Thursday 21 July 2016

rák, irányított energia fegyverek

"Tudnál segíteni?"
"Miben?"
"A kislányunk a rákhoz hasonló tüneteket produkál, meg kellene nézned hogy mi ez mielőtt bármit teszünk."
"Rendben van."
---
A gyerek az ágyban fekvő kislányt módszeresen végigtapogatta. A tüdő alsó szélénél a bordák alatt közvetlenül komoly nagy csomókat érzett. A kislány arra panaszkodott hogy fulladozik éjjel és ezek a csomók nagyon viszketenk neki, időnként pedig fáj is. A háta közepe is fájt és végig a légutak környéke.
Amint a gyerek a borda alatti részre tette a kezét a kislány felsóhajtott:
"Már most elmúlt a viszketés és a fájdalom is."
"Ennek örülök - mosolygott a gyerek - segíts te is tedd a bal kezedet a szived fölé a másikat meg a másik mellendre hogy beérjen egészen középre."
Egy órát töltöttek így. A szülők megnyugodtak. Nem lehet akkora nagy baj. Lementek az emeletről a konyhába ahol az anya az ebédet készítette. A szülők várták aggódva és kétségek között a gyerek elemzését és helyzetértékelését. A gyerek a szokott alapossággal előbb végiggondolta mit és hogyan akar mondani nekik.
"A helyzet az hogy a kislányt támadják egy olyan technológiával amit viszont ki tudunk védeni tehát nem fog belehalni." A szülők megkönnyebbültek egy kicsit de továbbra is némi aggodalommal figyeltek. "A technológia rákot okoz, de csak azoknál akik nincsenek tisztában a technológia létével és nem tudják mi az a rák." A szülők tovább figyeltek tudták már korábbi találkozásaik tapasztalatából hogy a gyerek részletesen el fog mindent magyarázni és ha lesznek kérdéseik utána azt is megválaszolja. "A rák betegsége tulajdonképpen egy válaszreakció egy vagy mérgezéses hatásra vagy energia fegyverrendszerekből érzekő ionizáló hatásokra. Többféle verzióban léteznek ilyen eszközök. És védekezni is többféleképpen lehetséges. Az egyik módja a védekezésnek az ha éjszakára vagy amikor nagyon erősen támadják beburkoljátok valami vastagabb szigetelő anyaggal, lehetőleg olyannal amin nincs semmi lyuk. például fémlemez, aluminiumlemez. Egyfajta Faraday kalitkát kell építeni neki. A rossz hír az hogy idővel besomfordálnak a házatokba és a dobozon belül is felszerelik az adószerkezeteiket ha nem tudjátok mit keressetek akkor nem is találjátok meg. Szóval ez csak ideiglenes megoldás és rendszeres karbantartást igényel. De az elején hasznát veszitek. A jó hír hogy ezzel a technikával együtt lehet élni, sőt ha megszokja akkor még erősebb lesz mint azok akiket a rendszer soha nem támadott ilyesmivel - hiszen ő ismeri és pontosan tudja hogy túl lehet élni, még akkor is ha igen kellemetlen tud lenni időnként. A rossz hír hogy a szarházik nem hagyják abba hiszen ezzel a módszerrel éveken kersztül hosszú lefolyású "rákbetegséget" is tudnak okozni. A mérgezéses oldalon pedig az egészséges ételek, lehetőleg az adalékanyagoktól mentes szarok kerülése, sok zöldség, génmanipulált szarok kerülése stb... ezt már tudjátok elmondtam korábban."
"De ki jönne be a házunkba úgy hogy át tud jutni a védelmünkön?"
