Friday 3 April 2015

csárli az káin

Igen. Bolond lennék egy nálam sokkal erősebb ellenfél ütésébe beleállni, inkább csak félreugrok és az ütés lenüdletét megsokszorozva felkenem az ellenfelet a falra. Mennyivel könnyebb úgy nem? Nos a mosszad ottani irányítói úgy döntöttek hogy itt az ideje elindítani az iszlám terrorizmust európában hogy a lakosság feletti kontrollt szigorítani tudják, mert túl sokan kezdenek már átlátni a szintán és kezdenek aktív lépéseket is tenni.
Szóval elrendelték az első akciót. csak annyit csináltam hogy a célpontok listájára feltettem az összes mosszados irányítót... hahaha Aki másnak vermet ás, maga esik bele.
Persze a válaszlépést is előkészítették... már olvasom is hogy szigorítás meg megelőzés meg több katona... csak nehogy ott is felkenődjenek a falra... :-)
Csak itt ott egy kis lökés egy kis kiigazítás... Tudok minenkiről mindent. Tudom ki kicsoda és milyen a személyisége a céljai. Tudom mit terveztek. Tudom az újakat is.
---
Néhányan már azt is látják hogy nem fognak tudni engem megállítani. Már most készülnek takarítják el a nyomokat. Van egy másik réteg akik meg azt hiszik meg tudnak állítani. Ők majd akkor koppannak amikor egy másik irányból el lesz vágva alattuk a fa...
---
Kétélű kardot csináltam mindenből. Kinek van kedve ezekkel a szarládákkal harcolni? Tudom mit csinálnak hogyan csinálják, s ellenük fordítok mindent amit az emberek ellen használnak. Mindig az irányítóik kerünek majd a terítékre. Csak a fejit hogy meg ne sántuljon mi?
---
Ma nagyon rákapcsoltak futottam olyan 30km-ert de a végén alig kaptam levegőt folyamatosan teljes tüdőre mentek valami szar hullámtechnológiával. Fosnak hogy elkezdem használni a tüdőmet és akkor felébredek és eszembe jut hol vannak a pénzek, meg mi is az eredeti nevem és hogy akkor megint kiszórom a sok patkányt a kényelmes székeikből. Nos ez be fog következni mindenféleképpen. Ki lesztek szórva és meg lesztek nyuvasztva. Aki nem azt csinálja ami a felépülési programban van az "megy a levesbe"...
---
Anyám behozott valami húslevest, Veronika majdnem elhányta magát, a Józsi is rosszul lett, mondtam vigye ki. Reszeltem répát és megszórtam borssal azt ettük. "Ez jó ötlet volt." mondta Józsi.
---
"És most elmondod szépen hangos szóval milyen célt tűztek ki neked a mosszados főnökeid. És nem próbálj hazudni, mert ha megteszed nem mész ki élve ebből a teremből."
"Azt mondták legyek kedves segítsem és támogassam, és közben csempésszem be tudat alatt a mi adalékainkat a dalszövegeibe, s próbáljam meg átfordítani ellened."
"Látod Veronika, ezek így működnek."
"De miért beszélsz hangosan előttük?"
"Nem fognak erre emlékezni csak te. Azért csináltam így hogy tudd kikkel dolgozol együtt. Állandóan etetnek, kedveskednek, segítenek - és amikor lehetőségük nyílik rá elvágják a torkodat. Így működnek a zsidó szarházik."
---
"Mit tud?"
"Észrevette kb egy fél másodperc alatt hogy tudom hogy hazudik."
 Erre az Űűöreg felhúzta a szemöldökét.
"Tudod hogy fel fogom használni ellened..."
"Tudom" - mosolygott a gyerek sejtelmesen.
"Én is ellenetek..."
---
"Segítsd őket. Ne kapálózz nagyon úgyse fognak rád figyelni eleinte, mondd el nekik egyszer a véleményed és hagyd hadd fussák a köreiket. Egy idő után rá fognak jönni hogy tényleg úgy van ahogy mondod, de addig is eltelik egy csomó idő."
"Viszont készülj fel rá hogy ez nem fenékik tejfel, nem olyan mesés ám az utazó beépülő ügynökeik élete. Rengeteg faszt kell majd leszopnod meg picsát kinyalnod."
"Tudom, de akkor is még azt is jobbnak tartom mint itt ebben a mocsokban éljem le az életemet. Itt semmi értelmeset nem tudok csinálni, csak pofozgatnak és elvágnak minden jó kezdeményezést. Úgy legalább talán lesz lehetőségem valami igazán jót csinálni. Te is tudod hogy én egy építő vagyok nem romboló."
 "Rendben. Segítek. De majd ha eljön az ideje megteszel nekem valamit cserébe."
"Mi az?"
"Ki fogsz cserélni egy listát."
"És honnan fogom tudni hogy mikor meliyk listáról van szó?"
"Tudni fogod. Megtalállak és eljuttatom neked éppen akkor amikor meg kell oldanod a feladatot. A mosszad el akar majd indítani európában egy iszlám terrorista hullámot. A célpontjaik listáját fogod kicserélni azoknak a neveire akik az egészet megtervezték és elindítják. Azoknak a nevei lesznek azon a listán akik kiadják a parancsot erre."
---
Elég gyorsan leállították nem? Pedig épp csak elkezdődött a dolog... :-) Pedig volt ott jópár zaftos név azon a istán.
---
"És azután?"
"Addigra nagyon ki kell gyúrnod magad karakterépítésben és álcázásban. Mivel én magam képezlek ki előbb utóbb azt is észre fogják venni, mert megpróbálnak majd megöni és nem fog nekik menni."
"Miért akarnának megölni?"
"Mert jobb vagy náluk. És azt ők nem bírják. most még teli vagy illúziókkal a mosszadról mert belédverték a nemes célokat és még nem láttad mi van feletted. Amint megismered őket annak fogod látni az egészet ami: mocskos férgek gyülekezetének."
"És azután?"
"Elrejtőzöl. Addigra pénzt is kell félretenned. Szépen lecsipkedsz az akciókra tartott pénzekből és elrejted. Gondoskodj más személyazonosságokról is olyanokról amikről ők nem tudnak. Legyen készen addigra pár karaktered is. Rejtőzködni fogsz. Attól a pillanattól kezdve hogy az első akciójuk elsül visszafelé, nagyon gyorsan el kell tűnnöd, mert vadászni fognak rád. Rá fognak jönni hogy te voltál aki kicserélte a listát. Azért ők se hülyék teljesen és gyorsan dolgoznak. Keresni fognak, de mivel jobb vagy mint ők nem fognak egyhamar megtalálni.
A mi embereink hamar meg fognak találni de ők nem azért fognak keresni hogy megöljenek. Nekik a lista kell majd. Viszonylag hamar emlékezni fogsz a listára (egy másik ügy miatt eszedbe jut majd), nyomtasd ki és helyezd el legalább három különböző helyen de inkább több, az internetet is használhatod, de nagyon óvatosan. Amikor megtalálnak és átadod a listát szabad vagy - már amennyire a körülmények szabaddá tesznek. De szerintem te addigra belejössz annyira hogy nem akarod majd abbahagyni viszont a mosszad életed végéig vadászni fog. Ne aggódj lesz aki segítsen. És nem is kell majd a végletekig rejtőzködni sem. Nem lesz ütőképes csapatuk egy idő után, mert csak zombikatonákat tartanak. Mi meg megvédjük egymást. Onnan majd meglátod."