Saturday, 23 January 2016

künn a bárány benn a farkas azaz hun vót hun van

"Én vagyok az Elbert Csilla is, tényleg azt akarod hogy beszéljünk?"
---
"Elfelejtettem hogyan kell belépni abba a tudatállapotba amikor irányítani tudlak. Segíts megint."
"Rendben. Tisztáznod kell hogy mit akarsz csinálni. Ezután meg kell vizsgálnod hogy amit tenni akarsz az mit okoz rövid és hosszú távon az egész föld élővilága szempontjából. A helyi rövidtávú hatásoktól a nagyobb léptékekig kell haladnod. Ha a dolog amit meg akarsz tenni szolgálja mindenkinek a hossszú távú érdekeit akkor nő a cselekedeted hatalma mások felett is. Ez a természet által adott hatalom törvénye ezen alapul az erőnk."
Belement. A gyerek feküdt a lány ölébe hajtva a fejét, az kapargatta a fejbőrét és koncentrált. De minduntalan elveszítette a türelmét. Végül sikerült neki. Azt akarta hogy aludjon el a gyerek. Végig vizsgálta a feltett kérdéseket akülönböző szintekhez tartozóan. Végül rájött hogy ez csapda. Nem tudja átvinni a saját akaratát ezen a szűrőrendszeren csak akkor ha a legszélesebb alapokra építve az igazi indokokat és igazi célokat fogalmazza meg és az mindenkinek az életét szolgálja. Ha kis baki csúszott be akkor elvesztette a fonalat. Végül sikerült neki. Újra bejutott. A gyerek elaludt. Mikor magához tért olyan kipihanten ébredt mint már rég nem. A lány ismét elbizonytalanodott.
"Te gyakorlatilag mindenre emlékszel valahol tudat alatt?"
"Igen."
---
Feküdtek egymáson. A két lány a fiú két oldalán lábukat keresztbe vetve rajta, kielégülve, boldogan. A fiú remekül érezte magát. Érezte a szeretet meleg hullámait.
"Te Í - szólíthtlak Í-nek azt sem tudom mi a neved... - érzel bármilyen rossz érzést amiatt hogy ketten szeretkezünk egy férfival?" A másik lány gondolkodott egy darabig.
"Nem. Semmit."
"Én sem. Sőt. Most akár azt is eltudnám képzelni hogy egy többnejű társadalomban éljek. Vagy én végül is ilyen kurva vagyok? - kérdezte mintegy magától - De el tudom fogadni most ezt a gondolatot is, végül semmi rosszat nem tettünk sőt örömet okoztunk egymásnak."
"A kurva az aki pénzt kér a testi szerelemért és esetleg nyújt mellé igazi szeretetet is ha meg akarja tartani a kuncsaftját, te nem kapsz pénzt ezért, tehát nem vagy kurva."
"Hát..." kezdte A
"Mi hát? Talán kapsz érte pénzt?"
"Igen. Nekem ezért fizetnek hogy itt az Andit játszom."
"Ne hülyéskedj és mennyit és ki fizet?"
"Azt nem tudom hogy honnan jön a pénz, de sok pénzt szoktam kapni."
Kicsit gondolkodtak a fiatalabb lány folytatta amint meglódult a fantáziája. "Akár több férfival is el tudnám ezt képzelni. Neked mi a véleményed erről?" kérdezte a fiút.
"Nem találkoztam még olyan férfival aki őszintén vonzódott volna egy másik férfi lényéhez. Olyannal találkoztam aki vonzódott egy másik férfi testéhez, de az amit mi itt megéltünk azért annyira jó, mert mi vonzódunk egymás lényéhez is. Ez egy sokkal mélyebben lévő szeretet mint a testi gyönyör szintje. Ennél nagyobb élvezetet csak az okoz amikor egy nő és egy férfi tudatosan gyermeket nemz. Tudatosan elfogadják egymást, igazából és egymás lényegét megélik a pillanatban (és van még egy két meditáció amivel fel  lehet készülni és fokozni a gyönyört hiszen a legfőbb nemi szerv az agy). Az a nemi gyönyör csúcsa. Attól már csak a hosszan tartó összebújás az erősebb - bár az nem okoz akkora tűzijátékot mint egy nemi orgazmus, viszont ezerszer erősebb és hosszabban él benned. A legeslegjobb pedig a szeretkezés utáni összebújás, ha őszintén kívánja mindenki. Szóval nem mindegy melyik férfi és melyik nő kerül össze és hogyan tudnak együtt működni. Mert akárkivel ezt nem fogod tudni megélni. A legtöbb ember aki egyébként is romboló módon viselkedik, azok szex közben is így viselkednek. Valamivel mindig elrontják az élményt. Hármasban meg még nehezebb hiszen a legerősebb élményt akkor tudod átélni amikor a figyelem rád irányul, de ha valaki nem igazán de igazán érdeklődik csak úgy csinál az már nem ugyanaz, az már csak mechnaika, baszás. Hárman ezért még nagyobb a lehetősége annak hogy félre csússzon az egész és gyönyör helyett mechanikus tornagyakorlat legyen, ami egyébként nem zárja ki hogy jó és kellemes legyen - de messze marad attól amit mi is átéltünk itt. Most azért annyira jó, mert én irányítok és én jól irányítok, meghagyom a szabadságotokat hogy beletegyétek amit akartok de mégis adok egy keretet amiben az üresjáratokat is el tudjuk kerülni és irányítom a figyelmeteket is. Én jó irányító vagyok, mert mindegyikünk javát akarom elérni, ilyen helyi kis projektben is mint a szeretkezés és a nagy projektekben is. A férfi férfi kapcsolat nekem egyébként taszító, mert engem a homoszexuális férfiak borzalmasan megkínoztak és ez annyira mélyen belém égett hogy én egy kicsit olyan vagyok mint egy oroszlán. Nem tűrök meg magam mellett egy másik férfit sokáig, a nemi élményeim közé pedig egyáltalán nem. A férfi harcostárs és barátnak, munkatársnak, sorstársnak kiváló de a homoszexuális férfi számomra egy hazug létező. Nincs olyan tapasztalatom hogy ők őszintén szerették volna egymást. A legtöbb csak a testi szinten működik ami a baszás - viszont engem ez nem elégít ki csak ideig óráig." ...
"És a nők miért tudják annyira élvezni egymás testét?"
"Azt gondolom hogy mivel a férfi és a nő is mind egy nő testében fogan és nő meg, majd egy nő szüli meg mindkettőt - ezért a nő sokkal könnyebben el tudja fogadni egy másik ember lényét és a testét is. A számukra ez valahogy természetesebb."
S csak feküdtek.
"Koncentráljunk arra hogy megfulladjon. Mondta a bal oldali lány." 
A fiú hirtelen fojtogatónak érezte a lányok ölelését és felkelt.
"Ezt most miért csináltátok? Tudom hogy szándékos volt."
"De hát te mondtad."
"De miért? Ezt nem értem."
