Friday 9 December 2016

Álom álom kitalálom, zagyvalék

Majd kibogozzátok ha akarjátok...
"How did this happen?"
"He knew we are going to kill George. And he planned his insurace beforehand to make it happen."
They got quiet. The two big time strategist kept deep quiet. There where not many times when they failed with any of their plans. This time they did.
"And, the fat old folk continued, if you remember how he developed ... for us we wondered how he did that so fast to a so short deadline..."
"He was already done with it. ... and that means he developed a lot of thing before we started to have a closer eye on him. He was done with his developents already." the otherone added. They kept deep quiet again for longer.
"What is your insurace?"
"You think I am going to tell you that? I am not stupid like George to talk about that..."
"Just beause I think he planned on us too. I know he built your insurances too and also mine."
The otherone now looked desperate and his mind was shuttering back and forth.
"If I die the third world war will break out!"
"Which nobody will survive..." added the fet one. "And I've got some weaponry to make that happen..."
---
Álmomban valaki ellopta a maradék pénzemet is... szar érzés volt. És így fogtok meghalni ti is... mindent el fogtok veszíteni és nem lesz ott senki hogy segítsen nektek, nem lesz mit tennetek.
---
"Te és mi lesz ha egyszer lenullázza a valós pénzrendszert is?"
"Erre jobb nem is gondolni. De nem tudja. Az decentralizált. És ott a kézpénztömeg is azt mindig tudunk nyomni."
"De a cégek?"
"Szerintem mindenki jegyzi maga is... Kénytelenek."
---
Vg levert egy triggert a norbiban kotorászva... a szarvasos történet az enyém... az a szíjjártó pihenőkaraktere a norbi... előszedték a sas bácsit is... ő volt korábban a karakterírójuk most előkerült megint... persze most már eltelt egy kis idő és sok minden megváltozott a tudatosság terén, meglátjuk tud-e olyat írni ami megáll egy évnél tovább...
---
"Azután visszamész. Ki játszaná bokor úr szerepét jobban mint bokor úr maga..."
"De rájönnek."
"Majd lebutítod magad és hagyod magad kiszorítani. Az meg fogja őket győzni."
---
A vérsátánisták azok akik véráldozatot használnak fel a többi elme irányítására és szikronizálására.
A szexsátánisták ugyanolyan sátánisták mint emezek, csak ők a szexet használják erre. Orgiákat rendeznek. Sok vérsátánista csoportot állítottam át erre mert elismerték hogy jobb és működik. Kinyalják egymást mint a dunafalvi kis négyesfogat még jól is esik nekik és el tudják végezni a feladatukat. Most ezek közül sokan vissza akarnak majd térni a véráldozathoz mert lassan nem megy át nekik semmi - a pofon ebben az lesz hogy a véráldozattal se fog menni.
A legutolsó és egyben a legnagyobb legmocskosabb legrejtettebb csoport a pénzsátánista. Ők is ugyanazt teszik ugyanaz a céljuk, csak ők az előbbi összes módszert felhasználják plusz a hatalmas pénzmennyiséget amit összeharácsolnak maguknak.
---
Amikor a Vg terveit elemeztem a többiek akik akkor kommunikáltak velem hangtalanul - azt kérték hogy fejben elemezzem csak. "No nem játszunk ilyet. Vagy felküldtök valakit vagy abbahagyom az elemzést.
Ott rájöttem ohgy pontosan azért akarják ezt mert ők szeretnék megtartani a kontrollt a bizonyítékok hamisítása terén - ők akarják eldönteni majd hogy mi valódi és mi nem... me green és társai...
Ez a kis törpe jött fel aki itt lebzsel a ejf-en... lehet hogy ő megcsinálta rendesen utána, de hogy a rossz akolhoz tartozik az tuti. "Azóta van új szerver..." mondja a könyvtáros... igen :-D van... és még mindig ti kontrolláljátok ugye?... No ne aggódjatok már nem sokáig...
---
A női ág... itt volt az egyik csaj aki az andit játszotta anno... ő akart teherbe esni. "És ha sikerül mit csinálsz a gyerekkel?" "Hát eladom." "Mi te képes lennél eladni a saját gyerekedet ami a méhedben fogant és te szülöd meg? Te betegebb vagy mint gondoltam." "Hát gondolj bele hogyan tudnék én felnevelni egy gyereket? Állandóan más karaktereket játszok, taln mindig vinném magammal?" "Miért vannak már ilyenek is. Van aki így csinálja. Terhes nőket helyettesít és viszi magával a gyereket. És neveli az utánpótlást közben."
