Sunday 22 March 2015

szarvas-

"De ez nem művér és nem eljátszották, hanem tényleg megölték azt az embert ott előttem." "Igen. De ha ezzel a tudattal mész oda akkor nem tudtad volna végigcsinálni, és nem tudtad volna azt a hatást kifejteni rájuk amit kifejtettél."
---
Megkértem valakit aki vállalta, hogy álcázza magát. Teljes test álca, profi cucc igazi hússzín és igazán vér-vér álca, olyan ami ha megvágják akkor is úgy viselkedik mint az igazi test. Felépítettük a hozzá tartozó hipnózist is, mert a testi érzet az egy kicsit ilyenkor tompul az eredeti testre felvitt rétegek miatt. A hipnózissal teljesen magáévá teheti valaki az álcát annyira hogy mindent ugyanúgy tud érzékelni mintha a saját teste volna. (A minimális érzéklet mentális amplifikációja révén.) Azután belevittem a sátánista beavatás szertartásrendjébe.
http://natasailincic.tumblr.com
Teljesen elsodorta, de végig megmaradt benne a tudatosság. Amolyan főpróbának és kondícionálásnak szántam a dolgot. Amikor ahhoz a részhez értünk amikor neki kell megvágnia elsőként az élő embert, aki szintén hipnózisban, valóban rettegett attól ami rá várt - felébredt és nem tudta megtenni. Vissza akart táncolni. mondtam neki hogy nem kell aggódnia és az áldozat csak a hipnózis alatt könyörög az életéért, és nem az igazi testét fogja megvágni hanem a műhasat. Lassan eljutot odáig hogy oké így már meg tudta tenni. Amikor megvágta mégis iszonyatosan megijedt, mert az "áldozat ordítani kezdett" persze közben ment a dobolás és a többiek kántáltak hogy a transzállapotot fenntartsák. "De hát ez igazi vér." fordult vissza megint. "Az hát. A kakasé amit a múlt héten ettünk Rémen. Csak folytasd." Óvatosan hátsd le a műréteget. Az eredeti bőrig. utána kézzel hátsd le az egészet." És csinálta. amikor meglátta hogy tényleg van egy "másik bőr" a nagyon is eredetinek látszó hús alatt, akkor megnyugodott. Kézzel lefejtette a hasfalról az álcát. közben csupa kakasvér lett minden és a kántálás nem maradt abba. "Ez tényleg csak egy álca." És egyre nyugodtabban fejtette le a maradék rétegeket. Az áldozat meg kezdett átbillenni, amikor a hipnózis megtörik olyan üres elmeállapotban volt. Majd végül előbukkant az eredeti személy. És akkor a kántálás hirtelen megszűnt.
"Így már menni fog."
...
"Nagyon fontos hogy amikor elfogadnak és úgy döntenek hogy beavatnak, nehogy lebukjál. Azért építettük fel ezt a tudattartalmat neked, mert ott az érzékenységed nem teszi majd lehetővé e nélkül hogy hitelesen eljátsszd a szereped. És akkor megpróbálnak megölni. De nem fogod tudni elvégezni a dolgot amit angyon fontos lenne megoldani. Ezért kell ez hogy meg tudd vágni az áldozatott ott és akkor. utána persze rá fogsz döbbenni arra hogy az ott nem játék hanem nagyon is véres valóság. De akkor már emlkezni fogsz arra is egy villanás alatt, hogy miért vagy ott és mi a dolgod és akkor már azt is érteni fogod hogy miért annyira fontos hogy befejezd. Ez segíteni fog hogy ne áruldd el magadat és végig tudd csinálni.
Eszedbe fog jutni hogy ez végül is ugyanaz amit mi csinálunk a szeretettel. Becsomagoltuk a szex mögé, mert ha a valódi szeretetről kezdek beszélni nektek mondd ki figyelt volna rám? Senki. Esetleg egy kettő akik már amúgy is eljutottak eddig. Ezért csomagoltuk a valódi szeretetről szóló tanítást a nemiség csomagjába. A beavatandó intelligenciája szerint van hogy egyből szexxel kell indítani és utána technikai okosságokkal és egyre fokozatosabban adagolva a mentális okosságokat és a hozzáállásbeli okosságokat adagolni úgy hogy közben fizikailag megmutatod a beavatandónak hogy így tényleg egyre jobb lesz a szex és egyre mélyebb az emberi kapcsolat. Amíg egyszer csak leesik a tantusz a beavatandónál és beavatottá válik. megérti hogy ez az egész a valódi szeretetről szól. Arról hogy mi az és hogyan gyakoroljuk. Ha bejutsz, mert végigcsinálod az ő beavatási szertartásukat - és be fogsz jutni - akkor utána te is beavatod őket a mi beavatási módszerünkkel. Megmutatod nekik a nemiség csomagolásában az igazi szeretet misztériumát. Addig maradsz amíg meg nem értik legalább egy erős kis mag. Lassan megértik és rá fognak döbbenni hogy erősebbé váltak mint a többiek a csoportjukban. Mert valóban a szeretet a legerősebb hajtóerő és valóban a gyilkolás és a kínzás amit csinálnak megfosztja a többieket attól hogy nagyobb erőre, hatalomra tegyenek szert. mielőrr eljössz majd ezt tudatosítanod kell bennük - lehet hogy később fognak csak rádöbbenni teljesen. Azért téged küldelek, mert erős vagy és erős vizuális beállítottságod is van. Ők nagyon jól kombinálják a filozófiát, a szimbólumok használatát, a véres emberáldozat- emberevés sokkját ami kinyitja a tudatot és a zenét. Ugyanakkor nem törődnek az embereikkel úgy, mert nem ismerik a valódi szeretetet. Nem törődnek a szinekkel úgy. Te be fogod ket vezetni a színek világába is, emrt erre is alkalmas vagy. Ha kialakult egy erős mag, és megtanítod nekik a hipnózisból való felébredést, az emlékeztetők használatát, beavatod őket a valódi szeretet misztériumába a szexen keresztül és a szinek használatára is rávezeted őket, akkor végeztél s hagyhatod őket emészteni.
http://natasailincic.tumblr.com/
---
Amikor rádöbbensz hogy valódi embert öltetek meg akkor rád fog törtni egy erős sokkos állapot, de mégis át fog futni az agyadon az hogy miért vagy ott és el tudod majd fogadni hogy nnek meg kellett lennie mert másképpen nem tudnád megváltoztatni őket, nem tudnád megfertőzni az elméjüket a valódi szeretet ismeretével. Akkor a sokk, a kántálás, az iszonyat keveredni fog egyféle sikerélménnyel, mert ha eddig eljutsz akkor már biztosan be fogod fejezni a feladatot. Természetesen a sokk nagyon erős hatással lesz rád, de a valódi szeretet hatása sokkal erősebb. És segíteni fogok utána felépülni.