Friday 19 December 2014

töredékek

Miket találtam... katicám drága, nem én veszem el tőled, hanem te zárod el magadat tőle. Tudod a természet így működik. Én személyesen segítettem neked. Te nem rovod le a tiszteletedet a mester előtt személyesen csak feldobsz egy fecnit a szélbe és ha odaér hozzám akkor jó ha nem akkor úgy is jó. Tudod engem ez nem izgat különösebben csak ennek megfizeted az árát - egész pontosan annak a hozzáállásnak ami e mögött meghúzódik. Az univerzumnak vannak szabályai. A kók ó is úgy gondolta, hogy akkor ő is lehet tiszteletnel és beszólhat a mesternek, kapott is mindjárt olyan pofont a mester egy másik tanítványától, hogy odalett a karrierje :-) azonnal. Te is így fogsz járni a tiszteletlenséged miatt. Nem ilyen drasztikusan de te is elveszíted amit kaptál a mestertől.
Ez így helyes. A pszichikai tér hasonló törvényszerűségekre épül mint a fizikai. Ezek a törvényszerűségek megismerhetőek. De meg nem kerülhetőek. Soha. Az akki meg tudja ismerni ezeket a törvényszerűségeket és használni is tudja őket abban a felelősség és a bátroság is megvan. Ezek ugyanis szükségesek nélkülözhetetlenek ezen törvények teljes és pontos megismeréséhez. A személyes részvétel azért fontos, mert csak így adható át bizonyos része a tudásnak. A tisztelet pedig és a tudás hiánytalan továbbadása szintén alapkövetelmény. Aki nem ezt teszi - ferdít rajta, nem adja tovább, titkolja, elhazudja - az elveszíti az előnyökkel együtt amit e tudás révén szerzett.
---
magad uram ha szolgád nincsen - ha a címzettet nem éred utól akkor kézbesíts magad; vizsgáld meg az okát miért van ez, a legjobb esetben a terület jól szigetelt és ki van takarítva a hálózat szarától, így a jó régi módszerek működnek mint a személyes beszélgetés pl...
---
Ez a vezetői gárda leszerepelt, mehetnek a levesbe ők is.
---
Folyamtosan toborozni kénytelenek, mert sok a veszteségük. Rengeteg a naiv tudatlan és őket használják ellenem, bagóért megveszik őket. Ezt ki lehet használni technikalopásra. Jól előkszített csalikkal beetetve.
---
Megint felélénkültek egy kicsit a kirakatszintű elemek. Fejlődtek ők is egy kicsit sajnos csak a technikai oldalon, egyébként nem tanultak semmit. Azaz k nem is akarnak tanulni azon az oldalon csak megtörni lehet őket, vagy hagyni elpusztulni, falnak menni.
---
gorbacsov elismerte, hogy ő nem vett részt a hidegháború leállításában, ezt viszont magának tulajdonítja hogy az atomfejek leszerelését ő szorgalmazta. Ez részben igaz is. Csak azt felejti ohzzátenni, hogy a program csak az elavult fejeket szerelte le és utána fel is újították őket vagy újrahasznosították... szopikó sajnos kezd eltévedni, a sok hazug patkány körülötte megteszi a munkáját. Ahhoz a szarházihoz dörgölőzik aki az olyan kiskorú lányokat bassza halálra, mint amilyen ő is volt. Nemhiába az apja felkínálta őt is. Azt mondta: azt csinálsz vele amit akarsz. Meg is baszhatod. Sokan szeretik a szopóreflexét... Szép kis család. undorító rothadás
alig hiszen el, hogy még mindig itt tartunk. a mogyirók is szarok ez most már biztos, csak abban fejlődtek hogyan verjenek át embereket, ők szerelték fel az új típusú erősebb ultrahangos cuccokat. az idő fogy a lényeges változások még csak küszöbön sincsenek. tovább megy a titkolózás, a hadsereg rohad, a cuccok jönnek elő, a  legfelső réteg meg egyre nagyobb szeletet veszít a kontrolljából. A helyzet egyre jobban megviseli a rendszer tetején állók idegrendszerét és ez csak fokozódni fog. Ez azzal jár hogy a feszkó jön majd lefelé. mivel mi megvédjük magunkat a rendszerszolgák közül fognak jócskén tizedelni. Hadd hulljon a férgese. Legyen akkor most egy nagy csattanás mert később brutálisabb veszteségeket fog okozni. De úgy is jó. Csak az nagyon mocskos lesz úgy. nem baj a mostani újgazdag rétegnek is kell egy akkor sokk, csak ... no de mindegy. ja ez a kgb hálózat jól szervezett főleg most, anyácska ideges de nem mutatják a propaganda pont ellenkezőjét állítja "nyugodt erő" hahaha pedig a vezérkar visszavonult és hallgat, a kutyák meg találgatnak, tapogatóznak a sötétben, most ott volt az ujjlenyomata vegy sem... miért nem nyúlnak hozzá, akkor csak van mögötte valaki, valami... de azért folyamatosan piszkálódnak hátha ezt várja el tőlük a vezetés... próbálják közben a számítógépes rendszert foltozgatni, mert sok volt a sikeres betörés az irányító kódokat is manipulálni tudta valaki, igaz feltörni lehetetlen, de célpontot becsempszni lehet, új programrsézeket beiktatni szintén és ezek miatt elég sokszor van kavirc hiába a bonyolult biztonsági intézkedések nekik is megnehezítik a javítást :-)... a hackerek jól dolgoznak időnként... :-)
