Saturday 5 December 2015

Bajai Ifjúsági Ház

Eszembe jutott közbe egyszer épp a Gömzsik az egész társaságot le akrta szedálni mert akkoriban beszéltem előtte neki arról a technikáról amikor a nemi kielégülés pillanatához van kötve a tudat alatti kondícionálás, amit előzőleg egy meditációval (vizualizásciós technika főleg) épített fel a befolyásoló. Azok akik erős adók voltak azok jól tudták hasznosítani ezt a dolgot, de ezt lehetett pótolni részlegesen azzal hogy ha több tudatot irányítottak egy irányba - szinkronban - és úgy vitték végbe a vizualizásciós meditációs gyakorlatot. Ilyen módon ehet üzenetet átadni közvetíteni, befolyást gyakorolni stb. Sokmindent egyszóval. A Gömzsik meg úgy gondolta hogy ő a legerősebb azaz igyekezett összefogni a többiekkel, Gizivel meg a többivel - azaz inkább igyekezett mindenkit rákényszeríteni arra hogy azt tegyék amit mond és úgy gondolta hogy én meg úgyis egyedül vagyok és az lesz amit ő akar. Szóval leszopott kinyalt mindenkit és közben szorgosan gyakorolta a technikát. A Pisti került a perszikópjába, de a pistivel már dumáltunk ezekről a dolgokról és ő nem akart az Anikó befolyása alá kerülni, medelejeződni.
Az volt a téma hogy kinek mi a titkolt nemi vágya amit szeretne kielégíteni. A "Gábor-balettmester" persze hazudott, hiszen ő titkoban szerette a kislányokat dugni - mellesleg elég gáz volt hogy balettot tanított kislányoknak a bajai ifjúsági házban, de utánanéztem és rájöttem hogy azoknak már úgyis mindegy mert otthon is dugták őket a szüleik, rokonaik, meg a gabika ott a házban nem mert akciózni, sejtette hogy extra figyelem veszi körül az épületet - meg volt egy buzi karaktere is. Ezt is titkolta nem mondta el nekem, mert azt akarta hogy azt higgyem kibasz velem ha bedugom valamelyik buzi átkondícionálóba.
...
B "Azt hiszi kibaszik velem, és még élvezni is fogom mint az állat."
Fecsó "És ha engem is megszivat?"
B "Hát akkor szopsz amíg észhez nem tész, és utána bejeletkezel."
F "ÁÁÁ, ez nem tetszik nekem."
B "Miért mi bajod van. Majd megszokod nem olyan rossz az."
...
Balettmester "P. Szedj már ki engem is ebből a mocsokból mert nekem is elegem van."
Gy "Rendben van de mond el nekem mindent."
B "Hát n orosz vagyok, kgb."
Gy "Olyat is mondj amit én nem tudok."
B "Mit mondjak."
Gy "A belépési kódodat. A hozzáférés adatait."
Elmondta. Persze megbeszélték a fecsóval hogy majd ad egy olyan kódot amit külön erre a célra csinálnak hogy megtudják mire vagyok kíváncsi és megetessenek félrevezető infókkal.
Amikor beraktam a buzikommandóhoz én viszont kiszedtem előtte velőle az igazi kódjait. Mivel a Práczki buzikommandója csinálta meg gabikát, ők is próbáltak valamit leakasztani a dologból. Az egyik emgpróbálta zsebes trükkel ellopni az eredeti kazettát kicserélve azt. Mondom neki add csak vissza. Nem adta. S még nekem is ugrott, úgyhogy eltörtem a nyakát. A másik kapott egy esélyt. Megcsináltam a zsebes trükköt és megkérdeztem melyik kezemben van. Amelyiket kéri azt a kazit elviheti. Aszondja a jobb. Odaadtam neki. Aszondja az nem az eredeti. Hahaha mondom ha az kell akkor gyere vedd el tőlem. Nem akarta, inkább elszaladt. De megjegyezték a kódot amit felraktam feliratként. Persze azt a kódot kapták amit a gabika nekem készített elő csapdának. Én meg mindezek után felraktam az igazi kódját a kazettára. Úgyhogy most a napokban felkerült a nyitott netre is a film a gabika performanceáról a valós hozzáférési kódjaival. A film kb 1996-7 ben készült azóta figyeljük kivel lépett kapcsolatba, milyen adatokat kért le, kinek üzent stb. :-D
A másik érdekessége a felvételnek hogy az igazi arcát is megmutatjuk, félidőben a vágás nélküli felvételen a domina leszedi róla a testkiegészítő álcázó cuccokat úgy hogy nem takar és utána folytatódik a show. Ennek az elejére raktam azt a részt amikor bemondja a nevét meg az igazi kódját. Persze erre utána nem emlékezett. Most a kgb meg az egész orosz vezérkar igyekszik mindenhonnan letiltani az jra és újra feltöltött videót... Nem is amiatt mer a gabika buzi - azt pontosan tudták, sőt azt is hogy pedofil, meg kínozni is szeret - hanem e miatt a kód miatt idegesek. Persze gabikát levágták mindjárt most szív egy kicsit de a szarháziknak mindig jut hely az asztaluknál megoldja.
Giziék a Gömzsik handlerével már próbálják rekonstruálni mi is trötént itt tulajdonképpen, mert a Gömzsik is azt hitte hogy, de azután most csodálkozik hogy hová lettek a mosszados iránytók és emnerek akikkel ő olyan jóban volt... nos hát mi őt is figyletük árgus szemekkel fülekkel, én meg közben eljátszottam hogy mennyire érdekel az a mosszad "irányító" akit nekem csalinak odatettek a handlerével együtt kieszeskedve ezt a dolgot. Persze nem érdekelt de ha már ott voltam belőle is kiszedtem ezt azt ami még hasznos lesz kicsit később. Meg hogy majd megvédem és köré építünk egy csapatot... Nos azt is modntam neki hogy ezek annyira proik hogy semmit sem fog észrevenni belőle hogy ott vannak. Persze hogy nem vett észre belőle semmit mert nem volt ott senki. Minek.