A női ág ezen része ugyanúgy tolja a világ szekerét a világháború felé. Továbbra sem tesznek semmit se a karakterrendszer felszámolásáért és expozálásáért. Miért? Mert ellentétben azzal amit vallanak, hogy ők a háború ellen vannak és az ellen küzdenek - ők maguk az egyik legrejtettebb fogaskerék a háborús gépezetben. Pontosan ezzel a stratégiával tovább mélyítik a titkolózó világ és a látható világ közötti szakadékot és az ég adta világon semmit se tesznek a titkolózó világ lebuktatása érdekében és mindezt azért mert ők is ilyen módon gazdagodnak és gyűjtik a pénzt és a hatalmat maguknak. Ugyanolyan szarházik mint a többi. Hogy kikeltek amiko anno elmondtam nekik hogy be fogom buktatni az olajövezetet és hosszú éveken keresztül instabil háborús övezetet csinálok belőle... Hogy én is ugyanolyan szarházi vagyok mint az összes többi warlord... Nos pont ellenkezőleg. Én azért dolgozom hogy élhető bolygó legyen utánunk és alattunk ők pedig pont az ellenkezőjn dolgoznak: tovább rohasztják a látható világot és közben csak a saját kasszáikat tömik és basznak. Közben én elértem hogy a világ kénytelen legyen az elektromos hajtórendszerek felé elmozdulni hogy tiszta energiaforrásokat használjunk és e felé mozduljunk s ők pedig közben ott vágtak alám ahol tudtak.
---
"De eddig ti is mindenkit csak uszítottatok rá akkor most miért álltok ki mellette?"
"Mert akkor még nem értettük mit csinál."
...
ohhhhohóóó dehogynem értettétek... nagyon is jól értettétek. Mint ahogy most is értitek. Akkor is világosan magyaráztam most epdig világosan látható hogy kinek volt igaza. Nekem. Ezeket a változásokat egy nagyon erős csoport védte válogatott területekről többek között a női ág legfelsőbb szintjei által is...
---
Szóval a korábbi saccom az általam fejlesztett pusztító potenciál nélküli földi lét alakulásáról azonban hiányos. Kihagytam belőle a tudatszint emelkedés - ami megállíthatatlanul azért mégiscsak zajlik - és itt akkor el kell ismernem azért a női ág néhány tagjának néhány egyénnek az eredményeit - szóval ez a megállíthatatlan tudatszint emelkedés korábbra hoz minden határidőt. A zombisereg egyre gyorsabban fejlődik aho van nyílt beszéd - ezért tapossák is el ez olyanokat akik beszélni mernek mint pl én és a többi semmit se segít az ilyeneknek igyekeznek a titok vagy legalább a féltitok szintjén tartani az egészet, hogy nehogy nyílt beszéd legyen, mert akkor ugrásszerűen megindulna a fejlődés és akkor az ő hatalmuk és pénzforrásaik veszélybe kerülnének a kifosztottak nyomora és feltörő igényei miatt.
Szóval azok akik megértették mi zajlik a legnagyobb százalékban továbbra is titokban igyekeznek tartani ezt az egészet. A bizonyítékokat eltüntetik a többi elől - erre kellet nekik a szerver - és hallgatnak. Viszont e miatt a háború tovább folyik titokban. A titkos világot tizedeli sőt harmadolja a feltörő alsóbb szintek pénz és hataloméhsége. A legjobbjaik pedig nem tudják megvédeni magukat a mi legjobbajainkkal szemben hiszen az alapállásuk hibás. Mi pedig kénytelenek vagyunk irtani őket, hiszen ők mást se tesznek velünk.
