Friday, 20 March 2015

valami tökéletes helyettessel pörögtem és nemébredt fel

Putyin meghalt. Megerősítve. Elsőkézből tudom.
---
A Karesz az egyike a leggyorsabb killererknek. Tűzgyújtást és tűztáncot akartam csinálni veletek Rizsa, Egon, Gyuri meg te. Épp akkor estem át egy ilyen típusú beavatási szertartáson az indiánoktól. Viszont iszonyú zuhi lett. Mondom hogy ezt ők csinálták ezt a vihart. Erre a Gyuri nekem esik az Egonnal kontrában hogy olyan nincs. De bazmeg én fejlesztettem nekik a technikákt. De akkor is olyan nincs. Jól van akkor baz meg... :-)
---
Akkoriban a folyamatos értetlenség ami körülvett és ellenségeskedés nagyon kikezdte az idegeimet és türelmetlen és mérges voltam mindenkire aki ellenkezett és meg se hallgatott. Le voltak zárva az agyak. Ugyanez az düh jelent meg a másik oldalon is tulajdonképpen és Orsi, aki egyébként is ott született ahol most van, visszalökte nekem a bosszantás és szúrkálódás mögé rejtett emlékezetőket és visszatanítást.
---
"A fiúk nagyon elmentek az agresszió felé."
"Azért nem tudtam jól megoldani a homokkal és az idősekkel meg a kövérekkel a nemi jellegű beavatást. Mert nem tudtam igazán őszintén szeretni. Felépítettem ugyan egy mentális stratégiát, de akkor is tudat alatt átment az hogy nem bírtam leküzdeni a saját belső érdektelenségemet és vagy ellenérzéseimet. És ez megjelent a kimeneten is méghozzá hosszú távon és jóval szélesebb nagyobb hullámokban. És Orsi te erőltetted ezt a dolgot rám akkoriban. De mindegy most már javítottuk, javítjuk. És azért csináltad mert téged meg ott felkészítettek erre és valami ilyesmiért lettél ideküldve."
---
Tudtam hogy a nemiség végül is mindnekit érint és mindnkit érdekel és ahhoz hogy a telepátia jelensége felé el tudjunk kanyarodni valamivel el kellett adni a dolgot. Az egyik ilyen útvonal a nemiség lett és az ezzel kapcsolatos beavatás. Tudtam azt is az öreggel megbeszéltük hogy ebből viszont nagy hullám lesz, mert egy ilyen szexuálisan frusztrált országban ha kinyitjuk ezeket a kapukat akkor abból először óriási hullám lesz. És rengeteg lesz a visszaélés, a torzítás. Így is lett. Viszont a hullámok elcsendesedni látszanak, és most már megjelent az egészséges erotika is. És ez sem kell, nem muszály belekényszeríteni senkit. Gonosz ember a világ végezetéig lesz talán, a nemiségében túlfűtött ember szintén. A lényeg a folyamatos karbantartáson és takarításon van. Amelyik közösség takarít azon meg is látszik a dolog egy idő után. Tisztán kell tartani a korai éveket és kellenek az egészséges példák. De látom hogy a nők többsége kivirágzott és ez azt jelenti hogy valami már elindult. A bizonytalankodók és a billegők olynaok mint a gyerek aki épp elkezd járni. Nem emgy mindenkinek elsőre se másodikra.
