Monday 15 February 2016

training, running - a kiképzés, futás

Az általam felépített kiképzés lényegi eleme hogy nem az izom teljesítményére épít, hanem arra a különleges erőnek a használatára, ami képessé tesz egy anyát arra hogy felborítson egy autót ami alá beszorult a gyermeke, vagy ami képessé teszi az indiai jógit arra hogy mások képi érzékelését megváltoztassa és lehetővé teszi hogy olyan dolgokat is érzékeljünk amiket a hagyományosan jól ismert érzékek használatával nem lehetséges érzékelni.
A sok szarházi mindössze persze csak annyit látott ebből hogy sokat kell futni, és sokat gyakorolni...
Szegények... sokuk már az örök vadászmezőkön kergeti a pénzt.
Az általam felépített kiképzés lehetővé teszi akár egy három (3) éves gyermek számára vagy akár egy 90-100 éves aggastyán számára is hogy szembeszálljon ember ember elleni küzdelemben egy jól kiképzett kommandóssal, vagy akár bármelyik (!) különleges erők katonájával. Ez azért lehetséges mert NEM az izom erejére és a test tudására épít, azaz nem csak és nem kizárólag arra, mint ahogyan a legtöbb különleges kiképzést kapó katonai csoport kiképzése felépül (Bár ezen a téren sok változást sikerült bevezetnem nekem! Igen. Én vagyok az a ki fejlesztette és terjesztette ezeket a trükköket világszerte.)
---
"Megtanítottalak benneteket arra hogyan tudjátok fizikailag megvédeni magatokat akár a férfiak erőszaktevése ellen. Meg tudjátok védeni magatokat. Azt mondtad ezt a fajta meditációs manipulációt a gyönyörrel a szexen keresztül azért használtátok mert nem tudtátok megvédeni magatokat. Akkor most miért nem hagyjátok abba ennek a használatát és miért manipuláltok tovább?"
"..."
"Rendben ha nem hagyjátok abba, akkor megöllek titeket is. Pusztulni fogtok a többi szarházival együtt."
---
én szedtem ki a minis csajt is igen, nem volt képes megérteni hogy igenis létezik szélesebb és jól szervezett összefogás a fosztogatásra... talán most már kezdi megérteni...
---
A pornós- nemi alapú tudatszinkronizálás hátránya az hogy könnyen befolyásolhatóvá teszi az egész csoportot és soha nem lesznek annyira erősek mint az egészséges módon szinkronizált csoportok (futással, szinkronmozgással, sok egyeztetéssel tudati nyelvi szinten, közös alkotással, zenével, tánccal stb). A nemi élmény rövid, intenzív, hatása gyorsan jelentkezik, erős, de hamar el is múlik és egyéb következményekkel is jár. Addiktív, és felborítja a pontos észlelés képességeit.
---
Az általam szerkesztett kiképzés nem a különlegesen nagy teljesítmények elérésére épül, nem ez a célja - minazonáltal az agy, a tudat , az elme bizonyos csatornáinak megnyitásához szükség van mindenkinek az egyéni teljesítményi szintjének meghaladására, a korábbi limitek és korlátok átlépésére és ennek segítségével végül ennek a különleges erőnek, erőforrásnak, tudatállapotnak az elérése az abba való bekapcsolódás.
A futás az egyik leggyakoribb elem, de nem kizárólagos de ezt használjuk a legtöbbet. Természetesen azokat is ki tudtam képezni akiknek nincs lába, vagy a mozgás korlátozott formában elérhető a számukra- de erről majd később. Ott egy másik terület segítségével kellett elérnem a korlát és a saját erőből elérhető határok átlépését.
A futás fizikai folyamata
A futás egyszerű dolog mégis sokan nagyon rosszul futnak, mert nem tanultak meg jól futni.
A futás lényege mi? Hogy gyorsan tudjunk haladni eszközhasználat nélkül.
Ennek érdekében mi tesz minket gyorsabbá? Edzettség (izmok, rugalmassága, kitartása, a test ellátásához szükséges szervek harmonikus együttműködése a külső és belső változó viszonyokhoz mérten), a lépéshossz növelése (hosszú lábakkal könnyebb gyorsabban futni - bár nem mindenki gyors futó akinek hosszú a lába...), a karok lendületi hatásának maximális kihasználása, ennek a különleges erőnek a felébresztése...
A futás egyszerű folyamat.
