Sunday, 3 April 2016

Bonci Second phase, második szakasz... hahó

Vg "Péter valaki kinyírta a Boncit." ... a gyerek csak hallgatott üres fejjel Gabi megismételte.
Fp "Jól van hallottam."
Vg "De Péter hoztak egy videót mert nyomoztunk ki lehetett és csak te mentél be utána. Ő nem jött ki csak te."
Fp "Nem emlékszem mi történt."
...
KJ "Lehet hogy átver mindannyiunkat és sorban megöl mindenkit?"
Vg "Nem tudom de jobb lesz ha résen vagyunk."
...
Bonci elkezdte méregetni a gyereket, azon gondolkodott hogy most meg tudja-e ölni mert elég szar állapotban volt. Fáradt és kimerült volt. Lassan közelített és figyelte a gyerek reakcióját."
...
Fp "Bonci második szakasz." És a gyerek fülig érő szájjal vigyorgott mint aki olyankor szokott amikor valakinek osaymit tudott mondani ami felébresztette mély álmából. Bonci csak közelített szinte nem is figyelt.
Fp "Bonci second phase, második szakasz..." És számolt magában az ujjaival mutatva: egy... kettő ... három... Bonci hirtelen kitágult szempillákkal ébredezni kezdett. Lassan visszatért az emlékezete hogy ki ő és mit is csinál és mit beszéltek meg. A második szakasz egy trigger volt amit még a beépülési szakasz elején beszéltek meg. Hirtelen a homlokára csapott. "áááá..."
B "Jesszusom. Azon gondolkodtam hogy megtámadlak."
Fp "Tudom." vigyorgott a gyerek fülig érő szájjal.
B "Te Peti mi lett a Zsuzsival... akkor őt is csak felébresztetted vagy tényleg megölted?"
Fp "Az a Zsuzsi akivel elindultunk meghalt."
B "De miért?"
Fp "Bonci ő nem közénk való. Ő igazi szarházi volt szadista. Azért válogattam bele ebbe a csapatba mert a kör ahová be kellett jutnotok olyan volt, akiket nem lehet átverni. Pontosabban meg tudtátok volna ti oldani, de nem akartam egyikőtöket sem kitenni azoknak a pszichikai hatásoknak ami egy ilyen beépülési feladattal járnak. Ezért kellett valaki akit elfogadnak, mert közéjük tartozik. Viszont ő nem jöhetett velünk tovább. Gyakorlatilag bevettem a csapatba egy igazi szarházit azért hogy segítsen nektek bejutni, majd azt tettem amit amúgy is megtettem volna vele: megöltem.
---
Fp "Hazudtatok ezért én is hazudtam nektek."
Vg "Tudom az egyik hazugságra magamtól rájöttem."
Fp No melyik az?"
Vg "Hát azt mondtad hogy a kiképzés végén majd meg tudjuk magunkat védeni mg ellened is. De ez nem igaz."
Fp "Honnan veszed ezt?"
Vg "Hát láttam a videót amikor a Zsuzsit megölted." és nevetett kéjesen.
Fp "Te Gábor te egyrészt hogyan tudsz ezen nevetni, másrészt hogyan jutottál ahoz a videóhoz? Tudod hogy vadászok a szadistákra."
Vg "Peti ezek eldanak mindent még a saját embereiket is amikor megöli valaki azt is eladják a feketepiacon. A Zsuzsi meg rendszeresen csinált valódi szadista videókat gyerekekkel. Ezeket a videóket is velem vágatják meg és velem retusáltatják. És a Zsuzsi meg ne tudd meg hogy mit művelt itt velünk. Hát ez aki most helyette van ez egy angyal, ő úgy szólított engem hogy na mi van te kis nyomorék, és megdobált kajával meg ütögetett élvezte hogy ne mtudok védekezni, és ha megnézed mit művelt a gyerekekkel akkor érteni fogod miért élveztem annyira amikor megkérdezted tőle hogy és melyik a kedvenc szadista póz amit szeret... és utána belekötötted a kedvenc pózába. Én azt a videót vagy hússzor megnéztem úgy élveztem minden percét hogy na."
---
X "Te ez a te csapatod?"
Fp "Hát én válogattam őket abból amit az öreg felkínált."
X "Ezek ugyanúgy kínozzák a gyerekeket mint a a korábbiak."
Fp "Ezt látni akarom a saját szememmel nem hiszek neked."