---
Nyilván lesz visszarendeződés is mert most ugye azért az igazi gonoszok be vannak szarva egy kicsit, tőlem is konkrétan meg a többiektől is. És van egy csomó bizonytalan, értetlen, és a kevés nyílt beszéd miatt, sokan nem tudták áttörni a több évszázada felépített szégyenfalat amit a sok ismételt megszégyenítéssel felépítettek azok akiknek konkrétan az volt a célja hogy nemi frusztrációban tartság az embereket tömegével. Régebben nem volt ekkora ügy a nemiség. mindneki csinálta aki megérett rá és volt kultúrája annak hogy hogyan utasítsanak el valakit szeretettel vagy mondjanak igent. Ezt újra meg kellett tanulni úgyhogy sok ilyen találkozót úgy szerveztem meg hogy először beleszőttem a felkészítő szakaszba szeretettel való visszautsítás művészetét és azokat az érzéseket tudatosítottam amik ilyenkor megjelennek a visszautasítottban. Nem vittem bele őket általában rögtön mert felkészítés nélkül nem jó belevenni ilyen érzésekbe. Szóval többnyire leírtam a negatív érzés csomagot ami ilyenkor megjelenik és ajánlottam egy mentális stratégiát arra nézve hogyan tudják átvészelni a visszautasítást a saját önszeretetükre és a tanultakra gondolva. Most téged nem kívánlak, de egyébként szeretlek. Mekkora különbség van e között és a durva elhajtás között. Általában improvizáltam a tudatomat erősen fókuszálva a csoport egészére. Sokféle stratégiát építettem fel a különböző összetételű csoportokhoz és mindenféle jellemző kihágásra rombolásra ajánlottam emgoldási módokat. Beállítottam az alapvető hangulatot és fókuszt - erre mindig felkészültem előtte meditációval. A fő cél a szeretet és a figyelem. Nem erőltetünk semmit, de kedeményezünk ki ki a maga tempójában. lesznek gyorsak lesznek lassúk. És általában mondtam vlamit arról is hogy miért kezdtem el ezt az egészet - de ez általában inkább a végére maradt főleg eleinte mert annyira felfokozott volt sokszor a hangulat hogy nem lettek volna képesek erre figyelni. utána már eltelt mindenki túl a szégyenen, a félelmen, megismerve az igazi szeretettel teli odafordulást, a nemi jellegű figyelmet és a kielégülést. miután lecsillapodtak a kedélyek - akkor kis pihi után beszélgettünk és általában egy alvás vagy néhány nap után megint csináltunk egy összejövetelt hogy megbeszéljük kinek mit hozott fel és egyben az emlékezettörlés (csak mentális hipnózisos, felejtés) megtapasztalását is.
Mindig volt egy váz amithez igazodtam, de mindig improvizáltam a csoport pillanatnyi változásaihoz igazodva.
---
Ugyanezt a módszert alkalmaztam a katonai kiképzés során is. Mindig mutattam valami extrém fizikai teljesítményt és utána lebontottuk hogy mit kell gyakorolni ahhoz hogy ezt valaki meg tudja tanulni megcsinálni. És persze eleinte senki el sem hitte hogy  valamikor is meg fogja ezt csinálni. És mégis és mégis. Nagyon szerettem azokat a pillanatokat amikor valakiben átszakadt a felismerés hogy a mentális stratégia amit gyakoroltatok vele megváltoztatta a testét és megváltoztatta a tudatának a felfogási határait. És ott is voltak olyan gyakorlatok amik már a telepátia felé hajlottak de ezt is csak fokozatosan tudtam elővenni. Először a fizikum és mindig ami természetesen érdekelte a többieket: túlélés, pontos célzás (fókusz), érzékelés fejlesztése (being on guard, pl területen lévő mozgás érzékelése tudatalatti triggerekkel amik a tudatot riasztották stb. millió ilyen hülyeséget találtam ki, miknek megvolt a gyakorlati haszna is de a fő cél az volt hogy az emberek tudatát megnissam és besszéljünk a telepátiáról úgy hogy közben megtapasztalták hogy igen ők is telepaták, mert mindenki az - csak el vagyunk tompítva tudatos manipulációknak köszönhetően. És ezt akartam megváltoztatni, mert barátokat akartam akik értik is amit mondok és egyenrangúak velem, nem esnek hipnotizált állapotba amikor mondok nekik valamit és csinálják meg ész nélkül amit mondok nekik. Eleinte ilyen is volt.

luxuskurva, mágnesradar, telepátia, alterek

Az orsiékkal csináltam itthon az első nemi jellegű kapunyitást és kötést hogy halljuk egymást. Utána letöröltem az emlékeiket és össze kellett szedniük mire emlékeznek. Ott még veszélyes volt nagyon amit csináltunk és szükség volt arra hogy az emlkékeztetőket, üzeneteket baszogatásba és piszkálásba, pszichikai kínzásba rejtettük. Pontosan nem is emlékszem miért itt azért van valami homály. Ez a későbbiekben nagyon komoly hibának bizonyult és nem is tudtam egykönnyen felszámolni. Iszonyú sokat szenvedtem emiatt. És mások is, mert bosszúálló típus vagyok és amikor lehetett én is visszaütöttem - persze elárejtve az üzenetet, emlékeztetőt is.
---
A gyerekekre nagoyn oda kell figyelni aki kínoz azt meg kell azonnal ölni. Ma már nincs három lehetőség sem. Első alkalommal megy a szemétbe. Mindegy ki az. Le kell zárni a bementet globálisan. most hogy kiadtam a mágneses radart amivel gyakorlatilag bármit lehet követni - így már ti is a legjobbak is követhetőek lesztek akármelyik alteregóban utazok.
