Wednesday 25 April 2018

mindegyik ‼❕

Aki a végén eszedbe jut, akár csak egy villanásra is, az mindegyik szarházi. Kivétel nincs❕ Ezt jegyezd meg fiam.
---
Így az iko és a pannika az etológus zsidó csaja is buktak. Az etológusrol a csirkés ügy is eszembe jutott.
Az volt az elméleti ötletem hogy a csirke háziasítasat a sátánisták csináltak és e miatt alakult ki náluk ez a romboló hierarchikus társadalmi szerkezet. Igazoláskepp megpróbáltam feltörni. Aludtam velük és mozogtam velük. Sikerült. Atneveles után megmaradt és öröklött a seregély típusú szerkezet. Igazam lett.
A verbai gyerekkori haverja is bukott. Ott volt ma a deltában. Az is szarházi
De a Pánisz is... Beprobalkozott. De mégis mi ismerjük jobban a fizikát nem ő.
Ja Sanyi is, Varga is, karcsika is és sokan másik is már korábban elbúcsúztak. Kértük szépen, könyörögtunk is, fenyegettunk is, mégis csinálták tovább. Gyártották a zombi támadó sereget ellenünk. Nem hagytak más lehetőséget. Lépnünk kellett. Most itt a végén sajnos még több ilyen helyzet van ahol már minden mást megpróbáltunk. A szarháziknak menniük kell és menni is fognak. Ki így ki úgy.
---
A telomat is tonkrette az ikonak az egyik zsido haverja.. akit apu azert kert meg hogy csinalja meg hogy az is meglegyen. O csinalta a passzianszotis azt is ugy hogy tamado legyen. Szoval a blogolasrol leallok, de a regi modon megy minden tovabb.
Ezek meg majd megkapjak ami jar ezert.
Most a mai tamadast mar nem tompitottak apuek,ami az 50+1% elerese miatt mar nem kell. Innentol ok teljes erovel atvitt tamadasokkal jonnek mi pedig a tompitas helyett teljes erovel tamadhatunk ellenuk.
 A prioritas szerint elso a szambeli es minosegbeli elony novelese tovabb amig csak birjuk,hogy a lathato rendszerben is atvegyuk a helyuket. Realizalni kell az elonyt folyamatosan. Oket meg szepen kiszoritani ed elvenni az anyagi es helyzeti elonyeiket.
Innen remelem gyorsulnak a dolgok.
A vigszinhazas igazgatorol apu elhitette veluk hogy o lesz benne,de a magony apja volt. Ezek meg ugy meghajtottak azt a szarhazit,hogy alig kapott levegot. Haha;-) Ez mar bejutott a zsido mediaba. Tamadasnak szantak a szarhazik de visszalott.
Szoval en old school-ra valtok.
Udv es apritsatok oket helyettem is,elegge viszket mar a tenyerem!mennek en is osztani oket. Udv
---
12 nemzedeket tart szamon a zsido,azert hogy tudjak ki kapta meg a zsido kondivionalast. 9 nemzedek gyakorlatilag lehetseges. Pl egy zsido no szul,megcsinalja a magzatkori kondicionalast majd annak a lanya ugyanez es igy tovabb... akkor ha az elso anya 100 evig el es lanyai szuletnek es mindegyik 10 eves koraban szul akkor a kilencedik nemzedeket az elso meg sajat maga tudja kondicionalni vagy felugyelni az uk uk unokat ez ugyben.
A ferfi agon bajosabb a dolog,mert a no 24 oraban van a gyerekkel es ugy csinalhatja egy tedtben gyakorlatilag, mig a ferfi nem egy testben hanem kivulrol es nem tudja megoldani a 24 orat se szuletesig folyamatosan. Ezert az ilyen kondicionalas gyengebb is es ezert tartjak szamon ma a noi agrol a zsido kondicionalast,ellentetben az 1400 eved bibliai peldakkal ahol a ferfi agat soroltak mint a verset.
Ezert igyekeztek mindent megtenni jogy a gyerekeik moinnel korabban basszansk gyereket es ezert folgoztak kemiai es egyeb modszerekkel azon hogy a nemi erettsegez elobbre hozzak.
12 vagy meg tobb nemzedekre nyilvan tartjak hogy melyik anya csinalta meg a zsido magzatkori kondicionalast a mitikus kepi es egyeb modszereikkel(zene mese szertartas).
