Thursday 1 October 2015

Hát persze...

Lehullottak a piramis legfelső szintjén a fejek!
Ezért hullik szét az európai istálló és ezért ment néhány át a kínai orosz térfélre hogy mentse az irháját. De nem fogja őket megmenteni semmi. Eza rokatagság most ennek a következménye. Bush W átlátta hogy mi jön, mert Byrd elmondta neki meg én is beszéltem erről azaz volt egy team amikor átnéztük a következő időszak eseményeit és mérföldköveit, hogy mire számítsunk. A bush ág azért is rohant fosztogatni gyorsan hogy begyűjtse amit még lehet. S ezért hullott szét líbia stb. Érdekes hogy most ennek a hullámai csapnak össze pontosan ugyanazon háborús hadurak feje felett amiket ők keltettek más földrészeken.
Persze őket ez még most nem érdekli, mert nem látják át a hosszabb távú következményeket, de így aktivizálni fogják azokat a csoportokat akik radikálisan fognak fellépni és halkan, tanulva tőlük, ahogy ők is csinálták. Csendes szívinfarktus, rák és különféle öngyilkosságok, balesetek formájában esetleg duplikátumok használatával akiket lassan fordítanak majd. Végül is kiváló taktikai húzás őket tolni az előtérbe - hiszen szeretik a szarházik a pompát és a csillogást, remek bábok lehetnek belőlük mármint azokból akik olyan könnyen csábulnak el és adják a testüket lelküket vásárba - no persze jó pénzért nem bagóért. Őket el lehet veszteni, beáldozni - az elbukásuk nem akkora tragédia.
Végül is lassan ki fog fizetődni az a stratégia hogy a pénzzel jelöltem meg őket. Mivel ez volt számukra a legvonzóbb dolog és e felé törekedett a legtöbb, ezért ezzel tudtam őket megjelölni. Most a piramis következő szintén fog elkezdődni az egyre fokozódó tempójú csere, és varia a bábokkal. Azok akik megtanulták a megtévesztően hasonló duplikátumok használatát, és elég jó kiképzést kaptak, most pezícióba igyekeznek kerülni - mivelhogy a legteteje lehullott a prondról így tőlük a szabályozásaiktól már nem kell tartani. Mint ahogyan líbiában az alvezérek egymásnak estek.
Ha. Ez fontos dolog, mérföldkő.
Viszont az alsó - átfogó képre és pontos ismeretre alkalmatlan rétegek, akik azért valamit már látnak vagy megtanultak emlékezni az emlékezettörlés technikai jelenléte ellenére - azok most felbátorodtak és azt hiszik már ők is hogy megtehetnek bármit. Ezért is próbálkoznak, azaz tulajdonképpen a régiek árulása is kellett ehhez a folyamathoz. Pl Chip és a sok hazugság hogy nem adtam pénzt a műveletekre.
Az Amazon, a Padleys, és millió kis cég és cégóriásókká nőtt üzletek amiket említettem már korábban mind a mienk és azért vannak ott hogy egyrészt életfeltételeket biztosítsanak azoknak akiket megtartottunk élve mert képesek voltak a változtatásra, másrészt hogy finanszírozzák azokat akik ez irányba segítenek a többieknek változtatni. És gyakorlatilag mindegyik ilyen helyen a szervezett zaklatás nehezen bizonyítható módszerével kiszelektálták azokat akik a legjobbak közé tartoztak és bemocskolták - azaz nem tartották tisztán az üzelti tevékenységüket. Pl chip egészen konkrétan a kiváló rejtőzködési képességét használta és használja arra hogy pl amerikában fenntart egy katonai profilt, egyébként meg ugrál a többi profilja között és angliában meg az én régi ASton martinommal furikázik pofátlanul a pofámba fújva a füstöt. És közben lehetetlenné teszi a létemet, de nem csak az anyémet hanem sok ezer ember életét akik a legjobbak közé számítanak. Ezért felelnie kell. És ezekből a cégekből ki kell szépen szedni a pénzünket. MErt az a mienk és azért csináltam őket hogy legyen miből finanszírozni a sulit a kiképzést stb.
Ha meg máshogy nem meg akkor lehet lopni a nagy kasszákból is hiszen az is olyan pénz amit úgy harácsoltak össze. Csak az a lényeg hogy tudd mit mirté teszel és azért is tedd. A folyamatban ugyanis ugyanúgy járhatsz mint a chip. Egyébként aluxuskurvák elég sokat dolgoznak azon ma hogy ilyen meg olyen irányokba tereljék a banksman-eket.
Le kell őket is vadászni.