A másik csali abban a parafenomén csapatban volt amit azért zedtem össze hogy megtaláljuk ezt az irányítót. Persze tudtam hogy a Gömzsik hazudott és csak egy csalit rakott ki ezért tudtam azt is hogy jó előre felkészültek. De végigjátszottam a szerepemet. Játszottam a hülyét. Rekord idő alatt bemértük a 3-4 másodperces telefonhívást, ami mindenféle kódoláson kersztül és proxyközpontokon át kapcsolt egy ki tudja merre lévő telefont. Persze hogy nevetséges volt - egyébként később megcsináltuk ezt a mutatványt másik csapattal csak mellesleg mondom. De a Gömzsik itt arra gondolt hogy jól felemeli a nimbuszomat hogy mekkora császárságokat műveltem és micsoda képességeim vannak és milyen technikai bravúrokat tudok - és utána kinyírat a gyerekekkel, akiket már az új kiképzési mód alapján képeznek ki, amit persze én tanítottam meg nekik. hahaha Ez azért volt fontos hogy ílyen módon a mosszad ényét emeleje és megijessze a többieket. Minnél magasabbra emelsz valakit annál nagyobba zuhan utána ha lerúgod.... hahhaha
Nos azért amikor a parafenomén (távolbalátók, és egyéb) csapatot készítettem fel ennek a hívásnak a bemérésére - merthogy a technikai bemérés gyakorlatilag lehetetlen volt - akkor azért odafigyeltem hogy kik azoka kaik a mosszad emberei és kik azok aki ténylegesen azt csinálják amire kérem őket. Megetettem velük hogy a cia egyik satellitrendszeréhez hozzá tudunk férni kb 5-6 percig, a hívás kb 3-4 másodperc lesz tehát leszelég időnk bemenni és kijönni de pucolnunk kell gyorsan. A folyamat során két parafenomén jelezte hogy ez csali azokat lelövettem a balettmesterrel és egyben leteszteltük az új fejlesztésű altatólövedéket, ami annyira élethű karakterisztikát adott egy lőfegyvernek elsütéskor mintha tényleg igazi lövedék lett volna. Őket azután otthagytuk és a takarító csapat frissítővel várta őket a felébredéskor és elmagyarázta nekik mi történt.
Ők bekerültek a mi rendszerünkbe - ugyanis őket is teszteltem akkor egyéb csábító ajánlatokkal hogy csaljanak meg tévesszenek meg stb. EGy parafenomén viszont a Gömzsik beépítettje volt - betty - kis aranyos csajszi. Úgy volt preparálva ahogy én szeretem. Legalábbis amit a Gömzsiknek mondtam, mert onnan tudtam hogy ez az ővé. Még egy látomást is belecsempésztek a dologba hogy később jól bepalizzanak engem... hahahaa Végül is be lehet ha hagyom(uk).
A többiek meg vették a lapot és a kis francia faluban megszervezték hogy az ott lakókat időnként behelyettesítették... persze csak a haladó tanítványok, mert a Gömzsik veszélyesen jó volt, de hát ezért ő volt a legjobb a gyakorlatozáshoz. Így felkeltették a Gömzsik érdeklődését és tovább maradt az egyébként unalmas kis könyvtárosi állásában. (csak mellékesen jelzem hogy neki adtam munkát éghozzá elég jó fizuval tahát ne mnélkülözött, mondjuk a fecsó se keresett rosszul, egy buzibárban dolgozott szexmunkásként, mire rájött hogy ő tulajdonképpen katona és felhívott interurbán hogy P. segíts... mi van... a Gömzsik kegyetlenül megszivatott ... Ne mondd hogyan? .. Berakott egy buzibárba dolgozni és átkondícionáltak ... de hát jelentkezz be a szokott kódodon és kérj segítséget a hálózatodtól ... nem megy elfelejtettem a kódokat is ... Szóval ő is jól keresett, igaz ezt nem én szerveztem csak én adtam a Gömzsiknek az ötletet. Szóval a többiek alájátszottak az ötletnek.
Ja onnan indultam hogy a Gömzsik épp a pistit firtatta hogy mi a titkos nemi vágya. A pisti szabadkozott...
"De mondd el, már mindenki mondott valamit."
"Á hülyeség."
"Na ki vele."
"Hát az hogy én úgy fölülről belemártogatom a farkamat a nő szájába és úgy élvezek el."
"Pisti én megcsinálom neked, ma este gyere át hozzám."
"Á dehogy is, nem."
Ekkor közbeszólta gyerek hogy:
"Pisti, ingyen kurva! Ezt ne hagyd ki!"
A Pisti vette a lapot és ha már úgy akkor elment hozzá. Utána kérdezem milyen volt. Aszongya ha kb nyolcszor nem élvezett el aznap este akkor sehányszor se... hahahah mondtam hogy a mosszad kurva az tudja mi a dolga... Mártogatni. Csak attól félt hogy megdelejezi.
A Gömzsik ezt a kurvázás dolgot a szivére vette... :-D nem tetszett neki és ezért rakatott ki a Gizivel a kazánházba. Amikor meg fedőtörténetet gyártottunk még meg is mondtam neki mit fogok csinálni vele... hahaha hát elfelejtette. Meg akkor jót röhögött rajta. Azt hitte neki betonon áll az emlkezete, hát nem. Nincs olyan ember a földön akinek nem lehet törölni az emlékeiből. Ők azt hitték ők olyanok és más nem tudja hogy kell törölni... Nos sok év szívás lett az eredménye... De szorgosan dolgozott. A többiek is kiettek magukért, nem bukott le senki sem. Úgyhogy igen jó lett az utánpótlás -bár már tapasztalhatnám a tevékenységük áldásos eredményét is... azon kívül hogy fizikailag élek.... :-D na jó csak már fogy a türelem,...
De gyébként a Pisti is hazudott valamit azaz csak nem mondta el, csak később. Mer mondtam neki hogy aki hazudik vagy nem mond el mindent azt én is megszivatom de kegyetlenül. Mint ezeket itt. Azt hitték hogy akkor most náluk van a csúcstechnológia meg a legjobb módszerek - de mivel hazudtak én is hazudtam nekik. Amit kaptak az jobb volt mint amit eddig használtak, de mindent továbbfejlesztettem.
