Thursday 2 January 2014

A szarházik tánca

Egyszer (?) segítettem a kínaiaknak is... Cserébe megkértem őket, hogy jelöljék meg azt az embert itt mutyiországban, aki az emberkereskedelmet logisztikálja. Láss csodát, Pintérkénk arcát a kínai maffia összeszabdalta. Azután megnéztem a "Kedves besúgott barátaim" című filmet. Hirtelen bevillant, hogy annak idején végül is gyömölcsözött a türelmes vízfestéses módszer. Meglettek a főbb iránzítók a Moszad oldaláról is. Ugye azok, akiket a barátaimnak hittem sokáig (és el is játszottam ezt a szerepet, hogy elaltassam őket) - lassan elárulták a hírláncuk végpontjait. Sikerült beazonosítani hol zajlik az információk feldolgozása és kik azok akik a döntéseket hozzák.
A filmet a Pintérék csinálták az én irányításommal. Van egy két jelenet amik valóságosak. Pl amikor a WC.n tudja meg az egyik irányító (emberdaráló, kísérletező) hogy megvan még a daráló és csak azokra vár, akik odaküldték és akik létrehozták ezt a borzalmat. És hogy tudjuk ki ő. Vagy amikor a besúgó leül az egyik irányítóval elszívni a békepipát (oh bocs cigit). Apropó kétharmad. Ugye ehhez kellett a moszados irányítók segítsége is... Pintérék voltak ugye az egyetlen magyar erő a többi szarházi mellett. Hát olyanok amilyenek. A 40 év agylúgozás megtette a dolgát. A magyar intelligencia elpusztult a börtönökben, elmenekült más országokba, földrészekre - elhallgatott és elkurvult. Így a Pintér Orbán maffia megerősödött a Kovács-Horn-Gyurcsány-szarházi maffiához képest. Persze ehhez kellett az én segítségem is. Maguktól soha nem találták volna meg őket.
Miért nem takarítottam el a mocskot? Nagyobb hasznukat vettük úgy, hogy felhasználtuk őket. Örülük, hogy megörökítettük a pillanatot amikor megtudták... Külön élvezet az arcukat figyelni...
És végül is ők is csak emberek még ha világszarházik is...
Idebaszta őket a Teremtő szőval valami dolguk csak volt. Nem?
A magyar állománynak meg kell a tisztulási felépülési idő. Kell egy pár nemzedék mire egyáltalán valamilyen valós emberi értékrendszer meggyökerezik a lelkeikben.
A következő lépésben ezt a mocskot is el kell majd takarítani. Vagyis inkább az értékeset támogatva és védve, hagyni kell őket elpusztulni, kihalni.