Wednesday 17 August 2016

művilág, műnépek

mű, karakter, hazug, szarvasbőr, bőrharisnya, kedves de mű, do it bitch, könnyű, megszoktuk, ugyanaz a műsor, miért is, de már le se hangol, vagy mégis, sima, tényleg jó a szarvasbőr, megszoktam, már fel se állna ha nem szarvasbőr lenne, de a békahólyag is jó, az is selymes és sima, minden alkalommal más, más gyerek megálltak a növésben...
...
A suli rothadásával erősödni fog a hulladéktömeg. Egy darabig sajnos ez kilengés csillapodással jár, majd újra azok kerülnek a rejtett irányítói székekbe akik eleddig is a háttérből egyengették a többiek útját, csak most az egész gyorsabban fog lejátszódni, és keményebb lesz a csata, megjelennek - bocs már megjelentek - azok a fékevesztett figurák is akiket velem akartak lemészároltatni, nos sokat le is vágtam, de nem mindet... :-D Megadtam mindenkinek az esélyt arra hogy változtasson. Nos ezek közül is egy párat visszakaptok mivel megcsináltátok velük ugyanazt amit korábban - persze hogy nem lesz más eredmény.
Most egy dologban különbözik a helyzet: nem tudjátok rám kenni a szarotokat, se a többiekre. Most egyre nyilvánvalóbbá válik hogy kitől is ered a szar és honnan is kerülnek a rendszerbe az ilyen mocskos magukból kifordult elmeháborodottak. Ti gyártjátok őket. Tőletek. Senkire se tudjátok rákenni a saját mocskotokat és ezt most nem csak mások hanem a gyerekek is látják, érzik a bőrükön, már aki életben tud maradni. Már több mint 10 éve nem vagyk aktív és elegendő bizonyíték van arra hogy minden amit állítotok rólam szemenszedett hazugság, a tényeket úgy elferdítitek ahogy éppen nektek tetszik... csakhogy ezt ma már nem tudjátok átnyomni, mert egyre többen átlátnak a faszságaitokon és a vérfürdő csak nem áll le annak ellenére hogy én már rég nem veszek részt a "játékban".
Szóval most egy kicsit mélyebbre megy a fájdalom, és a szike mélyebbe fog vágni. A nagy öregek is bekerülnek a nagyító alá és azonosításra is sor kerül... már nem egyet mutattak be közülük és ez azt jelenti hogy rájöttek... tudják hogy ők kavarják a szart és ők gyilkolják a "barátaikat".
A folyamatos szintcsökkentés a suliban egyébként tipikusan azért következik be, mert mint az kiderült amikor a mosszad kötelékéből kikerülteket egy táborba tereltem, mind ugyanazt a programot hajtja végre. Begyűjtik az infókat mindent megtanulnak, megjegyeznek és amikor valaki nem ért valamit akkor a többieknek hazudnak, kifelé mindenkit átvernek. Egymást szivatják. Ott akkor nem tudták hogy mind a mosszad kötelékében nőttek fel, miután megtudták javult a tábor minősége, viszont mégis akadt aki tovább folytatta, mert nem hitte el - s hátha hazudnak... hahaha
Nos így működik a régi rendszer. Ez a jelenség általános, mindegyik ilyen titkos szerveződés ugyanezt csinálja. Kifelé hazudnak állandóan és mindig, míg maguk mindent és mindent megtanulnak és begyűjtenek azért hogy pénzt és hatalmat szerezhessenek általa. Önző szarházi horda. Ez garantálta hogy a szint folyamatosan csökkenjen idővel.
Viszont az általános szintcsökkenést csak azok között tudták elérni akik jártak ezekbe a kiképzőtáborokba. A legjobbakat én mindig elszeparáltam és soha nem engedtem össze őket ezekkel... mert a hatás visszahatás elve miatt becsempésztek volna valami szart a fejükbe.
Szóval azért a szint mégis megmaradt magasan egy bizonyos körben, és a legtetejére való eljutás módja és alapállása is kint van, elérhető tehát amikor valakit megszorongatnak a jelenlegi tetején, akkor kénytelen lesz változtatni az alapállásán ha túl akarja élni... és elbújni se nagyon tudnak ma már, mert annyit fejlődött a trackelés hogy simán elkaphatókká váltak.
De a pokol még csak ezután jön. Sajna megint egy lapos periódus jön, a patkányhorda karneváljával, hú de utálom, de azért hullanak is mint a legyek, egyre fiatalabbak jönnek, azt hiszik övék a világ, csak ne tűnnének el olyan gyakran a haverok, örökre,,,
A hazugság világa virágzik.
Amíg feladatot tudok csinálni belőle... nos egyre kevésbé van kedvem hozzá. Csak a felelősség visz szerintem tovább. utánam az özönvíz... na nem attól brutálisabb vagyok összeütköztetem a napot a földdel... akkor ennek az egész tejútrendszernek annyi lesz... ez illik hozzám a méreteimhez és a kvalitásaimhoz...
---
Mama was king of the mambo, papa was king of the congo...
Every monky want's to be in my place instead of me...
king of the bongo king  of the bongo bang...
baby here I come,
...
Elgondolkodtam tegnap éjjel...
szeretkezések emlékén, bántás és támadás, alattomosság és laposság, érthetetlenség... nem értem még mindig hogy mit gondol az aki egykor szeretkezett és szeretett érezhetően és mégis megtámad.
Értem én, mert meg lehet szakítani valakit meg fel lehet építeni küönböző karaktereket amikben nem emlékszel, csak én mindig azt hiszem mintha lett volna ott több, mélyebb, s talán volt is van is - ezért nem támadott annyira fájó módon talán... ki tudja. S van olyan aki már rég és kezdettől el van veszve, meg van szakítva. Igen.
Megcsináltuk ezt a jellemet a Grandmaster című filmben. A nő aki a szeretetét ami valós felhasználja eszközként a támadáshoz. És belehal végül, de mégis megteszi. És tudja, hogy ez mennyire rossz. És mégis megteszi. Mert az apja is megtette vele. Eltörte. Nem látja vagy nem akarja talán látni hogy miért teszi meg.. vagy egy sokkal nagyobb cél lebeg a szeme előtt... Meg akarja mutatni neki, a legjobbnak hogy milyen is ez. A valódi szeretetet felhasználni arra hogy támadj. Halálos. Hogy a nagymester tudja. Hogy neki megmutassa, hiszen neki magának már régen vége van. Az apja megölte belül, legbelül. Ő tudta. Halálával megmutatta neki hogy ő is tudja, de maradjon érintetlen mégis valahogy... De mégis megteszi. Túl közel kerülnek, de talán még nem annyira közel hogy ne legyen remény. Hogy legyen egy mester aki nem törik el belül. Hiszen ott a felesége aki szereti. Még marad benne remény.
Wong Kar Way karvaly - a szarházik egyik karaktere, aki learatta a babérokat... jó persze sokat dolgozott is vele, de az alapötlet és a kivitelezés módszere, az erő a filmben az enyém. Nem beszélve arról hogy szerepelek is benne bár az arcomra gondosan ügyeltem hogy ne látszódjon. A kínai maffia adott pénzt a filmre és a kapcsolódó fejlesztésekre, mert ők is szerettek volna emléket állítani a régi és utolsó grandmaster számára ezért kértek fel engem mint utolsó tanítványát. És ezért lett akkora szavam a film végső kivitelezésében. Persze karvaly másképp akarta befejezni... hosszú mesterkedés zajlott a körül hogy végül is eltörje e a sütit vagy sem... hogy megtegye-e vagy sem és ő maga is belépjen a mocsok birodalmába a psuztulás és önpusztítás lejtőjére. A dolognak szimbolikus jelentősége volt. Nem akarták elismerni hogy nincs szükség arra hogy valaki eltörjön egy másik embert ahhoz hogy tudja hol és mikor törik el. Azt vallották sokan és abba akartak engem belekényszeríteni, hogy mutassam meg hogy el tudom-e tényleg törni. ogy képes vagyok-e rá. A trükk ebben az hogy ha megteszed akkor benned is eltörik. Önmgagadat is eltöröd. Mint ahogyan az öregedő nyugalomba vonuló mester is eltörte önmagát és megkeseredett. Ezért sikerült eltolni a kérdést egy szimbolikus tárgy felé anélkül hogy ott a film készítése közben bárkinek baja esnék ilyen szempontból. Mert azt mondanom sem kell hogy igen sokszor valós verekedéseket is látni valós ütésekkel és nehéz volt lebeszélni őket arról hogy ne akarjanak élethű gyilkosságokat bemutatni a vásznon. Ezt régen mindig úgy csináltam hogy aki felvetette azt tettem a célszeméllyé. Ha túlélte utána nem javasolta többé. Szóval azt tudtam hogy az ilyen szimbolikus tárgyaknak idővel és a tudatszint növekeésével csökken a jelentősége így ott beleegyeztem hogy oké legyen a süti eltörve de az is amolyan különleges módon. Így végül élét tudtam venni a baromságaiknak. A film kikerült a szemetük nélkül, azaz csökkentett erővel jelenik meg a szemét. A szimbólumok ereje csökken azon elmék felett ekik eléggé tudatossá válnak a tetteik célja tekintetében, akik az univerzális szintig, a világegyetembe beillesztve végiggondolják hogy amit csinálnak az mit okoz milyen hatásokat, hullámokat kelt.
A film azért is játszódik egy bordélyban, mert az öreg mester aki visszavonulni készül, a szemétdomb tetején álló főnök volt, a bérgyilkosok és hedonista élvezethajhászok feje. Törött. rongált és rongáló. Saját gyerekei végeznek vele, a fia. A még kína hagyományait nyomokban őrző, de a nyugati rongáltság és kapzsiság technológiáival és mocskával keveredő helyi szemétdomb és a vidéki még tiszta mester összecsapása, erejüknek az összemérése.
Az erőnek annak az erőnek állíttottam emléket és meg akartam mutatni hol törik el végleg egy emberi lélek.
Ott. Akkor. Amikor a valódi szeretetet gyakorló a létrejött kapcsolódást felhasználja támadásra.
Ott véget is ér a tánc. Nincs több mozdulat. Nincs több igaz mozdulat. Sértettség van, elkeseredettség, üresség, csalódottság, értetlenség, érthetetlenség.
Miért éri meg ezt felrúgni? Hogyan lehetséges ez? Annyira jó közösségben él az a valaki hogy megengedheti magának ezt a borzalmas luxust hogy egy élő lénnyel ilyet megtegyen? De akkor is aki ismeri ezt és valaha megtapasztalta az nem tesz ilyet? De hogyan ismerheti azt a viszonzott szeretetet valaki aki ilyesmire képes? Lehetséges ez? Egy meggyötört elme meg tudja tenni, egy széthasadt tudat igen. Ezt ismerem. Aki több karaktert is játszik és amikor átlép teljesen elfelejti hogy kiket játszik máskor, kiknek a bőrében szerepel máshol. Úgy bánthat. De még úgy is megmarad a szeretetnek egy mélyebb szintje abban aki megélte a teljes kapcsolódást. Ők azok akiknél a nemiség a helyére kerül: a valódi szeretet egy sokal mélyebb szintjét ismerik tisztelik és tudják mekkora érték. Ismerik az értékét. A közös célban, a tudatosságban rejlik. A náluk nagyobb. A nálunk nagyobb. Erő. Amikor egy irányba megyünk. Persze nehéz ezt a napi tennivalók szintjére lebontani, főleg amikor percenként kell döntéseket hozni, és alacsonyabb szintekre ereszkedünk egy egy karakterben, hiszen játszani kell a butát, a nemtörődömöt, mert abból van a pénz és a hatalom.
Én itt adtam fel.
Igen feladtam. Sokáig csináltam én is ezt. Bemocskoltam a tudatomat és belevetettem magamat a sűrűjébe. Ezer és ezer módon próbáltak megtörni, hogy legyek én is mocskos és osszam a véleményüket és legyek olyan mint ők. De a tények mindig is jobban érdekeltek mint a hazudozásuk. És mind hazudott. Saját magának is és nekem is, másoknak is. Mert kellett a pénz és a hatalom. Ez volt a céljuk mindnek. Kényelem, jobblét, pénz a sokmindenre átváltható csereérték.
Mégis volt egy pár akik legalább odáig eljutottak hogy megértették mit szeretnék és mit miért csinálok és miért nem lehet másképpen odaérni mint ahogy. Hogy miért kell a rendszert magát a saját súlyánál fogva továbbrántani a saját végzete felé... hiszen akkora a tömege hogy egyedül - de még azokkal együtt sem akik megértették mi a gond - nem tudnám megállítani se kitéríteni, csak átgázolna rajtam.
Ezért kellett nekem is a mocsok felé lendíteni az egészet, sőt még tovább még mélyebbre taszítani a mocsokba. Hogy a saját fájdalma amikor felkenődik a falra megállíthassa  vagy pusztuljon akkor el végleg.