Egyébként egy idő után nagyon sok olyan került a kiképzéseimre akiket ott is hagytam félúton mert annyira szarok voltak és annyira nem érték el a szintet. Én nem kényszerítettem őket semmire nem volt parancsuralmi rendszer, mindenki azt csinálta amit akart, de aki nem azt csinálta amit mondtam azzal nem foglalkoztam többé. Persze türelmi idők voltak a rendelkezésre álló keretekhez viszonyítva. És ezek között pl sok olyan volt akik később ebből próbáltak előnyt faragni maguk számára, hogy hirdették magukról hogy ők részt vettek az én kiképzésemen... ami részben igaz volt, de mégse volt igaz. De nem törődtem ezzel mert tudtam hogy ezek valódi éles helyzetben elpusztulnak gyorsan. Ugyanakkor sok kárt okoztak a massza manipulációjában. Sokszor azt hitték hogy néhány azk közül akik segítettek nekem annyira fontosak - mert mindenkiért kockára voltam hajlandó tenni az életemet aki segített és nekem dolgozott és pontosan azt a feladatot hajtotta végre amire megkértem - de ezek közül voltak sokan ahogy idővel hígult a kínálat, akiket legszivesebben otthagytam volna megdögleni. Erre a jobbak is figyelmeztettek párszor. De mondtam hogy amíg nekem dolgoznak addig vigyázok rájk. Onnantól hogy nem - onnantól vigyázzon rájuk az akinek dolgoznak... Nem pocsékoljuk az energiát rájuk.
Ezt ajánlom megfontolásra mindenkinek, aki követi a helyes utat.
PErsze párhuzamosan a legjobbak tették a maguk dolgát és építették a hálózat alájuk tartozó részét is.
Nos ott is vannak gondok méghozzá elég rázósak, miket most korrigálni kell. Én sajnos már nem mehetek vissza mert az idegrendszerem nem alklmas már a nyomás elviselésére. Hamar végeznék az ismereteimhez mérten én már nem adnék több esélyt senkinek. Szóval ezt próbáljátok elkerülni. Én is megpróbálom megtenni a magamét e téren még ilyen mocsokul felháborító körülmények között is, mert ha visszakényszerítenek akkor nektek is annyi. Nem győzöm ezt ennyiszer leírni mert nem vagytok ezek szerint képesek ezt felfogni.
Haragszom azért pl a mcafeés srácra is mert azért igazán közbeléphetne (vagy itt voltál?)... ő volt az első akit az elsők közül ilyen finom módszerrel próbáltak kinyírni és eltakarítottam utána sőt megtanítottam hogyan csinálja ő maga. A céget is én adtam alá az öreg kasszájából. No mindegy mindennek van következménye.
Chipnek meg aza adolga hogy az öklöm legyen és az ilyen alacsony szintű pióca, kullancsokat lecsapkodja rólam. Úgy tűnik ott kell egy kis noszogatás ezen a szinten úgy általában.
Az orosz és a kínai oldal következik.
Még mindig nagy a csend a titkos haderőkről és kiképzési anyagokról. Vagy csak itt körülöttem az?
Nyitva hagytam a kimenetet, én enm vagyok az a típus aki kontrollálni akarja a jövőt, meg mindenkit - viszont ennek az a övetkezménye hogy a szarházik teljes gőzzel dolgoznak - tolják a szekeret a szakadékba teljes erővel - és a többi a massza meg nem csinál semmit. A "jók" vagy észheztértek nagy része meg szintén nem tesz semmit csak élvezi a tudás nyújtotta anyagi előnyöket, meg a viszonlag szabad életet, amíg vagy jön egy nála jobb s megöli. Ezeket el kell engedni, hagyni kell meghalni őket mert több kárt csinálnak mint a massza. Veszélyesebbek. A legjobbaknakcsak azokra szabad koncentrálniuk akik fanatikusan életüket kockéra téve képesek a fókuszt minden körülmények között szem előtt tartani, eltérés esetén oda visszatérni. Pesze a többiek is tudak sokat segíteni, de ők olyan védelmet kapnak amilyet szerveztek amguknak.
Én egy kicsit más vagyok, hozzám van kötve egy folyamat ami a véget jelenti a számotokra. A trigger akkor fog csak elévülni ha egészséges és teljes életet leszek kéeps élni manipulációmentesen azaz lhető körülmények között. Ez jelen pillanatban nem látszik a láthatáron sem. Ugyanakkor vannak azért eremények. A piramis tetjének levágása kiváló indulás. kicsit kontrollvesztett káosz van e miatt de mindennek vannak előnyei és hátrányai is csak meg kell őket látni.
Asszad kapot segtséget orosz érdekeltségű oldalról ez nem várt fejlemény. Bár mondtam neki hogy ők soha nem lesznek a barátai, de úgy tűnik ott is kamatozott a bábuváltás?
