Thursday 4 December 2014

Yotengrit

A katonai hírszerző rendszerbe való bekerülésem és az ott feltett kérdéseim, a tény hogy csodagyerekként járt körbe a hírem, elindított olyan folyamatokat amiket a hazánkat markában tartó hatalmak nem igen szerettek. A jó kérdések amiket feltettem az embereket gondolkodásra késztették és azt a rendszer urai nem szerették, ha valaki egy "konyhaasztalnál ülve átlátta a rendszer működési mechanizmusait".
A "ki a magyar" kérdés körüli meditáció és keringés elvezetett engem és szerintem másokat is a nemzeti identitás alaposabb végiggondolásához. Elismerem negatív hatás is jelentkezett, mert a szarházik gyorsabbak voltak és e kérdés őket hamarabb közös nevezőre hozta: eldobták a nemzeti hovatartozás jelentőségét és csak a közös érdekeik mentén határozták meg feladataikat. Ennek lett az a következménye hogy a szarházik közössége hamarabb egymásra talált mint a nemzetiség kérdését fontosnak tartó, hazaszeretet érzéseivel telt, de a nemzetek határai által elválasztott és sokszor ellenségeskedő (a szarházik által tudatosan szított ellenségeskedés) közösségek.
Ez a jelenség mutatkozik meg abban hogy a mossad, a cia, a kgb, a gru, a mi6 és atöbbi ilyen titklózó érdek-közösségek felrúgták a nemzeti határokat és globális játékteret nyitottak ahol csak a kapcsolati háló számított és az hogy ki tudta megmozgatni a helyhez kötött vagy inkább a helyi-nemzeti szintekhez ragadt többieket (akik naiv módon még hittek, hisznek a nemzeti titkosszolgálatok létében). Gyakorlatilag ez a sokféle náció összeolvadt Kozenkay Jenő megboldogult hírszerző szavaival élve "egy nagy közös nemzetközi disznóóllá".
Ma nem létezik nemzeti jellegű szolgálat sehol a világon. A nemzeti jellegű szolgálatok újra kell alakuljanak de a nemzetközi elveket megtartva a nemzeti jelleget úgy felélesztve hogy az ne elhatároljon bennünket egymástól hanem plusz értékeket, ötleteket, megközelítésmódokat hozzon a közös feladat elvégzéséhez: az élőhelyünk megóvásához (föld bolygó). Ez a közös feladat és ebben a nemzeti közösségek is egyet kell hogy értsenek. A légkör és a víz megóvása prioritást kell hogy élvezzen. A légkört az olajipar és főleg a CO2 kibocsátás (autózás kipufogása: megoldás alternatív üzemanyag víz, napenergia, fúziós motor, antigravitációs hajtómű) mérgezi, plusz a tudatos időjárás és légkör manipuláció. A vizet pedig ugyanezek plusz a műtrágyázás, mérgező anyagok használata a földeken, háztartásokban, iparban. Ezek az eljövendő 10-20 évben kulcsfontosságú kérdésekké fognak válni. De kicsit menzetközi irányba kanyarodtam.
A magyar-jelenség irányában persze a magyarságot fosztogató idegen erők siettek a magyarság önmagát újra meghatározó folyamatai elé sietni. Megjelentek a megmondóemberek és a tudósok, akik már 20-30 éve ezzel és azzal foglalkoztak és "aki ezt megkérdőjelezi az hülye" (ahogy a Drábik szokta mondani a haverjai meg a saját könyveire)... lett mindjárt ködmönös, cifra ruhásparlamenti képviselőnk, mesemondónk, magyar nyellvi facebook oldalunk, menzeti hímzéses televíziós reklámunk, és hirtelen magyartermékké vált a kínai műanyagkacsa is.
Lettek nagyon ügyes ál-nemzeti vonalak is. Lettek fénymunkások és fényharcosok. Lett magyar gárda és parlamenti párt is ami magyar. Lett magyarkodó pálinkafesztivál. De az egyéb nagy múltú egyházakból kiábrándultak számára is kidolgoztak (ástak új medret) fogyasztható világnézetet: jógaklubokban edzett fényharcosok hirdették a ne csinálj semmit cska meditálj mozgalom útvesztőit. Repkednek a különböző érdekes szanszkrit és perzsa meg tünde nyelven írt nevek és kifejezések.
És lett Yotengrit is. Ez egy nagyon ravasz találmány. A kabbalah és a zsidó mossad találmánya ez is. A napokban találkoztam egy gyönyörű leírással milyen is lehetett a természeti népek (a katolikus őrület előtti idők) szertartása pl egy esküvő esetében.
Az ifjú pár egy fehér körben áll aminek két kapuja van: egy fehér és egy piros. A szertartást vezető (mert olyan persze akkor is volt, az kell, hiszen a nép nem tud ilyet magától csinálni, hogy együtt élnek és punktum) is e körben foglal helyet. Gyönyörű dalokat is csemegéztek a magyar népkincsből a szertartáshoz. Majd az egésznek a végére odakerült az aranyimádók imája is. A mammon-imádat köztudottan zsidó hagyomány (aranyborjú) amit egyébként Mózes megtiltott nekik, de őket szarnak erre nagyívben, hiszen "pénzből él az ember" nem? A trükk itt is gyakorlatilag ugyanaz mint mindenhol: gyönyörű, igaz és erős képek, szombólumok (információ) de a kis csavar ott van a történet megfelelő pontján. Észre sem veszed és elregad a csodálatos szertartás leírása (tényleg az) és a végén észre sem veszed azt a négy sornyi kis versikét ami elülteti az aranyimádat gyökerét a tudatod mélyére. Így dolgoznak a kabal szemfényvesztői. Yotengrit = zsidó manipuláció kabal, kabbalah.