Azt hiszik hogy azzal hogy megpróbálnak mindenki mást felkarolni és ellátni elegendő pénzzel megélhetéssel - azzal ki tudják fogni a háború vitrolájából a szelet. De ez nem lesz így. A robotjaik akiket nem igyekeznek felvilágosítani - azért hogy a tudásbeli előnyüket és e miatti hatalmukat megtarthassák - fel tudom és fel is használom a további vágások kivitelezéséhez. Mindig találni olyat aki elégedetlen és többet akar és mindig találni olyat akinek megölték, megkínozták a szeretteit. Mert ők ezt teszik. Még az az ág is ameliyket mr green látott el a fő stratégiai elvekkel - az is brutalizálódik és egyre gyorsabban rohan a vesztébe. Mert ők egymást védik ugyan, de a karakterváltások és a karakter és maszkolás fejlődése miatt igen nehezen felismerhető vándorló kuglik, fejlesztő kuglik és stratégák szeretteit is megölik megkínozzák, mert azt hiszik hogy hozzám tartoznak vagy a vérsátánistákhoz vagy egyéb. Szóval a nagy kavalkádban mindig akad olyan aki az ellenségük marad akkor is ha a legtöbbnek be tudják fogni a száját a pénzzel.
Úgyhogy újabb vágás jön a tetején. S az én biztosítékaim köszönik jól vannak... egyikőtök se tudta visszafejteni őket és ne mis fogja tudni. nem volt elég amit eddig megmutattam.. kell még... tehát akkor mutatok még... engem nem fogtok túlélni egyikőtök sem... :-D
---
Egyébként meg csend van hullaszag. Semmi jelentős változás csak az egyik szarházi csoport váltja a másikat mint eddig is. A hátuk mögött meg a zsinórpadlás nagy urai folytatnak tovább mindent ahogy eleddig, nem törődve a következményekkel.
---
"Vagy megváltozunk vagy megdöglünk."
"Én nem fogok semmin se változtatni. Nekem ez így jó."
"Akkor megdöglünk."
"Nézd nekem szépéletem volt és van. Egyszer úgyis meg kell dögleni. Ha meg úgy akkor legyen világvége és kész."
"De a mi biztosítékainkat is a gyerek szervezte és építette részben vagy egészben, mi van ha kijátszott minket? Mint mi George-ot?"
"Az meg már akkor ki a faszt érdekel? Én itt és most jól élek és egyébként se élnék túl sokáig már elég öreg vagyok."
---
Közben támadnak mindennel amijük van. Éjjel nappal amit tudnak felhasználnak. Elég idegesítő. Vg tanítgatja a kisgyerekeket hogyan támadjanak engem... hahaha miközben a jövőjük függ attól hogy sikerrel járok-e vagy sem... ostoba kis szardarabok manipulált szemét...
---
A kis manipulátor csapat most sem segíteni jött. A csajt azért kértem hogy engedjétek futni, mert akkor adott igazi gyönyört amikor nagyon nagy szükségem volt rá. Viszont most már kvittek vagyunk. Abban a csapatban játszik amelyik a triggereket próbálja felépíteni hogy irányítani tudjanak. És innentől az útjaink elválnak. A többire a szót is kár vesztegetni.
---
Apu adta ki a sajtóközleményt egy általam írt karakterből amit teliszartak már, de azért így is dolgozik. Bokor gyuri meg ügyes húzás volt mi? Hát komoly felkészülés volt előtte. Szerencsére engem kértek meg arra hogy építsem fel és készítsem fel a csapatot a megölésére. Így mindent tudtam hogy mi fog történni és hogyan. Azóta már kitalálták hogy hogyan is kiviteleztük a dolgot. Ő kivitelezte és finanszírozta a fejlesztést az elektromos hajtórendszerek terén a hadseregben. Köszönöm mindenki nevében aki még emberből van! És az old school old timerseknek: "Use the right tool for the job!" I'm the radio mechanic... :-D Thanks for everyone took part of it.
---
"The kid played us." "How the hell did he survive that explosion?"
...
I remembered that meeting after on that night. It was really a good memory. Öröm az ürömben.
...
Elvesztették a játékszerüket... "De nem reagál semmire sem..." hahaha persze hogy nem, kitört az irányításotok alól, hogy mennyire azt majd megmutatja az idő, bár nekem már bizonyított.