Nem tudom mi zajlik a sulikban de gyanítom hogy egyszerűen elkurvásodott a dolog és lepunnyadt. Látom hogy vannak majmok akik tudnak fára mászni de az alapértékek nem jelennek meg általuk, egy kető egyéni kezdeményezés azért időnként átvérzi magát.
pl a Kacsa most jött rá hogy mégis voltak akik megjegyezték és továbbadták azokat a dolgokat amit a kenuzásról tanítottam, hogy a kinyúlásnál a gerinc hullámszerű nyújtása egyrészt praktikusan hosszabb húzást eredményez másrészt olyan csakra-csatornákat vagy energiaközpontokat nyit meg a testen amik segítik a felébredést. A Kacsa ezt igyekezett eltitkolni és elnyomni. Ezért is jelent meg ismét a porondon mint edző. A Nándi dettó szerintem.
Szóval eléggé szar így és szarul is érzem magam. itt gyakorlatilag a totál sweep a legjobb megoldás... de ezt is leírtam már egy jó párszor. Továbbra se változott semmi helyben csak a beszéd változik meg nem tudnak megállítani bizonyos folyamatokat. A céljuk és a módszereik ugyanazok. Az inteükből veszítettek elég sokat és ettől kicsit idegesek, bár most a massza elég jelentős része el fog aludni - végül is a kis cirkusz emiatt visszafelé sült el több szempontból is. Most magyarázkodhatnak... meg most nekik kell majd szítani a feszkót hogy figyeljenek a többiek jobban... haha ugyen mindennek van előnye is meg hátránya is. Altatás. Igaz bosszantó azért.
Még mindig igyekeznek minden kommunikációt kontrollálni ami engem ér. És minden felületet. Persze erre nem képesek, de azért megpróbálják. Elég idegesítő. A többiek csendje a legzavaróbb.
Bár amik meg eszembe jutottak azok nem túl szívderítőek pl a pécs környéki banda, az Ülkei ügy kapcsán. Azokat ledaráltam volna szivem szerint annyira kétségbeesjtő volt az egész. De arra rádöbbentett hogy nem vagyok képes azokat kiszedni a rendszerből akik már eleve úgy jönnek oda hogy le vannak zárva és saját maguk zárták le magukat - igaz manipulációs hatás következtében. Ők elpusztulnak, ha a setup célja az. Nem tudok mit tenni csak elhatárolni magam tőlük és a legjobb segítséget adni. A KGB egyébként ugyanúgy mint a többi, csak kicsit brutálisabban, mivel eleve zártabb, lezárta a hozzám fordulókat azaz felkészítették őket arra hogy bizonyos területeken ellenálljanak és a lényegi dolgok terén zárjanak. Ezért nem is tudtak akkorát fejlődni mint pl a mosszad, akikben eleve a más kultúrákba való beágyazódás és azok ápolása megismerése és elforgatása is fontos feladat, tehát hangsúlyt helyeznek rá és ehhez kell bizonyos fajta nyitottság. ugyanígy a nyitott társadalom eszméjét magáévá tévő amerikai intel közösség is nyiottabb volt. Ott sokkal többször éltem meg a siker élményét, amikor tényleg leesett néhányuknak a tantusz.
Cathy már jóval korábban megtalálta a lányt. De mégis várt a találkozóval? talán mert az is eszébe jutott hogy én vittem el és hogy miért. Hogy ne kínozza meg és egészségesebb környezetben legyen képes felnőni, amíg ő megpróbál felépülni. Emlékszem hogy mennyire nehéz volt ezt a döntést meghoznia, mert a gyermeke iránt érzett szeretete volt az egyik dolog ami segített neki életben maradni. elengedni őket valódi ényegi fájdalom volt ráadásul még csak nem is találkozhattak sokáig. De amikor visszatértek az emlékei arra is rádöbbent hogy igazam volt. Mégha akkor rohadt kegyetlen húzás volt, de akkor is értette. Az intelligencia ajándék is lehet, hatalmas ajándék - persze lehet ugyanakkora akadály is - mint az Ülkeinél. Egy siker egy kudarc.
Amikor egyre selejtebb vagy inkább ostobább és engedetlenebb lezárt és okoskodó újoncok jelentek meg a kiképzésen kitaláltam néhány egyszerű szelektáló gyakorlatot amivel eldöntöttem foglalkozom-e velük egyáltalán. Volt akikkel még úgy is érdemesnek találtam az értékes idő eltöltését, mert legalább pozitívak voltak és alapból nyitottak bizonyos dolgokra. Mindig nyitva tartottam a szemem és akik kérdeztek akik tanulni akartak azoknak segítettem. Akik tudták hogy nincs olyan hogy lényegtelen és akármit is csinálnak velem mindig adok valami fontos szöget vagy leckét vagy gondokodnivalót, technikát, ismeretet azok jöttek és figyeltek és kérdeztek és ők fejlődtek is. A többi az csak baszni akart, meg megtanulni futni, lőni, íjászkodni, koncentrálni, stb. Persze mindig lett sideeffect is mert mindig megtanítottam olyan dolgot is nekik ami a valóság felismerését segítette pl koncentrálást is mindig sokféleképpen közelítettem meg, gyakorlatokba ágyazva. Szóval mindig beinjekcióztam valamit a céljaik mellé.
