Saturday 6 September 2014

A rákbetegség egy mérgezéses tünet. cancer

Cancer was developed by CIA in the 50's 60's as a poisoning technology. After the JFK assasination many vitnesses died in cencer. some members in the intelligence community got the scent that it cannot be a coincidence but there was no evidence and the secret armies made sure that nobady talks of this issue.
But truth cannot be hold back for too long.
Cencer is a state of the poisoned body. Threatment had to be done as threat a poisoning.
Eliminate the components of poison and help the body to recover by itself.
Cancer posoning can be fastened or slowend by radiation and psyhological means as organised bully (stress factor helps the body to give up fighting). So if you have cancer you are poisoned. If you do not trust doctors (very good idea) than you have to change your intakes (clean water and avoiding poisoned food, by eating from home produced unpoisoned non gmo, non hybrid vegetables mainly) and start to help your body to get rid of unwanted substances by doing exercises. Exercices help your blood circulate faster and the selfcleaning prosess speeds up. Sauna is a good idea and all natural cleaning prosesses work. Get rid of anybody who start annoying you and plants the seeds of fear into your mind. You have got to be radical at this. Fear comes back time to time but if you do your work and change your intakes and can get control over your living area plus exercises will do the job. I had been teough this already 2 times. I got poisoned by MI6-SAS combo last time.
----
A rákbetegség a CIA fejlesztése volt az 50-es 60-as években. A módszer mérgezésre alapul. A méreg a három komponensű mére egy egy komponense önmagában nem szerepel semmilyen méreg-listán csak együttes előfordulásuk esetén alakul ki a mérgezés tünete, ami a rákos sejtképződés. A Kennedy gyilkosság után (1963) egy kicsit túlzásba is estek a CIA ügynökei az újdonsült eszközt egy kicsit túlhasználták, azaz túl sokszor alkalmazták a tanúk eltüntetésére - s ennek természetes következményeként egy páran az intelligens emberek közül felfigyeltek a "véletlen" összefüggésre (azaz hogy túl sok itt a véletlen tehát túl sokszor halnak meg tanúk rákbetegségben). De bizonyíték nem volt, sőt a rendszer tagjai azokat is megölették, megölték akik felvetették ezt az ötletet. Miután a CIA és a Mossad házasságot kötött és később az orosz maffia is bekapcsolódott a KGB irányításával, a módszer világkarriert futott be. Hogy titokban tartsák tömegével és néha random azaz véletlenszerű kiválasztással (legalábbis annak tűnő) irtották az embereket világszerte. Sajátjaikat is. Ezzel a módszerrel kiserült titokban tartani a mérgezés tényét. Az összetevőket elkezdték az élelmiszeripari komplexumokon keresztül eredendően az árusított ételekbe alaphangon "belefőzni" hozzáadni hogy könnyebb legyen elrejteni a mérgezés tényét és technikáját. Aki gyanút fogott azt mind megpróbálták megölni és meg is ölték vagy elhallgattatták. A legtöbb ilyen egyébként orvos volt és a legtöbb inkább szép summáért befogta a száját és tett erre még egy lapáttal: iszonyú kegyetlenséggel különböző módszereket találtak ki a megmérgezett emberek kínzására. A különböző sugártechnológiákkal, hanghullámtechnológiákkal, szabályozni is megtanulták a mérgezés hatását lassítani és gyorsítani, mikor mi volt a parancs vagy épp milyen kedvük volt. Az összetevőket is variálni kezdték ahogy a kutatások haladtak előkerültek más és más módszerek is a rákbetegség kialakítására. Persze mindezt szép csöndben miközben százezrekett tettek el ilyen módon láb alól.
Mivel mindenkinek segítettem fejlesztésekkel (és mindent amit fejlesztettem és ezáltal megtudtam megpróbáltam kiszivárogtatni) bekerültem abba a csapatba is akik ezt a módszert akarták továbbfejleszteni ugyanis a 80-as évekre már egyre többen jöttek rá arra hogy itt bizony mérgezésről van szó és nincs semmi misztérium e körül a betegség körül. Azaz ez nem is betegség hanem egy mérgezéses tünet.
A monsanto embereivel eljutottunk oda hogy az összetevők egyikét akár három áttételen keresztül is el tudtuk juttatni a célszemély szervezetébe. Pl beépítettük a kukoricába az egyik összetevőt, a kukoricát megette a csirke, a csirkét megette a célszemély és a többi összetevővel a célszemélyben találkozva megtörtént a mérgezés ténye ami miatt kialakult a rákos sejtképződés. Ennek a logisztikája hasonlóan a Superdrug típusú drogterjesztésre és egyéb speciális szállítmányok követésére alkalmazott rejtett logisztikai háló elvén és gyakorlati módszerein alapult. Ezt nehéz volna itt leírni a Vágó Istvánnal készített meglepi a Madagaszkáros videó (keressétek meg) arra szolgált, hogy a célszemély irányításának módszerét kiszivárogtassam. A másik oldalon meg csak figyelők kellenek akik képesek a dupla gondolkodásra és rendelkeznek agyi kapacitással egy áru pontos követésére fejben.