S mégis még azok is akik megértették még azok is nekem jöttek. Miért? Fel nem foghatom. Kielemezhetem, megfogalmazhatom ennek az okait de soha nem fogom tudni tényleg megérteni.
Azt akarta mind hogy fejlesszem őket. Pontosabban hazudtak, mert ők akartak lenni a világ urai. Mind azt akarta hogy ő legyen a king of bongo, ő uralja az egészet. Nem akarták megérteni hogy az uralkodás felelősséggel jár. Aki nem vállalja a felelősséget az nem lehet az egész ura, csak az aki az egészért felelősséget vállal. Ők uralkodni akartak az egész felett, de minden felelősség nélkül.
Amikor felkerülnek akkor szembe kell nézniük a többivel... ugyanis mindig vannak más csoportok akik szintén a világ urai akarnak lenni... felelősség nélkül. És ezért van a tetején akkora pörgés. És aki élni akar, az kénytelen maradéktalanul elsajátítani azokat az elveket és alapállást amiket én tanítottam. A suliban is - csak azt ők maguk amíg lentebb voltak tönkretették, elferdítették, elhazudták... Most hogy felkerültek szopnak, mert egyedül kevesek ahhoz hogy az egész rendszer súlyát el tudják viselni, meghalnak, kellene a támogatás nekik a jó tanulók, tanítványok követők, de mivel minket - akik maradék nélkül továbbadtuk és beszéltünk nyíltan és tanítottunk közvetlenül - kiszorítottak és lehetetlenné tettek, azért nincs ilyen. Akik vannak azok hazudnak nekik, úgy csinálnak mintha segítenének nekik de nem segítenek... pont mint ahogy a mostani top réteg tett velem amíg én voltam fent és ők alattam.
A természet igazságos, még ha sokszor nem is látszik annak. Visszakapjátok amit ti csináltatok, csak ti nem sajátítottátok el az alapállást helyesen. Ezért pusztultok olyan iramban.
És jelenleg nincs más választásotok: le kell ölnötök a középréteg legjobbjait ha élni akartok, mert ha nem teszitek akkor ők fognak leölni benneteket. Számban ti vagytok kevesebben, de nálatok a több és jobb minőségű tudás, felszerelés, de a középen ők most a kiszélesített anyagi udvartartás miatt többen vannak és úgy viselkednek mint a csirkék... egy elhullott több marad nekünk... hahaha
Every monky want's to be in my place insted of me...
hahaha
Na most már vágyódtok vissza a lentebbi szintre ugye? Most hogy ott vagytok a toppon, onnan már nem is olyan rózsás ez a dolog... ugye? hahahaha... Most kamatostól kaptok vissza mindent amit ti csináltatok velem, sőt... A szintemelkedés a teljes rendszer tekintetében tovább fogja élezni a versenyt.
Ti akartok versenyezni. Ti mondtátok hogy a verseny marad, mert az jó. Nos egyre kisebb a különbség a legelöl futók és a közvetlenül utánuk szaladó sakálhorda között... hahaha így már nem akkora fun a verseny ugye? De lesz ez még ettől sokkal de sokkal rosszabb is.
Csak azt nem értem, azokat akiktől tényleg kaptam valódi szeretetet. És azokat végképp nem értem akik több karakterükben maguktól (?) ellenálltak és nem támadtak engem, segítettek és tényleg szerettek...
Jó persze fejlődött a hazudozás és a bizonyíték hamisítás technológiája is, lehet hogy őket is meg tudták téveszteni... ez lehetséges és elfogadható magyarázat lenne - ha nem tudnám hogy ez a fajta szeretet mélyebben kell hogy legyen mint a tudat szintje. A tudat szintjét át tudják verni a hamis bizonyítékokkal de lejjebb ez nem működik. Az egyetlen magyarázat erre amit el tudok fogadni az az hogy ezek kívülről lettek irányítva és a kezdetektől erre lettek felkészítve méghozzá önkéntesen vállalva ezt a feladatot. Ez meg így iszonyúan mocskos. De lehetséges. Hiszen az Öreg pontosan tudta mire készülök és mire jutottam az elemzésemben. Előkészíthetett ilyen embereket akiknek az önkéntességét megnyerte valami hazugsággal a korai időszakban és azóta ezek nem tudtak visszajutni abba a tudatállapotba hogy emlékezzenek mi volt az önkéntességük alapja. De akkor sem értem. Hiszen fel tudjuk törni az Öreg borzalmasan erős hipnózisát is.
A kínzási módszer amit én találtam ki és fejlesztettem alkalmas erre. Az ego-t támadja nem a testet. A tudatot szedi apró darabokra és az érzékelést. Az én meghal bármelyik karakterben is tartózkodik az alany. feloldódik. Hasonlóan az lsd és a meszkalin hatásmechanizmusához, az én apró darabokra szakad megszűnik, ennek kellemetlen kikapcsolhatatlnasága nélkül. A fény és hanghatásokat ugyanis azonnal meg lehet szüntetni ha kell. Viszont ugyanolyan erővel bontják szét a tudatot, egy bizonyos idő után. A testérzet is megszűnik és a psziché újra felépülhet egy biztosnágos környezetben. (ha mi csináljuk... persze amivel vissza lehet élni azzal a szarházik vissza fongak élni és vissza is lehet vele élni... brutális driveot lehet felépíteni valakiben a módszerrel... ezért is ajánlom mindenki figyelmébe hogy a szarházik meg fogják szivatni, minket meg már kiszorítottak... szóval igen kockázatos ma belemenni... hahahaha ezt is elkúrtátok, mert aki meg nem megy bele az folytatja az öreg rendszerének a parancsait... és ezekre építettem a végső leszámolás programját... szóval ha meg leölik őket akkor a B karakter aktiválódik... szóval nincs más megoldás mint bennünket támogatni... viszont nélkülem nem fogjátok tudni megoldani... hiába akartok inkább másokkal inkább legalább olyanokkal akik valamilyen mértékben legalább befolyásolhatóak hogy ne nyúljanak az alap struktúrákhoz...csak őt ne...hahaha) Vagy nem, ha nem mi csináljuk.
...
Apropó ez a csávó aki röhög és gúlyolja a másikat hogy elvitték az ufók... el kéne hogy vigyék az ufók... szerintem ez így lett anno megszüntetve jól emlékszem? nosza rajta... gyertek ufók vigyétek ezt a gúlyolódó kis pöcsöt el egy körre... :-D Elég gyorsan felejtenek ezek...
...
Szóval itt ez a sulis massza, igan magas a hozzáfárásük a táradalomtól leválasztott valós tudásanyagokhoz, de állandóan más más karakterekben léteznek, a valós szeretetet csak hallomásból ismerik hiszen állandóan cserélődés van és a karakterek amikbe szerelmesek lesznek akikkel megosztják a testüket, a gondolataikat, azok soha nem ugyanazon hús vér embert tartalmazzák... ergo valós kapcsolódás kizárva... Gyanítom hogy a maszkjaikat sem veszik már le hogy ismerjék egymás valódi testét és arcát... más kérdés hogy a nemi élményt sokszor összekeverik a szeretettel...
Nos igen a legjobbakkal és még egy párral én mindig levetettem a maszkot. Megmutattuk a valódi arcunkat egymásnak. Aki erre nem volt hajlandó az kiesett a megbízhatóak köréből. Persze volt olyan is aki még így is azt gondolta hogy oké bevállalja és feláldozza magát, meghal miután továbbadta az infót a többieknek, s ezáltal az áldozata a többiek számára előnyt jelent majd. Csak éppeg azt nem tudta továbbadni ezek közül egyik se, amit csak egy mester adhat át a tanítványnak, egy ember a másiknak, egy beavatott egy avatatlannak, egy látó egy olyannak aki még nem tudja mit kell nézzen. A valódi szeretetet és az egész emberi létezés lehetőségeinek megértését.
Volt egyébként olyan is aki ilyen céllal épült be, igen jó volt és eljutott hozzám. majd miután megértette mit miért csinálok megértette a részterületeken kitűzött célokat és hogy hová akar ez az egész menni magától és mit szeretnék én változtatni - nos ezután rádöbbent hogy az egész közösség akiket ő képvisel és akár meghalni is kész értük téved. Rádöbbent hogy igazam van és ők látják helytelenül. S amikor visszament hogy megpróbálja elmagyarázni nekik, akkor szembesült azzal amivel én hosszú évek óta kínlódtam: a megértés totális hiánya, az ellentámadás, árulónak nyilvánítás, a "de téged is meghipnotizált" című ostobaságok és az ésszerű érvek és a valósággal való szembenézés totális hiánya, a tapsztalatok hiányából fakadó arra épülő tagadás... S csalódottan megkeseredve sokszor kitaszítva árulónak bélyegezve tengtek lengtek gazdátlanul, közösségtelenül ide oda, sok ezek közül tombolni kezdett, majd felrúgott mindent kétségbeesésében és visszasimult a masszába. Persze ezután engem okoltak közülük sokan hogy elvettem a boldogságukat, hiszen pontosan látták a pusztulás lejtőjét amerre a közösségük halad. Úgy már annyira nem esik jól a pite ha tudod hogy mérgezett és a barátaid tényleg elkezdenek hullani tőle... bármilyen jó is az íze.
De fáj. Fáj azoknak az értetlensége, gonoszsága akiktől erőt kaptam hogy végig tudjam csinálni... akik ténylegesen segítettek a tetteikkel, a testükkel, a szellemükkel... főképp a szeretetükkel. Ezt meg lehet logikailag érteni de soha sem lehet a legmélyebb megértéssel megérteni. Akkor eltörsz. Ott van vége az emberi létezésnek és ott kezdődik a humanoid, a mesterséges intelligencia robot, hiszen onnan nincs semmi különbség egy logikai egység feladatmegoldó önfejlesztése és a valós szeretet nélküli humanoid cselekvés között. De mi is ez a mély szintű kapcsolódás amit én szeretetnek valódi szeretetnek hívok?
Nos sokan sokfélét értenek a szeretet szó alatt. Ez olyan szó mint az isten szó: loaded túl sok különböző értelem kapcsolódik hozzá, mindenkinek mást jelent időben, korban, tettben.
Talán egy dologban egyféleképpen érzékeljük: érzésben. Van egy olyan érzés amik annyira kellemes hogy mindenki szereti. És ezt olyan tettek során érjük el amik a törődést jelentik, amik a legalapvetőbb szükségleteink kielégítéséhez kapcsolódnak, és azokhoz a tettekhez amiket megszoktunk amik otthonosak a számunkra.
Ez egy kellems érzés. Jót enni kellemes. De enni kapni amikor az éhenhalás küszöbén állsz leírhatatlan. Szeretkezni jó érzés. De egy lénnyel olyan kapcsolatba kerülni amikor teljesen lelkileg, testileg és gondolkodásaitokban életcéljaitok összeolvadsz... leírhatatlan.
Egy közös nálunk sokkal nagyobb célért dolgozni együtt megértésben még ezeknél is nagyobb dolog.
Mindezeknél pedig már csak az nagyobb ha ez mind együtt jelentkezik. Ez a nirvana, a paradicsom, ahol negyven szűz is érintetlne maradna hiszen nincs szükség rájuk: elég az az egy is.
A legszomorúbb az hogy néha azt gondoltam megértettek és talán meg is értettek és utána kiderül hogy mégse...
---
hahaha ezen kurva jót röhögtem, kínomban persze:
"De hát az egész stratégiánk arra épült hogy őt el tudjuk szigetelni és akkor véget ér a háború! Akkor most ki folytatja? Miért megy megint a kegyetlenkedés?"...
hahaha
Azért kis okoska mert TI VAGYTOK AZOK AKIK A MOCSKOT ÚJRA ÉS ÚJRA KITERMELITEK!
Ezért nekem nem kell irányítanom senkit és semmit sem, még ha annyira igyekeztek is kamu eseményekkel bizonyítani a birkának hogy mégis én irányítom a folyamatot... ti magatok a szaros konzumidióta létetekkel a céljaitokkal és a jelenlegi berendezkedésetekkel létrehozzátok a szemetet és a háború folytatódik egészen addig amíg meg nem csináljátok azt amit mondok. És nem azért folytatódik mert én azt mondtam hanem mert a patkányokra is sértő hogy benneteket hozzájuk hasonlítsalak...
