Thursday 31 March 2016

Mert így Kerek a Világ

Zsuzsi "Na? Bevette?"
Varga Gábor "Hmmm... Nem tudom. Sose lehet nála tudni. Mindig úgy csinál mintha bevenné aztán utána derül ki hogy tényleg bevette vagy sem."
---
A gyuriék velvették videóra amikor sétáltam felfelé a gesztenyésbe a kerek világba. Négy jól képzett csávó támadott meg. Miután elintéztem őket továbbmentem. Pár perc után a takarítók valami zavaróval megszakították a felvételt.
---
VG "Az a videó egy valódi verekedést mutat. Nem videótrükk."
Zs "Ugyan már nem lehet valódi. Azok ott úgy repülnek szerteszét mintha tollpárnák lennének."
VG "Nézd az én véleményemet kérdezted. Nekem ez a véleményem. Ha azt akarod hogy mondjam azt hogy nem valódi akkor minek kérdezed az én véleményemet?"
Zs "Jól van tüntesd el. a felvételt."
VG "Nem kell bizonyítéknak?"
Zs "Arról nem kell bizonyíték hogy a legjobb embereinket szétpakolja mint egy kisgyerek a legóvárat."
---
Fp "Az ilyesmitől a falra tudok mászni. Azt mondja nekem ez az ostoba liba hogy de miért nem engedem elszaladni? Gábor ezek visszajönnek, de úgy hogy kielemzik mit rontottak el és nem egy jön vissza hanem sok. Ezért aki nekem jön az nem megy onnan sehová. Az ott távozik a 40 szűz birodalmába."
Vg "Én tudom. Csak ő nem akarja elhinni."
Fp "Normál esetben tudod mit tennék ilyenkor? Megmutatnám neki hogy miről van szó. Ráküldenék egy csomó rohadékot és engedje el őket utána meglátná rögtön miről beszélek. De itt  most erre semmi szükség."
Vg "Miért?"
Fp "MErt ha ezek megtudják hogy segítenek nekem akkor ez úgyis meg fog történni és amilyen hülye el fog engedni egyet. Azután meg meg fogja tanulni miről beszéltem. Anélkül hogy én bármit rászerveznék."
Vg "És mit lehet tenni?"
Fp "Hát készüljetek fel."
---
Vg mutat egy videót amin a Zsuzsit és a Gyurit megtámadják többen. Mind az elengedett csávó módszerének valami változatával próbálkoztak. A gyerek egy darabig csak nézte a videót. Vissza és visszapörgette bizonyos részeknél.
Fp "Te Gábor. Ezek a csávók pontosan olyan jól képzettek mint amik engem szoktak támadni."
Csend volt. A gyerek nézett maga elé és a videó kimerevített képére.
Vg "Ez miért furcsa?"
Fp "Nem értem miért küldenének a Zsuzsira ilyen jól képzett embereket. Nem értem miért annyira fontos nekik hogy meghaljon. Ki ez a nő?"
Vg habozva "Hát a Zsuzsi sokkal befolyásosabb ember mint gondolnád."
Fp "Miért ki ő?"
Vg "Hát azt mondták a többiek hogy ne mondjam meg neked, mert jobb ha nem tudod. És te is azt mondtad hogy jobb ha nem emlékeztetünk erre."
Fp "Ja hát akkor rendben." De tovább ült ott és a kellemetlen érzése nem akart eltűnni. Csak nézte nézte a videót.
Fp "Te Gábor." ... "Igen?" ... "Ez a videó hamisítvány. Ez a támadás soha sem történt meg."
Vg hallgatott egy picit majd elmosolyodott. "Miért gondolod ezt?"
A gyerek megmutatta azokat a részeket amiből egyértelműen kiderül hogy a videó úgy lett összemontázsolva, de valami nagyon hozzáértő valaki által.
Vg elmosolyodott. "Jól esik a dicséret."
Fp "TEssék?"
Vg "Hát az az igazság hogy a videót én csináltam. És kíváncsi is voltam hogy észreveszed-e azokat a kis lehetetlenségeket amiket beletettem. Volt egy olyan érzésem hogy te észre fogod venni őket. Ők nem vették észre. Megcsinálhattam volna tökéletesre is de nem akartam."
Fp "Miért csináltad meg a videót és miért mondod ezt most el nekem. Hogyhogy mersz erről hangosan beszélni?"
