Wednesday 29 July 2015

De mégis mikortól nem mész be vele a fürőszobába?

Apropó pedofília. Ugye a pedo a gyerekekkel kapcsolatos dolgot jelöli a fília pedig a baráti szeretetet. Elég vicces nem? Az egyik legszebb kifejezés jelöli az egyik társadalmi és egyéni sorsrontó szerep egyikét: a gyeremeket visszaélő módon abuzáló személy szerepét.
De ugye ahogy a kislány nő egyszer csak apu már nem megy be többé a fürdőszobába fürdetni. De mikor következik be ez a pont? Mi történik akkor? A gyerekek hogyan tanulják meg milyen a jó szex és kitől? Ha senki nem tanítja akkor honnan tanulják meg? Ugye ezek a kérdések érdekesek és sokfelé elágaznak. A természetet kedvelők azt mondanák hogy persze a természet gondoskodik mindenről amit tudniuk kell éés maguktól rájönnek ők hogy mit kell csinálni... De mégse így megy a dolog és mégis vannak nemi erőszakot elkövetők és mégis iszonyú magas a nemileg kielégületlen és frusztrál ember a világban a pronóoldalak látogatottsága pedig jelzi hogy igenis van igény a szexre, csak az emberek nem tudják elérni valamiért egymást.
És mikor következik be az a pont amikor apu már nem emgy be a kislányhoz a fürdőszobába? Nos hát sokféleképpen elérkezhet ez a pont de főképp ha ő dönt úgy akkor azért teszi és akkor amikor először meglátja a nőt a kislányban, vagy megérzi hogy most már helytelen. közben persze a kislány megtanul egyedül is tisztálkodni. De valahogy a meztelen test látványa mégis vonzó, főleg ha szép. És ezzel semmi gond nincsen. A gond ott kezdődik ha apuci a tettek mezejére lép és összekeveri a feleségét a kislányával, mint ahogyan ez a ma társadalmában sajnos igen sok családban megtörténik - anyuci félrenéz, mert addig is legalább békén hagy, az iskola szintén, mert bizonyíték az nemigen akad s minden megy szépen csendben tovább. És sajnos ugyanez más neműekkel is megy. Sőt vannak saládok ugye ahol mindenki mindenkivel szexel és a gyermekek úgy nőnek fel hogy közben kettős életet élnek - a külvilág előtt szépen titkolóznak a végletekig.
S mi a helyzet azzal ha a gyermek csak látja amint anyu és apu nemi életet élnek? Nos a temészetben az állatok nem nagyon bújnak el, és régebben sem volt ez olyan nagy tabu mint a középkortól mikor is a főként keresztényi egyház elterjesztette a frusztráció forrását a nemi élet bűnös voltára hivetkozva.
Mielőtt ez megjelent volna a "köz" tudatában azelőtt nem volt tabu a szex hanem természetes és kiélt része a mindennapi életnek. Fontos része, örömforrása és életforrása. Jelzi ezt szinte minden hagyománnyal és népi bölcsességgel rendelkező nép tárgyi és művészeti kultúrája. Ha a gyerek felnőtteket lát szeretkezni valódi szeretettel - az nem visszaélés, nem abúzus és nem romboló, sőt egy lecke amit megtanulhat. Persze ha ez vadállati és erőszakos akkor abúzus és visszaélés és rombol. Ha szándékos a dolog és a gyermek bevoására irányul akkor erősen megkérdőjelezhető a dolog, de ha szeretet jelen van akkor még mindig úgy gondolom hogy "szinte bármit lehet" ami tényleg valódi szeretetre alapul és nem rombolja a másik személy életét és egészségét. Viszont nyilvánvalóan erre felhördülnek a visszaélő nemi sóvár kegyetlenkedők... és azonnal rám hivatkoznának hogy megdughassák a gyerekeket, mert .... mert ők csak erre tudnak gondolni.