Egyébként a Práczki volt az Öreg legjobb takarítója. Itthon még apám is megette azt a dumát hogy a práczki nem gyilkol... Hát persze mert mindig pepec módon eltakarított maga után, hát én is tőle tanultam - csak én azután továbbfejlesztettem azt is. Meg a másik módszere az volt hogy másokat vett rá a gyilkolásra, manipulációval trükközéssel. A kódos etetést a Rudas féle buzikommandóján keresztül is azért csináltam hogy kiderüljön hova tartozik. Asszem ő fedezte a gabika-balettmestert úgyhogy kgb bérenc ő is azaz nem csinált semmit se a kóddal. Szóval aszongya a pisti hogy hát nem azért hogy ő most olyan nagyon megijedt volna, mert "hát még lehet mondjuk 5-6 évem aztán megyek a tepsibe én is, hanem inkább azért mert igazad van és én is rájöttem hogy a práczki is ugyanolyan szarházi mint ezek, ezért elmondom hogy én is az ő embere vagyok, azaz voltam..." És ott szépen elmondott mindent a takarításról, mondjuk azt inkább csak ellenőrzés képpen kérdeztem, meg a kapcsolatfelvételt, mindent amit ki szoktam kérdezni. Aztán mondtam hogy még egy pár év amíg ez kifut és utána kezdődik a tánc. Nem siethettünk hogy ne fogjanak gyanút a gabika hálózatában, csak figyeltünk és az is baromi óvatosan és mivel gabika is óvatos ember volt ritkán jelentkezett be. Pisti kérdezte is, "nem lehet ezt valahogy meggyorsítani, mert 5-6 év múlva már ki tudja hol leszek, meg azért addigra lehet fel se tudom emelni majd a puskát se" mondom addigra nem kell puskát emelgetni se, de ha le tudják foglalni és adnak neki munkát akkor lesz jelenteni valója meg kell neki a segítség, csak óvatosan és nagyon emgfontoltan mer ő azért ravasz és nem ugrik árnyékra többnyire. Aszongya akkor legalább ezzel mi is le tudjuk foglalni magunkat... ne félj mi se most jöttünk le a falvédőről...
Giziék meg itt szépen berendezkedtek közben nagyipari kínzás és gyermekprostitúciós szadista szexipari turizmusra. FElújították a duna szállót, a TAbajdiékkal együtt... Meg a reverend szállítja majd a klienseket neki meg gondolom az embert onnan senegál, nyugat afrikában, a kokóval együtt ami kolumbia felől érkezik... Ez a zegyütt egymásért egy másért vonal meg a pipitér-lázálom csipet csapat jön ha gond van... Csináltak a föld alá egy rakat alagutat itt baján (is!) meg termet. imike és csilluka azaz susan helms féle bekapcsolóás, hát most ez van etikém, üzlet az üzlet, ember, kokó, gyerek, pornó mindegy csak lé legyen, szóval ők si belekapcsolódtak ebbe a dologba szerintem... Én meg végül is mit tegyek velük, amíg van kereslet addig van kínálat a birka meg ma se hiszi el hiába mondom, mert vesz a gyárba egy kütyüt amire az van írva hogy alagutat lehet vele felderíteni, radar... csak épp nem mindegyiket mutatja, csak azt amit te láthatsz... de hát olyan kurva drága volt... hát azért te barom... amint építesz magadnak egyet látni fogod hogy hol vannak  a féregjáratok. No de akkor is ha páran látják mit kezdenek vele? Hát ezek a szarházik itt beszállnak az üzletbe.. mert kurva nagy pénz van mindenbe amit titkoban kell csinálni, mer egyébként a társadalmi elháborodás és bosszú lámpavasra tenné őket...
De hát végül is azt is elérték pár száz év alatt hogy a pénznyomtatás csalását is törvénybe foglalták, majd az emberkerskedelemmel is ez lesz, meg a gyermekprostitúcióval is. Végül is. Kit érdekel, ha titeket nem akkor engem miért érdekeljen. Nincs gyerekem.
No de ifi ház. Több a naplómban is az most érdekes de nem írom ide lusta vagyok.
A szabi ügy még egy érdekes dolog.
Ja a Gizi meg a Gömzsik együtt próbálták emberáldozattal elintézni hogy elgyengüljek vagy ha úgy akkor meghaljak a fecsóval való üztközéskor de ha az se akkor legalább a fecsó pusztljon el. De lehet hogy afecsót akarták mer én kellettem a sulijuk felépítéséhez. Szóval akkor láttam a Gömzsiket gyilkolni. Nem érdekelt akkor már mer én itt ebben a vársoban eladtam a küzdelmet, mert gyakorlatilag itt szinte mindenki benne van. VAgy csinálja vagy profitál belőle vagy elfogadja vagy nem érdekli. És én meg elfárdatam. Szóval megcsinálták, persze láttam a Gömzsiket hogy nem először van a kezéen ilyen kés de ő váltig állította hogy neki ez volt az első és hogy rosszul volt utána... mondjuk ezt elhiszem. De nem tudtam rendesen felkészülni, nem bírtam edzeni, pedig a pontos ütéshez kell edzeni, mert ahhoz hogy megölj valakit nem kell olyan pontossaág mint amikor el akarod játszni hogy megölöd de mégse... Ahhoz sokkal nagyobb felkészültség kell. MEg is ijedtem amikor megtörtént a dolog. Aszongya a fecsó "No akkor most etikém, én megöllek téged" és jött a késsel. modntam neki hogy extra felkészülés legyen csapjon nagy hűhót kérje meg a többieket, eddzen sokat, kérje a kiképzője segítségét is elemezzenek és úgy jöjjön nekem. Mondja indoknak hogy elege van már az állandó beszólásaimból meg abból hogy nagy a szám és soha nem bizonyítok. mondtam neki hogy most lesz lehetősége arra hogy úgy próbáljon meg megölni hogy utána életben maradhat. És becsülje meg mert ilyen még nem volt egy se. A balettmester és a Pisti nem tudták hogy a reakciójuk természetes legyen. A kiképzője is itt volt azon a rendezvényen. Kerestem egy olyan pontot ahol nem volt kamera, azaz holt teret ott a petőfi szobornál, azaz egy kamera volt ,de elég messze hogy ne látszódjon rendesen a dolog. Hát megijedtem, mert nem sikerült jól a dolog. Az hittem vége van. De csak csigolyarepedés lett, egyébként bukott volna a szép tervem. A Gömzsik meg szaladt amikor megkapta a visszajelzést a gizihez hogy fecsó él. De azért mert ez azt jelentette hogy nem elég erősek ahhoz hogy engem legyőzzenek "úgy". Asszem akkor már égett a Gömzsik lába alatt a talaj, futni akart sejtett valamit. Mivel tudta hogy velem személy szerint nem bír el azért az eredeti feladatára koncentrált ment az eltűnt személyek után nyomozni, hogy hogyan és hová tűnt. Végül is megmutatam neki csak nem értette meg. Akit eltüntetünk az eltűnik. Ez a lényege. Nem kap más feladatot, csak pihen. Vagy kap és úgy pihen. Amíg vissza nem rángatják a rendszerbe persze. képességektől függően.
Szóval utána a fecsó képezte ezeknek a gyerekeit. Persze tudat alatt átadta a buzi beállítódást ez az én boszúm az asszonyaik felé, mert ők akartak belőlem buzit csinálni, meg ők akartak elvágni a csajozástól, mert akkor a férjeiknek riadókészültség volt... Na jó szarházik mondom, akkor ezt visszakapjátok. Most a fecsó csinált leszbit meg buzit az ő gyerekikből és ráadásul mivel a fecsó is hazudozott nekem ezért még a verekdés technikáival is megszivattam, szóval amikor nagypofájó módon beugatnak, utána jól megkapják a magukét, szépen hullanak a gyerekeik mint a legyek... Ez van. Aki hazudott az azt kapta vissza.
