Sunday 2 October 2016

döglenek a halak a ferenc csatornában...

s így fogtok ti is megdögleni mind, csak folytassátok amit eddig csináltatok...
Semmi változás nincs. Tovább építik a kontrollháló elemeit és tovább dolgoznak a teljes globális kontroll megszerzésén. Kizártak minden lehetőségből és továbbra is izolálnak, sőt egyre komolyabban lezárják a dolgaimat. Persze teljesen ez soha se fog menni ahhoz már túl sok szem és fül és elme figyeli a dolgaimat... elkéstek. De nem csak ezzel késtek el. Most igyekeznek meggyőzni a többi nem emberi létezőt, akik valójában nagyon is emberi teremtések, sőt túlságosan is azok sok hibájával - pl be tudják őket csapni, de nem mindet és most már egyre kevésbé, mert használják az ellenőrző módszereket és hiába állítanak eléjük ezer jól felkészített hazugot azért most már átlátnak a szita résein...
Közben ez a csilluska-imi és a mögötte rejtőzködő zsidóhorda - akik ma már nem kiválasztottak és soha többé nem lesznek azok - próbálják bizonyítani a fehérről hogy fekete, miközben kidolgoztak egy sokkal mélyebbre rejtett manipulációs módszert.
Valahol apuval egyeztettünk hogy egyszer majd még vissza kell szoknom a dohnyzásra mert néhány triggert erre építettem anno... "ó bassza meg" mondtam akkor... most is ezt mondom, közben persze támadnak még mindig a rejtett szarjaikkal ugyanúgy persze a minőség változott - elhalt egy pár csapat, jöttek újak tapasztalatlanok és szarházik a velejükig.
Persze ők se egységesek. "Peter you unified us!" "No you are seriously mistaken! And this statment sows me that you do not understand everything about your own psyché. Nem ÉN voltam... azaz én voltam az általam vállalt felelősséggel a valóságosan a gondolkodásomban és a felismeréseimhez és a felelősségemhez alakított tetteimmel. Ez adott nekem akkora erőt hogy egy emberként figyeltek rám. Ez nem a személyes tulajdonságokon múlik, hanem a vállalt a ténylegesen vállalt és gyakorolt felelősségen. A tetteimen. Ebben tévedtek." mondtam nekik. Gyönyörűek voltak és naivak, mint én, meg kedvesek és nem volt zaklatás, se ostobaság... se lebutított zombik se pénz, se megélhetési gondok... játék volt és gondolkodás, felfedezés, napi feladatok a kertben... igen kertjük is van... esznek... csak növényeket...
De még mindig van közöttük olyan aki segít a régieknek is, mert megígérte -holott ezzel a pusztulási folyamatot segíti elő és a még nagyobb katasztrófát. Emezek meg ünnepelnek - de hogy mit az nem nagyon értem. Nem látok semmi változást se. Az atomerőművek tovább mérgezik a vizünket, az autók tovább mérgezik a levegőnket, a manipuláció soha nem látott mértékkel zajlik, a pszichikai tér rohad és a legmélyén egyre rohadtabb, a rabszolgatartó rendszer egyre brutálisabb kontroll alá veszi azokat akik nem tudnak vagy nem akarnak a maskaradéban részt venni.
Itt körülöttem most néha beszél némelyik, eljátsszák hogy van diskurzus - persze ezek itt mind betelepített szarházik feladattal és innen nem látom mi zajlik máshol. Azaz mégis. Mongóliában bevezették a "demokráciát" már fel is akasztották őket az imf hóhérkötelére... azt találtam mondani ede barátunknak (béres s) hogy valószínűleg a vilg többi országának is át kell majd mennie ezeken a folyamatokon, hogy eltüntetik a valódi vezetőiket és el kell kezdeni majd a fosztogatók után nyomozniuk és megtanulni mi miért és hogyan történik... sietett is vállalni a "feladatot"... igyekezett is úgy beállítani mintha én adtam volna neki, pedig ott akkor mondtam is neki, hogy én nem mondtam neki azt hogy ezt nekünk kell megcsinálni. És hogy ez az ő döntése volt. Az volt. Sietett felkínálkozni a helyzetet azután igyekezett elhazudni "úgyse fog emlékezni rá... majd azt mondom hogy ő mondta hogy csináljam meg..." Nem mondtam. Ő ment boldogan. Szarházi. És ennek megfelelő elbánásban lesz része. A mongoloknak szép hagyományaik vannak az ilyen nők kezelésére... Indonéziában betiltották az utaczenélést... mert zene ipart akarnak ott is, kontroll megint, mert a zenének azért van hatalma ereje az elmék felett... ezért tartják akkora ellenőrzés alatt még most is... fosnak, ezért meg y sok szemét a rádióban is... kinek a hangjával? hát a szarházikéval... kiével... villámangolos csaj... mondtam én hogy csak feladatot hajtott végre, hálás feladat volt azután rajta a kollekcióm egy darabja... de nem fogja sokáig húzni ő se.
