Wednesday 3 December 2014

Ultrahang: irányított energia fegyverek

A doppler hatás: két hullám a fázis különbségeitől függően erősíti vagy gyengíti egymást
A doppler hatás:
két hullám a fázis különbségeitől függően
erősíti vagy gyengíti egymást
Ultrahang (ultrasound - directed energy weapons) kb az emberi hallás felső végétől terjedő hangtartomány amit általában nem hallunk már. Ez 20kHz (20.000 Hz-től) néhány Gigaherztig terjed.
Az ultrahang - mint a neve is jelzi - hang - tehát a valamilyen közvetítő közeg által terjesztett rezgés nyomás formájú megjelenése. Az ultrahang kiválóan terjed szinte minden közegben kivéve a vákumot (ott ugyanis nincs közevtítő közeg).

Az ultrahangot használó fegyver ezeket a rezgéseket használja pusztításra, megbetegítésre. A fegyver három ultrahangforrással rendelkezik egymástól kis távolságba és a doppler effekt jelenségét használva nagy energiájú, ultrahang hullámokkal támad különösen nagy pontosságot téve lehetővé. A kétfejes lineáris hullámokat tesz lehetővé a háromfejessel pontszerűen lehet "lőni".
Szóval három forrás viszonylag közel egymáshoz, jól irányítható hullámforma jön létre, nagy energiájú, tűszerű pulzusokat ad le. Nem öl meg azonnal, de nemes szerveket érve iszonyú károkat tud okozni és a szövődmények lehetnek halálosak:

légcső és tüdő - irritáció, száraz nem felszakadó köhögés, állandó hurut képződés, fulladás, hosszú távon egyéb szövődmények pl asztma alakulhat ki a folyamatos alacsonyabb energiájú jel mellett; A köhögés akkor szakad fel ha odateszed a kezed arra a pontra ahol támadnak (légcső egy pontja a gyomorszájtól a torokig, és a tüdőlebenyek is az oldaladtól egészen a kulcscsont alatti területig. Abban a pillanatban ha eltalálod a támadás helyét és odaszorítod a kezed, a köhögés felszakad és megkönnyebbülsz. Ha ezt tapasztalod akkor biztos hogy ultrahangos fegyver és nyomkövető célpontja vagy;

Torok, orrüreg környéke - azonnali hurut és váladékképződés, a megfázás tünetei, de megfázás nélkül

vese - olyan mintha megvernének keményen a veséden, hosszabb időtartamon kersztül pl alvás közben 4 óra után fájni kezd;

gyomor - hányinger, étvégytalanság, gyomorfájdalom;

agy - fejfájás, szédülés, látási effektek (enyhén) pl fényvillanások, fehér pontok látása pillanatokra,

ízületek - fájdalom, lüktető zsibbadás; (a lemerevedés és a lelassult gyógyulás rádiófrekvenciás tünet)

izom - izomrángatózás lép fel, tikkel,

csontok - a régi törések fájni kezdenek a rezonancia miatt, ami a törések rosszul összeforrt apró hézagaiban keletkezik;