Tiétek a pálya. Most lehet hazudozni még egy pár hónapot és azután jön a feketeleves. Bár már most is van egy széles réteg akit nem tudtok átverni, mert képesek az önálló gondolkodásra...
hahaha
Felneveltetek három nemzedéket a hazugságaitokon most annyira ostobák, hogy ma már hiába is próbálnátok őket meggyőzni arról hogy ez úgy van pontosan ahogy én leírom és nem úgy ahogy ti hazudtátok... persze azt ma se mondjátok hogy ti vagytok a fekete a rohadt rész és nem én... mint ahogy beállítottatok engem... Most egy szarházi, törekvő és vérszomjas ifjúúúúság vágyik a jobblétre, okosak, erősek, kisportoltak, kegyetlenek, és vertikálisan soha nem fogtok tudni velük kiegyezni, mint ahogy horizotálisan annyiszor megtettétek... A masszában mindig lesz annyi feszültség amit a feltörni vágyók okoznak majd és nyugodtak lehettek, hogy jobbak mint ti bármikor lesztek. A saját kölkeitek fognak benneteket levágni mikor jó nagyra híztatok már a sok pénztől... mindig és mindenhol lesz olyan csoport akik többet akarnak, mert úgy lettek nevelve, a ti sarjaitok, a ti növendékeitek... a sulit teliszartátok az onnan kikerülők nem fognak tudni megvédeni benneteket... viszont az anyagot amit leadtam azért őrzik jó páran, úgyhogy lesz olyan is aki levág benneteket amikor ellenünk jöttök.
A szaroknak is sokat segítettem persze. Hiszen tőletek lehet sokkal jobb az is aki gonosz és kegyetlen, abban az esetben ha a céljait a természet törvényei alá rendeli és szem előtt tartja hogy nem gonoszkodhat és kegyetlenkedhet akárkivel... ők sokkal jobbak mint ti, és meg fognak benneteket ölni, mert ti mindent elhazudtok és mindent teliszartok, mert gyávák vagytok és kapzsik, de semmiben se vagytok a legjobbak... nektek elég az elég jó is... no most megnézem mennyire elég nektek az elég jó...
Röhögni fogok és sírni ahogy hullanak a szebbnél szebb kurvák és kurafiak, a hatalmas autóikból napszemüvegező kigyúrt macsók ahogy elkopnak és lecserélődnek akár hetente is... sovány vigasz... hahaha de azért jó látni. Elégtételt érzek méghozzá jogosan.
Patkányok vagytok és úgy is fogtok megdögleni. Az összes szarházit vissza fogja termelni a nyakatokba az öreg régi rendszere, lesz újra szarevés, emberevés, sátánista tábor a koppány szigeten - és majd adtok minden héten egy szűzlányt a véráldozathoz... mert kell az erő... már jönnek is vissza... hahaha Jöhettek hozzám, vagy akármelyikünkhöz én biztos hogy a kisujjamat se fogom egyikőtökért se megmozdítani. pont úgy ahogy ti segítetek nekem... És még most jön ki majd a többi finomság...
Lázas igyekezettel tüntetitek el a prominens államférfiak és államnők pornós videóit, meg a pisi kaka szexpartikat a netről, a hullákat; és a kuglikat  toborozzátok folyamatosan nehogy kiderüljön hogy mekkora a baj... mert akkor összedől minden hazugságvár amit felépítettetek...
ahahahaha Csak mosolyogni és menni tovább... mintha semmi se történt volna... mosolyogni és kitenni minden csinos kurvát a kirakatba, lehetőleg miután kinyalta őket valaki hogy boldogok legyenek...
És egy szót se a maszkolásról! hallgatás! mert ha kiderül hogy imre, béla és a többi nem is középosztálybeli melós hanem multimilliárdos egy másik néven egy másik fizimiskával... akkor lecsapnak rá a sakálok... ellopják a pénzt... ajjajjj akkor oda a haza! Mert ti a hazátokat védiTEK ugye? Csak azt felejtitek elmondani a kugliknak hogy mit is értetek azon a szón hogy haza... hahaha édes a bosszú... és még csak el se értük a fenekét a gödörnek, még csak most jön majd a java. Eljön az az idő is amikor már el se fogjátok tudni takarni a mocskot a patakokban folyó vér felhergeli majd a többit, a kölkeiteket, mert őket toljátok előre... mi? ELŐRE! elvtársak... előre. mi meg majd itt hátul sörözgetünk vodkázgatunk, viszkizgetünk...
"Szabad a vásár!... röhög üvöltve az egyik szarházi... Azt csinálunk amit csak akarunk ezek nem szólnak már bele..." S röhög fékevesztetten... Úgy bizony. Elszigeteltetek, nincs lehetőségem és a többieknek se nagyon semmit se csinálni... (még akkor is ha részben önkéntesen vállaltam ezt az elszigeteltséget... hahaha merthogy az én döntésem nélkül ezt se tudtátok volna kersztülvinni...) "Csak nehogy nekimenjünk valamelyik emberének, mert akkor azonnal letörölnek a tábláról." No ja. Azért mi nem felejtettük el hogy kell ölni. A pótlást majd ti megoldjátok úgyis... a régi rendszer megoldja. Ott nincs olyan hogy valamelyik figura csak úgy meghal... eltűnik... hahaha Győztetek! megnyertétek a háborút! Melyiket is? Ja hogy ő tartotta vissza a szemetet eddig? Akkor uszítsuk rá megint a többieket és akkor kénytelen lesz visszajönni! Aha komám ma már mi megtaláljuk az uszítókat is. És mentek ti is a békés vadászmezőkre... Nem maradtok rejte. A többit lehet hogy be tudjátok csapni de minket nem. És van még egy két olyan dolog is a tarsolyomban ami miatt nem nagyon érdemes ilyet tenni... hahaha
Gyertek csak egyébként, miért ne? Úgyis unom ezt a szarkupacot.
És hogy mirért is vállaltam ezt a részben önkéntes elszigetelődést?
Az elején amikor elkezdtem, eleinte azt kellett megtanítani a többieknek hogy egyáltalán tudatában legyenek annak hogy több karakter között vándoroltatják őket kívülről. És hogy emlékezzenek arra hogy milyen karaktereik vannak. A legtetején ugyanis ez úgy ment hogy akik védekezni akartak a gondolatolvasók ellen azoknak el kellett felejteniük a titkolni vágyott dolgokat. Viszont a rendszer alsóbb szintein lévők erre rájöttek és vissza is éltek vele ahogy tudtak. triggereket építettek fel, és kijátszották az öreg rendszerét. Persze nem sokáig mert az Öreg azért nem volt egy buta ember... de meg tudták csinálni.
Szóval az elején úgy kellett tanítanom és felébresztenem a kiválasztott (az öregék válogatták körém az embereiket sokat fel is készítettek hogy húzza kersztbe a tervem) beépítetteket, robotokat, mkultra kuglikat ha úgy tetszik, hogy közben nekem is meg kellett küzdenem az állandó emlékezetvesztéssel. Sokszor magam sem emlékeztem arra hogy mi is a soros teendő... Azután akik felébredtek és elkezték érteni azokkal mentünk tovább más területekre és ott is megcsináltuk ezt az ébresztési folyamatot, kiképzést és fejlesztést.
Közben volt egy kényszerű hiba amit vétettem. Ahhoz hogy gondolkodásra és ellenállásra rá tudjam venni őket kellett hogy legyen egy ellenség tudatuk. Ezért magyaráztam nekik hogy az ellenség viszi el a gyerekeket és a többieket. De közben mi is eljártunk titokban és sokszor helyetesítettek minket maszkos kuglik amíg távol voltunk hogy ne tűnjön fel a hiány. Azután lett egy csomó aki rájött hogy mi azaz én viszem el sokszor a többieket. Ekkor a szarházik rámfogták hogy én vagyok a gonosz és én csinálom az összes szart. És mivel nem is titkoltam sőt én tanítottam hogyan tudják észrevenni ha valamelyik szerettük "eltűnik" azaz helyettesítő veszi át a helyét - ezért sok bizonyíték volt arra hogy tényleg mi járunk el azaz más maszkokban lévő helyettesítők átveszik a helyünket sokszor.
Erre amikor a családtagok rájöttek és akik elmondták hogy mit is csinálnak, azok kérték hogy akkor tanítsam meg őket arra, hogy hogyan ne vegyék észre a családtag hiányát, és hogyan fogadják el a helyettesítő jelenlétét, mert amikor megérteték mit csinálunk és hogy ez jó amit csinálunk akkor segíteni akartak, de a kezdeti nehézségek miatt ők se memlékeztek mindig mindenre, azaz próbáltak az erős sátánista befolyás és hipnózis alól szabadulva észrevenni a változásokat.
Mindeközben persze a szarházik folyamatosan tevékenykedtek és ők is elvitték egyiket másikat kondícionálásra (kurválkodni, megkínozni, esetenként megölni feláldozni), s közbe nmindent rám kentek.
Miután megtanítottam nekik hogyan tudják figyelmen kívül hagyni és nem észrevenni a dolgozó családtagot (hogy ne buktassák le) azután ezt is felhasználták a szarházik arra hogy a folyamatos veszteségeiket elrejthessék és az általuk megvezetett közösség semmit se vegyen észre abból ami történik.
Tovább folytatták a tevékenységeiket. No persze ahogy egyre többen lettünk úgy azért vissza kellett fogniuk magukat mert mi levadásztuk a sátánista táborokat szervező és a szertartásokat elvégző prominens hálózati tagjaikat, elloptuk a pénzüket és fejlesztettünk... Ez jelentősen visszafogta a tevékenységük lehetőségeit. Viszont a sátánista agykontroll nem csak a vér erejére épült... Ott maradt a félelem, a hazugság, a megtévesztés, a pénz, a hatalomvágy, a nemi élvezetektől való függőség... sok alapon áll az épületük.
Szóval maradtak csak a legerősebb alapjukat amit szinte mindenki elítélt akinek a gyerekeit feláldozták vagy akiket már megkínzott egyszer a rendszer - szóval ezek ellen az alapok ellen sokan akartak tenni, ezen sokan akartak változtatni. A pénz és a csalás lopás rendszerén viszont nem akartak, akarnak ma sem változtatni. Ezek jelzem ugyanazok a sátánisták akik a véráldozatokat szervezték...
Szóval évtizedekig fenn tudták tartani az általános képet rólam hogy én vagyok a főgonosz... Ez most dől meg, amiatt hogy a szemét amit ők csinálnak nem rejthető el, eléggé szélessé vált az a réteg akik ismerik a teljes test maszkolással készített karakterépítést és átlátnak a tömegek tudatának manipulációs technikáin. akik hajlandóak voltak fejleszteni a trackelési technikákat és egyéb technikákat amivel nyomon lehet követni a maszkok alatt rejtőzködőket - éppen merre járnak és mit is csinálnak amikor nem a választékos beszédű díszpolgárt játtszák... és utasítást adnak arra hogy kit kell eltaposni a zeneiskolában és kit kell favorizálni... vagy a politikai-gazdasági életben...
Megtehettem volna hogy egy másik életet teremtek magamnak és onnan végignézem hogyan rohad szét ez az egész mocsokhorda... De volt még egy pár ember akik hajlandóak voltak tenni valamit, és meggyőztek hogy jöjjek vissza értük. Persze tudtam hogy mi a tervük hogy ide akarnak elszigetelni és lassan megfojtani, megölni... De azt is tudtam hogy egy idő után pont e miatt kiderül a valós helyzet. tudtam hogy nem lesznek képesek levadászni a legerősebb szarháziaikat és azt is tudtam hogy amikor erre rájönnek akkor már közülünk senki sem fog nekik bedőlni és menni segíteni. Szóval félig kényszerűségből jöttem ide vissza, de mgbékéltem ezzel a helyzettel. Végül is itt valamivel mégis jobb. hahaha lekopott rólam a sok hazug kurva, akiket csak a fejlesztéseim és a pénzem amihez hozzáfértem érdekelt miközben végig azt hazudták miközben a farkamat szopták, hogy "Tudod miért esik ennyire jól? Mert szeretlek!" S közben mocsok ribanc módjára szaladt az urához az információkkal maiket én szabadon elmondtam nekik, ha ő is őszinték voltak és daloltak nekem... Hol vannak most ezek a nagy szeretők? hahaha végül is jobb is inkább egyedül mint ilyen hiperfejlett hazudozógépekkel bajlódni...
---
leírom megint szerintem egyszer már leírtam de most megint ide kívánkozik...
"Kérdezzük meg!" "Jó"
"Az Öreg emberei azt mondják hogy te szervezted a koppány szigeti sátánista tábort. Igaz ez?"
A gyerek egy pillanatig hallgatott majd kimérten lassan megszólalt:
"Az én ötletem volt. De nem én szerveztem." A többiek felzúgtak a srác egy lépéssel közelebb lépett támadásra készült a düh szinte eszét vette. "Miért csináltad? Odaveszett a legjobb barátom a táborban. Te se vagy különb mint ők! Közéjük tartozol!" üvöltött magáb kívül és támadni készült. A gyerek komoran felkészült a támadásra. A többiek visszahúzták a srácot aki nagy nehezen lehiggadt. A gyerek leült a tábortűz mellé várta a kérdéseket gondolkozott az elsőn. Miért csinálta. A többiek szintén leültek és a távolabb lévők is közelebb húzódtak. Mindenki vegyes érzelmekkel várta a válaszokat.
