Tuesday, 25 November 2014

The small child without help and understanding

I ask you to listen to the children. I ask you to be open to experiences what children share with you particularly of those wich are outside of your understanding and outside of your experiences. This is the reason why:
---
I was at about 6 years old. The girl from next door was continously chatting in my head. I didn't know at the beginning who she is, how she got into my mind. But she asked quetions and sometimes she listened to my answer. Sometimes. And the problem started here. I had my very serious thinking to do, if you folloewd my story you know what kind of subject I had to find solutions, and this girl begun to chat more and more excessivly and more and more pretentiously caliming my attention. The worst part was she begun to not ask questions just talked and talked and misdirected my listening. And annoyed me and drove me crazy. I had enough after time. I got pissed off. I cannot remember what was the last drop in the water but I managed to have her to hang herself. She was asking my help to make her parents to buy her a farmer what they denied to buy. Most of her subject gravitated aourd the consumer type of idiocy what I really never stood, understood and hated. I told her if she waits until her parents come home and whaching them to comein the house they will just stepping in the door when she will have been self-hanged. And somehow her parents stopped to talk to the next-next door just after she had been kicked out the chair below herself. She died.
---
I don't know what made me do it. If it was her father with his cynical smile when I tried to explain what is going on and the more cynical comment he made to my father about my needs to be seen by a psyhiatrist, id it was just the furious rage to be left alone, or to have uninterrupted thoughts of my own. I am still looking for excuses. i am still that child. With no understanding no acceptance. It happened. the parents did not lough at me just looked with their puzzeled and painful eyes after. They didn't say a word. This quiet grief of their was more painful for me. I felt it. they didn't dare to say anything when they saw me they just run and hide anywere like people run away from devil or somedy fearful.
It was devastating. Not long after this I asked my parents to move from that place.
---
The pain is still somewhere in me. This happened in my civilian cover. At those times I had the wall nearly open between the two world: my secret mission and "friends" from millitaries around the world and my civil life at home. That girl should be alive today if her parents are listening to her and play with her. She was bright but the circumstances where poor. The parents have a value system which ended at going to shop some goods when they had somme money, cinema and popcorn, the fashion and nothing else. They where real consumidiots. The girl was bright and nice otherwise. I have to write this down to give her my final respect. I am sorry.
---
I felt the loss afterward. I missed her talking in my head. I felt empty and distracted. i would wanted to make it backward but it was not possible. I was argueing that if this was for real at all. But it was. Just as the things after. Pain, losses, pain, losses and continous fear killings. Sometimes some good like manatees which are one of the most peaceful creatures (mammals) of this planet. And then back to killing and hunting down the most dangerous assasins and sadists and killers and being the target of these. Fear was my compass where the attack is coming from. sometimes I hide in the mountains for weeks to get a bit of peace without food, in a cave far from any human settlement.
---
If I could get help of adults or she could or both of us could or if the parents would took me seriously... if and if... the very same ifs what I had to face later on again and again...
---
- Megcsináltad?
- Meg.
- Jól van, le akarom ellenőrizni mutasd meg. Menj körbe a bolt felé az ovi körül és tett le a bolt után van egy nagy betonkocka, az alá.
---
Jó lett a bal hurkot egy kicsit nagyobbra kell venned amikor kötöd ezt a csomót úgy gyorsabban kész van és nem esik ki a kezedből. Csináld meg újra és tedd ki ugyanoda.
---
- Oké. most ugorj.
- ...
- Fel kell húznod jobban a térdedet a mellkasodhoz. Ezt úgy tudod megtenni ha sok hasizomgyakorlattal megerősíted és gyakorlod a felüléseket. Elmondom hogyan és két hét múlva már sokkal könnyebb lesz ugrani.
- Te ezt mind egy ugrásomból kitalálod? Hogyan?
- Hát látod. Én ebben vagyok ügyes. Sok embert tanítottam már és van benne tapasztalatom. Sokat gondolkodtam ezeken a mozdulatokon.
---
El kell tűnnöd innen. A szüleid meg fognak őrjíteni egy idő múlva.
---
...Elegem van ebből. Elpusztítom. Megölöm...
- Miért?
- Mert nem hagy békén és nem tudok gondolkodni se annyit magyaráz.
- Miért nem tanítod inkább?
- Hmmm.
- Akkor le tudná foglalni magát.