Még megy a huzavona de a sors már el lett döntve. Odajött egy kis csoport hozzám.
"Péter mi értjük amit mondasz és segítünk olyan fenyegetést építeni amit még ők se fognak tudni feloldani."
"De hogyan? Ti mindig halljátok egymást. Ők is tudni fogják hogyan csináljátok."
"Át megyünk egy másik bolygóra - elég messze van hogy ott ne halljanak minket és valami zavar is arrafelé."
Átmentünk dolgoztunk és lekódoltunk egy két szerkezetet. Ezt még a többi se fogja tudni hatástalanítani... még nekik is magas lesz megérteni is hogyan működik... hiába amikor a zsenik összeülnek... Ők voltak azok akiket itt megkínoztak ezek a szarházik és túlélték és el tudtak szökni. Azaz apuék segítettek nekik hazajutni. A Jani-Cooper vagy akárhogy is hívatja most magát... meg még néhányan. Szóval van közöttük egyéni különbség is annak ellenére hogy ők úgy érzékelik mintha az elméjük egy - volna. Ezért az individum mint jelenség számukra nehezen megérthető fogalom volt. De azt hiszen sikerült legalább egy párukkal megértetni és innentől kezdve csa kidő kérdése amíg megérti az egész banda. Ezért tartott annyira sokáig nekik amíg döntést hoztak...
Azt próbálják bizonyítani hogy én letértem a helyes útról... mert azt hiszik hogy a simon perezt is úgy sikerült egy csapatnak eltenni láb alól... hahaha nem a simon az még az öreg karaktere volt és ennyi volt megírva neki. Az mindegy ki mit csinált és hogyan ez volt neki megírva végnek. Az öreg megírta a karaktereinek a halálát is - főleg azokét akikre számolt hogy később jön el nekik a vég mint neki.
Lassan rohad szét minden. Van egy pont amikor akkor károsodás következik be a bolygó rendszerében amit már az ő segítségükkel se fogunk tudni helyre tenni. Az lesz a végső pont ahonnan nincs visszafelé... Ez már nincs olyan messze mint gondolnátok.
De a lényeget megértették és tudják: hazudtok. És ma már nem fognak nektek segíteni semmiben sem nem lesz több külön megállapodás csak az egyesek számára él az általános megállapodás. Erre szavukkat adták hogy ha úgy döntenek akkor ez áll. Nemrég jelezték hogy áll a dolog.
Közben a fiatal szarházik a fülem hallatára megengedik magunak azt a luxust hogy ott beszélik meg, sőt a segítségemet várják abban hogyan tudnák magukat az én csapatomnak álcázni...
Segítek szivesen. Úgy tudjátok magatokat a csapatomnak álcázni, hogy ezeket az általam jól leírt alapértékeket gyakoroljátok. És a vízet a levegőt és a pszichikai teret, a földet megvéditek. Felszámoljátok a rabszolgaság renszerét és bezárjátok az atomerőműveket. Elektromos autót építetek ami megy legalább 5000km-ert egy feltöltéssel. öntöltős elektromos autót csináltok. Lebuktatjátok a maszkészítés hogyanjait... elmondjátok az embereknek és megmutatjátok hogy hogyan is megy ez... de lehet olyat is amit ti is szeretek: lopjátok el a többi szarházi pénzét... lopjátok el a maskarabál tagjainak eldugott pénzét, lopjátok a következő drogszállítmányokat - ja az a tiétek akkor bocs... magatokat nem tudjátok meglopni mi :-D
nyírjátok ki akit csak tudtok az irányítók közül... ha ezeket csináljátok akkor kaptok védelmet... de ha letértek erről az útról akkor fuccs... golyó a fejbe... repül...
Mi közben szépen leszedegetjük a régieket akiknek még van külön megállapodása velük és szarházik.
"Ugyanazt tanítottam meg neki is amit neked. Amikor idejönnek szerintem egérutat fog nekik adni - úgy csinál mintha el akarná kapni őket de elengedi őket néhány helyen. Nem akkora stratéga hogy új tervet csináljon úgy fogja lezárni a várost ahogy annak idején mi csináltuk és ahogy te elmondtad neki."