Mint ahogy ők csinálják csak romboló módon én ugyanezt tettem építő módon. Persze a gazdiknak ez sokszor nem tetszett, mert amikor jól sikerült akkor a kutyik nem csinálták többé olyan lelkesen vagy egyáltalán nem a rapportot. :-D Mert kutyikból gondolkodó felelős emberré vált egy pár azok közül akik a szárnyaim alá kerültek.
Sajnos úgy nézem még mindig nincsenek elegen. ÉS a felforgatók elég jól rejtik el még most is a valós helyzetről szóló beszámolókat. A valós történeteket és a mögöttük meghúzódó megfigyeléseket.
Elég furcsa hogy hogyan sikerült ilyen jól megoldaniuk hogy a teljes tudásanyag amit tanítottam csak félreértelmezhető töredékekben került ki és olyan dolgok jönnek vissza hozzám amiken elcsodálkozok. pl a "dugjál nyugodtam azzal akivel akarsz és ő is akar veled" (felelős emberekről beszélek) és hogy ez az elv hogyan erősíti a közösségeket AKKOR HA NYÍLTAN AZ EGÉSZ KÖZÖSSÉG ELFOGADJA EZT AZ ELVET ÉS NINCS TITKOLÓZÁS, mert ellenkező esetben szétrohasztja az állandó gyanú és rejtőzködés az egészet és az egyéneket is. Ha nyíltan az egész közösség elfogadja akkor viszont az ilyen nyílt típusú dolog erősebbé teszi azt a közösséget mint az egyéb berendezkedést. Ezt az apróságot elfelejtették az elvvel együtt továbbadni. És ehhez hozzá tartozik az is hogy ugye e legtöbb emberben természetes úton kialakul egy érzelmi kötődés azzal akivel jól együtt tudsz működni mind a hétköznapok szintjén mind nemi téren.
Ez ugyanúgy működik mint az intel közösségek terén a titkolózás. Ha nincs a múlt feldolgozása, és nem hangzanak el az eseményekhez tartozó nevek és helyek és nincs őszinte intel, akkor abból gyanakodás, és halál lesz. A KGB és a CIA is most úgy csinálnak mintha megtörtént volna a nász, de azért csak nem osztják meg egymással a titkokat.
Ezért imádtam azokat az időket amikor a legjobbakkal tréningeztem. Ott nem volt már hazudozás. Egyrészt én nem tűrtem meg azokat akik hazudoztak (és ehhez az kellett hogy azonnal észrevegyem ki hazudik: képesség) és e miatt nem is volt ilyen. Olyan előfordult hogy nem mondtak el mindent de nem hazudtak. Annak ugyanis súlyos következményei voltak mindig. És e miatt nagyon jól is érezte mindenki magát. Ott kezdtek előkerülni a dolgok igazán. Amikor valaki elkezdett egy sztorit hogy itt és ekkor ezt és ezt csinálta - és a másik meg kontrázta hogy azta én voltam az aki szintén ott voltam cska ezen az oldalon és nekünk meg ezt meg azt mondták... És kiderült hogy mindenkit átvert az intel legyártó felsővezetés. Ezért nyomtam át pl a west pointon a bad intel fogalmát is, ha pl egy pilóta meglátja a célt és az egy esküvői menet, a helyett hogy tank lenne, akkor azonnal meg kell kérdőjeleznie az egész intel csomagot, mert nem lehet tudni hogy menyik szinten és melyik fázisban korumpálódott - így az egész mission kérdésessé vált és a kivezető út is kockázatos lehet, tehát mindig mindenkinek fel kell készülnie saját tervel és intellel a területről - ha erre idő és mód van, hogy mit tegyen ebben az esetben. pl alternatív előre semmilyen vezetővel meg nem beszélt visszatérő útvonal stb... "Get back to base! Safe!"
Sok új dolgot sikerült bevezetni és ezt azok tették meg akik belátták hogy pl chipék is azért tudtak csak visszajönni az egyik setup mission-ról mert "szerencséjükre" arra járt egy recon csapat és kiszedte őket.
Mert van olyan hogy ha valakik túl jók lettek akkor egy no return mission-re nevezték be őket meghalni. Akik meg jók voltak azok azért voltak jók, mert alaposan felkészültek és sokat gondolkodtak hogyan tudnák még jobban csinálni. Sok technikai újítás is tőlük került ki, mint ahogy én is sokmindent fejlesztettem.
Ez meg azon a ponton vált a z irányítók terhére amikor az egységek már átlátták a dolgokat és pontosan felismerték a veszélyeit. nem lehetett már őket annyira könnyen eltakarítani és ott maradtak bizonyítékként egy-egy "demokratizálási" vagy "szocializálási" folyamat után élő tanúkként azaz terhes veszélyként a manipulátorok háta megett. És persze sok közülük ki is használta ezt a dolgot a saját életének egyengetésére.