"Azt mondtad azért mert egyébként függő maradál ettől a nagyon kellemes élménytől a szeretetünktől."
A gyerek keserűen nézett maga elé és összetört. Kiszállt az erő a lábaiból és leroskadt.
"Úristen mennyire nyomorultul érzem most magam. Hányszor akartam már meghalni és valamiért mindig életben maradtam. Elegem van ebből az egészből."
Kis csend volt.
"Gyere vissza egy picit szerintem úgy is működni fog, gyere szeretünk még."
A lányok visszarángatták a fekvőhelyre és újra odabújtak mellé. Most már nem folytogatták hanem szeretettel betakarták a testükkel.
"És ezt most miért csináljátok? Erre is emlékezni fogok ezek szerint ebben az énemben."
"Azért mert szeretünk." mindja Í
"Az a helyzet hogy azt is kitaláltuk hogy kitől jön a pénz."
"Kitől? És hogyan találtátok ki?"
"Hát a csajok között is vannak ügyes hackerek, nem csak dugni tudunk... és kiderült hogy te fizeted már egy jó pár éve a számláinkat - amióta az Öreg visszavonta a támogatásunkat, mert tényleg segítettünk egy jó párszor neked."
"Hmmm.. Akkor ti tényleg kurvák vagytok."
A csajok szinte egyszerre kezdték el csipkedni és dögönyözni. "Mit mondtál? Tudod mikor kapsz te egy kurvától olyat amit mi adtunk? Soha!"
"Na jó akkor ti szerető kurvák vagytok."
---
A két lány titokban azonban mást tervezett. Azon dolgoztak hogy irányítani tudják a fiút.
---
"Ez annak idején alakult amikor még a nőket is úgy adták vették a férfiak mint az állatokat pénzért. Úgy küzdöttünk ahogy tudtunk, amink volt. A szexxel a testünkkel és a szex megvonásával, a gyönyör megvonásával. Nem mindegy hogy milyen tudatállapotban vagy. Hogy akarod-e a férfit vagy nem. Hiába hatol beléd egy férfi ha te nem akarod közel sem lesz olyan élménye mintha akarnád kielégíteni."
"És a maszkodat te magad csinálod?"
"Igen."
"De annyira profi hogy el se hiszem hogy tényleg a te maszkod. Mutasd meg!"
"Rendben de ne mláthatod hogyan veszem le."
A gyerek átvizsgálta a szobát hogy biztosan ne legyen ott senki más. A nő bement a szobába magára csukta az ajtót, majd egy perc múlva kijött. Felhúzta a szoknyáját és megmutatta a lábát. Friss szép bőrű fiatal nő lába volt, nyoma se látszotta visszereknek. Alig lett vékonyabb a combja mint előtte. A srác álmálkodva csodálta a jelenséget.
"És hogyan csinálod? Mennyi idő amíg elkészül és miből csinálod?"
"Sok idő amíg megcsinálom. Állati és növényi részekből készül. Csupa természetes anyagból. a csontból enyvet csinálok abból lesznek a kemény részek és kicsit fellazítva más összetevőkkel a puhaságát is tudom szabályozni és az is ragasztja ösze és oda a testemhez. Az ereket állatokból veszem ki. Bárányból, kecskéből. Egy teljes test álca elkészítése elég sokáig tart, hetekig kell az előkészületeket csinálni az ereket kikészíteni a bőrt a kemény részeket a színezést megoldani." "Felhúzom mint egy harisnyát és a szélét odaragasztom hogy ne essen le. Egy idő után már nagyon gyorsan megy."
---
"Kicsit rozoga már ez az asztal." nevetett a nő.
---
"Te megmondtad neki hogy mi is dugtunk?"
"Igen. Miért ne? Úgyse fog rá emlékezni."
Gaal.SÉ
---
"Az i azt mondja é őrjítette meg. Olyan ereje van, akkor gyönyört tud okozni hogy megőrülsz tőle. És utána nem adja magát csak ha megcsinálsz neki ezt meg azt. És nem is kér hanem átveszi az irányítást az elméd felett valahogy. Iszonyú erős."
"Ezt én nem hiszem el." - mondja a gyerek. "Beszélni akarok vele."
---
"Ha nem hiszed el, dugjál vele! Akkor majd meglátod magad is."
Csend volt.
---
R "Akkor most megdugod é-t?"
Gy "Ha igaz amit i mond akkor nem kell nekem erőlködnöm ezzel maga fog megkeresni és behálózni."
R "Hogyan? miért?"
Gy "Mert akkor rá fog jönni hogy én is erős vagyok és irányítani akar majd engem is. Azt már látom hogy Í-t rámállította valaki - ezek szerint ő volt - de ő nem elég erős. Egy idő után be fogja dobni magát mert hármuk közül ő a legerősebb."
---
A nő ráhajolt a konyhaasztalra a férfi hátulról hatolt be. Egy darabig csak a ritmusos mozgás és lüktetés sodorta őket egy egyre mélyebb örvénylés felé. A férfi kezdett feloldódni, a nő odaadta magát és befogadta a testébe. A csúcshoz közel a férfi ráhajolt a hátára míg a nő erősen belekapaszkodott a karjába és húzta maga felé, húzta magába. A férfi elméjét valami nagyon erős örvény ragadta magával és elélvezett. Az örvény annyira erős volt hogy eszméletét vesztette benne egy pár másodpercre.
"No, magadhoz tértél?" nevetett a nő amikor a férfi kinyitotta a szemét.
"Ez valami nagyon különleges dolog volt. Ezt tudni akarom mi történt. Ilyen nem történik csak úgy."
---
A gésáknál tapasztalt ekkora gyönyört. Ismerte. Nem tudták ezzel a karmaik közé kaparinta. Ismerte a gönyörök legeslegerősebbikét is mindamellett hogy a félelem és a pokol legmélyebb bugyrait is megjárta. Semmi nem riasztotta meg a gyereket. Tudta mit csinál és kész volt akár meghalni is, akár gyilkolni is. Tudta hogy azon múlik a bolygó sorsa, de főként azoké akik szerették, tényleg szerették.
---
A gyerek az emékezetét nem csak azért törölte le hogy megvédje a többieket hanem azért is hogy megvédje önmagát. Az olyan élményeket amik eltorzították volna a karakterének irányát, kitérítették vona letörölte az emlékezetéből. kicsit még így is hatott rá tudat alatt és a külső rosszindulatú manipulátorok igyekezték felidézni ezeket az élményeket, de nyíltan nem beszélhettek, mert akkor lebuktatták volna magukat, a rejtett hatásokat a gyerek meg ki tudta védeni a tompultság állapotával és a szűrők használatával.
---
"Kell egy barátnőt csinálnom magamnak hogy kibírjam ezt a borzalmas helyzetet."
"Jó írd meg a karaktert én keresek neked bele embereket."
"Az nem jó én szeretném kiválasztani az embereket, mert te megint olyanokat fogsz odarakni akik megőrjítenek."
"hahaha - nevetett az Öreg - rendben van kiválaszthatod az embereket is."