---
Volt a női ágnak egy nagy története arról hogy hogyan változtattak meg valami komoly dolgot még pár évszázada. Az Öregék ellopták azt a levelet ami bizonyította, hogy a történelmi figura akinek a szeretőjével kapcsolatban úgy tudták hogy a női ág egyik jeles képviselője volt, visszautasította a tagságot és ki is fejtette a nézeteit a női ág eszközeinek káros és félrevezető voltáról. Tökéletesen tisztában volt ugyanis azzal hogy a nemiség fegyverként való használata hosszú távon is és az egyén életében is hatalmas károkat okoz. Ezt a levelet én elloptam és eldugtam, hogy meg tudjam mutatni a női ág jelenlegi irányítóinak és meghatározó alakjainak. Annak a nőnek is megmutattam aki az évit játszotta és a női ágnak akkor a feje volt vagy igen meghatározó alakja. Mégis hallgatott róla és nem adta tovább az információt félrevezetve a többieket. Persze csak azokat akik birka mód embereket követtek és nem az igazságot. Mert mára ennek a szabadkőműves ágnak a női oldala is megosztódott. Van a szarházik manipulatív részlege akik hazudnak és hazugságokra építve szerveznek hálózatot és vannak akik továbbra is az ág eredeti céljait tartják szem előtt, úgy hogy közben a terveiket részrehajlás és megalkuvás nélkül a velós helyzethez igazítják és azokhoz a tényekhez amiket bárki bizonyított előttük hitelesen.
---
A zombicsorda letakarítása egyébként azért lesz fontos a legfelső irányító manipulátor réteg számára hogy ne tudajanak beleugatni az irányítás dolgaiba. Ezért ők a felső közép, közép és az alsó réteg azon tagjait veszik elsősorban célba akik képesek látni a rendszer működésének mikéntjét és főleg azokat akiknek még pénzük és eszközeik is vannak ahhoz hogy ténylegesen bele tudjanak nyúlni a tevékenységeikbe. Azaz pontosan elsősorban azokat, akiknek sok pénzük van, jómódúak és ismerik a rendszert...
Szelektív harmadik világháború lesz nagyon. Lassan megérik.
---
A jó beépüléshez a beépülőnek - főleg ha a célcsoport legfelső szinjeire akar eljutni és azt felderíteni - többet kell tudnia az adott célcsoportról mint a célcsoport egyénei összességében tudnak önmagukról.
Ez egy aranyszabály. A jó beépülő ezen kívül jól ismeri a csoport közös tudatának manipulációs eljárásait és azt hogy egy csoport hogyan hoz döntéseket. Egy spirituális alapokon működő közösségben nincs demokrácia. A demokrácia egy rejtett rejtőzködő irányító réteg uralmát jelenti a gyanútlan és az emberi psziché tulajdonságainak és manipulálhatóságának ismeretével nem rendelkező tömeg felett. A spirituális alapokon működő közösségben ha egyvalaki kimondja az igazságról tett helyes megállapítást akkor az egész közösség vagy azok akik ezt meghallják annak fényében hozza meg a döntéseit. Egy demokráciában egy a felénél több többség kényszeríti a közösség maradékát arra, hogy a többi döntéseit kövesse. Egy spirituális közösségben mindig a legjobbra bízzák adott területen a tervezést és az irányítást - akinek a legtöbb megbízható tapasztalata van. pl az építi a hidakat aki már sokszor csinált ilyet és jól. Viszont más kérdésekben azokat kérdezik meg aki abban a kérdésben nagy tapasztalattal rendlekezik és a szemlélete spirituális azaz követi az általánosan hosszú távon felelős és körültekintő kifelé és befelé harmonikus természeti törvényeket. Ma elég nehéz olyat találni a "jogerőre emelkedett" "szakértő" "hivatalos" szerkezetben aki ezeknek a feltételeknek megfelel - pontosan azért mert az ilyen szerkezetek mögött egy rejtőzködő irányító réteg nem ilyen elvek mentén válogat és kizárja azokat akik az ő feltételeiknek nem felelnek meg.
---
Megy tovább a maskaradé... nem is értik hogy mekkora károkat csinálnak vele. És röhögnek rajta. Annak idején a Bokor gyuri csinált egy mozit ott volt a szinetár csaj is fiatal kis kurva volt már akkor is profi ugyes... nem csak fasszopásra volt jó másra is. Pinát is nyalt és ma is de megmondta nekem anno hogy "én soha nem fogom nyíltan felvállalni mert az tönkretenné a karrieremet..." No ja.
