Tuesday 13 December 2016

Sometimes a walnut falling off of a tree can change everything...

on a special closed one time AA meeting somewhere in the USA
"And this week wa about a continues 4th step. Inventory on the inside on the outside. What can deterr me from doing what I wanted: tiredness, focus loss, emotions etc; on the outside any changes what I have to give the right reaction. What happened and what to do about it. I built up mental alarm hipnotic sets to get conscious notice about all of these things I could mep up to get clue and do the right action to overcome them. And also I always leave room for a special alarm what is linked to a power which is greater than any kind of human power individually or in the best syncronised group - because there is a power greater than all of us, which created this universe. So I build always a trigger to get notified by this higher power if it is neccessary to carry out its will."
...
És ezért volt fontos hogy George ott legyen ezen a gyűlésen velünk. Hogy később össze tudják együtt szedni mi történt és hogyan.
---
"Ha esetleg abba a mélyalvós állapotba kerülnék és bármi történik dobj egy diót a shed tetejére. Nem lesz feltűnő, mert a diófa ott áll mellette. Arra biztosan fel fogok ébredni..."
---
kb négy vagy öt napja voltam már a shedben abszolút elszigetelve a külvilágtól. WC, hőképárnyékolás, vastag bolyhos szőnyeg alattam egy asztal, egy számítógép monitor egy mikrofon egy polc a kajának mellette víz egy induciós főzőlap hogy teát kávét tudjak főzni - kis összonfortos bunker, főhadiszállás ahol napi 23 órában figyeltem és fókuszáltam minden változásra. Négy fő csoportot kellett összekordinálnom az egyik a saját csapatom, a másik George védő csapata, a harmadik a támadó csapat és az is meg volt osztva mert egyik részük szabotálni akarta az akciót. Őket sikerült félretolni egy mellékutcába. Hallgattak a silet talk-omra mert a céljaink egyeztek tulajdonképpen csak nem mondhattam el nekik.
23 óra fókusz naponta egy hétig. Valahol a vége felé amikor már nem volt mozgás semmi már egy fél órája és éreztem hogy muszály pihenni az ékszaka csendjében ledőltem. A többiek váltották egymást a figyelőhelyeken nekik muszály volt legalább 6 órát aludniuk hogy biztosan kipihenten és éberen tudjanak mozogni ha kell. Nekem muszály volt figyelnem és a tervet folyamatosan átalakítani a körülményekhez képest.
Those smart asses did not trust me and wanted to get more teams on the field. For the last week I told them I will hide somewhere in the area. "Why don't you come in our centre? We ahve the satellite and all sort of stuff to do the monitoring?" they asked. "Because i trust nobody but one." I said. They smiled. hahaha nem értették... De megértettek mást.
...
Egyszer csak koppant valami a shed tetején. Eltelt egy pár másodperc, kettő, amíg felfogtam hogy baj van. Mint az acélrugó pattanatam fel a meleg bolyhos és vastag szőnyegről és ugrottam az asztalhoz. "Mi van?" kérdem. "Semmi." mondja valaki "De diót dobtál a shedre nem?" "Én nem dobtam semmit sem. Lehet hogy csak leesett egy dió magától." Egy pár másodpercig figyeltem befelé és bámultam a monitort meg a térképet az asztalon a rossz érzésem nem hogy nem múlt el hanem csak fokozódott. "Valami baj van. Underground?" kérdeztem a radart figyelőktől. Kis csend majd: "There is fast movement in sector xyz toward yxc one person." our guy noticed. Hirtelen mindenki hátán végigfutott a hideg. Elaludtunk mind. "De ez csak egy ember." mondta a radarfigyelő. Hirtelen mint valami elektromos áramütés úgy futott át rajtam a félelem. És a másodperc törtrésze alatt eszembe jutott hogy pár hónappal korábban fejlesztettem ezeknek egy új fegyvert amihez kell egy marksman aki a helyszínt és a cél középpontját megjelöli egy speciális festékkel... "Get down to the tunnel now!" I switched on the ultrasound audio hibrid system. Megegyeztün khogy ezt csak abban az esetben fogom használni ha azt feltételezem hogy az elménket valami befolyásolja és nem bízom meg a telepatikus kommunikációban. És abban a pillanatban át is kellett azonnal szervezni az egészet a kieső ember miatt. Soroltam a többieknek hogy ki hová mozduljon hogy a lyuk fedve legyen. Az egész terv veszélybe került. Ez a húzás midnent felborított. Nem számítottam arra hogy képesek lennének bevetni ezt a hipermodern fegyvert azért hogy Georgeot megöljék. A szokott módon letöröltem az emlékezetemből hogy csak a kellő időben leplezzem le és szivárogjon ki.
Szerencsére már pár héttel az akció előtt George csapata megneszelte hogy valami készül és aktiválták a legmagasabb készültséget. A környék folyamatos felügyelet alatt állt. Így volt olyan plusz csapat akiket egyszerűen ők semlegesítettek nem is kellett közbeavatkozni, amelyikről meg nem tudtak azokról az én csapatom szivárogtatott nekik. Erre külön felállítottam egy teamet, akik ismerték az egész GB-t védő csapatot és kidolgoztak egy ötletbörzén különböző módokat hogyan tudják majd a különböző infókat összefűzni hogy ne derüljön ki hogy mi figyelmeztettük őket, hanem valamelyik gyenge láncszem kogyogott valamit és gb csapata kifigurázta a tervüket. Mivel tudtam is emezeket manipulálni ezért sokszor felhasználtam őket arra hogy elkottyantsanak valamit. De ez most más volt.