A gyerek tudta hogy úgyse tudja kikerülni hogy az Öreg ne készítse őket fel valami szemétséggel a tarsolyukban amivel ellenem tudja fordítani őket.
"Ha ellenem fordítod őket megölöm mindet!"
"Rendben van. Viszont cserébe felkészítesz nekik négy embert!"
---
Kamu család az Öreg a gyerekkel íratta meg a profiljukat.
"Ezekből választhatsz!"
"De akkor ezek mind a te embereid ugye?"
"Igen."
"Akkor ezek megint valamit trükköt fognak ellenem bevetni ahogy a többi is."
"Ezek tudnak szeretni. Olyanokat kértél akik képesek a valódi szeretetre. Ezek ilyenek. Ez van."
Nagyon nehéz ez mert a gyerek tényleg kapott tőlük szeretetet ami valódi volt, csak közben ők feladatot is végeztek: megpróbálták a gyereket irányíthatóvá és a saját eszközévé tenni. Triggereket próbáltak felépíteni belé. A gyerek közben tanította őket. elmondott neki mindent amit tudott. Cserébe ő is tudni akart mindent. És ő is egy rejtett feladatot végzett: megpróbálta őket is felébreszteni ugyanúgy mint a többit.
---
Eljátszották hogy ők jót akarnak, csak az ő kezdeményezéseiket is keresztülhúzzák a szarházik, akiket a gyerek annyira utált. Közben más karaktereikben halmozták ők is a hatalmas pénzmennyiségeket és semmi más nem érdekelte őket sem mint az összes többit. A hatalom pozíciói és azok feletti kontroll.
---
Ha megnézitek a hozzájuk tartozó barátokat, akkor megvan a hálózat egy elég nagy szelete.
---
Báránybőr, angyalbőr.
Bogárék cserélődnek keményen, hahaha bogár megint bealakít, de hát semmi sem tart örökké ő sem. Akárki lakozika bőre alatt...
---
"Valaki beleeresztett egy sorozatot a mennyezetünkbe. Nem tudod ki volt az?"
"Mi van? Ne szórakozz most csak viccelsz, szivatsz engem."
R elnevette magát "Nem viccelek"
...
"No most két lehetőséged van. Vagy elkezdesz beszélni vagy itt és most megöllek." Azzal a gyerk előhúzott egy uzit a kabátja alól.
"Engem te nem fenyegetsz ilyesmivel. Nem tudod hogy mekkora hatalmam van. De msot megtanítom neked." A nő a telefonhoz lépett és a rendőrség számát tárcsázta. A gyerek mosolyogva  várta a fejleményeket.
"Halló rendőrség?"
"A x utcából ez és ez vagyok fegyverrel fenyeget egy xy nevű férfi a saját lakásomon."
"Mit mondott hogy hívják?"
"SÉ."
kis csend után az ügyeletes a következőket mondta: "Mondja meg a p-nek hogy ha agyvelő lesz a plafonon is akkor neki kell letakarítnaia mert mi nem fogjuk."
A nő arca szürkére váltott és a légzése szaporábban gyengén kapkodóvá vált. Ijedten hátrált a most már egyre fenyegetőbben közeledő gyerek elől.
 "Akarsz a teraszról kiabálni? Nyugodtan. Megvárom amíg fégzel vele." A nő csak hátrált és nem tudta mi tévő legyen. A srác hirtelen beleeresztett egy sorozatot a mennyezetbe. A ropogás pattogott a kis szobában és fülsiketítő robajként hatolt a jeges rémületbe. A nő még egyet lépett hátra de a gyerek egy hirtelen ütéssel megbénította, a nő rongybabaként hullott le a mögötte lévő ágyra.
"A kezeidet nem fogod tudni használni most egy fél órát, meg a lábaidat sem de beszélni tudsz. Egyenként fogom először eltörni az összes ujjadat majd a lábzáradat, majd a kezeidet majd a bordáidat addig folytatom amíg belehalsz vagy beszélni kezdesz." Azzal letérdelt és az uzi csövével hatlamasat ütött a kis lábujjára a nőnek. A reccsenés jelezte hogy eltörött.
A nő fájdalmasan felnyögött és könnyek szöktek a szemébe de nem szólt egy szót sem. A gyerek tudta hogy az Öreg felkészítette őt a kínzásra és azt is tudta hogy akár darabokra vághatná akkor sem fog beszélni.
---
Az idősebb Gál Zoltán nem dugott vele csak a fiatalabb. "Ők csak egymás között dugnak, de ott nagyon. Mindenki mindenkivel. Amikor csak idejük van rá keféli egymást. Az öreg gál tudja hogy milyen veszélyes. Tudja azt is hogy mekkora hatalom van benne. Ezért dignak a zsidók csak egymás között és soha olyannal aki erősebb náluk, mert azt is tudták hogy akkor nem az ő akaratuk fog érvényesülni hanem az erősebbé."
---
A Velencei építészeti biennálé egy szabadkőműves találkozóhely volt. Ott öttek össze és beszélgettek élőben. Sokáig. Ma már nem biztos. Megszerveztem hogy az É odamenjen. a 12. találkozó vol 2010-ben. A témát amivel részt vehettek én írtam meg így bejutottak és részt vehettek a magyar pavilonban a pedagógusok szakszervezete országos vezetősége is aminek é a vezetője volt - legalábbis a legnagyobb manipulátora.
...
"Odaküldöm a női ág vezetőjét."
...
"Te irányítottál engem oda. De ezek meg akartak ölni engem. Miért csináltad? Meg akartál öletni?"
"Ugyan már. Ha a halálodat akarnám megölnélek itt és most. Nem erről van szó. Őket is ki akartam mozdítani a titkolózás mocskából és ezért felajánlotam hogy fejlesztek nekik is, fejlesztem őket is. De visszautasítottak. Azért küldtelek oda - persze miután kiképztelek hogy túléld - hogy szembesüljenek a ténnyel: lemaradtak és el fognak pusztulni ha nem kérik a segítségemet."
"És ha megöltek volna? "
"Mindenkinek segítettem de mindenki csak a saját szinjéig jutott el és csak addig amennyit a magáévá tett abból amit tanítottam. Az hogy ki marad életben az azon múlik hogy ki az aki odafigyelt arra amit mondtam és ki akarja elferdíteni átalakítani a tanításomat. Aki nem figyelt vagy visszaél vele az elpusztul. Nem azért mert én azt mondtam hanem mert a psziché így van felépítve és ez a teremtő törvénye, akarata. Ha nem készültél volna fel rendesen akkor most nem beszélgetnén itt."
"Ez kegyetlenség."
"A természet kegyetlen, de igazságos."
---
Először tanítottam nekik hogyan tudják a hangjukat elváltoztatni és hogyan tudnak leutánozni bármilyen hangot bárkinek a hangját pillanatok alatt.
Az A nagyon ügyes volt. Szinte azonnal ment neki. (mert már ismerte a módszert... :-D)
...
