Sunday 13 December 2015

Hun vót, hun nem vót... lett belőle magyar

"De anyu mi az hogy hun?"
"Hát fiam..." majd hirtelen elhallgatott, mutatóujját a szájára tette pisszentett és úgy súgta, "maradj most csendben, figyelnek" de a gyerek nem vette észre és folytatta:
"De mit jelent az a szó hogy hun?" az anyukának valamit mondania kellett volna, de nem szólt semmit sem. A gyerek tovább gondolkodott.
"Lehet hogy azt jelenti hogy hol volt hol nem volt?"
A háttérből ennyi hallatszott:
"Hmmm Tényleg. Akkor itt az ideje hogy változtassunk ezen is..."
Az anyuka felpattan és mérges idegesen az apukát hívta:
"Jana, a gyerek elárult minket most el fogják venni a mesék elől a hun vót hun nem vót-ot!"
"DE miért? Mit árultam el? Mit csináltam?" kérdezte a gyerek kétségbeesetten.
Az apja csak abbahagyta a munkát és nyugodtan ennyit mondott lemondóan legyintve:
"Hát ez várható volt. Több száz éve hamisítják a hunok történelmét, csak össze akarnak ugrasztani benneteket."
"De a gyerek erőlködött tovább."
"Te úgy gondolod hogy ezek ezt nemtették volna meg a gyerek nélkül?"
Az anya elszomorodva megnyugodott egy picit. Az apa folytatta.
"Több száz éve hazudoznak erről a népről mindenfélét már a saját elnevezésünket is elhazudták, ennek őrizte az emlékét ez a bevezető. A hunok az egy nép. Most magyaroknak hívnak minket mert a zsidók úgy döntöttek hogy vagy kiirtják ezt a népet vagy eltörlik, de nem ment nekik ezért mind a történelmet mind az elnevezést mind a nemzeti kincseinket igyekeznek tönkre tenni. Így a bevezető emlékeztetett minket hogy mi hunok vagyunk."
"Akor az angolok ezt tudják és ezért hívnak minket hungary-nak?"
"Hát őket mi kértük meg annak idején hogy vigyázzanak. Igen. Ott még sok okos és értelmes ember van ám fiam."
---
Ezért nem foglalkozok én ma már semmilyen nemzeti kérdéssel. A "történészek" egymás könyveire hivatkozva hazudnak egyre nagyobb marhaságokat és egyre ostobább butaságokat. A hazugsághalmaz mára akkorára nőtt hogy egész könyvtárakat lehet megtölteni vele. De mást is tanított ez a dolog. Szakítottam minden írott történettel és minden nemzeti határral. Egyedül a nyelvet fogadom el - azt is csak azért mert az egy természetes határ. A nyelven kívül volna még a népmese, néptánc, népdal - ezek is fel vannak hígulva a környező népek általi hatásokkal, ma pedig a tömegagylúgozás hatásaiva is. De ezek is őrzik még nyomokban a régi tudást a természetről, az emberi pszichéről, katonai stratégiákról az életről. Ezen kívül a természetről való tudás van még ami nemzeti kincs, s a régi szent helyek ismerete. De a lényeg a természetről való tudás és a népi tudás. Ez utóbbi már erősen meghígult, de még fellelhető, az előbbit lehet pótolni, már amíg van természet. Sajnos úgy tűnik már nem sokáig élvezhetjük.
---
"Te ez a Gábor csak utasításokat és parancsokat adott. Semmilyen parancsot nem kapott."
"Mint ahogyan a Gözsik sem."
Egymásra néztek.
...
"Én azokat akarom akik felettük vannak."
---
P "Te Petikém van nekem egy gyönyörű lányom (?) összehozlak vele." nevettek
Gy "Á hagyd el Pisti, ugyan már! Hogyan fér az én életembe egy kapcsolat?"
P "De most komolyan ilyen embert szivesen látnék melette, mint te."
Gy "Á Pisti. Nem bírnám ki ha eleszítenék még valakit akit szeretek. Ezek nem hagynak nekem békét sosem. Látod mit művelnek. Aztán indőnként leesik egy egy ilyen kurva mint a Gömzsik, azzal dugok egy jót és ennyi. Némelyikben még szeretet is van és egész jól elvagyunk egy darabig. Én kupálom őket emberré - ők próbálnak engem konzumidiótává, meg buzivá, meg szarházivá tenni..."
P "De hát te is megérdemelsz egy normális párt."