"Pontosan azok akik védenek benneteket." Ezt a kijelentést újabb mély csend követte. A gyerek könyörtelenül folytatta:
"Mert mindenkit át lehet verni, azaz mindenkinek a tudatát át lehet verni és minden csoportba bejutnak azok a szarházik, akik nem azért jönnek oda hogy velünk tartsanak és segítsenek minket, hanem épp ellenkezőleg megtanuljanak mindent rólunk és utána megöljenek vagy manipuláljanak a kedvük szerinti irányokba. Ezért van a kiképzési anyagban akkora hangsúly az emlékezettörlésen. Ezek mind azt hiszik ha le tudnak futni 150km-ert egy nap és meg tudnak csinálni 1000 fekvőtámaszt, akkor már vannak is olyan jók és erősek mint mi, csak épp a lényeget nem tanulják meg: hogy az összes tudást amit ott kapnak levigyék arra a szintre a pszichének arra a legmélyebb szintjére ahol már semmilyen emberi beavatkozás nem képes alterálni vagy befolyásolni sem, csoportos vizualizáscóval sem szimbólumokkal, sem a tudatra való bármiylen nemű hatással. Van egy ilyen rétege az emberi pszichének. Mi ott tároljuk az alapértékeket és a kiképzési program minden elemét. Ez teszi lehetővé hogy annyira gyorsak legyünk, gyorsabbak mint ők és pontosabbak. Ebben a rétegben nem lehetséges az ego-hoz sőt csoportok "ego"-jához kötődő érdekek (csoportok érdekei) szolgálata, mert ott kizárólag azok az értékek érvényesülhetnek amik az univerzumban a lét alapfeltételeit adják. Ezen a szinten már nem tudnak semmilyen körmönfont cselt átvinni. Aki nem jut el erre a szintre - vagy inkább ebbe a mélységbe nem tujda lejuttatni a felépülési programunkat, a kiképzési anyagot az soha nem lesz olyan erős, gyors és soha nem fogja megkapni azokat a plusz erőket, amiket mi használunk. Ők azt hiszik hogy mi azért töröljük saját emlékezetünket, mert így akarjuk titkolni a kiképzés módszertanát- közben pedig ez a lényege a kiképzésünknek. Akik eljutnak erre a szintre azoknak felépíthetnek bármilyen karaktert nem fogják őket tudni befolyásolni olyan mértékben csak ideig óráig és mindenki vissza fog kanyarodni a felépülés és a józan élet alapvető értékeihez amik a kiképzési anyag velejét képezik. Nos persze viszont ezeket a szarházikat, akik a hátsó szándékukkal egy jó álcában - egy jól felépített hazug karakterben - érkeznek nehéz kiszűrni és bekerülnek a védő csapatokba is, majd ott megpróbálnak mindent hogy megöljenek vagy felhasználják őket hogy apróbb ilyen 'szivességeket' megoldjanak - mint besurranás hozzátok és egy ilyen támadó eszköz elhejezése, vagy egy ötlet gondolat beültetése a fejetekbe, szuggesztió stb. Ez azért van így mert sokszor nem veszitek őket észre és sokótok döntött úgy hogy nem öli meg őket. Nem tudom ti melyik közé tartoztok, de ezeket ki kell szelektálni amikor lebuknak. Meg kell őket ölni. Mert ők támadni fognak a végtelenségig és megölik a szereteiteket és titeket is ha tudnak."
 A konyhában csend volt. A csendet a kislány hívó hangja törte meg. Már nem volt kétségbeesett és jobban érezte magát. A gyerek felállt és felment hozzá. Kis idő múlva a gyerek is megjelent a konyhában. Zavartnak látszott vagy inkább zaklatottnak.
"Mi a baj?" rémült meg a kislány anyja.
"Hát... nem is tudom mit mondjak még én sem értem ami történt."
"De mi történt?" kérdezte az apja.
"A mellére húzta a kezemet." ... "Úgy. Nemi töltés volt benne, nemi érdeklődés."
"Hahahaha - nevetett az anyja megkönnyebbülve - hát ne tudd meg miket mesél arról hogy mik mennek az iskolában és hogy miket csinálnak a gyerekek egymással." Az apuka is elmosolyodott:
"Ez ennyire felzaklat téged?"
A gyerek kicsit elhűlve nézett rájuk. Kicsit kétségbeesetten és kicsit szégyenkezve is. Már nem volt annyira gyerek mint ahogy a ráragadt becenév jelezte huszas éveiben járt. A kislány volt vagy 10-11 éves.
Az anyja folytatta könnyedén.
"Ne aggódj mi megbízunk benned és az ilyen idős lányok már bizony csábítanak, próbálgatják a nőiség erejét még akkor is ha keveset tudnak a nemiségről és a teste is már érni kezdett, már formálódik a melle, már melltartót is szeretne hordani... Vagy az zavar hogy felizgatott?"
"Igen és nem - válaszolta zavartan a gyerek - de most már más is terheli a gondolataimat." A gyerek kicsit elszomorodva nézett maga elé.
"Mi legyen az?" kérdi megint az apa.
"A gond az, hogy a saját életemben elszigetelődtem, el vagyok szigetelve, mert most nagyon erősen kezdenek rám szállni, ilyen helyzetben egy gyermek ilyen erős őszinte tiszta vágya nagyon erősen hat rám."