Az emberi hangképző szerbek fejlődése és alakulása, betegségek következtében előforduló torzulása vezetett rá arra hogy tudományos alapokon megvizsgáljam hogyan is zajlik ez a dolg. Mitől függ a hangszín, a hangmagasság és lehet-e tudatosan változtatni.
És lehet. Viszont a felvételeken ki is lehet szűrni, mert a hangszínt hangmagasságot variálhatja az egyén de a hangszálainak jellegzetességeit nem. Ezért minden hangszínben és hangmagasságban lesz egy sajátos jelleg ami állandó, azaz beazonosítható.
Ezáltal kiszűrhető és felismerhető. Mind műszeresen, mind pszichésen felismerhető. A pszichés felismerés gakorlás kérdése. kell egy pár ember aki képzett és meg tudja változtatni a hangját, majd felismerős játékot kell játszani. Alőször megtanulni a különböző hangszíneit majd biztonsággal felismerni őket ,majd újat kitalálni amit a kitaláló nem ismer és ismét felismerős játékot játszani. pontosan úgy mint nek zenéből a hangzatfelismeréses játék. idővel rááll a füle mindenkinek. A műszeresnél meg egy programot kell írni ami az audio jelből felismeri az egyéni jellegzetességeket. Egy mintafelismerő program kell.

...
Persze a hangszálak jellegzetessége is elfedhteő megváltoztatható például ha bevonjuk valamivel... de mivel ott élő szövetről van szó... Mi nem találtunk olyan módszert ami ne járt volna középtávon is roncsolással és károsodással a szervezetre. Szóval aki annyira el akar bújni annak már úgyis mindegy. 
---
A szarvasbőr a legjobb. Azt lehet a lejobban kinyújtani, az a legtartósabb, a legvékonyabbra lehet kikészíteni - gyakorlatilag egy vékony erős kis hártya lesz belőle. Először megcsinálod a fejformád pontos mását, papírmaséból úgy hogy szép sima legyen. Erre feszíted rá a nedves bőrt. Majd ezután az enyvől felépíted rá a különböző rétegeket, ahol puha kell ott hozzáadod az adalékokat, ahol kemény kell ott a meghagyod hogy megszáradjon, ezzel egyidőben beleteszed az ereket is meg ami kell bele. Persze minnél nagyobb a kívánt fejforma és a sajátod közötti különbség annál tovább tart a maszk elkészítése. Amikor megvan a végleges forma akkor szinezed és belevarrod a hajat, szőrt, ami kell.
A szarvasbőr azért is jó mert átnől rajta a szőr, ráadásul az izzadtságot is átereszti, és nem irritálja a bőrt. Természetes anyag. miután ezzel kész vagy jöhet a végleges szín kialakítása. Ezt is növényi és ásványi eredetű szinezékkel a legjobb megoldani. A csodaszarvas.
---
Ha megpróbálsz vadászni akkor egy idő után rájössz hogy a vad észrevesz és eliszkol a közeledből. Ha éhes vagy ki kell találnod valamit. A vadászok elkezdték figyelni hol iszik a vad, hol alszik, hol eszik és mit, mennyit hogyan szaporodik. És elkezdék utánozni. Mind külsőben (madártollakat tettek a fejükre, szarvas és vaddisznószőrt terítettek magukra, bekenték magukat a vad vizeletével vagy ürülékével hogy elnyomja a szagukat és a vad szagát árasszák) mind belül kezdtek vaddá válni. Addig fejlesztették a külső belső álcájukat amíg végül a  vad nem szaladt el, sőt kíváncsian esetleg közelebb is merészkedett. Így el tudták kapni őket, és ehettek.
Amikor a vad ember volt, akkor az emberi formákat kellett utánozniuk. Ugyanez a folyamat zajlott le mint az állati vadászat esetén. Maszkokat készítettek és elvegyültek az ellenség vagy az idegen nép tagjai között hogy megismerjék őket. megfigyelték a szokásaikat, megtanulták a nyelvüket, felvették a külső megjelenésüket. Így megtalálták a módját hogy elvegyüljenek és megtalálják a vezéreiket, sámánjaikat és azokat megölve könnyű prédát csináljanak belőlük vagy meg tudják védeni ellenük magukat.
A sámánok annak idején azért szerették a szarvasbőr dobokat mert az szólt a legjobban azt lehetett a legvékonyabbra kikészíteni.
A gyári álarcokban mindegyikben van tracker. Tükröző inaktív tracker, amikor egy bizonyos jelet kap akkor azt a sorozatszámát kiadva visszatükrözi. olyan mint a fényviszaverő, csak hangban, de van benne fényvisszaverős is csak az ultraibolya meg egyéb láthatatlan tartományokban mozog. Ezért amikor valaki ilyen maszkban átmegy egy fotocellés ajtón azonnal rögzül hogy ott járt. Egy világhálózat a kihasználatlan számítógépek hálózatán keresztül továbbítódik a jel. De minden mozgásérzékelő tudja ugyanezt és más eszközök is tudják. Az Öreg nem bízta a véletlenre a dolgot. Mindig tudta hogy ki hol jár... De a természestes alapú házi készítésű maszkokkal már más volt a helyzet. Abban nem volt követő csak ha a készítője tett bele. Viszont azt is megoldottam hogy követni lehessen... Ez már az én fejlesztésem volt. Csak hogy ne bízzam a véletlenre a dolgot.
---
Pedagógusok szakszervezete vezetőség... nane egyesület...
---
Conrelius Pompus, az aszterixből... a római katona aki a gallok szomszédságában táborozott... a gálok... FJC...
---
A srácok megpróbálták öszeugrasztani a gyereket az é-vel hogy megöljék. Ezért találták ki hogy amikor nem emlkszik semmire akkor bedobnak egy két félinformációt amit a gyerek komolyan szokott venni.
---
"Ki akarok kerülni ebből segíts ebben."
"El kell játszanunk a halálodat."
"Rendben."
"De nem mehetsz bele ténylegesen, mert kinyírnak."
"Á megbízom bennük."
"Akkor meg fognak ölni. Nem bízhatsz meg egyikben sem. Az Öreg mielőtt felkínált benneteket erre a feladatra előkészítette az elméteket és ha valamelyikőtök felébred vagy megérti amit mondani tudok a többi azonnal nekiesik és megpróbálja megölni. Téged is meg fognak ölni."
"Ne hülyéskedj már annyiszor kockáztattuk az életünket egymásért nem hiszem el."
"Akkor meghalsz. A te döntésed. Jobban teszed ha hiszel nekem. Nézd meg a csajokat, szopják a farkadat és utána ha nem tudnak irányítani akkor megpróbálnak kinyírni. Közben a legjobb gyönyörben részesítenek. Ezek bármire képesek, már nem emberi lények. Amikor az Öreg felkínálta őket jót röhögött és tudtam hogy jó ha egyet ki tudok majd szedni közületek."
"Nem te találtad ki a karaktereket?"