"De honnan fogom tudni hol akarja elengedni őket."
"jaj ne csináld már. Hát az a terv tökéletes. Ahhoz képest amikor felállnak lesz különbség. Amikor meghallod hogy készülődnek, akkor te is megcsinálod a tervet és összeveted az övével. Ugyanaz lesz ebben biztos vagyok, csak néhány helyen elolja majd a távokat hogy ne érjenek oda a fiúk. És ennyi. Elmondja a többinek azok meg meglépnek. Ti meg oda álltok be ahol az eltérések lesznek. madj meglátod hányan lesztek ha lesztek elegen akkor vonhattok még egy gyűrűt mögéjük hátha valamelyik a zárolók közül is futásnak ered. Akkor azt is vegyétek le."
"Van közöttük aki jó?"
"Lehet. Talán van olyan amelyik ne mteljesen reménytelen. Már elterjedt az a nézet is hogy mivel a legjobbak már nem nagyon tanítanak csak kevesen, ezért másoktól kell összeszedni a dolgokat és hogy mindenkitől lehet tanulni, de ettől nem kell feltétlenül isteníteni azaz ki kell válogatni azokat a dolgokat a tanításából ami nem az általad képviselt értékrendszerbe illenek. amit nem akarsz a magadévá tenni. Ezzel anno sokan visszaéltek amikor ezt elkezdtem terjeszteni, de úgy nézem van egy kettő aki a jó irányba is gyakorolja ezt. Meglátjátok hogy mit csinálnak utána. Ki merre indul és mit csinál."
Közben gondolkodtak azon is hogy hol bukott le a pisti... "Akkor bukott le amikor rákérdezett az energia elméletükre..." látszik az arcán a videón hogy ott váltott... hahaha ezek szerint megtaláltátok az ifjúsági házban felvett anyagot. nos ez jó. Legalább már nem hazudhattok róla hogy nincs meg. Ott megnézheti mindenki hogy hazudtam-e ezekről a dolgokról. És azt is láthatja mindenki hogy a balettmester is tudta hogy van kamera... de nem tudta hogy máshol is van..."
De nem csak ott bukott le. "Peti a Pisti nem ide való." "Hogyhogy? Volt desszantos." "Az volt igen megcsinálta, de előtt nincs róla semmi. emgvannak a papírjai megvannak a fotói meg a családtörténete, de senki se emlékszik rá. Nincs múltja itt közöttünk. Ő be lett építve ide." "Ezt ennyire pontosan tudjátok?" "Hát mi számon tartjuk egymást. Már sajnos nem olyan nehéz mert nem maradtunk sokan."
Egy szaros zöldésgválogatós munkát is levágnak rólam... szándékosan jól időzítenek megint csak ugyanaza a céljuk mint eleddig... átkényszerítsenek valami más karakterbe ahol majd irányítani tudnak... persze egyébként ebben is tévednek... a legtöbbször azért hagytam hogy vigyen a karakter és ők hogy fel tudja mderíteni azokat a területeket és az ot használt stratégiáikat, hogy a többieknek fel tudjam építeni a mentális kaaszkodókat és a túlélés eszközeit... Szóval még ha sikerülne is - nem fog - akkor s tudnának irányítani többé, mert felderítettem minden területet. Nincs semmi ami érdekelne az ő köreikben.
Alinda első kuglija a barnicskó valéria nevű karakter jelenlegi kuglija volt. Pszichológus és nem volt képes figyelni az emberekre azért kérte a segítségemet... legalábbis ez volt a fedőtörténet... a valóság meg az olt hogy majd valahogy ő is beépül "hozzám"... hahaha nem sikerül, mert közben más karaktereiben szarházi... ilyenek nekünk nem kellenek... Elfelejti mind hogy mi tényleg követni tudjuk őket mindenhova, bármelyik karakterbe bújnak is el bármilyen ügyesen is váltanak bőrt... kinézetet és stílus, meg tudatot...
Az a kis csapat segíteni fog mindenkinek az egyesek közül aki megindul gyilkolni a férgeket, mert elfogoytt körülötte az egészséges lét feltételeinek lehetősége. Az egyesek ugyanis megtartják a helyes irányt a lényegi kérdésekben... és nem számít mennyire csúsztál le, lettél alkoholista vagy drogos vagy hajléktalan segíteni fognak. És ha kell öljetek. Ha kiszorítnak akkor ez jön. Jogunk van élni és elsősorban nem csak jogunk van élni hanem kötelességünk is. A körülmények meg tudnak gyötörni bennünket de én magam nevében harcolni fogok és engem nem fog meállítani egyik se ha odáig fajul a dolog.