A valódi szeretet a kulcskérdés. Mi az? Hogy kell csinálni. És hogyan lehet beletenni a szexbe? Nos ha innen közelítjük meg a dolgot akkor előbb utúbb mindenki belátja - aki képes a józan gondolkodásra - hogy van egy bizonyos életkori szint ami alatt nem lehetséges az egészséges nemi élet. Ennek biológiai okai is vannak és pszichikai okai is. Az állatvilágan a marker szinte csak a biológiai markerhez kötődik: amikor a faj egyede ivaréretté válik akkor onnan élhet is és ha talál partnert akkor él is nemi életet. Az embernél az egyházak tudat-rombolása olyan károkat okozott ezen a téren hogy nagyon eltávolodtunk mindenféle egészséges józan megfontolástól. A nemi kielégüléstől és örömtől való megfosztottság olyan általános és annyira nagy százalékát érinti a társadalmaknak, hogy a torzulás szinte tapintható. A gyerekek nem tanulnak meg egészséges módon közeledni sem egymáshoz, nem ismerik saját testüket és nem tudják milyen az egészséges nemi élettel, örömmel járó hosszú ideig fennálló egészséges kötődés. Azért nem ismerik mert ilyenre alig akad példa.
A háború az emberi elme ellen bizonyos körök részéről hosszú ideje zajlik és ennek alapeleme hogy a népesség frusztrált legyen és kielégületlen, mert így könnyű rávenni olyan dolgokra amit nem tenne meg ha egsézséges szeretet-közösségben élne. Ezért sok évszázados kártétel tette tönkre az egészséges fejlődés hogyanját. Ma nagyítóval kell keresnünk egészséges példákat ha egyáltalán találunk.
De mi az az egészséges és valódi szeretet? Nos az ilyen szeretet szabaddá tesz felszabadulttá, örömöt ad mindkét félnek a szeretettnek és a szeretőnek, és többnyire kölcsönössé válik, de nem feltétlenül. A valódi szeretet nem támaszt feltételeket, de határokat szab amik egészséges irányt adnak az együtt való fizikai létezéshez. Vannak érzéseink, gondolataink, megérzéseink, logikánk, és álmaink - amik összesége megmutatja számunkra a helyes utat irányt amit követni érdemes. Ezeket mind lehet külön külön manipulálni  a szarházik komoly erőfeszítéseket tettek ennek érdekében, mind technikailag mind tudományos szempontból - de összességében nem képesek elérni azt a természetességet ahogyan a természet segít nekünk eligazodni. Azok akik elég érzékenyek a természetes folyamatok iránt - mindig érzékelni fogják hogy melyik területen történt beavatkozás. Ugyanis mindig kilóg a lóláb. Leht hogy nem azonnal jöttök majd rá, mert annyira kifinomult a tehcnika és a módszer - de rá fogtok jönni és korrigálni mindig lehet.
Újra kell tanulnia az egész emberi fajnak hogy hogyan tudunk egsézségesen szexelni és ezt átadni a következő nemzedéknek. Ezért is volt pl fontos a pornóiparban is ehinteni a magokat a valódi szeretetről és elindítani egsézséges változásokat a mocsok eltakarításával. Ezt ma is folyamatosan valakiknek meg kell tennie. Persze nem mindenki alkalmas erre és nem mindenki tudja ezt megtenni tartós és súlyos sérülések nélkül. A nemi kielégüléstől is lehet függővé válni főleg ha valódi szeretettől megfosztva kell élned az életed. Nagyon erős tud lenni az ilyen típusú függőség.
És hát végül is nézzük végig hogyan jön létre egy nemi aktus.
Először is két fél érdeklődik egymás iránt. Érzelmi, értelmi, mentális, testi szinten jelentkezik valami érdeklődés ezután fizikailag közelebb kell kerülniük egymáshoz. Pl találkoziuk kell egymásra mosolyogni, egymás szemébe nézni, érezni a vágyat (nemi vágyat, vagy őszinte emberi érdeklődést, kíváncsi izgalmat, tiszta meleg érdeklődést stb) a vonzást. Ezután sokféleképp folytatódhat az ismerkedés - közeledés. Lelki téren, érzelmi téren többnyire beszélgetés vagy közös programok vagy egyéb, de ma is mint régen van aki egyből fizikailag közelebb lép és akár a testi szerelem érintésével is megérintheti a másikat.
