Sunday 7 May 2017

Az Öreg és az álöreg - Na itt jön a zsidóuralom vége tábla

Magas zsidó mágnás barátunk túlélte a hátrahagyott martin-csapattagot akit én kondícionáltam hogy ölje meg. Végül is azután rájöttem hogy ez nem fog működni úgysem, mert én nem vagyok olyan erős a pusztító oldalamaon mint a gyógyítón. És mivel mindkettőt kiépeztem és eljutottak egy viszonylag jó szintre ezért annak az esélye hogy a kondícionált győzzön kicsi volt. Szóval fel kellett készülnöm arra hogy mi lesz utána. Arra jó volt a dolog hogy így a mágnás rádöbbent hogy nem tudott megszivatni és becsapni. És ez azt jelenti hogy újra kell csinálnia az egészet mert én is megszivattam azért mert ő hazudott a kiképzés alatt nekem.
De a hülye zsidó az hülyes zsidó marad örökre. Hova ment kiképzésre? Na hova? Hát azokhoz a zsidókhoz akik szintén hazudtak nekem... és ennélfogva én is nekik. Olyanokhoz akik megcsinálták ugyan a kiképzést és igen jó szintre értek vele, de visszatértek a vérima használatához. Ami ugye egyből alapállás buktát jelenti és a vér útján használt képességek a vér útján visszalőnek a közösségre. Sőt. A kiképzés alatt rájöttünk a biztosítókkal együtt hogy folyamatosan kondícionálni akart engem. Ezért hát én is visszakondícionáltam a kiképzés alatt. Nem vette észre. Nagyon egyszerű feladatot kondícionáltam belé. A saját módszerével: hogy mutassa meg a teljes hálózatát. És a végén hogy baját hagyja utoljára. Mindig akkor pórbálkozott amikor valami jó élmény ért bennünket. Sikerélmény vagy valami amin közösen tudtunk nevetni. Pont mint az álöreg.
A többieknek meg meghagytam hogy kövessék majd mindenhova. Zavarják össze a kommunikációjukat és kényszerítsék rá őket arra hogy hangosan kelljen beszélniük egymással. És persze vegyenek fel mindent.
Később jött hozzám könyörögni hogy legalább azt hagyjam meg neki hogy át tudjon szervezni alapot máshová akkor feltölti a kasszánkat hogy legyen elég pénünk a kiképzésekre akár 2025-ig. De a többiek már feltöltötték. De a pénz jól jött és elfogadtam. Az sosem elég. Ők meg úgyis lopják minden állam kasszájából úgyhogy így leglább tényleg az embereket szolgálja az a pénz. Szépen személyesen felkeresett mindenkit. Most neki is beindítom a fasszopó kurzust.
A szomszédunk is egy zsidó szarházi család. Korábban a pofámba röhögött hogy őket megvédi a védőimájuk minden ellen. És hogy ő oda megy lakni az egész földön ahová csak akar. Kérdem hogyhogy? Hát úgy hogy odamegy a spirituális vezetőhöz és megkéri hogy mehet e ebbe az országba lakni. És ha mehet akkor adnak neki egy házat meg némi pénzt az induláshoz. Ez a némi igen komoly összeg olyan millió dollárok körül forognak. Szóval kapnak egy házat ingyen és pénzt hogy beindítsanak egy üzletet. És ezen felül rendszeresen kapnak pénzt is hogy tényleg menjen az üzlet és kiszorítson mindenki mást. Persze ezt mind olan pénzekből fedezik amiket a föld összes országának kasszáiból lopnak el és nem csak onnan maguktól az emberektől is.
Sok emberrel megcsinálták azt hogy a vérimájuk hatalmát kihasználva egyszerűen átíratták a házát a maguk nevére és elvették úgy hogy semmi pénzt nem fizettek. Sok embert és családot tettek hajléktalanná ilyen módon.
Ezért én arra biztatok mindenkit hogy nyugodtan most fosszák ki őket. Alá kell velük íratni a papírokat és elvenni tőlük mindent. Hadd menjenek utána ahova akarnak. Meg mehetnek az általuk szétkúrt ACÁ-ba, AA-ba, NA-ba, az általuk szétkúrt és emberkísérleti terepnek használt pszichiátriákra, hajléktalan szállókra. Nekik ezekre nincsen szükségük. Miért? Azért mert ők soha nem kerültek ilyen helyzetbe. Őket soha nem használták baszógépnek, nem etetett velük szart senki, nem kellett vérben gázolniuk és több ezer jól kképzett katona ellen harcolniuk akik mind az életüket akarták elvenni. Nem kellett soha picsát nyalniuk faszt szopniuk azért hogy pénzhez jussanak, de mindenkivel ilyen ocsmány dolgokat műveltek azért hogy megtörjék őket ahhoz hogy pénzhez és pozícióhoz jussanak. És itt még egy szó a Kalocsa Béláról. Neki is kényszerűség volt hogy a sátánizums fennmaradását kérje egy ember vér áldozaton azért hogy a madarakat védeni tudja. Mert egyébként nem volt elég erős hogy átmenjen és nem engedték volna neki. Ezt én is megértettem akkor. Nem volt sok választása. De akkor se tartottam helyesnek és sokkal inkább kényelmi megoldás volt a részéről mintsem a helyes megoldás. mert ha velünk küzdött volna akkor már előrébb lennénk. De nem jött. Megalkudott. De legalább csinált is valamit. De akkor is elítálem amit csinált. Mindegy úgyis megfizeti az árát. Rosszul döntött szerintem nagyon.
De sok ember került ilyen helyzetbe. Pl a werner józsi is megbaszta a saját lányát. Kiszedtem belőle és sírt. A sátánista rohadékok vették át az uralmat az elméje felett, de jelzem azért mert ő is benne volt! utána a cserkész táborokban mutatta a mányinak hogy milyen ügyes már a lánya. A mányi mormolta az imáját magában majd kigombolta a sliccét előkerült a lőcs a kislány meg rábukott mint egy első osztályú kurva úgy leápolta. "Látod? Ügyes mi? Én tanítottam." mondja a werner... cserkésztábor fasza mi. utána rám is rámküldték a kslányt, de én mondtam neki hogy túl fiatal hozzám... jelzem akkor voltam 17. Ő meg 12.
Szóval fasza mi?
---
Szóva lösszekevertem az öreg öreget és a fattyú fiát. Egy kurvától született. A nagyapja Einstein azért nem akarta megosztani vele a tudását, mert tudta hogy a fattyú gyerekek mindig gyengébbek mint a szerelem gyermekek. Amikor az Öregbyrd mglátta a felvételen hogy a fia letérdel Moloch előtt.. mi több térdre esik előtte - egy világ omlott össze benne. Ő azt szerette volna ha a fia majd megölje Molochot és vegye át a helyét. De ott ez az álom álom maradt örökre.
Az ÖReg Byrdöt kérték meg a többi emberforma hogy állítsa meg a harmadik világháborút. Ő meg is csinálta. Tényleg nem engedte meg nekik. Ők már akarták korábban is - a zsidó világközösség, de az öreg nem hagyta. Ő kontrollálta a föld összes hadseregét. Mindet! Elképesztő potenciál volt a kezében.
Ezért még ez előtt engem is és a fiát is felkészített a feladatra. Nekem is meg kellett tanulnom mindent amit a fiának. Három négy szólamban való gondolkodás, hatalmas tudásanyag, az összes létező és holt nyelv stb. És a harc. De én mindenben jobb voltam mint ő. Viszont az ő háta mögé sorakozott fel az egész zsidó rohadék horda, mert moloch előtt letérdelt és moloch azt a feladatot adta neki hogy készítse elő a harmadik világháborút precíziós pontossággal hogy az ő üzleteik ne sérüljenek.
Szóval "egy kis fasszopásba nem hal bele senki" mondja a zsidókurva. Nos innentől ő gecit fog reggelizni, ebédelni és vacsorázni és utána gecit fog hányni. Pont mint azok akikkel ezt művelték a rohadékok.
Az Öreg futott hát még egy kört a zsidó ellenállás köreiben, ami azt jelentette hogy volt egy csoport akik alárendelték a képességeiket és erejüket a teremtő akaratának.
"Nem vettem őket komolyan korábban, de most már értem miért nem tudtak mindent megoldani amit akartak. Viszont fiam amit meg tudtak oldani azt olyan erővel tudták megoldani amin az egész közösség csodálkozott."
"DE ők is a vérimát használják nem?"
"De így van."
"Amit a vér útján érsz el az a vér útján fog érvényesülni is. A vér vért szül."
Mondtam neki és igazat adott. Akkor már értette. Megcsinálta.
Rosszul emlékeztem és az öregbyrd ismerte mind a három imát. A vérimát, a védőimát és a védőimát semlegesítő imát is. Beszökött a Moloch házába és elolvasta. Ő nem félt tőle. Ezért tudott vele beszélgetni. moloch ugyanis állandóan darálta ezeket és csak az tudott megállni előtte aki szintén darálta és még ráadásul erősebb is volt mint Moloch. Viszont az öreg Byrd agyát is beszippantotta a daráló. Ez a háromszólamú imamalom és a negyedik szólam a beszélgetés vagy irányítás szintje volt a standard a tetején. Nem sokan jutottak el ide ráadásul még a képességeidnek is rendben kellett lennie és szerető családban kellett felnevelkedned ahhoz hogy elég erős lehess hogy a tetejére juss. Ezért a zsidók minden más népet és közösséget szétkúrtak, megaláztak és megtörtek és maguk között is azokat akiket tudtak, de a többi gondtalan és erőlködés nélküli teljes életet élt. Tisztán tartották a pszichéjüket. Erősek voltak. Az imáik ereje két részből áll. Egyrészt a sok közös irányba fordított tudat adott egy másik részt pedgi a szövegbe a sok ezer év alatt belemeditált erő.
Amikor az öreg byrd megcsinálta a körét, kérdeztem hogy mi a heyzet.
"Hát fiam..." és csóválta a fejét.
"Egy számot mondj legalább." reméltem hogy legalább talált egyet vagy kettőt. De egyet se.
"Nulla fiam. Nulla." mondta szomorúan. majd beintett egy félreeső szobába kicsit később.
"Fiam ezek soha ne mfognak lemondani a vérima erejéről. Soha. Akármi történhet ők erről shoa nem mondanak le - hacsak valami nagyobb erő rá nem kényszeríti őket erre."
"De akkor elpusztulunk mind. magukkal rántanak mindenkit." Az Öreg byrd csak nézett szomorúan maga elé. madj nagyot sóhajtva ezt mondta:
"Fiam nem csak a hálózat gerincét kell megtörnöd." A gyerek felkapta a fejét rémülten. És iszonyattal nézett az Öregre. De tudta hogy igaza van. A sok bizonyíték azt mutatta számára is hogy a zsidók soha nem fordulnak meg. Egyik zsidó csoport se tudta végigcsinálni a kiképzési programot teljes mértékben. Egyik se. A zsiók közül csak azok értek el eredményt akik nem voltak zsidók hanem emberek voltak és ott rugdosták őket is a közösségen belül. Merítettek a vallási keretrendszerből valamelyik ősük felvette a vallást de ők soha nem tartoztak közéjük. Nem kapták meg a vérimát se a védőimát ha nagy nehezen összeszedtek bármit belőle akkor letörölték a fejükből a többi fejes. A gyerek tapasztalatai is ezt mutatták. De ez azt jelentette hogy neki kell megcsinálnia és azoknak akik vele harcoltak. Le kellene menniük oda ahol ezek működnek? Akkor minden ellen menne amit meg szeretett volan valósítani. Viszont ha nem teszi meg akkor soha nem tudja megvalósítani senki se ezeket a célokat.
"Mind meg kell törnöd. Mindet. Férfit, nőt, fiatalt, gyereket."
"A gyerekeket is?"
"Péter. A zsidó anya már magzat korban elkezdi a kondícionálást és az imák megtanítását. Magzatkorban de van aki már előbb elkezdi. A zsidó gyerek már úgy születik a világra hogy tudja ezeket az imákat. Már ott elveszett. Ezért vezetik a zsidók sokszor az anya nyomán a zsidó származást, mert az anyák kondícionálják a gyerekeket ég a pocakjukban. Aki nem ezt teszi az nem lesz zsidó és a közösség kiveti magából. Ugyanaz lesz a sorsa mint a többi népnek. Leigázzák, megtörik és irányítják őket. Rabszolgák lesznek a rendzserükben. Kurvák és gyilkosok. Zombik.
Zombik. És ez most nagyon jól látszik. Szépen szopnak és nyelik a gecit átírják a házukat, odaadják a pénzüket annak aki erősebb náluk és tudja a három imát. A harmadikat csak kevesen ismerik. Azok akik ismerik a zsidók irányítói. A főnökök. Ők a fő sátánisták. Amikor két ilyen találkozik olyankor az dönt hogy ki az erősebb a másiknál.
Amikor az Öreg Byrd beépítette az álöreg anyját molochhoz apám segített neki. Ketten csinálták a rejtekajtót. Abból jöttem rá hogy a műszereinke nem látták a rejtek zugot. Mert az a csapat is szar volt. Az Öreg emberei voltak akik beépülni akartak hozzám. De a műszerek nem mutatták meg a rejtekhelyet. Ezért moloch se találta meg. Az volt a nő feladata, hogy szivassa meg molochot azzal hogy ő láthatatlanná tud válni. moloch majd megőrült hogy kiderítse hogyan csinálja. Az Öreg byrd nagyon alaposan felkészítette.
"Amikor ilyen magas szinten kell valakit átverni mindig apádat hívom fiam. Ő az egyetlen megbízható emberem. Az egyetlen."
Apu kiakadt amikor megtudta hogy mit tervezek. De ennek így kell lennie. Ők soha nem fognak leállni. Soha. Soha nem fognak megfordulni se. Még a latin sátánista szöveget használók közül is meg tudtam fordítani egy csomót. Közülük egyet se néhányat mutatóba, de azok nem használták a vérimát... szóval nem voltak zsidók csak annak hitték magukat mert felvették a vallás tételeit magukra öltötték a pajeszos cuccot de ők soha nem számítottak és soha nem is fogadta el őket az igazi sátánista zsidó rohadék horda.
Ha kifizetnek - ha megszavazzák a nagy zsidó világközösségben, könytárigazgatók feltehetik a praclikójukat ha akarnak még élni pár hónap múlva is !!! - akkor megnyitok nekik egy pár csapot hogy kapjanak pénz és ne haljon éhen a sok rohadék patkány zsidó ingyenélő féreg. De egyébként elpusztítom a földet ha nem teszik meg.
---
Egyébként akkor szavazták meg nem sokkal az után a harmadik világháborút miután az Öreg byrd megcsinálta a kiképzésemet és utána félrehúzódott és a fattyú fia vette át a szerepét. A moloch szolga előtérbe kerülése és a feladatára való alkalmassága zöld utat adott a harmadik világháborúért ujjongó zsidó rohadék foshorda előtt. Ezt akadályoztam meg én a kis csapatommal és azokkal akik bármit hajlandóak voltak segíteni.
Azt csiripelik a madarak hogy az álöreg úgy döntött megcsinálja a kiképzést, mert már semmit se tud lépni. De hiszem ha látom. Még meg a szarházik rendszere és ez azt jelenti hogy nem csinálta meg. Ez az ő döntése. Ha megteszi mgteszi ha nem nem. A feldatát nem tujda megoldani többé soha. Sikerült felállítani egy olyan csapatot akik meg tudják állítnai a zsidók legjobbjait is. Világháború nem lesz többé. De világégés még lehet.
"De elültettem pár magot." mondja az öreg Byrd szomorúan. Hallgattunk. Tudtuk hogy mennyire szomorú ez. De egy kicsit fel is vidult.
"De én nem bántam meg fiam. És ki tudja, ha a teremtő is úgy akarja akkor ez a pár mag talán szárba is szökkenhet és kihajthat hogy egy új világ - egy olyan amit te elképzeltél megvalósulhasson. És örülök hogy részt vehettem bábaként ennek a folyamatnak az elindításában."
Szóval mágnás bártunk még futja a köreit a kis zsidó csapatával. Itt fejezte be tegnap előtt baján. Működött a viszont kondícionálásom. Megmutatott mindenkit. Felvettünk minden szót amit beszéltek. És a kis biztosító csapatát is. Hogy kik támogatják őket honnan szednek pénzt kivel beszélgetnek, mit esznek és hol  alszanak és főként hogy hol hibáznak és hibáztak a kiképzési anyag elsajátítása közben. Mert hibáztak. Sokszor és sokat a lényegi dolgokban.
---
Szét kell verni a régi építményt a gyökeréig hogy egy új felépülhessen. A gyerekeket is. Utána mehetnek az AA-ba, meg az ACÁ-ba amit ők rohasztottak el. Szophatnak, nyalhatnak ingyen mindnekinek aki tudja az imákat használni és rájuk tudja kényszeríteni az akaratát. Mi ezt meg tudjuk oldani a legfelsőbb szinjeiken is. Ők már nem. Aki rendesen megcsinálta a kiképzést és tényleg a mélyben magáévá tette a céljainkat ami a teremtő akaratával egyezik!!! Azokra semmi hatással nem lesz a murmur mörgásuk a bajszuk és szakálljaik alatt. Esetleg érzékelik majd de aki nem merült olyan mélyre ebben a circus féle mocsokban az még lehet hogy észre se veszi majd. Azoknak fel kell építeniük egy észlelő mintát magukban. A többi akik sok időt töltöttek el a vérima használatával is akár - mint pl martin az öreg hírszerző aki véget vetett zsidó létére a második világháborúnak - ők is fel tudnak épülni belőle. Sok év és elkötelezettség és gyakorlás. Józanodás. 5 év jó kezdet. Aki minnél több időt töltött a vérkultúrában annál hosszab idő lehet a felépülése. De még martin az öreg hírszerző is tudott szólni hogy most ne menjek közelébe mert érezte hogy darálják az egyát a többi vérzsidó. És itt ez hatalmas feladat. A világ összes erős zsidója azon dolgozik hogy engem és őket vagy mindannyiunkat elpusztítsanak. Mégis ellen tudott állni. Martin sokkal több időt töltött ebben mint pl az álöreg. mégis meg tudta csinálni. És még lehet pár igen jó éve is. Ha a teremtő is úgy akarja és lesz elég épeszű a szarházi zsidók között akik belátják hogy hatalmasat tévedtek. És kifizetnek és megtörik a circus szabályát amit ők alkottak meg. Ha nem akkor mind meghalunk.
---
Tényleg az öreg fiával zongoráztunk, bachot imporvizáltunk. Része volt a moloch elleni felkészülésnek. nekem is meg kellett tanulnom a négyszólamú gondolkodást meg neki is. Ez része volt.
De én rájöttem hogy nekem erre nincs szükségem. Rájöttem hogy egy fejjel is elég godolkodni és cselekedni sőt az sokkal erősebb mint bármi zsidó murmur (ez a szó angolban jelenik meg és bizony a vérimából való részlet ugyanúgy mint a magyar morog szó) hókuszpókusz. Sokkal erősebb. Én vagyok a híres egyfejű... Single track mind...