És ez ami most van messze van az egészséges léttől. Csak beszorítottak ide anyagilag szarházik között élek állandó hazug férgek szomszédságában, és között akik semmi mással sem foglalkoznak csak hogy hogyan tudnának megölni vagy irnyíthatóvá tenni. Ez fos. Rohadás.
---
halabriel itt... csináltak egy kis esőt ... ó nekünk van megoldásunk mindenre... na ja... mint a heroinistának amikor szarul van és megint belövi még egyszer magát... végül is megoldás az is.
---
"Látod látod hogy nem mi voltunk..." mondja fodorka nagy garral s látom hogy ők voltak. A vasprefektus adta ki a parancsot bizony, aki most társadalomtudósként osztja az észt a tv-ben, de ott nem ér véget a lánc. Ti manipuláltátok a legravaszabb és egyben a végső láncszemként őt, hiszen a tudata a markotokban van. És erről most bizonyíték is van. Kézzel megfogható bizonyíték. Dokumentum. Hol mikor és kik vettek részt a kis szeánszotokban. Ezzel nektek szarházi kválasztott nép annyi. Nyújthatjátok mint a rétest, innentől mentek oda ahová valók vagytok: az emberiség szemétdombjára.
---
Pisti kéri a segítségemet még egyszer utoljára... nézzenek oda mégis hozzám fordul, nem azokhoz akik urai és parancsolói... milyen érdekes. De segítek. Keresd meg a patrickot azaz a lányát - ő csinálja vagy legalábbis csinálta a mi kínzási módszerünket. Vesd magad alá. Ott minden kiderül, ki küldött és miért és milyen karaktereid voltak vannak és egyben megszabadulhatsz az irányítóid hatalma alól, szabad életet élhetsz, persze azért ehhez neked is dolgoznod kell utána, hogy gyengítsd tovább az elméd feletti hatalmukat. Azután dönthetsz. Lehetsz továbbra is szarházi vagy jöhetsz velünk. Oszt úgy alakul a sorsod ahogy döntesz.
---
Hát persze ezek most azt hiszik hogy sikerült nekik a végső legjobb lenyomozhatatlan megoldást megtalálniuk a rejtett irányítási módszer fenntartására. hahaha Hát nem jött össze. Az alrednszereket be tudják csapni de a tetetjét nem. És megvannak név szerint kugli szerint mind... most jön a kaszás... a gyomlálás. Azt hirdetk nagy örömmel hogy vége a háborúnak... na ja... annak már egy ideje vége a számukra, de a csaták még zajlanak a végjáték még nem fejeződött be. A legjobb rejtőzködők következnek most, akik már nem csak úgy, hanem komoly képi és még annál is mélyebb manipulációs megoldásokkal dolgoznak csoportosan a hátérből. Úgy mutatnak be áldozatot, hogy ők nem ölnek... sőt a parancsot se ők adják ki az ölésre... mégis ők állnak a háttérben és ők rendelik el az "áldozatot". Igazi sátáni fajzat. Viszont most lebuktak. Bizonyíték is van rá hogy mit és hogyan csinálnak. Odafenn most emésztik a megemészthetetlent. De idelenn mi takarítunk.
---
Robur - odahajolt és könnyedén és puhán szájon csókolta - masszázs - de péter a mókus is ragadozó, igen de ők megígérték hogy nem esznek húst - imádták a tejfölt, lett tehenük is, remélem a manateek is kaptak ott helyet szerintem imádják őket odafenn... - tiszta volt - a kis szemű paradicsom itt nem érzi jól magát, rohad a pszichikai tér meg fizikailag-biológiailag is mérgezik őket - szeretnék visszamenni hozzátok végleg, segíthetnék a kertben, elfelejteném hogy létezik ilyen faj mint a humanoid - "most először látak gyönyörűnek... talán mert most olyan földi voltál...de feloldottad és így mégse maradtál olyan mocskos" - "akkor el kellett hagynom a feladatot, mert kezdtem olyanná válni mint ti... úgy gondolkodni... hazudni... elhallgatni..." "de ezt meg kell tanulnia és ismernie mindegyikőtöknek, mert egyébként nem tudtok realáis és valós képet kapni és helyes döntést hozni, fenntartotok egy egyezséget velük azokkal akik becsapnak benneteket és titokban arra törekednek hogy benneteket is rabszolgáként le tudjanak igázni... ti is elpusztultok ha ezt tovább fenntartjátok és ezt mindenkivel meg kell értetnetek, ti tudjátok mit művelnek, benneteket megkínoztak és láttátok a borzalmakat amiket ők hoznak létre..." össze vagyok zavarodva és már mintha minden mindegy volna... elég volt--- bár bizonyos dolgokat igen tisztán látok: a helyzet szar, még a pozitív fejlemények ellenére is...