belek - állandó kluttyogás és korgás szerű hang a belekből, széljárás, alhasi tompa fájdalom, kavitáció, étvágytalanság
pszichológai hatása: jól irányítható és gyorsan követni tudja a célpontot (denevér így vadászik) ezért azt a kétségbeesett gondolatot keltheti (kétségbeesés, pánik annál aki tudja hogy valamilyen fegyverrel támadják) hogy "ezek mindenhol ott vannak"... A jó irányíthatóság miatt folyamatos célratartás lehetséges. Áthatol mindenen gyakorlatilag nehéz szigetelni mert a vákum az egyetlen lehetséges szigetelő (fémek: hegyesztések vizsgálata, folyadékok: delfin, levegő: denevér, szilárd anyag: ua fém, szerves anyag: ultrahangos vizsgálat, szigetelés hang, hő: szigetelést is ezzel vizsgálják hol van rés).
Védekezés:
1. Be kell lokalizálni a hangforrást és likvidálni. Az elektronika viszonylag kis helyen elfér és olcsó előállítani, ezért rendkívül sok helyre ki lehet helyezni. Egy vezérlőegységen keresztül pedig a központi vezérlőhöz kapcsolható és összehangolható több hangforrás működése. Így lehetséges egy célpont pl nagy területen való követése. Hatótávolsága nem nagy ezért sok eszközt kell használni (néhány km) és közel kell elhelyezni a célponthoz. Ez a megoldás csak ideiglenes lehet, mert ha szándékosság áll a kihelyezés és a célbavétel mögött a tettesek új egységeket fognak kihelyezni. Az eszköz elektronikus alapú tehát meg lehet találni mégha passzív módba is lehet kapcsolni. Problma a forrás helyének megtalálása. A célzó program intelligens és ha célt téveszt akkor gonosz módon új célpontot keres. Pl ha valamivel leárnyékolod a légcsövedet (sórétegek kiválóan csillapítják az ultrahangos jelet, mert a laza kristlyszerkezet rezgésbe jön és szét is szórja a jelet egyszerre) akkor a tüdő még a telepíts szögéből elérhető rszeire céloz. Ha ezt sem tudja megoldani, akkor egyéb nemes szervek főleg vese, utána csonttörések, gerincízületek, agytörzs, belek egyéb és mindeközben küld egy riasztást a kezelőszemélyzetnek, akik kiküldenek valakiket akik vagy új jelforrást telepítenek új helyre vagy kézi eszközzel keresnek egy szöget ahonnan clba tudják venni a célpont légcsövét. Mindig a légcső a fő és lsőrendű célpont, mert ezzel meg lehet ölni valakit aki nem tudja mivel áll szemben. Szóval a lokalizálást gyorsan kell elvégezni. mi kell hozzá? Kell egy érzkeny utrahangos jeladó-vevő (radar, olcsó szerkezet megépíthető vagy megvásárolható ha nem "magyar" akkor még talán meg is bízhatunk benne). Az érzkelő le kell árnyékolnunk úgy hogy csak egy irányból érzékeljen. Egy vastag sóréteggel körülvett cső végébe helyezett érzékelő megteszi, de ha még különböző szemcsenagyságú só-cukor, homok egyéb kristályos rétegekkel dolgozunk még jobb lehet a csillapítás. Kell egy zajszűrő amivel az othon jeladóval közvetlen közelből bemért jelsort kiszűrjük a szigetelésen keresztül. Azután már csak körbe kell nézni és elkapni hol van a jeladó. Csinálhatunk két különböző fejet is az egyiket széles vonalszerű bemeneti nyílással (ezzel meghatározhatjuk pl vertikálisan hogy melyik irányból jön a jel) majd a cső-fejjel a vertikális irányt végigtapogatva megtalálhatjuk a pontos helyet is. A csőfejre egy lézer mutatót szerelve kiválóan meghatározható a pontos hely. Ezután már csak a kalapács véső kell, meg esetleg némi tűzszerészeti tudás, meg egy létra. Vagy még jobb egy mesterlövész puskával addig lövöd amíg jön a jel. Akkor még létra se kell meg tűzszerész se ráadásul gyorsan ki lehet pucolni egy egész utcát is akár. Vagy valami erős lézer is jó amivel nem sérted meg a házak falát csak az elektronikát égeted ki fizikailag, ha van ilyenre keret.
Ezt meg lehet oldani rejtve mobil módon is: egy vízszintes és egy függőleges bemérővel végigmész az utcán és egy pcjegyzi a mért helyek adatait egy gps-el egyeztetve. Utólag visszamodellezhető hogy hol van a cucc az adatokból. Viszont tudni kell hogy a GPS-ek manipuláltak és minden használat rögzítésre kerül. Tehát ezt jobb álcázni. Így akár ngyobb sebessggel is felmérhető egy útvonal egy kis furgonnal. A likvidálást is meg lehet oldani ilyen tempóval bár azt jól meg kell tervezni és nem tömegével hanem itt ott egyet egyet kilőve lehetőleg úgy hogy a kilövő útvonala ne legyen beazonosítható. Ha fostok. De szerintem simán végig is lehet menni van aki segít. És ha meg is állít valaki mit kezd hivatalosan veled? Szállítasz egy eszközt az egyik helyről a másikra nem tudod mi az csak elviszed. Nem csinálhatnak semmit hivatalosan, nem hivatalosan meg elk ell őket "ásni" ha sokat ugrálnak.
2. Azonosítani kell a vezérlőt és likvidálni a kezelőszemélyzet kivallatásával és likvidálásával együtt. Ez a legjobb mert ez végleges egy darabig.
A vezérlés több szintű. Ahhoz hogy egy célpontot egy városon kersztül követni lehessen, ahhoz sok kihelyezett jeladó kell (kb 500 méterenként egy), kellenek területi alvezérlők amik becsatlakoznak egy lehetőleg gyors internet, vagy telefonos, vagy kábeltévés kapcsolattal rendelkező házba, vagy egyenesen a mobilhálózatra megy a jel (így el lehet rejteni az adatforgalmat a többi legális adat közé). Onnan pedig felkerül a szatellites rendszerbe és a vezérlő központba, ahol a célpontok kijelölése és az esetleges kézi beavatkozás megtörténik.