---
Ja a magas zsidó mágnás kikönyörögte hogy hagyjam meg az átszervezéshez szükséges imát neki.  Meghagytam. mint utóbb kiderült a megbeszélő találkozón, ezt próbálta (sikerrel) belém hipnotizálni és mint ott akkor kiderült azért az ilyen átszervezős bilukkal azért elég komoly pénzeket ki tud venni egy trükkel. Szóval akkor meg is beszéltük hogy itt amikor ez eszembe jut és megmutatott minden hálózati tagot, utána lezárom neki ezt a lehetőséget. Szóval innentől máj 7 anyák napja nem lesz több átszervezés se meg új alap meg ilyesmi. Sőt. Az összes zsidó aki a mi bankunkban tartja a pénzét repül és kiképzők is repülnek. Mehetnek a mágnás haverjukhoz pénzért. Ők védik őket szóval ha nekik nem fizetnek akkor nagy bajban lesznek. Nem lesz még olyan utánpótlás sem ami most van nekik. És szarházi akiket tönkretettek az van bőven. rájuk kell őket uszítnai. Bár azokat nem is kell olyan nagyon... mennek maguktól is.
Az álöreget a fattyat most szivatják keményen. Akik megkapták a három imát azk tudják irányítani őket ha erősebbek mint ők. Ja az öreg tudja mindhármat. Azt hiszem. Igen tudja. De mi tudjuk őket irányítani mert amit én mixeltem nekik azzal megy szóval meg is érdemlik hogy megkapják ugyanazt amit ők csináltattak másokkal. Szépen szopógépet csinálunk belőlük is. Ők se voltak ám úgy megszadizva, miközben mindig arra hivatkoztak hogy hú nekik mit kellett kiállniuk azért hogy oda eljussanak ahol vannak... nos semmit se. Rohadék zsidó és sátánista szarházik mind. És ők jól elvoltak miközben mindenkit átvertek. Most megy a lóbaszás, a szarevés, a szopás, nyalás, ugrabugra seggnyalás és egyéb rohadék dolgok amiket ők megcsináltattak másokkkal hogy megtörjék a lelküket. Megérdemlik bőségesen és bőnyállal. Seggszétkúrást majdnem kihagytam.
És egyéb kínzási módok is játszanak. Mehetnek dolgozni ide is meg oda is szartpucolni, kiállni saját rohadék kutyáik állandó zaklatását... stb.
Az a srác aki vállalta hogy ezt a zsidókurvát a szomszédban leszopatja mélytorokkal a férje előtt, az azt mondta hogy: "De én az öreget is meg fogom szopatni mert itt lesz akkor..." Elgondolkodtam ezen és elfogadtam a dolgot: "Hát akkor a teremtő úgy határozott, hogy az öreg fasszopó lesz..."
A mészáros meg a többi is nyomja most már. Kell nekik is a nevelés meg hogy megtanulják hogy milyen is ez ott a másik végén. Ha megunták majd megfordulnak. Persze csak ha a többiek hagyják nekik. Mert ahhoz nagyon erősen kell akarniuk kitörni és megcsinálni. Addig nem fogják ereszteni ezeket az erős embereket amíg maguk ki nem törnek az ima hatása alól. Addig szopni fognak. De megérdemlik. A világ legnagyobb hatalmú ura most szopja a faszokat és nyalja a szaros seggeket. És ezt is érdemli. Moloch szolga.
Kérje a teremtőerőket hogy segítsen neki kitörni és adja át mindegyik az életét a gondolatait a képességeit és akkor talán a teremtőtől megkapják a kegyelmet. És lesz erejük kimondani hangosan hogy ők feladják és meg akarják csinálni és segítség... De persze nekik akkor se fogunk hinni cska ha tényleg megcsinálják.
Ha az öreg megcsinálja akkor a második rendszer szarházi ága teljes egészében elveszíti a hozzáférési jogosultságát. Úgyhogy a többi szarházi igyekszik őt életben tartani hogy ne bukják el a fegyvereiket amivel még mindig támadnak engem is.
Az imamixet úgy csináltam meg hogy ezek mindenre emlékezni fognak egész életükben amit most megcsinálnak velük. Beállítottam egy gyilkos programot is ha valamelyik ne mtöri meg őket csak a pénzüket veszi el akkor az azonnali halállal jár. Ő nem játszik többé. A szabályokat most én írom.
Ha elfogadják akkor játszhatnak velük. mint ők csinálták velünk. Utána majd mindjárt fontos lesz nekk is hogy legyen rendes hajláktalan szálló, családsegítő, ne legyen hajlák nélküli és munka nélküli - mert pénzt ezek nem fognak kapni többé a circus kasszáiból. Az ingyenélésnek vége. A startvonala egy helyre tesszük mindenkinek. A későbbi stratégiai vonalat még nem írom le mert nem emlékszem pontosan.
Madj ahogy jönnek az emlékeztetők vissza.
Fekete fehér. Szép szeretkezős emlék. Ja barázdabillegető csajt is adott. Odavezérelt egy szexrabszolgát. De ha jól látom tartotta a szavát és szabadon engedte.
---
A harcsa lány végül tényleg csinált valamit a felépülése érdekében. Elkezdett beszélni arról hogy miket érez és gondol. Később letiltottam róla mindenkit azaz szóltam hogy ne tanuljanak tőle, mert átmegy a Moloch szara a tanítványok fejébe is. És át is ment. Látszik most is. Sajnálom a csajt mert olyan feladatot kapott ami szinte lehetetlenné teszi a számára hogy végre teljes mértékben átadja magát a programnak. De a ehlyzet az hogy ő se akarta megtenni. Lehet hogy tényleg volt is a személyes szinten is vonzódás, de ilyen körülmények között erről le kell mondani. Soha nem lesz gyermekünk. Soha. Ő élete végéig moloch szolga marad. Az is eszembe jutott hogy kár volt magunk közé engedni hátha kint a sűrűjében megtört volna benne a dolog, bár azután rájöttem hogy azzal csak megöltük volna. Kicsit olyan enabler helyzet ez. Felkaroltuk segítettük ő meg nem kapott elég nyomást hogy kitakarítson a fejéből. Még egy harcsa karaktert is csináltam neki, amiben megint reflektorfénybe került és körbe vették a zsidók. És meg is támadott és soszor ment is ellenünk. Engem is megpróbált megszivatni a vízen járós buliban. És tudta hogy mit csinál. Láttam rajta. Elengedtem, mert még ott javított és bevallotta hogy "levesztette a koncentrációját szinte teljesen egy pár pillanatra" de nem ez volt a teljes igazság. Meg akart leckéztetni hogy nélküle nem megyek semmire se és ő irányít. a többiek is ezt akarták a csoportjában. De ő lavírozott mert neki más céljai voltak. Nem akarta elveszíteni a lehetőséget hogy eltörje a bizalmat közöttünk. De végül sikerült neki. Lebukott nálam hogy fiolákban próbált spermát lopni hogy megtermékenyítse magát. Onnantól elvágta magát. És ez így is marad. Sajnálom mert szerettem. De majd a teremtő rendezi ezt is ahogy akarja.
---
A kalocsa béla meg a valóságban önmaga kényelméért tette amit tett. Nem a madarak védelméért. Akárhogy csavarta és csűrte a nemes célt hozva fel mentségként. De ez ugyanolyan érv mint a "nekem gyerekem van" szöveg. Pontosan az ilyen megalkuvók az érvük ellen dolgoznak. Támogatták a sátánizmust ami tönkreteszi a természetet miközben arra hivatkoznak hogy ők a természetet védik meg a szeretteiket.. Na ja. Azzal nyújtott volna valódi segítséget ha valünk tart és nekünk segít. Bár nem tudom mit csinált utána hogy segített e nekünk, de abból kiderül hogy mi a valós helyzet. HA nem akkor csak a saját kényelme érdekelte hogy azt csinálhassa amit szeret a többi meg le van szarva. Ha segített akkor tényleg fontos volt neki a dolog és hosszabb távon is gondolkodott. Ezt én innen nem tudom eldönteni.
---
Azok a zsidók akik voltak kiképzésen nálunk mind visszatértek a vérimák használatához - kivétel nincs csak az a kettő aki a második világháborúnak véget vetett. Ez a kettő három volt eredetileg de egy már meghalt közülük. Ők hárman maradtak azok közül akik a zsidó vérimákat (és nem véletlenül fogalmazok többes számban mert mindegyik a vér útján kapott erőre) alárendelték a teremtő akaratának.
Ez a csoport vadászva volt a többi zsidó által hogy a sátánista céljaik és erejük fennmaradhassanak. Ezért kevesen élték túl, csak a legerősebb egyéni képességekkel bírók maradtak meg. Viszont ők amikor valamit meg tudtak oldani az törölt mindent amit a többi akart.
A zsidó csoporton belüli "ellenállás" csak idézőjelben mert ők is használták ugyanúgy a vérimákat, többféleképpen rendelték alá az imáikat a teremtő akaratának. Ez a három akikből mára kettő maradt úgy tette ezt hogy egyszer ketten azt kérték egy kérésben a vérimával hogy mind a vérima mind a védőima csak akkor működjön ha a jövőbeni kéréseik egyeznek a teremtő akaratával. Tehát ők később már ne mtudtak semmit se variálni többé. Amikor a többi látta hogy ezek ilyen módon nem tudnak bármit átvinni amit ők akarnak - úgy döntöttek hogy ők soha nem fogják ezt megtenni. Tetszik figyelni? SOHA NEM FOGJÁK A TEREMTŐ AKARATÁT KÖVETNI! Soha. Ezért trükközni kezdtek. Zsidó szokás. Szarházi sátánista szokás. Azt csinálták hogy nem rendelték az imák használatát a teremtő akarata alá hanem csak amikor kértek valamit akkor a kérésben rendelték alá a kérés teljesítését a teremtő akarata alá. Ha nem működött akkor meg kihagyták az alárendelést és simán kérték. Szarjunk jahvéra! Ha nem azt akarja amit mi szarjunk rá!
Azután voltak sokan akik a védőimát kezdték el használni, mert annak is hatalmas ereje van. legalább akkora mint a latin vérszövegnek. Ettől lesznek olyan szépek és kiválóak a dolgaik. Ezzel csinálják meg a kirakatot, azaz azokat a dolgokat amik tényleg szépek és jók a zsidó kultúrában - látszólag. Ugyanis a védőima is a vérima által kapta az erejét. Ezért van az hogy a védőimával is visszaélnek és ezért van az hogy a védőimát egy másik imával ami szintén a vérimától nyerte az erejét lehet közömbösíteni. Az az ima amit apuval ketten szoktunk elmondani még most is felülírja a zsidók 5000 éves vérimájának az erejét pedig mi ketten használjuk csak és alig 20 éve. Akkora ereje van kettőnk elkötelezettségének és kitartásának és az életünk teljes egészének a teremtő akaratának végrehajtásával a teremtő is beleteszi ami ehhez kell. Ezt nem tudja semmi se közömbösíteni ami a vér útján kapott erőre. Mert ez nem a vér hanem a szeretet útján lett erős.
És a védőimával is lopnak, csalnak, hazudnak. A Ládonyi volt az első aki ebből a csoportból megpróbálta a védőimával hogy átverjen engem. majdnem sikerült neki - azaz sikerült neki. Pedig ott hallottam is hogy mormol valamit. Ja a mormol szó jön a vérimájukból nem a morog. Szóval amikor a Fred Frith karakterében elvegyültem ebben az "ellenálló" zsidó csoportban a ládonyi is ott volt közöttük ő csinálta a japcsi lányt a zongoránál. El tudta feledtetni velem hogy hallottam a mormolását zongorázás közben. De az Öreg Byrd figyelmeztetett rá hogy ő a védőimát használta. És akkor eszembe is jutott, hogy így is van. És ezzel is visszaélnek. De rájöttek hogy így át tudnak verni bennünket mert azt nem látom rajtuk amikor ezt mormolják. Ezért mindegyik aki eljött ak iképzésünkre ezt csinálta később.
A John Scofield is pl ezzel lett kiváló gitáros a védőima használatával. Persze sokat gyengültek itt a vége felé és ezért is volt annyira fontos nekik a mesterséges telepátia rendszere és a hozzá tartozó fegyverrendszer is, mert elgyengültek. Különösen miután a Gyulával és apuval felolvastuk hangosan a szövegeiket és tovább gyengítettük. A Fred Frith az én karakterem volt. Én írtam magamnak erre az alkalomra és feladatra. Én csináltam azóta valamelyik zsidó rohadék csinálja mert jó reklám nekik meg jó pénzeket akasztanak vele is.
Ilyen rohadéks zsidó a szögyő, a böröcz andrás, a ládonyi, és sokan mások is a nadishana, a pomplamoose, a piano guys és a többi is. Rengeteg képzőművész, tudós, író, tanár csinálja ugyanezt, de közben pl a scofield a mosszad egyik oszlopos tagja (a mosszad a sátánista háló alatti szint és keverve benne vannak a zsidó sátánisták is meg mások is) és a játékába rejtett irányító jelekkel adja le hogy a többieknek mit kell tennie. Elküldi pl a célpontot és jelzi hogy mit kell vele csinálni. Attól függ hogy milyen hangot és hogyan nyújt el. Zenei jelzőrendszer és telepátia. És rengeteg ember halálát rendelte már el ő is, mint az összes többi rohadék zsidó.
Apropó definiálom ki a zsidó.
Az a zsidó aki ismeri és használja a vérimájukat és vagy a védőimájukat. A védőimát semlegesítő imát csak egy család ismerte. Azt nem is adják tovább senkinek se. Csak a legteteje tudta: Moloch. A Moloch haverjai közül is csak az egyik ismerte az akit 20 évente kerestek meg a többiek, nem védték és nem találkoztak vele, hogy ne derüljön ki kicsoda is ő. Annyira eldugták. Őt - miután szétvertem a családját és megtörtem őket - bedugtam egy rohadék zsidó üzletébe halpucoló rabszolgának és kitöröltem az emlékezetét és rászoktattam a heroinra. Nem találták meg időben mivel nem figyeltek rá így rabszolgaként halt meg a heroin és a zsidó fosztogató rabjaként. Megérdemelte a szörnyű magányos halált.
A Moloch többi haverja nem ismerte a semlegesítő imát.
És ebből a meghatározásból kiderül hogy tényleg van kínai zsidó is, meg fekete zsidó, meg japán zsidó meg mindenféle zsidó is. Minden népcsoportba beszivárogtak és nemzettek kis zsidókat akiknek átadták a vérimákat. A Masa gyuri is megkapta az apjától a vérimát és a védőimát. Ő is volt Molochnál. Ő azt a feladatot kapta hogy törje meg a diákokat a bélában. Most jól szétkúratják a megtört diákjai a seggét ahogy ő csináltatta velük. És emlékezni fog rá mindre. Rohadék. Az apja lyukkártyás szövöszéke is fontos volt. Miért? Azért mert a zsidók nem mondhatták ki a vérimákat hangosan ugyanúgy mint a latinos szövegben abban is benne van hogy ne mszabad kimondani. Soha. De leírni szabad volt. Ez azért volt fontos mert amelyik zsidó erősebb volt a másiknál az le tudta uralni a többit és meg is tette. Kifosztották egymást is minden probléma nélkül. Ezért kellett a védőima is nekik. Egymás ellen. És azt is kitalálták hogy el is tudják felejtetni a másikkal a védi és vérimákat. és ha a másik elfelejtette akkor el tudták lopni az üzleteiket a birtokaikat a pénzüket és megcsináltathattak velük bármit. Persze hogy akarták ezt is a szarházik.
Ezért kitalálta pér zsidó hogy leírják ha esetleg elfelejtenék. Praktikus dolog felírom és ha elfelejtem előveszem. És ez nem volt benne a több mint ötezer éve megfogalmazott szövegben hogy nem szabad leírni.
De ekkor kezdett kiszivárogni és mások is ellopták. Ezért összefogtak és többen a legerősebbjeik közül a vérimával és váráldozattal együtt - amit másokkal végeztettek el, hogy a maguk pszichéjét tisztán tartsák - kérték hogy senki ne tudja többé leírni. De a zsidó fifikás jószág. Ekkor kitalálták hogy nem az imát hanem kódolt módon kódjelekkel fogják leírni. Az Masa család őrizte az egyik ilyen kódolási módot. Lyukkártyákon tárolta. A lyukkártyákkal mint a braille (vakírás) írás szerűen leírta az imát azaz nem leírta hanem kilyuggatta a kártyára majd a szövőszék ez alapján mintákat hozott létre a szövetben amit szőtt. Így jegyezte meg. Ezeket a kódolt dolgokat a többi is átvette, de moloch és társai ezt is megtiltották hogy semmiféle kódolt módon ne lehessen rögzíteni hogy ne terjedjen el az imájuk az egész világon más népek között. Ezért nem is tudják ma már rögzíteni és a masa lyukkártyáit is megsemmisíttették vele amin azokat tárolta. Sierült a gyurinak átvinnie hogy megszivasson és elhitessem a többiekkel hogy ő nem zsidó és semmi köze ehhez az egészhez... De  is egy rohadék és van egy csomó bizonyíték arra hogy miket művelt.
Apropó bizonyíték. Azok a zsidók akik megcsinálták a kiképzésemet de végig darálták a védőimájukat - azokról alig akarták a többiek elhinni hogy szarházik, mert annyira jól csináltak mindent és szépek és lelkesek voltak és segítettek hogy ihaj. De az egyik megbeszélés után szóltam mindenkinek hogy az összes ilyen zsidót állandóan figyelni kell. És a bizonyítékok csak gyűltek. kiderült hogy bizony megszivatnak minket csak ők gondosan ügyeltek arra hogy soha ne jöjjön rá egyikünk se, mindig megtervezték a fedőtörténetet és mindig a védőimájukkal operáltak - kivéve amikor ne mjött nekik össze valami mert összeakadtak valakivel aki sokkal erősebb volt mint ők mert azt csinálta tényleg amit tanítottam civilben és aktívan is. És szépen megmutatták magukat mind. El elszólták magukat itt ott hangosan is a magabiztosságuk tudatában. És mi ott voltunk és felvettük ezeket. És ma már a többiek is látják azt amit akkor még én is nehezen akartam meglátni: hogy a védőimájukkal is visszaélnek hiszen az is a vér útján született és a vér útján érvényesül. És hogy mind szarházi. Nincs kivétel. Kivétel az aki kitörölte a fejéből az összes vérimát. Jelen pillanatban kettő ilyen van. Az a kettő amelyik a második világháborúnak véget vetett. Nekik nem volt más választásuk már hiszen őket is vadászta a sátánista zsidó közösség és nem tudták az akaratuk szerint használni a vérimáikat. Tehát nekik már tulajdonképpen mindegy volt. Ezért megcsinálták amit kértem tőlük és követték a kiképzés iránymutatását. Ezért a martin - hívjuk őt is annak - aki ledobta a bombát a kezéből a megszokott mormolás NÉLKÜL a puszta tudatossága és a programunkban való elmerülése és annak mélyre juttatésa révén ellen tudott állni az egész rohadék horda vérimával való manipulációs erejének. Érezte - midnegyik érzi, érzékeli hogy mikor használják ellenük a vérimákat - hogy próbálják darálni és szólt hogy ne menjek közel hozzá. De kiállta a dolgot úgy is hogy ő szinte egy élethossz alatt használta ezeket.