Az anyuka megint elnevette magát. "Ne aggódj ő még az apját is képes lenne elcsábítani, ha ő hagyná és nem húzná meg az egészséges határvonalat."
"De ez nem vicces egyáltalán." komorodott el a gyerek.
"Ez azért történhet meg mert én idejövök, titokban segítek nektek, viszont a saját életemben meg elkerültök még csak nem is köszöntök nekem, szeretetet egyáltalán nem kapok, kizárlag olyanok vesznek körbe akik valamilyen szarházi céllal oda lettek irányítva hogy manipuláljanak, eltorzítsák a gondolkodásomat, belerángassanak valamibe, vagy közvetetten, közvetlenül károkat okozzanak nekem. Ilyen környezetből idejövök és itt meg szembesülök egy kiskorú gyermek őszinte nemi vágyával, és tiszta szeretetével, miközben ti maximálisan megbíztok bennem - és ez rendben is van mert nem élek vissza a helyzettel, de ez a számomra iszonyú káros."
Kis csend után folytatta:
"Kizárólag titokban vagytok hajlandóak kiállni mellettem, kizárólag titokban vagytok hajlandóak nyíltan kommunikálni, és semmilyen formában sem támogattok és nem segítetek a saját életemben miközben a szarházik folyamatosan és egyre erősebben támadnak engem, mert egyre több helyről szivárog ki hogy én építettem fel ezt a kiképzési rendszert és én fejlesztek egy csomó mindent. És ennek véget fogok vetni. Úgy érzem hogy ezt nem csinálhatom tovább. A rákkal kapcsoltos tudnivalókat sem most mondom el először és felmerült bennem az a gyanú is hogy ez a segítségkérés nem-e valamiféle hihetetlenül kifinomult csapda valami jól kiszámított érzelmi hatás elérésért."
"Ugyan már... csak nem gondolod komolyan hogy mi ezt szándékosan ártó szándékkal tettük volna, hogy csőbe húzzunk? Ezt te sem gondolhatod komolyan." - fakadt ki az anya - "Kezdesz teljesen paranoiddá válni."
"A kezdetektől paranoid vagyok méghozzá jó okkal. És ezt nem kell szerintem részleteznem hogy miért. És pontosan ez a gondolat suhant át a fejemben, hogy bizony ez valamiféle ravasz tudatalatti sóvárgást próbál felépíteni bennem a kiskorú gyerekek felé, ez az egész dolog egy jól megtervezett csapda, egy mentális minta felépítésének a kedvéért - hogy később a saját életemben erre a vonalra tudjanak terelni - mivel az elszigeteltséget fenn akarják tartani. Ez a régi rendszer mocska amit tudom hogy így is tervezett az Öreg hiszen kielemeztem az egészet és tudom hogy ettől váltak vadállatokká az emberei." - mondta mintegy önmagának és önnmaga elé a földre, már nem is érdekelte a család és már csak le akarta magának vonni a tanulságokat és menni akart. Eltűnni innen.
"Lehet hogy nem tudatosan és nem is ti terveztétek el ezt a csapdát, de ha nem ti voltatok - és az őszinte csodálkozás és a felháborodás ezt mutatja, akkor felhasználtak benneteket, méghozzá úgy hogy észre sem veszitek ki irányítja a döntéseiteket. Ez a csapda egy olyan csoport által lett felépítve akik kevás számú embert jelentenek, egy olyan csoportból akik benneteket manipuláltak hogy álljatok ellen a kiképzésnek és emlékezzetek, és ezért nem végeztétek el azokat a gyakorlatokat amiket mindenki számára erősen ajánlottam, ha a legjobbak közé akar tartozni. Egy részeteket eladtátok a szarházi rendzser irányítóinak, de egy másik részetek már befogadta a programomat és ezáltal nem vagytok annyira jól felhasználhatóak, és mégis. Egy ilyen csapdát fel tudtak építeni veletek."
"De ... ennek hogyan lehet realitása, mi nem akarunk téged bántani semmilyen formában sem?"