Apu hivta fel a figyelmemet erre! Ha nem teszi a sok alvo zsidot aktivalva atvettek volna az uralmat miutan kiszoritottak.
Az "igy van-os" csoport sokaig a tetejet hajtotta a mi oldalunkon. Ma bukott ki a nagy redze. Az oregekbol meg a tejesbol kiszedtunk mindent hogy kik ezek sok nemzedekre visszamenoleg. Meggyotortuk oket.
Varga meg ua. Szecsi is. Sanyi gone. Szuhay gone. Ha minden igaz. Nekik menni kellett. A tobbinek is lassan.
---
Varga még a régi szécsi is ezeket megszivattuk. a szécsi t nagyon megvertem a zöldséges ukben, mert nekem jött egy késsel.  A Vargara meg rauszitottam azt az emberét akire azt hazudta hogy felnyitotta. Vagy bejon alank vagy megkuzd vele. inkább vállalta a kondicionalast. A Sanyi viszont ki lezt cserelve. a sela sue madeleine pero alias aca kurva volt az egyik balkeze, a másik az evike meg a bagdy foleg. a jobbkeze meg a zoli apja. a mavnal. Azok is ugy dolgoztak mint a szuhayek., csak szarhazikkal.
En vallaltam hogy itt maradok, mert kellett valaki kívül,  aki nem eszi meg a szemetsegeiket. így is megettünk sokdolgot  strategiai es hiba vegett.
---
A magzatkori kondicionalas persze csak akkor működik jól, ha az anya nincs annyira megtörve hogy nd tudja legalább valamilyen szinten megteremteni a vvalódi szeretet valamilyen formáját és a férfiak (vagy nők) később megtörik az alanyt.
"Az is zsidó! - De hogyan? Nincs is benne a vér..."
Nos igen. Ez lefordítva azt jelenti, hogy nem lett úgy vér áldozat tal megtörve! A legdurvább az amikor odavezerelnek valakit a fiatal mellé és beleszerettetik, majd arra kényszerítik hogy maga áldozza fel.
A Szuhayival egyszer beszélgettem erről - ő azt akarta hogy segítsek neki megoldani és fejleszteni a kondicionalasuk módszerét - csak a helyzet az hogy ők a természet törvényei ellen dolgoztak nak és nem lehetséges amit ők akarnak.
Nem képesek olyan erős és valós kondicionalast csinálni amit nem lehet feltörni, mert a psziche egységre és teljességre törekszik ők meg ezt törik meg.
Róka fogta csuka. Fából vaskarika. Lehetetlen.
Husztii továbbra is szarhazi. Az oreg varga meg a többi kitaláltak egy szimbolikus tudatalatti kommunikációs formát, azt hitték az nem bukik le. És elő is készítettek egy csomó szart, de ez bukta. Nincs már semmijuk se. Lehetett volna itt egy nagy bunyo harc, amikor rájönnek hogy elkezdtük a szuhayekat, meg a kis vgt meg kijön hogy a sanyi nem a régi, ezért meg kellett még ennem pár dolgot, de sikerült úgy megvezetni mindenkit - legalább is majdnem mindenkit - hogy kifogtuk a szelet a harcosaik (és pusztító arzenaljuk) mögül. Sokan tudják hogy mi van de hallgatniuk kell sőt rá is kell játszaniuk, ha élni akarnak. Kussolnak tehát. Az évi  zoli apja a bagdi meg a többi mind szépen beletettek minden tudást és emléket amkt kellett és ők őriztek. Nem volt más választásuk. A helyettesítők meg csináják a feltételeink mellet egyre többet változtatva.
Sajna ezek is szarhazik mert ilyen helyettesitest nem bízhatunk józan gondolkodású emberre. Szóval még ezekkel is kezdeni kell valamit.
Anyu is szarhazi csak nem akkora mint ezek. A schleicher az rohadt a gyökeréig.
"Ez a kutya a fejünkre nőtt." Hallom a tv-ből.  haha ez inkább elismerés... a szuhayeknak anno meg is mondtuk, hogy kiszedünk belőlük mindent és utána megöljük őket. Megérdemelten.  ők ezt csináltak sok magunk fajtával apuval is velem is ezt akarták tenni. Visszakapja mind. Patkányok.
---
Jut eszembe a varganak vannak testvérei. Meghozza ikrek tán. Meg van saját telepata rendszere mint a gumisnak is. Ükapa csinálta nekik. Tényleg. Azok is sátánista fergek mind. A juli az acas stb mondom is őket.