Az Öreg byrd is először azt remélte hogy majd a fattyú fia megöli Molochot és akkor majd ők kitakarítanak a zsidó magázson belül. De ő is ezeknek az iméknak a hatása alatt állt. Ugyanis ez a mutatvány hogy akár két szólamban két szöveget darálj magadban és felette még valami támadást vagy kérést is megfogalmazz - ami a harmadik szólam - annyira felemészti a koncentrációdat hogy a fiziai dimenzióban cselekvésképtelenné válsz. Ezért ezeknek mi simán ki tudjuk tekerni a nyakát akkor is ha ők a legjobbak az összes harművészetekben...
Ez a hiba a vérimában van. A zsidó sátánista rendszer legokosabbjai tudtak a problémáról. És ezért is döntöttek úgy hogy minden népet megtörnek. Azért döntöttek így, mert rájöttek hogy a nép egyszerű fia,, amelyik nincs megtörve és erősebb náluk, ha odamegy hozzájuk és egy késsel leszúrja őket nem tudnak védekezni. Sokan meghaltak így. Ezért úgy döntöttek hogy minden népet megtörnek. Ezért hozták létre az első világháborút, majd a másodikat is. Hogy minden nép akkora traumát éljen át hogy irányíthatóvá váljon és megtörjön a pszichéje. miközben ők gondtalanul lopkodtak az összes létező rejtett uralmi struktúra kasszáiból és vígan éltek mint a szomszéd zsidókurva ribanc rohadék.
Tegnapelőtt beugat nekem hogy ilyen rohadék vagyok hogy ő segített nekem. Nos nem segített hanem rajta próbáltam ki az imamixemet először és ő azt hitte hogy mooch volt. Megkérdezte a spirituális tanítóját hogy ki lehetett az mert ő végig mondta mind a védőimát mind a vérimát és nem tudott ellenállni. A spirituális tanítója (handler) mondta neki hogy akkor az moloch volt és ő nem vitázna vele. Arra kényszerítettem hogy beszéljen velem és mondon el mindent amit tud. Ő egyébként pénzforgalmi elemzéseket végez. Tudatosan követi a pénzmozgásokat és ellenőrzik hogy hova mennyi pénz jutott el. Ez a dolga a sátánista rendszerben.
Ez okkult azaz telepata módon fejben végzi. Kis rohadék kurva sézpen minden kérdésemre válaszolt. Fe lis vettük a műsort és a többiek csodálkoztak is hogy ezt hogy csináltam. Nos most már értik szerintem ők is.
:-D VArázslat. Moloch és több ezer éves hipnózis. A zsidó trükk lelepleződött.
És akkor meghatározom hogy ki a sátánista: Az a sátánista aki a vérimákkal operál. Azzal ér el mindent. Azok mind sátánisták. És azok is akik véráldozattal próbálkoznak ima nélkül. Mert az egész ott kezdődött. Akik a vér útján és a szex útján próbálják megnyitni a koronacskarát és azon keresztül manipulálni próbálják a közös tudaton és tudaton kívüli erőkön keresztül a többi ember elméjét és tudatát. Ők a sátánisták. Ennek vesznie kell ha az emberi faj hosszabb távon élni akar.
De van még egy érv hogy miért kell midnet megtörni. Mert ha nem teszitek meg akkor felrobbantom az egész rohadt kócerájt.
Az Öreg Byrd magyarázta el nekem, hogy ők soha nem mondanak le ezeknek a vérimáknak az erejéről. És ha nem töröm meg őket és csak simán letörlöm az emlékezetükből, akkor nézzük meg mi van. Ők ülnek midnen fontos pozícióban mindenhol: iskolaigazgatók, cégvezetők, állami vezetők, bankok stb. Náluk van a legtöbb pénz. Nincs összetörve a pszichéjük ennélfogva mindenben jobbak, jobban tanulnak, jobban figyelnek erősebbek mint bármelyik másik nép. Ezért mi fog történni? Hát újrakezdik. Csinálnak egy új imát és a legerősebbjeikkel állandóan mondatják míg mindenki megtanulja telepata módon. És mindent folytatnak tovább. Ugyanúgy. Közben mi van a mási oldalon? Összetört és megtört pszichéjű emberek akik már sokan úgy nőttek fel hogy nem is tudják - soha nem is tapasztalták meg hogy milyen a valódi szeretet, hogyan lehet egészséges határokat szabni és közben szabadon hagyni egy nevelt gyereket. A több nemzedéken keresztül áthagyományozott nemi visszaélések is átöröklődnek mert feldolgozni se tudják őket, hiszen az emlékeiket is le tudják törölni az embereknek és amire nem tudsz emlékezni azt soha nem dolgozod fel irányíthatóvá tesz és rombol belül tovább és kívül is. Szóval akkor meg kell tenni vagy sem? nincs más választásunk. Az erőegyensúlyt ki kell egyenlíteni. Mindet meg kell törni. Amiket velünk megcsináltattak az velük is meg kell csinálni. Van technika fasza zsidó techika. Az a rohadék Moloch barát azt mondta ő nem fogja megdugni a saját lányát. Mondom dehogynem. És már nyomtam is a gombot a mixen. De nem fog felállni a faszom. Ó dehogynem van itt fasza zsidó trükk jó kis manipulációs szerkentyű amivel ti is megoldjátok ezeket a gondokat... nyomtam a gombot. Na áll már a szerszám apuci... mint a cövek mi? Jó zsidó találmány velem csináltattátok meg ezt is rohadék. Szépen megkúrattam vele a kislányát aki már akkor egy rohaék kis zsidókurva volt és odaállítottam az anyját hogy nézze. A kislány kétségbeesetten kérte hoy segíts anyu vele meg kimondattam hogy kislányom nem segíthetek mert én is egy zsidó rohadék vagyok és most meg kell kapnunk mindannyiunknak a méltó büntetést mert mi is ezt csináltatjuk más népekkel akik nem zsidók. És apuci meg baszta a kslányt véresre. Így kell őket megtörni. Rohaék dolog? Az. Meg kell tenni? Nincs más választásunk. Ők SOHA nem fognak leállni ezzel. Csak akkor amikor mind meg lesz törve a gyökerükig, akkor le fogom törölni mindnek az emlékezetéből a vérimáikat és utána miután ki lesznek anyagilag is fosztva és ki lesznek baszva mind a fontos pozícióikból - akkor leszünk egy szinten. Akkor fog elkezdődni a valódi felépülés. Akkor fogják kitakarítani az oktatási rendszert, akkor fognak olyan gazdasági rendszert építeni ami mindenkinek egyenlő esélyt ad és segíti a lemaradókat és akkor fogják megszüntetni az ingyenélést és a rabszolgatartást. Addig ő kezt soha nem fogják befejezni amíg valami a kezükben van. És ha nem fejezik be akkor soha nem valósul meg a szeretetre alapuló társadalom. Nekem is nagyon szar volt ezzel szembenézni. De az öreg Byrd-nek igaza volt. Ő nagyon jól ismerte a legtetejéig ezt a rohadt vértársadalmat belülről és miután megcsinálta a kiképzésemet utána meglátta kívülről is. A véleménye borzalmas volt de tudtam hogy igaza van. És ti is be kell hogy lássátok mind hogy ez így van és így kell lennie. megtettem mindent hogy mi ne mmenjünk tönkre ebben a folyamatban. Oda kell adni az összetörteknek, a sátánistáknak és azknak akik meg tudják csinálni ezt a feladatot. De meg kell csinálni. És van bőven olyan aki megteszi. Bosszúéhes emberek miliárdja vár sorba hogy megtehesse velük azt amit ők tettek velünk nem zsidókkal nem sátánistákkal.
Ha élni akartok akkor megteszitek amit meg kell tenni.
Ha nem akkor az egész ember ifaj eltűnika föld színéről. Mindenestől. Ez a teremtő akarata. A feladat megtörni őket hogy ők is megértsék mit műveltek és hol állunk mi hova taszítottak bennünket. A szórakozás a bosszú! Az is kell. Sok embernek csak az nyújt elégtételt és erőt a felépüléshez ha tudja ezek soha többé nem tehetik meg vele azt amit korábban. És soknak meg látnia kell a nagy mellényű mosoly lehervadását a rohadék zsidó pofákról. "A mi hatalmunkkal nem packézhat senki!" mondta a pettkó szandtner csilla nekem egyszer. Sátánista zsidó.
És ma én vagyok a legerősebb. Az imamixet a teremtő adta a kezemre. Én vettem fel. És így mindenki aki hosszú évek alatt a kemény küzdelmet vállalta most használhatja. A jól kiépzett kiváló harcos zsidók is akik használják a vérimáikat, mind le fognak térdelni és szart fognak enni, meg megbasszák a sjaát gyerekeiket és le lehet őket mélytorokra szopatni és picsát nyalatni velük meg szaros segget. Jár nekik. Muszály. Ez a teremtő akarata. Sok ezer év bűneiért kell fizetniük. De a feladat az első. Le kell hozni őket a mi szintünkre. Onnan lehetséges egy globális felépülés. Másképp nem.
A jelenlge uralkodó fosztogató gazdasági rendszert ők hozták létre. Ők hozták létre a (római jogrendre alapuló ergo sátánista... fogadd el rómát és holnapr amár tiéd az ország) a jogrendszert, a tulajdonjogot, az oktatási idomítási rendszert mident úgy álítottak be hogy aki nem zsidó az az ő rendszerük rabszolgája legyen és soha ne tudjon abból kitörni és a pszichéje össze legyen törve a legmélyebb mélységig.
Mint a rohadék zsidóribanc folyópart felőli szomszéd család. Kapnak házat autót pénzt, megtanítják nekik a nyelvet a szokásokat, hogy hol vannak a sajjánok, az igyenkurvák kiket lehet szopatni és kiket kell eltaposni ahogy csak bírják... és beköltöznek, nyitnak egy üzletet és kapják a pénzt akkor is ha nem megy nekik. Folyik hozzájuk a zsidó kasszaőrök irányítása mellett. És mindezért semmit se tesznek egy rohadt percet nem dolgoznak érte. Most csere jön. Ők mennek alulra és mi felülre. Csak azok jöhetnek velünk akik lemondanak a vérimákról és fenntartás nélkül követik a teremtő akaratát amit én igen pontosan körvonalaztam hogy merre van az irány. Nem arra amerre ők akarnak menni. És ezt most egyértelműen meg is fogják tanulni.
---
A kemény marci is letérdelt a moloch előtt az is moloch kutya.
---
Egy hónap. Egy hónap van a végső tett mégrehajtásához. most azokon múlik mindez akik a mieinknek vallották magukat. Ha nem a mieink akkor most mind meghalunk.
---
Rossz ul emlékeztem. Az Öreg Byrd nem ismerte a harmadik imát. A fattyú anyja akit Molochhoz beépített ő szedte ki Molochból hogy van. "De hogyhogy nem hallom?" "Mert olyan halkan mondom." Az öreg Byrd annyira erős volt, hogy azzal a két vérimával le tudta győzni. És azért volt erősebb mert irányba állt és cselekedett, abba az irányba amerre az univerzumot megteremtő erők szerették volna hogy menjünk mi emberek. Megakadályozta a harmadik világháborút az ő ideje alatt. Nem engedte a zsidóknak hogy megcsinálják. Ezért lett ő erősebb mint a legerősebb zsidó. A harmadik imát csak az az egy család ismerte. A Moloch család. Ez után iszonyú közdelmek árán sikerült kihámoznom pár szót az imából. Megkértem az öreg Byrd-öt, hogy beszélgessen vele olyan hosszan amilyen hosszan csak bírja. "Péter ezzel az emberrel 10 perc egy örökkévalóság. Nekem is iszonyatos erőkifejtésembe kerül megállnom előtte." mondta. De komolyan felkészítettem és sikerült. Amíg beszélgettek én rögzítettem mindent és sikerült kiszedni pár szót viszonlag tisztán. Ez alapján a könyvtárában - miután kitekertem a nyakát - megtaláltam az ima szövegét.
És mivel az egyszerű emberek ne mvoltak elég erősek, mert a rohadék zsidók megtörték őket vagy megtörették őket a többi sátánistával (ne felejtsük el hogy a latin szöveg is zsidó szöveg ugyanúgy mint a többi) ezért ne mvoltak elég erősek hogy egy közös meditációval erőssé tudjanak tenni a szeretetükkel és a figyelmükkel. Azt meg tudtam hogy a többi zsidó nem fog soha se segíteni ebben. Ezért felhasználtam a védőimát használó zsidó csoportot arra hogy megerősítsenek. Ők is kihasználtak engem én is kihasználtam őket. A vér útja mindig visszaüt. Mindig. A természet törvénye. Az univerzum törvénye.
De megkértem őket hogy ne használják a védővérimát se. Még egyszer a védőimájuk ugyanúgy a vérima erejéből lett erőssé és e miatt azok is akik ezt használják - kívülről szépek és kedvesek és csillámporosak és jól hangzik minden akkord amit lejátszanak, de ugyanazt csinálják mint a többi rohadék. Mindenkit megtörnek akit tudnak. Mindenkit. Ezután pedig rabszolgát csinálnak belőlük és zombit hogy uralkodhassanak felettük. Olyanokat kértem hogy segítsenek akik otthon is a felépülési programom erejét használták és nyíltan tudatosan gyakorolták. Ezt akkor még csak a zsidók tehették meg büntetlenül. Senki más. jöttek is páran a legerősebbek közül. Megerősítettek engem de előtte megkértem őket hogy ezt most vakon kell megcsinálniuk. Sikerült megoldani hogy megbízzanak bennem. Ők sokat fejlődtek a kiképzési programom által ezért valamennyire megbíztak bennem. Így az őerejükkel támasztottam meg magam de tisztán a vérvédőima és egyéb hatása nélkül. Ezért a szöveg amit felmondtam igen erős lett. Nagyon erős. Erősebb mint bármi amit ők valaha össze fognak tákolni. Felhasználtam a saját erejüket ellenük. A vér mindig visszaüt.
Arra is rájöttem hogy ők soha nem fognak megszavazni semmit se hogy engem a zsidó körön kívüli embert kifizessenek. Soha. Inkább vesszen minden. Egyébként is így gondolkodtak tehát ezt önmaguktól soha ne mfogják megtenni. Tehát rá kell kényszeríteni őket a többieknek. Ha nem teszik meg akkor mind meghalunk. És ők soha nem fogják megtenni.
Időnként emlékeztetni is kell őket arra, hogy a dobozaim bizony működnek és senki se tudja feltörni őket se a holdon se lent itt a földön. És hogy tényleg van bomba és tényleg úgy van ahogy mondom elpusztítok mindenkit és mindent ha nem térnek ki a rohadék életformából.
A zsidók annak idején rájöttek hogy ez nem jó, mert a vérima ereje visszaüt rájuk. Ezért döntöttek úgy hogy inkább szétköltöznek a világ minden tájára és más népeket fosztogatnak miközben ők egymást szeretik és a pszichéjüket tisztán erősen tartják. Ebből fakad az imájuk és a személyes erejük is. Az imaszövegnek is van egy saját felhalmozott ereje és a személyes erő is számít ebből a kettőből tevődik össze a hatalmuk.
---
Eszembe jutott még pár részlet abból amit a pettkó csilla mondott.
"Péter a mi hatalmunkka lsenki sem packázhat. Még te sem még akkor sem ha te vagy az öreg byrd legnagyobb kedvence."
"Valóban? meglátjuk meddig maradsz életben ha én úgy döntök hogy megöllek."
A Csilla elgondolkodott. Mérlegelt. "Ő ölte meg molochot. Akkor erősebb mint én hiába használnám a vér és a védővérimát. Amúgy ima nélkül meg jobban verekszik mint én. Semmi esélyem hogy megöljem." majd elfordult.
"Lehet hogy engem meg tudsz ölni de mindannyiunkat nem."
"Azt még meglátjuk."
---
Gondolkodtam egy végső megoldáson is. Hogy beállítok egy keresőmotort és azonnali halállal leirtok mindenkit aki használja ezeket az imákat. De ezt azért vetettem el mert már akkor elkezdtek más alternatív imákat kitalálni és a vérimájukkal ugyanúgy erőre emelni mint a többi imájukat. Csináltak is jó pár verziót a védővérimájuk mintájára. Hogy a keresőim ne találják meg őket. De ezek se működnek az én támadó verziómmal szemben azaz moloch harmadik imájával szemben. Az erősebb mint az övék és az imamixem semlegesíti emezeket. A harmadik imát ugyanis úgy alkotta meg az írója, hogy mindenféle védelmet semlegesít nem csak azokét.
Ja és bizonyíték az is hogy a védőima is a vérimából kapta az erejét - mert ezen is nagy vita volt a zsidók és közöttem ők azt állították hogy az nem onnan ered, de onnan - hogy semlegesíteni lehet egy másik imával ami szintén a vérimából ered. Ha nem onnan eredne nem lehetne semlegesíteni egy ugyanúgy a vérimából származó akármivel. A vérimában pedig benne van egy alapvető hiba. Ja bizonyíték az is hogy a védőimában nincs benne az alapvető hiba ami a vérimában benne van a fizikai szellemi dimenziók kérdésével kapcsoltban, de mégis azok a zsidók is kaik csak és kizárólag a védőimát használják ugyanúgy uralhatók a harmadik imával és náluk ugyanúgy megjelenik ugyanaz a probléma mint ami a vérima használóknál: egy erősebb emberrel szemben alulmaradnak. A vérima hibája akkor is megjelenik a védőimában ha az már abban nincs is benne. De nem csak az jelenik meg. Az a csoport is amelyik csak a védő(vér)imát használja - ők is ugyanazt csinálják mint a többi zsidó. Ugyanúgy eltaposnak bárkit aki útjukba kerül és kifosztanak gátlástalanul mindnekit aki gyengébb mint ők. És amikor olyannal találják magukat szemben aki a mi utunkat járja és nem működik vele szemben a védőima ereje - amivel megpróbálják leuralni az elméjét és irányítani akarják - akkor visszatérnek a vérimához. Itt volt egy ilyen rohadék nemrég akinek fel is vettük a beszélgetését korábban amior szembe került az egyikünkkel.
"Nem megy a védőimával. Ez a fazon valahogy sokkal erősebb."
"Szivasd meg akkor a vérimával."
"Jó."
"De erre nem emlékezhetünk le kell törölnöd az emlékeidből, mert rájönnek a gyerek emberei."
"Rendben."
---
Könyvtár. Belibben egy csávó kicsit leharcolva.
"Gyerekek nagyon nagy baj van. Nem ér semmit a védőimánk."
"Tudjuk mi is szopunk. Itt a gyerek, és mindent hall vigyázz."
"Mondjuk akkor együtt a védőimát akkor nem hallja."
"Kifosztottak mindenemből. Elvették a teljes vagyonomat két hete az utcán élek és minden sarkon leszopatja magát velem valaki. Valamit ki kell találnunk, mert így végünk van."