Amikor mindenki felvette az új pozíciót és végül sikerült a mozgó embert megállítani az alagútban még a szükséges határon kívül azonnal új utasításokat adtam. "Keressetek egy ilyen és ilyen belső méretű teherautót zárt, raktérrel ami a célterület felé mozog 21 mérföldes körzetben." Meglett hamar. Ekkor elhangzott egy pár kérdés hogy mi történt mégis. elmondtam nekik hogy az új fegyver amire akkor nem emlékeztem azt is be akarták vetni. A hírek gyorsan terjedtek. Mivel most a közvetlen és a távolabbi körzetek is riadóztatva voltak hogy figyeljenek gyorsabban ment minden mint egyébként. ilyenkor annyi változik csak hogy egy két ember csak a történésekre figyel és nem foglalkozi semmi mással. "Azt a teherautót nem engedhetitek 15 mérföldnél közelebb a célzónához semmilyen szín alatt." mondtam. Végül valaki bejelentkezett hogy va nitt valaki aki azt mondja hogy ő tud erről a teherautóról és tudja mit kell azzal a cuccal csinálni, mert én felkészítettem. "Miért nem halljuk őt? És ő miért nem hall minket?" "Totál részeg, Péter biztos vagy te ebben?" Akkor eszembe jutott hogy tényleg előkészítettem valakit erre az esetre. "Tegyétek fel az audio rendszerre." Bejelentkezett. Tényleg totál részeg volt de még valamennyire bírt fókuszálni. "jól van jól van, tudom mit kell csinálni, adtál valami gyógyszert amit most be kell vennem hogy kijózanodjak... bár azért valami pénzt is ígértél hogy utána újra be tudjak rúgni..." nevetett "Oké vedd be hallani akarom a hagnodat amint hat..." bevette pár perc múlva már teljesen kitisztult a feje és elkezdett remegni a keze az idegességtől. "Jól van menni fog csak vegyél egy mély lélegzetet és nyugodj meg. Midnen eszedbe fog jutni mit kell tenned. Ha érzed hogy kezdesz ideges lenni, állj meg és egyél egy mély lélegzetet várd meg amíg megnyugszol és folytasd." A szerkezetet ő semlegesítette.
Ez a szerkezet minden alapos és átgondolt tervemet keresztülhúzta volna és sikerrel jártak volna vele. Mindezt azért tudtuk megállítani mert a diófáról lehullot egy dió a shed tetejére és mert hagytam helyet hogy az univerzumot teremtő és átható erők is bele tudjanak szólni abba amit csinálok. Hagytam helyet neki és építettem egy figyelmeztető triggert hogy a tudatomat is elérje bármikor.
Végül is így indult az egész program.
A GB-t támadó fejek is megértették azokat a dolgokat amiket az univerzum és az emberi pszichés erőkről elmagyaráztam nekik. megértették, de ők úgy döntöttek, hogy ők nem akarnak azon az úton járni amin én járok. Később rájöttem hogy mit csináltak. Megértették hogy a véráldozatnak mi a hátránya és hogy ha ellenem használják támadásra akkor belehalnak, mert az én pszichés erőm nagyobb mint az övék és visszafordítom a véráldozattal kért támadást feléjük. Ezért nem támadtak, hanem azt kérték hogy a gyengeségeinket ki tudják használni és a támadást fizikai síkon szervezték meg tevőleges akcióval. Csak azt kérték a véráldozat útján hogy mi ne vegyük észre mit akarnak, pontosabban hogy a hibáinkat ki tudják használni. Ha nem hagyok helyet a felsőbb erőnek és nem tud engem figyelmeztetni akkor sikerrel jártak volna.
Kétségbe voltak esve annyira akarták GB halálát hogy bármire hajlandóak voltak érte. Azért mer GB fejlődött és ők ezzel tökéletesen tisztában voltak, veszélyeztette a hatalmukat és ők ezt nem tűrhették.
---
GB-t ezek gyártották le, ők kínozták és őrjítették meg. Az Öregék alapcsapata a nagy öregek. Az a szarházi aki a miniben a perfrmance-t produkálta ami nem volt performance... "Véráldozat kell..." A kalap tulaja, az imre a kovács, a gál és a többi... ők kezték ezt az egészet és ők nyomták el a végletekig bármilyen eszközt felhasználva. Összeszedték a legérzékenyebb legnagyobb intelligenciájú gyerekeket és megőrjítették őket. MEgkínozták őket. Karakterből karakterbe hajszolták őket és kialakítottak egy irányító rendszert föléjük. Ők meghúzódtak az egyszerű ember szintjén, s csak akkor váltottak karaktert húztak más maszkot amikor fényűzésre támadt kedvük vagy valamit el kellett intézniük. Azután az Öregék kis csapata egyszer csak túlnőtt a fejükön, pont úgy ahogy most az a karaktercsomag amit az ormány-fodor-gyurcsány-habony-kovács-horn jelentett. Ez utóbbi kettő még egy korábbi csomagból maradt. A következőt is már bekészítették persze. Ez a politikai és egyéb paletta az ő kontrolljuk alá tartozott és mindegy ki került pozícióba ők irányították őket a kezdetekktől a háttérből.
Közben e rendszer őrületét fokozta hogy időnként egy egy ilyen kugli túlnőtte őket mint pl George is. Ilyenkor amikor valaki erősebbé vált a többi azonnal összefogott hogy megöljék és ezzel az egész rendszert változatlanul tudják tartani. Így kerültem én is a képbe és ezért etettek meg a Rotchild baromsággal, hogy én leszármazottja vagyok annak a családnak. Az összes cég amiknél dolgoztam az elmúlt tíz évben - onnantól hogy levágtam magam a "Rotchild" számlákról, mert akkor fejlesztettük a kp és banki átutalást lekövetni tudó rendszereket és nem akartam többé a saját csapataimat leleplezni, hiszen minden pénzt onnantól követni tudtak hogy honnan jön és kihez került... szóval ne akartam őket lebuktatni. Ezeket a pénzeket ami onna jött az ő hálózatuk vízfestésére használtam. Ezért volt részem annyi nagyon ravasz módon szervezett zaklató hadjáratokban bárhová is kerültem. Szinte kivétel nélkül mindegyik cég akiknél megfordultam az ő szarházi embereikkel volt tele, tisztelet egy pár kivételnek.
S az őrület még tovább fokozódott a miatt hogy ezek egymást is megölték és újragyártották. A rendszer gyakorlatilag egy öngyilkoló egyre fokozódó ütemben rohadó szemétdombbá vált. De ezek itt baja környékén mo-n kezdték és ők voltak a legjobbak az ilyen típusú kínzásos állandó forgatós mindframe kialakítós szarakodásban. Azután meg amikor készen voltak csak szóltak nekik mit akarnak és azok megcsináltak mindent úgy ahogy kellett.
De velem homok került a rendszerükbe.