Egyik lábunkat előre lendítjük a másikkal elrúgjuk magunkat. Váltáskor forgatjuk a csípőt testhosszában körbe a lépéshossz nyújtása érdekében, miközben a vállakat ellentétesen forgatjuk a tüdő dolgoztatása és a kar lendületi erejének növelése érdekében. A futás az indiai jógik futásának elemzése után szökellő, impulzus szerű hirtelen rúgásokkal és lökésekkel történik. Mindig lábujjhegyre érkezünk, terepen csak így lehet védekezni a terep egyenetlenségei ellen. A karok a földetérés pillanatában lendülnek. Fontos a hirtelen egy pillanatban nagy erejű implzusba adott lökés és a levegőben való időt lazán "repülve" pihenve tölti a futó. Persze ehhez szükség van egy bizonyos szintű edzettségre az izmok nyújtására és rugalmasságára plusz kitartására. Fontos a futás folyamatának vizualizálása. otthon meditációban leülünk és elképzeljük a lehető leg részletesebben a futás folyamatát.
Kitérek a titkos hadseregben szolgáltak felépülésére is. Remek felépülési program a futás újraépítése már nyugodt vagy nyugodtabb körülmények között. Ha benne voltál akkor tudod miről van szó és ha jó voltál akkor valószínűleg igyekeznek visszafogni minden téren - így irányított engergiafegyverekkel támadják az izomzatodat, a tüdődet, a mindenedet amit tudnak.
Ezért a felépülés során valószínű hogy külön a természetes légzést is újra kell tanulni - főleg ha egy felépített álcában élsz, vagy ottragadtál amiben nem tudod a terhelés (vagy önhipnózis, vagy a karekter korlátai) miatt a természetes légzési folyamatot elérni. Ezért külön légzésfüggetlenítő gyakorlatokra is szükség van. Ha kaptál pilótakiképzést is és elég jó eredményeket értél el a centrifugában (9G a legjobbak én megcsináltam a 12G-t már csak azért is mert :-) akkor a légzésedet olyan mértékben át kellett formálnod hogy ez a civil emlékezetvesztett állapotban visszatérhet és futáskor kifejezetten zavaró a fordított légzés minta (izomból visszatartás kilégzés is kontrollált visszatartott, belégzés hatalmas erőfeszítéssel a maximumig).
Egyébként itt kitérek a tanított biológiai hazugságra is hogy a vegetatív testi folyamatokat nem tudjuk irányítani tudatosan. És akkor a tanító hozzáteszi hogy kivétel a légzés, mert azt tudjuk tudatosan kontrollálni egy bizonyos szintig. hahaha akkor most tudjuk vagy nem tudjuk. Nos a válasz az hogy igenis tudjuk csak azok akik a tudományos könyveket írják nem akarják hogy erről olyan sokat tudjon az átlag populáció, hiszen az ezzel kapcsolatos kérdések elvezetnek a meditáció-vizualizásció, különlges érzékenység és telepátia problémakörei felé is... tehát ezt központilag letiltotta egy az oktatás intézményrendszerét kontrolláló titkos közösség. Van természettudományos bizonyíték arról hogy egy indiai jógi a szívműködését és a légzését annyira le tudta lassítnai hogy 30 napra a föld alatt kibírta élve. Nos az hogy ehhez mire van szükség ennek a vizsgálata igen sok kijelentést kérdőjelez meg a tudomány ma "megengedett" irodalmában.
Először kicsit edzel. Csak csinálj végig minden nap valami távot, nincs mennyiségi határ se minimum. Csak csináld rendszeresen. A lényeg itt a futás szeretetének helyreállítása. Utána mellette kezdhetsz figyelni a természetes teljes tüdős légzésre, és a kar lendületének kihasználására. Az impulzusszerű erős lökést érdemes szétbontani először csak erő nélkül a könnyed pattogó szökellést a hirtelen karmozdulattal begyakorolni, majd amikor ez már tudat alá került fokozatosan erősebb lökéseket próbálni a lábbal.
Ha valamelyik folyamat nem megy akkor próbáld meg szétbontani kisebb részekre és gyakorold külön. Hosszabb távú célokat fel kell bontani kisebb részcélokra, lépésekre.