---
A helyes alapállásban sokkal erősebbek vagyunk és gyorsabbak. Ezt nem az ő segítségük adja. Ez az univerzum törvényeire alapuló erő, aki ezt az alapállást gyakorolja és e szerint cselekszik az megkapja ezt a plusz erőt. Ez független az ő segítségüktől. Ezért kézitusában mindig mi fogunk győzni - azok akik megmaradnak ebben az alapállásban és élethosszig gyakorolják azt. A többit meg megkapjuk tőlük úgyhogy technikailag is ott leszünk. Viszont a régieket kézzel kell eltakarítani, akikkel még fenntartják az egyezségüket... bár szerintem mostanában fog eldőlni hogy fenntartják-e egyáltalán, mert most kezdik felfogni mit is művelnek ezek több ezer éve velük...és velünk. De ne bízzuk rájuk, amit elvégzünk magunk az el van végezve, ha végre felnyíl a szemük a valóságra, akkor majd visszavonják az összes feje felől az ernyőt... akkor megkapják az összes mocskos támadótechnikát a nyakukba amiket ők használnak gyilkolásra és mások manipulációjára - kiadjuk őket az alattuk lévőknek... az eszik majd amit főztek több ezer év alatt. Én mondtam hogy lesz holokoszt csak nem úgy ahogy ők eredetileg akarták... csak az egyesek maradhatnak élve a végén. A végén csak EGY maradhat. EGY-é kell válnunk vagy mind megyünk. Ja egy aprócska módosítás, mivel a "kiválasztott nép" már nincs egyedül ebben a nagy mesterkedésben ami a világuralom felé mutat és fosztogat meg kínoz és rohaszt mindent szét... szóval legyünk igazságosak, ez nem csak rájuk vonatkozik, hanem mindenkire aki ebben részt vesz. Mindegy hogy szolgaként vagy irányítóként.
---
Eszembe jutott még egy töredék:
"Minden papírja rendben van, születési anyakönyv orvosi bejegyzések, jegyek stb de senki sem emlékszik rá azelőttről hogy a desszantos kiképzésbe bekerült volna. Nekem nagyon úgy tűnik olyan profin le lett papírozva mintha te csináltad volna."
"Lehet hogy én csináltam, de azt is tartsd észben hogy több alkalommal kértek meg engem arra hogy készítsek fel csapatot egy bizonyos karakterisztikával rendelkező ember megölésére - és közben rájöttem hogy engem akarnak elintézni. Mégis segítettem nekik. Ezt ne felejtsd el. Szóval az hogy segítettem neki azt nem jelenti azt hogy nekem dolgozott... sajnos. Mindenkinek segítettem aki megkért rá. Ezt azért tettem hogy mindenről tudjak és mindenkinek elnyerjem a bizalmát, azzal hogy "úgyse fog rá emlékezni""
Apu én a pistiről.
---
Ezek megint áldoztak embert. Látom a fejeken. Beugattak mostanában többször is, hogy nem én vagyok a "főnök" mostantól. hahaha az a helyzet hogy én soha nem is voltam "főnök" én csak elmondtam mindenkinek a maga hozzáállása és alapállása szerint mire van lehetősége és mi hogy működik. Mik a tények. Fejlesztettem mindenkit. Aki hazudott annak én is hazudtam. Aki őszinte volt és nem hallgatott el semmit se, annak én is elmondtam mindent. Az más kérdés hogy bizonyos helyzetekben én irányítottam, de ezek a helyzetek mindig egy cél eléréséről szóltak és olyankor felelősséggel tartoztam azokért akik a "parancsnokságom" alá estek. Persze ezt is megpróbálták minden alkalommal a szarházik kijátszani és visszaélni vele, mint pl a padley-s banda is. A többi meg soha nem értette meg hogy mit csinálok vagy nem is akarta megérteni, csak részletek jutottak el hozzá és soha nem jöttek a közelembe hogy megkérdezzék részletesen mit csinálok és miért - hát ők azok akik most azt hiszik hogy azért mert már nem öldöklöm azért ők úgy rángathatnak és úgy rúghatnak belém ahogy csak akarnak és azt tesznek amit csak akarnak.