---
Apropó. A kiscsajos-redőrös történetbe azért mentem bele, mert ez a szarházi állt elő ezzel a történettel hogy mi lenne ha láthatóvá tennénk ezt a dolgot és bizonyíték is lenne róla. Ezért ott semmi sem történt, és ő meg azt akarta ezzel elérni, hogy egyrészt diszkreditáljon engem, másrészt emezeket megszivassa az ismét a fejükre nőtt ganrintúrát a megfigelő csomaggal, és egyben úgy adja ki a parancsot a véráldozatra hogy azt játssza el mintha nekem végezne ezzel feladatot... nos ez nem volt így... De ha már így alakult akkor felhasználtam ezt a dolgot. Egyrészt vízfestésnek jó volt hogy ki biztos a dolgában ki nem... ki fut, ki nevet...
Másrészt ezt a rohadtul jól rejtőzködő szarházit meggyőztük arról hogy megettem a dolgot, így visszajött. Viszont vártunk rá. Nem megy többé sehova.
Ott bukott le hogy azt hazudtam neki hogy én mindig tartom magam ahhoz a történethez amit megbeszéltünk. Csakhogy ez hazugság volt. Ebből a többiek tudták hogy ő is hazudott nekem a beállított szűrők miatt. Ő azt hitte sikerült átvernie - sikerült becsapnia a tudatomat - de a tudatomnál nagyobb hatalmakat nem tudta átverni. A teremtő erőhöz kötöttem ezt a hazugás felismerő tudatomon kívüli szűrőt. Így még ha engem át is tudnak verni - mindig van segítségem az univerzum teremtő erői pótolják amit én nem ismerek fel.
Bush-t is elbizonytalanították. Ezért hozott ide egy szívritmus felismerő programhoz köttött atomot, ha nem én vagyok akkor felrobbanthatja, mert ezek itt mind elárultak engem... "Mert én innen már nem megyek sehova semmilyen más karakterbe se amszkot nem fogok húzni. Ha nem én vagyok ölj meg mindenkit ebben a városban!" És nem egyedül változtatok a szívritmus mintázatomon, hanem az univerzum törvényeit követve szert tettem az univerzumot alkotó és romboló erők támogatására. velük együtt megy. Hosszú évek gyakorlása az alapgyakorlatokban, elemzés, leltár, és állandó folyamatos determináció a célom felé, egyeztetés minden alkalommal az univerzum törvényeivel... No relapce... állandó iránytartás, még ha indőnként ki is tudtak billenteni akkor is mindig visszatértem...
---
Csináltam egy speciális dobozt amit beszereltünk george autójába... Shockprofe, vákumos réteggel szigetelve, folyékony nitrogén, titánium asszem még a csempékből is jutott a tetejére amit valamelyik hold projektből loptam ki hogy bírja a hőt, belül oxigen, elektromos emelő, a nyitáshoz volt kb 6 másodperc ahol csak egy figyelő látta ott cserélt a egy szarházi helyettesítőre majd bumm... találat fémolvadás zene bona, szarházik pezsgőznek stb... kisteherautó a takarítókkal jön roncsok berak, én bent dobozt kinyit, george kiugrik átöltözik én feloldom az autót, leeresztem. george egyik sarkon megint föld alá kiugrik, vissza a rezidencira 35 second, scotch helyettesítő gyümölcs kever megisz, majd este AA meeting, majd eltűnik hat hónapra training felfrissítés már az aktivált dumber but strong george profillal-al. Én haza.
---
Egyébként az után a szinetár-george-én film után amikor otthagytam őket a francba akkor lezárt minden hazautat onnan, de nem csak george a hülye fejével hanem a többi is. Szóval akkor még a szarházi elmebeteg emberkereskedőkkel se tudtam megegyezni hogy hozzanak haza. Ekkor kellett átkenuznom alaszkából oroszországba 200km-rt rohadt hidegben és az elején viharban az első szigetig hogy majd megdöglöttem bele... onnan meg stoppal meg vonatokra felmászva végig oroszországon... az mondjuk már szép volt. Még ott is van egy csomó ember akik még akkor is segítettek. Adtak enni, inni szállítottak stb. Szóval akkor bunkó volt nagyon, megérdemelné hogy megcsináltassam vele ugyanezt... de nem teszem, mert a jóvátétele kárpótol.
---
400 mega tonnes
---
He figured it out. Csodálkoztam, hogy hogyan lehetséges és miért adott a teremtő ekkora hatalmat egy ilyen vadállat kezébe. Nem értettem. Ma már értem. Van helyük az emberi faj történetében, sőt fontos szerepük van. Ők azok akik eltakarítják a halott hulla részeket. Nem ölhettük meg, és nem ölhetjük meg. "De akkor mit csináljunk vele. Ő soha nem fog megváltozni." mondja bokor gyuri (igen ő is itt született, már az a kugli aki túlnőtte emezeket a globális palettán, s innen indult ezen a néven...) "De parancsolni sem fog senkinek, aki végrehajtja a parancsait azt megöljük mindegy milyen irányba mozdulnak. Elszigeteljük hogy csak élő szóban tudjon a hálózatával kommunikálni és így saját maga fogja leépíteni a saját hálózatát." Ő is részt vett abban amikor a Girl with the dragon tatoo -t csináltuk. Ő hozta azokat az elmebetegeket a filmbe és azok a jelenetek valóságosak. A csaj akki eltűnt tényleg eltűnt abból a családból, nekem dolgozott és tényleg ő küldte azokat a szárított virágokat az egyik családtagnak, akiben látott reményt. Amikor elkezdett megfordulni mindjárt meg is akarták ölni valóságosan, de túlélte a támadást és csak azért élte túl mert elfogadta a programot. Megfordult. És a lány ezért jött vissza. Én nem emlékeztem, hogy  alány nekem dolgozik, mivel a személyes identitásokat mindig elfelejtettem védelmi okokból. De megtaláltam.
A másik csávó tényleg mellém lőtt, mert mondtam neki hogy engem nem tud lelőni és ha rám lő akkor meg fogom ölni. Viszont megoldották, hogy úgy lőjön mellém, hogy egy szilánk az arcomba csapódjon. Ez sem semmi. A film azért jött létre hogy Joe - hívjuk most így a kövér csávót - megmutassa nekem hogy ők milyen jók és milyen erősek és hogy csináljunk valamit közösen.