A láthatatlan világban rengeteg elmebeteg perverz őrült van, akik rettegnek attól hogy a látható világban kiderüljön róluk mit is művelnek titokban. Ezért bármire hajlandóak, hogy csend legyen és ne legyen nyílt beszéd. Ne legyen bizonyíték.
Apropó bizonyíték. Rájöttem mi volt ez a kiscsajokkal-rendőrökkel buli. Azért áldoztak be három rendőrt meg két fiatalkoró rendszerkurvát, mert így akarták eladni az új bizonyíték készítő elemző csomagjukat. Szerver, képi és hang és egyéb rögzítőeszközök továbbító eszközök és protokollok, eredetiségvizsgálat és módosítás visszafejtés stb. Sokat dolgoztak vele hogy legyen egy olyan rendszer ami megbízhatónak tűnik és fel lehet vele venni az ilyen a rejtett világba tartozó eseményeket. Ezért kellett beáldozniuk valakiket a sajátjaik közül, hogy el tudják adni úgy hogy mindenki elhiggye hogy ezzel a rendszerrel tényleg lehet úgy rögzíteni az eseményeket hogy az perdöntő bizonyítékként szolgálhasson. Viszont azon is rengeteget dolgoztak, hogy mégis megmaradjon a kezükben a belenyúlás lehetősége - és mégis ők legyenek azok akik majd megmondják mi valóságos és mi nem az. Ezért érzékeltem a mesterkéltséget az egészben. Ez volt a trükk benne és mögötte.
Szóval valóság és ál világ. valamelyik szarházi benyögött egy ilyet hogy "azért pusztultak el a föld alatt az öreg tudósai mert kinyírtuk őket..." na ja... csak ez azért nem igaz mert azok akik ezt mondták akkoriban a saját faszukat se verhették ki anélkül hogy az öregék megengedték volna nekik... másrészről az egész világ aludt szinte... és senki sem tudta hol vannak. Azért haltak meg mert nem tudták megoldani a levegőgyártás problémáját. hahaha az Öreg ezért állította le a már kész és időzített terveket a harmadik világháború egy atomháború levezénylésére. Ez volt az egyik fő ok. De volt más is. Szóval csak csináljátok, a vége nagyon nagyon szomorú lesz a számotokra amikor rádöbbentek mekkora ökrök vagytok...
Mint bokor gyuri is anno a filmben. Fel akarta venni hogy megöl engem. A szinetár csajt használta arra hogy cukkoljon engem, dugjon velem és cukkoljon manipuláljon arra, hogy öljem meg őt. Azért csinálta mert akkor még azt hitte hogy ő a jobb, az erősebb... Persze azért gondolta ezt mert a háta mögött lapító kis manipulátor csapat őt is tolta előre mint all powerful erős és megölhetetlen figurát. Akkor már ki akarták nyiratni velem és erre őt magát használták mint ezközt. Ő meg észre se vette hogy manipulálják. Azt hitte akkoriban hogy ő dönt mindenről. Ő maga. Meg annyit is megértett abból amit mondtam neki, hogy a védőknek előnyük van... azért provokált engem, hogy én legyek a támadó ő a védő... ha akkor sikerrel járt volna akkor meghalt volna ott mindkettő. "You are stornger than me..." és később ez volt az egyik oka annak, hogy belement a halálának az eljátszásába és megbízott bennem, hogy túl fogja élni. A másik ok pedig az volt hogy a lángok már a bőrét nyaldosták és égették. Addig ő sem volt hajlandó elkezdeni beszélni. Pont azzal húzott fel a filmben a vonatos jelenetnél ahol egy átjáróban áll az autó és bent ülünk és beszélgetünk, hogy aszongya: "De miért nem tudunk leülni és beszélgetni mint ahogy az emberek szoktak általában?" mondom én idegesen "De hát mi így beszélgetünk..." "De ez nem beszélgetés ez hazugság." "Hát csendben beszélgetünk miközben egy filmet is forgatunk és hangosan beszélgetünk másról..." Ez után a jelent után ott is hagyta ma picsába őket a többi jelenetben nem jelenk meg ugyan később még visszamentem a szinetár csajjal akartam még kicsit dolgozni, de nem volt semmi értelme... ostoba volt mint a föld és a csapatán is látszik hogy mennyire az még ma is... Még most sem értik micsoda károkat okoz ez a silent talk és az álvalóság szabadsága a valóságos világban. A régi és rohadt sok száz éves struktúrák meg szép lassan elrohasztottak közben mindent amíg ezek - akik belekerültek az álvilág maszkos forgatagába - élvezkedtek és kiélték az álságos szabadságuk előnyeit. Ennek súlyos ára lesz és innentől a point of no return-től már ez a büntetés folyamatosan realizálódni fog, eleddig is ez történt de elfedték a problémát más dolgokkal... ezt nyilván tovább folytatják és majd elérnek egy pontot amikor már nem fog menni sehogy se. de ezt már leírtam többször.