A csípő és vállkörzést is egy külön fejezetként lehet váltogatva gyakorolni. Időnként kellenek a rövid gyors intenzív futások kifulladásig, és kellenek a hosszú futások is, mert olyankor lehet a legjobban a test emlékezetébe "írni" a helyes mozdulatsort. Vigyázat helytelen mozdulatsort is be lehet írni és gyakorolni...! Lásd álcaépítésnél... Időnként amikor nagyon nagyon jól megy érdemes megállni és vizualizálva, emlékezve memorizálni, végiggondolni a kellemes jó érzést ami közben ért minket. Ilyenkor nagyon mélyre rögződik a helyes futásélmény és sokat segít legközelebb. A nagyobb távok megtétele közben holtpontok jelentkeznek, ezek kezelése rugalmasságot igényel: van hogy bele kell gyalogolni, van hogy tovább kell nyomni - ez sokmindentől függ. Mindkét megoldás rendben van amíg a futás rendszeresen minden napos tevékenység.
A légzésfüggetlenítés azoknak fontos akik korábban már manipulálták a saját légzésüket, de nem árthet senkinek.
A shaolin Bo-val végzett gyakorlatok nagyon jók pl a pörgetés jobb és bal oldalon kiválóan megdolgoztatja a tüdőt miközben erős terhelést is jelent, tehát megnő az oxigénszükséglet is. Az oldalváltás miatt a tüdőt is mozgatjuk és a pörgetés változó sebessége miatt a légzésritmusnak önlló mederbe kell kerülnie. Ebből csináltuk anno a fáklyás pörgetést is... :-D Bo - hosszú bot.
A légzésnél az alapos kilégzés számít jobban arra érdemes többet koncentrálni a belégzés hagyjuk az élni akaró testre, bár ha pilótaként rögzült az erőletetett belégzés és a kilégzés visszatartása akkor ennek megtörése is feladat a természetes légzéshez való visszatérésnél.
A légzéshez kell a hasizomzat erősítése is. Az elrúgáshoz kell a békázás. Az elme edzéséhez pedig más elterelő de a pszichés struktúrát megtartó gyakorlatok mint pl a zsonglőrködés három vagy több labdával. Sokat számít ha a kép meditáció előtt leülünk és akár pálcikaemberek formájában de lerajzoljuk a futás folyamatát.
A gyakorlat végzése közben - vizualizációs meditáció a futásról otthon, gyakorlás kint, pihenés, nyújtás - észre fogjuk venni a fejlődést - több alkalommal tér vissza a pihenések után az az érzés hogy mennyivel jobban megy mint múltkor... (igen pihenőnapok kellenek néha oké hetente egy mondjuk de egyénfüggő...)
A kiképzés tehát nem a fizikai edzést célozta meg elsősorban - még ha az szerves és központ része is. Elsősorban az elme képzését jelenti. A gyakorlatok elvégzéséhez pedig nélkülözhetetlen - azok alapfeltétele a megfelelő hozzáállás, amit én alapállásnak hívok. Ez a mit miért csinálsz kérdés tisztázottságát jelenti és a megfelelő okokat feltételezi. Természeti törvény hogy bizonyos indítékok nem adnak annyi erőt ebből a különleges forrásból. Minden létező pszichéje így van felépítve - ezt igyekeznek a szarházik titkolni mert ha elterjed akkor leszorulnak a földgömbről... bár már ott tartanánk.
Szóval a mit miért kérdések tisztázásakor végig kell gondolni és változtatni az indítékokon a személyes szinten, a kisebb közösségi szinten és az univerzális közösségi szinten. E három szint elegendő. A helyes okok megtalálása fontos ez jelenti a hatalom alapját és a hozzáférhető erők kapuját.
Ma a szarházik felismerték hogy a közösségi szint erősebb mint egy egyén szintje, ezért globálisan tömörültek és úgy próbálják uralni, kifosztani és szabályozni (eltaposni a náluk jobb, erősebb létezőket) a többieket. Valamennyit erősödtek azáltal hogy egy szélesebb közösség képviseletét vállalták, viszont soha nem lesznek olan erősek mint azok akik az egyetlen helyes szolgálatot vállalják. Minden létező szolgálatát és a velük, bennük és mellettük való harmonikus létezés szolgálatát. Ezt a szarházik nem képesek vállalni egyéni fosztogató, nemtörődöm és hazug létük miatt. Ehhez az erőhöz nem ad hozzáférést az ha maga az egyén nem tudja hogy fosztogat és átgázol más létezőkön tömeges pusztulást és rothadást okozva. Ezek gyengébbek és elpusztíthatók, elpusztítandók azok által akik ezen legszélesebb és legnagyobb jóért küzdenek. Miért? Mert a nem természeti törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól... :-D A szarházik léte az egész közösség pusztulásával járna és a földi közösség nem azért lett létrehozva hogy elpusztuljon hanem hogy éljen. Bár ebben most már nem vagyok biztos, mert a legerősebbek valahogy kevesen vannak... majd meglátjuk. Megmaradt a szabad akarat sajna és ez az élet ellen hat.