A lány tényleg kiváló volt, de akkor még Joe kontrollálta az elméjét. Ezért nem hallota amikor szóltam neki hogy el kell mennem és már nem leszek itt. Az utolsó pár jelenetben ezzel is meg akarta őt törni Joe.
...
"Jól érezted magad?"
"Hülye vagy? Életemben először élveztem el férfival."
...
"Jó veled dolgozni."
"Jó veled dolgozni."
...
"Én már nem leszek itt."
A lány megfordult és ment.
"Nem hallja."
"Őt is ők kontrollálják Péter hagyd elmenni!"
---
"De ez a csávó tök részeg..."
...
"Ő az egyetlen ember a földön aki képes azt a cuccot semlegesíteni rajtam kívül. Mi építettük ketten. Nincs más."
...
I switched the audio system on. The rest of the team alredy found the track. They transferred the satellit image on my screen.
"Yes! That is the one! You have to stop that track before it gets to the corner of that street! Get somebody there! That thing in that track has more distruction potential than a 400MTonnes nuclear bomb!"
"Can we shoot them?" somone asked
"Yes. Shoot them! Now!"
One police man immediately shot the driver. An other guy jumped into it and followed my guide.
Turn it back, reverse to the corner and turn around! You care about no one if you have to drive through a mother with a baby you see nothing but obstacle and drive tham through!"
Someone in the background quckly gave instructions to others to celan the road. I looked for a squere to have the track visible and safe. From that point the millitary turned up with special forces and sealed the area. Two choppers in the air and full cover on ground. "Peter the millitary got involved they break into the audio system." "No I invited them to the game, no worries I just wanted to know if those guys are up to their word or not." "Game?" someone asked... "this is too much to be called a game..."
Közben újabb mozgás volt a terülten azt is meg kellett oldani...
Well it is not a game at all. It is real.
---
Joe is fejlődött de egy minden emberi hatalomnál nagyobb erő létét bizonyítanom kellett a számára. még akkor sem akarta elhinni amikor az utolsó felvetéseit is cáfoltam. Ő találta ki azt hogy ha nem ellenem támad hanem a gyengeségeimre és hiányosságainkra építve erőt kér a sikeréhez akkor le tud győzni. Akkor mondtam el neki hogy mi mindig hagyunk egy triggert és beleépítjük a terveinkbe ezt a minden emberi hatalomnál nagyobb hatalmat, erőt mint ha a csapatunk egy tagja lenne. Ő - vagy ez is részt vesz a tervezésben kivitelezésben. És e miatt ez sem fog működni. De neki ezt be kellett bizonyítani.
---
"És utána?"
"Utána? Ti ismeritek a többieket, hogy kik voltak előttetek és kik azok akik benneteket táncoltattak, ti tudjátok csak megtalálni őket. Megkeresitek mindet. Amelyik végleg elrohadt azt megölitek. Akivel tudtok dolgozni azzal dolgoztok hogy megforduljon. Ha nem megy megölitek. Egyedül ti tudjátok őket megtalálni, viszont ti meg fogjátok találni őket.
---
Yes I can change my heart beat pettern. George can do that and apu is meg tudja csinálni most már egyedül is. Ez az erő azon alapul hogy milyen hosszú ideje gyakorolod és milyen mély elkötelezettséggel a programot. hogy mennyire mélyen tartod meg az irányt. Hogy megismered-e a teremtő erő akaratát és törvényeit. Isten - nem szeretem ezt a szót a rárakódott manipulatív tudattartalmak miatt - vagy inkább az univerzumot teremtő erők vagy intelligencia (central intelligence) a törvényeit nem kőtáblákba véste. Amit kőtáblákra véstek az csak emberek találmánya vagy manipulatív trükkje, szemfényvesztése a tömegek irányítására. A teremtő erő törvényeit a valóság pontos megfigyelésével és megértésével bárki megismerheti mindenféle közvetítő segítsége nélkül.
---
"This is all we have Peter if you give us out they will run down this country and kill us all."
...
"He did not give us out!"
---
"Otthagytalak, de elköszöntem, csak nem hallottad mert még mindig ők kontrollálták a tudatodat. Egész pontosan mennem kellett máshová a dolgomat elvégezni."
---
Joe rendszeresen küldött embereket hogy segítsenek vagy közeledjenek felém - parancsra - majd megölte őket vagy megpróbálta még a korai szakaszban amikor épp csak sikerült valakit megfordítani, akkor megölni őket. Vagy amikor már elismertem a pozitív hozzáállásukat és megszerettem őket, akkor valami ormótlan brutális dolgot művelt velük, mint ahogyan a tetovált lányt is brutális módon megerőszakoltatta... "ahhh peter this was nothing compared what I've gone through before..." she told me silently.
Most élhet, de mindenki meghal aki teljesíti akármilyen parancsát. "De a segítene nekünk amit parancsol nekik?" "Akkor hagyjátok hogy befejezze és utána öljétek meg." "De ez brutálisan kegyetlen." "Figyelj ezek akik még most is engedelmeskednek neki ezek zombik. Akármit tesznek jót rosszat az ő befolyása alatt állnak és akkor is ha jót tesznek és segítenek nekünk akkor is zombik maradnak. Leszopnak és akár az életüket is feláldozzák vagy veszélyeztetik hogy megmentsenek ha az a parancs és után kibeleznek ugyanazzal az arckifejezéssel ha az a parancs. Nekik meg kell halniuk, mindnek!" "És aki ellenáll neki?" "Azokat vegyétek be a felépülési programba. Kezeljétek őket külön és ne keveredjetek velük. Tanítsátok és képezzétek ki őket, ugyanúgy ahogy a többit, de elszeparálva. Ha a beépülés a céljuk és Joe azt parancsolta nekik hogy álljanak ellen a parancsának és épüljenek be, akkor is csak saját csoportjukat ismerjék és csak saját magukat tudják felderíteni. Nekik egyébként nem lesz más választásuk mint vagy haladnak előre a programban vagy ő maga fogja őket kinyírni. Akik hazudnak azokat szivassátok meg és adjátok a vérvadak kezére hogy kínhalállal haljanak meg. Amelyik megérdemli, mert annyit haladt és mégis visszafordult vagy ellenem vagy ellenünk fordult azoknak jár a gyors és fájdalommentes halál. A többit tudni fogjátok irányítani és adjátok a második szint kezére..."