Pár napja egészen elbizonytalanodtak egy zaklatós, esetleg kill action szervezésekor, elvesztették a jelet. Gyanús ez z egész szutyokbanda, de már nem nagyon érdekel az egész szaruk, csak az életemet élnm itt ezen a szinten s várom még mennyi idő ezeket kitakarítani. Úgy nézem elég sokáig fog tartani. sokszor mellényúltok ti is és még rosszabb lesz, sebaj legfeljebb majd aktiválódik a doomsday meglepi... :-) megtaláltátok a forrsztós cikkemet. ja hát sokmindent meg tudtam oldani, meg volt amit magam kellett megcsináljak. csináltam pár technikát magam is. persze nem tettem mindent a kirakatba, csak amire emlékezni akartam később. most kezdem megérteni, hogy az Őreg végül is áldozatot hozott értem. Hagyta hogy megöljék az ultrahangos-követős rendszerrel (hívhanánk inkább doppler rendszsernek is mert nem csak ultrahang) hogy ezzel becsalja őket a nyugalomba. Vagy csak letörölték (vagy őmaga) az emlékezetét és azért - már nem volt ideje arra hogy az emlékeztető visszaérjen vagy nem ért vissza az emlékeztető... ki tudja nála már nem lehetett tudni a végén melyik énje van elöl. Már néha velem is úgy beszélt mint a csahosokkal. egyébknt én nem rakétát használnék ha mondjuk amerikát vagy oroszországot akarnám atommal megszórni - hanem a fegyver és emberkereskedelmi hálózaton kersztül juttatnám be a fejet. Azok elszállítanak bármit bárhova és a legfejlettebb technikát használják. Ráadásul pont ezek a szarháziké a logisztikai rendszerük. hahaha ravasz húzás ezen kersztül eljuttatni a célba a fejeket. Berakod egy faládába és kirakják akár moszkva közepén is... jobb mint egy raktéta, azt meg tudják állítnai elég nagy hatásossággal. Vagy bele lehet tenni pl egy gyerkebe is, a hasába, egy olyan gyerekébe akit a sex-partikra szállítanak. meglepi bumm. kegyetlen tudom. de mondj te jobbat. nem takarítanak úgyhogy kell nekik egy kis sürgetés úgy nézem.
össze tudták szedni nagyjából a korábbi kódrészeket és módszert, ezek szerint összeültek a szarházik most gyakorlatilag előnybe kerültek. szerintem most a legfelső szint szedi le őket rólam, mert ők már tudják hogy igazam van és nincs más lépésük, csak még várnak. De mire nem tudom. Szokják a gondolatot, az új rendszer működésmódját tanulják, keresik a rést hol lehetne kijátszani? pedig tudják hogy nem lehet, alattuk meg tombol a kirakatbanda - azt hiszik övék a világ, és győztel felettem, mert ők még nem étik nem férnek hozzá a bizonyítékokhoz, mert vakok és nem látnak, meg nincs meg a tudásuk. az aa ellen bevetett felforgatós módszert használják: beszivárognak minden "gyűlésre" nagy számban és átveszik az irányítást - látszólag gyakorolják a programot, de igyekeznek alacsonyan tartani a szintet, és aki emelni akarná vagy túl jó- jobb mint ők akkor aktivizálják a rejtett módszereiket amivel visszavetik a másikat vagy akár meg is ölik ha tudják. Ugyanez megy meg most is ellenem. azt használják ki hogy egyes bizonyítékokhoz csak úgy férek hozzá ha átlépem ennek a szerepnek a korlátait - de ezt én nem akarom és nem is tudom. gy van beállítva hogy itt maradja és kövessem ennek a létszintnek a mozgását. valami kis mozgás van, de kurva lassú. Végülis jó hasznát is vezszem a beetető-elterelőknek is mert ugyan nem ez a céljuk de emelik a tudatosság szintjét. (ők azok akik rajongótábort építenek, majd félrerántják a kormányt amikor már elég sokan vannak persze csak finoman, hogy az alvók nehogy elbillenjen a feje és felbredjenek).