"Hát megtámadták a kislányotokat. Az várható hogy ilyen helyzetben attól kértek segítséget akiben jobban bíztok mint az orvosokban vagy a rendszer elemeiben. Hozzám fordultatok. A kislányt is tudják manipulálni - mint mondtátok megjelent a korai nemi érdeklődés, engem is tudnak manipulálni a külső körülményeimen keresztül és elszigeteltségben tartással és állandó nemi ingerléssel. Ez a helyzet alkalmas egy gyenge alapokkal rendelkező emberi psziché felborítására. Miközben ti úgy vesztek ebben aktívan részt hogy távol maradtok és nem segítetek sőt, a szeretet semmilyen formáját nem mutatjátok felém - kizárólag így titokban és ezt azrért teszitek, mert féltek, mert anyagi előnyöket vártok érte, vagy társadalmi pozíciót amit anyagi és presztízselőnyökre tudtok váltani. A félelem és vagy a pénz és hatalomvágy a mozgatója a cselekedeteiteknek és ezért képesek voltak benneteket irányítani mind a kiképzés alatt, mind most. Ezért pedig többé ne hívjatok - legalábbis aki rejtett módon próbál segítséget kérni annak nem fogok segíteni többé."
"Innentől kezdve kizárólag azoknak fogok segíteni akik nyíltan kérik a segítségemet."
---
Sokmindent nem tudok hova tenni ma. Valami mozog, hullanak - de nekem inkább úgy tűnik hogy ez még mindig a régi rendszer önpusztítása némi segítséggel néha a jobbak közül. A régi rendszer próbálja a psziché különböző mélyebbnél mélyebb rétegein kersztül 'átmenteni' a rejtett hatalmát a 'demokráciában' edzett massza felett, próbálják kijátszani a 2.0 rendszerrel a 'tudatos' 'felébredteket' és behajtani egy ugyanolyan csak még rejtettebben működő rendszer alá.
Ezt nevezhetném második hullámnak is.
De tulajdonképpen az a helyzet hogy az Öreg rendszerében irányítói szerepet kapó legjobbjai kezdenek elfogyni és a második szint alattuk kezd 'felnőni' a feladathoz ami sajnos mindössze a technikai és a manipulációs tudásuk fejlődősét jelenti, cél és értékrendbeli változást semmit sem.
A mérleg nyelveként funkcionáló kisebb erejű de negyobb létszámú csoportok pedig egyre jobban hallatják a hangjukat - úgy képzelik hogy eljött az ő idejük. Ugyanazt csinálják mint a szarházik és ezzel az általuk újnak nevezett rendszert ugyanoda irányítják ugyanoda lökik vissza sokkal gyorsabb tempóban, mint ahol az a '80-as években járt sőt... még mocskosabb és még féktelenebb lesz, azaz van. Már most is az. Tehát amikor kihátrálnak a programom mellől és mellőlem, akkor nem a mérleg nyelveként funkcionálnak hanem leépítő pusztító erőként a mérleg karjára kerülnek zuhanórepülést eredményezve. Erre nem számítottak. Most tapasztalják meg azt hogy a konzumidiotizmusuk és a 'jó lesz az úgy is' felületességük párosítva a nyereségványukkal, hatalomvágyukkal és kéjvágyukkal mekkora hullámokat generál a rendzser egészében. Most fogják lassan fel hogy ezek a hullámok hullahegyekké válnak pillanatok alatt és ma már nem kenhetik senki másra - még ha a megszokott módszerrel 'akkor mi ettől elhatárolódunk ugye' lesöprik az asztalról a tetteik következményeit - s ezek a hullámok hullahegyek formájában vissza összecsapnak a fejük felett. Nos azt sem tehetik meg ma már lebukás nélkül hogy másra kenjék a dolgaikat, mert mind a megfigyelés, mind a bizonyíték értése és megértése is fejlődött világszerte. Egyre többen vannak rajtuk kívül is akik bizony látnak és mivel 'mindenki valakinek a valakije' vissza is ütnek. Keményen. Így a mérleg nyelve most tulajdonképpen irányítói pozícióba került, meghatározó helyekre - és mint ilyen kénytelen lesz a felelősségét vállani is. Ha nem teszi a többiek és mi - rá fogjuk őket kényszeríteni erre.
---
A daráló megy tovább.
Azért velem kezdődik és kizárólag velem kezdődik a felépülés és történik meg a U-turn, mert én vagyok az egyetlen aki maradéktalanul gyakorolja a programot, megalkuvásmentesen, és én vagyok az egyetlen aki vállalja is akármilyen fórumon a közös túlélésünk kereteinek tanítását, aki megértette mi a gond a régi rendszerrel és pontosan tudja hogyan lehet egy jól működő rendszert felépíteni. Amíg ez nem történik meg, tehát az elkülönítés és elszigetelésben tartás folytatódik - addig a régi rendszer valamilyen updated, valamilyen átdesignolt, kifestett változatát próbálják továbbvinni ugyanazokkal a célokkal a háttérben.
