hogy nem kell holnap a szécshenyi téren várja ekkor és akkor a karácsonyi bazárban fog nézelődni... kijött a varga is oda és fancsali pofával konstatálta hogy ez tényleg ő... "hol vannak a mesterlövészeim?" kapkodott magában... amikor elköszöntek egymástól az alapi nevetve ő meg a szokott fanyar pofájával amikor felsül elfordult és közben próbált meghajtani hogy "él az alapi megmentettük... peti meg akarták ölni... erre majd emlékezz" címmel majd amikor elfordult akkor "most megyek és felrobbantok valamit" hajtott a kis kerekes székével... az alapi azért odajött és kezet rázott velem nem akart úgy elmenni hogy nem szól semmit se hozzám nyíltan mondta hogy "én voltam az alapi" a lacinak meg odaadta a felvételeket a trükkről... azt is sokáig emlegették mert ne msemmi mutatvány volt olyan tempóban oldalról kormányozni egy motort úgy hogy egy hulla ül a nyergében... utána az út melletti árokban rejtőzött el a fű alatt... az eddás táborban meg azok akiket az alapi meg tudott nyitni azok utána mindig megverték az irányítót akármelyikbe bújt bele... az osztálytársam a norbi akinek mentős volt a faterja nagy eddás szarházi annak is volt egy csapata azok meg későb jöttek oda hozzám hogy miért verik meg mindig másik tagját az eddának? miért csináltjátok ezt... közben mindig ugyanazt verték meg azt a szarházit amelyik irányította a többit... végül azt hiszem feladták és otthagyta nem bírta tovább az állandó kórházi ápolást a csávó... haj az remek történet volt... volt több kameralállás sőt fedélzeti kamera is a mutatványról... remekül dokumentáltuk a dolgot.
---
A révai laci egyébként nem a kokó pénzből élt akkor hanem az elektromos helikoptereinek az árából amit szépen egyenkén eladogatott ezeknek... csak a varga kővéri kerekvilágos banda próbálta ráhúzni hogy kokót árul mi meg megkértük hogy játsszon rá erre mert úgy be tudott jutni bizonyos körökbe dolgozni... azért takarította a kocsit állandóan mert a vargáék a rendőröket mindig ráküldték hogy le tudják kapcsolni... de egyébként ingyen adtuk neki a takarítószert apu mindig feltöltötte neki hogy ne legyen hiánya...
---
American side - a móni ott tűnt fel először a holdudvaromban a pettkóék patronálták a rizsa találta és sik segítséggel úgy gondolták hogy meg tudna kmajd vele szivatni... és én pedig atyai jótanácsra meg is ettem a dolgot... a molnár kornél váltott abban a karakterben és állandóan megpróbáltak valamilyen gyanúba keverni rám kenni valamit amivel kivették volna a hátszelet mögülem... és be tudtak volna feketíteni... míg magukat mosni próbálták... a gyuricza andi meg amikor szólt utána odament a mónihoz hogy "most már bánom hogy szóltam" "miért?" "Mert bevették, még nem jött rá, meg is lepődött amikor mondtam hogy te meg is csinálod a gyerekekkel a dolgaidat igaziból..." Szóval ők jó barátnők... és a móni is karcsú mint a nád... vékonyak ezek a csajok hogy sok karakterbe beleférjenek...
---
A kollár több gyilkosságot is nagyon ügyesen megoldott mindkét oldalon... pénzért dolgozott akárkinek... közülünk is megölt egy párat... pl egy srácot úgy hogy rákészült arra amikor apuék eljátszottá kvalakinek a halálát akit szeretett és közben ezzel szivatták... az meg kiészült és öngyilkos lett.. .voltak jelei is annak hogy ki van készülve csak apuék nem vették észre... ezt tudta megoldan ia kollár és ilyen ügyesen dolgozott... ezért ott szegeden meg is erősítettük magunkat hogy ha valaknek a kamu halálát előkészítjük akkor a szeretteit mindig felkészítjük erre, a célunkat szem előtt tartva.