- Tényleg. Mi lenne ha megpróbálnám így kiképezni. Tudja fogadni a képeket amiket küldök. Látja amikor mutatom neki. Csak azt kell megoldani hogy időnként lássam amit csinál. És egyben kidolgozhatok egy módszert hogyan lehet ilyen módon rejtve kiképezni valakit. No contact training.
---
Igen volt ott valaki aki végül is segített jobb megoldást találni.
Sokszor kapom meg háttérből, hogy arrogáns vagyok, mert úgy beszélek mintha mindezt mind én egymagam vittem volna véghez...
Nos nem egymagam vittem véghez. A legtöbb hozzájáruló viszont csak egy részfeladatot kivitelezett sokszor úgy hog ahol tudott keresztbe tett vagy szaborálta a helyzetet vagy később igyekezett, igyekszik szabotálni és ellenem fordítani mindent.
Az aki ebben a helyzetben "segített" azért volt ott, mert az a helyzet egy megtervezett csapda volt: megpróbálták eltéríteni a gondolataimat az eredeti szándákaimtól. Ez volt ugyanis az az időszak amikor az eredeti tervem megvalósításának pontosabb részletein dolgoztam.
Egyébként pedig úgy oldottam emg hogy beépítettem ezt is a tervembe minte gy újabb szálat. Egyébként akit érdekel: nem lehet ugyanolyan eredménnyel kiképezni valakit telepata módszerrel. Szükséges a személyes jelenlét, a mester személyes jelen-léte a megfelelő jó eredményhez. És ugyanígy ellenkező irányban sem működik a dolog. Nem lehet tartós eredményt elérni negatív irányban sem (emebeteg gyilkológépeket sem lehet ilyen módszerrel kiképezni, kialakítani) - eme utóbbi lehetőség érdekelte a csapdát nekem felállítókat...
---
Szóval ha valaki osztozni akar a reflektorfényben amit magamra vontam csak tessék: Névvel és annak megjelölésével hogy mivel járult hozzá a közös ügyünkhöz. Onnantól hajlandó vagyok bárkit elismerni, főleg ha emlékszem is rá. A legtöbb egyébként mocskos szarházi volt akivel együtt voltam kénytelen dolgozni.

Operation Home

Olybá tűnik, hogy magyarországon rettenet sokan nem értenek a szép szóból. Sajnos ez sok vérveszteséggel fog járni minden oldalán ennek a kiegyezéshez szokott és seggnyalásban kiváló szarházi nómenklatúra számára.
Az elmúlt hetekben a technikai értelmiség is levizsgázott és a napokban is ezt teszi. Eddig bukta van. Ez szomorú mert azt jelenti hogy ők is el lesznek takarítva. Gyakorlatilag tényleg az agyhalál állapotában van a magyarság. Nulla önvédelmi képesség. Átengedte valamifajta katolikus agylúgozottság állapotában az összes fizikai technológiát és eszközt idegenszívű és mindenféle morált nélkülöző, mammonimádó, zombi élőhulla társaságnak a képességeit. No de hullanak is azért rendesen, persze erről sem fogtok az újságok címoldalán egy sort sem olvasni.
Annak idején megkértem a kínai triádok egyik irányítóját egy fejlesztésért cserébe hogy jelölje meg a magyarországi emberkereskedelem fő szervezőjét, logisztikusát úgy hogy plasztikai sebész se tudja eltüntetni a nyomokat. Ezért kértem ezt, hogy tudjam ki az illető. Nos Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszteer arcát a kínai maffia szabdalta össze. Nem tudom össze tudjátok-e rakni az összefüggést?
Nos ha ilyen a "vezér" akkor milyen az "inas". Hát olyan. Sajnos nem látok olyan lehetőséget hogy ezek bármilyen módon jó útra térnének. Folyamatosan új és új kezelőszemélyzetet állítanak hadrendbe és a veszteségeiket titokban tartják. A fejeket kell levágni nem a kezelőkkel hadakozni. Ja! De hát persze hiszen apuci, anyuci tekergeti a gombokat... ohh hát persze! A mocsok családi hagyománnyá vált, a hazudozás természetszerűen működik csak úgy mint ahogyan levegőt vesznek hiszen e nélkül szembe kellene nézni azzal: kik is vagytok ti valójában. Ez viszont kellemetlen. Ezért hazudni kell önmagatok számára is hogy ne köpjétek magatokat szembe a tükörben. Ha netán hangosan kimondanátok mit is csináltok és miből van a jólét amiben fürödtök - akkor meg a többi csóró akinek a vérén gazdagotok, lázadna fel és köpne szembe benneteket. A hazugság köre tehát végleg a nyakatokra húzza a kötelet.