---
"Apu kitaláltam mit fogok csinálni."
"Na mit."
"Ezek állandóan az utánpótlást keresik a kiképzőinket, arra gondoltam hogy csináljunk egy sulit nekik is. Elszeparálva ahogy a többinek."
"De fiam, azoknak akarsz segíteni akik meg akarnak minket ölni. Minen erőfeszítésükkel csak azon dolgoznak hogy kiirtsanak minket a föld színéről."
"Tudom, de ha végigcsinálnák becsülettel a kiképzésünket akkor ők is telepatákká válnának és érzékenységük is nőnek, nem tudnák folytatni ezt az őrültséget ami a saját vesztüket is jelenti."
"Á fiam ez öngyilkos ötlet. De valami lebutított iskolát kell csinálni nekik."
"Nem apám. Rendesen ahogy nekünk csináltam. Elmondanék nekik is mindent annak függvényében hogy milyen az ő hozzáállásuk. Persze ha hazudnak nekem vagy elhallgatnak dolgokat akkor a szűrőim miatt én is be fogom őket csapni - szóval soha nem lesznek annyira jók mint mi. Mert a mi erőnk a szeretetből fakad ők meg egymást is kinyírják minden teketória nélkül."
"Mondasz valamit."
---
Most megkaptátok azt az iskolát ami egyébként jobb mint minden amit eddig csináltatok de a fő célotokat nem értétek el vele: hogy minket meg tudjatok ölni. Mert a ti célotok végig ez volt.
Most persze afrikában próbáltok terjeszkedni mert azok ott elég gyökerek és nem csinálták meg amit mondtam és nem úgy, meg persze azok is hazudoztak, de hát ez van. Ezen nem tudok változtatni.
Én megpróbálom mindig mindenkinek a legjobbamat nyújtani, már aki velem is őszinte.
Ennyi.
---
Ja és ez a Betty ez távolbalátó volt, de nem csak amolyan közönséges hanem arra is képes volt hogy képeket vetítsen valakinek a fejébe. hahaha a Gömzsik nagyon ravasz bár zerintem ez már inkább a handlerétől jött vagy a csapattól akik segítették, hogy csináljanak nekem egy "látomást" - merthogy a Gömzsik arról is kifaggatott részletesen leíratta velem hogy milyenek a látomásaim, meg hogy milyen nőket szretek meg ilyesmi. S Ez a Betty mit ad isten hát ott sündörög és szépen csak besündörögte magát az ágyba velem, de nem dugtunk először, csak úgy együtt voltunk, volt valami különleges kisugárzása is ami nagyon kellemes volt. Nyilván a mosszad nagyon ért a kellemes élmények megteremtésének ezt a csajt pontosan úgy állították be ahogy tényleg szeretem is. Olyan volt mint egy friss kalács. A látomást meg úgy csinálták, azért mert itt megmondtam hogy itt és itt lesz egy ilyen híd és lerajzoltam és úgy is lett, ott áll és olyan ahogy lerajzoltam leírtam egy egyszerű fogadásból, hogy megmutassam mekkora az én erőm, igyekeztek is máshová eltolni vagy másmilyenre építeni de nem ment nekik. Nagy csata volt körülötte. A Bettynek meg csináltak egy részletes képet, amit neki meg kellett jegyeznie és azt átvetítenie az én agyamba. Persze azonnal rájöttem hogy ez kamu... jót is röhögtem akkor, most kellett egy kis idő meg el is gondolkodtam rajta hogy ez hogy volt? ... De emlékszem már. AZ egészet azért csináltk hogy az én tudatomban igyekezzenek a mosszad hatalmát hatalmasra növeszteni hogy féljek tőle... Most meg ideküldték ugyanazt a csajt, aki pont úgy jött szembe a pont olyanra kövezett járdán a sugóparton, egy babakocsival benne egy kisfiúval.. és azt mondja: "ezt láttad... és ez a te fiad" és elmegy mellettem mint egy idegen. hahaha. Kiváló vicc. Az én fiam a mosszad kezében és én meg elsétálok mellette és az anyja teljesen idegen... hahaha de maga a kivitelezés nem a Gömzsik műve mert ahhoz ez már túl finom túlságosan is messzire látó, ilyet a Gömzsik nem tud. Mindegy elszórakoztatott akkor, most meg örülök hogy nem kell a társaságában időznöm, már inkább fárasztanak ezek a megcsinált helyzetek. Ezt az egész műlátomás dolgot egy komly csapat állította össze. Szerintem amikor a Gömzsiknek mondtam hogy nem technikai hanem para módon fogom belokalizálni a handlere rövid hívását, akkor ő maga kért segítséget a többiektől. És ezek szerint igen jó para csapat áll a mosszad rendelkezésére. Jellemző rájuk egyébként az ilyen nagyon simára csiszolt design mint mindenre ami ebbe a designkultúrára általában. Ja igen merthogy azt játszotta a Gömzsik hogy akkor legyünk külcsönösen őszinték mert akkor én csak akkor leszek velük őszinte ha ők is velem. És amikor mondtak egy pár dolgot - hazudtak persze - akkor én is mondtam egy pár dolgot. Azért kezdtek el hülyének nézni mert én olyanokat mondtam nekik ami rövid távon csillogott a számukra mert nekik új volt vagy kicsit új, de hosszú távon rábasztak. Pedig megmondtam nekik hogy ha hazudnak akkor én is  átverem őket, nem hitték el. Ezt hitték megkapták az aranytojást tojó tyúkot... hahaha. Végül is én készen álltam arra hogy tényleg felépítsek nekik egy ugyanolyan sulit mint a miénk, de csak akkor ha ők is megmutatnak mindent. Nyilván ez nem érte el az ingerküszöbüket. Ezt nagyon sajnálom. De még így is adtam egy csomó mindent és ha tényleg ilyen parafenomén csapatuk van akkor nem értem hogy nem tudják összerakni és megérteni az anyagot. Egyetlen dolog tarthatja vissza őket és az az hogy a pénzt s a hatalat még mindig többre tartják bárminél és pont ez a rossz alapállás az ami megfosztja őket attól hogy megkapják a legnagyobb hatalmat. hahaha A természet megalkotója remekművet alkotott. Nem lehetnek ők a legjobbak mert foggal körömmel ragaszkodnak ahhoz ami megakadályozza őket ebben. És ma el fogjuk tolni ez az egész rendszert addig a pontig amikor mindenki el fog pusztulni aki ezt teszi amit ők.
