Wednesday 10 December 2014

Orosz propaganda 2.0

Kettő pont nulla, de az vastagon. Putyin ugyanahhoz a fosztogató hordához tartozik mint Kissinger és a többi szutyok, neomossad szarházi. Mit gondoltok miért Max Keiser és Tracy Herbert meg a többi mosszad elemző és "szakember" viszi a prímet látszólag őszintén, de a szart kavarva és igyekezve az épp aktuális lopótrükkökről nem beszélve, a figyelmet ide oda és más dolgokra terelni? Miért halomzott fel dollár (!) milliárdokat, meg yüan milliókat? Miért menekíti a pénzét kifelé orosz anyácska ölelő karjai közül? Nos ő tudja, hogy ő ott nem fog megöregedni, mert a mossadciakgbmaffia szolgálója és helyi tartója, és tudja hogy mi ezeknek (neki) a végcélja és tudja hogy e miatt nem fog tudni maradni és nem is tervezi.
Persze itthon - és a világ többi részén is - próbálják élezni a "nagy" konglomerátumok tehetetlenségi lendületéből fakadó ütközés lehetőségét, közben ugyanakkor igyekeznek megtervezni az átmentés folyamatát is. Hahaha. Menekülnek, ki a nagyok felé (Kissinger Kínába menekülne), ki pedig súlyától és jelentéktelenségében a kisebbek felé (Afrika, pici szigetek itt ott rejtett még élhető zugai avilágnak). Ki amit meg tud venni magának.
Az orosz propaganda meg csak harsogja - azaz mostanában kicsit talán a harsogás, ismételgetéssé szelídült - hogy mi erősek vagyunk és ártatlan áldozatai a nyugati zsarnoktőkének.
De nem is megyek bele a propagandatrükkök világába. Leszögezem, hogy nincs olyan hogy "az oroszok" nincs olyan hogy "Kína ezt és azt akarja" nincs olyan hogy "Berlin úgy döntött" ezek a fordulatok mind azt a célt szolgálják, hogy a személyes felelősség kérdését elhárítsák magukról azok a hús vér személyek akik a mocskos döntéseiket meghozzák a nagyobb bevétel, és a nagyobb hatalom megkaparintása érdekében.
Az oroszország területén élő embercsoport ugyanúgy két részre van már most is osztva, mint akármelyik másik ország helyi népessége: egy a döntéshozás folyamatában részt vevő kapcsi kis alnyomó csoportra, és az alattuk levő elnyomottakra, amely hatalmas tömeg egy része a kápók szerepét játtsza amiért cserébe egy valamenyivel kezdvezőbb anyagi helyzetet érhet el az elnyomók alatt. A kápók ugyanakkor szintén olyan fogyóeszközök és eldobható használati állatok mint az összes többi az elnyomók szemében. A két fő csoportot a hatalomról való valós és realis tudás különbözteti meg egymástól. Az uralkodó csoport tudja hogy miben áll a hatalom fő szerkezete és folyamatosan függő (szenvedélybeteg) módjára törekszik megszerezni, az elnyomott réteg pedig többnyire nem tud semmit erről és nem is igyekszik megszerezi.
Az orosz nép ugyanúgy ugyanattól a problémától szenved, mint a magyar. Ott ugyanaz az elnyomó-fosztogató szarházi réteg okozza a bajokat, mint itthon magyarországon és mint amerikában és a világ összes területén.
A probléma egy bizonyos csoporthoz köthető. Ez a csoport a döntéshozók csoportja. Minden a társadalmi közösségek életében fontos területnek vannak döntéshozó pozíciói. Ezek vagy "hivatalosak" vagy nem hivatalosak, hanem természetes pozíciók. A "hivatalos" pozíció a mai demokráciának nevezett hatalomról való lemondás intézményrendszerének egyik markere. Ha ezt a szót hallod "hivatalos" akkor tudod, hogy itt egy olyan rögzített (bebetonozott) tisztségről, pozícióról van szó amelyet a rejtőzködő hatalmi klikk igyekszik birtokolni és aminek a birtoklásáról demokratikusan négyévente lemond a közösség.
Az ilyen pozíciók rögzítésére azért van szükség, mert az egészséges társadalom természetes működése nem tűri meg a zsarnok, hozzá nem értő és a közösség legalapvetőbb értékeit, érdekeit leszaró tisztségviselőket és azonnal elfordul tőlük, kiközösíti és azonnal más veszi át az ilyenek helyét. Ezért kell valahogyan "legitimizálni" a hatalomról való lemondást, azaz valamilyen kimondott egyezséggel rögzíteni hogy mától négy évig ez és ez mondja meg mi törtnhet ezen és ezen a területen. Máskülönben visszatérne a közösség automatikus önvédelme és önszerveződése.
Ezeket a személyeket név szerint meg lehet határozni minden szektorban.
Pl az oktatás területén név szerint meg lehet mondani hogy ma kik az elnyomók. Meg kell nézni, hogy kik hozhatnak döntést a tekintetben hogy mennyi pénzt kapjon egy tanító, egy tanár (mekkora legyen a megbecsültsége), mit tanítson egy tanító, egy tanár (a jövő nemzedék tudása és kondícionálása), és ki határozza meg és tartatja be milyen értékeket használ és követel meg az iskola, egyetem hatalmi körében. Ezeket az emebreket név szerint meg lehet találni és meg is kell találni.
Ugyanezen felelősek köre beazonosítható a bankszektorban is. Kik döntöttek arról, hogy a kisasszonyka a pultnál mit mondhat el az ügyfeleknek és mit nem. Ki az aki tudta hogy a svájci frank árfolyama emelkedni fog és mégis elhallgatta ezt a tényt a profit érdekében? Ők az elnyomók és név szerint meg lehet határozni kik ők.