Amíg én nem kerülök egy jó csapattal nyílt alkotó helyzetbe, hivatalos támogatással, addig ez azt jelenti hogy a régi rendszer szarházi irányítói - lehet hogy fiatalokkal képviselve - tovább működik. Az idő meg közben fogy, és én tényleg építettem magamnak biztosítékot. Ezt sem azért mert én olyan fontos vagyok, hanem az olyan fontos amit képviselek. És nem csak nekem fontos.
---
A gyerek ma rájött hogy az a család tényleg csapda volt, jól megtervezett és alaposan felkészített emberekkel. Olyan emberekkel akik maguk önként vállalták a felkészülést, mert csak így lehetett a gyereket átverni. A hazugság-érzékelője ugyanis olyan mélyen volt mint maga a kiképzési program. A legmélyebb szinten. E mellett a gyerek volt s ma is ő a legjobb abban hogy a tudatalatti mélyrétegeiből a felszínre a tudatba felhozza a valós információkat és kiderítse ki hazudik. Ezért ott csak hallgatott és a külön erre a célra felépített szűrője átkapcsolt hazug üzemmódba: nem árulta el hogy tudja, hogy tudatosan igyekszenek becsapni őt a látszólagos segítségkérők. Viszont távozása után megkeresett egy másik csoportot is és kielemezve a helyzetet, ráállított egy megfigyelőcsapatot a csali-családra. Hogy kiderüljön kik állnak a hátuk megett, ugyanis ahhoz nem voltak elég okosak hogy ezt egyedül megtervezzék.
Ugyanaz a csoport állt mögöttük mint a másik érdekes család mögött, akikél a kislány szerette az anyuka orgazmusát érezni és a határok hiánya miatt az anyjával szexelt, azaz orgazmust okozott neki. Az ugyanilyen csapda akart lenni, csak akkor még csoportosan elemztük titokban-nyíltan (titokban tartott találkozón nyíltan megbeszélve). Ugyanaz a csoport állt e mögött a tervezés mögött csak most már sokkal ravaszabban, megértve hogy mitől nem emlékszem és megértve hogy hogyan működik az emlékezetvesztéses karakterváltás. "De erre ő nem fog emlékezni..."
Azt is tudta a gyerek hogy a kiképzésen az összes energia és hullám alapú fegyvert megmutatja és megtanítja a kiképzetteknek hogyan kell és lehet védekezni ellene. És azt is tudta hogy még ha valakit be is lehet csapni amíg meg ne mtámadják ezekkel, de amint megtámadják valamelyik kiképzettjét a szükséges tudás azonnal aktiválódik ami a túléléshez kell. A többi meghal rákban. Azok a szarházik emberei mind. Még akkor is ha jó dolgot csináltak éppen a programunk felé mutató dolgot. Ezt egyébként az Öreg - és a szabadkőműves páholy amit ő irányított - előszeretettel alkalmazta: kreáltak egy hőst, egy valódi értékekre építkező, jó kiállású egyenes embert, akit azután nyilvánosan brutálisan kivégeztek. Ilyen volt John Fitzgerald Kennedy, John Lennon, Mahmata Ghandi stb a sor hosszú. Piedesztálra emelés és lehullás. Minnél magasabbra emelték a hőst annál nagyobb lett a sokk amit a kivégzése okozott. Ezt sok kis ilyen kivégzéssel is folytatta az Öreg. Egyszerű embereket, akik lehet hogy valóságos emberek voltak lehet hogy valamelyik saját alakváltó embere aki maszkban egy karaktert alakított, de valami nemes hosszútávú feladattal látta el őket és nyomorultul taposta őket közben, majd hosszú nyomorúságos élet után megölte őket valami kegyetlen betegséggel. Zenetanárok, zenészek, írók, tudósok, bolti eladók, varrónők, parasztok, stb... Csak a nyilvánvalóan köztudottan szarházikat támogatta és védte. Persze őket is megölte ha kellett, de őket vissza is pótolta egy új kuglival hogy ne tűnjön fel senkinek a hiány és a karakter folytonos lehessen.