---
Volt egy csaj aki úgy kicsit ellen tudott állni hogy a védőimát mondta kétszer egymás felett eltolva időben kánonban. megtanulta úgy is. Kicsit ellen tudott állni. De akkor lebontottam neki a feladatot és tettem még egy mixet a tetejére neki. Nem akart lemenni abba a szarevő szexklubba ahová engem akart annak idején levinni. Pontosabban le is vitt mert ne mtudtam mit akar. De én kitörtem onnan. Ő nem tudott. Amikor meglátta a bejáratot akkor döbbent rá hogy mi ez a hely.
"Én ide be nem megyek." mondta.
"Aha rohadt kurva, szóva lte voltál az. Te irányítottál ide. Emlékszel erre a helyre te rohadt ribanc... no akkor most szépen cska egy lépést előre. majd még egyet."
Szépen elvittem az ajtóig ott felemelte a kezét hogy megtámassza magát az ajtófélfában. Tedd le a kezed. most felejtsd el hogy mi ez a hely csak a feladatra koncentrálj. Le kell jutnod a lépcsőn." lebontottam neki a feladatot apró részletekre és elfejeltettem vele hogy mi a za hely. Úgy már szépen ment lefelé. De a programomba beletettem ezeket a lehetőségeket is sokféle verzióban. Végiggondoltam a védekezési lehetőségeiket. Ezért kelett a tetejét nekem megtörni. Hogy jól felfejleszzem az imamixes programomat. A martis kis lánykája volt ám ez a kurva. Olyan szépen kiszopta a szart a csávó seggéből hogy még mosolygott is hozzá. Nyelte és csámcsogta a kakit. Utána hányt a wc-n a rosszulléttől. "Rohadék" mondja nekem amikor kérdem hogy hogyan ízlett a kaki. "Rohadék én? Te irányítotál ide engem kurva ezt akartad velem megcsináltatni. csak én erősebb vagyok mint te én kitörtem és kinyírtam a rohadékodat. Te miért nem törtél ki? Azt mondtad azért irányíthatsz engem mert te felsőbbrendű vagy mint én. Akkor beszélgessünk arról hogy hogyan is vagy felsőbbrendű most miközben szart hánysz mert szart ettél... Akkor hogy is van ez? Zsidókurva."
Szép kis szarevős videó lett. Apropó levetettem vele a maszkot és úgy csináltam meg ezeket. Ha esetleg majd valaha maszk nélkül szeretne élni akkor elővesszük ezeket a videókat és lejátsszuk neki hogy véletlenül se felejtse el milyen felsőbbrendű és hogyan. Egyébként mindegyikkel levetettem a maszkot amikor megtörtem hogy a valódi személyisége törjön meg ne valami álca, amit a maszk levételével majd eltávolíthat magától.
---
Volt egy srác egy a latinos sátánista körből aki elég őszintén beszélt velem. Azt mondta ő a vér útján fog élni és úgy meghalni és ettől nem tágít. Megegyeztünk hogy ha segít nekem és tartja magát a megállípodáshoz akkor odaadom neki a zsidók vérimáját a védővérimát és a harmadikat is ami semlegesíti a védelmüket.
"Tudsz óhéberül?"
"Peti mindenki aki sátánista tud óhéberül. Az a sátánizmus alapja."
"Megtanultál négy szólamban szöveget mondani ahogy kértem?"
"Meg."
"Adok egy listát nevekkel és címekkel. Ha tartod magad ahhoz, hogy csak ezeket csinálod meg, akkor eltakarítunk utánad és hagyni fogjuk hogy a szórakozásodank élj. Ha nem akkor megöllek. Vagy sorsodra hagylak."
"Rendben. De én meg is fogom ölni őket, és megnyúzom őket a családjuk előtt." nézett rám kihívóan.
"Jó. De csak azokat csinálhatod akik a listán vannak." A srácnak kikerekedett a szeme.
"Hohó... mi történt Peti semmi szentbeszéd hogy ne kínozzak senkit meg amitket szoktál? Hogyhogy? Mi történt?"
"A teremtő úgy határozott, hogy ez lett a feladatom hogy törjem meg a teljes zsidó társadalmat. Mindet. Én viszont nem tudom egyedül megtenni. Ezért kellenek olyanok mint te akik megcsinálják."
"Akkor most feladatot végzek neked?"
"Nem. Te nem feladatot végzel. A feladatot én végzem. Te szórakozo és imádod tönkretenni az emberek életét. Én egy egyezséget ajánlok neked, hogy ha ehhez tartod magad akkor segítek azzal hogy eltakarítok utánad és nem öllek meg és ne mállítalak meg. De ez csak addig áll, amíg azokkal csinálod a kedvtelésed akk rajta vannak a listán. Abban a pillanatban hogy mást csinálsz magadra hagylak és le is fogunk törölni a színről. A mieinkhez nem nyúlhatsz, de ők be is fogják verni a pofád ha megpróbálod, és sok más emberhez se nyúlhatsz akiket noha tudsz irányítani de nem bánthatod őket."
"És ha bemegyek egy boltba és elveszem ami kell?"
"Nem. Vedd el ezeknek a pénzét és használdd azt. És hagyj mindegyiknek a cslaádjában túlélőket de brutálisan megtörve. Szedj ki belőlük mindent vedd el mindenküket és abból élj. De egyébként amíg en mezt csinálod másokkal nem kegyetlenkedhetsz csak velük."
"Jó. De én be fogok költözni hozzájuk és nem csak a kézpénzt fogom kiszedni belőlük hanem a kötvényyeiket és minden mást is."
"Jó."
"Mi történt hogy így belemész ilyen alkuba?"
"Az hogy rádöbbentem hogy mindegyik zsidó ugyanazt teszi. Nincs különbség. És ők el fogjá kpusztítani a földet. Nem állnak le. meg kell őket állítani. És nincs más módja mint el kell őket is gyengíteni, hogy gyengébbek legyenek mint a többi nép. Másképpen nem lehet megállítani őket."
---
A rohadék vizus tanítóbácsi is mormolta a vérimát hogy "velün kne mfogsz kibaszi mi akkor is emékezni fogunk az imáinkra ha kitörölöd százszor a fejünkből..." előszedte a masa féle kódolást amibe belerejtették az imakódokat... hahaha jól van jól van. Így végül nem amardt más választásom mint elterjeszteni az imáikat. És kinek terjeszthettem volna el akik megtörik őket szivesen? Hát azoknak akik a vér útján éltek és alig várták hogy őket ölhessék és foszthassák ki és alázzák meg. A latinos és más sátánista embereknek.
Ők nem hagytak más megoldást. A teremtő akarta így? Hát nem ő nem ezt akarta, de meghagyta nekünk a szabad választást. mivel a zsiók nem akarják a teremtő akaratát követni ezért kénytelen volt komolyabb eszközökhöz nyúlni hogy megértesse velük mit is akar ő. Nos nem azt hogy ők kifosszanak és megtörjenek mindenkit.
---
Apu is használta a védőimát. nagyapám átadta neki a vérimát, de az anyja elfelejtette vele. És emg is magyarázta. "Nézd meg mi lett apáddal és mit csinál. Ezt a vérimának az ereje tette vele. Megőrült és kegyetlen lett. Te ne használdd ha nem akarsz ilyen lenni." Szóval apu a védőimát darálta amikor az erdőt akarta védeni. Később megkértem hogy felejtse el azt is. Megtette, akkor kezdék el minden oldalról rugdosni és szivatni. Nagyon haragudott rám mert többnyire nem emlékezett arra hogy miért kértem erre. De lassan megértette és rádöbbent hogy igazam van. Amikor beszereltk a molochnál a rejtekajtót akkor is darálnia kellett mindkettejüknek hogy a moloch soha ne vegye észre a rejtekajtót és meg tudjuk szivatni. Apropó azt a szigetelési eljárást is én találtam ki hogy senki más ne tudja megtalálni semmilyen műszerrel sem. Utána megkértem az öreget hogy segítsen apunak újra elfelejteni és hogy soha többé senki se tudja neki visszatanítani egyik vérimát se. Apu is belement és működött. nekünk próbálhatnak visszatanítani ilyen imákat semmire se mennek vele. Nekem is egyszer felvillantoták hogy olvassam el. Megnéztem és lapoztam tovább mint érdekltelen ismeretlen szöveget. Hahaha. Mi nem vagyunk zsidók. Mi emberek vagyunk.
Apu és én. A többit nem tudom.
A zsidó az aki ezeket használja és fosztogat és mások kárára pusztít hogy előbbre jusson felelősségvállalás nélkül.
A védőimás csoport látom visszatért a vérimához. Kezdenek annak látszani amik. Szarháziknak.
Apropó a zenék többsége amiket hallgattam szinte mind a védőimás csoport művei. Mivel apu hasnzálta a védőimát korai gyermekkoromban így arra kicsit érzéketlenebbé váltam. Ezért ezzel meg tudtak szivatni és irányítani is tudtak. Ezért nem vettem észre sokszor hogy szivatnak. A vérimát használókat látom. A védőimát használókat nem veszem észre, csak úgy hogy vonzódom hozzájuk. Ezért szólnom kellett azknak akik kívül voltak ezeken a körökön hogy elemezzenek mindenkit akihez vonzódom hogy mit használ és figyelniük is kell rájuk.
Emlékeztetni is kell őket arra rendszeresen hogy mi történt velük. Mert a sátánisták letröli kaz emlékezetüket hogy irányíthatóak maradjanak. Nekünk emlékeztetni kell őket mindenre hogy ők is mindig emlékezzenek rá amikor ők ették a szart amikor ők dugták fe la nagy műfaszt a seggükbe olyan mélyre hogy felszakadt a belük... mint a masa most nemrég mert ő is ezt csináltatta a diákokkal hogy megtörje őket az igazgatóval együtt...
---
Ja az öreg Byrd-el csináltuk a második rendzert nem a fattyával. Tényleg. Ezért nem is tud mindent az az álöreg erről a rendszerről. Az öreg byrd ponotan a zsidóknak a vérimájukhoz kötötte a telepata rendszer használatát és a fegyverrendszer használatát. Csak azzal tudják kapcsogatni a telepata rendszert. Ezért amikor elkezdtek új imákat gyártani akkor elestek a telepata rendszer kapcsloóitól és azonnal meggyengültek... A technikával pótolt pszichikai erőhiány azonnal kibukott.
Persze a zsióság nagy részénke fogalma sincs arról hogy nem a védő és a vérimájuk ereje köhögteti az áldozatot meg nem az állítja fel a faszát hanem egy igen sokféle ravaszságga lelterjesztett elektroniuks alapú rendszer ami telepata vezérléssel működik és a vérima és a védőima a kapcsolója meg a kérés... sokan nem tudják ezt és még most is azt hiszik hogy az imájuknak van ekkora ereje. hahaha amint egy másik imát használnak azonnal elesnek a techniai alapú telepata rendszertől... Nem tudják többé használni. Úgyhogy vissza kell térniük a vérimához meg a védőimához. A kirakat most összetörik amit a védőimás csoport jelentett. Ja akkor az tényleg scofield mester volt akit láttam. Azt hittem kinyírták és valaki más belebújt a bőrébe és ilyen szarul imitálja, de nem az ő volt, csak már megtörve... nem ment neki a védőimával a nagy gitárshow előadása. Akkor előszedte a vérimát. Kénytelen volt. Viszont így meg látszik rajtuk a rohadék vér mocska. És nem lesz olyan szép meg jó sőt visszataszítóvá válik mind. Rohad a lelke és a teste is. Eddig a többit kénysezrítették a vér útjára míg ők a tvből vagy felvételekről nézték a dolgot és mormolták az imájukat most kénytelenek lesznek újra a vér útjára lépni viszont ez fel fogja emészteni őket mind. És nem lesznek olyan vonzóak többé senki számára. Rohadékok. A vér visszaüt. Mindig.
---
Ikó is. Alessandro baricco is dorka jelezte hogy ő is irányító. De szerintem ők is védőimás csoport tagjai lettek... Szögyő, böröczA, és a többi Roxy csaj a ciranoból, a szögyő csaja, és a többi most mind meg kell hogy töressenek. Sajnálom. Eddig volt a playtime most jön a paytime.
Ja a zsidók mind csak az imáikkal tudják kapcsolgatni a telepata rendzserre kötött technikai fegyvereket. A mieink meg a kezelőfelületen. Bár sok zsidó is felkerült ezekre. Náhányan tudatossá váltak azzal kapcsoltban hogy mire alapul ma az "erejük"...
A nagy bűvésztrükk. A védőima. A vérimából fakadó alkotóerő. Mások vérén élősködő csillámporos fény. Szarhegy. De vége lesz ennek még egy hónap és vége. Örökre.
---
Apunak meghagytam hogy mindig variálja az imát és ne csináljunk ilyen szóbálványt. Tudtam azt is hogy annak igen nagy ereje lesz kettőnk elkötelezettségéből és ezek a rohadékok ezzel is vissza fognak élni ha megtudják, mint mindennel. Mert a szarházi az mindennel visszaél amivel vissza lehet élni. Tudtam hogy bemutatnak a mi imánkkal is egy véráldozatot majd hogy bemocskolják. Ezért amikor apu már megerősödött akkor mondtam neki hogy ne használja többé. Mert vissza fognak élni vele. Csak egyszerű hétöznapi tettekben próbálja megvalósítani a célunkat. Az értékeket amik szerint élünk. Minden ima. A lélegzetvétel is. Akkor is ha elfelejti hogy az. Ha eszébe jut akkor is azt tesszük. Mi vagyuk az ima. Amit teszünk és amiért kiállunk. Nincs erőre kapatott szóbálvány. Meg is tették a rohadék zsidó férgek: felhasználták egy véráldozat keretében hogy azt is vérimának használhassák és felhasználják az erejét. De nem működik. Apu variálta és azt amit mi szoktunk imádkozni azt nem osztotta meg senkinek se. Álandóan változó szöveggel meg nem tudják megcsinálni hogy hozzátapaszzák a mocskukat. Vérmocsok. Hahaha szopás rohadékok.
---
Amikor elemztem a szöveget akkor is elkezdte tekerni az agyamat. Rendszeresen kellett találkoznom a többiekkel hogy bírjam. Akkor döbbentem rá hogy ha az öreg byrd erősebb volt a két vérimával mint a moloch a hárommal, akkor az ezért volt mert ő a teremtő akaratát hajtotta végre azaz azt csinálta amit kell vagy legalábbis a felé ment jobban mint moloch. Ezért lehetett erősebb sokkal és annyival. Akkor döbbentem rá hogy nekem véletlenül se szabad ezekkel operálnom, mert akkor eszembe jutott hogy mindenkinek megtanítom és nyilvánosságra hozom. Hogy akkor legyen úgy hogy a legerősebb győz vagy mindenki elpusztul. De rájöttem hogy nem ez a teremtő akarata, hanem az hogy senki ne csináljon ilyet. mert ez a csoport mind szarik arra hogy a bolygó élhetetlenné válik. Szarnak rá. Majd folytatják egy másik univerzumban...
 Ezért őket meg kell állítania azoknak akik még élhető helyként akarják ezt a bogyót fenntartani. Vagy mind meg kell ölni vagy mind meg kell törni. Az is eszembe jutott hogy beállítok egy keresőmotort és kivégzek mindenkit. A végső megodás. De akkor nem sok ember maradna életben... másrészt akkor átmentenék magukat valamilyen más módon. Más imával vagy csinálnának újat stb. Nem megoldás. Meg kell tanítani ezt a tudást mindenkinek. Hogy a vér útján szerzett dolgok vért szülnek az egész közösségre nézve. A föld lakóközösségére nézve. Vért és végső pusztulást.
...
"De akkor most már én is zsidó vagyok ilyen módon?" kérdi a srác..
"Igen. De eddig is az voltál. A latin szöveget is ők csinálták. Annak az ereje is a zsidó vérimából lett. Csak nem tudtad hogy az vagy. És ugyanaz lesz a te sorsod is ha ezen az úton jársz. Ugyanúgy fogod végezni mint ők. De ha le akarsz réni a vér útjáról oda kell madj jönnöd valamelyikünkhöz és hangos beszéddel segítséget kérni. Ki kell mondanod hogy le akarsz térni a vér útjáról segítsetek. Akkor segítünk és akár ágyban párnák között is meghalhatsz mint ahogy ők is teszik. Segíteni fogunk."
...
A fekete fehárruhás csaj is az öreg embere volt. Hatalmas feladata volt. különlegesen érzékeny csaj. Miközben a feladatát végezte az öreg szexrabszolgaként is használta. Sikerült kivennem onnan, de a pszichéjéhez nem nyúlhattam hozzá mert akkor ne mtudta volna elvégezni a feladatát. Ő tartja nyilván az idősebb nemzedékek valódi neveit születési adatait és egyéb fontos tudnivalókat. Ez azért nagyon fontos mert ha nem tudod ki vagy nem is tudsz felépülni sem. Ha ne mtudod mi történt veled nem tudsz önmagaddá válni és nem válhatsz erőssé. Ezért ezt meg kellett odania az öregnek hogy valahol tárolva legyen. A csaj képességei iszonyatosan erősek. 10-15 emberből álló csapat veszi át a feladatát. Képzeljétek el...
Szegény nem tudott emiatt felépülni, mert ne mváltoztathattam a pszichés szerkezeten a fejében amit az öreg úgy alakított ki ahogy azt ő meg tudta oldani. most átveszik mások a feladatát és elkezdheti a felépülést. Eddig nem csinálhatta.
---
Mint a folyó. Egyik parton rombol a másik parton épít. A zsidók mindent a vér erején és a vér útján csináltak. Az építkezést is. Ezért az egész kócerály a pusztulásba haladt. önmaga és környezete elpusztításába. Az egész sátánista szarhegy ezt csinálta. Közben voltak minden népen belül is olyan csoportok mint a matyi apja is, akik rájöttek hogy ez így meg úgy nem jó, mert a vér mindig visszaüt a közösségre, meghalunk és elveszítünk mindent ami fontos, ezért a teremtő akaratát kell mindig követni és figyelni és kitalálni. Akkor nagyon erősek leszünk. A legerősebbek. Ha azt csináljuk. De ez a sátánista gondolkodás ezeket az embereket tudatosan irtotta, mert ők meg tudták őket állítani és meg tudták őket ölni.
Nagyobb erejük volt mindig. Mégis sikerült pénzzel hatalommal, szexxel és más egyebekkel újabb és újabb embereket maguk alá gyűrniük hogy csatlakozzanak, majd miután megtörték a pszichéjüket irányítani tudták őket. Eltörölték a fontos tudást az elméjükből is. És megölték őket ha tudták. De először mindig megpróbálták őket felhasználni hogy romboljanak ők is és gyengüljenek meg azáltal hogy nem a teremtő akaratát hajtják végre.
Fekete fehér. De mind a fekete mind a fehér a teremtő akarata alatt fekete és fehér. Az irány ugyanaz. A feladat más. A szeretet törvényeit megtanítani. Aki már nem hajlandó követni azt tűzzel vassal.
---
Vár állot mos kőhalom, kedv s öröm röpkedtek.. halálhörgés siralom zajlik már helyettek... Vajh de bűneink miatt gyúlt harag kebledben s súlytád villámidat dörgő fellegekben?
