Sunday 8 July 2012

It's been a hard day's night, I had been workin' like a dog

Honvédelem.
Mi az oka annak, hogy egész európa ellenünk harcol hosszú évszázadok óta? Ennek kell, hogy valami alapvető értkbeli, alapértékbeli különbség legyen az alapja, mely generációkon keresztül érvényesül és vannak tudatos képviselői és tudattalan katonái.
Melyik az a szervezet, csoport mely az egész világon jelen van és képes ilyen típusú globális támadásra és manipulációra, mely hazánkat éri?
CIA
"Be kellett épülnöm a CIA-be, hogy belülről ismerjük meg az ellenségünk valós mozgatórugóit."
De a CIA eredetileg a harmadik világháború kitörésének megakadályozásáre jött létre 1947-ben, mert már akkor látszott az a tendenCIA, MELY VILÁGOSAN MUTATTA AZ EMBERI FAJ PSZTULÁSÁT a technikai fejlődés és a személyiségbeli természet kollektív irányiultságából levezethetően. Golbálisan szervezett ellenséggel szemben globális szinten kell fellépni.
A CIA ezzel az indokkal tud belépni a világ szinte minden országába, ezzel az okkal tud beszervezni a világ minden tájáról embereket - a maszlaggal, melyet csak a tagság töredéke vesz komolyan. De a meghatározó töredéke! A mag. A valódi értékekre alapozott intelligenCIA. Ezért a CIA is beszervezett önmagába olyanokat, akik tényleg a békét szolgálják. Sok esemény került a CIA számlájára, melyeket nem is a CIA szervezett. Ma már annyira összetett és bonyolult a szervezet, a Cég, hogy tényleg csak a Star Wars képletes különbségtétele lehetséges: vannak a rosszak és a jók, a sith-ek és a jedi-k. Az dönti el, hogy hová tartozol - amit teszel. Ahogyan élsz. Az életed az üzenet. Ha háborút generálsz, ha békét az életed megmondja ki vagy.
"A kezdetektől a jó oldalt próbáltam szolgálni." "I had to become devil, to brig light to people." "Szörnyeteggé váltam, mert kutya kellett nekik. Dog. Tudnom kellett mi történik azokkal, akik bekerülnek a rendszerbe. Tapasztalati elemző vagyok. Oda kell mennem és időt kell eltöltenem ahhoz, hogy jól átláthassam a szituációt, hogy megértsem a valódi mozgatóerőket. Meg kellett tapasztalnom a poklot. Ebből lehetett csak egy valós kivezető utat felépíteni. A probléma valódi gyökerét kellett megtalálni ahhoz, hogy valóságos megoldást lehessen alkotni." "There is a way in, there is a way out!" "Nem volt kiút azok számára, akik fedett ügynökként megpróbáltak magasabbra jutni a szervezetben. Odavesztek, elvesztették az eredeti irányt a szemük elől az emlékezettörlés technológiája miatt." Hogyan emlékeszel az eredeti céljaidra, ha kitörlik az emlékeidet? Kihelyezed a memóriádat valahová máshová, pl egy másik emberbe: Majd add kölcsön ezt a könyvet egyszer. Tudni fogod mikor."
A háború fogalma kiterjedt. Háború folyik az alapértékek szintjén. A háború területei megújultak: célterület az emberi emlékezet, a gondolkodás, az észlelés, az emberi érzékletek, érzelmek (még mindig nagyon nehéz) , a beszéd is egy háborús technikává vált, a pénz is fegyverré lett stb. Részt vettem a háború eszközeinek fejlesztésében. Részt vettem a viselkedést befolyásoló stratégiák fejlesztésében. Miért?
Miért kovácsolsz kardot az ellenségednek?
Ha tudom mikor törik el az ellenségem kardja, akkor lehet egy nyert csatám. A fejlesztett eszközök minden esetben (szinte) egyetlen módon védhetők: a spirituális (értsd: szellemi, lelki, érzelmi és Istennal való kapcsolatunk) képességeink fejlesztésével. Igen sokan meghaltak. Ez van. Spirituálisan meg kell újulnia mindenkinek, aki nem akar borzalmas módon elpusztulni, saját gyermekit felzabálva a gyötrelmes éhség miatt, egymás vérét lecsapolva a szárazság miatt. Spirituálisan kell megújulnia a vezetőinknek - méghozzá azoknak, akik a világunk sorsáról döntenek. Nincs más választásuk, vagy pusztulnak velünk. Vagy megújulnak a döntés mindenkinek a saját kezében van. A körülmények változtak meg. Csak önmaguk tudják megakadályozni önmagukat a végső pusztulás borzalmainak megvalósításában. Azt hiszik őket ez nem érintheti, pedig nehogynem. Nagyon is. Rájuk vár a legnehezebb rész - hiszen a gyengék hamar kihullanak. S ők járnak jobban.
Miért kellett ez a stratégia? Mert a spirituálisan ép ember nem hajszolja a pénzt, nincs pénze, nincs akkora hatalma, nincs annyi lehetősége a cselekvésre - másrészt él, ergo nem törődik a pusztítással hiszen ő teremt és épít. A pusztítás akadályozásához szükséges paranoia pedig kártékony az ép spirituális emberre nézve. Tehát lényegi tény, hogy a spirituálisan ép ember nem tudja megoldani a helyzetet. A megoldás kizárólag a pusztító logikával és alapértékekre alpozott életű "hatalmi elit"től várható. Őket kell rákényszeríteni arra, hogy megújuljanak. Erre nincs és nem láttam más módot többedmagammal - mint olyan pszichikai, időjárást módosító, technikai, és romboló fegyverek fejlesztésével, melyek alkalmasak az egész bolygó elpusztítására. Ide el kellett jutnom. Kellettek korai fejlseztési ötletek, melyek nem olyan nagyok: beetetésnek. Megették a csalit. Bekerültem a rendszerbe. A csattanó már közeleg. Van kiút. Van megoldás. Nincs magára hagyva egyetlen ember sem, aki ki szeretne szállni. Nem vagy egyedül.
"Is anybody OUT there?"
"Yes. We love you."