---
Igen csináltam mágneses fegyvert is. Lézerkardot is csináltunk érdekes hogy pont olyan a hangja mint amit az öreg csinált a star warsban neki. Furcsa élmény volt. pontosan ugyanúgy reagál a levegővel való érintkezésre ha gyorsan pörgeted mint ahogy a filmen lehet hallani. Eléh hátborzongató volt. A mágneses fegyver meg azért lett mert meg akartam csinálni a homokfutót is amit a Luke vezetett gyerekként. És mivel ezek a szarházik csak a fegyverekért voltak hajlandóak pénzt áldozni ezért muszály volt minden lényeges alkatrészt benne fegyver változatban eladni a szarháziknak. Egyébként minden fegyvert úgy csináltunk meg hogy tudjunk védekezni ellene, ebben követtem az öreg hagyományait. A mágneses fegyver tulajdonképpen a hajtóműhöz kellett. A radar meg a követéshez - távcső-radar már csak egy kis lépés ugye? :-)
---
"Nem a kütyük a fontosak, hanem az elmék amik a kütyüket használják. A kütyük is fontosak figyelj oda rájuk, mert jó ha tudod hogyan kell védekezni ellenük, meg érdekesek is egyébként - de nem az a fontos. Mert mindent a pszichénkkel csinálunk és ott dől el a világ sorsa."
---
Öljetek meg mindenkit akit tudtok és nem hagyja abba a jó embereink rongálását gyilkolását. Azok akik kiszálltak és feladták az elteregóikat kicsit kiszolgáltatottabbak őket keményebben kell védeni. A pénzessákokat meg meg kell keményen szorongatni és kész. A Rotchildokat meg a többi szarládát. Igenis legyen pénz az emberekre. Oda kell lépni a tökükre akkor mindjárt lesz, most már vane gy csomó közületek is aki ellen tud állni nekik, persze tudom belekényelmesedtetek a korlátlanlehetőségek világába (azaz majdnem korlátlan) de ha nem igazodtok a felépülési programhoz akkor el lesztek takarítva akárilyen jók vagytok, mert mindig jön egy jobb és senki sem sérthetetlen.
---
Vannak ma már olyan telepata figyelők és telefonközpontosok,a kik nem csak figyelnek - hanem aktívan bele is nyúlnak a közvetített üzenetekbe. Ez olyan hogy real time tehát azonnal átalakítják és eltorzítják az üzenetet amit telepata módon küldesz. Ezért van az hogy sok kapcsolódás tönkremegy. A kiscsillag is képes egyszerre több rétegben kommunikálni ilyen módon... Az emlékezettörlés odáig fejlődött hogy az alteregók között lassan nincs egyáltalán átszivárgás, csak nagyon mélyen tudat alatt de a tudatba már alig tud feltörni és sok idő kell a felépüléshez a psziché újra egyesüléséhez. A megosztott élet sok érdekes dooggal jár és vonzó is élvezetes is egy darabig mindenkinek, ma pornósztár vagy holnap, politikus, honapután programozó egy tengeralattjárón, utána zenész, majd szobapincér - mindezt különböző nyelveken különböző országokban úgy hogy az alteregók nem beszélik a másik  nyelvet sem... Csak egy hátránya van: megterheli a pszichét egyre nő a kéj és drogfüggőség, az erőszakos-veszélyes helyzetek is függővé tesznek az adrenalin és a hihetetlen teljesítmények miatt és egy idő után kezd a dolog egy kicsit megroskadni. Kétféle módon csuklik össze: egyik alter dominálni kezd és átfolyik a többibe. A többi alter pedig mgpróbálja megfékezni ez előbbi dominánst. Ez brutális ám, mert amikor elkezdesz üldözni pl valakit aki majdnem kinyíratott valakivel és rájössz hogy te magad voltál egy másik alteredben - az ott már jelzi hogy rendszerösszeomlás következik. És egy idő után elkerülhetetlen. Ezért kellett állandó segítség nekem is. A külső állandó megbízható psziché akik tudja milyen altereket használok és segít összeszedni magad amikor kiszállsz. ert tudja honnan indultál. mondjuk én sajna még abban a korban aktívkodtam amikor nem volt mágnesradar és nem tudtak követni, szóval volt több olyan figurám akikről elfeledkeztem eltűntek és azóta is keresik, mert senki nem tudott róla és én is elfelejtettem - és közben talán meghalt, vagy meghaltak azok akikkel kapcsolatban állt.
---
A manipulátor közvetítők miatt kell hangosan beszélni amikor lehet. Itt meg kell jegyeznem hogy pl egy idő után igen nehéz még a felfokozott tudatállapotokban is megszólalni és hangosan kérni valamit a másiktól. "Szeretnék a szádjába élvezni." "Mondd ki hangosan." "Nem merem félek hogy visszautasít." "Mondd ki." kimondta a csaj meg örömmel kapta be. "De nem akarom lenyelni nem baj?" "Nem. Csak úgy köpd ki hogy ne lássa." "Miért?" "Mert az egy kicsit megalázó. Olyan mint amikor visszautasítod valakinek a közeledését egy kicsit szimbolikusan - legalábbis a számára most."