Gy "Á támadnák őt is, nem ismerek olyan nőt ak ezt a terhelést kibírná sokáig. Meg állandóan utazok, dugok más nőkkel. Kinek kell az? Nem élet ez Pisti, nem való egészséges embernek."
---
Hallgattok mert féltek. Ameddig hallgattok addig pusztulni fogtok. amikor elkezdtek beszélni hangosan akkor elkezdtek gyógyulni. Eleinte nehéz lesz de egy idő után könnyebb, ha elkezditek. És csak így kezdődik el a változás. Ha nembeszéltek elpusztultok és ez a nép is végleg az enyészeté lesz, minden értékével. Helyette csak ez a gyáva szarházi horda marad. Amíg nincs nyílt beszéd addig egyre rosszabb lesz.
---
Az eltüntetős gyilkost szerette volna a német területen élő inteles közösség elkapni. Féltek tőle. Nem egyet nem kettőt tüntetett el közülük. Ez volt azeredeti motivációjuk. FEjlesztettem velük egy csomó mindenféle érzékelőt, kamerákat, lencséket amivel hatalmas távolságokról is lehetett éles képeket készíteni, radarokat. közben én magam teszteltem a technikát. FElhívtam a figyelmüket magamra és megléptem előlük. Krűgernek neveztem el a csaávót aki próbált elkapni. Egyik alkalommal végül rájött az egyik kedvenc helyemen ahol át szoktam szökni anno a francia német határon, hogy én vagyok az aki fejlesztem neki a cuccokat. Jót nevettünk később. Hagyott üzenetet nekem hogy keressem meg mert beszélni akar. Akor mondta el hogy a képességeim miatt én alkalmas lennék arra hogy elkapjam az eltüntetős gyilkost. Megegyeztünk.
Megkértem hogy amikor jelzi neki hogy a szokott híd felé veszem az irányt akkor küldjön ki valaki egyenruhást ha nem postol ott senki. "Memóriaproblémáid vannak netán?" nevetett. "Igen. Kell az emlékeztető."
Szenzorokat, radarokat és rejtett kamerákat fejlesztettünk. Ezeknek a segítségével tudtam lekövetni hogy a Práczki merre ment a gyilkolás után, no meg azon képességem miatt hogy felisertem a maszkváltások után is.
Behatároltuk hogy merre érdemes utána eredni és egyre több kamerát helyetünk ki. Ez a technika került azután le Pécsre is, ezért lehetett visszanyomozni az uránvárosi balhé résztvevőit, meg rekonstruálni a történteket. itthon is egyre több rejtett kamera került ki mindenfelé. Baján teli van az egész város. Persze nem működnek mindig. Attól függ ki az akit figyelni kell...
---
"A németek adták."
"De ez hárommal korábbi generációs cucc mint a legutolsó fejlesztésem."
"De odaadták és ingyen. Ez van. Ezzel kell megoldanunk. Ha ez nem lenne akkor semmink sem lenne."
"Rendben szeretem ezt a fajta hozzáállást! Csak legyél tisztában azzal hogy ezzel csak azt tudjátok megfigyelni akit ők hagynak. Akit ők nem akarnak lebuktatni azt nem fogjátok ezzel lekamerázni."
---
Gy "Miért gondoltad meg magad?"
Sc "Mert van egy emberünk aki nektek dolgozik."
Gy "Ki az? És mit mondott nektek? Biztos vagy benne hogy a mi emberünk? Sokan állítják ezt magukról olyanok akikhez nekünk semmi közünk a világon."
Sc "Ő veled dolgozik, sokat találkoztok. És nem mondott semmit sem. Annyit mondott csak hogy te vagy szinte az egyetlen akiben megbízik. Még nekünk sem mondott semmit se. Nekem ez többet mond mint bármi."
Gy "Akkor most már megbízol te is bennem?"
Sc "Benned nem. Benne igen."
A gyerek összehúzta a szemöldökét és egy darabig csak nézett. Gondolkodott a hallottakon.
Gy "Szóval tudsz valami hozzáfárási jogot a mosszad adatbázisához."
Sc "Jobbat tudok annál. Egy olyan azonosítót kapsz egy változtatható jelszóval amivel mindenféle enyaghoz hozzáférhetsz a rendszeren belül és semmilyen log nem készül arról mit néztél meg."
Gy nagyot nézett és csodálkozott. "Honnan van neked ilyen azonosítód?"
Sc "Mi építettük ezt a rendszert. És arra az esetre ha megtörténne a legrosszabb, arra az esetre hagytunk benne egy kiskaput."