---
Szóval nincs szóbálvány. nem gyártunk imákat. Mi vagyunk az ima. Az elkötelezettség az állandó gondolkodás hogy amit teszek az vajon beleillik e a teremtő tervébe és akarata alá hogyan kell megtennem és miért. És a tetteink.
 ---
Tegnapa kenus csávó is mormolta a vérimát a türrnél, azt kérte közben hogy tudjanak engem irányítani. Végül sikerült is nekik. Vetettek velem eg alkoholmentes sört egy csokit meg egy narancsot meg egy nagy szem nagyon drága epret. :-D hát erre elég velem szemben a vérimátok. Amit úgy egyébként is megtennék arra rá tudtok venni. Másra nem. A tetteim a gondolataim a képességeim mind alárendletem a teremtő erőknek és a pusztító erőknek amit minden emberi hatalomnál nagyobbak és erősebbek. Az univerzumot megteremtő erőknek. Azt teszem amit kell. Persze a többi mebr megpróbál kitérítani és néha sikerül is nekik bizonyos mértékben, de mindig tartom a lényeg ikérdésekben az irányt. Mindig. És amikor nem akkor a többiek ha van még ilyen másik szólnak és jelzik. Ha nincs több ilyen ember, akkor számomra értelmét vesztette a dolog. Nem érdekel az élet. Egyedül nincs élet. még egy hónap. De rohadt hosszúnak tűnik. Utána vége. Ha vannak még olyanok mint én és tesznek is akkor folytatjuk. Még rengeteg tennivaló van.
---
fekete fehár csoport azt hitte hogy majd akkor ők fogják használni a mi imánkat véráldozati szövegként... mert az erősebb mint a zsidók imái mind. Nos tévedtek és ezt keserves úton fogják megtanulni. Sajnálom. Azért is gondolta fekete fehér barázda csoportunk hogy ők nagyon erősek, mert a fekete fehár csajt nem tudtam megfordítani... azt hitték hogy ne mtudom feltörni. Pedig azért nem törtem fel, mert annyira fontos amit csinál hogy nem tehettem meg. Úgy kellett hagynom. Vérző szívvel ugyan de nem volt más választásom.
---
hahaha mészáros nem menekül a lóva lvaló baszás elől. megkapja még ha sikerült is nekik engem becsapni esetleg hogy megvolt most biztosan megkapja. Meg is érdemli. Segítsünk a srácnak hogy meg tudja csinálni.
---
Ja most azzal operálnak hogy én is darálok valami imát magamban... hahaha hát nem. Nekem nem kell semmi. Ezt nem tudják megérteni ezek a rohadékok. És szerintem soha nem is fogják megérteni.
---
Itt a végén sok emberünkenk kell csinálnia a pusztító feladatokat. Hogy mindenhol érezzék a teljes hatalomtól való megfosztást. Hogy tehetetlenek. Ezt beléjük kell verni. Elég volt belőlük.
---
Joci is szomszéd az is. Pál Ferit csináló is védőimás csoport. Ja és a raktárosaink is... ajajj akkor most bukták a raktárat amiben a pénzüket tartották... Szar ügy meg a bankot is... még szarabb. Mészáros most tényleg megkapta a lófaszt a seggébe. A többi is szopik. Az álöreg már vagy 500-on felül szopott faszokat. Eddig mindig ők csinálták ezt másokkal most mi csináljuk velük. Persze azok akiket ők megtörtek.
A kocsmáros dani is beépülős volt de neki a nagyapja próbált a zsidók közé beépülni és átadta a feladatot az unokájának is... Íme a harc ami több ezer éve folyik.
A latin sátánisták mindig arra hivatkoztak hogy ők harcotak a zsidók ellen de ellenük nem lehet felvenni a harcot másképp mint másik sátánista erővel... Holott ők soha nem támadták a zsidókat hiszen nem volt hatalmuk felettük.. Mindig másokat a rendes embereket nyúzták. Mert őket tudták. Tehát ugyanazt csinálták mint a zsidók. Sőt még brutálisabban.
Az a srác akinek átadtam a három zsidóimát előtte megcsináltattam vele hogy a latin szöveggel kérnie kellett hogy az én feltételeimmel fogja továbbadni és megcsinálni amit mondok. Tudtam hogy nem ez a terve mert felvettem mit beszélgetett a haverjával. De nekem más tervem volt. Azt terveztem hogy ha Moloch mester kutyái ilyen kitartóak és halálig csinálják a feladatot akkor az imamixemmel csinálok egy jó pár ilyen moloch kutyit azok legalább bizotsan megcsinálják amit rájuk bízok. Meghagytam neki hogy bármit megtehet velük de végleg el kell őket törni. Végleg. És csak azokat törheti meg akik a zsidó vérimák valamelyikét használják. Viszont azokat mindet meg kell törnie. Mindet. A listát mi frissítjük. Én magam adtam neki annyi nevet és címet és egyéb adatot, amivel ellesz élete végéig is. És követjük a célpontokat a rendszeren hiába mennek akárhova.
Persze nem azt kérte a latin imával hanem hogy azt csinálhasson amit ő akar. De sebaj. Jó mondom átadom. Átadtam neki az előre jól megtervezett módon.
"No és most elmondod mindhárom imát egyszerre és közben azt kéred hogy azt a feladatot csináldd amíg le nem akarsz térni a vér útjáról amit én mondok neked." Rám néz a nagy gülü szemével és így válaszol:
"Mostantól azt csinlok amit én akarok." Bekapcsoltam az imamixemet és ránéztem lassan
"Nem. mostantól azt csinálod amit én mondok neked." És elmondtam milyen kérést fog elmondani. Szépen meg is csinálta. Mi meg folyamtaosan firssítjük a listát amire felkerül mindenki aki a zsidó imák bármelyiét használja beleértve a latint és az egyéb újabb kreálmányokat. Mi irányítjuk őket. Egy páran. És meghagytam neki hogy ugyanígy adja tovább a többi haverjának az imákat. Annak aki kéri. Ezt mindenkivel megcsináltatja. És azok pedig meg is csinálják szépen, mert előtte kondícionálja őket arra hogy amint megkapják ez legyen az első kérésük. Így ilyen módon egyre több ilyen moloch kutya lesz a világban és ők már nem bennünket fognak megtörni és megkínozni és megölni és kifosztani hanem a sátánista rohadék zsidóhordát.
hahaha...
A vérőimás csoport meg hatalmasat szívott. Azt csinálták hogy átvertek bennünket de mivel a kiképzés alatt végig darálták a védőimát ezért a védőima darálása nélkül semmit se tudnak abból megcsinálni amit ott meg tudtak csinálni. Ezért ha nekünk ugranának az ima darálása nélkül akkor leütjük őket mint a szart.
Erre akkor jöttem rá amikor arra rájöttem hogy apu is mondta ezt az imát sokszor. Utána megint meg kellett csinálni a kiképzést újra úgy hogy közben nem mondta. Sokszor mondta hogy segítsen. Erre az Öreg is kondícionálta meg a sanyi is meg a többi is. Nosza akkor újra az egészet. Az elején nagyon nehezen ment. Iszonyú volt. Akkor azt gondoltam hogy itt a vége és e nélkül nem is lehet semmi eredményünk. De kitartottam. Rájöttem hogy valaki a vérimát mondta el hogy ne menjen. Na mondom velem nem basztok ki. Addig dolgozok rajta amíg menni nem fog. Nem is volt más választásom. Úgyhogy megcsináltuk nélküle is. Állandóan javítottuk a hibáinkat. Állandóan. Rengeteg volt. De végül a végére az eredmény még brutálisabban jobb volt mint amire számítottam. Elképesztően erőse lettem. Akkor basztam le a Pistinek is egy akkorát hogy az Öreg byrd megtiltotta hogy még egyszer akár játékból is bunyózzunk. Az már nem volt játék. Belső vérzése lett, komoly sérülés. Pedig nem akartam bántani csak felidegesített.
Szóval jó lett a dolog. Apunak még nehezebben ment viszont mint nekem. Ő több ideig mondogatta a védőimát úgyhogy neki sokkal több idő kellett a felépüléshez. De a végén ő is olyan jó lett mint én. És meg is erősödött.
Azután eszmeb jutott hogy a többiekkel is megcsinálom a moloch kutyi trükköt. A mieinkkel akik azt mondták hogy a mieink és tényleg úgy is viselkedtek. Először megkérdeztem de azután elgondolkodtam ezen. Végül is ha úgy akkor ki kellene próbálni hogy melyik működik igazán. De akik maguktól megtartották az irányt azokkal nem csináltam meg. Akik ide oda ténferegtek azokkal megcsináltam. Hogy tartsák az irányt. Hogy a sátánizus építményeit rombolják le és építsék helyette a szeretet törvényére épülő társadalmat. Azt amit én csinálok és amit megtanítottam és elmagyaráztam nekik részletesen. Úgy voltam vele hogy ha ne mteszem meg akkor ezeket is megfordítják vagy kifárasztják és megtörik újra. A moloch erő meg végül is a teremtő adománya mégha ő a vér útján is fért hozzá, de én nem a vér útján használom. És szükség van rá. Úgyhogy csináltam még több moloch erővel támogatott embert akik már emberek voltak de gyengég és megtörték őket. De ők belülről fakadóan ezt az irányt akarták. Halálig. Építkezünk és romboljuk a rosszat.
Azután felvettem egy mixet magamnak is és magamat is kondícionáltam hogy én se tudjak eltérni ettől a feladattól amit vállaltam. Soha. Halálig. Kértem a teremtőt hogy hiánytalanul át tudjam adni amit megtanultam és mindenkit hozzá tudjak segítei ahhoz hogy mindenféle vérimák nélkül a tiszta erő használatával meg tudja tanulni az egész anyagot. Hogy erőt és kitartást tudjak adni nekik és segíteni tudjak nekik. Kértem hogy ők is hiánytalanul tudják továbbadni amit tanultak azoknak akik képesek a teljes őszinteségre és hazudjanak azoknak akik nekik is hazudnak és ne adjanak át lényeges dolgokat azoknak akik nem teszik ugyanezt.
A dolog működött. Ezután olyan tanítványaim lettek azokból akik megértették az egészet mert teljes és alapos őszinteséggel elmondtak mindent amit tudtak a világról - akik ugyanolyan alapossággal meg tudják ugyanezt tenni másokkal is aki kezt megeszik. És hazudnak mindenkinek aki hazudik nekik.
Ezért nem tudják átverni a kiképzési anyagot átadó kiképzőimet. mert erősebb erő hajtja őket mint amivel ők élnek. Az univerzum pusztító és teremtő erői együtt. Moloch tanítványa lettem, majd az új moloch mester aki több is annál. Én a szeretet törvényét képviselem. Ő a halál és a pusztulás birodalmát. Én a legfelsőbb hatalommal élek ő csak a vér erejével élt.
Apám is ezt teszi. Vele is megcsináltam. Ő volt az első. Én lettem a moloch erejének örököse. De attól több vagyok. Kiegészítettem azt a szeretet a valódi szeretet erejével. És most elpusztítom a sátáizmus kreálmányait legyen az élő vagy egyéb és felépítem a szeretet társadalmát ha vannak még mások is akik ebben részt akarnak vállalni. Ha nincsenek akkor ez a világ elpusztul. A Földi letnek vége lesz.
Ja a BAgdy-tól is kértem pár embert erre a célra. Akkor ő még nem tudta hogy mi a helyzet és azt hitte hogy át tud verni. Ezért adott egy pár embert. Ezeket is a moloch imamixxel kondícionáltam. Ők most megtörnek mindenkit aki a zsidó imák bármelyikét használják. Halálig ezt fogják csinálni. Kis Moloch kutyik. És látom szépen dolgoznak is. Az EJF-en megtrönek minden rohadék sátánistát. Van belőlük elég. Ma akt oda beengednek az mind az. Az oktatás az egyik fő terület ahol az embereket kondícionálják és megtörik.
Innentől ezek mind meg lesznek végleg törve akik ezt irányítják és ki lesznek fosztva. Mind. Addig megy így amíg egy is él közülük. Amíg lesz egy aki a zsidó vérimákat használja. Utána ha már nem találnak ilyet akkor felhagynak vele. Ha megint megjelenik egy akkor újrakezdik. Halálig. A wesselényi utcai csávó azt hitte hogy ő erősebb mint én és ezért nem tudtam feltörni a fekete fehér csajt. hahaha most megtanítom neki is hogy nem egészen így áll a helyzet. Szopik ő is szépen mint a torkos borz. A csapatával együtt. Nekik is meg kell tanulniuk hogy ki a király...
A hexenküche második csapata is védőimás csapat volt. Röhögtek a csillán miközben ők is zsidók voltak. most is azok. Akinél megvan a játék az mind oda tartozik. mehetnek ők is a listákra. Valaki majd megy értük is. Ezért vitte a kislány a védőimás raktárosokhoz az emlékeztetőjét. Megmutatta hogy kikhez tartoznak. Apu is emlékezett hogy hányszor bazta át őt ez a banda.
A magas vékony is meg a boltos is... "Lehet hogy ő is használta." "Ha használta volna akkor már a miénk lenne." A miénk... mondta a mányi. Aki a vér útján él az úgy is fog kiszenvedni. Még egy beszólás és élve lesztek megnyúzatva.
Mac mesterék is oda tartoznak. Ők is szívni fognak most.
Mindegyiket végleg meg kell törni! Végleg. Épüljenek fel utána ha tudnak. legyenek olyan szépek és jók meg hetetségesek mikor eszükbe jut hogyan nyúzta meg apuci vagy anyuci a tesójukat vagy vágta le a kezüket lábukat... Vagy baszta meg őket. Énekeljenek olyan szépen mint most. Csináljanak olyan szép dolgokat és alkotásokat. Meg olyan szép és jó muzsikát...
"Everyhting must go..." énekli az ikó... mindennek mennie kell... hát akkor legyen. Ha ez a teremtő akarata. És egyre több ilyen kitartó moloch kutyi dolgozik ám. Egyre több és több. De van mit csinálniuk. A legteteje és a közepe is mind sátánista és ilyen szóbálvány erőkkel dolgozik. De már nagyon vérzenek sok sebből.
Halálig. Molochnál erősebb mester lettem. És a tanítványaim is ilyenek. Az igaziak. Az emberek akik soha sem használtak vérimákat.
Gyertek próbáljatok meg megverni. Megöllek benneteket mind. A matyi belülről egyes. Akiket a bagdy embereiből csináltam azok a moloch koktéltól lettek moloch kutyik. Megtröték őket már most a pusztítóerők szolgái. Pusztítják a sátánistákat lefelé. Szopatnak nyalatnak mindenkit és szart etetnek velük. Amit ők csináltak eddig a gyerekekkel hogy megtröjék őket.
Aszongya nekem a magas vékony hogy köszönjük a raktárat... Hát szivesen. Bár most szerintem szívják a fogukat és már támadnak is... hahaha engem nem érdekel, ha nem valósulhat meg amit akarok akkor elpusztítom ezt az egész rohadék hordát az se érdekel ha én is megdöglök. hahaha jó ez a Moloch koktél mi? Letérdelnek a legerősebb fejeseik is. Esznek szart szopnak nyalnak odaadják minden pénzüket. Most rajtuk a sor. Halálig vagy amíg meg nem fordulnak teljesen. És amint visszafordulnak megint mennek a levesbe rotyogni.
Hajj de édes a bosszú. A moloch kutyik szépen kondícionálják is az áldozataikat hogy ugyanazt tegyék amit ők csináltak verjék szét saját családjukat. Ezzel ki lesz véve a kezükből a támaszték. Elvesztik a nagy magabiztosságot amivel eleddig uralkodtak az emberek felett. Nem lesz hová visszavonuljanak és feltöltsék magukat. És mindehhez mosolyogniuk kell. hahaha ahogy ők csinálták. Amit ők csináltak velünk emberekkel.
Szóval ezek nem fognak fizetni. Azt nektek kell kiharcolni nektek akik azt mondtátok hogy egyet értetek velem az adatok és a bizonyítékok fényében. Ők soha nemfognak kifizetni. inkább pusztuljon a föld és mindenki ha ők nem lehetnek az urak. Tehát csak rajtatok múlik hogy ti akartok e eléggé élni vagy sem.
Rohadék zsidók. Zombik. Ők mind zombik. És alaposan kibasztak magukkal. A védőimás csapat a legjobban. Nem tudnak semmit se megcsinálni anélkül hogy ha nem darálják a védőimát... hahaha a vér által szerzett tudás és képesség mindig visszaüt. Mindig. És ha nem az egyénre akkor az egész közösségre akik ilyen módon fosztogatnak. kérdezzétek csak meg a Matyi apját. Ő őrzi ezeket az emlékeket. most kicsit bele kell húznotok és felfüggesztei a kiképzéseket is. Az utolsó megbeszélésen amilyen arány volt úgy. 14:1 Egy épít 14 rombol és kényszerít őket hogy fizessenek ki. Ezen most nagyon sok múlik. Minden.
---
Varga gabi is letérdelt moochnál, Guriga a fotós is védővérimás, Egon is, Évi is, Magdali család is. Gebauer család is...Kalocsa Béla is azért tudott engem is meg aput is megszivatni mert védővérimás. Az öreg Byrd felejtette el a mamával és anyuval ezeket az imákat. Felejtse el örökre és ha valaki vissza akarná tanítani azonnal felejtse el az összes szavát. A wesselényi család feje a mosszad fő irányítója. "Nagyobb hatalma van mint gondolnád." mondta byrd. A mi imánkat használják vérimaként ma. Azt amit apuval ketten mondtunk sokat. A szarházi az szarházi. Ezért nem gyártunk előre rögzítetten leírt imát. Ez egy jel volt a teremtőtől hogy ne csináljunk újabb nagy erejű fix szöveget, mert abból is vérimát csinálnak. Ezért variálunk állandóan és mindenki maga fogalmazza meg a maga nyelvi imáját és mindig máshogyan. Ezért tettük a tetteinket imává. Abból nem tudnak vérimát csinálni. Ide kellenek a mi moloch kutyijaink a nehéztüzérség. A főigazgató a könyvtárban nemmel szavazott hogy kifizessenek és a könyvtár igazgató is nemmel szavazott az a rohadék fiatal kis suttyó. Tegnap azért mondta a vérimát, és kérte hogy ne kelljen szart ennie úgyhogy neki a következő feladat ez lesz. Az izmos egyetem kurvái is zsidók. Az egyik emberünk felesége manipulálta hogy csinálja kegy olyan csoportot is akik nincsenek kondícionálva és ilyen hajtók. Azok mindegyike ránk uszította a többi zsidót és az imamixemet arra használták hogy azt is ellenünk fordítsák. A csávó felesége is védőimás. A gyerekeinek már több eszük volt, de nyilván ők is szenvednek az anya őrületétől. Sajnos az a család és az ilyen családok szét fognak menni. Ezek nem fognak lemondani erről soha.