Szóval a pszichés térre való hatása ennek a titkolózásnak az hogy a cselekedetekkel járó felelősség sehol sem jelenik meg. És ez a természetes tett-válasz kapcsolat kioltódik ezáltal a realitással való kapcsolat megszakad a résztvevők mind azt hiszik hogy bármit megtehetnek...
---
Ja tényleg a gömzsik állattá változott amikor egyszer arra biztattam hogy próbálja ki a véráldozatot és hogy az milyen hatással van a pszichéjére. Hipnotizáltam a saját beleegyezésével hogy egy kecskét fogunk áldozni és hogy azt higgye és lássa mintha egy embert vána le. A Gömzsik amit ott művelt az elképesztő volt. Eleinte késsel vagdalkozott, majd kézzel, foggal körömmel tépte marcangolta a húst és a vért. Úszott a vérben, a szó legvalósabb értelmében. Hátborzongató volt. később amikor bokor gyurival beszélgettünk hangosan, arról hogy mi lesz a timeline a megölése és eltűnése után szóba kerültek a távlati terveim is. Többek között említettem neki hogy ezek itt magyarországon azért okosak ám és terveztek hosszú távra is, azaz leöldösték a saját ilyen típusú okos vadállataikat, akiket ők kreáltak és csak olyanokat hagytak meg akiket tökéletesen tudtak kontrollálni. Ezért kértem georgeot hogy dobjon át néhány ilyen szörnyeteget ide amikor elérjük a point of no return-t mert addigra ezek itt elérik azt az állapotot hogy a szeretetre alapozva újraépítik a rendszerüket, de a rendszerük egymás védelmére fog alapulni és a zsebük védelmére. És a legjobbakat kizárják a valós világban való boldogulásból és leöldösik őket elszeparálják, és isolálják őket minden szempontból ahogy tudják. Közben azt képzelik hogy ők a legerősebbek.
A természetes hierarchiában van két erősebb réteg felettük. Azok akik úgy kegyetlenkednek és vérengzenek és lopnak csalnak és hazudnak, hogy közben mindezt egy magasabb erősebb ügy megvalósulásáért teszik - sokkal erősebbek lesznek mint ők. Ezeknek viszont igazodniuk kell a legjobbak által jól leírt törvénysezrűségekhez: az univerzum törvényeihez, a természet törvényeihez. Amelyikük ezt nem teszi azt a legjobbak kivégzik. Ezért ha ezek közül bármelyik továbbra is mindket támad az meghal. megöljük őket. Persze az alattuk lévő réteg mindent megtesz majd azért hogy ránk uszítsa őket... Ezért kénytelenek csapatban dolgozni. Ha nem ezt teszik egyénekként be tudják majd őket csapni. Közösen bizony csinálhatnak bármit amíg a szabályokat betartják és csak azokat ölik és kínozzák és lopják meg és lehetetlenítik el, akik alattuk állnak és nem követik az egyetlen helyes irányt amit a legjobbak már sokszor leírtak. Ez az emberi psziché törvényszerűsége.
Ezek itt nem akarták hogy a rendszer alattuk lévő része továbbfejlődjön int ahol ők állnak, belevették egymás védelmét és egymás szeretetét a közösségük alapjaiba, de továbbra is kizárják és támadják ölik azokat akik nem tartoznak közéjük - azaz a legjobbakat akik a természet törvényeit betartják és a természetes határokat tisztelik és betartatják másokkal arra a figyelmet felhívják a tudást megosztják és tanítják... Ezért a pszichés erejük nem éri el a legjobbakét. Ugyanakkor a nagy tömeg akiket át tudnak verni ad komoly pusztítóerőt a kezükbe, ugyanakkor az én kezembe a teremtő erő olyan hatalmat adott hogy ha ők a tervüket keresztül tudják vinni és én elpusztulok általam felnevel utód nélkül, szerető és támogató környzetet nélkül akkor az ember története véget ér.