A gyerek testén valami erős energiahullám vonult végig érezte hogy megint valai nagyon fontos dolog történik vele és hogy itt nem csak két ember beszélget, hanem világok találkoznak egymással.
...
X "Honnan tudod hogy ez nem valami csapda. Az a szarházi bejutott a CIA-ba is, olyan trükkmester amit keveset látott a világ. Miért hiszel el neki bármit is. Ha csak hozzányúlsz ezzel a kóddal a rendszerükhöz lecsapnak rád teljes erővel."
Gy "Nem csapott be. Tudom. De fel kell készülnünk. Ezt a kiskaput soha nem tesztelték, pontosan ezért hogy nehogy bárkinek feltűnjön. Senki sem használta sohasem. Ezért bármi megtörténhet. Lehet hogy összeakad valamivel, lehet hogy beindít valamilyen riasztót. Nem tudják ők sem, mert soha nem próbálták ki."
Y "De akkor meg honnan tudnak eről egyáltalán?"
Gy "Onnan hogy ők építették a rendszert." Csend lett. Mindenki emésztette a hallottakat.
X "De akkor meg miért segítenek nekünk? Hát ők is mosszad nem?"
Gy "De. De ők emberek elsősorban. És fel kellett készülniük arra az esetre ha netán a sajátjaik őrülnek meg teljesen - mint ahogyan az meg is történt."
Y "Mire gondoltál mit kell összeszednünk?"
Gy "Hát úgy gondolom hogy ha baj van akkor úgy legyen baj hogy csak én vagyok fizikailag veszélyben. Ha észreveszik a behatolást akkor azonnal lépni fognak és mindent bevetnek majd. Ezért egyedül kell lennem. Nem lehet ott senki sem. Kell néhány kiváló távolbalátó és néhány olyan aki képes töménytelen mennyiségű adatot megjegyezni, és vag valami rögzítő technika is. Egyszer fogok belépni és minden adatot kiszedünk. Ez elég lesz ahhoz hogy a főbb gócpontok alapján magunk is felgöngyölítsük az egész hálózatot, de azt mondták hogy gyakorlatilag a rendszer minden részéhez hozzá fogok férni - úgyhogy ezek az adatok is ki fognak derülni. A kód a bonyolult és durva biztonsági rendszereiket is átlépi. Leszedünk mindent és utána békén hagyjuk. Esetleg később ha kell valami megint használjuk, de minnél ritkábban tesszük annál jobb."
---
Hetes ikrek volt. Az Öreg volt az egyik közülük. Ő azért hagyta ott a családi otthont mert nem értettek egyet. Szerelmes lett és szerette a nőket. Szerette a szeretkezést a szexet. Úgy gondolta hogy a testvérei tévednek és nem a szeretet hanem a félelem a legnagyobb hatalom, meg a gyűlölet. Le akarta maga ellenőrizni, de a testvérei nem akarták ebben segíteni. Ezért először oroszországba ment, majd onnan beépült a világ legtöbb és legerősebb hálózataiba. Akido tudása félelmetes ellenféllé, kegetlensége rettegett maffiavezérré, hatalmas intelligenciája ravasz stratégvá tették. Egy idő után már ő uralta a világ egy hatalmas részét amerikától, európán keresztül oroszországig. A testvérei pedig kizárták őt a pszichéjükből.
Az Öreg azért küldött el hozzájuk (akkor még nem tudtam hogy hetesikrek), mert én hajlandó voltam bizonyítani akár az életem árán is hogy a szeretet a legerősebb meghajtó. Az Öreg kegetlen volt, de szerette ha valaki kiállt az életével az igazáért. Elküldött a bátyjaihoz hogy ők is tanuljanak. A testvéreit puhánynak tartotta. De nem látott el oda. Később jöttem rá hogy miért. Azért mert a testvérei építettek közösen egy mentális szűrőt ami meggátolta őt abban hogy odalásson és zaklassa őket. Tovább gyakorolták a tudományukat. Gyógyítottak és éltek. Harmóniában a természettel.
Amikor odakerültem egy darabig csak hallgatott. Egyikük ült velem szemben a kis házikóban. Én beszéltem. Elmondtam hogy mire jutottam az elemzésemmel és mit gondolok arról hogyan lehetne megoldani a problémát. Hogy miért őrülnek meg a legjobb harcosok és miért nem lehetséges hogy megőrizzék a józan eszüket, merthogy van egy nagy sátánista csoport akiknek nagyobb a mentális ereje és bejutnak az elméjükbe megtalálják őket és még ha ellen is tudnak állni akkor rájuk küldenek egy csomó bérgyilkost és beállítják őrült gyilkológépnek - és egy idő után ezt senki sem képes bírni. Az emberi psziché nem arra van tervezve hogy ezt a végtelenségig kibírja.