"Annak idején amikor elkezdtem ezt a programot az Öreg folyamatosan ellenem dolgozott és csak akkor adott nekem valamit, vagy mutatott meg nekem valamit ha én is adtam neki cserébe valamit. - kezdte lassan a gyerek a magyarázatot - Az volt a probléma elsősorban, hogy az emberek nagy része még akkor sem hitte el hogy a sátánista véráldozattal mekkora és milyen befolyásra lehet szert tenni az emberek elméje felett, amikor teljesen értelmesen elmagyaráztam nekik hogyan és miként zajlik ez. Az Öreg ki is röhögött amikor azt mondtam hogy el kell magyarázni az embereknek hogy hogyan működik és hogyan lehet védekezni ellene. Sajnos igaza volt amikor röhögött rajtam. Az emerek - még a legértelmesebbek is csak lesajnáló, kicsinylő és gúnyolódó kommenteket tudtak mondani arra amit felhoztam. Nem akarták elhinni hogy ez mekkora hatalommal bíró jelenség. Ezért azt találtam ki hogy meg kell mutatni az embereknek és bizonyítani kell az erejét. De tudtam azt is hogy az Öreg ebbe nem fog belemenni, hiszen a saját hatalmának a félelmetes erejét ez adta - részben - a sátánista szertartások és a véráldozat és az egészhez kapcsolódó különleges képességű emberek szervezett hatásmechanizmusa. Innen eredt az ötelet. Viszont fel kellett kínálnom neki hogy fogjanak el és vessenek a tábor lakói közé engem is. Ez volt az oka annak hogy az Öreg belement. Egyébként nem tudtunk bizonyítékokat összeszedni akkoriban, mert mindig alaposan eltakarítottak az Öreg emberei ráadásul nem volt olyan aki még ha talált is bizonyítékot túlélte volna és el tudta volna juttatni valami nyilváosabb fórumra. Ezért fel kellett készülnöm és bele kellett mennem abba hogy engem elraboljanak."
"De hogyan tudtak elrabolni? Hiszen erre fel voltál készülve, ezt tanítod nekünk is."
"Hát igen ez egy mellékszál, külön fel kellett készülnöm arra hogy megengedjem a dolgot hogy egy bringával mögülem megközelítsen valaki, akit én választottam ki és készítettem fel, és úgy meg tudta oldani, én meg biztonságban voltam... viszonylagosan. De ez mellékszál."
"Rendben folytasd."
"Szóval belement az öreg és ő szervezte meg. Azt kértem tőle bár felesleges volt, hogy a legerősebbeket állítsa a tábor irányításához. Az Öreg titkon arra számított és abban reménykedett hogy onnan soha se fogok kiszabadulni és végre megfog és meg tudja törni a pszichémet. Én meg abban reménykedtem hogy a kis csapat akik akkor már sokat segítettek össze tudja gyűjteni a bizonyítékokat és miután kiszötem az erejük is meg fog csapanni, az önbizalmukkal. Közben szintén bizonyítani és tudni akartam azt is hogy semmilyen sátánista erő nem győzeti le a szeretet erejét és a céljaim nemességének erőt adó alapjait. Ezért is végül ki tudtam szökni. Tehát a tábort nem én szerveztem, hanem az öreg legerősebb emberei akiknek nagy gyakorlatuk volt már az ilyen típusú szertartásokban. Ők ritkán használták és mindig alaposan eltakarítottak ezért volt erre szükség. A másik célom pedig az volt hogy a véráldozati szertartás erejét bizonyítva és leleplezve ez az információ ki fog szivárogni és sokan elkezdik majd használni, olyanok akik nem annyira alaposak a nyomok eltüntetésében. Ezt azért akartam hogy megtörténjen hogy a túlhasználat miatt ez az okkult hatalmi forrás világszerte lelepleződjön."
"De ez borzalmas, elindítottál egy olyan folyamatot ami miatt világszerte egyre több embert áldoztak fel ilyen táborokban, pincékben."
"Igen. Sajnos nem találtam más módot arra hogy meggyőzzem a legintelligensebbeket arról hogy ez létezik használják és van valós hatalma az emberek elméje felett, tömegek elméje felett, az értelmesen gondolkodni képes emberek elméje felett és az intelligencia csúcsait jelentők elméje felett is. Nem hitték el ezért kénytelen voltam rászabadítani a világra ezt a szörnyűséget. De mostanra már látszik is ennek az eredménye. Sokfelé vadásszák az ilyen táborokat szervezőket és sokan megértették hogy igazam van és van tényleges hatalma az ilyen szertartásoknak a tömegek és az intelligens emberek elméje felett is."
"És hogyan történt az egész?"
"Hát a sugóparton jött az általam felkészített ember biciklin majd egy altató injekcióval megszúrt és onnan rögtön egy konténerbe tettek a hajókikötőben. Majd onnan össze vissza szállítgattak azt se tudom merre, időnként pár másik gyereket is betettek a konténerbe, majd sokat gyalogoltunk és megérkeztünk a táborba. Akkor ott azt hittem hogy valahol oroszországban lehetünk, mert mindenki oroszul beszélt akik szállítottak."
"De várj, hát megölhettek volna a konténerben bedobják a vízbe és kész."
"Ezt most úgy mondod mintha nem szoktunk volna alaposan felkészülni minden akció előtt..."
"Jól van jól van, bocsánat" - mérgelődött a srác tudom hogy alaposan felkészültél de hogyhogy nem próbáltak megölni? Ha az Öreg ellened volt akkor miért nem élt a lehetőséggel?"
"Az Öreg mint mondtam már nem akart megölni - legalábbis akkor még nem - hanem meg akart törni. Ő azt akarta hogy odaérjek a táborba és a fogjává váljak. Ezért nem is nagyon kellett a miatt aggódni hogy megölnek. Egyik embere se mert ellene fordulni, vagy mást csinálni mint amit ő mondott. Akkor még zajlottak javában az emberkísérletek és szabadon voltak azok az elmeháborodott tudósok, akik iszonyú kegyetlen kínzásokat eszeltek ki és egymással versenyezve bemutatótermekben előadásokat szerveztek az Öreg és társasága szórakoztatására. tudtam hogy nem fognak próbálkozni, de azért volt egy csapat akik közben szemmel is tartották a mozgásomat és mindenkit aki részt vett a folyamatban, hogy lássuk hogyan is csinálja ezt az Öreg csapata. Innen jöttünk rá hogy a hagyományos szállítási infrastruktúra végzi el az ilyen feladatokat, plusz sokszor a katonaság is benne van, ha olyan területen kell szállítani ahol a rendőrök ellen védekezniük kellett."
---
Ez a beszélgetés valamikor a kilencvenes évek második felében zajlott le. Most úgy érzékelem megint áldoztak valahol és újra hatalmuk alá vonták ezt a kis csapatot itt. Imre, a zenekar lent a kalapkánál, a büfés nő, a srác aki beugatott a sátraknál, korábban a telepata kiscsapat kis aranyos kislányokkal akik erőltetetten unszolták a társukat hogy tanuljanak meg görkorcsojázni miközben beugattak hogy: "Persze mindent megmagyaráz..." Azután az autóban ülők akik el akartak ütni, azt gondolva hogy sikerült közömbösíteniük a veszély-jelző érzékeimet és ők irányítanak engem... hahaha úgy indultam el hogy ja, nézzük meg mit is főztek a szarházik... persze ezt nem verik nagydobra... És még valami: az hogy mindössze ennyit tudtak felmutatni azt jelenti hogy azért jelentősen nőtt a tudatosság szintje és nem tudtak annyi embert megmozgatni. A mosszados koncert a key capuccino-val erőseb volt legalábbis több embert vonzott oda... Persze a mosszad vegyesen használ sokféle módszert és tudatosak is...
Ez egyébként egy tipikus támadás volt. Nézem a tv-t a műsor alatt folyamatosan hipnotizálnak és megy a subliminal program, hogy mikor és hová menjek ki. Aztán a szűrőimen kersztülmegy hogy ki kell-e mennem valamiért - nem mindig döntök úgy hogy nem megyek, sokszor belemegyek ez ilyen helyzetekbe hogy lássuk kik állnak a szervezői oldalon és utána levadásszuk őket. Szóval elindultam. A támadás egyébként hosszú előkészülettel járt, a két srác akik ugráltak, a csajokkal együtt korábban megpróbáltak az érzelmeimre hatni futás közben úgy csinálva mintha segítenének és egy olyan fantáziát sugalltak hogy ők engem ünnepelnek... Az elszigeteltségben ez erős érzelmi hullámot generál, majd utána rögtön leejtenek. Kialakulhat az érzelmi kötődés a telepata suggallatvezérlővel. Ezt használják később rapportépítésre. Az íjász pöcs az első szintén az ő emberük volt a csigással, megfélemlítési célból állt oda ki. Azután a többi telepata tovább hergelt és ismételte a rapportot valami olyan hangos beszéd mögé rejtve hogy ne "halljam" azaz maradjon a rapport a tudatomon kívül. Majd a zenekar amikor odaértem rázendített a célzott üzeneteket tartalmazó műremekeire... majd a büfés on fire odalökte a barátnőinek hogy "Ő volt a Cirano is." azok meg nevettek. De alatta volt még egy parancs is amit meghallottam: "Mondj valami vicceset! Nevessenek." Az egész célja a - mellesleg rosszul felmért - magányérzetem növelésére irányult, ami a kétségbeesettségbe hajthat bárkit és egyben figyelemelterelés a közelgő valós fizikai támadás rapportjához, ami az volt hogy ne lássam a közelgő autót, ami majd elüt, alkalmat adva egy esetleges befejezésre. Ez egy tipikus több lépcsős raportépítő támadás amelynek minden fázisában minden lehetséges verzióban támadnak.
Az egész mögött pedig ki állt? Hát ki a nagypofájú Imre - hiszen a büfés banda az ő istállója a zenekarral együtt... de benne volt más is pl az ismét elővett fodorinda is... fekete lyukas szarházi... És még sokan mások álltak mögötte akik mostanáig kímélve lettek általunk... de most fizetni fognak. Nyilatkoztak hogy hová tartoznak.
Nos akkor most bemutatom nektek milyen is az a megállító ütés. Csak hogy én is tanítsak nektek valamit. És szarok a bizonyítékaitokra, gyűjtsétek csak, nem mentek vele semmire se, nem lesz olyan sok időtök hátra itt ezen a bolygón... Aki engem támad az megkapja ami jár neki. Aki pedig ezeket felbújtotta és ellenem fordította úgyszintén. akármilyen Gondosan kerüli is a reflektorfényt mi megtaláljuk. És mi nem hibázunk ha elmegyünk érte.
Hadd emlékeztesselek benneteket arra, hogy nemrég taálkoztam azzal a csapattal akik kidolgozták a világ legjobb és legrejtetteb megbízói és kifizetői rendszert a bérgyilkosságok megrendelésére és kivitelezésére.
Nos ezt a rendszert is segítettem nekik fejleszteni és e miatt pontosan tudom hogyan működik és hogyan tudjuk befolyásolni félrevezetni és leadni megrendelést más nevében. Ez a módszer visszafelé is el tud ám sülni... :-D És fog is. A Dani tréfásan megjegyezte belgiumban hogy "már nincs vérdíj a fejemen"... hahaha mert nem meri senki feltenni hiszen megtaláljuk őket... tehát ez a támadás nem bérmunka volt.
---
Szögyő lakásán
"Látod mondtam hogy megtalállak."
"Nem te találtál meg, hanem a többiek megmondták hogy hol élek."
"De én kerestelek és én akartam veled találkozni."
"De akkor is van különbség."
...
/"De miért mondja ezt Szögyő? Nem mondtatok semmit sem arról hogy hol van. És tényleg én találtam meg."
/"Nem tudom."
/"És miért nem "hallja" amit mondok neki?"
/"Felépített egy új szűrőt ami kizár mindenkit aki nem a céljai szerint él és dolgozik. Csak akkor és azt hallja ami a céjai felé mutató tevékenység és elég fontos hogy válaszoljon."
/"És te ezt honnan tudod?"
/"Onnan hogy elmondta, mert megkérdeztem hangosan tőle."
...
"Mit csinálsz most?"
"Semmit. Lapítok. Hagyom hogy a leves felforrjon. Tétlenkedem indőnként visszahívnak egy egy projektbe korrekcióra vagy segíteni, vagy ha épp annyira elkorcsosult hogy megtámadjanak. És te mit csinálsz?"
"Valami vámpíros filmet csinálunk."
"Vámpíros filmet?"
