Saturday, 20 December 2014

Cancer azaz rák betegség

A rákbetegség ionizációs folyamat eredménye a víz ionizációjával azaz a hirdoxilek segítségével jön létre. Az ionizációs folyamat generálható kémiailag vagy sugárzás révén. Egyéb rádiófrekvenciák és vagy mikrós hullámtechnológiákkal gyorsítani és lassítani is lehet a folyamatot - és természetesen teljesen vissza is lehet fordítani.
Ugye rák mindenhol kialakulhat. mi az az anyag ami mindenhol előfordul az emberi testben? Víz. H2O. plusz kell egy indikátor ami elindítja a folyamatot.
Ez a pár mondat elegendő ahhoz hogy egy valódi orvos azonnal tudja mit tegyen és kitalálja hogyan.
---
The cancer is the result of inonization process. The water is the key material which is everywhere in the human body (bone, blood, tissues etc.). The inonization makes different types of hydroxils and this is the indicator of cancer. The development of the illness can be fastened or slowered by radiofrequencies or mikcrowaves and also the whole process can be reversed (cured). The body itself in protected environment (insulated against inonizing radiation, radiofrequencies or microwaves, and also against poisoning) can heal itself by default.
Real doctors will have the solution in these few sentences. You know what to do.