Az öreg figyelt. Meditált. A gyerek belemerült a mmonológjába, de egyszer csak valami gyenge suhogásra lett figyelmes. Hirtelen megfordult, de semmit sem látott. Ugyanakkr érezte hogy valami megváltozott. Az öreg arcát nézte. Az egyik ránc mintha picit feljebb kúszott volna az arcán. A gyerek tudta hogy kicserélték. De hogyan? Hogyan lehet séges ilyen gyorsan cserélni és honnan bújt elő a másik. A szoba falát kezdte el vizsgálni. Az öreg egy idő után nem bírta tovább és elnevette magát. miközben az egyik falat tapogatta végig beosontak a szobába mindannyian.
Amikro a gyerek megfordult szeme ámult attól ait látott. Hat pontosan egyforma öreg kínai ült és állt a szoba másik felében.
"Hahá, tudtam hogy kicseréltek!" kiáltott fel diadalmasan. Mind a hat öregember mosolygott. Az egyikük megszólalt: "Segítettél megérteni nekünk egy jó pár dolgot a világról amit még mi magunk sem értettünk. Fontos amit csinálsz és úgy döntöttünk hogy segítünk neked mindenben."
---
Hun ce: a háború művészete
---
A kisgyerek iszonyú dühvel nyomkodta össze a betonon napozó bodobácsokat. "Te is megdöglesz meg te is meg te is." Valahonnan a felhők felől néhány női hang szólalt meg. "Úristen! Elkéstünk. Már megkínozták. Most mit tegyünk?" Egy mási női hang válaszolt: "Ezért próbáljátok meg még talán nincs annyira késő és meg tudjuk menteni." 1981-2?
---
"De apu ezen a helyen embereket áldoztak! Érzem a földben."
"De látod fiam, nézz körül mit látsz most?"
"Fákat."
"Igen! Most itt erdő van." és sejtelmesen mosolygott mint aki a jól végzett munka után learatja a babérokat.
 ---
"Igyuk meg a vérét!"
"Nem! Hát nem érted meg mit mond a gyerek? Ezért pusztulunk."
"De ezért vagyunk még egyáltalán életben!"
"Azt mondtam nem!"
---
"Lehet hogy mégis igaza van a gyereknek? Amióta nem áldozok azóta újra látok a csirkék szemével.
---
B "És mi van ha jó kis szopóskurvát csinálok a kicsikéből olyan konzumidiótát?"
Gy "Akkor én meg..." s gondolkodott egy pár másodpercet "olyan kismalacot csinálok belőled, emlékszel a vietnami kis cocákra amik siettek megenni a szart amikor leguggoltál? Épp leesett a szar már zabálták is fel. Röf röf, húúúj húúúj, röf, röf. No egy ilyen kis cocát csinlok belőled, ugyanúgy fogsz visítnai."
B "Anyádat!"
Gy "Mi van? Nem hiszed talán el hogy képes vagyok megcsinálni?" kérdezte fenyegetően. De B már sietett kifelé a termből a társaival. Egy ember maradt csak a teremben. Egymásra néztek.
C "Ezt komolyan mondta ám."
Gy "Tudom. Tesztelnek hogy hogyan reagálok. Ebből mérik le mennyire fontos a számomra. Ha fontos akkor nekiesnek és kikészítik, ha nem akkor békén hagyják nem foglalkoznak vele."
C "Fontos ez a csaj?"
Gy "Ez a lány és az anyja ketten - ha az anyja végre megérti hogy mit csinálunk mi - akkor olyan dolgokat  fognak véghezvinni, amitől mindenkinek tátva marad a szája."
C "És addig? Mit csináljunk velük kapcsolatban?"
Gy "Hát tartsátok életben. Jó lenne ha megismerné a csaj az AA programját. Ne nyomjátok a függőségek felé szerintem ez magától is meg fog történni, vagy ezek a szarházik beleviszik - vigyázzatok rá ne süllyedjen el benne túlságosan. Időnként villantsátok fel az értékeinket és figyeljétek hogy reagál. Az anyja manipulálja. Ő egy sátánista. De olyan fajta aki azért áldoz hogy másokat meg tudjon védeni, hogy legyen ereje. Ezért ha végre megérti hogy amit mi csinálunk az sokkal erősebb és tiszta, akkor fognak ezek ketten egymásra találni. Persze a többi szarházi lehet hogy tényleg konzumidiótát csinálnak addigra belőle, de ha elültetitek azt a néhány magot, akkor később ki fog kelni. Legalábbis remélem. Látok erre valami halovány reményt."