Nos ezen folyamat közben derül ki az egészséges ember számára hogy a másik fél vajon készen van-e testileg, érzelmileg, értelmileg egy aktusra. Akiben van valódi szeretet és csak azt az egyszerű dolgot szem előtt tartja hogy harmóniában akar élni önmagával és a környezetével - az a pszichikailag még gyerek másikkal nem fog nemi kapcsolatot létesíteni még akkor sem ha érzi a vágyat és a "gyerek" testileg már érett ugyan. Ez a pszichológai marker. Ezt természetesen egy kéjsóvár a másik személyiségét tiszteletben nem tartó manipulátor nem fogja figyelembe venni mindössze csak annyira hogy kedvére alakítsa a helyzetet. De a visszaélők visszaélnek mindennel, kár velük foglalkozni. Ami széppé teszi a dolgot az a tiszta érintés az őszinte vágy és az  egyenrangúság, pszichikailag, testileg. Ez létrejöhet sokféle korú ember között de a testi és a pszichikai markereknek meg kell lenniük.
---
Szóval most vizsgázik a szélesebb uk közösség. Nekem az a sanda gyanúm hogy ők nagyon is támogatták az ilyen gwp féle szarházikat és a nemzeti vonalon mentek tovább, miközben megegyeztünk hogy segítünk de akkor később ők is segítenek azoknak akik a mi országainkból kihullanak, ellehetetlenülnek. E helyett mit kaptunk vissza: kegyetlen és számító gyilkossági kísérleteket a szervezett zaklatás különböző formáiban, mind elektronikusan, mind mentálisan, mind financiálisan. Ezért fizetniük kell. A kérdés csak az hogy az egész angol közösség támogatja őket vagy csak egy ilyen rohadt folt van. Az eddigi tapasztalataim azt mutatják hogy a rothadás igen kiterjedt méretű. Ezért mindenki aki ebben így részt vesz ellene megy a mindannyiunkat érintő és egyre szorítóbbá váló közös cél elérésének. A bolygó a tét és ezt valamiért ezek a szarházik nem fogják fel. A többiek felelősége megértetni velük és ha kell vassal és vérrel, mert az idő fogy.
Mondtam hogy aki nem fogja fel hogy az autók mérgezik a levegőt be kell őket zárni és kinyírni vele. Csináljátok meg velük. Máskülönben nem értik meg hogy abba szarnak bele amit ők is belélegeznek. Amelyik propagandista ma még mindig kiáll a hazudozás mellett be kell zárni és megölni ilyen módon. a harmadik után azonnal változtatni fognak és elkussolnak. Ugyanígy az összes többi területen. Nincs más megoldás mint az erőszak. Ők is ezt csinálják - így építették fel ezt a világbirodalmat. Egy része az erőszak. Fontos része. Ezzel kényszerítették az elsőket és a másodikak meg csak követték az elsőket.
Még mindig csak az időt akarjátok húzi? Elég rosszul teszitek.
---
apropó philpots...
Jaja az egyik olyan iskola akart az ott lenni ahol a nemiséget engedni akarták, csak mindezt nem úgy tették meg hogy nyíltan bevállalják és nyílt kártyákkal játszanak és egyáltalán nem igazodtak ahhoz amit én eredetileg erről az egészről elmondtam nekik. Ők csak a szabadosságot valósították meg - sőt ezen kívül még ráadásul a homoszexualitás felé próbáltak tolni mindenkit aki erre valami kis hajlandóságot mutatott. Szóval az egészséges emberi kapcsolatra nevelés - ami az én elsődleges célom volt - sehol sem jelent meg. Volt és lenne hatalmuk arra hogy akár a korhatárt lejjebb vigyék mint 18 év. Erről lehet vitázni és lehet ez ügyben lobbizni vagy meggyőzni a többséget. Ma lehet hogy ez már szinte irreális bár a pszichikai marker tekintetében ez az életkor nemhogy lejjebb került hanem inkább még távolabb került 20-22-25 felé.
Testileg viszont egyre hamarabb érnek a lányok is és a fiúk is - köszönhetően a mesterségesen adagolt génmódosítók hatására a kajában. A szarházik csinálják ezt természetesen.