---
Gy "Szóval ha meg akarjuk gyorsítani a folyamatot akkor a gabikát meg kell tornáztatnunk. De őt nem lehet akármivel megvezetni, neki adni kell valamit amire harapni fog. Odaadhatnánk például az újraírható CD-s videórögzítő rendszert amire hónapokat lehet rögzíteni, de csak úgy hogy megmutatjuk neki,  és utána ahogy megmutattad a felvételeket rögötn nem letörlöd hanem mondjuk elégeted őket. De az mondjuk túl lassú ez a csávó képes lesz a tűzbe benyúlni hogy kiszedjen csak egy darabot hogy elvigye elemzésre a technológia miatt."
P "Jobbat tudok. Feloldjuk. Csinálok egy olyan oldatot amit a Práczki tanított és abban feloldom, ha abba belenyúl akkor ott is marad az ujja..." nevetett a Pisti.
Gy "Nem jó, nem sérülhet meg mert akkor mit mondasz a kórházban mibe nyúlt bele? Azonnal buksz. Meg ha megmutatod neki azt az oldatot az még a CD.knél is jobban fogja érdekelni. De Pisti akkor soha a büdös életben nem fogod levakarni magadról többé. Ha ezt megcsinálod akkor te is az állandó üldözöttek listájára kerülsz mint én. Onnantól nem lesz visszaút és csak akkor lesz vége, ha a balettmestert feloldjuk a tepsiben."
P "Úgy legyen. Péter leaglább nem telik unalmasan aza pár év amíg várni kell és közben csinálok valamit ami fontos. Mozgatom ezt a szarházit."
Gy "És ráadásul komolyan fel kell készülnöd hogy nehogy maradjon egy csepp is abból az oldatból és ő hozzáférjen. Fel kell készülnünk rá hogyan tüntesd el pillanatok alatt."
P "Hát van egy közömbösítő oldat hozzá amit ha beleöntök utána akkor semlegesíti és csak koszos víz marad. Ezt szoktuk leengedni a csatornába. etikém mindent elfelejtettél, vagy msot tesztelsz engem?"
Gy "Az okés de most minden követ meg fognak mozgatni hogy akár egy cseppet kinyerjenek valahonnan. Még az edényt is el kell majd tüntetned amiben hozod az oldatot és a csatornát is kitisztítani valamivel utána vagy bekészíteni valamit oda mibe beleöntöd és utána azonnal kitakarítani... de nem jó mert leeht hogy addigra bekameráznak itt mindent."
P "Ne aggódj ezt én megoldom. Ne feledd engem is a Práczki tanított ugyanúgy mint téged."
Gy "De most nem maradhat semmi nyom."
P "Miért a Práczki után marad nyom?" kérdezte kihívóan "az se hagy semmi nyomot maga után."
Gy "De mindig marad nyom, még a práczki után is marad."
csend volt egy darabig azután a Pisti felkapta a fejét.
P "Te, milyen nyom maradhat a Práczki után?"
Gy "Én találtam. Én meg tudom állapítani ha ő dolgozott vagy más." Erre már a Pistit komlyan elkapta a kíváncsiság.
P "De hogyan?"
Gy "Hát például az oldata egyik alkotóelemét mindig azokban a barna üvegű tárolóedényekben tartja és olyan sokáig vannak benne hogy kioldanak bizonyos alkotóelemeket az üvegből. Amikor a sav lemarja a testet utána általában leeresztik valami folyadék lefolyón, a csatornába. A csatorna falán ez a cucc jellegzetes nyomot hagy ami UV fényben egy tipikus mintázatot mutat, mintát nehéz venni belőle de mi azt is megtudjuk oldani. Egyszer már csináltam ilyet akkor egyszerűen légmentesen lezártuk azt a részt és kivágtunk egy nagy darabot a csatorna falából azaz gyakorlatilag kivágtuk a csatornát a földből és bevittük a laborba."
P "Te etikém, te most nagyon fontos dolgot mondasz ám. Meddig mutatható ki ez az anyag a csatornák falán?"
Gy "Hát sok mindentől függ. Mennyi vizet nyel a csatorna milyen körülmények vannak de sokáig megmaradhat ez a nyom 5 évtől 15 évig is akár" kicsit gondolkodott majd folytatta "vissza akarsz menni régi helyszínekre bizonyítékért?"
P "Hát hogyne. Figyelj, ha be tudom bizonyítani két gyilkosságról hogy a Práczki műve volt, akkor nem csak egy páran vagyunk hanem akkor sok száz ember fog megmozdulni."
Gy "Aha. De ezzel csak azt tudjuk bizonyítani hogy a Práczki takarított."
P "Elég az. Ezek se hülyék, nem akárkikről van szó, nekik is megvan a magukhoz való esze."
Gy "REndben csinálj egy keveset az oldatból és próbáljuk végig ezt a CD-s ügyet hogy lássuk mire kell felkészülni és milyen hibákat véthetsz."
P "Időnként teljesen olyan érzésem van mintha apáddal lennék együt. Ugyanúgy ugyanolyan kemény lényegretörő kérdéseid vannak és beszorítod az embert."
---
P "Várj mindjárt hozok egy fadarabot, olyan ujjnyit. nehogy belenyúlj mert azonnal lekapja az ujjadat."
Gy "Rendben." a Pisti kiment hozott egy ujjnyi fadarabot és belemártotta az oldatba. A fadarab azzal a tempóval vált darabokra amivel mártotta bele. Gyakorlatilag egyidejű volt a reakció.
P "Látod etikém, nem fél óra ahogy te ezeknek mondtad, hanem azonnal bont. És a fadarab hasonló szerkezetű szerves anyag mint az emberi hús. Ez csonttal is ugyanígy megy. Ha egy kukának az aljába öntesz ebből úgy 10 centit és beledobsz egy holttestet, az ahogy belekerül feloldódik, 10 másodperc alatt folyadékká válik az egész test 20 másodperc múlva mehet bele a közömbösítő és lehet kiengedni a csatornába."
Gy "Erre emlékszem az utcaseprős trükk. A preparált kukával aminek a nyele a csapnak a nyitója."
P "Úgy bizony."
Gy "Erről jut eszembe hogy volt más nyom is." ...
P "No mi volt az."