Egyébként akkor be is mértük az audio rendszerüket a bogáréknak... volt egy öreg ember aki szintén ezeknek volt a kutyája és az is amikor a megerősítést megcsináltuk érezte és a piacon kint levette a kalapját tisztelete jeléül... mondtam apunak hogy kár az ilyenekért mert még volt benne az embernek valami maradéka.... erre a bogár és a harmat meghajtoták hogy áldozza fel saját magát a piacon elvágva saját torkát... a bogár meg röhögött utána hogy az embernek valami maradéka? hahaha apám mondta hogy ezt inkább ne is nézzem... mert semmit se tudunk tenni.. .azt csináltak vele amit akartak... körüljártam hogy ki csinálta ezt.. .végül az egyik kocsma mélyéről valaki válaszolt... hogy a vogár meg a harmat csinálták... de hogy ha kiderül hogy ő mondta meg akkor ezt vele is meg tudják csinálni... mondtam hogy aki igazán akarja a dolgot azzal meg tudom csinálni hogy feltörjem a szarházik erejét de akarni kell... ezután úgy megfingattam ezt a kettőt hogy izzadtak véreztek és fostak megvertük őket és megaláztuk majd a futás után ott hagytuk abba pontosan ott ahol az öreg bácsit megölették saját magával... csak hogy mindenki lássa őket és tudja hogy kinek van nagyobb hatalma... utána a kocsmáros azt mondta hogy ő megpróbálja... nem tudom ment e neki.
Azért az szeged szerte megjegyezték ezek a sátánista kutyák is hogy meghajtottam a bogárt meg a harmatot azért az öregért aki a tiszteletért fejezte ki az erőnk felé...
ja most nézem az american sideot kit látnak szemeim? hát  kocsmárost... azt onnan a szegei lepukkant kis odúból... mert hogy nem a harmat meg a bogár csinálták az öreget meg hanem ő. "mert mi már nem csinálun ilyet péter" mondja a bogár "hát persze hogy nem, mert már nem tudtok ilyet csinálni..." és közben meg ott röhögtek hogy azért ez király műsor volt... "De kkor miért hajtottál meg mindket?" mélttlankodtak "Hát azért hogy megvédjelek benneteket az aljától, különben ezek benneteket is darabokra tépnek..." mondtam gúnyosan nekik mert arra hivatkoztak többször is hogy félnek ők is az aljától mert hihetetlen sokan vannak...
Szóval a pettkó rizsa hangját áthallottam apuék meghajtották amikor mondta hogy a móni meg ez a kocsmáros együtt meg tudják hajtani a pétert... szóval ő volt a kis segítség...a kocsmáros... odajött meszesre szintén kocsmárosnak hogy ott legyen a közelben...
megetettük őket...
A king of bongo bon-t a mónival csináltuk ketten... ott volt belgiumben is akkor eszembe is jutott a nóta a révai laci fel is tette a kerek világban egyszer... akkor össze is ült a nagy csapat a mónit berendelték vallatásra az öreg varga is ott volt és próbálták kiszedni belőle hogy mi volt a king of bongo bon-nál mert a móni se emlékezett... A laci kérdezte is hogy mi volt ez és hogyhogy a móni se emlékszik mi volt... mondtam hogy azért nem emlékszik mert a sanyiról mindig olyan módon beszélt hogy gyanút fogtam hogy ez a csaj semmit se tud arról az emberről és támadt egy hirtelen ötletem hogy megpróbálom vele a sanyi egyik trükkjét... és bejött... Sikerült betenni neki egy triggert így lett egy használható emberünk közülük akit tudtunk irányítani felderített nekünk egy jó pár dolgot... mi meg kiszedtük belőle... azért nem emlékeztem hogy mi volt mert ott tettem be neki a triggert és leadtam apuéknak hogy gyűjtség az infókat amiket összeszed ehhez viszont az kellett hogy a tetején ezek között mozogjon legalább a közelükben ezért kellett neki keresni egy kis segítséget... akivel a többit meg tudta hajtani legalább ha már engem nem tudott és meg is kellett őket etetni... ja akkor egyébként rá is jöttem arra is hogy szarházi ő is még a muzsikálás közben... és kicsit ostoba is szóval remek dolog volt... volt egy kis lelkiismeret furdalásom hogy vajon ez helyes dolog volt e vagy sem... d végül rájöttem hogy ez a csaj amúgy se állt volna soha a mi oldalunkra és én nem úgy hasnzáltam fel mint ők a többi embert csak arra törekedtem hogy az infór ki tudjam belőle szedni... döntéseit maga hozta mindig nem mi döntöttünk helyette semmiről se... saját elhatározásból követte el amit csinált... csak mi meg mindig tudtuk hogy hol járt és mit csinált... és kivel mit beszélt és mit tudott meg... és azt hogy elmondta ezt nekünk el is tudtuk vele felejtetni... Ezért nem emlékeztem arra hogy mi van vele... ja nem is trigger volt vagyis annyi hogy ki tudtunk mindent szedni belőle... no...