Nagyon el vagyok fáradva belül. Segítsetek, mert én kezdem feladni. Majdnem átbillentem és ez - tudom sokan nem tudják elképzelni se, de valódi katasztrófát fog jelenteni, minden szinten. Szükségem van a viszonylagos nyugalomra és a felépülésem elkezdésére, mert most csak leépülök így. Ha leépülök annak ti fogjátok meginni a levét. Én Nem az Ülkei vagyok.
Azok akik a vége felé felkészítés nélkül kerültek bele valamelyik akcióba amikor élesben ment minden és kapkodni kellett hogy a csapat élve vissza tudjon jönni a sok szabotázs miatt, azokat kényszerítettem brutál módon és ha ellenszegültek akkor bizony meghaltak. Nem volt más választásom. De amikor végiggondoltam rá kellett döbbennem hogy tulajdonképpen azok szabotálták a dolgot és ezeknek az életét akik odaküldték őket, ugyanis nekik pontosan tudniuk kellett hogy kit küldenek és milyen feladatra küldik őket, ugyanis én mindig elmondtam mindenkinek mindent az eligazításkor, a válogatás után. Addig rágattam velük a felkészülés alatt a fő célt az akció célját és a módszereket lehetőségeket amíg a legegyszerűbb gondolkodású is megértette. Tehát a toborzúk és a szelektálók felelőssége volt a kiválgatottak halála. A Ranschburg is itt bukott meg bár ott még meg tudtuk oldani egy plusz ember beiktatásával és kiképzésével. Ő is szándékosan olyat válogatott aki nem tudta volna végigcsinálni a tréninget, mert eleve megerőszakolták kisgyermekként és ennek a nyomait szépen ki is radiroztatta a jenő mögött álló hálózat hogy én ne vegyem észre. De az első beszélgetés alkalmával kiderült számomra a dolog és némi mélyebb és tőlük független háttérmunkával megtaláltam a bizonyítékokat is amit igyekeztek eltüntetni. Ezért fizetnie kellett nekik is.
Gyakorlatilag a kiképzettjeimet szélnek eresztettem és megtanítottam nekik hogyan tudják továbbadni azt amit tanultak és a lényeget: a valóságos szeretet hatalmát és gyakorlatát. A nemi jellegű találkozókon ez gyorsabban terjedt, a fegyveres és gyilkolós közösségekben még inkább. E két területen terjedt a leggyorsabban a megközelítésem, mert ezeken a területeken van a legnagyobb szükség rá. Az élet szeretetének és tiszteletének vágya gyorsan lángra kapott azokban akiknek a legnagyobb szüksége volt erre és nyitottak voltak még rá. A többi terület ahol csak úgy tengnek lengnek az emberek és a halál vagy a megszokott tudatállapotokból való kilépés nem igazán egy keresett és támogatott dolog, nem fejlődik olyan ütemben.
A gyorsuló ütemben folyó harc a pozíciókért és a figurák behelyettesítéséért egyre komolyabb felkészültséget kíván. Itt csak azok maradnak élve ma már akik a legmagasabb szinteken képzik ki magukat és ezt csak azon elvek mentén tudják megvalósítani amiket én tanítottam és állítottam össze és szabadon terjed részletekben szerte a világban azok között akik már nem hazudoznak, mert nincs erre szükségük.
A piramis legfelső szintje már teljesen és sokszor sőt folyamatosan cserélődik. Ugyanakkor mára ez a folyamat a maszkírozás és karakterépítés mentális mintáival együtt terjed és szivárog a rendszer alsó szintjeire is ennél fogva pedig elkezdődik ott is a véres harc. Elkeződnek a cserék a helyi szintű kiskirályok között is. Haha, most már kezdik megérteni egy páran hogy miről is van szó, persze beszélni nem mernek, mert akkor a rendszer többi része, akik próbálják ennek a folyamatnak a sebességét lassítai (megállítani, de az nem megy:-) azonnal rájuk ugranak. Tehát hallgatnak és próbálnak túlélni és különböző alkukat kötni erősebbekkel. Ezért is rohangál a lázálom-pipitér hálózat most hol kínába, oroszországba, amerikába, meg izraelbe hogy hátha valamelyik segít... de azok is csak a vállukat tudják vonogatni azaz inkább eljáttszák az erőset, és megígérnek fűt fát, de közben náluk is állandó a cserélődés, mert a lassítás módszereként azt választották hogy elhallgatják a tréningmódszerem lényegének több szeletét csak ettől meg gyengékké váltak és álladóan leveszik a figuráikat a tábláról és kicserélik valami duplikátumra. Az az idő is el fog érkezni amikor már nem fogják tudni tovább finanszírozni a helyettesítők cseréjét és lassan maguk a valódi irányítók is egyre több hibával dolgozva a sok csere miatt lelepleződnek és elhullanak. Ettől persze a rendszerek megborulnak és a mindig alattuk lévő kiskirályok egymásnak esnek amint észlelik hogy a "főnök" már nincs vagy nem ugyanaz és vagy elgyengült. Ez az erőszakrendszer lényege.