Gy "Hát nézd csak", azzal a feloldott fadarabra mutatott a tálcán "látod hogy azért szétkapta darabokra az egészet és a szövetszerkezetet is fellazította, de mégis bizonyos darabok egyben maradtak, bizonyos darabok teljesen eltűntek. Ez ugyanígy történik a testtel, ruhával is. De néha maradnak darabok is - főleg ha gyorsan kell dolgozniuk és gyorsan megszabadulni a löttytől ami marad. Olyankor a csatorna vagy a lefolyó falán maradnak még egyben maradt laza szerkezetű de azonosítható darabok is. Egyszer darabokra vágtunk egy lakást és kivágtuk a fürdőszoba lefolyórendszerét hogy a kádból vezető lefolyót kivehessük sértetlenül."
P "Azta, ti aztán nem szaroztok."
Gy "Nézd néhány esetben ez olyan fontos volt mint most amiről beszélsz a Práczki esetében is. A többieknek kellett a bizonyíték. Végül is a több hetes munka után találtunk egy kis darabot alig pár milliméteres darabot, de elegendő bizonyíték volt a hírszerzői közösség számára. Ne tudd meg micsoda babramunka volt."
P "Én megpróbálom mert sokan nem hiszik el amit mondok, de ha tudok bizonyítékot mutatni nekik akkor meglódulna a közösség, mérnökök, katonák stb. Nem csak ilyenek mint én."
Gy "Tudod mit, ne te csináld hanem írd le otthon majd a helyszíneket egy papírra, a többiek már figyelik a lakásod van bent kamera megmutatom hol és tartsd oda ird a papír tetejére az összetevő nevét majd alá a helyszínek pontos meghatározását. A többiek tudni fogják mi ez, és összeszedik neked a bizonyítékot. nekünk van laborunk meg dokumentálni is tudjuk az egészet. Azután majd megkapod valahogy egy paksamétában. Az is jó lesz majd a Balettmester futtatásához."
P "Rendben."
Gy "De figyu pénzed van-e a bújkáláshoz? Ez úgy lenne jó ha évekig tudnád játszani e macska egér játékot velük. És ehhez kellene pénz is. Meg olyan helyekre menj csak akiket nem szeretsz vagy szarházik, mert rájuk is rá fognak szállni mindre."
P "Erre van félretéve egy alap."
Gy "Nofene."
P "Hát deszantos vagyok vagy mi. Erre van egy alap létrehozva, ha bárkinek futnia kell közülünk akkor legyen hova nyúlni."
Gy "Van egy ilyen alap bármelyikőtök hozzáférhet és még senki sem lopta el a pénzt? Ráadásul majd mindegyikőtök alkoholistává lett és kilóg a segge a nadrágból? Te Pisti ez nagyon fontos dolog ám."
P "Hát az hogy megvan-e még a pénz azt nem tudom, az majd most kiderül."
Gy "Ne lepődj meg Pisti a többiek hagyni fognak futni az utolsó lehelletedig, csak akkor fognak belépni amikor muszály, amíg bírod addig hagyni fognak esetleg itt ott besegítenek hogy ne legyen feltűnő meg ha kell. De a végletekig hagy majd futni."
---
"Pisti, ugorj be gyorsan..."
És utána nevettek.
P "Bazd meg te aztán nem vagy szívbajos."
J "Nem gondoltam hogy magyarországon ennyire jó a desszantos kiképzés."
---
J "Ha ez a csávó ilyen jó csak így simán akkor mit fog csinálni ha mi kiképezzük?" és nevetett.
---
P "És mi van ha nem találtok semmit sem?"
Gy "Hát akkor megpróbáltuk és semmi sem változott. Akkor marad az a pár ember akit mondtál és nekem elég az a pár is ha ők is olyanok, mint te."
---
A balettos kilányok ügyében asszem kértem hogy ha van olyan akinek van kapacitása foglalkozni velük akkor tegye meg, nekem akkor erre nem volt se erőm se módom. Ha jól emlékszem valaki jelentkezett és kérdezte is hogy van-e valami ajánlásom milyen irányba induljon el. "Hát profilozás alapból..." "Na jó de azzal már majdnem megvagyok és nincs ötletem, mert ezek nagyon el vannak robotulva" "Igen hát ezért is mondtam le arról hogy belekezdjek én is, mert én kapásból kinyírnám a szülőket és tennék a helyükre másikat, valakit a felépülők közül akiknek pihenniük kell, mert már kikészültek." Aztán nem hallottam felőlük többé.
---
Ja a balettmesterből azért nem csak a kódjait szedtem ki ám hanem tulajdonképpen mindent, bepótoltam vele azt a beszélgetést amit önként is meghetett volna, ha akart volna és akkor segítettem is volna neki. Szóval főleg az összes karaktere nevek ország hogy milyen stb, a számláit, a kapcsolattartói stb megpróbáltam a lehető legfontosabb dolgokat kiszedni persze időhiályban voltunk úgyhogy nem tudtam annyira részletesen belemenni a karaktereibe, meg a gyermekkori élményibe meg az apróságokba de a főbb dolgokat összeszedtem tőle és lepasszoltam azoknak akik figyelték.
---
A Práczkiról is regélt a mester, elmondta hogy neki is van egy jópár karaktere hogy eredetileg kémikus volt, és asszem németországban van egy multimilliomos figurája ott gyűjti a lóvéját, itthon meg az a szerény kis vityilló van.
---
Betty a távolbalátó meg a kis csengettyűvel a nyakában szépen csilingelt amerre csak járt de főleg megmutatta merre járnak a kollégái és az a bizonyos magasabb szint, akik ezt a szép kis trükköt betervezték nekem.
---
Gy "Emlékszel arra a barna üvegre a garázsában?"
P "Hoogyne emlékeznék. Valahányszor elindult az üveg felé tudtam hogy, munka van."
...
Hát persze Timikéék azért hoztak össze a Práczkival mert ki akarták valahogy szedni belőlem a Práczki receptjeit. Hiszen miután elkaptuk azután leradíroztuk az emlékezetét és ezeknek a szarháziknak többé nem dolgozott. Nem tudott, mert nem emlékezett semmire. Timikéék meg ki voltak akadva mert én sem meg a Práczki sem emlékezett semmire. Ház ezért volt ott a fegyverkereskedő haver, mert erre a receptre lett volna, van jelentkező bőven, de a Práczki ugyanezt a mutatványt autóval is tudta - vagy azt már én csináltam, nem emlékszem de van egy két villanás ahol tudom hogy autót oldunk fel folyékonnyá.
Azoka az ügyek amikor kivágtuk a csatornát a földből, az az volt amikor a Práczkit üldöztem és utána nyomztam hogy meglegyen. Ott laktunk nála mindig amikor kiképzett valakit. Akkor is megpróvált ugyanúgy ölni mint legutóbb, hogy leszögelte az ablakot és begyújtotta a kályhát miközben a kémyént eltömte. Arra számított hogy szénmonoxid-mérgezésben legalább elalszok és akkor könnyű dolga lesz... Hú bazmeg de megkenném ha most itt lenne.