A kántor a vizus csávó volt az aki elvágta a békés megoldás előtt az utat. Mert ő dolgozta ki a kódolások rendszerét amivel biztosítani tudta azt hogy soha ne tudjam kitörölni a fejükből azaz ha meg is teszem mindig vissza tudják idézni és soha ne vesszen el a vérimájuk meg a védővérimájuk. Ezzel elvágta a lehetőséget az előtt hogy egyszerűen vér nélkül kitöröljem ezt a szemetet az emberi faj történetéből. Ő és a kis csapata. Ezért kellett a vér útját járókat kondícionálnom hogy őket támadják. Gyakorlatilag ezért gondolom azt hogy mivel nem maradt más megoldás a teremtő ezt akarta. A büntetés időszaka ez. Több mint 5000 év mocskáért kell fizetniük. Az összes védőimás - az is a vér erejéből táplálkozik és visszaélnek vele - is megy a levesbe. Az összes sátánista támadva lesz. Ezek a moloch mixxel kondícionált vérutasok azért erősebbek még azoknál is akik a telepata rendszerről dolgoznak, mert a teremtő akaratát hajtják végre és az én mixemmel is meg vannak támogatva. Ezek az aerobikos zsidók akik bekerültek az utolsók akik még élnek abból a csoportból akiket hajtóknak beállítottam. Most elbukják ezt a lehetőséget is. Persze ők is visszaéltek vele és ők is fosztogatták saját fajtájukat... hahaha a zsidó a zsidó. Szarházi. Minden zsidó szarházi. Az a zsidó aki tudja a vérimákat. A védőima is vérima. Gonda család is.
Van egy pink csapat is. A fekete fehér mellett. A főnök pedig nem más mint a gumis imre. Mindig van rajtuk valami rózsaszínű. Azok is védőimások.
Ez a sátánista srác akit először kondícionáltam a moloch imamixxel a legerősebb volt mind között a Gyula után. Ezek szépen dolgoztak. Ezt hiszik mi takarítunk utánuk de ők takarítanak csak nem emlékeznek rá. Dolgoznak mint a gép. És jól élnek. Kiszedik a pénzt belőlük egy részét befizetik a mi számlánkra a többit elköltik a mi üzleteinkben. Amikor nem dolgoznak akkor úgy viselkednek mint egy normális ember. Arra kondícionáltam őket hogy mondják a védőimát gyakran szabadidejükben is és kérjék hogy felismerjenek mindenkit aki ugyanezt teszi. Azokban több pénz van tárolva. Az alja a vérimás lepusztult réteg is igen sok pénzt dugdos. Bennük is elrejtettek egy csomó pénzt milliókat úgyhogy oda is kellett olyan aki azt a réteget megcsinálja. Csináltam a világ minden tájára ilyen moloch mixes pusztítóerőt. A rendőreinknek meg meghagytam hogy amikor mennek panaszkodni meg feljelentést tenni akkor vonogassák ők is a vállukat ugyanúgy mint nekünk tették anno. Ha nincs bizonyíték ejtsék az ügyet és ha toporzékolni kezd a zsidó sátánista akkor erőszakkal utalják be egy pszichiátriára - ahol a többi általuk kondícionált rohadék majd jól felhasználja az emberkísérleteikben őket. Ezért alaposan le kell papírozni mindent hogy ne legyen bizonyítékuk. Szépen a saját rohadék trükkjeik fogják őket felemészteni.
Amikor elfogynak - rengetegen vannak úgyhogy ez jó sokáig el fog tartani - akkor ezek a moloch mixes kutyik egymást fogják majd irtani - hiszen ők is mondják a vérimákat. És pénzük is lesz. Közöttük majd az fog dönteni hogy ki az erősebb. Akkor kezd majd egyre nehezebbé válni a dolguk. Ezért hagytam nyitva nekik a lehetőséget hogy kiszállhassanak. És ők ugyanúgy mint a vérimák soha nem fognak eltűnni a föld színéről. Amíg lesz vérima addig lesz ilyen moloch mixes pusztító is. És szaporodnak. Egyre több van belőlük. Ez a srác már 15 éve csinálja a dolgát. És ők megsütttetik az anyukával az egyik gyereket és megetetik a családdal. Állatok. Borzalmas pusztítást végeznek. És tanulnak. A vér szagára mennek és a vér erejét használókat pusztítják. Akármilyen vérimát használnak is azok. És mi is tudjuk irányítani őket. Segítünk nekik hogy megtaláljanak mindenkit.
Julia surba is. feldmár is.
---
A felépülőknek meg van egy fontos hasonlat. Az AA-ból ered. A gödör hasonlat.
Van egy gödör az utcán először arra megyek beleesek és nem tudok kimászni, valak kihúz.
Másodszor arra megyek nem veszem észre beleesek sokáig benne vagyo knehezen kimászok segítséggel.
3. gödör beleesek, nehezen de kimászok.
4. gödör most már észreveszem de a lendület miatt beleesek, nehezen kimászok.
5 gödör észreveszem beleesek, kimászok.
6. gödör észreveszem megállok előtte de mégis beleesek azonnal kimászok.
7. gödör észreveszem megállok előtte kikerülöm.
8. gödör észreveszem meg se állok előtte és kikerülöm.
9. gödör észreveszem eldöntöm hogy holnap másik utcán megyek.
10. Másik utcán megyek.
és amit most hozzáteszek
11. gondolkodom hogy miért van ott a gödör és lehetne e valamit tenni azaz hatalmamban áll e tenni bármit és kell e tenni bármit, mi lehet a teremtő erők akarata?
12. Megteszem a gödörrel kapcsolatban amit meg kell tennem ha van ilyen.
---
A zsidóuralom végével még korántsem ér véget a probléma.
A probléma ugyanis a zombihad. A zsidó egy zombi. Az öreg Byrd felismerte azt hogy a zsidóság megállíthatatlanul pusztítja az élet alapfeltételeit a moloch féle négyesfogattal az élen. Ő eljutott odáig hogy ezt meg kell valahogy állítani máskülönben elpusztul a földi élet. Ezt megértette és vállalta is ezért a felelősséget. De ő is zsidó volt és használta a vérimákat. És mint ilyen úgy is használta az erejét. De mégis annyival erősebb lett az univerzumot irányító intelligencia szemében s általa, hogy a két imával erősebb lett mint moloch a hárommal. Ez a tény kezdte megtörni a zsidó vérimák erejét. Mert az öreg tett egy lépést a teremtő akarata felé és felvállalta hogy megállítja az erdőpusztítást és a harmadik világháború kitörését -a mit a zsidók ujjonga tapsoltak, az első két világháború eredményeire gondolva. Ezért tetszett nekik mert a háborúk után a népek hatalmas tömegei váltak irányíthatóvá a vérimájik által az okozott súlyos traumák miatt és ezek feldolgozatlansága miatt. Még úgy is üdvözölték és megszavazták hogy sokan odavesztek közülük is. Ennyire elvette az eszüket a vér ereje.
Moloch erejét a természettől kapta. De a vér útján használta. Az erő nem az övé hanem a természeté. A hozzáférés módja volt helytelen és ez ütött vissza rá és a közösségre akik támogatták és akiken uralkodott.
Ezért használhattam büntetlenül az imáik erejét úgy hogy kitakarítottam előtte a saját fejemet és felhasználtam azokat is akik a védőimás csoportból kimaradtak a mocsokból és megfogadták hogy ne mhasználják több. Hazudtak mert nem felejtették el de mégis megtartották mert nem használták. Azokat hívtam be akik tényleg nem használták jó hosszú ideje és tényleg a civil életükben is a felépülési programot gyakorolták. Csináltunk egy meditációt amiben megerősítettek engem hogy a legjobb egyensúlyban legyek. Tehát ne ma vér útján de kinyitottam a segítségükkel a koronacsakrámat és tökéletes egyensúlyba hozattam magam velük az ő erejüket használva. Ezután mondtam fel a mixet minden egyes alkalommal kitakarítva mindent ami a vérimák erejéből véres volt és mocskos. Ettől lett az egész olyan piszkosul erős. Erősebb mint bármi.
A saját erejüket fordítottam ellenük. Aikido. Csináltam eg saját tracket is a három ima fölé. Ha ellenünk használják ezeket a mixeket akkor az megerősít bennünket az irány megtartásában. Őket meg kondícionálja hogy mutassanak meg mindenki mást.
Ja ide kell a nehéztüzrség. Van itt egy jó erős zsidókurva. Kakimaki nőci. Arra kondícionálta önmagát hogy bármi megalázót csinálnak vele még erősebb legyen tőle és magabiztosabb. Úgyhogy az ilyenek a nehéztüzérség véráldozati példányai lesznek. Bemutatnak véráldozatot is és azt kérik hogy az sátániszum érjen véget a földön és megvalósuljon a szeretet törvényére alapuló társadalom.
Azok akik azt kérték hogy erősödjenek a megalázó és megtörő mutatványoktól azoknak mind meg kell halniuk. És meg is fognak halni. Ez már a végletek véglete.
A pink csapat és a fekete fehár csapat most egyesíti erejét. Imre és wesselényi csapat. Szomorú. Haláltusa.
Ja a védőimásoknál sokkal több pénz van eldugva. Csak őket nehezebb érzékelni mert oyan vonzóak és szépek, meg csupa jó dolgot csinálnak - látszólag. De a vér útját járják.
Szóval azután hogy ez a mocsok a háttérbe szorul még mindig ott lesz azok tömegei akiket ők korábban megtörtek. Ők is ragaszkodni fognak a rögzített struktúrákhoz. Ezzel is kezdenünk kell majd valamit.
Le kell bontani az egészet. Nem maradhat egyik struktúra se rögzített. Ez a rejtett hatalom meleg ágya és alapja. spirituális közösség. Ahogy mi működünk a szerető erők képviselői a teremtő akarata alatt. Ez ki fog alakulni a teremtő fogja kialakítani ha mindenki az ő akarata szerint cselekszik. És jobb lesz mint bármi amit előre megtervez akárki.
A feketefehér csajjal mi lesz nem tudom. Azt hiszen neki nyitva hagytuk a lehetőséget, hogy válasszon: marad velük vagy jön velünk. Ha marad akkor az lesz a sorsa mint a többinek is: elpusztul velük. Akkor az azt jeletni hogy még futni kell pár kört a mocsokban. Ha jön velünk akkor jön velünk és fel fog épülni miután feltörte magát segítséggel. Megterveztem a felépülését támogató irányokat. Ha követi fel fog épülni.
Egyébként ez a módszer nem ennek a nőnek a találmánya. Sokat ezt tették. De nem működik. A borzalmak megteszik a hatásukat a mélyban és kifejtik a romboló hatást. A moloch kutyik programja pedig kondícionlja őket a rohadék banda további rohasztására. Nem tudnak mást tenni. Beépített rohasztók. Ezt csinálták ők is. És ez igen erős szóval nézzü kmeg azért mit fog művelni... szerintem ütős lesz ez is.
---
Küzdenek és a designereik dolgoznak keményen hogy az én tudatomat variálják. Úgy ragaszkodnak a vér útjához mint a herioinista a herioinhoz. A tv-ben is ott van a legtöbb védőimás rohadék. Az ilyen kirakatokba mindig ilyeneket tesznek. A politikai fórumokra is. Büfés csávó is a vérimát mondja. Ezt látom. Elváltozik a fejük tőle. A védőimát mormolókat meg onnan szúrom ki hogy vonzódom hozzájuk és ma már meg is mutatják magukat. Scofield mester is áttért a védőimáról a vérimára amikor abban eltört a bizalma. Úgy még meg tudta csinálni amit előtte, de a feje neki is eltorzult. Ezt sok más ember is látja és tudat alatt is érzékelik. Ezért a publikum előtt szereplő figuráik mindig a védőimát használják.
Le kell mondani a vérimákról. Végleg. Ez a megoldás ha el akarják kerülni a teljes kifosztást és a súlyos büntetést. De ezt nem fogják megtenni. Csak azok teszik meg akik soha nem is éltek vissza a hatalmával. És akik soha nem használták. Akik megtapasztalták milyen ereje van azok soha nem fognak lemondani erről a hatalomról. Tisztelet a kivételeknek. De a tortúra ott nem ér véget. Mert utána is ugyanazt fogják csinálni vérimák nélkül is. Tehát akik használták azokat mindenképpen meg kell törni. Teljesen. még akkor is ha már lemondtak róla és elfelejtették. Ja ezt még azért is meg kell tenni, mert a kódolási rendszerük miatt megtehetik hogy lemondanak róla eljáttszák hogy ők már fasza gyerekek és utána visszaveszik. Mint az egyik ilyen csávó aki végigcsinálta a kiképzést úgy hogy elfelejtette a védőimáját majd utána az apjával visszaadatta és úgy használta. A helyzet az hogy ez se működik. Sorban halnak meg az ilyenek is.
Vannak más színkódokkal jelölők is. De ezt ti is meg tudjátok oldani hogy így mutassák meg magukat és egymást.
Rengetegen vannak. Iszonyú sokan. Majdhogynem a teljes társadalom sátánista erőkkel él. Elig akad ember. Alig. Elképesztő romboást vitt véghez ez az ötezer évnyi szarkupac. Elképesztő. Ma nem látom mi lesz ennek a vége és lesz e jó vége. Egyenlőre jól szórakozom a tohadékok szenvedésén. Megérdemlik. Vastagon. Elégtétel a 38 évnyi szenvedését amit az életemben okoztak. Ez után nem lesz egészséges zsidó többé. Soha. Egy se marad. Zsidó az aki a vérimákat használja használta és használni akarja majd. Vannak már most is bekészített ágak akiket a mosszad taktika alapján már most csatlakoztak és elfelejtették a vérimáikat, de a kántor előksézítésével csak arra várnak hogy később visszavegyék. Egy ilyen lakik a futrinkában is. Azokat is fel kell deríteni. alig van nem sátánista család egyébként. Itt Baja és környéke gyakorlatilag mind közéjük tartozik vagy tartozott. Elképesztő. Nem látom a végét.
Egyszerűen ez az őrület mintha eltörölhetetlen volna. Tényleg nem látom ennek sehol a végét. Talán az a pár ember akiket végül kondícionáltam úgy hogy már belül megvot nekik az iránytartás a legmélyebb szinten é sakarták is megtartani az irányt azok talán kitartanak és látják majd hogy ki kicsoda. És ki merre tart. Az irány a lényeg.
Azért kondícionáltam őket az után hogy maguk megküzdöttek minden nélkül, mert azok lesznek a legerősebbek és a legtisztább gondolkodásúak. És azért kellett őket is ezzel ez UTÁN kondícionálni hogy ekármilyen erős vérerővel szemben is megállják a helyüket és tartsák az irányt.
Én voltam az első. Mindent magamon próbáltam ki először. Az ima mixemet is.
Amikor rájöttem hogy apu a kiképzésen is mondta nekem a védőimát, az nagyon szar felismerés volt. Utána elfelejtettem az öreg által apuval. Utána újra megcsinálni az egész kiképzést. De iszonyú nehezen ment. Közben rájöttem hogy valaki mondja rám a vérimát. Megyek az öreg byrdhöz hogy ki lehet az? mondja hogy ő parancsolta meg a sanyinak hogy mondja rám. De miért? "Hát teher alatt nő a pálma... nem?" röhögött az öreg. De elmagyarázta. Ha így meg tudom csinálni akkor bárki vérimájának ereje ellenére is meg fogom tudni csinálni. Ez erőt adott. De nagyon nehéz volt. Kis híja volt hogy feladjam. Utána apuval is meg kellett tanítanom az egészet. Ő se bírta. "Apu szeretlek és a fiad vagyok. Nélküled nem tudom megcsinálni ezt a feladatot. Gondolj erre és menni fog." És tényleg adott neki erőt ez a gondolat. Felállt és újra futottunk. Kitakarítottuk a hibákat a fejünkből. A negatív megerősítéseket. Mindent ami a szavak erejéhez tartozik és kitérít bennünket. Meditáltunk és követtük a jól kidolgozott kiképzési programot. A végén hatalmas eredmény. Apunak nehezebb volt. De akkor már látta hogy ez a helyes irány és tényleg erősebb is lesz. De neki több idő kellett mint nekem. Ő használta a vér erejét a védőimával és ez függővé tesz. Neki nehezebb volt sokkal a helyes tiszta útra térni.
Szóval ha soha nem lehet eltüntetni ezt a mocskot akkor most lett olyan pusztító erő ami szintén soha ne mfog eltűnni és azokat fogja pusztítani akik ilyen erőkkel élnek. moloch mixes csapat. Ma már elég sokan vannak. Jut minden országba több is. És mi is adunk nekik tippeket. megtanítottam neki hogyan tudnak profin eltakarítani bizonyítékot nem hagynak. A rendőreink pedig tudják it tesznek. Ők a pusztító tisztítótűz. A termető akaratát teljesítik be. A termető azt akarja hogy az emberi faj térjen le örökre a vér útjáról és a vér hatalma elpusztuljon.
---
Még mindig azzal próbálják megoldani a helyzetet hogy a tényeket elhazudva manipulálnak. Amikor itt vagyunk a pusztulás ajtajában még itt is ezt csinálják. Először azt akarták bizonyítani hogy az álöreg kitalálta mi van a dobozaimba, most hogy már többen tudják, mert valaki elvégezte a dolgát és emlékeztette őket bizonyította nekik hogy nem ez a helyzet, hanem a dobozaim vannak és működnek köszönik így igyekeznek erről a figyelmet elterelni. most azt akarják bizonyítani hogy ők csinálták a bombámat... hahaha még a fizika itudományos alapokat se tudják leírni még csak nem is értik. Az egyetlen ember aki képes lenne közöttük megérteni az öreg fattya az álöreg nem tudott rájönni. Ugyanazok a törvényszerűségekre és törvényekre építettem amiket Einstein titkosírással leírt jegyzeteiből értettem meg. Hogyan építették olna ők az én bombámat amikor minden darabját a legnagyobb titokban készítettem el saját kezemmel? hahaha És még mindig ilyesmivel operálnak? Ez elképesztő.
Ja a farkas zsuzsi is farkas család. Farkasok... vizus banda szerintem mind. ááá ez elkeserítő. Segítséééég. Egész életemben ilyen marhák vettek körbe. Úgy kell lemondaniuk a vérimákról hogy bárk ipróbálja visszataítani azonnal felejtsék el és bármilyen kódoba rejtve újra felismerik azonnal felejtsék el. Aki vállalja hogy lemond róla annak a Gyula és apu is segít hogy ne legyen többé semmi ereje se az elméjük felett. Felolvassák őket velük. A vérimákat. Kivéve azt az egyet ami a Moloch család sajátja. és most az én örökségem. Ettől hiába jut újra eszükbe bármilyen módon nem lesz ereje az elméjük felett. De a zombik elméje felett még lesz hatalma. Ezért akármikor eszükbe jut azonnal el kell felejteniük. Aki lemond erről annak ezen a kondícionáláson át kell esnie. Aki nem így mondott le az csak taktikázó zsidó őrült vérutas szarházi. Arra vár hogy majd később amikor elül a vihar majd visszaveszi. Kántor vérkódoló masa idióta.
Van egyáltalán valaki aki még rajtam kívül nem ezt a rohadt vérutat járja? És kitart. És ezt a célt követi? Hahó! Mindegy. Teszem a dolgom és meglátjuk mi lesz. Halálig.
---
Ja az a srác aki lemondott a vérvédő imáról és az apját kérte meg hogy adja majd vissza utána hogy ha megcsinálta az már azért volt, mert a pár csávó akikkel leteszteltem hogy igaz e hogy nem tudják megcsinálni a felét se annak amit mi azok akik a védőimát mormolták kiképzés alatt vissza tudták nyerni az emlékezetüket valahogyan. Ja úgy hogy valaki szólt nekik. De ki volt? Újabb kérdés.