X "És miért küldted ezeket ide, hogy ugyanazt folytassák egy magasabb szinten mint emezek? És miért nem csináltál valamit eleddig?"
Fp "Hát azért mert annyira sokat segítetetek hogy nem győzöm visszautasítani...."
X "Jól van találjunk ki valami megoldást."
Fp "Nyomozzátok ki hol kínozza a gyerekeket és segítsetek bejutnom oda. Látni akarom a saját szememmel mit csinál."
---
Zs "harapsz te kis kurva" üvöltött a nő miközben a hajánál fogva felrántotta a kislány fejét a lába közül. "Beleharapott a pinámba ez a kurva...." Fogott egy baseball ütőt és kiverte az elülső fogait a kislánynak. "Na most harapjál te kis kurva..." És menyomta a fuldokló hátrakötözött kezű csaj fejét a pinájához.
---
Vg "És hogy csináltátok ezt ... ém még mindig nem hiszem el hogy te te vagy..."
Bonci "Hát van ott a falba negy kis kamra, ha megkopogtatod akkor hallani hogy üreges. Adott vizet meg egy palackot amibe vizelhettem, meg valami szendvicset és beültem oda 24 órára. Másnap küldött valakivel egy váltás ruhát meg piperecuccot hogy változtassak lehelletnyit a maszkomon."
Vg "Mutasd meg."
---
Kosármeccs második félidőre érkezik a csapat. A zöld merci melett sörözik aki már ott van.
Bonci a gábornak: "Ez már a második szakasz ám, akarom mondani második félidő. (second phase)" sugallta magában.... Gábor hirtelen hátradobta a fejét és látszott rajta hogy valami nagyon nagy felismerésen megy kersztül.
Vg "ááááá.... basszaaa meg... áááááááá" A Bonci jót nevetett, a Gábor alig tért magához majd hirtelen megfordult az elektromos székével és a Janihoz sietett... "Te Jani ez már a máspdik szakasz, akarom mondani a második félidő... mondta sörittasan boldogan sokat sejtetően (second phase).
Kj "Én tudom Gabikám."
Vg "De Jani..." és közben megfordultak és lassan csatlakoztak a többiekhez egy körben. "De jani ez már a második szakasz, akarom mondani félidő..."
Kj nevetve "Én pontosan tudom hogy ez a második szakasz Gabikám. És nevetett. Jó reggel egyébként örülök hogy végre te is rájöttél."
Vg  magában forrongott boldogan "Akkor csak én nem jöttem rá hogy ez már a második félidő?" "Jelentkezzen aki nem tudta hogy ez már a második félidő...." És körülnézett mindenki nevetett. "Akkor csak én maradtam le?"
Kj "Hát úgy néz ki..."
Vg "Mennyit késtem?"
Kj "Úgy két hetet."
Vg "Két hetet? Az nem is olyan sok, úgy éreztem mintha egy évet maradtam volna le."
---
VK "De honnan fogom tudni hogy ő-e az vagy más?"
Fp "Hát tegyél valami jelet az ujjai közé és majd leellenőrzöd hogy ő-e az."
---
Fp "Gabi ekkor és ekkor megyünk érted. Úgy három körül kezd el az alapgyakorlatokat négyre ott leszünk."
Vg "Ki jön veled?"
Fp "A Gyuri meg én."
---
Amikor beültünk a mercibe még nem volt semmi gond. Útközben amikor kifordultunk valahol ott a mohácsi út felől egyszer csak golyószóróval lőni kezdtek a mercire, a Gyuri lehúzta a fejét egy golyó pont a szélvédőnél lyukasztott. A gyerek fogta a kormányt és mondta mit csináljon. "kuplung hármas teljes gáz, ütközni fogunk elöl...." És mentek tovább. Végül is egy órás késéssel de megérkeztek a Gábor lakásához.
A gyerek vigyorogva settenkedett be és hajolt a mélyen alvó Gábor felé. Gyengéden megérintette a kezét.
Fp "Gábor.... Ébresztő?"
Vg összerezzent és megijendt. "jajj bazdmeg most majdnem beszartam..." "Figyelj bocsi de bealudtam. Ne mtudtam befejezni a gyakorlatokat."
Fp "Semmi gond. Mi meg késtünk mert volt egy kis gondunk. Be voltál szarva mi hogy ki jön érted és hogy nem e tényleg kinyírni jövünk mi?" hahaha és halkan kuncogott... "Hoztunk hordágyat meg a helyettesed."