Szóval lehet hogy baromi véres lesz ez itt is - sok kedvem nincs hozzá. Én akkor lelécelek a csürhére nem vagyok kíváncsi. A sok barom meg majd kilövöldözheti magát...
Kásler jól csinálta amire megkértem, azután elkezte a tűznél a saját pecsenyéjét is sütögetni, de ehhez nincsenek meg a képességei, szóval abból nem lesz semmi. Meg olyanokat vett maga mellé akikkel csak vakvágányra futhat. A russzki hálózat most jól le lett vágva a legtöbbje még cska nem is sejti mi van - a bogár már sejti, de még tartják magukat. Arra nem számoltak hogy én őket is célba veszem... Pedig erről csak ők tehetnek. Végig ugyanúgy szivattak mint a mosszad-cia és ezért ők is fizetni fognak. Sok ilyen pozíciójuk van mint a Z. Autósoktatás, ántsz, védőnősdi, kórházak stb. nem élnek nagylábon mert akkor dádá van, de megvan mindenük: nyaraló, kocsi nagy családiház, korkedvezményes biztos nyugdíj stb mint a postaiminek, van akinek még kis földje is akad. Sehova nem mentek azok se innen. csak a tankokat vitték ki. jól elvannak itt minta mókus fent a fán. Csodáloztam is anno amikor mentünk a déri kertbe vöröscsillagokkal amit mi csináltunk hurkapálcára 80-ba hogy mirt viszünk az orosz katonák sírjára virágot meg zászlót meg csillagot. Mondom az ovónéninek hogy én a amgyar katonákéra akarok vinni - erre ő csitított hogy hallgassak. basszák meg a kurva anyjukat ki lesznek szépen ők is takarítva innen a picsába elég volt belőlük is. micsoda szarházi egy patkányhorda ez.
néhány napja találkoztam az egyikkel: watter odin aszonygya. Ez a kutyaneve. Na mondom mi a szösz honnan szedte ezt a nevet. Hát maga nem tudja ki az a watter odin? nem mondom. hát akkor maga nem tud semmit. jól van papa akkor maga csak tudja... nevettem. ki az a watter odin? és ohl tanult maga ilyet. Htá moszkvában az egyetemen. Nofene. mit tanult maga ott moszkvában az egyetemen? hát rakétatudományt. fasza mondom helybenvagyunk. mindjárt beugrott hogy ez volt az a csávó akitől a ballisztikát tanultam és ez alapján számoltam ki a lgvédelmi ágyús projekt cuccát amikor műholdra mentünk. Három szakaszos karambol. kicsit nehéz de nem lehetetlen. az első cső kilövi a másodikat, az repül egy ívet majd kilövi a harmadikat, majs az egy robbanótöltetet ami meg megüti a holdat. így nem kellett pontosan eltalálni csak egy bizonyos területet mint egyébknt is a lövészeten, vagy mint a sznúkerben... :-) Vannak ilyen őskövületek. végül is ő is segített. megmondta anno hogy ő is tudja hogy a rendszerük mocskos és azért segít mert megölték neki is valakijét. hiába a mocsokrendszer működésképtelen hosszú távon.
