Saturday 15 October 2011

Phaidros emlékezései

"Részt vettem a rendszer kidolgozásában. Beszélgetésekben. Think tank típusú beszélgetésekben a legbefolyásosabb és leghozzáértőbb szakemberektől, a katonai eliten keresztül, a finanszírozó pénzemberekig. Az intelligencia krémjével álltam kapcsolatban."

The Game

A felületes szemlélő számára a MÁTRIX egy játék. Így lett bevezetve (set és setting). A játékban minden olyan vicces és mókás, szórakoztató, valóságos és természetfeletti. Ki hinné el, ha elmesélné? Ki venné komolyan, hogy a szar csöng a wécében, hogy az emberek hallják a gondolataidat (persze nem a rendszer-elemzéssel kapcsolatos és nem a mocskos háborús és milliárdos tolvaj gazemberségeikkel kapcsolatosakat)? Ki hinné el, hogy az állatok beszélnek hozzád emberi szavakkal és valós információkat közvetítenek? Sok ember elhiszi, hogy ez egy játék. Egészen addig, amíg egy két barátja meg nem hal (vagy ő maga). De olyan is van, aki ezt sem veszi komolyan. Az ilyeneket tovább "vezetik" - ala Breivik.

A rendszer már régóta működik. A kezdetekben csak a paranormális képességekkel rendelkezők hálózata volt. Voltak, akik össze tudtak kapcsolni embereket telepatikusan. "Tudsz kapcsolatot létesíteni velem? Akkor tudsz kapcsolódni több emberhez is egyszerre? Akkor tudunk telefonálni egymásnak telepatikusan?" - kérdezte a kisfiú.
Ennek a természetesen működő rendszernek lett egy elektronikus változata is, mert az emberi tényező zavarta a rendszert a saját kénye kedve szerint kontrollálni akarókat.
Kik ők? Kik fizették a fejlesztéseket? Kik fejlesztettek? Kik öltek? Kik rendelték meg milliók halálát? "A nevek nem annyira számítanak ebben a rendszerben. - Hazudsz! - Nos. Igen. Nem gondolom, hogy tudnod kellene kikkel beszélsz. Az ő és a saját érdekedben is jobb így. - Jól van. Ezt elfogadom. Nem akarom tudni a neveket."
Azután lassan épült a rendszer.
Azután egyszer valaki olyasvalaki akart hozzám kapcsolódni, aki hatalmas akarattal és hatalommal rendelkezett. Egy olyan valaki, aki rettenetesen kegyetlen. "Ezt az embert ne engedjétek ennek a programnak a közelébe sem! Ez az ember totálisan ellentétes irányba akarja vinni az egészet! Ez az ember el fogja pusztítani a Földet és kiirtja az emberiséget a világból!" - Szétkapcsoltunk. - Késő. Ki volt ez? - nem mondhatom meg. - Eladtátok a programot. Rohadjatok meg ahol vagytok mind!" Takarodjatok ki a fejemből! Nem akarok tudni rólatok soha többet!"

Trainstation

A senki földje. Köztes állapot. "Ha ki is törlik a memóriámat, akkor is vissza tudom szerezni az emlékeimet, ha nem is teljesen, de a lényegüket vissza tudom kapni. - Hogyan? - Ha újra találkozhatok azokkal az elmékkel, emberekkel, akik részt vettek a fejlesztésben. Próbáljátok meg úgy összehozni a találkozókat, ahogy előtte. Meg fizikailag is. Lehet hogy elég lesz csak ha elmegy mellettem az utcán. Természetes gondolatolvasó vagyok. Ha a másik még hívja is a figyelmemet, akkor biztosan oda fogok figyelni rá."

