Friday 11 May 2012

törmelékben

Bizony. Én egy bevásárlóközpontot akartam, pusztuljon az a sok önelégülten vigyorgó pöcsfej és műkörmös kurva. "Képzeld a haverom nem bír leállni a heroinnal... És ilyenekre költi az állam a pénzt." Csak a kurva azt fekelti el, hogy épp a haverja védte az ő seggét, hogy békében festegethesse a műkörmeit és belerokkant, mert se segítsége, se élete nem maradt - s nem tudott megbírkózni a lelki terhével. Büdös kurva. Pusztuljanak az ilyenek. Valami nagyot akartam, olyat ami kifejezi a dühömet, azt a dühöt, amit a miatt éreztem, hogy az én testemmel és az agyammal élnek vissza azok, akiknek megvédenie kellene engem.
A Te testeddel? Szarok rá! Most megtudod milyen az amikor bábuként játszanak veled. Kibasztam veletk mind. Nincs más választásotok. Pusztulni fogtok. Elveszítetek mindent. És nem azért, mert én így döntöttem. Azért, mert ilyenek vagytok. Csak hagyjuk, hogy a rendszer maga alá temessen benneteket. Az egész emberiséget. Atomfegyver... Ajajj mintha már egyszer lement volna ez a műsor. Van attól rosszabb is. Nemsokára meg is tapasztaljátok. Fenyegetőztök? Tele a padlás. Én nem fenyegetőzöm. Én csak elmondom mi lesz. Mi volt a terv. És mi jön. Már amire emlékszem.
Az MI5-nak is szóltam. Nem találtak semmit. Hát persze, hogy nem. Honnan tudhatták volna, hogy minden új. Hogy új a robbanóanyag, a szervezési elv és a módszer is. Hahaha.
Nem figyeltetek rám. Megfizetitek az árát. Mindenki.
Nem akartátok megérteni amit mondok, mert nem egyezett az érdekeitekkel. Most két megoldás lesz: meghaltok vagy megváltozok. Isteneknek képzeltétek magatokat, de nem vagytok azok. És ezt most be is fogja bizonyítani az idő. Néhányótok már rájött, hogy igazam van. A terv egysezrű és zseniális. Átlátható, nem titkos és a valóság helyes felismerésére alapul. Ez jelenti a sikerét. Ember feletti.
"Amikor elkezdődik a cirkusz, hasbalövök néhány ilyen önelégült vigyorit. Megkérdezem tőlük a haláltusa közben, hogy fel tudja e idézni, min is vigyorgott korábban, mi okozta azt az önelégedettséget benne? Mire volt olyan önelégült és érdemes e a haláltól pár percre is felidézni és tud e önelégülten mosolyogni ha erre gondol? Szerintem egyik sem tud majd válaszolni. Csak hörögnek, beszarnak, könyörögnek, anyáznak, ordítanak mint a férgek. Aki válaszol annak megkönnyíteném a májlövés hosszú szenvedését egy fejlövéssel. Aki nem annak szétlőném a térdeit is."
Spirituális intelligencia. Test, lélek szellem. Azaz test, éréseink és a gondolkodásunk. De lehet még jobban is tagolni. Ezek összhangja. Ha ez nincs meg, robottá válsz. A jelenlegi intelligencia a lexikális ismeretek és a kognitív folyamatok terén remekel és ott tényleg. Az érzéseket száműzték, mert akadályozó tényező volt a céljaik elérésében (embertelen célokat tűztek ki: hatalom és pénz és uralom). Ezért alapvetően pusztítóak, lényegüknél fogva a rombolás elkötelezettjei.
Azért aki fel akarja venni velük a harcot a spirituális intelligenciájában kell kitűnnie.
A testtel az érzésekkel való kapsolat és ezek mestereivé kell váljanak. Jógimesterekké, és kommandósokká. A himpózis csodálatos ereje segít ebben. Napok alatt meg lehet tanulni egy idegen nyelvet bevetési terület szerint. A tagok önállóan a fő cél szerint tudnak döntést hozni és akár felülbírálni a feleteseik döntését. Nem kell titkolózni, mert a fő célok nem bűnösek. El lehet magyarázni mit miért kell megtenni, és így nincs vak engedelmeskedés - mely alapvető hibája a jelenlegi hatalmi struktúráknak főleg a katonai oldalon. A compartmentalizáció és a parancs uralmi rendszer végzetes. Elég ha egy vezetőt megingatnak vagy manipulálhatóvá válik és kiadhatja a tűzparancsot: elindítva egy globális atom vagy más pusztító háborús csapás-viszontcsapássorozatot. Ezért ezeknek az őrülteknek oda kell adni egy csomó fegyvert, melyekkel tényleg el tudják pusztítani ezt a bolygót.
Azért kell odaadni nekik, hogy a "jók" kénytelenek legyenek védekeni és kimozdulni a kényelmes karosszékeikből. Mert egyébként csak akkor cselekednek, amikor az életük kerül veszélybe. Viszont ha teljes erőbenobással küzdenek, ugyanúgy meg kell nekik is adni ugyanazt a technikai felkészültséget. Ha ugyanúgy életüket és energiáikat nem kímlve küzdenek akkor törvényszerűen azok fognak győzni, akik a szeretet meghajtóerejére építik a hatalmukat. Ez a legerősebb emberi meghajtóerő mind között.
Iszonyatosan sokat szenvedtem és mások is szenvedtek azért, hogy ezt bebizonyítsam. Megtörtént.
A feladat még mindig ugyanaz csak most már végletekig kiélezett a helyzet: Pusztulás vagy élet.