"De igen. De csak egy csoport emberből választhattam, amiket az Öreg válogatott össze. És az Öreg mondta el a történetüket is ami több esetben is hiányos volt. Szóval megpróbáltam úgy egírni a karaktereket hogy egymást vagy ledaráljátok vagy felébresztitek. Sajnos többnyire az utóbbi történt meg. Plusz az Öreg folyamatosan aktívan beavatkozott kívülről hogy nehogy sikerrel járjak maikor már valamelyikőtök éppen felébredt volna."
---
"De hogyan vagy képes ennyi embert szeretni, olyanokat is akik undorító lények belülről nem kívülről?"
"Hát keresek valamit rajtuk ami szép és bennük valamit ami szép és arra gondolok amikor látom őket."
...
"Nem vagyok túl jól ma. Nem érzem elégedettnek magam a testemmel."
"Nekem tetszel."
"Mi tetszik neked rajtam?"
"Szeretem a nagy barna szemed."
A gyerekbe valami nagyon rossz érzés költözött bele. El is ment onnan s hazafelé megértette: a lány azt mondta hogy nem szereti.
...
"Nem szeretlek P." ... "Ne érts félre, szeretlek mint embert, de ne mvagyok beléd szerelmes. Ha úgy alakul probléma nélkül elvágnám a torkod."
---
Bőrharisnya, csodaszarvas.
Azután kívülre is kerül egy réteg szarvasbőr. Az egész felhúzható mint egy harisnya.
"De apu és a nemi szervek? Azzal hogyan csináljátok?
"Hát mi azzal nem foglalkoztunk. Nem csináltunk vele semmit sem. Eleinte csak azt álcáztuk ami látszott, csak később tértünk át a teljes test álcázására."
---
Igen a kurvák felismerték a nemi szerveket is. Ezért kellett ott is álcázni és ekkoriban került elő Steely Dan és a dildófejlesztés.
---
"De én nem akarom megváltoztatni az egészet. Nekem az is elég ha el tudom érni amit én akarok."
"De ez így nem mehet tovább Évi a rendszer le fogja bontani önmagát és elpusztul benne és kívüle mindenki. Nem fenntartható ez a mocsok így."
"Addig amíg én élek addig fennmarad." - nevetett a lány. "Inkább intézd el hogy az öreg gál dugjon velem. Rajta keresztül bármit el tudok intézni, mert ők uralják ezt a várost."
"Rendben van ahogy akarod. Maradj itthon egy fél óra múlva itt lesz."
---
Elkapták a többiek az ifjabb gaallt és telefonon felhívták a gyereket a galék lakásán. A gyerek nem teketóriázott.
"Ha most nem mész át az É-hez akkor darabokban fogod viszont látni a fiadat. Egyenlőre egy ujját törték csak el, de ezután levágjáák az egyik lábát."
Nem kellett több. Már ment is.
---
De a legjobb ha az ereket emberből veszed ki, emberi hajat használsz és emberi szőrt, emberbőrt. Az a legjobb. Hiszen a vadász úgy tud a legjobban elvegyülni a vad között ha belebújik a bőrébe.
---
"És hogyan tudnánk megvédeni magunkat az ellen hogy lebuktass?"
 "hahaha én mondjam meg hogy mit kellene tennetek ellenem?"
"Miért? Azt mondtad mindenkinek segítesz, nem?"
"Nos hát ki kell terjesztenetek a családot olyan angyra hogy már hihetetlen legyen elképzelni is hogy mind kamu karakter. Bár akkor is le fogtok bukni, mert egyikőtök se bírja ki hogy habzsolja a pénzt és más karaktereketet is fogtok csinálni amik le fognak bukni és velük együtt az egész bagázs. Még a gyerekek is."
---
Így lett hatalmas a szarkupac, sok sok baráttal, több családdal unokával és távoli és közeli rokonnal. De ha mélyebbre vagytok hajlandók ásni akkor még annál is többet találhattok. "And I really need to find out more!"
---
"És a hájas figurákat hogy csinálod?"
"Csirkebélbe töltök disznózsírt."
"De az megavasodik és büdös lesz nem?"
"De igen. De akkor kicserélem és egész sokáig jó marad ám."
"De mikor van erre időd, hát az egy csomó munka. Gyakorlatilag akkor állandóan dolgoznotok kell hiszen kell legalább három maszk kettő tartalékba ha elszakad vagy valami van vele és ott vannak a helyettesítők is azoknak is tartalék. Honnan szeditek a sok szarvasbőrt?"
"Hát igen, ez egyre nehezebb. Éjszaka dolgozom rajta meg amikor van időm nappal is. Nincs mindig szarvasbőr olyankor birkát vagy mást használunk az is jó de azt nem lehet annyira hártyavékonyra kikészíteni és nem olyan erős meg tartós."
---
Volt valami cucc amit megetettünk a nyalósóban a szarvasokkal, hogy követhető legyen radarral... Nem jut eszembe mi volt az, de itt minden szarvastelepen etetik a sazrvasokkal. Ja és ezért ment fel olyan iszonyatosan a szarvasbőr ára
---
"Baj van P."
"Mi az?"
"Az Öreg rájött hogy tényleg segítünk neked felébreszteni a többieket és kiürítette a tartalék számláinkat. Nincs több pénzünk."
"Az baj. Megnézem mit tudok csinálni.
---
És így derítették fel néhány cég mint pénzforrás létét amiből a mi akcióinkat finanszíroztam. Az Évike drága és a csajok. A kamucsalád, miközben vastagon megszedték magukat mind, csak nyilvánvalóan máshol tartják a pénzüket. És az öreg és a többi szarházi meg a jogi és egyéb pénzmozgatta rendszeren kersztül be tudott szorítani ide, azaz végül is önként hagytam magam beszorítani. De azért hagytam mert a fő fenyegetés már készen állt addigra. És most nektek szarházikank kell megoldanotok azt amit én elkezdtem vagy mind elpusztultok, mert ahhoz meg hülyék vagytok ott a látható nyomon követhető rendszerben a nektek megengedett tudással élni, csak elpusztítani tudjátok a bolygót rajta önmagatokkal.
Ezután viszont megvonták tőlük a lóvét amint abbahagyták a támogatást. Azok akikkel lekövettették a pénzmozgást jól átverték őket. hahaha A szarházik rendszere így működik.
Persze őket olyan cégekből finanszíroztam amiket már amúgy is infiltrálták a szarházik, szóval nem volt nagy veszteség, mert már amúgy is elvesztettük ezeket, legalább adtunk nekik kis fejtörést és mivel egymást is kicsinálják így a egymást kezdék el szivatni megint.
---
"Szóval ki adta ki a pénz útját?"
"A."
A gyerek összeroskadt. Elszállt az erő a lábából és leült a járda szélére. Ne mtudta mit mondjon. A másik félrenézett. Mindketten keserűen néztek maguk elé egy darabig.
"Elegem van ebből."
"Tudom. Nekem is. Mit csináljunk?"
A gyerek hallgatott. Gondolkodni sem volt képes annyira kimerítette a dolog."