---
Közben tudom azt is hogy a különböző szintű kapcsolódások miatt a hangos beszéd nagoyn nehéz, mert nem mindenki tudatosodik ugyanolyan tempóban. És amikor egyik már "hallja" és szeretné elmondani, de a másik még nem hallja és szégyenli hogy ha a másik hallaná, mert még rabként tartja a nemi jellegű, vagy egyéb kéjvágy frusztráció vagy manipuláció és nem tudja ezt valahogy kezelni akkor ez nehéz. Ezt meg kell tanulni kezelni. Igen most megjelent egy ilyen vágy a testemben vagya fejemben - vajon igazi-e vagy manipulált? Ma már idegességet, nemi izgalmat, a légzést, tompaságot, náthát, izomrángást és ezek kombinációit meg másokat is lehet mimikálni vlakin. Lehet azt is manipulálni hogy ikor fingjál. A kavitációs effekt az ultrahang miatt megoldja. Annyi levegő mindig van a belekben. most ez pl egy erős szégyenérzettel társítva egy olyan helyzetben akár lehet egy utolsó csepp is a pohárban.
---
Állandó célpont vagyok rájöttem hogy a fogaimat is lövik valamivel ezért van az hogy erős szájszagom lesz néha reggelre. Egyébként ha odateszem a kezem akkor nem lesz - és ez a természetes. lövik a bokámat is attól megfájdul a sarkam néha annyira hogy lig bírok rálépni, a térdem, a vádlim, a vállam, a derekam, a mellkasom, a légzőrendszerem, a szemhéjam (tikelés!!!), a füle pl állandóan basztatják emiatt van a folyamatos fülfolyásom, a beleimet is basztatják sokszor, néha valami nagy erejű impulzus miatt a beleim is vérezni kezdenek - ezek mind hullámtechnológiákra és részecsketechnológiákra alapuló manipulált szutykok. Technika. De ezeket is el fogjuk takarítani mindet. Ezeket több okból fejlesztettem. Egyrészt minden technika amit kidobtam egyben a hálózat felmérésére szolgált és egyben noszogató és baszogató eszközzé vált sokhelyütt gyilkos szerszámmá amivel cselekvésre tudtam bírni az embereket. mert ha nincs veszély akkor az egészséges ember nem csinál semmit. És ez így van rendjén csak van veszély, csak láthatatlna és nagyon nehezen érzékelhető az átlag és még az átlag fölötti intelligenciával rendelkezők számára is. elég kellemetlen. Ma azért basztatnak ennyire hogy le legyek lassulva. Ez azért fontos nekik, mert ha elkezdek megint ugrálni, meg muzsikálni akkor lehagyom őket bármiben - igen azokat aki ma a legjobbaknak számítanak - és akkor vonzóvá válok az emnerek számára. És mivel én nem félek beszélni sem nyíltan érthető mondatokban és egyszerűen, ezért nagyon igyekeznek még mindig mind mentálisan mind fizikailag "kordában tartani" hogy ne legyek vonzó. Erre szolgál a fogaim támadása, a fülem támadása. És a fizikai lassításra meg az állandó fájdalom. Engem nem azért trackelnek és támadnak mert én gonosz vagyok alapból, hanem mert ők nem akarják hogy én népszerűvé váljak és sikeressé. És az a szomorú ebben hogy most már azok csinálják ezt akiket én segítettem megérteni a dolgokat és sokmindenre én képeztem ki, sokmindenbe én avattam be őket. De a mester indig mester marad. És ez nem csak egy mondás. Én mutattam meg nektek az ajtókat amin be kell lépni, és ez azért volt lehetséges mert tudtam hol az ajtó, hol a kilincs és elmondtam ha bejuttok akkor hogyan érdemes ott mozogni. mire figylej és mire ne. Minek mi a következménye. Ugye ma ebben az alteregóban amiben vagyok a tudatom le van egyszerűsítve és nyomva. Erre sok okból volt szükség. Az egyik az hogy nagyon magányos voltam a csúcson és egyre többet idegesített az értetlenség és a jóra veló restség - magyarul ha nem teszem meg kinyírlak benneteket. Akkor meg megint szarul éreztem volna magam, mert én tényleg szeretlek benneteket ezt érzem és mégha sokat baszogattalak is benneteket most már többen értitek is hogy miért és látjátok a veszélyt is, meg a megoldást is. És a megoldás nagyon jó, ha benne éltek.