"Te figyelj Jana. A fiunk üzent a srácokkal. Új jelet kell találnunk. Nem jó, ha a kezünket használjuk olyasmihez kell kötnünk a felébredést, amit nem tudnak levágni rólunk. Azt mondta, hogy próbáljuk meg a légzést. Kössük a légzéshez a felébredést. Lélegezz Jana. Jó mélyeket. Szívd be a levegőt jó mélyen és fújd ki. Csináld sokáig türelemmel. - ült az ágyon mellette és türelmesen figyelt. Bizonyos idő után apunak csillogni kezdett a szeme: - Tényleg. Emlékszem. Ez volt a jelnünk: (kerezstbe tette a középső és a mutatóujját. Emlékszem."
Asztma. Cigaretta. Légzés. Blokkolás. Emlékezet.

Bringajóga. Tudsz olyan mozdulatsort, amit lehet a biciklin is gyakorolni? Olyan jóga légzőgyakorlatot? Open-Close, open-close. International Intelligence Community. Hát megszületett és működik. Éljen. És erősek is vagytok, mert még élek. Isten kegyelméből.

"This guy has more courage in it than all of my banksters. - "Engem tegyél a rendszerbe te bunkó! Majd én megmutatom neked, hogy igen is van emberség és az emberek jók. Csak te vagy ilyen rothadt lelkű, beteg és nem mindenki ilyen. Kitörölheted az emlékeimet százszor is, akkor is megmaradok embernek és csak megölni tudsz, manipulálni nem!"

Hányszor jártam végig bizonyos bringautakat? London, Franciaország, Spanyolország.
A rendszer közben egyre bonyolultabb lett.
Megjelent a feketepiacon. Eladták különböző szintű verziókban a maffiának, a katonaságnak, a bankároknak, politikusoknak, multiknak - mindenkinek, akinek volt rá pénze, hogy ilyen típusú pszichológiai fegyvert vásároljon. A rendszer egyre áttekinthetetlenebbé vált. Még úgy is, hogy az eredeti gyártó és a technikai fejlesztő mindenki felett álló hozzáférési jogokkal rendelkezett(ik) a rendszerben hardveresen és szoftveresen is. De meg is hackkelték már a rendszert. Az eredeti fejlesztők többsége pedig már halott. Jellegzetes módszerük volt a saját fejlesztést először a tudóson kipróbálni. A memóriatörlési módszerek fejlesztőit e miatt könnyű nyomon követni. Nézzük csak meg milyen furcsaságok történtek Lafayett R. Hubbarddal (a feleségére nem emlékezett) vagy Eric Ericsonnal.

Már nem érdekel a világ sorsa. Elfáradtam. Nem érdekel ha meghalok. Addig pofoztak, hogy most már megváltás a halál. Már nem is kellene élnem mostanra - ha jól sejtem az emlékeimben így él. "Did he plan to survive? - No. I don't think so. ... But we can make it happen. ... He left the dates and turning points flexible. There is a gap in the plan for emergency reason. If somebody dies during the program or other things happen. If we could use this gap..."
Miért?
Nekem ez így nem kell. Még mindig nem kell. És nincs erőm hozzá. Nem élhetek olyan életet, amilyet szeretnék. Oké tenni még van mit bőven. De az, hogy a saját életbenmaradásomért küzdjek - nem életcél a számomra. A többiekkel meg nem lehet kapcsolatom csak futó utcai hozzászólásokban. Beszélni nem beszélhetünk nyíltan. Olyan messzinek érzem az egészet, hogy nincs életkedvem kivárni. De ugyanakkor érzem a tehermentesítést is. Ki csinálja? talán pont az egyik főgonosz élte át a teljesség élményét?
A memóriatörlés nagyon jól sikerült.
Vannak visszatérő emlékeim, de nem tudom összerakni a teljes képet.
Ültem már ott ahol a cigit hagytátok. Akkor esett talán az eső. Hideg volt és el voltam keseredve.
Szeretlek. - mondja a hard drive. Igen.
Én is szeretlek. Dolgozol nekem.

Üdvözlet a nyúl üregéből, mindenkinek aki érti és látja a kódot ;-D