Ebből a körből nehéz kitörni, főleg ha a jólét béklyói húzzák a lábakat és a kezeket vissza a cselekvéstől. De közben nézzük csak kik is türemkedtek a horizont felé várjunk csak?
Nézzétek csak. A gyerekek kezdenek vérszemet kapni és felnőve kezdik átlátni apuci, anyuci mocskos üzletét: kezdik a helyüket követelni, a saját akaratukat akarják keresztülvinni. Ajajj. Az új nemzedék - a szarházik egy új nemzedéke kezd felnőni, technikailag értő, erkölcsileg jól idomított puhagerincű, pénz és hataloméhes - és egyre többet akar. És meg is szerzi. Törtet, gyilkol, rabol, lop és hazudik apucinak is anyucinak is.
Hahahah szép kis család.
Nem baj. Mindennek van vége aminek van kezdete is. Ez a mocsokhorda levizsgázott. Ostobák és vakok. Ennek a következményei pedig kegyetlen bosszúmban fognak kicsúcsosodni. Hahhaha
Milyen nagyképűen hirdttétek hogy ti megtaláltok mindent...
Valóban így volt? Még mindig kerülnek le figurák - a ti figuráitok - a tábláról amit az alvó sejtek vesznek le onnan, azok amiket én készítettem fel és elő. Az endgame ilyen. Ti még nem is látjátok azt amit Kissinger már sejteni kezdett s próbál is lovat váltani a kínaira az amerikairól miközben kézzel lábbal próbálja a régi hatalmának foszlányait újraéleszteni és a látszatot fenntartani (egyenlőre sikerrel a vakok között). Azokat találtátok meg akiket én akartam hogy megtaláljátok. Akiket elrejtettem azok el vannak rejtve. Amit elrejtettem az el van rejve, majd idejével előkerül. Akkor is ha én idő előtt meghalnék. Persze ebben az esetben az szívás lesz nektek. A borzalom amin keresztül fogtok utazni a kínhalál stációiban elégtétel lesz a számomra és nyugi minden stációnál emlékeztetni foglak benneteket mi lesz a következő és hogy ezt én hagytam rátok.
Ha megtörténik az a csoda hogy végre felfogjátok mit akarok megvalósítani, hogy mi az egyetlen út a túlélésetekhez és végre rátértek, akkor a történet igazi csodatörténetté fog változni. Ha nem akkor pusztulás és kín vár rátok.
A döntést mindannyiótoknak meg kell hoznia: a pénz, a hatalom, a félelem vagy a szeretet alapjaira építkeztek és ez alapján cselekedtek. Ez előbbiek a biztos kínhalálba vezetnek számotokra az elkövetkezendő 15 év során. Az utóbbi az egetlen esély a túlélésre.
Sokan mormolják a kis zsolozsmát miszerint: volt itt már sokféle ilyen hozzám hasonló jós... Hahaha. Nem nem volt soha. Ezek elfeledkeznek arról hogy minden technikai fejlesztés az elmúlt húsz évből tőlem származik. Ezt ezek a zsolozsmázók felfogni is képtelenek, azt képzelik én a CIA egyik kutyája vagyok vagy a KGB-jé vagy x-é y-é. Hahahaha. Nem. Én irányítottam ezeket mind az elmúlt húsz évben. És ennek a súlyát érzik a zsolozsmázók mögött a parancsot kiadó a kudarcaikat elrejtő szarházik a folyamatos utánpótlás biztosításának nehézségei során. A taktikájuk a folyamatos biztatás, a kitartásra nevelés... Hahaha csupa csupa jó dolog. Csak közben hullanak mint a legyek. Persze a felszínen ügyesen rejtik a hibákat. De nem fognak ki rajtam. Elpusztítom ezt a világot: a hazugság és félelem és megfélemlítés világát. Ha mindenki ebben létezik és ide tartozik akkor mindenkivel együtt. A végjáték úgy lett megalkotva hogy a szike pontosan ott vágjon ahol kell. A két világ és alapjai szerint. A félelem világa elpusztul.