Az erőszakrendszernek egyszerűek a törvényei.
Az diktál akinél a nagyobb, erősebb fegyver van.
Ha megtámadnak akkor sokkal keményebb támadásal kell visszaütnöd hogy elvedd az ellenfeled kedvét az újbóli kellemetlenkedéstől. Ez az erőszak eszkalációjának a törvénye. A halál és az erőszak birodalmában csak így lehet hatásosan védekezni.
Tehát ebben a keretrendszerben mindenki arra törekszik hogy nála legyen a nagyobb, erősebb fegyver és ha megtámadják nagyobbat akar visszaütni. Ha nem tud akkor kifosztottá és szolgává válik. Ebben a rendszerben került megfogalmazásra  az a háborús bölcsesség hogy a jó békeszerződés minden felet tisztelettel kezel és nem okoz nagy károkat egyik félnek sem, nem hagy tüskét - mert az ilyesmi bosszúért kiált. Azért törekednek egyébként alapvetően a nagyobb erősebb fegverek megszerzésére mert diktálni akarnak. Fosztogatni és uralkodni. Hatalmat akarnak. Persze nem mindenki, mert az ilyen típusú fellépés egy betegség igazán és a természet törvényeivel szembe megy. Egy rákos gondolatbetegség, függőség.
Vanank akik egészségesen gondolkodnak, de azok is kénytelenek a legerősebb fegyverért való versenyben részt venni, mert ha nem teszik akkor az őrültek, és hatalomfüggők fogják őket leigázni és kifosztani, akiknél nagyobb fegyver van. Tehát akiknek ma még vannak irányítóik holnap már nem lesznek :-D mert ez az élet törvénye, az erősebb megeheti a gyengébbet. Ezt egyébként is sokszor megkaptam sok bankstertől most persze már nem mondogatják, mert elég sokan mehaltak már közülük... Csak addig mondogatták olyan sokat nekem amíg a "jó" emberek hullottak az ő fegyvereik súlya alatt. most már kussolnak és lapítanak, mert lemaradtak. lehetséges hogy káoszhoz vezethet a folyamat és sok kis háború törhet ki, ami azonnali háborús törvénykezés és diktatúrát eredményezhet bizonyos területeken, de a titkos haderő azt is képes megregulázni és ezeken a területeken sokkal gyorsabban fognak hullani az irányítók a haderő tetejn és akármelyik pontján ahová elrejtőzni próbálnak majd, mert az ellenállás is összefog majd és megerősödik. Ugyanígy ha valamelyik terület elgyengül pl EU és atöbbi megerősödik akkor az ellenállás is összefog majd és a megerősödött vízfejet fogja jobban támadni automatikusan hogy az egyensúly visszaállhasson. Egyébként meg a sok kis csata folyamatosan pusztítja azokat akik a rejtőzködés mestereivé váltak de rossz alapokra helyezték a cselekedeteiket és e miatt a hatalmuk gyenge, erejük nem vetekedhet azokéval akik nem a fosztogatás és a leigázás hanem a szeretet közösségeiben harmóniában élnek önmagukkal és a természettel. kifelé, befelé. Az uralkodó és fosztogató népek nem tartoznak ezek közé. Ez az univerzum törvénye csak eleddig ezt ügyesen elhallgatták az emberek elől.
Mára kialakult egy köztes réteg akik valóban már építenek a valódi szeretetre, de restrikciókkal azaz néhány megszorítással. Pl a legjobbakat nem engedik érvényesülni, vagy bizonyos elveket megtartanak amik a fosztogatás elvei közé tartoznak, csak a masszával még el tudják hitetni és a massza felett már némi magasabb tudatossági szintet elérő hálózati tagok között is el tuják adni, elhitetni hogy az úgy jó és szeretet. A fosztogató elveiket álcázzák gyakorlatilag valami alá. többnyire a hedonista élvezetek mögé rejtik ami elfeledteti a tagokkal azt hogy mit is tesznek valójában miközben a rongálás hatásait megpróbálják elrejteni a közösség tagjai elől (hajléktalan és munkanélküliség kérdése, földtelenség a nagy földmágnásokkal szemben, stb). Ezek az elrejtési techkák a hipnózisra épülnek és többnyire a nyelv eszközeit használják, miközben embereket ölnek és fosztanak ki.
De a természet törvényeit nem lehet megkerülni. időt ugyan nyerhetnek valamennyit, de az egyre gyorsuló ütemű légköri problémák nem fogják lehetővé tenni senki számára hogy sokáig kiskirálykodjon és nevetgéljen a szegényeken. A nagy pénzű emberek sem lesznek biztonságban hiába állhat a rendelkezésükre a legkomolyabb tőke ha nem lesz tiszta víz amit megigyanak ők is meghalnak mint a többi méghozzá pokoli kínok között. ÉS erről lehet gondoskodni igen könnyedén. Akár lesz vizük akár nem, azt ihatatlanná tenni igen egyszerű és könnyű... Szóval aki erre próbál fosztogatást építeni az rábaszik de keményen. Már most nő a legszegényebb rétegek tudatossága is a különböző technikák és módszerek tekintetében, pár év múlva igen kemény harc lesz várható és a cserélődés sem lesz olyan jól elrejthető, mint ahogyan már most is növekszik azoknak a száma akik észreveszik hogy ez már pl nem az az ábel...