Szóval a kocsmáros csinálta meg azt a szegény ördögöt hogy végleg megtörte és ilyen csúnya vége lett... apu mondta hogy inkább ne nézzem... és legyek majd mérges e miatt.. ja mert meghallottam utána hogy mondta mindenkinek hogy egy szót se szóljon senki, amikor kértem hogy mutassák meg ki volt... azért nem volt szabad megszólalniuk mert mondta hogy a gyerek tudja pontosan ki volt az aki ezt csinálta az öreggel... de lehet ám hogy azt az öreget is feltörtük egyébként és megcsináltuk kamunka hogy kiszedjük onnan... és azért hallott minket meg azért fejezte ki tiszteletét.. és egyébként az imi jelezte hogy a barátjuk, kai meghalt és úgy ölte meg a kollár az is egy szarházi volt csak befurakodott közéjük ők meg ne mvédték meg... azaz próbálták talán még volt is ilyen kezdeményezés de nem hallotta meg amit mondtak neki hogy nem halt meg... csak eljátszottuk...
Szóval az is öngól volt a kollárék részéről... beáldoztak valakit azért hogy a saját erejüket fetisizálják és magasztalják, mert már akkor se tudtak mit kezdeni velünk...
A molnr kornélt úgy fejbe baszták a saját emberei mert meg akart engem szivatni, cska nem én voltam benne pont hanem ő... hahaha azt is ő szervezte meg és ő futott bele... jót röhögtem rajta amikor apu beállított egy ragtapasszal hogy ezt tegyem fel ide meg ide... minek? kérdem "Hát mert a kornélt fejbevágták a saját emberei..." nevetünk
próbáltak midnennel megszivatni a pettkóék az autóval is szivatni akartak... volt ott egy csávó aki azzal szivatott hogy itt a sanyi közben a miyo volt... vagy olyasmi...
---
És tényleg kamu volt az alapi gyilok is meg a kamerun is... megbeszéltem apuékkal és megcsináltuk a két varga gyerekkel... hogy miért? Az apjuk miatt. Az öreg varga miatt valamit ő akart velünk megcsináltatni vagy talán ugyanígy be akarta apuékat meg a papát feketíteni és közben egyengeti a maga királyságát vagy valami ilyesmi volt. A Két varga gyerek meg beszállt...
A Cutter's way-ben a gyuricza andi a donát, a lapi, a renátó, a móni kerek világos, st szerepeltek... az is egy kamu volt és azt már ne mértettem miért akarták apuék hogy csináljuk meg és én meg egyem meg... ott arra gondoltam hogy ők is arra játszanak hogy engem hiteltelenítsenek és folytathasák tovább ezt az egész rohaztást amit eddig... a végtelenségig... az elektromos helikoptert se csinálta meg a laci csak egyet emgmutattak és minden maradt a régiben csak fizettek a lacinak vlami pénzt vagy még az is lehet hogy tényleg kokóval kereskedett most már ebben se vagyok biztos... abban a papa keze volt és nem is hagytak akkor időt arra hogy alaposan átgondoljam a dolgot. De ott le is fagyott bennem minden egy időre és volt valami szar... szóval akkor amikor acutters way ment megint az jutott eszembe hogy ki előtt játsszák el a sátánista rohadékot? kinek kell ezt a látszatot fentartani és minek? Ha mind olyan hihetetlenül akarja hogy a szeretet társadalma megvalósuljon akkor miről beszélünk... és közben minden rohadt és rohad.