ezért fárdaok ám. gyakorlatilag még mindig 24 órában basztatnak az ultrahangos meg egyéb rendszereikkel. a tüdőm most már okés, meg is szoktam egy kicsit, de a fejemet is célozzák az ízületeimet, mondjuk azt rádiófrekivel, meg újabban megint a beleimet. jó lenne összeszedni egy ilyen cuccot, de akkor is legjobban a társak hiányoznak. Ez a legfárasztóbb foszfejekkel tárgyalni meg jópofizni akiket legszivesebben azonal kivégeznék inkább. Türelmesnek lenni velük, mert zet is anya baszta a világra nem? Tetves nagypofájú senkiházik amikor közel merszkednek hogy idegesítsenek, letépném a szaros fejüket ha bepróbálkozna valamelyik komolyan, csak messziről ugatnak. De néha meg csak röhögök rajtuk mikor milyen kedvem van. Hát szar ez így még mindig. De legalább az a mocsokhorda is szenved. Börni rákényszerült a kisgyerekek után (mert kiképeztünk gyerekeket) mert félt, rászokott a kutyákra, meg a macskákra. Most azokat töcsköli... hahah szarházi fél, annyi vaj van a fején hogy nem mer nagyon kilengeni ahogy szokott és ettől ideges is rendesen. próbálkoznak mindennel amivel régen. az angolok is igyekeznek segíteni nekik, mindent negatív irányban csinálnak, és persze meghalnak az embereik mert azért mg ha 10ből egy is de mindig akad egy pár akik megértik és beállnak közénk tiszta szivvel. És ők a legjobbak. És őket meg nem lehet megvenni, mert a legjobbak nem dolgoznak pénzért és ők csak a közös küldetésünk keretei között dolgoznak, abban az irányban... még ekkora nemzetközi összefogással sem tudják összerakni és újraindítani a dolgot ellenem - adatszerűen összeszedték, de hatásmechanizmusában már nem tudják megoldani. van elég védekező technika meg nem elég csak a mozdulatsort gyakorolni, attól a lényeg nem fogja megérteni egyikse. az időzítés, az aktuális mozdulat megválasztása, improvizáció, megérzés, jó alapállás belül - ez nincs meg nekik.
---
ja a fidesz kutyái betiltották a mágnese mellényt mint gyógyító eszközt a rák ellen. Miért? azzal az indokkal hogy a mágneses mezőnek nincs gyógyhatása. De a vlódi ok az az hogy a rádió és egyéb hullámtechnológiák ellen meg hatásos védelmet nyújt amivel a ráksejtek fejlődését és kialakulását segítik az irányított eneregia fegyvereikkel. magyarul pont az ellen véd amivel megölnek, vagyis a rákot kialakítják és gyorsítják-lassítják a fejlődését. Hahaha. Merthogy a rák kialakulásához ionizáló sugárzás kell vagy inonizációs kémiai folyamat. A hidroxilokkal összefügg a rákbetegség kialakulása. A hirdoxilok ionizációjával van összefüggésben. Amikor erről beszélgettünk a mosszad "szakembereivel" akkor ötöltek hatoltak mindent megpróbáltak hogy félrevezessenek. De kiszedtem ezt is belőlük. A hiroxidokkal kapcsolatos a rák kialakulása. Mivel mindenhol van víz a szervezetünkben ezért mindenhol kialakulhat. A kialakuláshoz pedig ionizációs energia kell kémiai vagy sugárzás révén. A sugárzás elég nehézkes és kimutatható a mérgezés egyszerűbb és sokféle anyaggal megoldható. Gyorsítani meg lassítani meg már lehet különböző hullámtechnológiákkal. De a mágnes segít az energiafegyverek nagy erejű hullámait megzavarni így nem ott jön létre a hatásuk ahol szeretnék és akkor az emberi test pedig hatásosan elkezd védekezni a rák ellen és megyógyul magától. oppá ezt ide rejtem a végére pedig ez külön bejegyzést érdemel. majd megírom bár nagyon nem emlékszem ennél többre. De azt tudom hogy amikor erről beszéltünk akkor nagyon sokan akik addig ktkedtek a képességeimben és a tudaásomban végleg felébredtek, persze ez sajnos nem jelenti azt hogy meg is változtak, de rádöbbentek hogy hány haverjukat és szerettüket nyírta ki a rendszer amit szolgálnak azaz ők maguk. gyakorlatilag egy kb 10-20 perces ülés alatt rájöttem a segítségükkel hogy mitől alakul ki a rák, hogyan fejlődik és hogyan gyógyítható.
---
- "Jó akkor nem vacakolunk most sem a nevekkel unom már a sok hazug nevet hallgatni te leszel A, te B, te C ..." és mentem tovább az ábácén. kelenhez érve pont a G jött. mentem volna tovább de a halk kuncogás megakasztott. A társaság fele együtt nevetett. D kacagva kelenhez fordult:  "No ezt már semmi nem mossa le rólad!" ... "Mi az?" kérdeztem jó mókát szimatolva. "Mi volt ez?" - D folytatta: "Ez már a negyedik alkalom, hogy a G betű jut neki. Azt mondta, ha még egyszer ezt kapja megváltoztatja a civil nevét is..." jót nevettünk. Néha színeket használtam, néha szagokat, gyümölcsöket, hogy legyen humor - társaságtól függően.