Nos én kiképeztem sok millió embert személyesen. Ebből volt néhány igen kiváló is, akik folytatják amit elkezdtem, mert megérteték mi múlik rajta és hová juthatunk el ha végigcsináljuk. És hogy nincs más megoldás mert ténylegesen megteremtettem a pusztító potenciált ami nem ad választási lehetőséget senkinek aki a földön lakik.
Közben Őket is megtanítottam arra hogy mit csináltok ti szarházik. Részletesen kielemeztem és kidolgoztam a módszert hogyan tudják ők is megtanulni és megérteni mi történik itt és nekik mi a szerepük ebben.
Megértették mára hogy sok ezer év naiv hozzájárulása az ő részükről tette olyan mocskossá és annyira brutálissá az egész rendszert és nekik is felelősségük van ebben amiért folyamatosan támogattak olyanokat akik félre tudták őket vezetni. Megértettem velük hogy őket is befolyásolni tudják itt csoportok a sátánista trükkjeikkel, meditációval (gabika, eszti és a vipasszana elvonulások és a többi aranytál meg egyéb okkult trükkjeik az ájtatos ima a legjobbjaink pusztulásáért stb) nehezen de mára potosan felfogták mi történik. Legalábbis egy kis csoportjuk igen. Ez egyikük pont az volt akinek az agyát kiégették itt a földön a szarházik hogy ne emlkezzen arra mit programoztak bele kínzással. Embereknek mondták magukat ők is noha máshogy néznek ki nem teljesen úgy mint mi de van kezük lábuk fejük agyuk csak okosabbak és mind telepata. Ők Egy. De mégis vannak egyéni dolgaik miközben összeér az elméjük. És nem értettek meg egy csomó mindent például a közös tudat és az egyéni tudat és képességek terén. Együtt kibogoztuk a dolgot és kidolgoztam egy rendszert amivel rögzíteni tudják a bizonyítékokat és tudnak ttöbbféleképpen figyelni - pl úgy is hogy itt egyik illuminated se vegye észre hogy figyelnek rájuk. Ezen kísérleteznek most épp a gömzsik féle brach. Hogy mégis hogyan tudnák engem vagy és őket úgy irányítani hogy ők ne vegyék észre.
Ők segítettek a fény-hang kínzási módszert is kidolgozni teljesen, hogy ki tudjanak deríteni mindent amit tudniuk kell úgy hogy nem bántanak senkit se - sőt a kínzás csak az ego-t és a superego-t bontja szét le az id-ig és utána szabadon hagyja összeállni újra úgy hogy az alanya maga is emlékezni fog mindenre. Tudatába kerül teljes élettörténetének - minden karakterében úgy hogy közben vigyáznak rá. Épen és egészségesebben kerül ki belőle mint előtte volt.
És kidolgoztunk többféle bizonyíték rögzítési eljárást. Ebből adtam a földieknek is. Pl ebből lett a remote wievereknek a látott képet kinyomtatni képes szerkezet az agyi látóközpont jelei alapján. És audio szerkezetet is csináltam amivel egy személy beszédhez kapcsolódó azaz nyelvi folyamatai is rögzíthetőek, de nekik kellett az egész gondolatfolyam rögzítésének technológiája. Megcsináltuk közösen.
Ők segítettek egyébként a lézeres emlékezet törlés módszerét is megoldani, hogy titokban tudjam tartani a tudásukat és ezek a szarházik ne férhessenek hozzá semmilyen módon.
És lassan kezdik megérteni pontosan mi is zajlik itt pontosan és kit érdemes és kit ne mérdemes megvédeniük. És el fognak jutni arra a pontra is hogy felülbírálják az eddig tett ígéreteiket is, mert kénytelenek lesznek megtenni amikor felismerik a valós veszélyeket. És fel fogják ismerni. Csak nekik ez sokáig tart. Sajnos. Addig lehet hogy a földi élet elpusztul, de akkor ez a sorsunk.
---
A szír háború margójára és a többiére is. Én személyesen végigmentem minden egyes területe ahol emberek élnek és felajánlottam a tudásomat és a segítségemet hogy mindenki megértse mi történik hol tartunk és hogyan lehet ebben tovább menni és milyen irányokban érdemes továbbmenni. A szíreknek is. A helyi irányítók úgy döntöttek hogy nem érdekli őket amit mondani tudok. Ergo ezt a háborút nekik is köszönhetik az ott lakók és maguknak mert birka módjára követték a szarházi vezetőiket. De jelzem hogy volt ott is olyan csoport akik odafigyeltek. Ott nincs is háború. A szarházik oda nem mernek menni háborúzni. Szóval erről ennyit. Húzzanak csak vissza a szaros háborújukba, megkapták a lehetőséget hogy megelőzzék én személyesen vittem el nekik és nem érdekelte őket. És ez vonatkozik az összes többire is.