A papa elterjesztett egy hatalmas hazugságot hogy a klorofillal lehet levegőt csinálni... mekkora zöldségeket beszélsz... kérdezte hogy leellenőriztem e hogy ez igaz vagy sem... mondtam neki hogy nem. Minek? Ekkora baromságot minek leellenőrizni? De utána leellenőriztem és az: baromság. A klorofilnak a növények zöld színében van szerepe főleg... nem csak abban...
Szóval nem értettem és egyre többször volt olyan érzésem hogy ezek a dolgok amiket kitalálnak ezek mind azt a célt szolgálják hogy engem lejárassanak hogy tovább folytatódjék az olajuralom meg a gáz meg a többi szar szemét a bolygó létalapjainak kifosztása... és nagyon úgy tűnik hogy ők is ebben vannak benne.
tehát a kamerunt meg az alapi dolgot azért csináltuk elvileg mert a varga valami ilyesmit akart a papán meg apun keresztül vinni...
"Mi volt ez a találkozunk belgiumban dolog?"
Az igazság az hogy ezzel a vér ereje mítosszal rengeteg embert tartottak elmebörtönben pontoan úgy ahogy a katolikus mega buddhista meg a többi vallási keretrendszerrel hogy senki se értse meg mi az a közös tudat és hogyan működik és mi a természetes szerepe a világ dolgaiban az ember életében. Azért cseszték szét az AA közösségeit és a többi tiznekét lépéses programot is azaz szétverni nem tudták őket a szerkezete miatt, de telinyomták a szintet lent tartani akaró emberekkel. Hogy véletlenül se legyen olyan közösség amelyik az élete minden területén ezt a gondolkodást gyakorolja és a közös tudata egy irányba mutat.
Szóval ezek mind szépek meg jók meg hú meg hű de a pénz hajtást egyik se akarta megszüntetni meg a bolygó kifosztását se. Félre toltak mert túl sok embert ébresztettem rá hogy mi történik és hogyan lehetne ezt másképpen csinálni csak ehhez a sok szarházinak el kellett volna engednie a hatalmat és a sok sok billió dollárnyi pénzt amit mind magának akart tudni hogy ő legyen a szemétdomb kiskakasa... ez ma se változott és e miatt el fog pusztulni ez a planéta.
Igen a papa is ki akart játszani akkor ezzel az elektromos helikopteres dologgal... az az egy amivel meg repültem londonba nem a lacié volt ő nem épített ilyet hanem azt még én csináltam... ezért röhögött a rózsavölgyi is olan jót ezen hogy milyen jó ez az elektromos helikopter dolog, mert nem kell tankolni bele.
Szóval nagy rakás szar ez az egész csapat. És miért kellett a móninak a lányiskolában megcsinálni a gyerekekkel a dolgait... azt mondta utána apu is meg a papa is amikor kiakadtam, hogy azért mert a gyerekeknek is meg kell tanulniuk azt hogy ez hogyan működik és hogyan lehet védekezni ellene...
És akkor is oda jutottam hogy ők csinálták ma már azaz akkor már ezt a mocskot... ők kondícionálják az emebreket a fazságokra csupa csupa jószándékból... aha... csak azt ne mértem hogy akkor miért nem abba az irányba kondícionálták őket amerre mennünk kellene amerre állítólag ők is szerettek volna haladni... és ott jött a hazudozás.. hogy mert ne mmaradnak úgy meg hú meg hű... dehogynem. Amikor vlakinek megmutatjuk hogyan lehet jól élni békében és szeretetben azok úgy maradnak bizony és onanntól úgy élnek, mert alapvető tulajdonsága ez az embernek is állatnak is hogy úgy szeret élni... szóval ez valahol nagyo nfélre csúszott és bizony ebben a felmenőim is benne voltak ezekkel együtt.