---
A kis csapat amelyik Bokor Gyurit kereste az észeki sarktól a déli sarkig, a sivatagoktól, az őserdőig a nagyvárosokban a falvakban a föld alatt és a levegőben... kiváló munkát végzett. Kidolgoztak egy kereső csomagot amivel fel lehet deríteni és meg lehet találni a maszkok alatt rejtőzködő egyéneket. A szívizomzat működésének is van egy mintázata és olyan mint egy ujjlenyomat mindenkinek van egy bizonyos mintázata amiről felismerhető - akármilyen szerepet ölt magára és akármilyen jó valaki más testmozgás, arcmimika váltogatásában, a szívizomzat ritmusát csak azok tudják megváltoztatni, akik eljutottak a legjobbak szintjére. Az egyesek. Én, apu, Bokor Gyuri eddig akikről tudok. A külső hatásokra változó szívritmust is fel lehet deríteni, hiszen tudjuk milyen esközökkel lehet kívülről technikai megközelítésben változásokat eszközölni, de a sajtos mintát akkor sem tudják elrejteni... :-D Megvagytok mind. Sehová se tudtok elbújni. És a számonkérés be fog következni. Kétféleképpen alakulhat a dolog: vagy jóvátétellel elindultok a helyes irányba, vagy elköszöntök a kis és a nagyszínpadtól is.
---
És aki visszaesik vagy elvéti az irányt az azonnal elveszíti ezt az erőt... ami számára igen katasztrófális következményekkel fog járni. A legjobbak ugyanis nem vétenek. Velük van az erő. May the force be with you!
---
nuk666 "Láttam az autót valami hülye rendszámot rakott rá valami vicces kedvű. Jó poénak fogom vélni és fel se fogom fogni hogy az nem poén volt hanem abban benne lesz egy mini nuke..."
---
Van oka annak hogy miért adott a teremtő akkora hatalmat egy embernek. Jó oka van. Akkor is ha az az ember iszonyú dolgokat művelt életében. De parancsolni nem fog többé csak a jól irányítható zombijainak. És a szarházi húzás most visszalő: hogy a figyelőket és a telepata silent talk üzengetést lehet blokkolni és félreirányítani. Ezért vissza kell térnie az old school módszerekhez, de azt is fel lehet deríteni, hiszen találkoznia kell legalább egyszer az irányítóival és hosszú ideje figyeljük... és ha Isten is úgy akarja... akkor meg is ölöm. És ha nem áll le és nem takarítja el a szarát akkor én döglök meg és velem együtt mindannyiótok. Ha ő meghal akkor lesz harmadik világháború amit csak nagyon kevesen fognak túlélni. lehet hogy ez a szarházi zombik sorsa.
---
A legfelső szint tehát a legjobbaké. Ők akármi történik tartják a természet törvényeit és az irányt amit elég jól körbeírtam. Ők a legjobbak a legerősebbek.
Alattuk a következő szint azoké akik kegyetlenkednek és lopnak csalnak hazudnak, de a tevékenységüket alárendelik a legjobbak által megfogalmazott céloknak. Ők erősebbek mint az alattuk lévő valamennyi szint együtt vagy külön, de gyengébbek mint a legjobbak.
Alattuk vannak azok akik a szeretetre építenek ugyan, de a céljaikat tekintve minden másra szarnak magasról, és nem hajlandóak hosszú távú terveket szem előtt tartni amelyek illeszkednek a föld életközösségébe és az univerzum törvényszerűségeivel harmonikusan. Ők tényleg szereteik egymást, de atomerőművekből, olajból és csupa olyan dologból gazdagodnak amik a létünk alapjait veszélyeztetik. És magasról szarnak a legjobbak által leírt és elmondott törvényszerűségekre kizárják őket mert mi az ő hatalmukat veszélyeztetjük.
Alattuk még van egy jó pár szint: a sima kegyetlenkedők szinje, akik használják a többiek félelmét arra hogy uralkodjanak felettük, a többi manipulátorral együtt, majd ezek alatt
tulajdonképpen egy zombicsora van, plusz a természeti népek elnyomott vagy elszigetelt marginalizált maradéka - akik nem összekeveredők a zombitömeggel, mert ők valamilyen szinten betartják a természet szabályait, anélkül hogy részben vagy teljesen tudatában lennének ezeknek (kanyini). Nekik azért nincs akkora erejük, mert ők nem használják. Azaz van, csak nem használják. Passzívak. Élnek. Egyensúlyban a belső és a külső környezettel. Gyakorlatilag a legjobbak közé tartoznak, ha teljesen tudatába kerülnek ezeknek a problémáknak és betartják a bonyolult rendszeren belül is az eredeti értékeiket. Ők sajnos könnyen manipulálhatóak és sokan komoly energiákat szenteltek annak hogy felforgassák ezeket a közösségeket is. Mára már nem létezik ilyen közösség érintetlenül.
---
Az idő rohamosan fogy. Vészjóslóan. S közben még mindig alig változott valami. Még mindig zuhanunk.
---
"And than I will show you how good we are..." ezt mondta Joe a kövér, aki egyébként nem is kövér hanem olyan vékony mint a legtöbb aki állandóan váltogatja a maszkjait...
De hazudtam neki is. A csávó aki az engem védő csapatban volt és pont felettem "vigyázott" rám azt a feladatot kapta hogy ne figyelmeztessen engem a veszélyre és hagyjon aludni egész pontosan adja le a drótot hogy mikor alszom és hol vagyok... Nos arra rájött az alatt a hét alatt és a felkészülési idő alatt, hogy Joe mindenkit megöl aki ilyesmiben részt vesz, hogy elrejtse a titkát és a külvilág előtt előadhassa az ártatlant. Tudta hogy ő is meghal. Ezért dobta a diót.
De hazudtam Joe-nak. Kipróbálta később és felrobbantotta a cuccot amit begyűjtöttek a világűrben, mert nem hitte el, hogy az képes felrobbanni egyáltalán. "És honnan fogjátok tudni hogy mire képes ha nem tudjátok közvetlenül mérni?" "Ne aggódj rengeteg kísérletet végeztünk más ilyen nagy volumenű bombákkal már van tapasztalatunk ebben." mondja a kollégájának...