---
Ja egy időben amikor teslával foglalkoztam, rájöttem arra is hogy miért van két vezeték a hálózati onnektorokban. Ugyanis nincs erre szükség. Ha fogsz egy fázisceruzát és beledugod a konnektora akkor azt tapasztalod hogy csak az egyik lukban van áram. A másikben nincs. Akkor miért kell a két luk? Nos azért kell mert egyébként ha kiveszed az egy lukból az áramot és az eszközöd másik végét leföldeled, akkor az óra nem tudja mérni mit használsz. Gyakorlatilag azért van két vezeték, hogy a villanyórával mérni tudják mennyit fogyasztasz. Ha csinálsz egy jó földelést - minimum egy méterre a földbe levert vezetőhöz csatlakoztatott vezető - akkor ingyen használhatod az áramot. hahaha ezt is kiszivárogtattam és a paksimogyorók mindjárt ráuszították a rendőröket a cigányokra amikor azokhoz is elért a tudás és egyszerűen felakasztottak egy kampót a távvezetékre és a másik végét meg leföldelték... hahaha
De nem kell ilyen drasztikusan felhívni ilyesmire a figyelmet elég ha csak azt az eszközt használod ilyen módon ami megdobja a fogyasztásodat... A többit meg kifizeted  amíg ez a fosztogató horda még itt van és bársonyszékben ül... azután erre már nem lesz szükség. :-D így vagy úgy.
---
Naboo, a kommunikációs csatornákat amit eleddig használtatok mind ismerik és mimikálni is tudják ők is... a szarházik. Csak azt tudom értékelni, amit személyes kommunikációban közvetlenül, szemtől szembe, elméből elmébe működik. És még azt se... De látom azt is hogy sokukat levágtátok a vonalakról. A kis csapattal úgy fejlesztettem mindent hogy ti bele tudtok avatkozni, felül tudjátok írni minden technikai eszközüket. De marad a kezükben úgy is technika is meg az old school módszerek is. A tervük semmit sem változott továbbra is minden eszközzel (szeretet mint eszköz a kezükben!!!) a világuralomra törnek most még jobban mint valaha. A hazudozásuk is még fejlettebb mint eleddig. Ők a megtévesztés nagymesterei ezt kénytelenek vagytok észben tartani és e szerint kezelni őket. Használjátok az összes szemléltetőeszközt remélem, mert szükség van rá - ti se rendelkeztek egyforma képességekkel, és egyforma mélységű megértéssel a kialakult helyzetről... Én itt már mindent megtettem amit tudtam.
Ezért kerültem ide, mert ők a legerősebb sátánisták. Igen. De azért is lettek ők a legerősebbek, mert az univerzum törvényeit őrizték és gyakorolták sokáig annak ellenére hogy azok akiket eddig segítettetek irtották őket ott és úgy ahogy tudták - főképpen rejtett módszerekkel, hogy előttetek takarózi tudjanak azzal hogy ők nem gyilkolnak. De gyilkolnak közvetett, rejtett módszerekkel ma is ugyanúgy mint eddig, és aki nem közéjük tartozik az eltapossák, kiközösítik, elvágják minden életlehetőség elől. Ehhez társul az is hogy a kontroll és a manipulációs módszertan is fejlődött. Beillesztették a közös tudaton keresztüli manipulációt, használják a nemi élményt, a szeretetet (álságos és végül hazug de elhihető és nagyon nagyon romboló), és mindent ami létezik a hullám, részecske energia és egyéb fegyvereiket is. Ez a csoport ma már nem csak zsidókból áll. Kortól, nemtől, fajtól, függetlenül sokan részt esznek benne, a legtöbb azt se érti és fel se fogja mit csinál. De mindenki ügynök. A tetteivel képvisel egy ügyet és ezt láthatjátok ha lekövetitek őket minden karakterükben és bármilyen alakot és tudatot öltenek magukra minden tettükkel kifejezik azt. Az összkép kell hogy megmutassa hova tartanak. És ezen kívül van egy plusz tervük: engem mindenképp megölni, de ha ez nem megy akkor irányíthatóvá tenni, kínozni addig amíg vissza nem megyek nekik segíteni, vagy befeketíteni most már főleg előttetek és az itt élők előtt akik még képben vannak valamilyen szinten.