Ja. Hát hiába. ilyen az amikor egy emberkereskedő család gyereke összeakad egy olyan társasággal akik emerkereskedőkre vadásznak és ők a jobbak... a természet törvényei átlphetők egy ideig de mindig visszaütnek és minéll hosszabban tojik rá az emberfia annál nagyobbat üt vissza.
---
Amikor Gaddafival találkoztam és fejlesztő foglalkozásokat tartottam neki, ennek elkerülhetetlen következménye volt hogy ő is elkezdett kiszabadulni - azaz az ő szemükben: elszabadulni - a kontroll alól. Gaddafi amolyan Banksman volt benne tárolták a pénzüket sokan azok közül akik usa és uk meg egyéb eu országokból szedték ki a mafiapénzeket. Szóval gyorsan kellett cselekedniük. G.W.Bush jr sietett végigrohanni és begyűjteni amit lehetett, de ők felismerték hogy nem tudják nem képesek megállítani a változásokat amiket elindítottam.
---
Összegészében nézve idővel közömbössé váltam, mert sok olyan ember kérte a segítségemet akiket helyből fejbelőttem volna legszivesebben, de a helyzet az volt mint szomorú valóság hogy ők értették miről beszélek és a többi, az úgynevezett "jó" emberek semmit sem értettek abból amit mondani tudok és nem látták a valós helyzetet, sőt sokszor ők maguk üldöztek és próbáltak minden lehetséges módon megölni felülve a legfelső szint manipulációjának vagy pénzének, vagy egészen egyszerűen annyira ostobák voltak hogy még.
Ha most körülnézek ma is annyi az ostoba hogy egészen elképesztő, hát még akkoriban... Gyakorlatilag csak azoka értettek meg akik maguk is érintettek voltak vagy szervezőként és aktív csinálóként vagy szenvedő alanyként.
Hát persze! Hiszen a legfelső szintről jöttek a legbrutálisabb támadások, amik mára elkoptak. Hiszen meghaltak. Ma azért van ez a sok low level szarakodás, mert kifogytak a felsőbb szinten, mégha próbálják is az alvezérek elhitetni az alattuk lévőkkel hogy minden az ellenőrzésük alatt áll... "Everything is under controll". Hahah továbbra is egyre többet veszítenek a kontrolljukból, bár még mindig rendkívül ügyesen maniulálják a tömeget, az ostoba mit sem sejtő tömeget és azokat is akik már valamit azért látnak, de hajlandóak rövidtávú anyagi előnyök érdekében elkurvulni és megcsinálni bármit nekik.
 "Megfejtjük a könyved és egy hét alatt végzünk veled..." mondta valaki pár hete. Azóta csendben van. Nem úgy megy az. Ma már a gondolatlopás sem megy kockázat nélkül ugyanis mindig van aki figyel és levadássza a csapatot akik próbálkoznak valamivel... Még álmomban sem tudnak kifaggatni már ezt is utolértük.
Végül is azokon az erőkön múlik hogy mekkora lesz a kilengés akik eljutottak arra a szintre hogy már nem hazudoznak és van egy nemzetközi csapat akikkel tudnak őszintén beszélgetni és végiggondolni hogy mi történik és mire, kikre kell odafigyelni. És az utánpótláson persze. Az iskolákban igen kemény módszerekkel kell takarítani, gyors és brutális módszerekkel. Aki ezt meg akarja spórolni az gyakorlatilag utat ad a magukat "mérsékelteknek" vagy "keresztényeknek" nevező felforgatóknak.
Ezeknek semmi más célja és funkciója nincs, mint tétlenségre késztetni a többieket és lebeszélni őket az erőszak gyakorlásáról.
Az erőszak erőszakot szül. Szokták mondani. Igen ez az erőszak eszkalálódásának a törvénye kicsit népiesebb módon megfogalmazva. Ezért találták ki a demokráciának nevezett bújtatott erőszakot maga mögé rejtő rendszert. Itt nagyon jól képzett bérgyilkosok dolgoznak és minden gyilkolásuk vagy természetes halálnak tűnik vagy balesetnek, vagy véletlennek stb. Annyira jól képzett gyilkosokról van szó hogy sokuk akadémiákon taníthatna és sokuk tanít is. Bizony. Némelyikük élvezi a kettős életet és azt hogy annyira kiváló módon el tud takarítani maga után, hogy még a legjobb helyszínelők sem jönnek rá hogy nem az történt amit ők ott feltételeznek, hanem azt csak ő akarja velük elhitetni.