Vg "Mert most nem figyelnek. Tudják hogy nagyon érzékeny vagy és mindig tudod mikor figyelnek és mikor nem. Teljesen magabiztosak hogy meg tudnak szivatni."
Fp "Na most már kíváncsi vagyok. Ki ez a nő? "
Vg "Hát a délvidéki kommunisták egyik kiképzője és kondícionálója, irányító végül is és igazából nem csak a délvidék hanem szinte az egész országban van tekintélye sőt határokon kívül is."
Fp "Ja igen. Rémlik. Viszont ha ők hazudtak nekem - márpedig ez a helyzet - akkor Gábor én is hazudtam nekik a kiképzésen és arra nagyon rá fognak baszni."
Vg "Tudom. Akkor is mondtad mielőtt belementek volna."
Fp "És nem figyelmeztetted őket? Miért?"
Vg "Hát azért mert ők juttattak ebbe székbe és úgy tartanak mint egy rabszolgát. És ez az én bosszúm. Rájöttem ám néhány dologra amiket hazudtál nekik. Jól értek a küzdősportokhoz, mert több millió ilyen felvételt kellett már elemeznem és újra csinálnom. Felismerem a különböző irányzatokhoz tartozó mozdulatokat. Ezeket a videókat és az ehhez szükséges szakértelmemet használják hogy a gyilkosságaikat leplezzék. Péter én vagyok az akihez elhozzák a biztonsági kamerák felvételeit retusálásra hogy eltüntessem a takarítóikat a felvételekről, a hullákat és odavarázsoljak olyanokat akik ott sem voltak hogy azután gyanúba keverjék őket. Téged is rá kellett retusáljalak nem egy ilyen általuk elkövetett gyilkosság helyszínére hogy be tudjanak feketíteni."
Fp "No most egyre érdekesebb lesz ez a beszélgetés. Miért jössz most elő ezzel? És Mirt gondolod hogy ők juttattak ebbe a kerekesszékbe?"
Vg "Hát megfertőztek valamivel. Azóta egyre szarabbak az izmaim. Miért most? Nem tudom most nyílt erre lehetőség, mert eddig mindig figyelt valaki."
Fp "De nem megfertőztek Gábor. Ez az izomsorvadásos betegség nem betegség, hanem egy mérgezés eredménye."
Vg "Honnan tudod ezt?"
Fp "Onnan hogy ezt is fejlesztettem nekik."
Vg kiakadva "De Peti miért fejlesztesz ilyeneket ezeknek az állatoknak?"
Fp "Mert cska így tudom meg hogy milyük van. Máskülönben semmit se tudtam volna kideríteni hogy milyen rejtett módszerekkel gyilkolják meg a legjobb legbátrabb valódi értékek mentén élő embereket."
Vg "De Péter ha ezt továbbfejlesztetted akkor az milyen rombolást jelent mit csináltál?"
Fp "Gábor én nem adok ki semmit a kezeim közül addig amíg nem tudom hogyan lehet ellene védekezi. Először kiderítettem hogyan lehet ezt az izomsorvadásos mérgezést visszafordítani és Gábor teljes mértékben vissza tudjuk fordítani méghozzá teljes mértékben. Hogy mi lett belőle? Nos az új fegyvert - mert ez végül is egy fegyver - húsevő batériumnak hívják. Nagyon csúnya dolgot művel az emberkkel. De könnyű védekezni ellene. Ezt viszont csak azoknak fogom elmondani akik megérdemlik. A többi nem a mienk és azokat úgy ölik le ahogy akarják. Semmi közöm hozzájuk."
Vg "Azt mondod hogy segíteni tudsz újra egészséges lehessek?"
Fp "Igen. Pontosan. Újra futhatsz focizhatsz majd. De nem mostanában Gábor. Sajnos egy pár évet erre még várnod kell és ráadásul itt.
Vg "Ha ez így van. Rám bármiben számíthatsz."
Fp "Mi a véleményed a többiekről? menjünk sorba rajtuk."
Vg "Jó mondd a neveket."
Fp "Gyuri"
Vg "Hát ő egy egyszerűbb elme, igyekszem a közelemben tartani, mert ő legalább le tud úgy ültetni meg kivenni a székből hogy nem basz oda mint egy liszteszsákot, persze a fizetésem egy nagy része az ő zsebébe vándorol ennek fejében. Itatom és fizetek neki hogy kíméletesen bánjon velem."