---
Soha nem versenyeztünk. Ezért is igyekeztek nekemtámadni és itthon csak a versenysportolást kezdték el pénzzel támogatni a tömegsportolást semmilyen szín alatt. Lásd a szarházi Nándi példáját... Meg a többi ugyanúgy. A versenyzés relációja a győztes és a vesztes viszonya.
Én mindig igyekeztem mindenkit ráébreszteni hogy hagyják abba az egymással való versenyzést és tudatosan dolgozzanak ezen, mert már mindannyian úgy nőttünk fel hogy a versenyzést gyermekkorunktól belénknevelték belénkverték. Akik megértették azok végig tudták csinálni a kiképzést. Akik nem értették meg, azok kiestek, meghaltak vagy elzavartam őket, vagy otthagytuk őket a francba.
A versenyzés mögött meghúzódó pszichológia is ön és környezetromboló. volt egyszer egy csávó aki jelezte hogy ő ne mversenyzik majd kis idő múlva rájött hogy de mégis csak ő mindig győz. Azután amikor kértem sorolja fel azokat a versenyeket amikor ő győzőtt felsorolt vagy egy párat. Ezután megkértem hogy sorolja fel azokat a versenyeket amelyeken egyáltalán elindult. kiderült hogy kb 100 a kettőhöz háromhoz volt az arány amikor győzött. Viszont azt a pár győzelmet úgy tette magáévá hogy ő győztes. Ő a győztesek közé tartozik. Mindegy hogy mindössze 100-ból kétszer háromszor győzött csak, ő a győztes. Miközben a többi a vesztes vagy csak úgy vannak. Igen érdekes nem?
Mi meg esténként összeültünk és mindenki elmondta hogy ma ismét sikerült elvégeznie a gyakorlatokat s megint sikerült önmaga határait felülmúlni. És mind együtt örültünk ennek,, nem beszélve arról hogy közben egy csomó mentális stratégiát megosztottunk egymással hogyan lehet a fájdalmon átlépni, mikor kell megállni, mekkora fájdalom hogyan futtatod le az elemzést hogy mikor lépd át és mikor vedd komolyan a fájdalmat. Hogy mikor és hogyan lépett át ez vagy az a holtpontján, mi történt utána, hány holtpont van, mi van ha nem iszol, nem eszel közben szedret amikor mondom... :-D és mi a következménye... :-D Milyen az amikor a tüdődet támadják, milyen amikor az izmaidat, hogyan lehet védekezni és hogyan lehet mégis továbbmenni. Mi a célja ennek az egésznek és miért csináljuk. Stb.
Az egész közdelem nálunk egy közösségi élménnyé vált. A szarházik meg versenyeznek. Van a ki közülünk is pénzért versenyzik... kérdezték hogy hogyan oldhatják fel ezt a feloldhatatlan ellentétet? Mondtam hogy vegyenek úgy részt a versenyben hogy nem versenyeznek hanem ugyanazt csinálják mint velünk. önmgauk határait próbálják túlszárnyalni. De nem működik. Jobbak és elég jó helyezéseket érnek el, de egyik sem tudja áthidalni a kétféle  gondolkodásmód között rejlő szakadékot.
Szakadékot. Két különböző irányba mutatnak. Ezért ma magyarországon kicsit jobban támogatja a szarházik uralma a versenysportot.
---
Ja erről jut eszembe hogy a bagolyvánál lévő kar-vas is csak azért került oda amiért a zsilipnél a szűkítést elbontották... mert mindig ott futottam lefelé... a szűkítőn meg átugráltam... hogy nehogy még egyszer át tudjak rajta ugrani, futni... mert csak az mozdította meg ezt a patkányhordát ha ellenem kellett valamit csinálniuk... Valak megkért hogy jó lenne egy korlát oda... megoldottam... :-D
---
Én úgy nézem ide egy alapos takarítás kell méghozzá általános.