C "És amikor megtörténik a fordulat?"
Gy "Akkor kelleni fog néhány olyan ember köré, akik már láttak néhány ilyen csodát és tudnak közben fókuszálni is. Meg fog inogni, berúg majd a történtektől. Akkor nagyon kell majd neki a kemény korlát és támasz. Az anyjának is kéne, de őt nem fogjátok megtalálni. Nagyon erős. A szeretet a legerősebb benne, csak a sok támadás őt is kegyetlenné tette. Ha ügyesen odafigyelve támogatjátok akkor ezek ketten hatalmas erőt fognak képviselni a mi oldalunkon. Ha elszúrjátok, akkor hatalmas pusztítóerőt fognak jelenteni. Rajtatok múlik."
C "Mirért poénkodtál róla B-nek? És miért bízol meg most bennem?"
Gy "Nem bízok bened sem. Ott tartok hogy nem érdekel a dolog. legyen úgy ahogy ti csináljátok. Arra megyünk amerre ti mentek. Viszont ha nem arra mentek amerre a természet törvényei szernt mennünk kell, akkor annak csúnya következményei lesznek És te ismersz már annyira hogy tudd, nem beszélek a levegőbe. Bármit tesztek annak lesz következménye. Ha csak kicsit is eltértek attól amit elmondtam és ajánlottam követendő irányként, elpusztultok méghozzá iszonyú körülmények között és azok lesznek a szerencsések akiket mi ölünk meg, mert az ő haláluk gyors lesz és fájdalommentes. Engem ma már nem érdekel ez az egész. Tulajdonképpen csak szarházik vesznek körbe ma már és nincs messze az az idő, amikor befejezem az aktív részvételt ezeken a találkozókon. Most is csak miattad vagyok itt. Benned még látom a figyelmet és van némi értelme annak hogy beszéljek hozzád. Amikor te is eltűnsz án sem jövök többé és eltűnök a radarról hosszú időre."
---
X "TE miért leplezted le a Práczkit? Az a mi emberünk volt!"
Gy "Ne mtudtam hogy ő az. És miért nem szóltatok? Tudtátok hogy az eltüntetős gyilkos után megyünk a német területen élőkkel, tudtátok hogy ő az, akkor miért nem szóltatok hogy álljak le?"
X "Bazmeg kivontad a forgalomból a legjobb gyilkosunkat."
Gy "Különben is tudtatok arról hogy több száz milliót gyűjtött össze magának abban a karakterben? Itthon meg mindenkinek azt mondja hogy nincs pénze. Több száz millió márkát szedett össze s akkor birtoka van hogy megszólal. Abból a pénzből bármilyen fejlesztést meg tudtunk volna oldani, ha a mi emberünk volt akkor miért titkolta el hogy ekkora vagyona van? Itthon meg játtsza a szerény kis hírszerzőt aki ugyanúgy szenved a nyomorult hazai helyzet miatt. Ezek a ti embereitek? Tudjátok mit? Ez mindent elmond rólatok."
---
balettmester "Apád is ezt csinálta ugye?"
Gy "Igen."
B "Azért nem vitte semmire sem az életben." majd lenézett a földre és tűnődve de nyomatékosan megjegyezte: "És ha ti nem lennétek akkor már rég elpusztult volna a földi élet."
A gyerek mélyen megdöbbent habár semmi jelét nem mutatta. Úgy csinált mintha semmit sem hallott volna és tovább játszotta a szerepét. A balettmester tudta hogy nélkülünk itt már kő kövön nem maradt volna. Ezért nem tört olyan erősen az életünkre, mert személyét nem érezte veszélyben miattunk, de tudta azt is hogy ő és a hozzá hasonlók pusztítják ezt a bolygót és tönkretesznek mindent. Tudatosan tudta hogy ő gonosz és romboló és szerette. Úgy döntött hogy ő rombol, fosztogat és méregez maga körül a legnagyobb szórakozására. A sorsa ekkor megpecsételődött. A gyerek tudta hogy őt meg fogja ölni. A kérdés már csak az volt hogyan és mikor. Nem akarta ott helyben elintézni, az Akido szabályai szerint a saját erőfeszítéseit akarta ellene fordítani.