"Igen. Hát próbálnak minket is megtörni. Mi meg próbáljuk visszatolni őket meg észhez téríteni."
"Vigyázzatok ezzel. Lassú víz partot mos. És visszahatnak ám mindig, ne felejtsétek el kitakarítani a szemetüket és megújítani az elkötelezettségeteket minden nap."
...
"De szerelmes voltam."
"De mégis elmentél egy másikkal olyan könnyedén hogy csak úgy csusszant."
"De nem tudtam hogy az nem te vagy."
"Hát látod? A szerelem vakká tesz. Meg sem ismertél hogy melyik karakterben vagyok éppen és úgy voltál szerelmes."
"Másik akraktereket is játszottál? Melyiket?"
"Nos amikor a király szolgája udavolt azt is én csináltam. Akkor kétértelmű üzeneteket adtál hogy igen szeretsz... azt hittem hogy felismertél, volt egy ilyen érzésem s közben elutasítottál."
"De azért mert nem ismertelek fel. Azt hittem a zsarnokoskodó szutyok megint és közben rád gondoltam."
A gyerek elkondolkodott. Megint két értelmezési lehetőség állott előtte. A csaj hihetetlen profi hazug, és megint a bolondját járatja vele, vagy igazat mond és valami kis csoport mesterien manipulálja, vagy mindkettő. Ne felejtsük el hogy a lány szintén a mosszad kötelékében nőtt fel, és már akkor szeretett volna a szexxel manipulálni, persze hamar rájött hogy ez velem nem működik.
...
"És milyen az új barátnőd Szögyő?"
"Hát aranyos."
"Ez nem hangzott túl elégedetten..." nevetett a gyerek. Hangosan besélgettek éppen civilekként...
"Hát nagyon manipulatív."
...
S ma mit gondolok? Semmit sem. A lelkesedés már messze, a vak szerelem elmúlt kihűlt, a személyes találkozás üres volt és semmit se mondó, csak hangtalanul "beszélgettünk" amire nem emlékezhettem anno, mindenki megy a maga útján. De tudom most már hogy volt bennem szerelem és mélyebben is szeretet ami viszonzásra lelt valamennyire. A körülmények és a lány akkori megértése és értetlensége, az akkori nagyon aktív elfoglaltságaim, a feladataim hatalmas szakadékot teremtettek közénk. Fájt. Akkor is, emlékezni is fáj. Minden ilyen kapcsolat és kapcsolódás hatalmas veszteség a számomra, még akkor is ha egyébként talán nem is működött volna, "normális" körülmények között. Veszteség és tápláló emlék. Talán kiderül majd egyszer talán soha. Hová lettek ezek az emberek és mit csináltak. Mi történt velük és megértették-e a célom mit csináltam, mit csináltunk együtt, megmaradtak-e irányban, vagy ők is a rongáltak közé tartoznak ma már... Ki tudja? Messzire kerültünk egymástól. Nagyon messzire. Talán jobb is így. A találkozás csak azokkal jön létre akikkel egy irányba megyünk. Azokkal találkozni fogok hiszen ugyanoda tartunk. A többi lemorzsolódik, járja a maga táncát, rongál, lapít ellenem dolgozik... mindegy mit csinál.
---
Az ábrákról mégis leírom, igen odajött az etele, hogy segítsek neki erős ábrákat csinálni. Persze hogy miért azt elfelejtette megmondani azaz hazudott valamit. Ezért segítettem neki, de én is hazudtam. Olyan szimbólumokat válogattam neki amik mind az élet alapvető körforgásaival és az élet tiszteletével voltak összefüggésben. De mint már említettem a szimbolika csak egy bizonyos tudatossági szint alatt működik nagy erővel. A céljaival és az élet poizitív és negatív alapértékeivel tisztában lévők azokat tudatosan gyakorlókra nincsenek akkora hatással.
Egyébiránt itt megemlítem hogy a közvetlen kapcsolat és nyílt beszéd ereje a legnagyobb. Ennél gyengébb a közvetett kapcsolat, mint például a telepatikus beszélgetés. majd minden más így a szimbolika, az írott szó stb. egyre gyengébb hatással járnak ebben a sorrendben. Ezért azok akik úgy kaptak kiképzést hogy nem volt nyílt beszéd és megbeszélés és azok a csoportok akik soha nem beszélik meg nyíltan hogy mi történik - gyengébbek mint a többi akik ezt megteszik. Ezt bizonyítottam is pl katinka úszómesternőkkel is meg volt egy másik is egy mosszados csajszi akit meg a jelenlétem nélkül edzettem távolról. Az is elég jó eredményeket ért el, de lemaradt katinkáékhoz képest. Viszont katinkáék se döntöttek azóta nagyot sőt egyre csúszik lefelé, ma már csak vásárlással megy a szekér... bár ha visszatérnek még lehetnek jó úszók... Őket egyébként csak úszni tanítottam meg néhány alapdolgot a védekezésről, de nem kaptak rendes kiképzést - tőlem nem. tudtam hogy konzumidióta családokban nevelkednek és már akkor látszott hogy el fognak korcsosulni... szóval nem fektettem túl nagy energiát abba hogy túléljenek mindent... Bocsi.
---
Művilág, műnépek...
"De mi lesz azokkal a gyerekekkel akiknek a szüleit megöltük mert megtámadtak? Hagyju őket a sorsukra?"
Nyilván nem mondhattam ítéletet felettük. Hiszen még gyerekek... Persze lecsaptak rájuk hiszen a szarházik rendszerének ők a legjobb újoncok... persze azt soha nem kötik az orrukra mit is művel apuci meg anyuci, csak azt hogy mi öltük meg őket... persze még azokat is ide irányították akiknek a szüleit ők ölték meg. Hiszen hogya is ellenőrizhetne egy gyerek egy információt amit az általa szeretett és szerető pót apuci anyuci mond?
TEgnap a magassarkús leszbikus pornóban az andika szerepelt... még fiatalkori alkotás, de már profi és nagy kedvvel űzi. megtartotta a hazug létet ezért vigyáz hogy segítsen de úgy hogy mégse segítsen, nehogy elveszítse a szarházik bizalmát és a jólétet, a maszkos szabadságot a csajos bulikat, az utazgatást... de azok közé tartozik akik már tudják mekkora pörgés és elhullás van fent a legtetején, szóval lehúzódott az alsóbb szintekre de azért megtanulta hogyan irányítsa a tetejét az újoncokon kersztül... ugyanez a miles és a többi is... sajnos. Fáj erre gondolni is. Kegyetlen az élet.
---
A garndmasterhez én válogattam a szereplőket és a rendezőt is még jóval az előtt hogy bárki tudott volna róla a "hivatalos" szerkezetből. Kiképeztem őket még mielőtt velük találkozhattak volna. "Először én akarom őket kiképezni." "Miért? Azt mondtad hogy a te kiképzési rendszered erősebb és jobb felül tudja írni az ő módszerüket." "Igen, de sokkal több munkát jelent nekem, hiszen nem csak fel kell építeni valamit hanem le kell előbb bontani a rossz struktúrákat bennük mindenkire egyénre szabottan, majd újra felépíteni helyesen. Sokkal több munka és koncentráció." Ezért még fiatal korukban kiválogattam őket, és meghagytam néhány instrukciót. Majd amikor odakerültek a forgatásra már tudták, csak ne memlékeztek pontosan. Közben frissítettem az emlékezetüket. A másik ok amiért erre szükség volt az, hogy tudtam megpróbálják őket megölni és behelyettesíteni, hogy az ő szaruk érvényesüljön a filmben ne az én világnézetem és életszemléletem. Viszont ez alapjaiban megbecstelenítette volna az öreg mester tanításait. A kani maffia pedig neki akart emléket állítani, nem a szemétnek. A forgatáson is ott voltam, öregnek maszkírozva bizony 155 cm-esen fiatalon... sokkal korábban mint ahogy dátumozva van a műsor... Másrészt azt akartam, hogy érzékeljék és legyen tapasztalatuk arról hogyan törik el a kiképzettjeiket ezek. hogy tudják mi a különbség közöttem és amit képviselek és közöttük. A nyújtásokat pl ők erőnek erejével csinálják, míg amíg velem tanultak apránként és hamarabb lelazultak mint velük. De a werkfilmben is látszik hogy bizonyos mozdulataikban már igenis ott van az az erő. A sok szarházi egyébként azt is meg akarta csinálni hogy legyenek valódi gyilkosságok, valódi harcok ahol ténylegesen megölik egymást a szereplők. A korabeli háborús felvételeken van is ilyen. A forgatás elején le kellett vadászni és bele kellett terelni őket a saját vermükbe. Meg is öltük őket. Ezután már sokkal visszafogottabban próbálkoztak, tudták mivel játszanak. Persze ezeket se kell alulbecsülni ők is igen komoly ellenfelek voltak, de csak voltak... persze lett belőlük másik, de azért a következő kugli már szerényebb volt... Szomorú ez. Andi is eltöri őket hazudik. A hazugság is megtöri őket, igaz közel sem olyan erővel, de az állandó hazugságban való létezés maga is jelentős hatást vált ki. Ezért van az hogy kisgyerekkortól maszkokban élnek és állandóan cserélik a nevelő családokat - mondván hogy a kiképzéshez kell egyiknél ezt a másiknál azt tanulják meg - de közben nincs őszinteség, azaz ál őszinteség van, részleges, de alapjaiban hazug az egész hiszen felhasználják őket. Fáj ezt leírni, kimondani főleg hogy nincs aktuális infó a kezemben, nincs valós adat és csak a megfigyeléseimre támaszkodhatom meg az emlékeimre. De leírom, mert ez is segítség azoknak akik hajlandóak látni és cselekedni. Tipikus példa egyébként a társadalmi struktúrában lejjebb húzódó, rejtőzködő manipuláló rétegre, akik megtanulták hogyan maradjanak a maskarabálban és élvezzék annak előnyeit anélkül hogy a legtetején zajló gyilkos versenyben részt kellene vállalniuk. Oda a gyerekeket küldik, de úgy felkészítve hogy nekik csurgasság a pénzt és kövessék az ő iránymutatásaikat. Így folyamatosan pótolni tudják a veszteségeket és nem buknak le olyan gyakorisággal.
---
Jaja a mexicoi sámántól tanultam vagyis általa, azaz ott találtam ki a meditációs gyakorlatot a fagolyó miatt. A fagolyónak mindig forognia kell. Amikor felértem arra a csúcsra ahová fel kellett rugdosni a fagolyót akkor világosodtam meg. Hogy a föld a golyót szimbolizálja és hogy annak mindig forognia kell. Ez volt a futósámán "titka". Ezért gyártottam azt a meditációt hogy én vagyok a világ közepe és a föld egy golyó amit a lábammal forgatok. "ÉS a többiek? Akkor te vagy a világ közepe és én?" Kérdezték a többiek. Hát te is a világ közepe vagy! Mondtam. Néztek értetlenül egyesek már nevetve. Akkor mindenki a világ közepe? Igen. De hát az nem lehetséges! mondta valaki Dehogynem. Mindenki a maga világát forgatja. Oda forgatod ahová akarod. Te forgatod a saját világodat. És néha egy egy ilyen világ találkozik. Többnyire viszont elmegyünk egymás mellet...
Kedves emlék.
---
Kutya ugat karaván halad... hahaha persze időnként egy gy hulla lepottyan a karavánról, lehet hogy holnap már te leszel az... hahaha de azért halad tény. Majd felkapaszkodik valaki más és magára ölti a jelmezed sebaj... Ezért szeretem a kutyákat. Ők valahogy ne mmegvesztegethetők a pénzzel, persze őket is meglehet törni, tudjuk, láttuk már mire képes a kétlábú humanoid... hahaha megállító ütés, nem kell földre vinni... hahaha hát sajna ezen a szinten már nem megy az ilyesmi de azért ne aggódjatok lesz aki folytatja a karaktereteket :-D van elég kugli... a sok leszbi és homo majd termeli őket... meg a gyökértelen hetero "házasságok" ahol mind a férj mind a feleség titokban utazgat és "viszi pornózni" a gyerekeket... mert arra vágynak, hát legyen meg a vágyuk, éljék csak ki magukat... lesz utánpótlás hehehe...
---
Előkerült az Öreg egy pár filmje is látom... az egyikben együtt látható a nagy csapat: mr green, az öreg és a többiek... Emlékszem erre hogy az Öreg tulajdonképpen ott tesztelt. Ott is. EMgpórbálta kifejezni magát. Mint művész. Azt modta azt akarta mondani hogy fest. Közben a vér és az alagsori pincéből kiszivárgó vészjósló hangok igaziak voltak. Vérrel festett. És a kezén a vér is valódi volt. A többiek nem akarták elhinni. Á nem lehet igaz. Mondta a női ág egyik oszlopos tagja... De volt bizonyíték akkor is, csak senki nem akarta látni. - Érdekes hogy azután mr green maga is belépett ezen táborba. Ő is vérrel festett csak ő nem saját maga intézte el a dolgokat, hanem mindig másokat ugrasztott össze - ők ebben kiválóak. De azért én is tanultam tőlük egy s mást. Majd megmutatom. ;-D
---
Áthallotta nemrég két dolgot is. Az egyiket futás közben a kistöltésen agy fiatal lány és egy csávó cangázott el mellettem: "Valami lehet benne mert úgy tűnik hiába aprítjuk őket, mintha még erősebben jönnének vissza."