Fp "Aha akkor nem olyan jótét lélek mint aminek látszik."
Vg "Áááá Péter most rá foglak döbbenteni hogy ki kicsoda itt a valóságban csak menjünk szépen sorban."
Fp "Zsuzsi"
Vg "Ő itt amolyan minden lében kanál, nagy hatlama van mindenbe beleszól, ő képzi azaz nyalatja a picsáját a gyerekekkel kislányokkal kisfiúkkal, kondícionálja őket. Egy csomó embert megöletett többek között rád is rádküldött egy rakás bérgyilkost csak egy idő után nem álltak kötélnek mert mindet kivégezted... hallod egyébként én imádom ezeket a videókat nézni a sok patkányt ahogy elinzéted..."
Fp "Jól van azért az nem olyan vicces amikor rám jönnek... engem megvisel. Folytasd."
Vg "Egyszer kellett egy videót összevágnom arról amit a zsuzsi művel a gyerekekkel. Egy kislány volt felkötözve lógott valamin és több nő nyalatta a seggét meg a picsáját vele. Szart is etettek vele, majd egyszer csak a kislány nem bírta tovább és pinanyalás közben odahányt. Szart hányt rá a zsuzsi pinájára. Te az akkorát élvezett ettől hogy iszonyat. Utána megetette azt a moslékot a kislánnnyal megint, persze azonnal kijött az is belőle."
Fp "Áááá ezt ne folytads mert rosszul leszek... ezt csinálták a gömzsikkel is... így gyakorlatilag egy erőszakos szex is csak könnyed interezzónak tűnik nekik, nem is tiltakoznak a brutalitás után minden könnyebbnek tűnik nekik, ezért kondícionálják őket ennyire brutálisan. Gábor módszer... az ő kislányai is kérik a farkát szinte, mert brutálisan megkínozza őket és csak akkor hagyja abba a kínzást (elektrosokk, tűk a köröm alatt stb...) amikor bedugja a szájukba a farkát. Így a nyugalom és a béke állapota rögzül a fasszopás tevékenységével."
Vg "Ki az a Gömzsik, meg Gábor?"
Fp "Mindegy hagyjuk most. Kővéri Jani."
Vg "Hát ő fél tőled. Tudja hogy azok a videók és támadások valósak. Ő az egyik aki ezeket az akciókat pénzügyi oldalról rendezi. Ő utalja át a kifizetéseket. persze nem közvetlenül megy a pénz de ő fejben számon kell hogy tartsa ezeket a tranzakciókat. Iszonyú emlékezete van. És nagyon óvatos. Nem lehet rábizonyítani semmit sem úgy megoldotta az egészet. Ő ebben nagy koponya. A Pénzügyi dolgokban és megoldásokban."
Fp "Révai."
Vg "Ő amolyan érdektelen ember. Megy az árral. Nem megy bele mindenbe de nem zárkózik el minden elől. Nem érdekli hogy kiket darál le a rendszer. Egy jó szolga. A Jani már az itteni utódját látja benne."
Fp "Bergmann."
Vg "Hát ő egy igazi rejtett sátáni nő. Annyira sötét oldala is van hogy el se merem mondani. Ő is rendszeres vendége a Zsuzsi partijainak amikor a fiatalokat törik be... Olyankor ez a pici törékeny nő egy igazi vadállattá változik. Szereti a rabszolga szerepet szexben és szereti a domina szerepét is... ugyan akkor sokkal brutálisabbá válik."
Fp "Móni?"
Vg "Az is egy ilyen katona nő féle. Azt csinálja amit mondanak neki. De kemény csaj."
Fp "Jól van ne is folytassuk elegem van ebből. Megint egy szarházi felállás."
Kis csend volt.
Fp "Te Gábor ha ez megint csak valami mesteri trükk a részedről akkor te is nagyon nagyot fogsz szívni ám. Ha rájövök hogy hazudsz velem sokkal rosszabbul fogsz járni mint velük."
---
De még is maradt egy kis rossz érzés bennem. Mintha láttam volna valakit ezekben a kirakatokban aki VG-re emlkeztetett. Hmmm. Most vagy ő is kiteszi a kirakatba azokat akik hazudnak neki és a szarkupacra irányítja őket vagy ő volt ott? Ki tudja... majd kiderül.