"Biztos vagy ebben? Hogy csinálta? Hogy adta le a drótot? Honnan tudjátok hogy ő volt?"
"Akkor bukott le a dolog amikor kimondta ott a szobában hangosan hogy a te cégeiden keresztül jött a pénz, amiket te építettél fel. Utána kinyomozták, mert ugye ami ott abban a lakásban elhangzik arra sokan figyelntek már az utóbbi időben."
"De ez nem bizonyítja hogy ő volt."
"De utána kapott egy hatalmas összeget, ami nem tőlünk került a számlájára."
"Visszakövettétek ki fizetett neki?"
"Igen."
Megint csend volt egy darabig. Végül a gyerek kifakadt.
"Elegem van ebből, belőletek. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért képes ilyet csinálni bárki. Megvan mindene, kapott pénzt is boldogul és képes elárulni bárkit gyakorlatialg csak azért hogy még több pénze legyen? Hogyan gondolkodik egy ilyen? És közben képes valóban szeretni és szeretetet adni. Mi a fene jár egy ilyennek a fejében? Még emlékezetvesztés esetén sem csinál ilyet olyan aki képes a valódi szeretetre, tudom számtalanszor bebizonyosodott már többünk esetében. Egyszerűen nem vagyok képes befogadni ezt az információt. És nem érdekel mit csináltok. Ne gyertek hozzám többbet. Elvarrom ezeket a szálakat is és mi végeztünk. Azt csináltok amit akartok, tudtok mindent, én meg majd mittudom én mit fogok csinálni, de nekem többé ilyen kurva ne kerüljön a közelembe se mert meg fogok őrülni."
"Akkor nem segítesz nekünk többé?"
"Nézd mindig valaki beárul valamivel. Hol ez lpja el a pénzt és kurvázza el, hol amaz, hol ez adja el az egyik akciót hol amaz, veletek valahogy mindig akad valaki aki lenyúl aki meglop és hazudik. Ez egészen addig amíg nekem is volt ebben valami még elment. De most már nincs benne semmi. A csajok nem dugnak velem és ti sem csináljátok meg amire megkértelek benneteket hogy csináljátok meg. És pontosan tudom hogy ti egymást figyelmeztetitek és ha valki valamit elfelejt akkor figyelmeztetitek. Nos mostanra pontosan kiderült hogy ti csak arra koncentráltok hogy belőlem kipumpáljátok a pénzt és utána a saját szaros zsebeteket tömitek meg vele. Nos renben most még elmehettek ezzel, de ennek lesz böjtje később. És igen. Ez azt jelenti hogy nekünk nincs semmi dolgunk egymással többé. Egészen addig amíg nem keresztezitek az utamat és a tervemet. Mert akkor lesz csata és mivel ti ellenálltatok ti fogjátok a rövidebbet húzni. De ezt most úgysem hiszed el, majd akkor a vér megtanít benneteket rá."
---
Nos igen feloállítottam egy másik csapatot akik azt figyelték hogy ki mikor hol van és mikor van a városban és mikor nincs. És az infók hogyan vándorolnak és ki figylemeztet kit arra hogy mit felejt el és hogyan adja vissza az infót. Pl a sorozat a plafonba, az é lábkisujja, az i beszélgetése a konyhában velem, a hármas, az é a gyógynövényekről és a szinezésről, a hangutánzós buli, a papírmasé készítés, stb. Minden alkalommal figyeltük hogy ki mit csinál és kit figyelmeztet. És kibukott hogy ti nagyon is jól emlékeztek mindenre. ÉS szartok segíteni nekem, csak eljátszátok hogy segítetek miközben a többi szépen tönkretett mindent amit tényleg segítettetek. És amikor pénz kellett akkor mindig valaki ellpota a pénzt és a többi vonogatta a vállát, majd elosztottátok. De sebaj tóbiás. Én is tettem bele egy pár csavart a ti történetetekbe és azért el is végeztetek nekem egy csomó mindent amit el akartam végeztetni veletek. De a számla még nincs kiegyenlítve.
A fotel volt  trigger, ez a kis huncut meg mind megette
a mesternő néha É néha Í és a többiÍ:Húzd emg a kezét úgy! É:És ha elélvez? nevet;
A: Te mit csinálsz Í? Í: Emlékeztetőt.
Aa: érékeny mások testi érzeteire lásd mi történt

É: Látod? Aa: Ez brutálisan erős érzem hogy felizgult.
Ezek a sütögetős képek a kalapnál akkor készültek közvetlenül az után pár napra hogy vissza értem a holdról...
szó sezrint :-D
"Nagyon lefogytál."
"Pedig három napja semmi mást se csinálok csak zabálok..."

Á de jó ez... egy kicsit felizgultam... A: Ez elehet hogy most én vagyok..

Ezek most mind azt hiszik hogy én semmit sem hallok abból amit ők mesterkednek...
"Tévedsz. Én tudom hogy mindent hallasz."
"hmmm.Halalsz és mégis ellenem dolgozol.
Hallasz de semmit sem értesz."
"De igen csak nem értek veled egyet."
"Okoskodsz mint amikor azt mondtad hogy te mindenre emlékszel és utána kiderült hogy nem,
a többiek emlékeztettek arra hogy nem az asztal lábába rúgva tört el a kislábodujja. Nem értesz egyet,
de amikor megszorítanak akkor hozzám jössz segítségért,
Ne mértesz eget de a kiképzés az jól jött nektek is, mert most már fizikailag is vállalni tudjátok az ember-ember elleni küzdelmet -amit eleddig nem tehettetek meg. Nem értesz egyet velem hogy az erőszak a megoldás, pedig azért javult a helyzetetek ennyit az utóbbi tíz húsz évben mert én megtanítottalak benneteket harcolni. Szarházi vagy és el fogsz te is pusztulni a többivel együtt. Előkészítettem mindent már nem tudjátok megállítnai a folyamatot. Felneveltek egy új nemzedéket akik ugyanúgy rohasztanak mindent maguk körül és körbe veszitek őket szeretettel, szexxel, gyönyörrel meg hazug tudósokkal akiknek még ti is hisztek. És közben nem veszitek észre hogy milyen következményekkel jár az amit csináltok. Nem É ne mértesz semmit sem és te is csak azok közé sorolsz be akik a saját hatlamukat akarják megóvni és kiterjeszteni - mégha van is jó rész abban hogy miért csinálod akkor is el fogtok ti is pusztulni mert nem látjátok át hogy mekkora pusztítást visztek véghez mindeközben.

Gz: megmondtad neki hogy mi is dugtunk?
É: Igen. Úgyse fog rá emlkezni, meg senki sem fog hinni neki.

A 12. velencei építészeti biennálé;
téma az embermagasságú ceruza, ami a vonalakat húzza


  
embernagyságú ceruzák
---
"Avasd be a Fannit" mondja.
"Szó sem lehet róla."
"De miért?" kérdi a kislány "Már értem ezeket a dolgokat hogy mit csináltok és már maszkot is tudok csinálni magamnak." És csak mondta. A gyerek figyelt kérdezett. A kislány hihetetlenül értelmes volt.