---
A hzudozás és a titkolózás számlájára kell írnom azt az ironikus tényt hogy én kaptam el a 'magyarok' legjobb kivégzőemberét, akire számíthattak ha le kellett súlytani és fontos érdekeket érvényesíteni. Sokat tett ezért a közösségért, de ő maga is hazudott és a vagyonát magának gyűjtötte németországban miközben itthon nem volt pénz semmire. Ráadásul időnként egy-egy embert itthon is levágott, mert azokért sokkal többet fizettek kívülről, de ezt bizonyítani azon kevesek - mint a Pisti is - nem tudta senki. hiszen mindig eltakarított és jól takarított maga után.
Egyébként a többi szolgálat és nemzet meg azért támadta a 'magyart' mert udták hog sátánista nemzet és a csodaszarvas valójában egy sátánista szimbólum az áldozatra felkészített ember fejére helyeztek egy szarvasagancsot és úgy ölték le. Ez volt a csodaszarvas. Oroszországban is gyakorolta ezt egy csomó közösség legfőképpen a kgb köreiben. Ezt is megcsináltuk egy filmsorozatban amerikában aminek a címe: True Detective. A szent helyek többsége ilyen áldozati oltárok, dombok  szerte az ország területén. Igazuk volt ebben. De azok aki a legfőbb vádaskodók voltak és a 'magyarok' azaz a hunok elpusztítására törekedtek maguk voltak a világ legnagyobb sátánimádó és emberáldozatot bemutató közössége: a zsidó. Ez az egyik legnagyobb és legpusztítótt emberformájú sátánista közösség. Persze van olyan zsidónak hívott csoport is amik szelídek és meditálnak és felhagytak ezzel a hagyomnnyal -ezek mögé szoktak általában elbújni a vérszagra felizgulók. A véráldozati szokás zsidó gyakorlata nyomán jött létre a kereszténység. Jézus keresztre feszítése tulajdonképpen egy sátnista áldozati szertartás. A katolikusok miséje még a sátánista szertartásrendet is megőrizte. "Krisztus teste és vére mely értünk és értetek kiontatik... a bűnök bocsánatára." áldozat bemutatás majd: "Kérjük mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma és bocsásd meg a mi vétkeinket..." Ugyan néhány eleme már felcserélődött de a sok ismétlés miatt ez az elmében összefolyik. De így néz ki a sátánista szertartás is. Áldozat megölése, vér bemutatása, majd a kérés gyakorlatilag ezzel egy időben kerül kifejezésre amit az áldozattal el akar érni az áldozat bemutatója.
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.
A véráldozati sátáista módszer tulajdonképpen a közös tudat és tudat-alatti feletti manipulációjára kifejlesztett eljárás. Ezen eljárások egy másik vonalata a nemi kielégülés által megnyitott közös tudat és tudat alatti-feletti. Ezt az orgianisztikus élmények a közösülés, a nemi orgazmus átélése közben megnyílt csatornák felhasználásával érik el - tulajdonképpen ugyanúgy mint a sátánista szertartásrendben. A nemi élményre alapozott közös tudatra irányuló manipulációs törekvés gyakorlatilag ugyanolyan romboló mint a véráldozati módszer csak hatása kicsit lassabb és gyengébb, nem sokkal teszem hozzá. Ráadásul egy idő után átvezet a vér birodalmába is.
Egy másik vonal a különleges tudatállapotok felhasználásának a Ron Hubbard nevéhez köthető lehetetlen feladattal való szembesülés következtében beálló tudatállapot ami szintén alkalmas bizonyos csatornák megnyitására a közös tudat és tudat-alatti feletti manipulációjára bár ez sokkal gyengébb és sokkal inkább alkalmas egy egyén irányítására mint a közös tudat irányítására.
Azok akik ezeket a módszereket alkalmazták mind a földi élet hosszú távú pusztulását hozták a közelünkbe.
Amikor ezekre rádöbbentem végül is eldobtam magamtól minden nemzeti és vallási nézet fontosságát és ahhoz való tartozás igényét.
Apám is azért vonzódott inkább az erdőhöz, mert ott még fellelhető volt a teljes őszinteség és a természeti törvények maradéktalan betartása. Az emberi társadalom ezt már elfelejtette, kivéve néhány kultúrát, mint a hun, az amerikai őslakos, az ausztrál őslakos, néhány afrikai közösség kultúráját, akik képesek voltak egyensúlyban élni a környezetükkel.