És a másik: kapcsolódik egy régebbihez ("De hát arra épült az egész stratégiánk hogy ő irányít és ha el tudjuk szigetelni akkor véget ér a háború és a gyilkolás.") és így hangzott: "De jó volt az csak nem csak őt hanem mindenkit el kell szigetelni aki segített neki vagy akire hatással volt. Mindenkit aki lefeküdt vele, akinek fejlesztett, akit kiképzett."
hahaha hahaha ezt már nem bírtam ki eészen őszinte nevetés nélkül. Ez már tényleg az ostobaság netovábbja, bár szerintem ezt meg tudják még ők is fejelni valamivel. hahaha
Végül is nekem minden jó. Ha elszigetelik őket, ami igen kétséges hogy valaha mindent meg tudják oldani, akkor is az Öreg által válogatott embereket fogják elszigetelni akiknek az volt eleve a feladatuk hogy engem elszigeteljenek és leállítsák a tervem, ellopjanak mindent és üzletet, fegyvert csináljanak mindenből... hahaha hát ez végül is örvendetes lenne ha megnnék... de ezek akik ezeket mondták ezek is ugyanazt csinálják... hahahaha Jújj ez fájt. Ha meg nem teszik akkor is maguk alatt vágják a fát, mert pontosan ezek azok akik még mindig termelik a szemetet méghozzá igen magas szinten és pontosan ezek közül kerültek ki azok akik meg már eleget szenvedtek az Öreg mocskos rendszerében ahhoz hogy tegyenek tevőlegesen azért hogy leállítsák... És tudnak is tenni, mert igen jól ismerik. Szóval mindkét esetben rosszul döntenek... A háború tovább fog folytatódni, hiszen ezek akik most ezen tanakodnak - ezek is a sátánisták közé sorolhatók, konzumidióták és ilyen módon az Öreg mocsokrendszerét folytatják, szeretnék ugyan a gyilkolást és a vérfürdőt kivenni belőle, de a saját életmódjuk az ami újratermeli emezt és ezt még csak belátni sem hajlandók, nem értik az összefüggéseket és valami szarházi az öreg rendszeréből az orruknál fogva vezeti őket... hahahhaa... hát ez komolyan hatalmas.
Az a helyzet hogy a felépülés nem fog menni nélkülem, viszont a leépülés iszonyatos löketet fog kapni nélkülem... Véglegeset. A felépülés azért nem fog menni nélkülem, mert gyengék vagytok - egyikőtök sem végezte el a végső cél teljes mértékű elsajátítását azért, mert ez nélkülözéssel jár. És pontosan ezért ti mind alkut kötöttetek. Ki kicsit ki nagyobbat, ki megelégszik a kisebb jó léttel, ki nagyobbra vágyik és többet volt hajlandó feladni az egészséges értékrendből amit az univerzum törvénysezrűségeiből kiolvastam és elmondtam nekik a bizonyítékokal együtt. Mind megalkudtatok ebben közösen vagytok. Ennek az a következménye hogy ellenálltok a régi rendszer fő irányának, de mégse teljesen. Ez mind időben mind folytonosságában változó módon jelentkezik. Van aki hajtja a pénzt (miközben szarik minden értékre ami a túlélésünket biztosíthatná) és amikor úgy gondolja kicsit könnyít a lelkiismeretén és áldoz a rendszer megfékezésére. Ez a leggyakoribb. De többnyire a személyes részvétel az kimarad. Azután vannak létrehozott strukturális szerkezetek amik azért lettek létrehozva hogy fékezzék a rendszer önpusztítását. De ezekben is olyanok vesznek részt akik megvásárolhatóak. Szóval nem akarják és nem is tudják megoldani a feladatot. Csak a takarítás a nyomeltüntetés mára a feladatuk. És van oly is aki azt hiszi hogy ő a jó ugyet szolgálja aktívan - miközben bábu az okosabb régi rendszerirányítók kezében. Ebből rengeteg van. Ez azért lehet így, mert a fogyasztói rabszolga rendszerben (ahol a rabszolgát úgy hívják hogy becsületes adófizető állampolgár) nőttek fel és nem is kérdőjelezik meg, s nem is látják mi a rákfenéje és ez a rendszer merre halad. Ugyanez a helyzet a demokráciának nevezet rejtett hatalmi struktúrával is ahol azt mondják hogy a nép az úr, de gyakorlatilag egy névtelen manipulátor banda az úr, akik felelősséget soha sem vállalnak a döntéseik miatt, mindig a népre hárítják a felelősséget.
Szóval igen sok sebből vérzik ez a kérdés, de hát a manipulátorok minden döntésükkel maguk alatt vágják a fát. Ezt hívák csiki csukinak a malom nevű játékban. A ti ostobaságotok termeli újra a gyilkolást és a még mindig rejtőzködő "jó napot a kedves ifjúúúsááágnak" csoportok.
---
Apropó Csilluskéra kicsit nagy volt az idős szexi nő teljes test maszk csúszkált is rendesen rajta fel-s le amikor megkúrtam... de a nyögdécselése kicsit visszaváltott a hipnózisban előidézett hangváltozásból. Igen amikor mr green is tényleg önfeledten nevetett, akkor neki is előkerültek az eltereinek hangszínei... hiába az ön-feledtség. a felszabadulás. Élvezte Csilluska "szivesen dugok veled de csak ha titokban maradhat, egyébként nem..." Hát persze tudta hogy miért karta titokban tartani, mert ők találták ki ezt a taktikát, hogy egnem kell elszigetelni majd azokat akikkel dolgom volt, ők úgy fogalmaztak hogy "az én embereimet" hahaha ezért akarta titokban tartani... most viszont a maga ásta verembe pottyan bele, hiszen a bizonyíték ott van a neten meg lehet nézni csilluska és az én pornóvideómat... andikáéval, meg sok máséval... Ráadásul a legjobbaikat fogják kilőni a sorból, úgyhogy nem is tudják kik és mit is csinálnak ők a saját rendszerükben... hahaha már nem egyszer szívták meg hogy megöltek valakit akiről úgy gondolták ők hogy az én emebrem, allelujáztak hogy mekkora faszaság azután a következő feladatnál derült ki hogy az a csávó volt az Ő legjobb felderítőjük, aki a legjobb infókat szolgáltatta bizonyos területen... hahahaha, hát persze én mindkét oldalon fejlesztettem azaz annak segítettem aki kérte. Nektek is ti barmok. A ti legjobbjaitok azért a legjobbak ma, mert én kiképeztem vagy fejlesztettem őket részben vagy egészben... hahahaha, persze van akihez nem volt közöm de az meg az én cuccaimat használja, vagy az én kiképzési anyagomat komolyan vette és tanulja, mert rájött hogy tényleg jó és tényleg úgy vannak a dolgok ahogy leírtam elmondtam megmutattam anno a többieknek... hahahaha ostoba barmok vagytok idegesítettek. Gyakorlatilag nem is értem hogyan jutnak ezek a szemét féle áthallások hozzám - gyanítom hogy valami audió rendszren keresztül fizikai han vagy hangközvetítő formájában... egyébként az ilyesmit le szokta pattintani az agyam, fel se kerül a tudatmezőbe.
Írtam róla és akkor már nem foglalkoztat többé...
---
Miszisz nemfélek folyik még a csapból is... persze már a cirano idején rájöttem hogy igenis felismert! Nagyon is tehetséges volt, már akkor úgy gyilkolta az érzéseimet ahogy csak bírta. Kis mosszadnebuló ohhh bocs már akkor tehetséges irányító volt... szögyő, andrás a partiarcok, marci iko és a többi - ők álltak a támadás mögött is csak mégis valahogy félrecsúszott... miért is nem fél a most már világnagy kurva? hmmm hát azért mert hatalmas és erős csapatot toboroztak maguknak világszerte... Persze megegyeztünk hogy a sok fejlesztésért madj itt kifizetnek mint fp, de hát persze nekik eszük ágában sem volt ezt tényleg megtenni hisz "úgyse fog emlékezni semmire se az égadta világon"... hahaha dehogynem. Pontosan tudom mennyivel tartoztok, de mivel nem fizettetek ezért mindent amit tőlem kaptatok most elbuktok, és azt is amit ezekkel megkerestetek. A multimilliárdok a titkos bankszámláitokon el fognak tűnni és az eszközeitek is le fognak fagyni nemsokára. Ti pedig ebben a helyzetben nem számíthattok túl sok jóra. Mivel ti vagytok most a toppon, az alrendszerek keményen fognak a seggetekbe marni... Mivel eddig ti keménykedtetek és elvettétek a lóvéjukat - ti loptátok el a vízalatti drónokkal szállított kokót is... hahaha emlékszetek a búvárfelszerelésre amit én fejlesztettem, hogy ne látszódjék a buborék a felszínen... hahaha miattatok kinyírták itt  a helyi górét aki a szállításért felelt. De nyugi lett másik hipp hopp... ikó is megjelent a képernyőn egy zsidó családdal csinált filmet a neomosszad világfejeivel... pajesszal... hahaha jól mutatott... nos ezek csak karakterek a kiglik bennük jóval de jóval fiatalabbak, viszont könyörtelen gyilkosok mészárosok, és már látom is a karaktereiket a képernyőkön itt is ott is... "DE csak feladat volt, te adtad nekünk ezt a feladatot..." hahaha igen akaratotok ellenére a kezemre dolgoztok, kinyírtátok ténylegesen a többi férget akikhez én nem fértem hozzá... miközben már csak egy ember akadályozott meg benneteket a korlátlan hatalomtól: én. Ugyi? legalábbis ezt gondoltátok gondoljátok ti. "Peti neked ez így jó? Mert nekünk nagyon..." ugat szögyike be... hát nem jó. Szögyike elfelejtettél fizetni ahogy megállapodtunk. Viszont én nem hagyok rendezetlen számlát magam mögött negatívat sem. Mivel most ti vagytok a toppon ti lesztek a célpont sok sok megalázot és leigázott alrendszeri kisvezér feni a fogait rátok és mivel hazudtatok nekem végig, meg is fogjátok kapni a magatok megérdemelt jutalmát, mivel én sem mondtam el nektek mindent. Ugyanazt csináltátok mint amit az öreg gaall a fiatalabb vezetésével: körbeszivattatok. Amikor az egyik igazat mondott és beárulta a másikat hogy kiszedjen belőlem valamit akkor utána a másik árulta be emezt hogy megint kiszedjen valamit. Én meg adagoltam belétek a technikát a tudást a módszereket... viszont nem kaptatok olyat ti sem ami megvédene benneteket a legjobbaktól sőt az alsó rendszereknek is elég egy egy egyszerű tipp elejtve és nektek annyi. "Gyorsan csináljunk úgy mintha segítenénk neki - legalább a többieket át tudjuk verni egy darabig addig meg találjunk ki valamit." missz nemfélek okos, nagyon okos... de nem elég okos. És sokkal de sokkal hatalmovágyóbb kapzsibb.
persze én már akkor rájöttem hogy szándékos volt és tudta hogy mikor hol vagyok a cirano idején, mert a többiek megmondták neki. Azok aki állandóan nyugtatgatnak engem, hogy ne aggódj, meg majd a végén...
hahaha tényleg nem hiszitek el hogy borzalmas vége lesz ennek a huzavonának, de most már azért egyre többen sejtik... végül is én elfogadtam hogy ez a naprendszer vége lesz. Azért hallom ám a kis félmondatokat hogy patrick mesélt, és kezditek érezni hogy a rendszer bizony maga alá fog benneteket is temetni sőt ha az nem akkor én foglak benneteket eltörölni a színről: mert ha én nem akkor ti sem fogtok élni ezt megígérem. Egyikőtök se fogja megúszni. Lehet világméretű összefogás minden szinten: ellenem, de akkor mind megdöglötök ezt a boygót leradirozom. Kicsit félve ejtenek el egy egy aggodalmas félmondatot a földről mint energia rendszerről, meg filmekben elrejtve jelenik meg egy egy igazságot tartalmazó vagy részigazságot tartalamzó utalás, persze azok akik hozzá vannak szokva a bűbájos megjelölésekhez azok hallják, a többinek meg amúgy is teljesen reménytelen a magyarázkodás és a magyarázat, fölösleges is. Nem számítanak. ostobák. Konzumidióták, a gondolkodási keretrendszerük kapott és soha sem kérdőjelezték meg egyik tételét se, meg se határozták hogy miből áll a saját keretrendszerük. De a tiétek nagyon is adott: pénz, élvezetek és hatalom. "CSak az a lényeg hogy mi irányítsunk." nyilatkozta az egyik szintén mossazdos gyönyörű idősebb anyuka az egyik filmben szerepelve - persze mint színésző, de maszkban mint sokkal fiatalabb nőci megjelent az egyik főzőműsorban is... hahaha itt irányítgat mostanában ő is besegít a többinek.