"Mindegy ez szép és jó de akkor sem foglak a nemiség misztériumába beavatni, legalábbis nem úgy ahogy te azt gondoltad."
"De miért?" Már majdnem sírásra fordult a szája.
"Azért mert nem helyes és nincs erre szükség. A szeretet misztériumába beahahatlak, de a nemiségébe csak részlegesen és azért mert túl fiatal vagy még. Nem vagy érett hozzá akkor sem ha hihetetlenül jól megértettél egy csomó mindent."
Í csak ült a szemközti ágyon és figyelt. A gyerek meg magyarázott. Először az érintésről. megmutatta a kislányak hogy milyen az amikor semlegesen érinti meg valaki és milyen az amikor fenyegetően. A kislány felismerte hogy mi a különbség. "Nos a nemiség misztériuma meg egy kicsit más mint a szeretet érintése, de azzal kezdődik... vagyis majdnem, mert azzal kezdődik hogy egymás szemébe néztek a másikkal legalább egyszer, majd utána az érintés, ölelés és a többi. Itt velem csak az érintésig és az ölelésig mehetünk el, de abból meg fogod érteni azt ami most kell neked a többit meg megtanulod magadtól is."
A srác némi magyarázás után letérdelt az ágy mellé míg a kislány felállt az ágyra. Így egymagasak lettek, szinte partneri magasságban. A kislány először a szemébe nézett, bátran és kíváncsi őszintén majd átölelte. A srác állta a tekintetét és visszaölelte. Ott maradtak egy darabig így.
"De ez nagyon jó." mondta a kislány egy kicsit már álmosan. "Így van. Ez a legeslegjobb így összebújni és hallgatni a másik szívverését."
"Az í is jöjjön ide!" Í is odajött "De hová menjek hiszen nem is hagytok helyet. madj mindhárman leheveredtek az ágyra. Í alul a hátán a mellkasára fekve a kislány a szívverését hallgatva mellettük kettejüke átölelve a gyerek. "Te szereted az Í-t?" A kérdés kicsit meglepte a gyereket kicsit gondolkodott rajta. "Igen." ... "A magam módján igen." Kis csend volt. A kilány törte emg a csendet álmosan "Ti szeretitek egymást."
Ezután elaludt.
---
A kisujjtörés azért kellett mert felmértem hogy lehet-e ét a félelem vagy a fenyegetés hatása alá vonva irányítani. Tanítottam a többieket arra hogyan tudják őt irányítnai. Ugyanis ők meg az ét akarták irányítani hiszen é elég erős volt ahhoz hogy GZ-t irányítsa és így maguknak is vághattak egy kis szeletet a hatalomból indőnként átirányíthatták az események folyását.
É "Te miért mondtad meg nekik hogyan tudnak engem manipulálni?"
Gy "Hát mindenki azt kapja vissza tőlem amit nekem adott. Te is azt mondtad el nekik amit az én irányításomra és manipulációmra használhatnak én is ezt tettem veled kapcsolatban. Kvittek vagyunk."
"De ez nem igaz. honnan veszed hogy ne mmondtam el nekik mindent? Én elmondtam nekik mindent csak ők ezt vették ki belőle."
"Ó igen? S az I-ét nem te őrjítetted meg tudatosan hogy irányítnai tudd és megcsináljon neked dolgokat?"
"De igen, de azt nemes célért tettem."
"Aha. No látod itt van a kutya elásva. Én is nemes célért dolgozok te is; te sem válogatsz az eszközökben és azzal élsz vissza amivel tudsz hogy elérd a célodat és én sem váloagtok csak a célszerűség szerint. Ilyenkor van az hogy az fogja elérni a célját akinek a nemes célja nemesebb a másikénál. A magasabbrendű ügy szolgálója kerül ki győztesen. Ahelyett hogy leülnénk és összefogva megoldanánk ezeket a dolgokat te a manipuláció egyik rejtett és igen mocskos formáját gyakorlod: a gyönyör adásával és megfosztásával való visszaélést. Senki nem képes felfogni sem és válaszlépés is csak egy van erre: az erőszak. Ezért indítottátok el a NANE egyesületet hogy a bántalmazás ellen jogi eszközökkel fellépjetek, viszont a másik oldalon ti éltek vissza mocsoks módon. Szóval akkor ki itt a szent és ki a bűnös? Ha leültél volna először és utána nyúlsz ilyen eszközökhöz akkor megértem, mert az az útja. Én ezt csinálom. Elmondom mit akarok és segítséget kérek amikor nem megy így - és sajnos az esetek többségében nem megy - akkor jöhet más. Most megtudod milyen az amikor téged is visszaélésszerűen manipulálnak - ráadásul azok fogják ezt veled megtenni akiket te arra használtál hogy engem manipuláljanak és másokat. Hahaha igazi jó kis ringispíl lett ebből a cirkuszból mi?" ... "Mindenki körbemanipulálja egymást."
---
Persze a többi meg mindjárt elkezdte kipumpálni az Éből a pénzét mert ezt csinálták mindenkivel még egymással is. Így Ének elég sok problémája lett.
---
A maszkaradé így egyébként egyre nagyobb pénzmennyiséget követel ahhoz hogy egy egy figurát fenn lehessen tartani. A beugróknak is három három jelmez ami eleve nagyon sokba kerül ha olyan jó minőségű kell amivel nem buknak le, erekkel fogsorral, körmökkel, vaginába behatoló hüvelyborítóval, nyelvvel, szemszínvariálóval stb... jó dokumantumokkal történettel hogy ne bukjon meg a profilozóknál ez rengetek felkészülésbe és munkába kerül amíg elkészül és egy ember ezt ma már nem tudja megoldani időre. Egy ilyen maszk elkészítése ha bármennyi időt tudsz rászánni is nagyon hosszú idő mert a bőrt rendesen ki kell készíteni. Nem két napról van szó még ha azóta fejlődött is az elkészítés mestersége. Utána az egészet összevarrni kézzel úgy hogy sehol se látszódjon a varrás... majd a fogakat elkészíteni, a nyelvhosszabbítást, átalakítást, a nemi szerveket fedő réteget, iszonyú precíz és aprólékos munkát jelent.
És sok időráfordítást és a szarvasok tenyésztésének és a bőr elkészítésének titokban tartása is sokba kerül nagyon. A más egyéb anyagokból készül azt is be kell szerezni stb- szóval ez a műfaj megoldható egy ember által is de akkor sok időbe kerül. Fél év mire egy teljes testet borító kiváló minőségű álca elkészül.
Ja itt említem meg hogy a teljes maszk a száj belső felületét is fedi egy vékony hártyával, a nyelvet és a fogsort is magába foglalja folytonos varrás és ragasztás tartja egybe - így például a nemi élet, szopás baszás is gyakorlatilag kicsit olyan mintha ruhában csinálná valaki. Nem olyan mert egy vékony hártyáról van szó - ugynanilyen hártya a hüvelybe is bevezethető ami gyakorlatilag óvszerként is funkcionál és megvéd a nemi betegségektől is - ezen a vékony hártyán keresztül mindent kiválóan érez a maszk alatt lévő, de mégis ott a tudat hogy sem az ízét nem kell érezni és mégsem olyan mintha önmaga saját testét adná oda valaki.