Név szerint emg lehet mondani kik hozzák a döntéseket a rendőrségnél. kik határozzák meg a cselekvési rutinokat (eljárás rendje), kik határozzák meg minek van elsőbbsége (fontossági sorrend). Kik döntenek a stratégiai kérdésekről, melyek megengedik a szélhámosok és a nemzetfosztogatók számára a szabad mozgást. kik döntik el országos szinten hogy milyen célokat kövessen az egész közösség? kik döntik el, hogy mérgezhetik a folyóinkat, mert úgyis átfolyik a másik országba és mindenki más is ugyanezt csinálja és egyébként is kurva sok pénzt zsebel be érte egy bizonyos réteg - ami nem az a réteg akik az elnyomottak közé tartoznak.
Ezeket az embereket számon kell tartani és név szerint ismerni kell. Nem mind vagyonos. Van közöttük ravasz, bnagyon ravasz is akinek nincs akkor vagyona. De mindegyik jól él . jobban mint az elnyomott réteg.
A világpolitikában a látszólagos amerikai - orosz ellentét nem létezik. Ugyanaz a bábszínház és ugyanazok a zsinórpadlás urai. A céljuk a folyamatos feszültség keltése annak érdekben, hogy az emebrek ne vagyék észre micsoda háború zajlik a háttérben. És hogy vesztésre állnak. Tulajdonképpen már el is vesztették a háborút, bár egy két csatát még megnyerhetnek időlegesen.
A zsidó ármány 1000 évvel ezelőtt kiherélte a magyar nemzetet, megölve a legszilárdabb, látni képes spirituális vezetőit és az elmúlt 1000 éveben folyamatos elnyomás és kínok között irtotta őket. De ez a zsidó ármány nem csak zsidó ármány. Az orosz kgb ugyanúgy átvette ezt a működőképes megoldást a magyarok nyakasságának kezelésére. És nem csak a kgb, a cia, a mi6 és az egymásra találó nemzetközi disznóól ugyanezt teszi minden néppel, akik látják mi folyik körülöttük és mernek szót emelni vagy netán még mást is mernek tenni.
Most visszatér a magyar nemzet és visszavág a nemzetközi ármány ellen. De itt már nem csak a magyarok ügyéről van szó. 1000 kis nép kiváló vezetője csatlakozott és tanult egymástól, és együtt nézünk szembe a nemzetközi ellenséggel: a világfosztogató, elnyomó, hatalom és elnyomásfüggő mocsokhordával, mindegy minek álcázza magát, zsudónak, németnek, orosznak, teréz anyának.
Az orosz propaganda ügyes. A hidegháború ideje alatt azt a taktiát válaszották, hogy - ellentétben az amerikaival - nem nyíltan szállták meg az országokat, hanem rejtve elvegyültek és nem vágtak nagyot a közös kasszából. Nem voltak telhetetlenek. Potnosabban beléverték az összes kgb-sbe hogy ne legyen telhetetlen úgy hogy elvették tőlük a nagy lóvét és szigorúan büntették a túlzottan nagy kihágásokat. A dőzsölést meghagyták olyanoknak mint itthon az Orbán, a Csányi és a többi szarházi - akiket persze később beáldoztak az elégedetlen tömeg oltárán. Ők megelégedtek a biztos megélhetést biztosító pénzekkel, plusz a biztos megtakarítások lehetőségével no meg az akciókra kellő alappal. Nem halmoztak fel szembetűnően hatalmas vagyonokat, ha negy pénzre tudták rátenni a kezüket akkor azt eltüntették, mintha soha nem is lett volna (lenyomozhatatlan bankszámlákra az országon kívülre). Mindeközben az amerikai nyílt fosztogatást elítélik és mutogatnak rá - de a háttérben ugyanazt csinálják rejtett módszerekkel és nincs olyan ország ezen a földön aminek kormányzatába ne szivárogtak volna be és ne fosztogatnák a nép (akik a számlákat kifizetik) vagyonát, amiért véres verejtékkel megdolgoznak.
Az Öreg aki egyszerre volt amerika költségvetési bizottságának az elnöke és az orosz alvilág feje (Papa) nem véletlenül volt olyan sikeres világszerte. Cathy O'Brian nem véletlenül látta a fehér-kék-vörös lobogót. A kgb uralta részben az amerikai kormányzatot a nemzetközi zsidó hálózattal kötött házasságának köszönhetően. Hát persze a kgb is zsidó alapítású volt zömmel. Természetesen ebben a szarban sem csak a zsidó ármány vett rszt hanem jócskán oroszok is. Az a szar amivel ma mek kell küzdenie az orosz területet fosztogató hordáknak, az ő saját szaruk. A saját felforgató tevékenységük eredménye az a zombihorda ami amerikában építi a gulagokat. És ők mennek most apuci torkát átharapni hogy lerázzák magukról a pórázt.
Termszetes hát hogy az "oroszok" ugyanolyanok mint az amerikai fosztogatók és ugyanolyan károkat okoznak - sőt a sumákságuk mocska még komolyabb károkat okoz mint a nyílt agresszió. Hiszen a nyílt fosztogatás és agresszió ellen az emberek legalább elkezdenek védekezni valahogyan. Az ilyen rejtett fosztogatást meg észre sem veszik. És persze amikor az előtérbe engedett telhetetlen fosztogatók elszállnak, buzgón mutogatnak rájuk "látjátok van háttérhatalom és gonosz mint a bűn nézzétek csak" s dörzsölik a kezüket, s már készítik a következő strómant, aki majd a következő fosztogató lesz és egyben áldozat.
De ma már nem fogják megúszni. Egyre többen kezdenek észhez térni világszerte.