Timike "De ki ez?"
Pr "Gyilkos. Olyan mint én eltakarít. Én képeztem ki ezt is, de jobb mint én. Ő kapott el."
T "Öld meg!"
Pr "Nem lehet. Még ha sikerülne is, ez irányítja őket. Ha megölném ezek elpusztítanák az egész bolygót. De meg se tudom ölni már megpróbáltam, ezek túlélnek mindent."
...
Akkor most a Pistiért megy a hajtóvadászat, mert ő meg emlékszik mindenre, csak ő olyan típus hogy még én sem "látom" a gondolatait csak egy nagy fekete lyukat. Kevés ilyen ember van, de van. akiknek valahogy nem lehet belelátni a fejébe. Apám mellé kellett egy ilyen ember hogy emlékezzen, mert ő is olyan mint én nagyon érzékeny és e miatt nagyon könnyen lehet az emlékezetét manipulálni, mint a többi érzékenyét.
Hú akkor ez a Timike vonal is nagyon érdekes, hogy hova tartozik, ja persze hát a mostani szarházi banda, próbálnak "fejleszteni" azaz lopni, merthogy ahhoz ők hülyék. Ezért nem emlékeztem azokra a részletekre hogy ott laktam én is a Pisti is amikor a kiképzés ment, mert abból kiderült volna hogy a Pisti emlékszik mindenre és nincs letörölve az emlékezete. De mivel kiderült vagy a figyelők összerakták most már mindegy. Szóval most megy a hajsza a Pisti után. azaz a Práczki receptjei után. Viszont a Pisti megkapta a kiképzést és már alapból is nagyon jó volt, akkor most nincs olyan aki el tudná kapni, a hozzáállása miatt meg a legjobbak között van úgyhogy más dolgokra is képes valószínűleg mint csak falhoz vágni valakit. Mindenki tanulja a pszichés képességek használatát és felderítését aki bekerül hozzánk.
Fú én meg ezekkel elmentem kocsmázni. Na jó hát végül is ezt csináltam egész életemben, nincs ebben semmi különös és elég otthonosan is éreztem magam velük e miatt.
---
Gömzsik "Ráadásul minden kontaktomat pont úgy ölték meg ahogy lejelentettem."
...
A mosszadosoknak előre meg kell mondaniuk ha valamelyik kollégát teszik el láb alól hogy hogyan fogják megölni. Ezt meg kell tervezniük minden kollégával kapcsolatban mindegy milyen jóban vannak. A tervet tudatniuk kell az irányítóval, handlerrel. Innen tudják hogy ki ölte meg a kollégát ha az a helyzet áll fenn hogy saját embert kell kivégezniük. Legalábbis a Gömzsik ezzel etetett, bár ez ma már nem tudom hogy így van-e szerintem ma már nem számít nekik semmi se.
A Gömzsik egyébként ott tévedet hogy azt hitte hogy szerény személye a képességei miatt nélkülözhetetlen a számukra és amíg nem csinál nagy hibát addig nem bántják, de a mosszad nem kivételez. Számukra nincs nélkülözhetetlen ember. Csak olyanok vannak akiket nehéz megölni.
---
A Práczki után sokan nyomoztak. Én megmondtam hogy én el tudom kapni, mert tudom hogy dolgozik. Akkor még nem tudtuk hogy ez az eltüntetős gyilkos a Práczki csak volt egy jó profil róla, meg néhány bizonyíték amikből kiderült hogy az áldozat hol tűnhetett el. Asszem a németek kérték a segítségemet. Egy feltétellel segítettem nekik ha mind a hadsereg mind a polgári titkosszolgálat írásos és video nyilatkozattal támogatott felhatalmazást (Ezen a videofelvételen három ember szerepel én és a két említett vezető. A felvételen látható ez az arcom a sajátom. A német területen élő intel közösség akkoriban már eljutott arra a szintre hogy együtt tudtunk működni több dologban is, de azért arra is számítottam hogy később az akcióról készült felvételeket meg fogják próbálni ellenem felhasználni, mint mindent annakelőtte. Ezért ez a felvétel a világ több pontján került elheylezésre több másolatban is, eredetiben és hiteles másolatban is.) ad nekem arra hogy bárkit ott a helyszínen azonnal, figyelmeztetés nélkül megállíthassam bármilyen módon. Erre azért volt szükség mert a helyszín könnyen kompromitálható volt akár egy fiola robbanóanyagot bedobhatott valaki és bumm volt bizonyíték nincs bizonyíték. Ezért folyamatosan ott volt egy rendőrautó és felügyelt, meg mentőautó pár hullazsákkal. Megmondtam nekik hogy kegyetlenül támadni fogják a folyamatot ha rájönnek és semmitől sem fognak visszariadni úgyhogy biztosan lesz hulla, a kérdés csak az hogy mennyi.
Maga a munkafolyamat se volt semmi. Egy utcai víznyelő csatornát akartunk kivágni a földből kiemelni és elvinni egy helyiségbe ahol hosszában félbevágva meg tudtuk vizsgálni a belső falat mikroszkóp alatt. Ehhez gázvezetéket, villanyvezetéket kellett elvágni és először körbeásva közben biztosítva az egészet. A munkásoknak mindenkinek előre el lett mondva hogy tűzparancsom van és ha valaki nem csinálja meg amit mondok akkor lelőhetem. Pszichikailag fel lett készítve mindenki hogyan tud csak a feladatára koncentrálni. Azért volt erre szükség mert akkoriban még nem volt elég sok olyan ember aki képes volt ellenállni a távirányítási manipulációknak és akkor lett nekik elmagyarázva hogy miről van szó.
