Sunday 22 July 2012

háború

ki kellett terjeszteni a hábor fogalmát:
mindent háborúnak kell tekinteni, ami a háború felé mozdítja az emberi közösségeket.
így fegyverré kellett fejleszteni minden olyan pszichikai és egyéb emberi cselekvést, mely célja az erőszakos terjeszkedés a környezet kárára.
Persze a filozófusok rögtön felhördülnek: és kezdik élezni a kardot.
kard, megkülönböztetés képessége, nyelv
a nyelv fegyverré lett.
hipnózis (altatás), magnetizmus (vonzás)
ugyanazt jelentik ugyanazt a jelenséget nevezték ezeken a neveken csak később a vonzás helyett alvásról, altatásról beszélnek (hipnózis).
Az altatás fegyverré lett.
tenult tehetetlenség:
kétszer teljesíthetetlen feladatot kapsz, a harmadikat nem tudod megoldani.
Pszichikai hadviselés, hullámformák hangulatbefolyásolás, időjárás vérnyomás összefüggései, időjárás manipuláció, termelés manipulációja
Termelés manipuláiója, szárazság, túlzott csapadék, fagy, hőség - háború
Nincs menekvés.
"Lassan ki fogjátok nyírni egymást. Mivel állandó a paranoia és egyre többet akartok, lassan megpróbáljátok egymást kinyírni. Ezért osztom meg ezeket az infókat veletek, mert úgy lehettek a legjobbak (és úgy lehet a legnagyobb esélyetek a túlélésre, ha figyeltek. Ha megtanultok érezni, használni az intuíciót, a spirituális intelligenciát. Érzékelni ha néznek (céloznak), gyorsnak lenni, tanulni, hipnózisból felébredni, önhipnotizálni, és fejlődni önmagatoktól. Megérteni. Utánnanézni, lenyomozni és biztosra menni."
"Azért teszem ezt, mert így van esély arra, hogy tényleg a legjobbak maradnak csak életben. Ők pedig már abba tudják majd hagyni a gyilkolást."
---
Kotyvasz. Annyi, de annyi minden van a fejemben. De látom már a legtöbbet tudjátok és használjátok. Megérte? Hát az utókornak talán. Nekem? Egyenlőre azt mondom... Inkább nem mondok semmit. Magánélet? Mi az? Lassan egyébként eldől. Látok némi reményt a megmaradásra, hiszen iszonyú hatalom és tudás fölött rendelkezik most már egy ébredező közösség. Ja most ebben a pillanatban nem érzem magam túl jól. Majd javítok. Legyen akkor: tegye azt a CIA amiért létrejött. Állítsa meg a háborút! A háborók kitörésének fő oka a pénzrendszer alapvető csalása. Az agresszív és jogtalan növekedés. Bubble economy. Out of thin air. A csalás háborúhoz vezet. A világméretű csalás világháborúhoz.
Akkor csináltok sok kis helyi háborút, hogy levezessétek a feszültséget? Hát ezért kellett olyan fegyvereket fejleszteni, melyek világméretűvé teszik a bukást.
Ezért kellett a kezetekbe adni, hogy bizonyítsátok a mértéktelen kapzsiságotokat. Done.
Aki megy tovább ezen az ton az a háborút szolgálja, az utolsót. Az eszközök biztosítják, hogy végletes és végleges legyen. Nekünk békeszeretőknek elegünk van és már nincs mit veszítenünk. Elmegyünk a végsőkig. Hát ti? Ti fogtok túlélni minket és az nem lesz leányálom... Hahaha. Ti pedig birkák, akik nem csináltok semmit: felelősek vagytok. Ti is toljátok a háború szekerét.