Nos a pusztítás rádiusza sokszor nagyobb mint amit neki mondtam. Még bőven benne volt ő is... :-D Ha felrobbantotta volna itt az olyan lett volna mintha a hold belezúgott volna a földbe. Amerika egy része azonnal eltűnt volna és a többi esemény radirozott volna mindent.
Azzal a részeg csávóval még kisgyerek korában találkoztam és már akkor megépítettük a cuccot azaz én megépítettem, azután később még egyszer nekik. Nos Joe ezért nem ölt még meg vagyis ezért nem próbálkozik közvetlenül ezzel... meg másért is. Az emberei elhullanak neki is... How good we are. A diós csávó egyszer hátranézett mintha figyelné valaki hátulról, de nem látott senkit sem. Nos volt ott valaki közvetlenül mögötte. Az egész csapat - mind a három csapat ugyanabba az akolba tartozott. Elszeparálva kezeltem őket is.
George nem tudja megváltoztatni a szíritmusát... kell neki valaki segítsége ehhez valaki olyané aki van olyan jó olyan erős mint én. Bokor Gyuriként sikerült neki egyszer. A szarházi az marad szarházi hiába nincs mit tenni. De mégis megcsinálta az önfeltöltős elektromos hajtóművek bevezetését, de nem jóvátétel céljából... hanem azért hogy kihasználhassa ezt a katonai előnyt a következő háborújához...
A vér hatalma... hiába. A vér kötelez... szokták mondani. Igen megbéklyóz. Ezért ne mtörténik semmi a látható világban, semmi lényegi változás. Csak utcaszínház szintjén "beszélnek" silent talk azaz a hangtalan beszéd szintjén... "Ezért kezdett el mindenki beszélni hirtelen." Nos az én csapatom azaz mi ne mkommunikálunk egymással. Az az egész cirkusz ott George körül csak egy ügyes húzás volt miközben ők tényleg próbálták egymást eltenni láb alól, de Joe engem is szeretett volna egy csapásra elintézni vele együtt.
Joe most ezért kussol. Az emberei meg hullanak akik engedelmeskednek neki és támadnak tovább is engem és mindenkit aki követi az irányt amit én jól leírtam - a felépülés és a fenntartható élet alapvető feltételeinek a védelmét.
---
"Péter ha ezeknek a kezébe adsz bármit ezek használni fogják... semmit sem adhatsz a vezetőinknek, mind rohadtak a csontvelőig..."
---
"Te ezeknek több milliárd forintjuk van több különböző néven tartott bankszámlákon..." mondja valaki a szomszéd teriékről... hiába az magyar atom jövedelmező egyeseknek...
"De hogy ne mbuktak le vele eddig?"
"Nem élnek nagy lábon. Nem költenek luxusra sokat és meghúzzák magukat."
"Öljétek meg őket!"
"De van egy kisgyerek is."
"Akkor lopjatok el midnent tőlük úgyse a saját nevükön van és van bevételük. Sok család annak a negyedéből kénytelen megélni több gyerekel... lássuk kihez mennek segítségért és ki segít nekik."
---
Hát így állunk. Egyik szarházi váltja a másikat. És ezért nem változik semmi sem csak a színház megy...
---
"Te is voltál abban a könyvtárban?"
"Igen. És bármikor megyek mindig előjegyzem magam a következő lehetséges alkalomra. legszivesebben ott töltenék egy évet hogy átnézzek mindent."
...
"Megtanulta a világ összes nyelvét, a saját hangjával vette fel a szövegeket."
...
"És emlékszel arra hogy hol van a könyvtár vagy hogy hogyan lehet odajutni?"
"Nem és ne mis akarok. Én bevezettem külön extra biztonsági intézkedéseket hogy senki se kövessen. Ha azok a dokumentumok eltűnnek akkor elveszi az emberi faj valós története. Soha ne mtudjuk meg az igazságot. És a pápa is hazudott, mindegyik a kezdetektől."
...
Úgy bizony. Ott van az István királyról szóló könyv is, összegyűjtöttem és összeloptam a titkolt magán és egyéb helyekről azokat a fontos bizonyítékokat amikért milliárdnyi embert mészároltak már le eddig is, amik tartalmazzák azokat a bizonyítékokat hogy hogyan kreálták a vallási tételeket a háttérből bizonyos uralkodó családok és azok "tanácsadói", hogy mit és hogyan hazudott több nemzedéknyi titkolózó "uralkodó" réteg az emberi pszichéről való tudásáról, a közös tudatról és tudatalattiról, telepátiáról és egyéb nem hétköznapi pszichés képességekről az inkvizíció valódi céljairól, a tudományterültek tudatos kontrolljáról, az oktatás elterjesztésének a céljairól a politikai berendezkedési formák tudatos szerkesztői elveiről amik a tömegek rabszolgaként való tartásának lehetőségeit célozták egyértelműen minden uralkodó család részéről és a többi. Sok olyan dokumentum is van ott amiből csak egy példány maradt a világon - egy eredeti. Csináltam sokukról másolatot úgyhogy ne mfog elveszni soha ez a tudás, de az eredeti példányok lehet hogy el fognak veszni. Igyekeztem úgy archiválni hogy ne sérüljenek és aki oda bejut az ne jöjjön ki élve ha kárt tesz bennük, mivel ismerem az összes technikájukat amijük van, úgy építettem fel a védelmi rendszert hogy mindet lefedjem - persze nincs tökéletes védelem és ha nem vigyáznak rá azok akik tudni szeretnék az igazságot, akkor elvész az eredeti csomag és nem fog senki sem tanulni a hiábinkból. A hazugságok nem fognak lelepleződni.
---
A megértés nem elég ahhoz hogy feljebb kerülj a pszichikai erő piramisának a szintjein. Joe abban téved hogy azt hiszi azok a kegyetlenkedők akik nem értik pontosan amit magyarázok nem lehetnek jobbak és erősebbek mint ők. De lehetnek. Mert ezek a törvényszerűségen nem általam íródtak - én írtam le és magyaráztam el őket - de ezek a pontos megfigyelésimet takarják és sok sok tapasztalatot. Hiába rendelkezik a legmodernebb technika és technológia felett és hiába olyan hiperintelligens és csavaros eszű - az emberei meghalnak és elpusztulnak amikor szembe találják magukat egy olyan csapattal akik a tetteiket alárendelik ezeknek a törvényeknek. Se a hatalmas pénzhalom, se a hiperintelligencia, se az iszonyatos méretű hálózat és zombihálózat nem menti meg azokat akik nem tartják be a természet törvényeit.