Végül is két hullával megúsztuk ami elég jónak számított szerintem. Az egyikre emlékszem mert valaki jelezte hogy a beléptető röntgenkapun átlépve a csávó pontosan a példaként emlegetett ampullával a zsebében érkezett dolgozni. A srác interurbán szólt hogy mi van. mindenkin olyan láthatósági mellény volt amin volt egy szám. Ezen a számon szólítottam őket. "9-es álljon meg!" Nem állt meg úgyhogy kénytelen voltam lőni, de útban voltak a munkások és az egyi csávó hóna alatt tudtam csak meglőni. Alig pár méterre sikerült leteríteni mielőtt elérte volna a munkaterületet. A rendőrök ott áltak és nézték. Tudták hogy engedélyem van rá. Végül is volt értelme mert asszem találtunk egy darab emberi szövetet is és a  holttestet is be tudtuk azonosítani, meg azt is bizonyítani tudtam hogy ki volt a tettes. Azután a különböző kamerás felvételekből a környéken megtaláltam a csapat néhány tagját, majd végül eljutottam a Práczkihoz is. Asszem valahogy így volt. Ez a strabagos banda volt ott akkor is. titkolták hogy a beléptető kapu kijelzi nekik a folyékony robbanószereket, vagy gyújtószereket is.Az egész folyamatot a német titkosszolgálat a hadsereggel együtt kamerázta és fingeni nem lehetett a tudtuk nélkül. Persze a támadásokat is ők szervezték de amikor látták hogy ott a rendőr és nyugodtan végignézi hogy fejbelövöm az egyik munkást - sőt ők hozták oda a hullazsákot. Utána lehiggadtak a kedélyek és nem volt több próbálkozás. Mindenki dolgozott mint a kisangyal. Egyébként komolyan kiválogattuk ki mehet be oda és fel is lettek készítve, és tudták hogy mi a helyzet. Utána miuán kiemeltük a csatornát fel kellett rakni egy kamionra, majd elvinni egy helyzsínre ahol tudtunk vele dolgozni. Persze bedugtuk az elején az alját meg az oldalsó lyukakat is meg a tetejét is befedtük hogy ne kerüljön bele semmi. Asszem volt talán valami speciális zselé amivel feltöltöttük, hogy rögzítsen mindent amit lehet. Majd körbeástuk le a vízszintes elvezetőig. A vízszintes részt is átnéztük de ahhoz nem fűztem sok reményt mert ott állandó áramlás miatt az esély nagyon csekély volt, de csontdarabért érdemes volt körülnézni. Persze ott semmit se találtunk. Meg félbevágni a cuccot az se volt semmi. De egy kiváló csapat dolgozott rajta. Szerettem az ilyen feladatokat, kivéve a keménykedést, de akkor nem lehetett másként ezt megoldani és a német hadsereg irányítása meg a polgári titkosszolgálatok megértették a probléma lényegét és hogy miért van erre szükség.
---
Az autóeltüntetés meg úgy nézett ki hogy aláraktunk egy speciális anyagból készült fóliát aminek a széleit felemelte és megtartotta egy keret. Beöltöztünk egy speckó anyagból készült ruhába és egy ugyanilyen anyagból készült kannából öntöttük a cuccot az autóra. De rohadtul kellett vigyázni mert ha bból fröccsen valakire akár egy csepp is az vitt mindent, gyakorlatilag akadály nélkül haladt át az emberi testen szinte. A kanna amiből öntöttük az oldószert szintén speciális kiképzésű volt hogy nehogy fröccsenjen ezért mindig ugyanazzal a tempóval engedte kifolyni az anyagot bármilyen szögben tartottad öntéskor. Szerves dolgok egy kicsit pezsegtek benne azért azt nem szerette senki ha benne maradt. Szövetet vitte fémeket vitte, műanyagokat vitte. És a végén semlegesítve lett majd ugyanúgy ment a lefolyóba. Ilyenformán nyom nélkül el lehetett tüntetni egy autót is úgyhogy semmi sem került elő belőle ezután. Meg volt egy csomó receptje a Práczkinak különböző helyzsínek nyomeltakarítására meg sok más is. Ezt akaták a Timicskáék annyira, a kovács fegyverkereskedővel.
---
A Gömzsik handlerének a telefonhívása.
A satellit irányítóközpont ahova elvittük őket - merthogy oda mind a Gömzsik mind a balettmester el akart jönni. Az egyik tiszt mondta is nekem amikor előálltam ezzel az ötlettel, hogy engedjük be őket: "Oda én ezeket be nem engedem. Ezek 3 per alatt több infót összeszednek mint akárki." hahaha mondom "nem kell oda beengedni őket felépítünk nekik egy központot, de más cuccokkal mint amit használtok." Jól van azt lehet. S úgy lett. megcsináltuk frankón olyanra amiből tényleg meg lehetett oldani a katonai irányítói és felderítői feladatokat. Jó szűkre szabtuk az időkeretet hogy ne legyen túl sok idejük alaposabban körbenézni és azzal menjen el az idejük nagy része hogy próbálják részletesen megjegyezni a használt cuccokat. Madj kifele fól megfuttattam őket. Nem tűnt fel egyiknek se hogy stúdióban vannak :-D a csapat jól dolgozott.
---
A balettos kislányok meg azért voltak fontosak - mert ha a balettmestert érdekelte a kis csapat akkor már biztos hogy volt okat - mert ők is speckó képességekkel rendelkeztek. Gondolom ügynököt akartak csinálni belőlük, ügynökkurvát. Ezért volt fontos hogy minnél hamarabb történjék valai velük, ha történik. Végül is a csaj aki vállalta őket ugyanarra jutott mint én, hogy a szülők reménytelenek - legalábbis abból a szemszögből hogy 1 év rengeteg egy gyerek életében és ennyi idő alatt nem lehet semmilyen eredmény elérni a szülőkkel. Ezért mondtam hogy végül is döntse el ő, mi a fontosabb a tízparancsolat megtartása vagy hogy ne neveljenek kegyetlen gátlástalan gyilkos kurvát belőlük. Aztán végül a nő úgy döntött megcsinálja és kicseréli a szülőket. Megbeszéltünk pár dolgot, hogy a felépülőknek ne kelljen álarcban leélniük az életüket, ezért folyamatosan elhagytak egy egy részletet az arcukból és a hangjukat is lassan változtatták. Némelyik kislánynak még így is feltűnt de megszokták. Végül még ha nem is olyan jó szülők a helyettesítők, de akkor is százszor jobbak mint az igaziak. Ez nehéz döntés volt, de azt is jelezte hogy azért vannak itt olyanok akik képesek nehéz döntések meghozatalára és képesek felelősen gondolkodni a jövőre nézve. Mert ez egy messzire tekintő döntés volt.
---
Balettmester "Ők védik a természetet. Nélkülük már nem lenne élet a földön az ilyenek miatt mint én." s nevetett jókedvűen. "Az ilyenekek én sohasem bántom. Rugdossa őket mindenki más ahogy tudja, elég az nekik. Nézd meg az apját hogy néz ki, meg az összes többit. Elég az nekik. Eltakarítják a szart amit mi hagyunk hátra. Fontos amit csinálnak."
FEcsó "De a P-re ráküldtél egy csomó bérgylkost."
B "A P az más. Ő veszélyes sokkal okosabb mint az apja. Az apját úgy verem át ahogy akarom, de ő jobb mint én, ezt nem szeretem."