---
Carl Gustav Jung - Freud után - volt az egyik komoly dokumentálója annak a pszichikai rétegnek amiről itt szó esett már sokszor: tudat alatti, vagy tudat feletti rétegek. Jung nem tett különséget a tudat alatti különböző rétegei között, de én teszek különbséget. Van egy réteg ami nyelvi eszközökkel módosítható és manipulálható. Ez a réteg gyengébb erejű mint az alatta fekvő réteg. Volt egy magyar származású pszichológus kutató Hernádi, akit érdekelt a kérdés hogyan tanulhatott meg egy gyermek egy nyelvet vagy egy felnőtt egy nyelvet amihez nem volt tolmács, vagy szótár?
Arra jutott hogy létezik egy jelenség, amit ő szimbólum lehorgonyzásnak nevez. Ezt nagyjából azt jelenti, hogy amikor a közösség akinek a nyelve ismeretlen volt az egyén számára evett és közben mindig ugyanazt a jelet használta. Ez lehetett kézjel, hangforma (szó) vagy később írott jel. Így a sokszor ismételt jel jelentéssel töltődött fel. Így alakult ki a nyelvi fogalom a hangok összefűzésének szokásaiból pedig a nyelv.
Nos ez a szombólumlehorgonyzás nem csak nyelvi eszközökkel működik és a tudatalattinak van egy olyan rétege ami sokkal mélyebb és erősebb hatással van ránk mint a szóbeli, nyelvi réteg. "Egy kép többet mond ezer szónál." A vizualizációs gyakorlat ezért segít annyira hatásosan a kiképzés mozdulatanyagának elsajátításában. Hiszen az agy előképzést kap. A csoportosan végzett vizualizáció pedig még erősebben hat vissza az egyénre. Ennél mélyebbre nem tudunk menni a tudat eszközeivel, hiszen ennél mélyebb rétegekben már nincsen semmi kapaszkodó a tudat számára és nincsen semmi talaj a manipuláció számára. Azon a legmélyebb szinten kizárólag az dönt, hogy valaki megismerte-e és képviseli-e az univerzum törvényeit vagy sem. A szarházik is használják a legjobb manipulációs módszereket és igen kiváló eredményeket tudnak elérni, de ők nem tartják be az univerzum legalapvetőbb törvényeit, a saját hasznukat, az ego-hoz köthető az éntudatukhz köthető célokat követnek. Pénz, hatalom, kéjvágy, kénylemvágy. Ezen fkívül megvan bennük is a szeretetvágy és a harmonikus életre való vágy, de ez csak elárendeltségben áll a többivel szemben.
Ezért összecsapáskor alul maradnak. Azért maradnak alul, mert AZ UNIVERZUMBAN VANNAK TÖRVÉNYEK AMIKET HA MEGSZEGSZ VAGY FELRÚGSZ AKKOR NEM KAPSZ AKKORA ERŐT, ALULRA KERÜLSZ EGY TERMÉSZETES HIERARCHIA RENDSZERBEN. Ez olyan természeti törvény amit az idő igazolni fog, azok pusztulásával akiket rendszeresen szarháziknak hívok. Hogy mi akik követjük a helyes utat túléljük-e? Az azon múlik hogy elpsztítjuk-e mindet vagy ők psuztítják el az élet alapvető feltételeit és még egy pár dolgon - főleg azon mikor történik meg mindez.
Régen ezt a hierarchia rendszert - és azt hogy ki mennyire áll közelebb ehhez a törvényhez - a harcosok párbajjal, a seregek és seregek vezérei csatával döntötték el sok alkalommal. Több összecsapásnak volt e hierachikus rendbéli hely kiderítése a célja - mint ahogyan a tyúkok vagy más állatok eldöntik a hierarchikus sorrendet. Ez a rend sok helyen megfigyelhető a természetben.
Az hogy igazam van-e sokszor lett tesztelve élet halál helyzetben. Bármikor hajlandó vagyok újra megmutatni és bizonyítani az igazamat. Persze ennek lesz egyéb következménye is rátok nézve.
---
Némi aktuál: Törökországi események margójára...
Tisztogatás szinte minden területen: oktatás, katonaság, rendőrség, bíróság, ugye a jogalkotó és joggyakorló, kikénysezrítő rendszerek terén, a tudat befolyásolásának fő területén politika stb. KIVÉVE EGYETLEN TERÜLETET: A BANKÁRVILÁGOT.
Hát nem érdekes?
Szerintem az. Mert pontosan azon a területen vannak azok akik ezt az eseménysort vezérlik. Vigyázó szemetek a névtelenségbe burkolózó bankárokra vessétek!