és az eégszből mindössze a pénz utáni hajszát kéne elvenni és megvalósulna a szeretet társadalma... e nélkül nincs szükség, nem lenne szükség erre az iszonyatos haderőre amiket a világ országai felhalmoztak, nem lenne szükség rendőrségre se, nem kellene senkinek lopnia ahhoz hogy meg tudjon élni, és ezeknek a többsége azt is belátta pl a varga gabi is a jani is az alexandrás srác is hogy a pénzek hatalmas része arra megy el hogy a hálózatát kifizesse és fenntartsa... meg persze a luxusra... de azt is belátták hogy azt is meg lehet unni... mert pl a varga meg is unta mert nincs benne semmi se... de mégis a pénzről egyik se akar lemondani, arról hogy szabadon mozoghasson és azt csinálhasson amit csak akar... a laci is azon röhögött hogy akkor mi már ott vagyunk mi már benne vagyunk az új világban... a szeretet  társadalmában... mert ő azt csinál amit csak akar és olan szakmát tanul amit cska akar és olan külsőt ölt amilyet csak akar és a többi és a többi... szóval kijátszottak apámék is rendesen... ezért lette mfélretolva és ezért voltak ebben benne ők maguk is mert ezen nem akartak ők se változtatni a papával együtt és ezért hazudik és hazudozik anyám meg a nagyanyám ezért lett ez az egész helyzet így kialakítva körülöttem hogy itt üljek tehetetlenül amíg ezek mind azt csinálnak amit csak akarnak és szarnak az egészre... a klorofil... na ja... miért nem álltak elő azzal hogy ezt meg lehet oldani ha meg lehet oldani... ha annyira az olajra akarják építeni a gazdagságukat.. he? ha ott a megoldás akkor miért nem jöttek vele elő? ja mert abból is pénzt akarnak csinálni hogy levegőt fognak csinálni... hahaha mert ha nem csinálnak akkor majd nekik lesz a többinek meg nem mi... hahaha persze az ózonréteget meg majd csak maguk fölé csinálják meg és aki kér belőle annak fizetnie kell ugye? hahaha... jó vicc... zöldség...
Szóval a cutter's way ben a gyuricza andit akarta a lapi megölni... vagyis apuék találták ki ezt hogy legyen így meg úgy és amikor kérdeztem apámat mert rájöttem hogy itt valaki a háttérben gyártja a hazugságot akkor meg is hallottam hogy apám egyik testvére szedi össze hogy nekem mi legyen mondva hogy elhiggyem és át tudjanak verni hogy ott mi volt... Ott is akarta mhagyni azt is a picsába... mert őgy akartak átverni hogy velem nem beszélték meg.. hanem csak bele akartak húzni...
A lapi se bízott meg senkiben ezért ő húzta el a reteszt amin múlott hogy az andi meghal e vagy túléli amit vele csinálni akartak... Nem értettem az egészet hogy mire kellett nekik ez a szar... és miért csinálnak ilyet... ott akartam hagyni végül elmondták hogy mire megy ki a dolog és belementem rossz szájízzel, mert tudtam hogy ennek a mellékszála az hogy engem akartak hitelteleníteni itt a végén is hogy nehogy bárki is elhiggye ait leírok és mondok erről az egészről és nehogy még a végén tábort tudjak gyűjteni akik elhiszik amit mondok a közös tudatról és elkezdjünk cselekedni is azon értékek mentén amiket vallok és gyakorlok... ez volt a fő célja azoknak és hogy ezt ki tervezte meg az számomra is nagy kérdés de az biztos hogy ennek a sátánista szerkezetnek a pénzuralmi rendszernek a rendszergazdái voltak együtt... És hogy ott a lapi elhúzta e a reteszt vagy sem... én se bíztam meg se apuban se a többiekben ott már... ezért én is tettem oda egy kamerát jól elrejtve hogy az én kezemben is legyen bizonyíték, mert még apám is ki akart játszani akkor... hogy nekem oda rakott egy kamerát de olyan szögbe helyezte oda hogy onnan ne látszódjék hogy elhúzza e és van e ott egy milliméter vagy nincs... és amikor rákérdeztem hogy akkor most ez miért kell és