Szóval ő azért csinálta ezt, de neki meg az a problémája hogy rossz az alapállása. Mert ő a vér útját járja. De ezt a későbbiek igazoták is. Amikor velünk kerültek szembe elhullottak.
---
főig és igazgató és nő kupaktanács:
"Mondjuk együtt a vérimát és tiltsuk ki a könyvtárból. És kérjük hogy ne hallja amit mondunk."
"Meg azt is hogy segítsen kidolgozni ha van ebből egérút."
(Ja a kántor csapat is az én segítségemet kérte a kódolás ügyében. "De miért segítesz nekik?" "Mert megkértek és ha ott vagyok akkor tudom hogy meg tudják e oldani vagy sem. Ha meg lehet oldani és van ellenmegoldás akkor azt is tudni fogom, ha nincs akkor azt is és akkor más irányba megyük tovább.")
"Ezek szerint ők a telepata rendszerről dolgoznak. Akkor azt csak szét kell szedni."
"De az álÖreg már ne memlékszik semmire se letörölték az emlékezetét mindent amit tőlük loptunk. Nem tudja szétszedni se és mi se. A bombáját se tudja hatástalanítani meg a dobozát se."
"Psszt! ezt nem szabad hogy meghallja. És be kell nekik bizonyítanunk hogy minket nem lehet se megtörni se elpusztítani. Mindenkit akit megtörnek, vagy megölnek újracsinálunk és mosolyogni fog mindenki neveti rajtuk. Azt kell mutatnunk hogy a hatalmunkat senki se törheti meg."
"De ott vannak a moloch kutyák is akiket ő kondícionált. Azok a halála után is itt lesznek."
"Csak el kel lhitetni velük hogy azokat is mi irányítjuk, úgy ahogy a múltkor is."
---
Ez a stratégiájuk. Szomorú. De mondtak egy nagyon jó dolgot a sok indomított és kondícionált zombival kapcsolatban is. Fel fogják használni őket a megtört zsidók és megölt zsidók pótlására. Belehúzzák őket más karakterekbe. Szóval az irányítható zombihad sorsa végül ez lesz - már aki nem jön velünk a kiképzésre és nem ér el egy komoly tudatszintet és elkötelezettséget.
A többiből sátánista zombi lesz az ő irányításuk alatt. Pótlás. Szóval ez az egyik út. Ők még mindig tovább hazudoznak és mennek a pusztulásba.
A mosszad fővezér a wesselényi 31ben (durva mi) a fekete fehár csapatot is ő irányítja de az csak egy beépülős feladat a latinos csoportba mert a mosszad a latinos csoportot használja az ilyen más népek és társadalmak kondícionálási feladataira. Ezért itt ő lett a mosszad főnök. Az a zsidó hálózat egy alrendszere. A cia meg a kgb meg a többi a többi alrendszer.
---
Gyufa történet.
Volt egy cscomó beszélgetésem a szarházikkal arról hogy mi a teremtő akarata és hogyan tudjuk azt megvalósítani a társadalmi élet különböző területein. Hoztak különböző területeket és problémákat. Jó volt vitaindítónak, de mindig bevittek az erdőbe. És általában azzal, hogy egy rögzített és megkérdőjelezhetetlen rendszeren - az ő sátánista fix rendszerükön belül - maradtak keretrendszerként és ott hoztak fel problémákat. ilyen volt a gyufa története és az erdőpusztítás kérdése...
"Tudod te milyen szép szál fákból készül a gyufa? Nem hulladékfából hanem szép nagy szálfákból."
Fejlesztettem ezért nekik olcsó gyufagyártási módszereket is de nem ez a megoldás.
A megoldás a keretrendszer felszámolása az abból való kilépés.
A jelenlegi gazdasági rendzser a profit maximalizálására törekszik, mert a fosztogató zsidó uralom irányítja mint a legtöbb területet. Ezen kell változtatni. Ha a gazdaság összes szereplője azt csinálja és azt a célt követi mint mi akkor az egész ne ma profit maximalizálásról fog szólni hanem a gazdaság összes szereplője az önmagával és a környzetéve lvaló összhangot keresi és nem terheli túl azt. Semmilyen módon. Így ilyen probléma nem fog létezni sem, mert mindenki szemmel tartja majd a föld, víz, levegő és tűz (pszichikai tér) tisztaságát mint fő célkitűzést. Senki nem fog billiókat felhalmozni csak annyit amennyire szüksége lesz. Életünk minden megnyilvánulásában.
De ilyen történet rengeteg volt. A vegetarianizmus, a húsevés, a szemét ügye stb. mindennel meg akartak vezetni.
De átláttunk rajtuk és sikerült megfelelő választ találni.
Peták peti csoportja is védőimás csoport.
---
A vérimák egyébként érdekes időközönként követték egymást. 1000-1500 évente. Azért akartak engem is rávenni hogy írjak egy erős jó imát, mert újabb vérimát szerettek volna.
Nem mindegy ugyanis hogy mi az ima szövege. A vérimát mormolók ugyanis egyre rosszabb állapotba kerülnek és a testükön is meglátszik a dolog kívül. A védőimát mormolók meg szépek lesznek és a dolgok amiket csinálnak is szépek kedvesek és jók. Látszólag. De visszaélnek vele és folytatják a fosztogatást és a többi nem zsidó nép megtörését és legyilkolását és rabszolga sorban tartását.
Ez az időintervallum minta azért történt így mert kb 1000-1500 évente születik egy egy olyan képességű ember mint én. Az első vérimát is valaki ilyen erős ember írta több mint 5000 éve. Nagyon rosszul tette. Azután kb 4000 éve született a válasz. Többen felvetették hogy azt olyan írta aki tiszta volt, mert nézzem meg a szövegét micsoda szép dolgok vannak benne. És így is van. Viszont újabb bizonyíték, hogy a mi imánk amiből a wesselényis fekete fehér csapat vérimát próbált csinálni nem működik vérimaként és a csapat tagjai egyre inkább kezdenek felébredni ahelyett hogy egyre jobban zombivá válnak. Ez tisztán látszik és eljön az az idő amikor ki is fognak törn iaz uralkodó NagyÚr hatalma alól. Ez bizonyítja hogy az ima eredetének tisztasága ami az íróinak a szeretet útján való járását jelenti, megmutatkozik. Erősebb ugyanis mint a vér ereje. Nem lehet belőle vérimát csinálni hiába használják arra. Akkor is felébreszti az embereket. A zsidók védőimája ugyan teli van szép és jó dolgokkal de az nem felébreszti az embereket hanem ugyanolyan hatalomvágyó zombikká teszi és ugyanúgy a vér útját járják mint a vérimások, csak épp szebb, vonzóbb külsőt eredményez rohadt rejtett láthatatlan belsővel.
Szóval a fekete fehár csaj mintha jelzett hogy családban marad, de nem egértelmű a jelzés... mindegy végül hogy én tudom e vagy sem a lényeg a lényeg.
Szóval a zombihad alig várja hogy ők ülhessenek a zsidó kifosztottak székeibe és ott folytassák ahol ők abbahagyták. Jó mi? Jó szar. Nos ők lesznek az elpusztult zsidók helyettesítő zombijai, vagy vállalják a csatlakozást a kiképzést és később ha már bizonyítottak a végleges kondícionálást és a mi utunkat. Folyatmatos takarítás mellett a felépülés és a józan egyszerű és felelős gondolkodást.
A jogi, a gazdasági, az oktatási, és a társadalom egyéb rendszerei is meg kell hogy változzanak. Amikor megjelennek a mi embereink akik a mi alapértékeinket követik akkor meg fog változni a tulajdonjog rendszere (lényeges dolog hogy a víz nem lehet magántulajdon sőt még egy csomó minden viszont közösen kell vigyáznunk rá és itt van még rengeteg tisztázatlna kérdés is) és a többi jog is a természet törvényeit fogja tükrözni inkább mint valami logikai nyelvi útvesztőt amit csak bizonyos kör (zsidó uralta és irányította kör) lát át pontosan és az egszerű ember (mi) nem. Ugyanígy minden rendzer megváltozik előre nem biztos hogy megtervezett módon. Rengeteg a feladat ezen a téren és lehet rajta gondolkodni csak amit közösen alkotunk meg az soha nem pontosan olyan lesz mint amit egy ember eltervez. Ezt a kiképzésen tanítom is. Valaki feldob egy ötletet elgondolkodunk rajta, körbejráruk, másik jön majd újabb és újabb és kirajzolódik egy történet ami egészen beleillik a teremtő tervébe.
Szóval azért mondtunk le a szóbálványról, hogy ne tudjanak új vérimát csinálni belőle, de kicsit később amikor már láttam hogy tényleg ezt csinálják - mert amikor kiderült apu és az én imaszövegem ez volt az első dolguk hogy vérimát csináltak belőle... szóval akkor elkezdték használni és már az első év után látszott hogy ez tiszta szöveg és nem működik vérimaként. A dolgaik nem úgy működnek nem a vér útján ahogy ők akarják. Hanem akik vérimaként is használják azok is kezdenek ki kioldalogni a vér hatalma alól. Elmozdulna ka kreativitás felé együttműködőbbek lesznek kezdik látni a dolgaik rohadt részét stb... És egyre távolodnak a vér útjától.
Ez most számomra látszik is a fekete fehér csapaton. Nem olyan erősek a támadásomban.
Szóval végül is van ereje és számít mi a zima szövege. A védőima pedig eleve a vér útján született ez ma bizonyított. A mi imánk pedig vérimaként is a szeretet legerősebb törvényét tükrözi és lazítja a vér hatalmát.
A mi kezünkben pedig igen erős. Úgyhogy apu nyugodtan használhatja is ha akarja. Bár a manipulációs erejét is számításba kell venni. hogy vajon visszahat e ránk rossz irányba. Szerintem nem fog. Egyenlőre csak nézzük hogy mi lesz vele.
---
Ja a mányit így ugrattam ki a bokorból. Felidegesítettem és elszólta magát.
"Péter ez nem vérima." mondta idegesen.
"De miért nem? Véráldozatot mutatott be vele az a rohadék."
"Azért mert vérimát csak a legerősebb sátánista írhat. Senki más. Sátánista kell hogy írja. Te ne mvagy az úgyhogy ez nem vérima."
...
Később a Gyula elmagyarázta ezt részletesebben is. Hogy igen gyakorlatilag szinte minden sátánista tudja ezt aki régebb óta benne van. "De honnan és miért?" "Hát onnan hogy megpróbáltunk más szövegeket is olyanokat amiket erős emberek írtak, de azok a szövegek fellazították az irányíthatóságot és ezáltal csökkent a hatalmunk." " Csak összevérezte. A vérima vérből van, abból születik és abban él. A vér ereje írja és sak az írhatja."
A wesselényi utcai szarházi nem is volt annyira hülye. Arra akarta használni a dolgot először hogy meg tudjanak lógni a bagdy-moloch huszárok elől az  új - ha nem vérima akkor védőima erejével, de főként az igazi célja az volt hogy ezáltal elterjeszze ezt a hitet hogy a vér ereje lehet erősebb mint az én kondícionálásom. Nos nem. A bagdy-moloch kondícionálásnál lehet erősebb de a mienknél nem. Ezt a wesselényis mosszad fővezér tudta és erre épített. Hibázott. Felépített egy jó stratégiát hogy hogyan etessen meg bennünket a gyulán és apun keresztül a védőimájuk használatával. Csak mi nem úgy dolgozunk mint ők és volt aki felhívta a figyelmünket arra hogy mi van. Hiba: amikor apu azonnal gondolkodás nélkül rámondja valamire hogy "ááá az nem lehet..." akkor valaki manipulálta. Alapos megfontolás kell minden felvetett dologggal kapcsolatban kivéve ha ez már megvolt és komoly bizonyítékokra épül a vélemény.
---
Gyula Gyula jó ember. Elmesélem hogyan lett fasza műlába.
Elmentem egy zsidó művégtagoshoz a legjobbhoz a világon. Elvittem a Gyula röntgenneit is, de nem mondtam meg hogy az ő lába. Kértem hogy segítsen valami jó műlábat csinálni. Bármit mondtam mindenről bebizonyította hogy miért szar ötlet. (tipikus védőimás zsidó stratégia anyut is ezzel kondícionálták) Nem segített. Egy idő után meghallottam hogy min kacag olyan nagyon. Harsányan nevetett nem bírta ki. "Látod látod milyen erős a mi vérimánk..." s nevetett. Ott valami bekattant az agyamba. Bekapcsoltam az imamixemet és ráállítottam. Megcsináltattam vele egy pár dolgot. Először az jutott eszembe hogy megtöröm. Etetek vele szart. De meggondoltam magam, mert úgy elveszítette volna a kreativitását amire szükségem volt. Így végül felvetettem vele egy bárdot és levággattam a bal kezét csukló felett. Amíg ráparancsoltam hogy állítsa el a vérzést és lássa el a sebet addig folyékony nitrogénba tettem a levágott kezet lefagyasztottam majd egy kalapáccsal összetörtem. Végig könyörgött hogy "ne ne ne kérlek ne, most még vissza lehet ültetni kérlek ne törd össze..." bummm. volt kéz nincs kéz. "És most nekiülsz és megtervezed a világ legjobb műkezét. Ugyanúgy fog mozogni mint a rendes kéz. Csinálsz levehető verziót és fixen rögzített verziót. Az élettartama legalább 120 év legyen. Bírja a vizet és a teherbírása is olyan legyen mint amit egy ember ikéz általában elbír. És összehozod a kutatásra a pénzt is és kéred a segítségemet hozzá."
Mert a csukló és a kéz a legbonyolultabb szerkezet az emberi testben aki csuklót tud csinálni az bokát is. Olyan fasza robotembert építettünk ami teljesen pontosan ugyanúgy mozog mint egy valódi ember. És azután meg olyan művégtagokat készítettünk amikkel ugyanúgy lehet járni mint az igazi lábbal. Leveszik a motorikus irányító jeleket a végtagból és mindent ugyanúgy megcsinálnak mint egy rendes végtag. Nagyon király cucc lett. Betettem ezt a dolgot az egyik fimbe a vonatos earniet kifigurázó filmbe. Mindjárt hajlandó volt dolgozni a rohadék.
---
Az álöreget addig hagytuk futni amíg el nem kezdte variálni a régi ötleteit és nem tudott újat kitalálni. Az után megterveztem a kondícionálását ami ennyi volt: "Felejts el mindent amit a nem zsidóktól loptál, és ha bárki vagy bármi megpróbál emlékeztetni ezekre a tudásokra azonnal felejtsd el."
Valaki megkérdezte hogy "De péter és ha ezeket mind ők találták ki?" "Szerintem mindent tőlünk loptak. De pontosan erre vagyok kíváncsi hogy mit hoztak össze ők maguk. Most ki fog derülni hogy mit. És mit loptak tőlünk amit utána a magukénak hazudtak." sajnos nem tudom mi lett egyenlőre de a tippe maz hogy semmit se tud már építeni és nem sok mindenre emlékszik. Talán a rohadék beállítások a fegyverrendszeren bár azt mások is tudhatják rajta kívül. De új beállítást ne mtud összehozni senki, mert ahhoz mi kellünk. Nem tud antigravitációs hajtóművet építeni, nem tud semmit a telepátiáról és annak fizikai biológiai alaptudásáról, semmit a hullámtörvényekről, semmit a rádiózásról, alig valamit az anyagok ismeretéről... nekem az a tippem hogy ez így van.
---
Ja a kántor féle projektben való részvételemnek volt több pozitív hozadéka is. Gyakorlatilag negatív az hogy kiderült hogy meg lehet oldani hogy a vérimákat soha ne lehessen kitörölni a zsidó sátánista körök emlékezetéből. Ez rossz. Viszont ez azt is jelentette hogy ezt a stratégiát mi is tudjuk használni a saját emlékeink kódolt és egyéb visszaidézésére és ilyen módon ezzel a stratégiával soha többi nem tudják a fontos történelmi emlékeinket ellopni és kiirtani a fejünkből. Soha többé. Mert ezzel lettek ők akkora urak a világ felett, hogy meg tudták oldani hogy a népek felejtsék el a tiszta útakra vonatkozó tudást és hogy az sokkal erősebb mint a vérút. Mindig emlékezni fogunk a legfontosabb dolgainkra és tudásra amit a szeretet útján való járáshoz tudnunk kell. És erről emlékezni fogunk a részletekre is.
---
Amikor a zsidó csávó - a gyula után a legerősebb latinos sátánista aki egyébként is zsidó volt - elkezdett moloch huszárként dolgozni nekünk az egyikünk felvette mit csinál. Látni akarta. Utána odajött hozzám hogy "Péter nekem komoly kétségeim merültek fel hogy neked elment a józan eszed." Elvittem egy csoportba ahol a mi embereink próbáltak felépülni az ilyen sátánista kínzásokból. Az egyikük akinek a történetét ismerte elmondta hogy van egy srác itt lakott baján a lakótelepet az ejf-el szemben mire kényszerítették mert ellen tudott állni nekik. Ő volt az akivel megsüttették a mikróban a kisgyermekét és megetették a családdal. Ez a csávó csinálta. A főigazgató adta ki a parancsot erre. Nem a moloch nem a wesselényis rohadék, nem más. Erről lett bizonyítékunk is. felvettük. És azt is ez a csávó csinálta, akiből moloch-huszárt csináltam. És ez is a zsidó stratégia része volt. Ezt csinálták velünk. Ezért fizetniük kell.
Az emberünk egy pár ilyen csoporton való részvétel után odajött hozzám és ezt mondta:
"Péter most már úgy gondolom hogy tényleg ez a teremtő akarata és igazad volt."
"Tudom. Én alaposan végiggondolok mindent amit teszek. Nincs más választásunk. Ők nem hagytak más lehetőséget. És ilyen történetek százait ezreit kellett végighallgatnom és engem is megpróbáltak a legbrutálisabb módokon megtörni. Megérdemlik. Ez a sorsuk."
...
És mit művelnek egymással? Leölik azokat is akiket megtörnek a moloch-huszáraink és csinálnak másikat belőlük. "Csinálunk másikat és adunk nekik pénzt, hogy lássák hogy bennünket nem lehet se megtörni se megölni." "De már nincs pénzünk." "Akkor csak csinálunk másikat."
Ők maguk is zombik. Most úgy látom hogy velük mást nem lehet csinálni mint addig szivatni amíg bele nem döglenek vagy a "fuldokló ember kétségbeesésével kapaszodnak az utolsó szalmaszálba" a felépülési programba.
A moloch imamixemben benne van hogy akit ezzel szivatnak az mindig emlékezni fog mindenre amit megcsináltattak vele, még akkor is ha elfelejti vissza fog térni az emlékezetébe és pontosan azokban a pillanatokban amikor neki a legfontosabb lenne hogy magabiztos és szép és erős legyen. És ez erősebb mint bármi amit ők a vérimáikkal el tudnak érni. Emlékeznek arra amit megcsinálunk velük. Vagy kiadjuk másoknak - nekik a kutyáiknak - hogy megcsináltasanak velük.