Azzal a Gyurival behoztak egy hullát a Gabi pontos mására maszkírozva.
Kicsrélték és a Gabit fektették a hordágyra.
Kifelé menet a Gabi meglátta a mercit rajta a sérüléseket és a golyónyomokat. 
Vg "Golyónyomok? Ki lőtt rátok lőfegyverrel?" Csodálkozott.
Fp "Nem tudom. FElettébb érdekes és a legfurcsább honnan tudták hogy hová megyünk. Ezt ki fogom deríteni mindenképpen."
Gy "Nem kell nyomozni. Én voltam."
Vg és a gyerek egyszerre: "Mi?"
Vg "De miért?"
Gy "Hát nem hittem el hogy nem lehet lelőni a Petit lőfegyverrel, tudni akartam hogy igaz-e és azt mondtad hogy győződjünk meg mindenről hogy igaze."
Fp "De azt is mondtam hogy ha valaki rámlő annak komoly következményei vannak: visszalövök."
---
Vg "Hát a Jani tudja fejből az összes bankszámlaszámukat, a rejtetteket és képes fejben megjegyezni az összes átutalásláncot ahogy eltüntetik a pénzeket. Rengetegszer hívják és olyankor percekig csak számsorozatokat diktál a telefonba. Tud minden pénzmozgásról ami hozzájuk tartozik."
---
Közben egy másik projekt is befejeződött. 91 évesen is működik a kiképzési programom abban aki megkapta. Az kommandós "igazi katonát" egy 91 éves öreg néni úgy csapta agyon hogy nyekkenni se volt lehetősége... De sebaj ennek nem kell sok reklám végül is ez nem érdekes... "Igazi katona" nos azokból a csajokból lett elegem és azért vertem szét sok bulit, mert már nem akartam hogy ilyen szinten aluli selejttel találkozzak, már a baszás sem rejtette el a szemem elől hogy mennyire szemét selejt hulladék horda csinálja ezeket a bulikat. Egyre inkább csak az idegeim rovására mentek még ezek a csajos bulik is úgyhogy lemondtam erről is. Úgy döntöttem legközelebb majd akkor csajozok ha lesz olyan nő aki képes érteni és vállalni amit én vállaltam. Azaz a mieink közül találok valakit. Amíg ilyen nincs addig a pallos ott lóg mindannyiótok feje felett, mert én nem beszélek a levegőbe és amit mondok az úgy is van. Le fogom tarolni ezt a mocsokt ha nem lesz élhető világ körülöttem. Mindegy hogy ti milyen széles összefogással támadtok rám... Nem számít. Rendelkzésemre áll a technika és a tudás. És meg is teszem amit mondok."
---
Nos mit lehet kezdeni azokkal akik olyanok mint például a Jani... Vagy a többi. Kimagasló intelligenciával rendlekezik mégis nem képes felfogni hogy elfogy a levegő ha nem hagyjuk abba a robbanómotorok használatát, elfogy az ivóvíz ha nem hagyjuk el az atomerőműveket és nem fogja fel hogy a fogyasztói agylúgozás az alapja a sátánista világszemlélet és hatalom továbblétezésének.
Nem hitte el az okkult erők hatalmát az elme felett. Elfogadta amikor elmagyaráztam, de nem hitte el az értelme legmélyén. És még most sem érti az egészet. És ilyenből rengeteg van. Azt hiszik hogy végre megváltozott minden, miközben ugyanazt csinálják mint annakelőtte. Ugyanúgy megy tovább a kínzás, a szadizmus, csak még rejtettebb szinten, a legjobbak még mindig nem képesek megélni mert jól szervezetten ugyanaz a zimbihorda zárja ki őket az élet lehetőségeiből.
Annyi változott hogy az enyémeket már ne mtudják elvinni. Csak a saját zombiaikat tudják felhasználni megkínozni és megölni. Ez enyémeknek már van védelem. Most a gazdasági fegyverek ellen kell még kiterjedtebb védelmi hálót nyújtani. Ezért vállaltam hogy ebben is én leszek a tesztalany. amíg én nem tudok megélni addig még mindig nincs kiépülve teljesen a rendszerünk. Amíg a legfontosabb életfeltételek nincsenek megvédve addig nem mi vagyunk a legjobbak a területen és nem vagyunk képesek az élet alapfeltételeit sem megvédeni. Tehát még messze a vége a daráló megy tovább.