Nos ez a kör annyiban mocskosabb hogy sokat tanultak a galloktól. Gondosan felmérték ki mit tud és képes felfogni és kiképeztek egy csomó emebrt a masszából is - persze alacsonyabb szinten - és olyan karaktereiket mutatták meg nekik csak amiket ők is követni tudtak, amikben mindig hagytak egy egy jelet: pl az orr ugyanolyan, a homlok ugyanolyan, a mozdulatokból megtartottak valamit, hogy fel tudják ismerni a kisebb intelligenciával rendelkezők is hogy ez ugyanaz az ember egy másik karakterben... persze közben voltak nagyon is más kinézetű és sokkal jobban kidolgozott karaktereik is amikben öltek, kegyetlenkedtek, ölnek, kegyetlenkednek, basznak, lopnak csalnak és hazudnak... pont úgy ahogy eleddig bármelyik elődjük.
És közben semmi sem változott. Csak a külalak, a felszín. Szeretet és törődés csomagolópapír, de az irány ugyanaz: a rabszolgarendszer marad, most máshonnan szállítják a gyerekeket onnan ahonnan tudják, ha innen nem megy. De megy innen is. innen úgy csinálják hogy aranyosak, szeretőek, nem versenyeznek, nem káromkodnak, nem beszélnek csúnyán, tényleg élvezetes a gyakorlatok sora amit tanítanak - csak éppen itt ott egy egy fontos dolgot kihagynak... Célzottan, azért hogy véletlenül se legyen valaki jobb mint ők és közben arról is gondoskodnak hogy a szarokat amiket el akarnak adni, szeressék a gyerekek... Csupa csupa kedvesség és törődés... mint a gaallok... A daráló megy tovább. Nincs változás.
---
Egyébként ez a fiatalabb csapat ugyanannak a sakálhordának voltak a beépítettjei és persze megcsinálták ugyanazt a mocskot mint az öregebbek. Egymást szivatták és vitték kompromittálóbb és mocskosabb helyzetekbe azokat dokumentálták, hogy utána fogni tudják egymást. Lassan kalakult közöttük a természetes hierarchia - amelyik erősebb volt mentálisan azaz ellen tudott állni a többiek manipulációjának az kiemelkedett és a többiek besoroltak alá. Ekkor jöttek a többiek hozzám hogy: ez így nem jó, meg stb - és akkor segítettem nekik megérteni hogy hogyan tudnak mégis fölébe keveredni. Szögyő jött: "te van itt egy csaj aki nagyon duván megszivatott, buzipornóval meg állatpornóval, pisi kaka szexet csináltatott velem meg ilyesmiket, szeretném megszivatni de mindig rájön és kibújik, nagyon okos és nem tudom becsapni. Segíts már." Segítettem. Ebből lett az a csaj aki - miközben én igyekeztem kitakarítani a pornószakmából az agressziót és a brutalitást - ezzel ellenmozgásban éppen ő maga csunált egyre brutálisabb pornókat olyanokat amikor a csávót felhergelte hogy tolja le tövig a torkába a farkát nem baj ha hány közben... stb. Persze ez a szögyi ötlete volt én csak megmutattam neki hogyan tudja mégis átvenni az irányítást a csaj fölött... nos ő volt missz nemfélek, roxy a ciranóból.
"A fiúk rákaptak a buzisokodásra tetszik nekik. Én szoktattam őket rá." börötzndris és szögyi... egyébként ők manipulálták az öregek hálózatának maradékát itt pl a kozenkay féle hazugfélrevezető hordát arra hogy támadjanak legutóbb, pontosan ezért hogy utána egyben engem rávegyenek hogy csináljam ki őket (megszabadulnak tőlük) másrészt engem meg megpróbáltak vona bevádolni úgy igaziból mint terroristát... hahaha Merthogy gyűjtik a bizonyítékokat egyfolytában. Az egyik kis köcsögöt ki is heréltették a saját csapatával... hahaha mert őket megszivattam azzal hogy "én kiherélném a homoszexuális férfiakat hogy ne legyen gyerekük" amikor erről kérdeztek. Persze én ilyet nem csináltam és nem is csinálok, de arra jó volt hogy az egyik szarházi patkányt aki állandóan beugatott, megleckéztessem. Megígértem neki hogy saját csapatával fogom kiheréltetni és lám, tényleg úgy is lett. Bosszúm utolérte... annak idején nagyon megszivatott ő is valamivel amire nem akarok emlékezni és akkor nem vághattam vissza azonnal, most már egálban vagyunk. Lassan mindegyikőtöket utoléri az a büntetés amit megérdemeltek. Nektek még jobba nfog fájni hiszen ti sokat fogtok veszíteni, többet mint amit el tudnátok viselni... a sok szép év után a végére jön nektek a poklok pokla... hahaha szóval nagykanállal egyétek....
---
Azért ez nagyon lelombozó dolog ám, mert akkor még ott a középsulis banda is - azok között is termett igen sok patkány... igaz egyik se volt annyira kiemelkedően jó, de azért voltak és vannak közöttük világszarházik... És ez csak a magyarországi telephelyről való szeméthegy. Ezen kívül még lehet egy rakás ilyen más területeken is... bár szerintem csak ide lettek koncentrálva körém... nem tudom már eldönteni ezt... nem emlékszem. Az biztos hogy vannak még rajtuk kívül is ilyenek, de talán volt egy kettő akik jó úton járnak vagy inkább tűrhető volt a hozzáállásuk és őket békén hagytam. De azok is be fognak ebbe szállni amint megértik hogy miről is van szó és mekkora a tét. de majd meglátjuk- mondta a vak is... nem kell ezen filóznom hiszen a dolgok mennek ma már a maguk útján... persze tudtam hogy nem fog a szögyi fizetni... emlékszem amikor megígérte, annyira szívhez szólóan tudott igérni... igazi barátként tudott gyengéden megígérni bármit... Ebben nagyon jók... a hazudozásban... majdnem tényleg elhittem hogy megteszi olyan jól monta... persze azért megbízni ilyen patkányokban egy percig se...
A szabászt is ők találták ki. A pikacchuk mintájára az a szögyi egyik mániája volt. Le lehetett mérni hogy milyen hatással volt. Az ő rajzfilmjeinek hatására az egyik kis keleti gyerek törölközővel akarta felhúzni a díványra az öccsét aki persze nem kapott úgy levegőt... testátalakítás... a hideg kiráz ezektől az elmebetegektől... irtóztam mindig is az ilyen típusú beépülési feladatoktól, és ma örülök hogy nem kell tovább játszanom, hogy ragaszkodhatok ahhoz az értékrendhez amit mindig is próbáltam megvalósítani egész életemben, de nem vot rá mód hogy másokon változtathassak - csak a környezeteüket tudtam megváltoztatni valamennyire, a feltételrendszert és a döntést mindenkinek magának kellett meghoznia, mert semmi más nem működik. Egyszerűen nem működik más. A kényszer csak addig működik amíg a kényszerítő erő fennáll.
---
Miért hagytam életben a legtöbb szarházit akit ti kértetek hogy öljek meg, mert annyira mocskos. Nos két oka van: mindig meghallgattam őket is hogy ők hogyan látják a dolgokat, prezentáltam a bizonyítékokat és szembesítettem őket velük. aki nem volt hajlandó tárgyalni és hazudott, azoknak a többsége ment a levesbe, de aki hajlandó volt - és azért a legjobbak között elterjedt a hírem: tudták hogy nem hibázok ha elindulok valakiért az meghal, és azt is tudták hogy korrekt vagyok és megadom az esélyt nekik arra hogy elmondják a saját verziójukat. Így ki tudtam válogatni azokat akikben még láttam reményt, akiket a többi - a rendszer alsó fele az alvezérek - kényszerítettek a mocskos pályra és tartottak ott végérvényesen elvágva minden kiszállási lehetőséget előlük. És itt a második ok: nem hittem egy idő után senkinek se. Hoztak nekem olyan alaposan meghamisított bizonyítékokat is amiknek bárki bedőlt volna. (persze ez részben az én bűnöm is mert fejlesztettem nekik a hamisítási technikákat is szint!e a tökélyre fejlesztve azt...) Szóval egy idő után olyanokat is meg akartak öletni velem- és főleg azokat - akik sokkal jobbak voltak mint a középátlag, mert többnyire ragaszkodtak olyan alapértékekhez amik erőssé teszik őket az univerzum törvényei szerint, tehát valahogy kilgtek felfelé a felső középből és a többi ezt nem bírta elviselni, mert időnként oda is basztak nekik, hiszen folyamatosan a közepe próbálja a tetejét levágni. Az öreg ezt így építette fel szándékosan hogy legyen verseny. Szóval a legtöbb akiket a célkresztembe festettek mocskosnak tulajdonképpen annyiban volt más mint azok akik "barátként" nekem a célpontokat meghatározták, hogy gyakoroltak néhányat azon értékek közül és ragaszkodtak is ehhez - még akkor is ha másokra kellett rákényszeríteni és ez volt az amit ki nem állhattak tőlük. Hogy betartatták másokkal. no persze ehhez hozzá jön az is hogy bizony tényleg mocskossá is váltak és le is vágták azokat akik túl közel mentek a trónjaikhoz...
Szóval senkinek nem hittem el semmit. mindenkit meghallgattam és utána hoztam egy döntést hosszú meditáció után... hol jól döntöttem hol rosszul... Végül is amikor rájöttem hogy mindegyik hazudik, akkor már csak a megérzéseimre halgatthattam és a hallottak, látottak alapján kellett döntést hoznom. A legtöbb karakter egyébként se jó se rossz nem volt... vagy inkább tett jót is meg rosszat is. Pl emlékeztetőként utáltam a parmalat termékeit mert az nikié volt... niki sokat dolgozott azon hogy az f1 pilóták biztosnága javuljon, fejlesztett az autóiparnak és a repülőiparnak is... ez utóbbiról kevesen tudnak... azután amikor kiszállt az f1-ből megcsinálta a légitársaságát. Egyik beszélgetésünkkor kérdezte hogy hogyan lehetne gyorsan felfuttati egy ilyen céget és valaki benyögte hogy egy katasztrófa kiváló reklám, mert arra mindenki figyel még ha negatív is... mert az ilyesmi gyakorlatilag sátánista áldozati szertartáshoz hasonlóan megnyitja a suggesztiókra az emeberk elméjét, sokkol, é azokét akik meg sátánista rendszerben nevelkedtek egyenesen uralma alá hajtja. Erre mit ad isten? lezuhat az egyik gép. Niki ott követte el a hibát, hogy megkért engem arra hogy segítsek a nyomozásban. Viszont én meg rájöttem hogy ő maga manipulálta a repülőgépet és meghamisította a nyomozati anyagot is. Azt hitte nem fogok rájönni, de bizonyítottam hogy szabotázs volt. Ezt elhallgatja a dokumentumfilmben is és hivatalosan is. A többiek persze nem hittek nekem. Apu se akarta elhinni, hogy niki lauda ilyet tenne. pedig megtette. És ő maga tette. Persze már akkor is sokan akarták a halálát amokr még versenyzett, hiszen ő is az egyik ilyen irányító volt akkoriban... és hát az ilyen karakterekkel akik ezt is megteszik meg azt is - végül is mit kezdjen az ember. Nehéz döntést hozni. Persze ő maga le lett cserélve hiszen a agytakarítás során mindenkit legyaktunk aki ragaszkodott a rothadás rendszeréhez - de a rothadás rendszere újrateremtette azokat a karaktereket akik mocskosak volt és éljenezi őket ma is. Új kugli - régi karakter. Senna például nem lett újrateremtve, mert ő olyan iránybe mozdult amit a szarházik nem néztek jó szemmel: felépített egy farmot ahol nap és szélenergia szolgáltatta az áramot, és teljesen bio gazdálkodást folytatott semmi vegyi mocsok, meg gmo szemét... egészséges élelem, tiszta levegő, és egészséges lakóközösség... neki persze el kellett tűnnie... miért is? Mert a mocsok ezt akarta és folyamatosan támadták ezért. A sok léhűtő foshorda akik az olaj és gáz, meg a mocskosabbnál mocskosabb környezetünket és a bolygó jövőjét elpusztító jövedelemforrásokból éltek pazarul...
jajjj jajj,,, mindegy sokáig tart egyre kisebb az esélye a túlélésnek... a gyerekek meg vagy nem értik vagy nem értik tényleg... sebaj legyen meg aminek meg kell lennie.