Továbbra se mozdul senki. De már elfogadtam ezt.
---
a gömzsik játszotta egyszer valamelyik rotchild családtagot is... "Azt hiszi nem fogjuk túlélni, ha ő meghal..." mondta és nevettek... Nem hiszem hanem tudom, gondoskodtam róla. Azok akik azt hiszik hogy Joe iszonyatos hatalommal bír a kezében lévő fegyverzet birtokában.. azoknak jelzem hogy azokat én fejlesztettem szinte mindet még ha sokat nem is én találtam ki de mindet továbbfejlesztettem. És csináltam olyan techikát és pusztítóerőt amit még ők sem értenek ma sem... mint pl azt a szerkezetet ami nem atombomba volt, a részeg csávó kvantum bombának nevezte... ami érdekes név de nem mutatja a fizikai fogalmakat ami alapján működik. És mindent kiszedtek belőle később, mégse értették meg mit zagyvál össze. Mert a tudomány ami a kezükben van hazug és nem fedi a valóságot, a valóságról szóló tudományokat meg irtják és eltapossák.
---
Mint mondtam a sikeres beépüléshez többet kell tudnod a célcsoportról, mint azok tudnak önmagukról és a világról.
Én beépültem ebbe az önmagát legyilkoló és újraalkotó maszkos karakterépítős tudatmanipulátor circus-ba. Mindent megtanultam róluk. Azt is tudom hogy melyik hogyan reagál és mit fog tenni. Persze ez nem jelenti azt hogy a tervem egy szabad és a szeretetre alapuló világ megteremtéséhez sikerrel fog járni, ezt ugyanis egyedül ne mtudom megoldani hiába minden tudás. És nincs senki sem aki átlátná és értené vagy meg tudná oldani a szemét eltakarításának és a jó védelmének a feladatát.
Nem mindenki képes olyan fokú érzékenységre hogy képes legyen "hallani" vagy érzékelni mások gondolatfolyamát. Viszont vannak akik segítenek ezek közül is. Nekik írok. Nekik kell a narráció. A többi úgyis hallja ha figyel és továbbadja úgy ahogy hallotta, ha nem szarházi. Azok akik küzdenek ezért a célért, azok ugyanúgy közénk tartoznak és fontosak mint a többi. Mi tudjuk ezt. Ők úgy tudják, hogy azok akik nem hallanak azok alacsonyabb szinthez tartoznak... ezt hazudtam nekik, mert ők is hazudtak nekem. Nem az én célomért dolgoznak és nem osztják a felelősséget, csak kihasználni akartak és elpusztítani utána.
"De tiszta részeg és ő nam hall minket..."
George és Joe együtt zárták le az USA-t a szinetáros GB-s film után amikor otthagytam őket.
Ez az egész circus tulajdonképpen egy hullámzó rothadás. Időnként valamelyik kiemelkedik és tanul valamit majd alkalmazni kezdi, akkor a többiek összefognak és megölik megállítják, hogy ne emelkedjen a szint és ne nőjön senki se a fejükre, mert amint ez megtörténik az akinek előnye van a többit elkezdi megölni a pénzüket elvenni és elnyomni. Ez így működik. Miért nem fogynak el? Mert az alattuk lévő massza nem érti mi történik, nem értik hogyan működik a közös tudat, nem érti még azt sem hogy van telepátia és gondolatolvasás, és napi szinten küszködik a megélhetéséért a legtöbb mire annyira belefárad hogy nincs is kedve nagyon gondolkodni sem a nagy dolgokon. És pontosan ezért is tartják lent őket azon a szinten a circus tagjai. Egymást is megölik és újraalkotják. Csinálnak egy maszkot és belebújtatnak valakit. Szinte bárki hangját le tudják utánoznni megtanulják a mikro és makro mozgásait, az élettörténetét és eljátsszák a szerepet. Azután a kigli aki ezt csinálja ha véletlenül jobbá válik és önállósodik - nem tudják tovább irányításuk alatt tartani - akkor megpróbálják megölni ha tudják és újra belehúzni valakit aki nem olyan jó. És ez így megy körbe körbe miközben a felelőtlenségük folytán tönkreteszik a földi lét alapfeltételeit.
---
Hallgatnak a könyvtárban tanultakról. Pedig mind emlékszik rá hogy mit talált ott. Mégis közösen hallgatnak. Egy dolog került ki nemrég egy homályos utalás formájában. Sokéig azt tanították mindenkinek hogy a "föld tömegvonzása"... nos az nem tömegvonzás. A tömegnek nincs ehhez semmi köze. Azt mondták hogy: a föld elektromágneses tere"... kicsit közelebb a valósághoz... ez is egyébként egy ilyen tudományos szabadkőműves páholy vesszőparipája volt: a tömegvonzás... ők irtottak minden ellenkező véleményt és beleverték mindenki fejébe már a századelőtől a közoktatás elterjesztésétől.
Szóval egy két elme azért megpróbál valamit... de hát ez édeskevés... nagyon nagyon karcsú.
---
"I trust noone!"
mondtam akkor... és ez egy üzenet volt akkor a többieknek akiket ők nem ismertek. Mert nekik azt magyaráztam, hogy mi egyek vagyunk, mert egy irányba tartunk és egy célért dolgozunk... ezért we are one. Amikor szóltam Joe-nak hogy én külön fogok irányítani egymagam... akkor is több szinten kellett levágnom őket. Először is a satellite link amit ők biztosítottak a vezérlő központhoz, egy decoy helyszínhez volt csatolva, amit szintén megvédettem a sajátomnak jelzett csapattal, akik szintén beépülők voltak... A Joe emberei... "sl10 to cb5, le4 to sh10, sh5 to if6..." soroltam a pozícióváltásokat "cb5 innen nem látom a gh szektort egyáltalán" "de én igen. nyugi tudja mit csinál. csak széthúz minket hogy betömje a lyukakat." nos ilyet a legjobbak nem csinálnak... bocsi ez amatőr húzás volt nagyon
Joe eljátszotta most a halálát, de nem tud elbújni és parancsolni se fog többé csak hulláknak...