Szóval a rejtett gyilkolás módszere kifogta az ostoba, könnyen megvezethető tömeg ellenállásából a szelet, viszont azok akik átláttak a szitán, azok tudták hogy a halálesetek nem véletlenül történnek. Így lett világuralom a demokráciából és a rejtőzködő gyilkolásból. Ezért kellett létrehozni egy olyan szintén rejtett erőt, gyilkolóerőt ami ezzel fel tudja venni a versenyt sőt, jobb ennél. Ez létrejött a nyolcvanas években. Én építettem fel a világ legjobb kiképzési módszerét, én fejesztettem a technikákat és a módszereiket az anyag nyújtotta határok legvégső határaiig és közben persze a védekezés lehetőségét is kidolgoztuk.
Ez hosszú és kacifántos folyamat volt sajnos sok áldozattal, olyanokkal is akikért nagyon kár. De minden felett nekem sincs hatalmam. Először is meg kellett nekem is tanulni hogyan tudok felépíteni egy rendszert ami megőrzi az emlékeimet és a legfontosabb tudnivalókat, másodszor túl kellett élnem a sok hülye támadásait, negyedszer közben eleinte részt kellett vennem a mocskos gyilkolórendszerben ahoz hogy végig tudjam elemezni minden aspektusát. Ez sok áldozattal járt és volt amikor én lőttem a helikopterről rakétát, autópályán autózó politikusra, mert ez volt a feladat és nem kaptam segítséget hogy megállítsam vagy kimentsem a célpontot, mert SENKI A KÖRNYEZETEMBEN NEM HITT NEKEM - mert amit mondani tudtam volna 12 évesen senki nem tudta felfogni sem, aki meg igen az mélyen hallgatott és inkább megpróbált megölni mintsem hogy segítsen.
Úgyhogy egy idő után közömbössé váltam. Ezt a sok veszteségnek is köszönhetem. Mára egyáltalán nem érdekel azaz kicsit fáj de pillanatok alatt túllépek bárki elveszítésén annyira érzéketlenné váltam. Mindennek van ára. Viszont megtanultam megbecsülni minden értékes pillanatot amikor valaki kedves vagy valódi szeretettel viszonyul hozzám.
Közben persze az expozícóm következtében egyre több figyelem fordult felém az alsóbb már valamit észlelő, és értő - de az egészet messziről ugató szarházi banda felől. Így óhatatlanul egyre több támadásnak lettem kitéve, persze akik pontosan tudják ki vagyok azok közvetlenül nem mernek nekem jönni, mert az életüket ők is féltik és akik meg nem azok meg tudják fölösleges az erőfeszítés mert egy pillanatig sem élvezhetik a fizetségüket utána. Nem is beszélek most az egyéb komplikációkról, amit még most fognak csak megtapasztalni... egy egsézen más kisebb jelentőségű de mégis fontos figura elvesztése miatt.
Sorban hullanak tehát, a piramis teteje már elhullott és most az alvezérek hullanak, először azok akik szeretik magukat a fontos pozíciókban tudni személyesen - ott hatalmas tempójú lesz a cserélgetés és elhullás - azután azok fognak elkezdeni pusztulni akik ravasz módon kuglikat azaz táv-irányított figurákat használnak egy előre elkészített profllal amit akárkinek az elméjére fel tudnak tölteni egy hipnotikus program segítségével és elmaszkírozva az alanyt az folytathatja életét mint xy amíg ő is el nem hullik. Ezt addig tudják csinálni amíg el nem jut hozzájuk valamelyik másik ilyen ravasz rejtőzködő irányító és meg nem találja őket valamelyik kevésbé publikus szerepében és ki nem végzi őket. Ezek a legveszélyesebbek egyébként, mert tökéletesen tudnak rejtőzködni, "alakváltók" azaz gyoran képesek mozgáskultúrát, arcot, és identitást váltani méghozzá egy olyan magas szinten amit a sok kispályás soha nem fog elérni, lásd a Vinni Jones féle film amit nemrég néztem amit a magyar itt abajai team csinált. Ezt nélkülem csinálták a tanultaknek megfelelően, azért kértem őket hogy a többiek lássák meddig jutottak. Hát olyan amilyen. Végül is a dodó elismerte hogy azért ha ott lettem volna akkor sokkal jobb lehetett volna.
Érdekes hogy ők is hallgatnak. "De hát te mondtad hogy hallgassunk." Igen és azt is mondtam hogy akasszátok fel magatokat vagy nem így volt? Akaszd fel magadat! Mind akasszátok fel magatokat!
Aha. Szóval akkor nem erről van szó, hanem arról hogy ti döntöttetek úgy hogy hallgattok. Ennek megfelelően alakul majd a végelszámolás is. Itt az ideje beszélni. Ha nem beszéltek akkor sokkal komolyabb következményekkel kell egy kicsit később szembenéznetek.