A gyerekek pedig már nagyon korai életkortól használva vannak szexügyben és más célokra is. Azok akiket arra kértem hogy tudatosítsák az emlékezettörlés tényét és az ellene való védekezés módszereit, a modern hipnotikus eljárások mikéntjét és azok elleni védekezést mindenkiben - és ismétlem: mindenkiben - azok ahelyett hogy ezt megoldották volna saját üzleteiket kezdték a tudással felfuttatni, saját hatalmukat igyekeztek növelni és saját kéjvágyukat kielégíteni. Ez olyan szinten általánossá vált hogy gyakorlatilag a társadalmak 80 százaléka ezt az utat választotta és semmit se tett a többiekért.
Nos ez az egyik út- ez a véresebb. Persze a vér nem az utcákon folyik, hanem az egészségházakban, de nem is folyik hanem lassú agonizációval gyilkolják egymást.
---
A harcsa lánynak megmutattam szinte mindent. Ő megértette hogy a pusztítás erejére alapozva soha de soha nem lesznek olyan erősek mint én. Ők is ügyesek és okosak, de soha soha nem lesznek annyira arősek mint én és azok akik ezt az utat választják. Viszont ezen az úton le kell mondaniuk a kéj gyönyöreiről, legalábbis azokról a manipulált kurvákról akik a beépülés és a pénz szagától megrészegedve vállalják hogy odaadják a testüket, le kell modnaniuk a változatos szerepekről amikből ugrabugrálnak ide oda, egyik nap tőzsdeügynök, másik nap pornósztár, harmadik nap, walesi herceg, azután autóversenyző, majd parlamenti képviselő, és szado mazo klubtulajdonos, majd cégóriás igazgatója.
Persze hogy nem tudta a harcsa lány se elképzelni az életét így. Én is csak úgy tudtam ezt megcsinálni hogy leradiroztam mindent a fejemből, minden emléket kitöröltem, mert másképp nem bírtam volna ki. Nem hitte el viszont hogy a vadászat egymás között soha nem fog véget érni, mert nem tudják az egészet egyedül kontrollálni és soha nem is fogják tudni - viszont egyre több pénz kell majd az ugrabugráláshoz, és a rejtőzködéshez, a cover-upokhoz, és a fejlesztések elrejtéséhez. Egyre többen akarnak majd részt a tortából. Ez nagyon nagy nyomást fog jelenteni azokra akik a legtetején vannak. És egyben azt is jelenti hogy ha megölik egymást akkor csökken a nyomás... :-D ÉS ezért megölik egymást abban a pillanatban ha valamelyik valamilyen előnyre tesz szert. A Harcsa lány sem különb. Ő is ide tartozik. Időnként csorgat az embereknek valamit hogy segítsék és támogassák, de neki nem célja az amit én kitűztem. Visszafordult az útról. Tudatosan. Sajnos ezzel megpecsételte a sorsát. Akkor elszakadt bennem valami.
De tudom hogy ő megértette. megértette és megtapasztalta mekkora hatalom van - VAN - a kezemben. És azt is érti miért csinálom azt amit csinálok.
Így kénytelenek lesznek nekünk is megteremteni egy területet, üzeleket, tiszta levegőt, tiszta vizet, élőhelyet ahol élni tudunk az ő manipulációjuk nélkül és az állandó szarakodásuk nélkül. Ők lesznek kénytelenek ezt megcsinálni hiszen ők vannak a hatalom székeiben és pozícióiban. Ha nem teszik meg akkor elpusztítom a bolygót. A legjobbakat mind én képeztem ki és akiket nem azok is az én befolyásom alatt álnak. De erre sincs szükség. A tervem a valóságra épül és a fejlesztéseim még most fognak csak előkerülni... mármint azok amik pontot tesznek ennek a történetnek a végére. Még a plótós szorit is sajátjuknak tekintik pedig az is az én projektem... hahaha
Elértünk a választóvonalhoz. Nemsokára végleg eldől a történet vége.
A nagy többség sajnos a zavarosban halászást választja pontosan úgy mint a srácok a philpotsnál... úsznak az árral és a pénzt gyűjtik szarva minden másra. De ezzel mégis döntöttek: a pusztulás rendszerét támogatják és saját pusztulásukra szavaznak. Végül is ez is egy életfilozófia. Nagylábon élni amíg meg nem halok. utánam az özönvíz. hahaha rendben. Én ezt is el tudom fogadni. A gyerekek is ugyanezt az utat járják szóval minden oké. Ők is így gondolják. Hát legyen.