"De azt ondtad hogy ne you trust noone..." "Igen." "De miért mondtad ezt? Nem bízol meg bennünk?" "Dehogynem - hazudtam - ti tudjátok hogy mi a helyzet nem? Egy célt követünk és azért dolgozunk akkor mindegy hogy ha félrefogalmazok valamit nem így van? Talán én nem hibázhatok?" "De lehet hogy manipuláltak nem?" "Lehet hogy Joe-nak van akkora ereje hogy meg tudja ezt oldani. De ez semmiség." altattam el a gyanakodó "segítőt" aki végig Bush mögött adta a tanácsokat neki...
"És akkor megöllek."
"Meg akar ölni."
"Á szerintem csak dramatizál. Szereti a nagy drámai hatásokat. Kérdezd meg hogyan!"
"Hogyan?"
 "A timeline akor indul amikor átléped a rezidenciád küszöbét. az jelenti a nulla óra nulla percet nulla mésodpercet. Ez kb ekkor és ekkor lesz tekintve, hogy ennyi és ennyi idővel szoktál előbb elindulni ha nem akarsz elkésni valahonnan. Az aznapi programodat fixálni kellene hogy ne változzon. 7 másodperc amíg kényelmes a szokott tempódban beszállsz az autóba és becsukod az ajtót. Elindultok."
"Úristen lehet hogy ő is ennyire kegyetlen volna hogy ennyire részletesen megtervezi a megölését?"
"Az autóban lesz egy titkos doboz..."
"ahhh, there you go... mondtam hogy dramatizál..."
---
Bush puppet show... Bokor úr bokros csomag...
---
Próbálkoznak olyan motor váz készítésével amit építettem az air combat controllereknek...
"You made the steel too? Is that true?"
"Yes."
"De chip nem mondta ezt."
"Tudom."
"De miért nem szóltál?"
"Mert tudni akartam hogy mikor veszitek észre hogy átver benneteket."
"De ebbe belehalhattunk volna."
"Igen. De a birka aki hazug vezetőt követ - bármiylen ravasz is a megvezető - nem érdemel mást."
"De milrt csináltad te magad az acélt?"
"Azért mert az ilyen fizikai terhelést csak a legjobb minőségű acél bírja ki. És addig akartam kitolni a fejlesztést amit a természet és a rendelkezésre álló anyagok engedik. Ezeknél a cangáknál jobbat ne mog építeni senki. A legjobb acél legvégső terhelési határait akartam elérni ezzel."
"De nem jó az az aél amiből régen csináltuk a motorokat?"
"Hát ugrattatok ekkorát bármikor is a csoport történetetében?"
"Hát volt egy ilyen eset. igen."
"És kibírta a váz?"
"Hát a leérkezést még igen, de eltörött és a következő kanyarban szét is esett. De az életemet megmentette."
"Akkor az tényleg elég jó minőségű acél volt, de én mindezt kitoltam a legvégső határig."
"De hogyan?"
"Hát tudnotok kell midnent az acélról. Honnan bányásszák, milyen szennyezésik vannak azt hogyan lehet megállapítani hogy mi van benne, és hogyan lehet javítani a minőségét stb. Hogyan lehet tesztelni stb."
"Akkor ezt mind meg kell tanulnunk."
"Így van."
"Akkor tanítsd meg! És akkor egyébként miért hagyod hogy chip hazudjon és mire kell még ez a karakter?"
 "Chipnek még van egy pár fontos feladata. De már ti magatok is megöltétek egy párszor, mert hazudott. Tudnotok kellett volna hogy nem lehet megbízni benne. Csak azért csináltam, hogy az elején segítsen nektek mert szükségetek volt rá de ma már nincs rá szükségetek és teliszarták a szarházik minden szeméttel. De még most is segít sokszor, csak ki kell válogatnotok hogy mi szemét abból amit mond és kiderítei hogy mit hallgat el."
És megmutattam nekik mindent, mindegyiknek építenie kellett egy kiváló vázat fémhulladékból nem labor körülmények között, hogy a szemétből is meg tudják építeni. Mert ha onnan meg tudják akkor laborban is tudni fogják. vasak fajtái, lelőhelyek, földtörténeti keletkezés, szennyezések, a fémek plazmaállapota !!!, forge welding, rugalmasság és adalékanyagok, szilárdság stb... szerkezetek tulajdonságai, geometria előnyei hátrányai...
"Miért te honnan tudod hogy az az acél tényleg kibírja-e azt amit mondanak róla? Szerinted a régiek ilyen terhelésekre tervezték azt az acélt? Miért bízol meg abban aki az acélt a kezdbe adja? Mert rá van írva egy papírlapra hogy ez ilyen és ilyen, akkor az úgy is van?"
Ezen a szinten muszály ellenőrizni minden felhasznált acélt és muszály a legpontosabban betartani a keverési arányokat, mert egyébként nem foga kibírni azt a terhelést amit ki kell neki bírni.
---
"Tudod mit pisogni se fogok. Semmilyen jelet nem fogok adni. Ebből tudni fogod hogy mennie kell. Ha elengeded ti nem fogjátok megtalálni és tovább szivat benneteket is meg engem is. Csak ti nem fogjátok tudni hol van. Nekem meg a pofámba fog röhögni mert tudja hogy nem fogok nekimenni, mert már csak védekezésre használom a tudásom. Szóval vagy letakarítjátok vagy kinyír benneteket is idővel. De ti is össze tudjátok lassan rakni majd a történet láthatatlan részeit is, mert vannak azért összekapcsolódások. Bár ezek annyira okosak hogy ők még azokat is meg tudják vezetni akik azért jól ismerik a maskaredé rendszerét... Szóval a döntés a tiétek, vagy hisztek nekem vagy nem és úgy cselekedtek. A következmények pedig majd megmutatják jól dönttetek e."
Ezért igyekeznek mindig pótolni de legalább mimikálni az elhullotaik jelenlétét... Mára nagyon ügyessé váltak még az arc mikro és a szem mikromozgásainka kontrollálásában is. De nem tökéletesek. Alapos elemzés megmutatja az apró különbségeket.
---