Egyikük se tudta 100%-osan összeszedni egyik fejlesztésemet sem, egyik módszeremet sem. "Ezt egész jól összeszedtük..." mondja a nagyképernyős kis szardarab... Most meglátjátok hogy ez koránt sincs így...
Sajnos rémísztő, hogy ha bokor gyuri is ennyire ostoba volt a maga igen magas iqjával akkor a többi hogyan fogja mindezt megérteni... mert ő is csak úgy és akkor értette meg amikor a lángok már tényleg a bőrét marták... szóval ezek is csak így fogják megérteni, de mivel én kiszálltam, ki fogja ezt megértetni velük?
Hát ezért segítettem a vadállatoknak is fejlődni ezért szerettem őket és odafigyeltem rájuk és elmagyaráztam nekik kismiliószor hogy értsék meg az egészet és hogy hol lehet benne helyük. Mert volt olyan is közöttük aki őszintén elmondta, hogy: "Péter én szarok erre az egészre én ölni akarok és vérben fürdeni. Ettől megnyugszom. Ha nem ölhetek, akkor megőrülök és iszonyatosan érzem magam."
Jó hírem van: Ölhetsz! De csak azokat akik nem követik azokat az irányokat amiket itt is lefektetem és sokszor elmagyaráztam. Ha követed ezt az irány találsz akár életed végéig is ilyen szarházikat annyi van belőlük, de ha minket támadsz meg, akkor mi meg fogunk ölni téged és a többit is." Szóval ezért egnedtem őket szabadon. Egyrészt azért mert azt hitték a többiek hogy ők tartják ezeket fogva és kordában - nos ez nem így van én voltam és a legjobbak, mi közösen - és most elengedem őket ezekkel a feltételekkel. Vagy segítenek nekünk és azokat ölik le akik alattuk állnak vagy meghalnak. A különbség a sima kegyetlenkedő és szadista őrült és közöttük az, hogy ők a közös célért dolgoznak. Azokat pusztítják, akik felelőtlenül nem hajlandóak nyereség és kénylemszeretetből továbbfejlődni és változtatni a látható világ struktúráin.
"Én meg tudom szórni az egész világot velük..." mondta anno bush.
"És meg is tennéd ha megkérlek?"
"Meg én!" mondta ő "Szabadon eresztem mind!"
És itt elmondtam hogyan lenne nekik helyük a világunk jobbá tételében. Van helyük és fontos szerepük és ha ezt követik erősebbek lesznek mint a többi aki csak a saját kis szeretet - de leginkább álságos - közösségét védik és mindenki mást eltaposnak kifosztanak és legyilkolnak, meglopnak mégha a szeretet alapjai nyomokban meg is találhatóak közöttük. Gyorsabbak lesznek és erősebbek de csak akkor ha ezt betartják. Amelyik erre képtelen az besorolhat valameilykük alá aki érti ezt.
A többi meg ilyenformán szembe találhatja magát azzal a kényszerítő erővel ami a legmagasabb szintre kényszeríti őket - vagy a halálba a kínhalálba hogy egészen pontos legyek. A többi szabad préda. És rengeteg van.
---
"Elítéli a homoszexualitást, de odavan a biszex lányokért... hahaha" kuncog az ostoba agylúgozott... még egszerű nyelven jól érthetően gondosan megfogalmazott szöveget sem képesek megérteni de valamiért mégis beturakodnak az agyamba méghozzá olyan manipulatív módon ami támadásnak minősül, dühítő és osoba támadásnak... De leírom még egyszer mi az én hozzáállásom ami sok tapasztalaton és az emberi psziché alapos ismeretén alapul.