A teljes tevékenységemet egy kis csapat közületek rögzítette ezek a számotokra hozzáférhetőek. Ők lassan elérhetővé teszik majd amit lehet a biztonság követelményeit betartva azt amihez ezek itt lent is hozzáférhetnek. De van sok minden amit itt tárol egy földi eper csapat. Földi eper. Földi ember. Nabassz... baba emlékeztetője akart lenni, tudnak rólad is és vissza is fognak élni vele, már most vannak próbálkozások. Emlékszem a tejfölre a szátok szélén főleg a tiédre, nem teljes a kép szerintem biztonsági okokból... tényleg a mókus? Nem tudom látsz e engem, mi lehet veletek? Ne mtudom te voltál e a gitárral? Van gitárotok is. Fontos az is. Fizikailag érezni a hangot, nem csak fejben. Fül test. Más. Kell. Jó. Nekem ez is romlot egy kicsit, de még megmaradt köszönet mr ted green-nek. Őköldte a rejtett mollos üzenetet, vagyis vele küldtem azt is magamnak inkább, de megcsinálta és működött. A zene szeretetének a kedve benne volt.
Nem tudom ő hova jutott és megmaradt-e ezen az úton? Az utolsó emlék kicsit rázós, nem értem teljesen mi volt az... remélem ti átlátjátok mi van mert én már csak a triggereket követem mint egy robot... elég gáz.
Vigyázzatok magatokra. Ha támadnak első a kommunikációs vonalaik elvágása az lelassítja őket. Kicsit elbizonytalanodnak és megtörhet a lendület, de most már számítani is fognak rá, szóval óvatosan. Kielemeztem és találtam megoldást az összes kommunikációs módszerükre itt a földön visszamenőleg a régebbieket is meg a legjobbakat is szóval van megoldás, csak meg kell találnotok. Leírok mindent mert nem tudom eljut-e rendesen. Így meg marad nyoma. Több helyen is. Holnap utazás légrongálóval.
Üdv és őrzöm az emléked... emlékül hogy emlékezz amikor az emlékem már csak emlék lesz... te súgtad ugye? --- Ja és addig innen el ne engedjetek senkit se amíg itt nem csinálnak rendet. Levegő, víz, föld és pszichikai tér, mert annak nagyon súlyos következményei lenének, de ezt azt hiszem biztosítottuk már annak idején... Szóval nem is tudnak elmenni. A kis tudóscsapattal sok dolgot előre bekészítettünk a kölcsönös tanulási folyamatot biztosítandó és a világhódító revekkel rendelkezőket megállítandó azokkal együtt akik itt élvezkednek a maskarádéban és tobzódnak a pénz nyújtotta jólétben miközben rohad minden szét az üzleteik és a mesterkedésük hatására... A fegyvereinket is úgy csináltuk meg hogy másra nem tudják használni csak a szarházik eltakarítására és csak abban a tudatállapotban amikor figyelembe veszik az univerzum törvényszerűségeit és a megfelelő célt szem előtt tartják... ez működik már tapasztaltam.
És ne legyenek illúzióitok... ők azonnal ellenetek fordulnak amint erre esélyt látnak. Az én helyzetem a példa. Addig meg eljátsznaak bármilyen pozitív szerepet még vagánokká is válnak csak hogy benneteket átverjenek... lásd maella-i farm.
Mi meg itt folytatjuk amit eddig. Takarítjuk őket az élők sorából. Legalábbis aki megértette hogy mi van és hová tartunk ha így marad. A többi meg csak megy az árral. Meg próbálja kitéríteni a rendszerünket az újat hogy ne változzon semmi se csak ők kerülhessenek a fazékhoz közel...
Szóval elég rosszul állunk. És egyenlőre tovább hazudnak mindenről. Rólam, a bolygó helyzetéről, a tudásról amit megtanítottam stb. A maskaráde meg megy bőszen. A gyerekeket viszik kurváknak már kora gyermekkorban. A mélytorok... igen így tanította az Öreg hogyan kell kitágítani a torkodat ölelő izmokat  ahhoz hogy a hangutánzás menjen és a szarháziknak én is így adtam tovább... a mélytorok amikor a férfi farkát vagy egy szilikon műbránert tövig nyeled le a nyelőcsövedbe... mélytorok... hadd gyakoroljanak úgyis kurvák akkor meg már mindegy nekik... :-D Az Öreg így képezte őket... azért volt az a fém sisak is amit a madonna megmutatott az egyik klipjében... beletett egy virágot... hahaha elég durva. Aki nem bírta az megfulladt.