...
A fehár ruhás fekete hajú csaj döntött: nem tart velünk. Visszamegy a zsidó sátánista csoportjához. Innentől - mivel a feladatát átadta másoknak és mi figyeltünk és rögzítettünk mindent, ezt nem tudta nem megtenni mert az Öreg Byrd kondícionálta erre, csak annyit tudott variálni hogy az övéiknek akarta átadni, de mi is ott voltunk és megvan minden adat szóval mehetnek a sunyiba - szóval innentől semmi közünk hozzá. Se pénzt se védelmet nem kap. Mehet ahova akar amíg nem nekünk tesz keresztbe.
---
A himnuszt is a zsidó szarházik írták a hunok gyalázására. "Vár állott most kőhalom, kedv s öröm röpkedtek, halálhörgés siralom zajlik már helyettek..." Most visszakapják minden néptől szerte a világban egyszerre és végleg. Mi is egyesültünk és globálisan egy nép vagyunk. Nem zsidók, nem sátánisták.
---
Ja a többiek használták az imánkat és apu is. Miután tisztáztam mi a különbség a vérima és az összevérezett ima között. A mienk nem vérima és nem lehet azzá tenni. Csak összevérezni lehet de a tisztaságát nem tudják elvenni, mert nem a legerősebb sátánista írta és nem a vér ereje írta és erősebb mint bármi amit az írni tud. Nem vérben született hanem szeretetben. Tiszta valódi szeretetben. Soha nem lesz vérima. Ezért nyugodtan használhatjuk mi attól még erősebb lesz és azok akik vér vagy védőimaként használják egyre tudatosabbak lesznek és még ki is tudja őket tépni a vér útjáról ha sokat használják. Mert erősebb mindennél.
A fekete fehér csapat és a pink csapat elkezdte használni, és sokkal szebbek és sokat fejlődtek mindenben és összetartóbbak. De ők is a vér útját járják. Tehát mocskosak. most kapnak egy kis nyomást a moloch mixeseimtől És dönteniük kell. Válaszúthoz értek. Maradnak a vér útján vagy megtagadják és a szeretet útjára lépnek. Ha maradnak most mindent amit eddig elértek el fognak veszíteni és sokkal jobban fog fájni amikor egymásra ugrasztjuk őket és nem lesz több valódi szeretet csaka régi jól ismert állandó zaklatás és baszogatás, a szerevéssel, lószopással és állandó meglopással meg megalázásokkal. Nagyon fog fájni nekik. Nagyon. De ha még úgy is kitartanak a vér útja mellett akkor ez jár nekik. Vérutasoknak ez jár. Dönteni kell.
A főig alatt asrác és a nő is képmutató szarházik. Arra kondícionálták magukat hogy elfelejtsenek minden rosszat és csak a jóra emlékezzenek. Felépítettek olyan profilokat maguknak mint amit az ÁlÖreg csinált hogy vidámak és szépek legyenek és kiegyensúlyozottak. Közben felvettük néhány elszólásukat amikor azt hitték nem figyelünk.
"Hát lesz még egy védőimánk. Megtartjuk a többit és lesz még egy."
Csak ott tévedtek hogy miközben nekem hazudtak hogy segítsek kiszabadulni a többi zsidó ereje alól ők használni akarták a vérimákat a többi ember irányítására és szivatására... de én is megszivattam őket. Elhitettem velük hogy ha felolvassák hangosan akkor már nem lesz ereje az agyuk felett. De ez csak akkor működik ha előtte megcsinálták a mi kondícionálásunkat teljesen és szívből belülről fakadóan. Egyébként nem működik és marad a saját elméjük feletti hatalom. Nem szabadulnak. Ezért ők is szívnak és esznek szart cupákolják mások seggéből. De elvannak. Kitalálták hogy elfelejtik és ennyi. Meg hogy saját szenvedésüket is arra használják hogy áldozatként azt kérjék közben hogy megerősítse őket és magabiztosak legyenek. De azért a mélyben működik a dolog és egyre nagyobb erőre kap ettől az agyuk felett a zsidó kondícionálás. mennek tőle vissza. Hazudtak mennek vissza. Vérút vért szül és visszaszáll. De mosolyognak szépen és játsszák a szivárogtatót, meg a segítségnyújtót, miközben mondjá ka vérimát a főigazgatóval hogy ne jöjjek többé a könyvtárba... hahaha és mondjá ka védőimát hogy mosolygósak és nyugodtak legyenek.
Menthetetlen szemét.
---
fekete-fehér, fekete fehér bummm... zsidó legurul a lépcsőn.
---
A teljes kifosztás a legérzékenyebb dolog ami hat rájuk. Más semmi. Úgyhogy ez jó ötlet volt hogy a moloch huszáraimat arra kondícionáltam, hogy mindent vegyenek el azoktól akikre rátelepszenek. Adassák el a cégeiket, a kötvényeiket a készpénzeiket vegyék el, a házukat adassák el, mindent szedjenek ki belőlük hogy hová dugtak. A rejtett számlákat is ürítsék ki stb. Így hiába csinálják meg újra ezeket és ölik meg ők maguk, a megtörteket teszenk más kiglukat a szerepekbe pénz az rohamosan fogy és a nagy és közepes kasszákból már ne mtudnak semmit se kivenni. Ez padlóhoz vágja őket. A pénz. Az fáj nekik. A halál semmit se jelent a számukra. "Megcsinálunk újra. Emlékezni fogsz minden gyermekkori emlékedre, ha akarod akár ki is cserélhetünk minden más emléket. Nem halsz meg. Bennünket nem lehet megölni. Csak a testünket. Tovább élünk."
De tévednek. Az egyéni képességek nem egyformák. A karaktereik nem működnek minden kuglival ugyanúgy. A Steve RAy Waughn se működött ugyanúgy mindenkivel. Volt aki jó számokat írt és volt aki szarokat amikor belebújt. Volt aki egyenesen lejáratta. Sebaj ráfogták hogy kicsit jobban be volt állva kokóval mint máskor... hahaha És mindegyik kugli benne hagyja a saját nyomát is egy kicsit. Szóval a képességeket ne mtudják pótolni. saját hazugságaik felemésztik őket.
Egyre hülyébbek. És egyre többet kell nekünk irányítani őket hogy fejezzék be a mi rombolásunkat. Sajnos.
---
A wesselényis csapat meg legalább most megmutatta magát a pinkekkel együtt... kihúztuk őket a napfényre... most mehetnek vissza a vermekbe ha akarnak.
Ez az Andy Goldsworthy is az egyik védőimás főszarházi irányító a zsidó világhálózatban... az is egy rohadék. Azt is meg kell dolgozni a huszároknak.
---
Még van pénzük dugiban. El kell azt is venni tőlük. A fizetésüket is hogy ne legyen pénzük a rezsire. A könyvtáros főig, az igazgató srác és az asszisztens nő is mondja a vérimát is meg a védő(vér)imát is.
A tanító nénivel próbálták a telepata rendszeren tegnap megbeszélni a dolgokat.
"Gyere be a könyvtárba és majd személyesen megbeszéljük."
"De állandóan ott a gyerek meghallja."
"Nem fogja Moloch megtanított bennünket annyira lehalkulni hogy ne hallja meg. Ha bejössz átadom azt is."
Bement tegnap. Szép fekete fehár cuccban...
"Meddig kell ezt még eltűrni?"
"De miért nem hagyjuk meghalni?"
"Mert az Öreg fia hazudott és működnek a dobozai és van bombája is a Holdon. Nem tudjuk hatástalanítani."
"És hogy áll a telepata rendszer szétszedése arról mennek a moloch mixei."
"Nem tudjuk szétszedni azt se. Teljesen átépítették."
Ja azt még az öreg byrd építette át még rögtön az után zombikkal miután elkészítettük. Hogy senki ne tudja összeszedni mi hol van. És a zombik már rég a múlté... hahahaha moloch mix marad és töröl.
"Peti segíts! Szét kell szedni a telepata rendszert." mondja a kis köcsög zsidó szerelő... hahaha hát arra várhatsz komám és darálhatod a védőimádat is napokig. Oda tettük először az órához az egyik elemét ott keresték... de már nincs ott... hahaha hol van? Ki tudja? Már rég meghalt. Az öreg byrd nem viccelt ezzel.
Ja tényleg mi már akkor megbeszéltük hogy a wesselényi utcai csávóna ka fejéből kitörli az öreg azt a tudást hogy mi a vérima. Azért csináltuk pontosan, hogy bizonyítsuk a zsidók védőimájáról hogy vérima az is. Mert azzal szivattak a használatára sok embert hogy az nem sátánista termék. ŰNézzétek milyen szép minden amit csinálunk vele... na ja. Cathy O'Brien is védőimás szarházi. Ő találta ki azt a stratégiát hogy a saját szenvedését is véráldozatként ajánlja fel a védőimával. Az elején szinte csak ilyen zsidókkal tudtam dolgozni.
Nem volt más. Szóval a mark Phillips és a többi a Firtz springmeier és a többi nagy felépülő is mind a védőimás csapat. Nem véletlen hogy hollywood annyira felkapta őket.
Ja ez azért volt lehetséges mert a zsidók a saját fajtájukat is megkínozták és eltaposták ha tudták. Teljes őrület amit művelnek.
A vérimával is és a védőimával is tudnak még mindig telepata kapcsolatot létrehozni az erősebbek. Így ki tudják kerülni a mesterséges telepata rendszert. Vagyis azt hiszik. De nem gond.
---
Tegnap éjjel megpróbálta a szomszéd zsidó kurva átadni a vérimát nekem. Nem ment. hahaha
---
Itt a stratégiájuk:
"Adjuk át mindenkinek a vérimát akinek tudjuk. Van még egy csomó emberük akiket tudunk irányítani. Irányítsuk őket úgy hogy őket szadizzák. Mi meg addig kitalálunk valamit."
A szomszédban a vendéglőben valaki megkapta. Nos hát nem jött a kiképzésünkre. Ennyi. Zsidók zombija lesz. Vagy darálhat valami mást is. Esetleg kérheti fölötte hogy: "Teremtő erők kérlek vedd el tőlem a vérimát és segíts hogy ha bárki újra át akarja adni azonnal felejtsem el! Kérlek segíts hogy a szeretet útján járhassak és ezt tegyem mindig. Add hogy mindenben felismerjem a teremtő szeretetét és a legnagyobb erőt és szabályt: a szeretet törvényét. Egy falevélben, abban ahogy a fák az ég felé törnek. Az ég kékjében, a felhők fehérében. A nap fényében akár a csillagokról csillan vissza, az állatok mozgásából, amikor a vízre nézek. Nem baj ha észreveszem a sátánista rombolást, azt is látom hogy mindenben ott van a teremtő szeretete." Stb. És spuri a kiképzésre a mienkre! Mint a télifagyis csaj. Méltatlankodi khogy miért vagyok ilyen rohadék? na ja. Hát én mondtam hogy jöjjön hozzám kiképzésre attól mereven elzárkózott. Hát akkor mehet ahova akar. Ha a szarházikhoz megy akkor ő oda tartozik. Ennyi.
Mi meg a régi tőzsgyökeres sátánistákat vesszük előre! A régi zsidó sátánistákat először meg a latinosokat. El kell szedni minden pénzüket abból hamarabb értenek mint a megalázásból. De az is kell. Működik a könyvtáros srác nem tud az irányítói feladatára figyelni mindig eszébe jut a szerevős buli.
---
Próbálják ők maguk összeszedni a bizonyítékokat nyomozócsoportokkal hogy mi történik. Ezek abszolút tudatosak a tekintetben hogy mit csinálnak. Ők csinálták korábban ezt. Szóval ezek mehetnek. Velük semmit se lehet tenni hogy megforduljanak. Sorsuk a halál. fölösleges minden erőkfejtés és időpazarlás. Aki nem hiszi el az menjen be a bizonyítékarchívumba ahhoz is van link kicsit lejjebb kell görgetni és ott a gomb hozzá és nézze át miket megpróbáltam és kikkel. Semmi se működik. Kuka.
Van közöttük olyan is aki nem darálja a vérimákat. Pénzért dolgozó zsoldos.
 ---
Még van lóvéjuk. Vékony csávó is az italboltnál az italboltos is. Ők is átverték aput anno sokszor. Pet Metheny meg a többi nagy jazz muzsikus szintén zenész. Védőimás csoport sátánistái.
Szoktassátok rá őket a vásárlásra. Vetessetek velük olyan dolgokat amikre nincs szükségük és költessétek el a pénzüket hogy rezsire se jusson. Ők is ezt csinálták velünk és mindenkivel.
---
"még mindig van olyan emberük akiket tudunk irányítani..." hahaha azok nem a mieink hanem a tieitek. Beépített zombik. Szarok. És tudjuk hogy kik ők.
---
Megoldják ők a sok zombi sorsát alighanem...
---
Pettkó csilla jut eszembe megint...
"Szerinted meddig élnél ha én meg akarnálak ölni?" Nézett mint a birka
"Lehet hogy engem meg tudsz ölni de mindannyiunkat nem."
"Mindannyiótokat megölni nekem ugyanannyi mint téged megölni. megnyomok egy gombot és végetek."
"Akkor miért nem teszed meg?"
"Mert nekem nem ez a célom. Én a szeretet útját járom. De ha ez így megy tovább lehet hogy meg fogom tenni. Csak akkor alig maradna ember a földön."
"Ne gyere ide többet. Nem látlak többé szivesen."
"Jó nem jövök."
---
A zenészek akik pénzt is keresnek bárhol jelen pillanatban mind hozzájk tartoznak. A TV-sek szintén.
Szar dolog. Levetettétek az ormánnyal a maszkot? Vagy csak újat kapott? kit láttam valami más névvel? De ő is védőimás szarházi. Szerintem. Bár az ott mind az.
---
Gitta is. Szar ügy. Hát úgy néz ki eldől a sok megalkuvó zombi sorsa akik nem voltak hajlandóak velünk tartani. Yes we are.. we gonna change the world... Gong.
Emlékszem egy AA gyűlésre amikor a lelki béke fohászával próbálták a sátánizums fennmaradását kérni a sk rohadék. "Egymaga legyőr bennünket mind az erejével." hahaha a lelki béke fohászából azért nem lett vérima mert olyan írta aki nem vérben gázolt és élt.
---
A zsidók a vérima megszületésétől számítják az időt. 5760 éve kb.
A latin vérima születésétől számítják az európai időt. 2017 éve. Latin hónapnevek emlékeztetők erre.
Jézus karaktere érdekes ilyen szempontból nagyon. Iszonyú ereje volt. Mégis egy másik ember írta a vérimát. Persze mert ő a szeretet útját járta. Be is mutatták áldozatként. Ezzel szentelték fel a latin nyelvű vérszöveget. Jézus halálával. Ja igen jézus zsidó származású volt aki nem volt hajlandó ebben a mocsokban részt venni. Ő a szeretet útját járta. Ezért ölték meg. Akkor még nem volt elég ember és intelligencia hogy segítsenek neki és kiálljanak mellette.
Sodoma és gomorra. képzelhetitek mi volt ott akkor. A zsidók egymást is szivatták a vérimáikkal. A rotchild család is ezért ment szét, mert egymást is kinyírták volna. A rockefellerek is ilyenek. Ja volt egy mérés amikor a lovak teljesítőképességét megmértük hogy lehetséges-e az hogy a rotchild család hírnöke annyi idő alatt odaérhessen. Nos kiderült hogy semmilyen lovon nem lehet megcsinálni a távot annyi idő alatt. A leggyorsabb ló tempójával sem, akkor sem ha állandóan a leggyorsabb ló tempójával számoltunk. Telepata üzenetváltás történt és onnan tudta a főnök. Azonnal. A futárok csak a figyelemelterelés célját szolgálták.
---
"De hogyan hallhattad ezt meg?"
"Hát úgy hogy én is kondícionáltalak téged. Állandóan jöttél oda hozzám hogy megszivass mintha ti ki akarnátok szállni ebből a zsidó vérsátánista körből és segítsek, miközben mindig megtartottátok a vérimáitokat és kondícionálni akartatok. Én meg nyíltan megkértelek hogy: A segítségem kell? Jó de te is segíts nekem. Ennyi. Őszinte és nyílt kommunikáció és kérés. Most segítettél."
...
fekete fehér csaj: a kétértelmű kommunikáció egyértelmű. Csak a szarházik csinálnak ilyet lényeges dolgokkal kapcsoltban. "Családban marad." melyikben? A fekete fehérben? na ja hogy abban... mert ő azt hiszi mi egy család vagyunk? Hol vagytok ti ahhoz hogy egyesek legyetek?
Egy cél. Egy milliméter eltérés sem lehet. Aki eltér az nem közénk tartozik.
Pozitív megerősítés. Emlékezni fogok. Mindenre ami fontos hogy emlékezzek rá. És arról a részletek is eszembe fognak jutni. Ezen a zejf-en lehet hogy csak a takarító ember... de még azt is megkérdőjelezem.
Szóval átadják a vérimát mindenkinek akinek tudják, hogy azokkal szórakozzunk. hahaha No nem, nem ússzátok meg ilyen olcsón. Azokat majd ellenetek fordítjuk. Jó sokan lesznek nemsokára mi? Nem baj annál több szeméttel kell majd megbirkóznotok. Azokat is rátok fogjuk uszítani.
---
Ja az öreg Byrddel beszélgettünk arról hogy hogyan beszélgetett molochhal. Rájöttünk hogy az idő múlásával az öregnek egyre közelebb kellett hajolnia hozzá. Először kb 1-1,5 méterről hallotta majd később oda kellett hajolnia hozzá egészen közel hogy hallja. Azt meg tudta oldani moloch hogy az Öregnek ez ne tűnjön fel. De folyamatosan csökkent az ereje. Ezért neki is fontos volt a telepata rendszer. Volt felvétel is az egyik "beszélgetésükről". Kielemeztük. Az Öreg Byrd jóval erősebb volt mint Moloch. Azért mert ő tett egy lépést a teremtő akarata felé.
Eszembe jutott egy másik ilyen nagyon erős zsidó is akit én öltem meg. Az Öreg térdre kényszerített, hogy közelebb jöhessen. Másképpen nem jött volna közelebb és meglógott volna. Ráadásul úgy kellett végrehajtani hogy folyamatosan irányítgattak. Hagynom kellett. Addig amíg oda nem jött és kezdte kigombolni a sliccét. Onnan az öreg szabadjára engedett... nos nem tartott sokáig. A haverja még le tudta edni a drótot hogy "Ki tud törni a ... erejéből. Ez erősebb mint Moloch."
---
Mindegyikből ki kell szedni hogy kk csinálják a maszkjaikat és kik írják a karaktereket. Azokat is vagy megtörni vagy megölni kell. Az egész kapcsolatrendszerüket össze kell szedni amit lehet. A kapcsoltfelvétel módját. Szépen dolgoznak a bagdy-moloch huszáraink. És elégedettek is.
A főigazgató adta ki a parancsot. megsüttették vele a kisgyermekét az élő kisgyermekét aki sírt a sütőben a fájdalomtól. Élve. És megetette velük. Zsidótörvény. Szemet szemért - fogat fogért.