Egy gyermek megfoganásához a természet törvényei szerint két ember kell: egy férfi és egy nő. Ez nem véletlenül van így. Azokban az esetekben amikor ez a felállás sérül a gyermek sérül és hosszú távú hatásai vannak. Két nő nem tud gyermeket nemzeni. Két férfi nem tud gyermeket nemzeni. Ezek a természet által kijelölt határok amitől az eltérést a természet bünteti - igaz a büntetés sokszor később jelentkezik egy következő nemzedék életében. Egy gyermek egészséges növekedéséhez is szükség van erre a két princípiumot képviselő emberre. Férfi és nő. Ez a család. A többi nem az. A természet ugyanakkor megengedi hogy átlépjük a természetes határokat. Megengedi hogy nemi örömöt szerezzen egymásnak két nő vagy két férfi. Ennek viszont van hatása a pszichére. És aki nincs tisztában a férfiúi és női lényegekkel az rombolni fog és károkat okoz maga körül és önmagában. Aki tisztában van ezekkel a princípumokkal az meg tudja tartani a saját nemi szerepét és meg tud neki felelni: át tudja adni a következő nemzedéknek. Aki erre képtelen - és a legtöbb ilyen - az elveszik ezek között és sokszor azt sem tudja eldönteni hogy hová is tartozik nemileg. Pedig ez a kérdés nagyon egyszerű. Lenézel a lábad közé amikor meztelen vagy és megnézed, ha pina van ott akkor nő vagy ha fasz akkor férfi. Azaz de jó is lenne... persze biológailag. Van olyan hogy valaki a saját neméhez vonzódik nemi érdeklődéssel, kéjvággyal, és ez elfogadható. A probléma az amikor ez a valaki nincs tisztában azzal hogy ő kicsoda és micsoda és miért vonzódik ezekhez a nemekhez vagy számára a nemi élmény csak egy tornagyakorlat és nincs semilye spirituális tartalma mélysége csak egy fizikai megkönnyebbülés, élvezet mint az evés. Az ilyenek gyakorlatilag semmilyen szinten nincsenek tisztában önmagukkal és gyakorlatilag két lábon járó zombik, humanoidok. Régen is volt bizony homoszexualitás, de mégse csinált senki akkor a ügyet ebből - már azokban a közösségekben ahol nem volt jelen semmilyen egyházi agylúgozás - viszont a természetes közösségekben nem volt jelen semmi ilyesmi. Az emberek természetesen az ellenkező nem iránt érdeklődtek. Ez ma már sehol nincs jelen: azért mert már nem létezik természetes közösség sehol. Mind manipulált. A legtöbb homoszexuális menekül és félelemből megy a saját neméhez. Ugyanakkor ma már ez az arány is tolódik: egyre több olyan van akiket pedig a modern tudatot manipuláló eszközök és módszerek segítségével terelnek errefelé a jó irányíthatóság elérésének érdekében anélkül hogy a férfi lét és a női lét alapjait megértetnék velük.
---
Valahol én is tönkrementem ebben az egész mocsokfürdőben. Fixálódtam bizonyos élményekhez, mert szeretem. De vannak dolgok amiket nem szeretek és nem engedek be magamba, mert kártékonyak és a károkozás tényét én látom feilsmerem és nem vagyok hajlandó elkövetni a felelősségem tudatában sem támogatni a véleményemmel. Ez az én személyes ügyem és sérültségem. Ismerem önmagam pszichéjét még annak idején amikor nem terjedtek el a modern manipulációs módszerek és technikák kimentem érintetlen helyekre - akkor még voltak ilyenek, ma már nincsenek ilyenek sehol - és megjegyeztem ezeket az élményeket. A természetben emberi manipuláció nélkül eszembe se jut a nemiség még csak maszturbálni sincs semmi igényem. Leköt az élelemszerzés, a hajléképítés, a felfedezés és a nyugalom. Persze ezt megosztani egy nővel még meghatározóbb élmény, és így ilyen körülmények között élni gyermeket felnevelni: egy álom maradt a számomra.
---
Már nem érdekel és hidegen hagy merre fordul vagy nem fordul ez a massza... Az írás se annyira fontos. "You are getting low on ink..." mondja valamelyik szarházi... lenne még mit írni de már én is unom. Süket füleknek írok, dobálom a szavakat a semmibe a többi szarházi meg csak tömi a hasát és röhög rajta... De már nem is bosszant. Én tudom mi vár rájuk, ők még csak fel se tudják fogni.