A megoldás nagyon egyszerű. A mérgezés esetén alkalmazandó orvosi eljárást kell követni. El kell távolítani a mérgező anyagokat (ez brutális változtatást jelent a szervezetbe bevitt anyagok terén étkezés és ivási szokások, ipari hulladék élelmiszerek kiiktatása, GMO, és hibrid termékek kiiktatása, ami azért ma nem is olyan könnyű) és a szervezet stabilizálása és segítése a méreganyagok kititsztításában. Ehhez sok hamis és kamu tisztítókúra áll rendelkezésre, de vannak jók is. A legjobb diéta az egyszerű zöldségekből álló diéta, és olyan forrásokból beszerzett élelmiszer ami biztosan nem tartalmaz semmi egyéb hozzáadott anyagot és nem génmanipuláló szarházik kezéből került ki a mag amit elvetettek a földben. A harmadik és legfontosabb orvosság a mozgás. A mozgás által felgyorsul a vérkeringés ezzel segíti a mérgek kitisztulását, és egyéb jótékony hatással van a szervezetre. A lényeg hogy a pulzust (szívverés) felgyorsítsuk valamilyen tevékenységgel és tartsuk magasan egy jó pár órán keresztül naponta vagy akár naponta többször is főleg az elején.
A harmadik dolog a stressz amivel meg kell küzdeni. Mindenkit el kell kerülnünk a sajnálkozik, vagy rémülten tekint rád vagy bármilyen szempontból képtelen természetesen viselkedni és a félelem magját veti el a megmérgezett alanyban. Nem kell a félelem és tanácsos elkerülni holott meg fog jelenni mindenképpen. Ilyenkor érdemes arra gondolni hogy ez egy mérgezés és simán meg lehet gyógyítani ha így is kezeli valaki. A stressz jöhet még a célszemély (tudatosan egyéb megfontolásból megölni szándékozott) tekintetében alvásmegvonás formájában is, különböző alacsony frekvenciás hanghullámok egyéb nyilvánvalóbb hanghatások és bosszantás formájában és a szokásos napküzbeni zaklatások is megsokasodhatnak hogy a célszemélyt folyamatos stresszhatás alatt tartsák, mert ilyenkor gyengül a pszichés védekerő rendzserünk és az immunrendszerünk is. Ezt ki lehet küszöbölni helyváltoztatással, elutazással stb különböző megoldások kadnak. Főleg ha a rejtett hadsereg készen áll a jó oldalon akkor k is be tudnak segíteni a védekezésben. ha nem akkor egyedül drasztikus lépésekre lesz szükség és egy kis elvonulásra a szokott környezettől.
Igen ha jobban belegondoltok ebbe az egysezrű ténybe: miszerint a rákbetegség mérgezés következménye - akkor nagyon sok kérdés merül fel mindenkiben nemzetközi szinten.
Miért halt meg ez és ez? Ki akarhatta a halálát? Miért nem lépnek az orvosok? Miért nem került ez még elő sehol sem a nyilvánosság szintjére?
Nos sokszor gyilkoltak meg csak úgy véletlenszerűen embereket, hogy eltereljék a gyanút a háttérben álló szervezet kilétéről. A háttérben álló szervezet a CIA-Mossad-KGB-STB maffiaszervezete. A gyilkosságok megrendelői a rendszer irányítói. A végrehajtók az élelmiszeripar emberei és egyéb specialisták. A módszer fejlesztői orvosok és kémikusok, egyetemi tanárok és elismert kutatók. Sok közöttük a nobel díjas... Ja és miért nem lépnek az orvosok, hát iszonyú profitra tesznek szert ezzel és nagyon jól megélnek abból a pénzből is amit a hallgatásuk és közreműködésük árán nyernek. A legtöbb aki erről beszélt meghalt, de ma amikor egyre nagyobb hatalma a felébredtek titkos hadseregének, inkább csak agyon hallgatják. Egyébként itt olvasod a nyilvánossá tett tényt, egy olyan tollából aki beépült fejlesztőként és elmondja neked mit látott ebben a mocsokszervezethálózatban.
Hogyan épültem be? Hát kivételes képességekkel rendelkezem. És hajlandó voltam lemenni a pokol fenekéig hogy változtassak, ugyan nem nagyon volt más választásom sem. Másrész rendkívüli módon bíztak az emlékezettörlés módszerében és mivel én hajlandó voltam töröltetni az emlékeimet, nyíltan mertek velem beszélni a alegmocskosabb titkaikról - azt gondolva hogy soha nem fogom visszanyerni az emlékezetemet. tévedtek.