---
"meddig kell még ezt eltűrni?" hangzik a kérdés a szögyi egyik emberétől... naja... ő megszívta... Nos a szögyi is össze vissza hazudozott nekem jó sokáig majd végül belátta hogy igazam van és rájött hogy mindannyiuk közül én vagyok a legerősebb... Persze arra is rájöttek hogy ők nem képesek megtartai a sok pénzt amit összehoztak az én fejlesztéseim áruba bocsátásával. Ennek több oka is volt. Egyrészt a bekerülésük módja. A szögyi esetében ő be lett áldozva a felső középosztály részéről a célból hogy legyen valaki aki közel van a tűzhöz és átjut a szűrőimen. Ezt csak úgy tudták megoldani hogy beáldozták, azaz azt gondolván hogy egy erős felkészítés után a közelembe küldik és megadják az irányító triggert nekem. Ennek az egyszerű esete az hogy a szögyi által megbízhatónak gondolt személy megmondja neki,, hogy csináljon mindent úgy ahogy én mondom. Persze először hallgatott arról hogy kik is állnak mögötte, de egy pár év után mégis elmondta, mert rájött hogy ha nem mond el mindent akkor én sem neki. Szóval kitálalt persze akkor se mondott el mindent vagyis elhallgatott még egy tucatnyi dolgot ráadásul utána letért az ösvényről és azt csinálta csinálja most is amit ez a támoogató magyarországi felső-középosztály kíván. Ezért hatalmas árat fog fizetni velük együtt. Betrükközött, de most is úgy gondolom hogy végül is így is szolgálja az ügyemet ez az áldozat is. Merthogy már emlékkszem hogy rávettek arra - trükkel jelzem - hogy mondjak le a részemről. Mondtam hogy rendben - így volt - de fordítsa a gyerekek kiképzésére. És nem költheti saját céljaira csak amíg az én céljaimat követi. Azért akarta rátenni a kezét a pénzemre, mert amíg az ő részüket nap mint nap lopták el tőlük, addig az én pénzemhez nem mert hozzányúlni senki sem. Azt akarták és vitték keresztül, hogy majd az én pénzemet fogja felhasználni a saját céljaira. Nos ezért súlyosan meg fog fizetni a támogatóival együtt és sajnos a kiképzettjeik is meg fogják szívni keményen. De azért mentem bele, mert tudtam hogy így még több ember fog bevonódni a "játékba" és lesz némi utánpótlás a daráló működtetéséhez. A livi kiválóan tudja manipulálni a gyerekeket a szögyin keresztül... plusz ott van a mosszadkirálynő nemfélekroxy is mellette plusz a mosszadcia játékos andrew is. kiváló hármas. emelik a szintet és terjesztik a tudást persze alacsinyabb szinten, de mégis magasabb szinten mint ez a káderhorda.
Ez a döntés most fáj mert sok mindent meg tudnék oldani ebből a pénzből, de így végül is jobban szolgálja az ügyemet a tevékenysége, még akkor is ha megint csak kitéríteni akarják a szándékaimból a szelet. A felső közép ugyanis ugyanazokból áll akiket egyéébként nagyon is jól ismertem már... kikeresztelkedett zsidó mágnáscsaládok, értelmiséginek mondott és értelmiségi nemesi családok, nagy földbirtokosok, egyéb műszeki értelmiségiek csoportjai... egy jelentős hányada mosszad egy másik jelentős hányada kgb besimuló - szóval az egész csoport gyakorlatilag a régi rendszer kápói és felemelkedő urai... végrehajtói.
És nem véletlen hogy jól körbevette őket a mosszad fiataljaival és kiválóan leápolják a farkát... .-D ehhez nagyon értenek és ahhoz is hogyan lopják el a pénzét... Persze még utolsó alkalommal se mondott el mindent hiszen ez az összes nevet, címet a karakterekhez tartozó emberek más karaktereit, a kapcsolatfelvétel módját kódjait, helyszíneket bankszámlákat, midnent jelent... úgyhogy én sem mondtam el neki mindent.
De legalább ő megértett egy csomó mindent amit a legtöbben nem. Persze ehhez igen sokáig kellett táncolnia a top lovai között... szép műsor volt.
Nos a közép rétege felső és alsó ugyanúgy működik mint mindenhol: ha valaki kiugróan elhúz akkor összefognak ellene és megölik - ha tudják, ha nem akkor megpróbálják irányíthatóvá tenni. Ezt sokféleképpen megpróbálják. E miatt szoktak az ilyenekből vadállatok válni, mert ez a fajta közös összefogás a náluk jobb ellen mindig hatalmas súlyt jelent. Egyenként bárkit le tud győzni és gyűrni maga alá azok közül akik ilyenkor támadják de együttes erővel igen nehézzé válik a dolog. Ez a massza meg egy dologban talál közös nevezőt: aki náluk jobb, erősebb azt meg kell ölni, mert az veszélyes rájuk nézve, az üzleteikre a szaros céljaikra amik kimerülnek a saját zsebük megtömésében, mindegy milyen áron. Még amikor megpróbálnak összefogni a reális környezeti rombolás megakadályozására - még akkor is megérzik az alattuk lévő tömeg massza erejét és sorra elbuknak a próbálkozásaikban. Mert ilyenkor sajátjaik is ellenük fordulnak. nagyon könnyű tehát megosztani ezt a réteget is. Ezt meg is fogom mutatni. Bár nem is kell nekem megmutatni majd ti elintézitek... hahaha
Feszítenek a csávóik nagyon, de nem fognak ők se sokáig parádézni. Egy két megállító ütés és egyből lelohad a lelkeseésük... amikor rájönnek hogy megint rossz lóra tettek. Bár a helyzet az hogy nem a lóval van a gond hanem az iránnyal amerre a kocsis vezeti a lovat. A kocsis meg nem egy ember döntéséből határozza meg az irányt hanem a sok érdekerő eredőjeként jelenik meg. Ez pedig a további önpusztító folyamatot folytatja ami a "szabad verseny" és a "demokrácia" elvei mögött a fosztogatás és a felelőségvállalás totális hiányát jelenti, ami az eberi faj kipusztulásához vezet. hahaha erőlködnek az atommal is ahogy hallom fosnak tőle. Amióta van mini nuke azóta egyre jobban ráfeküdtek a témára. De amíg vannak atomerőművek addig lesz is feketekereskedelem és lesz is mini nuke, olyan is lesz ami egyik másik ilyen nagy hal autójában bunkerében fog felrobbanni... és vannak olyan kiegészítők amivel a legjobb szigetelést is át lehet sugározni bizonyos tartományokban... ugye ezt már bizonyítottam az angilai székhelyű szarházik számára.
Aztán még lehet hogy egy-két jó is leesik ebből a masszából is. aki megérti hogy mit is akarok elérni és miért és hogyan.
Vádaskodni azt tudnak. De csak egy egyszerű példát ha felhozok mindjárt elhallgatnak. Nézzük csak meg a horvát ügyet, amikor fent voltam a papukon a háborúban (valódi golyók és valódi gyilkosságok történtek ott és tizenéves voltam ekkor). Modndtam a hazaiaknak hogy láttam hogy leszórtak egy rakat aknát a papuk oldalára egy helikopterből. A horvátok jót röhögtek hogy miért hisznek ezek egy tieznéves gyereknek... azután meghalt két ember ráléptek az aknákra - akkor mindjárt jöttek és kérték hogy segítsek behatárolni hogy hol lehet a többi akna. Akkor már komolyan vették amit mondtam. Nos mi ebből a tanulság? Ugyan így működtök mind a legalótól a legfelső szintekig. amíg nem hullik el közületek akármilyen mennyiségű emberoid addig lekicsinylitek, nevetségessé teszitek, bagatellizáljátok és kiröhögitek amit mondok. Miután meghal egy jó pár és megkínzatik egy jó pár közületek onnan már elkezditek komolyan venni a dolgokat. Nos ha ez az ár amit a változásért meg kell veletek fizettetni akkor meg fogom veletek fizettetni - más kérdés hogy a legtöbb esetben nem is kell semmit se tennem ezért hiszen tudom hogy bele fogtok dögleni ha nem veszitek komolyan. Sajnos még mindig csak a hazudozás és az ellenem folyó hadjárat jár a fejetekben - tisztelet a kivételeknek - és azt hiszitek ha megtanultok egy pár mozdulatot, akkor már karate és akido mesterek vagytok... na ezt megint sok véráldozat révén fogjátok megtanulni, hogy ez nem így van. Ha megtanuljátok egyáltalán hiszen a kokóék is a sjaát vérükkel fizettek a baugatós milyen izommal fogsz megütni típusú beszólásokkal... hát szembe találták magukat valakivel aki megtanulta amit kellett, tőlem tanulta és ők azt hitték hogy sima ügy lesz... végül is az volt csak épp nem olyan eredménnyel amire ők számoltak... sajnálom hogy még mindig itt tartunk.
---
Félretoltam az asztalt felhajtom a szőnyeget nini mi van alatta? Egyszer beleégett a füstölő a szőgyegbe... Eszembe jutott több dolog is. Egyik hogy nem én égettem bele a füstölőt hanem az egyik srác aki helyettesített, az volt akit a marc passio küldött, kiválóan megoldotta a feladatot. Kérdem ezt hogy csináltad? Mondja: "nem hagytak aludni péter és valahogy egyszer meggyújtottam egy ilyet és leesett, kiesett a kezemből, annyira fáradt voltam hogy fel se fogtam mi történik és elaludtam már félig végigégett amikor felébredtem hogy baj van..." Le akarták égetni a házat úgy amikor a helyettesítőm van itt... erről viszont egy másik dolog jutott eszembe, mégpedig az hogy miért nem gyulladt meg a szőnyeg? Erről megint eszembe jutott, hogy egyszer még a cirfusz utcában - ami most máshol van - szándékodan meggyújtottam egy papírzsebkendőt és ledobtam a padlószőnyegre. nagy balhé lett belőle. De most az is eszembe jutott, hogy miért csináltam. Ugyanis semmit se csináltam csak úgy véletlenül. Azért csináltam emlékeztetőnek, mert apu (cooper) találta ki a gyulladásgátló kezelést (kémia) az ilyen típusú dolgokhoz. Az a szőnyeg is kezelve lett meg ez is. Persze azóta ebből is üzletet csináltak a szarházik, aput teljesen kihagyva belőle.
De az is eszembe jutott hogy talán marcnak volt egy ilyen húzása hogy megpróbálja... hátha... és amögötte álló hordának... hiszen ő is hadovál és a lényegről soha nem beszél - a mellett hogy szép amit mond... tisztára mint a corbett bagázs.
---
Niki Lauda egyik titkos feladata az volt hogy autók és repülők szabotálásának lehetőségeit dolgozza ki olyan módozatokban amiket nehéz vagy lehetetlen felderíteni és balesetnek lehet beállítani. A nyomozásnál amikor a szabotált repülőjáratát elemeztük rájöttem hogy ő maga volt. Fel is futott a légitársasága igen gyorsan hiszen sokan beszéltek róla akkor - jajj szegényke... Amikor nyíltan rákérdeztem hazudott. Persze a többiek nem hittek nekem.
---
A mini nuke már kereskedési fázisban van. Persze nem elég megszerezni attól még nem fog robbanni :-D Ahhoz tudás is kell.
---
Szóval szögyi és a mögötte álló csapat - akiket ő mondott az hazugság volt megjegyzem nem adta ki őket tehát most keményen szívni fognak - most egy olyan harapófogóba került amiből nehezen fognak kimászni csak egy módja van: megcsinálják amit mondtam. A livi szépen beültette a táncra hívó triggereket a fejükbe a szögyin keresztül - ez volt a dolga - és most kezdődik a tánc. A szarházi hazug banda most folytatni fogja a gyilkolást és a pusztítást. Bekerülnek szépen a pornó, a pénz és a vér világába ahová valók. Nem én döntötem így. ti döntöttetek így. A döntés ott született meg amikor bennem nem bíztatok benne igen. Most a gyerekitek mennek a vágóhídra, persze csak titokban, meg kapnak pénzt is amíg élnek ebben biztos vagyok. És sebaj, van másik - ha esetleg elhullanak százával...
---
A hazaszeretet szép dolog (patriotizmus) de aki ezen az alapon szervez haderőt és csoportot az a harmadik világháborúra szavaz. Már volt két világháború amit a pénz és intel elit a hazaszeretetre építve vezényelt le. Ezzel jól lehet mozgatni a tömegeket, csak egyenruhákba kell őket bújtatni, mert különben nem tudják kire kell lőni... hisz ez is ember meg az is...