miért akarja így megcsinálni, akkor hadovázott nekem apám is.. hogy ezért meg azért... mert át akartak verni ők... apu bátyjai azt mondta ő végül elmondta nekem amit kellett vagy fábik nagypapa volt nem tudom vagy a lapiék akarták ezt megcsinálni... az is lehet hogy ők akartak átverni d rájöttem hogy mit ügyeskednek... Ezért ott akartam hagyni... megmondtam apunak ha nem mondja el hogy mit akarnak akkor nem veszek ebbe részt tovább... végül mondott valamit... ja a bátyói akartak átverni szerintem ezekkel együtt... De miért? És nem lehettem biztos abban hogy a lapi meg akarta ölni az andit vagy sem... azért kellett egy saját kamera... d végül én magam is ott voltam és figyeltem mert ezek mindenkit meg tudtak vezetni és a technikát is ki tudták játszani amit beszereztem... szóval látnom kellett hogy mi van végül úgy döntöttem hogy inkább otthagyo ma picsába őket, mert ne mláttam a garanciákat arra hogy mi fog történni... ők meg basszák át egymást ahogy akarják... végül megbeszéltük talán erre most már nem emlékszem pontosan hogy hogy volt, de azt is felvettük hogy ott ki mit állított és mit hazudott... szarházi ez mind akkor is ez a égső helyzet... mert a vér faszságait lehet hogy sikerült visszaszorítani, de a pénzuralom itt maradt és még mindig ugyanezek a szarházik fosztogatnak midnent szerteszét és egymás között osztják cska a pénzt azoknak akiket képesek irányítani...
A recruiter is mit akar... küldjek önéletrajzot... holott ott van elküldtem neki... látja megvan... ez arról szól ogy menjek bele az ő feltételrendszerükbe és úgy vegyek részt a munkában mert nekik nem is az a céljuk hogy én dolgozhassak hanem az hogy csak annak adnak munkát aki valamennyire belemegy a rendszer szerkezetébe és elfogadja azt... hogy dologzn itudjanak rajta majd a későbbiekben.. .ezért változtatték meg a munka szakszavait hogy csak azokat vehessék fel akik tudják ezeket a kódokat... mert egyébként az összes meló igen könnyedén megtanulható pár nap alatt akár szinte... ha kell csak ők határokat akarnak és zárakat hogy kit engednek dolgozni és megélni és kit nem...
Semmi se történt ennek lebontása érdekében semmi... Sehol se tart ez a folyamat mert senki se csinált semmit ez ügyben... Ezért kelletnek mindenféle papírok ahhoz hogy valaki ács legyen pl... mert egyébként egy jó kezű ember fogja magát és megcsinálja a tetőt és kész is... ennyi...
Szarházi rohadékok ezek mind... De ez a kamerun arra ment ki hogy az öreg varga megkapja a magáét ... mert őezt akarta egyébként... meg akarta csináltatni a fiaival hogy újra tudja őket kondícionálni és sakkban tudja tartani ezzel... a varga gabi azt hiszem akor kezdett segíten nekünk amikor azt a filmet csiáltuk amiben mindenki benne volt az egész brancs a majorral a főszerepben... azért kért meg a gabi arra hogy én csináljam meg a zenét és szabad kezet adott benne "de a végső változtatás jogát fenntartom" mondta...
Hát akkor ennek soha se lesz vége én úgy nézem... "De miért akartuk a gyereket átverni olyan nagyon?" kérdezte apu valamelyik testvére egyszer utána... azért mert ezek rávették őket alapos és körüljárós munkamódszerrel.. befolyással, ravaszsággal és azért mert ők állandóan elrejtőztek előlem is és nem volt tiszta munkakapcsolat közöttünk... álságos volt a dolog... megpróbáltak egyébként a tudat alatti beszélgetés módszerével is visszaélni az unokatestvéreim is...
Ja tényleg "Azt tudod hogy ebben n is benne voltam azért sikerült ilyen jól..." mondta a varga gabi az alapinak... "Tudom, mondta a péter a felkészülésnél is." Azért akarta megkeresni a varga az alapit mert ne mvolt biztos benne hogy még él.