Persze az ízek érzékelhetők valamennyire a hártyán kersztül is.
Szóval ez csak a maszk elkészítése, ezután kell beugró. A beugrónak kiváló alkalmazkodónak kell lennie ezért ezek mind gyermekkoruktól kiképzett ugyanolyan karakterekben ugrabugráló emberk kell hogy legyenek, akiknek megatnítják a figura szokásait, mozgásformáját, előkészítik a jelmezét, megtanítanak neki mindent, majd elfelejtetik vele az egészet. Amikor be kell ugrani akkor azért tudják mindjárt mert a közös tudatban tárolva van az egész karakter. A figyelők önmaga és az irányítók együtt mozgatják. Ilyenből régen hármat tartottak előre elkészítve de azután hogy megmutattam sokaknak hogy ha mindhármat egymás után gyorsan megölöd akkor a többit már nem tudják annyira gyorsan előkapni a polcról és ezért kénytelenek az irányítók változtatni a karakter jellemén viselkedésén.
Ezért ma szerintem sokkal több beugrót készítenek fel, ami megint sokszorozza a kiadásokat. Szerintem ma már csoportok léteznek akik csak a maszkok gyártásával foglalkoznak - nyilván vannak gyári maszkok azok különleges anyagokból géppel készülnek (lásd 3D printer, stb) és kicsit gyorabban de megbízhatatlanok mert gyárilag benne vannak a tracker és követő nanotechnológiák amik többnyire passzív hangvisszaverő elemek amik egy azonosító sorszámot mutatnak a megfelelően elkészített érzékelők számára. Egyébként a kerámia kondik többségében van ilyen nano,chip ami pont erre van kitalálva, de a chipek belsejében is vannak extra lehetőségek és funkciók.Így egy egyszerű alkalmazásba mint egy mozgásérzékelő bele lehet rejteni egy kódleolvasó és logger funkciót, ami rendszeresen lekérhető ugyanilyen hozzáférési módszerrel a megfelelő alkalmazással és technikával.
Szóval ez gyerekek tömegeit jelenti a felkészítésben, és karakterek tömegeit amit meg kell írni a lehető legaprólékosabb részletességgel, majd begyakoroltatni a beugrókkal. Minnél komolyabb képességekkel rendelkezik a figura annál kisebb a lehetséges alkalmas beugrók száma, ezeket nehéz megtalálni és beletörni vagy belehazudni a figura eljátszásába. Egyre nehezebben pótolhatóak. Így a folyamatos kivégzése utáni pótlása egy ilyen karakternek hatalmas összegekbe kerül. És egyre hatalmasabb összegekbe ahogyan az emberek kezdik látni ezt a folyamatot és egyre többen fognak gyanút - egyre több embert kell megölni és eltakarítnai vagy ha nem tudják őket megölni akkor sokat költeni az ellehetetlenítésére elszigetelésére, lafizetésére ha lehet. Az emebrek többségét meg tudják venni, vagy félemlíteni. Ezt általában egysezrre szokták. Egyik kézben a golyó másikban a pénz. Tipikus.
Ezért a folyamat egyre gyorsabbá válik a gyilkolás gyorsításával. A kiépzések fejlesztése azonban lassítja a gyilkolási folyamatot a rendszer öntisztulási folyamatát. De a legtetején ugyanakkor nem akarják a kiképzések szintját gyorsan emelni mert akkor ők maguk is veszélybe kerülnek. Ugyanakkor azok akik észhez tértek és rádöbbentek a hatalmas hullahegyre ami a "halhatatlanság" mítosza mögött van elásva, azok mind emelni és ejleszteni akarják magukat. Elég nagy a feszültség ezen a téren.
A legaljára szorult emberek viszont kénytelenek harcolni. Az én helyzetem annyiban különleges hogy ha én újra elkezdek gyilkolni akkor nem fogok megállni egy vagy két embernél hanem előszedem a komolyabb fegyvereimet és tömegével fogom lekaszálni a zombihadat akik magasról szarnak rám és mindenkire aki a természet rendjét képviseli. Semmilyen kommandó nem tud megállítnai hiszen mindent tudok róluk és meg tudom védeni magamat akármennyi ember akármilyen technika ellen, hiszen velem fejlesztettek mindent.
Ezért nem is nagyon támadnak a legfelsőbb szintekről, csak azok akik alant még nem nagyon képesek megérteni ezeket a kondíciókat.
Viszont egy csomó mindenre nem emlékszem és nem is fogok valószínűleg és hála a jó égnek. De ezek a dolgok is vagy fölöslegesek vagy majd eszembe fognak jutni csak a triggerek nem értek még vissza.
---
A ciscyber csoport egy rakás szarháziból állt. A ventura csávó csapata, aki maga is egyike azoknak akik a gyilkolás technikáit fejlesztették, fejlesztik. Azért hagytam őt is életben mert ő is növelte a rendszeren belüli feszültséget. De gondoskodtam arról is ha lesz olyan aki képes megérteni a dolgaimat az le tudja majd szedni a tábláról.
---
Közben eszembe jutott az is labdázás közben hogy "mindig a csúcson kell abbahagyni"... .-D Ezt azért találtam ki hogy ne azt az állapotot rögzítsem amikor futok futok és egyszer csak nem bírom tovább hanem amikor nagyon jól megy akkor hagyom abba. Ennek az a hosszú távú hatása hogy nem a "nem bírom tovább" című sikertelenség marad bennem és a mélypszichében hanem az hogy "most nagyon jól ment". És ez az emlék rögződik. Ezek után ezt a szakaszt terjsztettem ki hosszabbra és hosszabbra. Szóval ilyen módon sok gyakorlással rögződik a sikerélményhez kapcsolt edzési módszer és idővel felgyorsul a futás és az erőbedpbás szakaszának hossza és intenzitása is. Amit éppen erősíteni akarunk. De szükség van a hosszú gyötrésekre is egyébként csak olankor azt kell kitűzni célul hogy akkor most gyötrés van és nem annyira a minőségre megyünk hanem a mennyiségre. A mennyiségi edzés a kitartást erősíti, és jól lehet vele mintákat rögzíteni. Ez érvényes a rossz mintákra is szóval azért gondolkodni kell. Ezen túl a tüdőt is helyre teszi még a folyamatosan erős külső beavatkozások ellenére is.
Egy két gyakorlat és ha sikerül egyszer jól megoldani akkor lehet továbblépni másik gyakoorlatra vagy akár valami más tevékenységbe kezdeni. Ugyanúgy mint az egyéb tanulásnál. Sok kicsi gyakorlási periódus sokkal mélyebb elsajátítást eredményez mint ha egy nagyot csinálnánk minden nap.