---
Fp "MEgcsináltad a gyakorlatokat napi szinten?"
Vg "Meg én."
Fp "Akkor menni fog."
Vg "Már sikerült megmozdítani a kanalat a pohárban és egyszer körbe tudtam fordítani teljesen."
Fp "hahaha na lássuk. menj át a másik terembe és csináld meg a bemelegítő gyakorlatokat, majd gyere ide vissza és mutasd meg."
Gábor kiment majd egy pár óra múlva visszajött.
Vg "Na?"
Fp "rajta."
Odaállt az asztalhoz és a pohárra koncentrált. A pohárban a kanál lassan körbefordult a peremén csúszva. A többiek önfeledten és kissé pityókásan tapsoltak. "Ez valami nagyon ügyes trükk." súgta a Gyuri a Zsuzsinak.
Fp "Gábor ugye azt tudod hogy ezt nem csak egy kiskanállal tudod megoldani hanem bármi mással is ugyanígy..."
Vg "Én már gondoltam arra is hogy mi lenne ha felállnék a székből és futnék egyet?..." nevetett mindenki.
Fp "Gábor a feladat ugyanaz. Meg tudod csinálni ugyanúgy mint a kanállal. Csináld meg a rövidített alapgyakorlatokat és Gábor állj fel." Vg erősen a gyerekre nézett. És egy darabig csak gondolkodott.
Vg "Oké. Ha te mondod hogy meg tudom csinálni akkor meg is fogom tudni csinálni." Azzal nekiállt a rövidített gyakorlatoknak. Egy pár perc után jelezte hogy készen van. A gyerek addig a többiektől csendet kért és nyugalmat. Mindenki türelmesen várt és iszogattak.
Vg "Kész vagyok."
Fp "Gábor akkor kelj fel és járj!" mindenki nevetett még a Gábor is, majd felhajtotta a lábtartót pontosan úgy ahogy régen szokta és lassan előredőlt, majd felállt. Hirtelen csendből sustorgás majd nevetés és hüledezés támad a többiek között. Gábor koncentrált és elindult az asztal körül. "Ennyire erős lenne a hipnózisa vagy ez valami durva jó trükk?" Gondolta Zsuzsi. A többiek egy része el volt hűlve. Amikor a Gábor a pad elé ért félig megkerülve az asztalt hirtelen megállt és hátravetette a fejét majd valami furcsa mozdulatott tett és összerogyott mint egy rongybaba. Tehetetlenül hullott le a földre. A gyerek felugrott a padról és megpróbálta elkapni épp csak csillapítani tudta az esést, de ez elég volt ahhoz hogy negy baj ne történjen. Utána a Gyurival visszaültették az elektromos kerekesszékébe.
A csodálkozás és a hitetlenkedés nagy volt mindenkiben.
Vg viszont elégedett volt mégha kicsit ijedt is. Okosabb volt mint bármelyikük ott. a Gyerek tudta és büszkén nézett rá. Vg csillogó szemekkel nézett vissza kicsit a bortól kicsit az ijedtség adta adrenalin de jórészt a hatalmas siker miatt.
Fp "Mi a fene volt ez?"
Vg "Hát arra gondoltam hogy ugrok egy szaltót."
Ezen mindenki hatalmasat nevetett Vg feszültsége is kezdett kiengedni.
Fp "De Gábor te még életedben nem ugrottál egyetlen szaltót sem ne mígy van?"
Vg "De így van."
Fp "No hát ez ugyanúgy működik mint bármi más. Először gyakorolni kell. kell hogy legyen egy kép arról a fejedben hogy mit fogsz csinálni, egy testi emlék egy kép valami igen részletes referencia és csak azután lehet belefogni. Járni jártál, a székből felálltál elég sokáig amíg nem rosszabbodott - ezekhez nem kell külön dolgoznod, de egy szaltóhoz először meg kell tanulnod hogy kell egyáltalán szaltózni."
Vg nevetve "na jó csak arra gondoltam hogy már annyi ilyen videót láttam hogy meg tudom csinálni."
Fp "Hát igen azért az más hogy te nézed hogy más csinálja és hogy elképzeled részletesen hogy megcsinálod. A kettő nem ugyanaz."
---