3. Odateszed a kezed ahol a hang ér (célpont körvonalát nehezen határozza meg a technika olyan pontosan így e mélység állítás téved, s ha nem nemes szervet ér a megfelelő helyen akkor nincs észlelhető káros hatása, átutazik a testeden. Ez a módszer mind a  bemeneti mind a kimeneti pontnál működik. A szerves anagok amik hasonló módon vezetik az ultrahangot szintén segítséget jelentenek, mert a szervek eltalálásához szükséges adatokat zavarják össze és egy pár centiméteres eltérés esetén is már elmarad a kívánt romboló hatás. Ezért akár egy oldal szalonna is megteszi a hátra vagy a mellkasra erősítve... :-) Szóval ha nincs nálatok kolbászból a kerítés akkor átmegy az ultrahang... :-) A szalonna nem vicc. Azért működik mert az ultrahang pont azon tulajdonságai miatt mert mindenen áthatol és egyben mindenről valamilyen mértékben vissza is verődik - igen bonyolult probléma a szoftveres felismerés az élő szövet pontos határainál abban az esetben ha pl két független hasonló áteresztő-visszaverő tulajdonságú szövet összeér. Tehát tessék csak összebújni a sonkával, de a barátnő is megteszi akkor is megtéved a jel. Az ujjak közötti bőrfelület egyébként a legérzékenyebb az ultrahang érzékelésére meg a talp a lábujjak köze. Az ultrahang forrásának irányát is így tudod meghatározni mindenféle eszközök nélkül (bár ez negyon nehéz még nekem is): a pózban ahol ülsz/állsz megkeresed hol érzed a támadási felületet (hol fáj, hol bizsereg) odateszed a kezed és érezni fogod a tenyereden a bizsergető érzést nagyon enyhén. Azután körbetapogatod mozdulatlanul a tested többi részét először vízszintese irányba majd függőlegesen. Mindeközben figyelsz hol érzed még a hasonló bizsergést (mindeközben nem mozogsz). Amikor találsz még egy pontot, akkor abból már kideríthető (két pontot összekötve) hogy melyik az a két irány ahhonnan a hangforrás jöhet.
4. Odateszel egy macskát, ahol ér a hang és odakötöd (oldal szalonna szerves anyag, ami hasonlít az emberi szövet tualjdonságaihoz, megzavarja a célzást) nem tudja kikerülni a forrás és a cél közé tett tárgyat. És áthatoláskor azért minden anyagon csillapításra kerül. A fegyverként használt eszköz nem tudja hogy emberi vagy állati szövettel találkozik. Ezért működik az a megoldás is hogy odateszed a kezed.
5. Csinálsz egy aktív védelmi rendszert ultrahangforrásokkal és ellenhullámokkal kioltod a forrás impulzusait (költséges, bemérő: frekvencia, pulzus, amplitúdó, stb...ráadásul a legtöbb szabadon kapható ultrahang generátor kb 40kHz-ig jó, katonai jeladók meg dolgoznak a gigaHz-es tartományokban is). De lehet kapni traffipax jelző készülékeket, azok bizonyos frekvenciákkal működnek és némelyik akár 1km-re is lát. Azok elég jók már, bár azokat is ugyanazok gyártották akik ezt a gyilkoló-megfigyelő ezközt is szóval valószínű hogy nem fogja minden jeladó működését érzékelni, a passzív jeladókat meg mégúgyse. Ezért a házi a legjobb ha jól be tudod állítani, meg a katonai (no nem a magyar). De ez a szakértelmi szint. --- Működik a kioltójel, csak nem mindenhol. A támadó jel pulzussűrűsége és a frekvencia is változhat ezért csak ideiglenes megkönnyebbülést hoz, de azt hozza.
6. Vákumot csinálsz a hangforrás és önmagad közé tett tárgyban. Ez nagyon jól szigeteli. Ezért is terjed a vákumos ablak meg hőszigetelésként is árulnak ilyen vákumos paneleket. Ők már tudják miről beszélek. Ti még mindig azt hajtogatjátok hogy meg vagyok bolondulva. Nem baj. Majd elpatkol még egy jó pár közületek mire megértitek hogy ha odafigyeltek arra amit modok akkor esetleg életben maradtok.
7. Vettem sót, most próbálom. Elg jó ez is csak elég vastag réteget kell létrehozni. A só nem állítja meg, de szétszórja a kristályos szerkezete miatt így a hangnyomás nyaláb nem ér célba. Sajnos nem hozam elég sót (6kg) hogy építhessek egy falat belőle. Parajdra is azért jár annyi asztmás, most kapcsolok. A só működik a program új célpontot keres inkább!
8. Tegnap épp kávéztam és egy pillanatra a pohár a támadó jelnyaláb és közém kerülve berezonált. Mindjárt beugrott, hogy be kellett építenünk egy pohár-rezonancia felismerő programot, ami azonnal ilyenkor leveszi az amplitúdót és a frekvenciát is megváltoztatja mert különben a poharak szétdurrannának. Az üvegpohárnak elég jellegzetes a visszavert ultrahangmintája úgyhogy nem bonyolult dolog a minta kiszűrése. Szóval lehetséges pohárral és befőttesüvegekkel is falat építeni, ami blokkolhat. Ezt még ki kell próbálnom. A pohárfal nem jó és eszembe jutott hogy azért nem működik, mert az ilyen típusú üvegtárgyak igen jellegzetesen térítik el a jelet és mindig ugyanolyan minta alapján és csináltunk egy programot ami belekalkulálja az üveg torzítását. Annyit azért el lehet érni vele, hogy az amplitúdót (a hullám energiaszintjét) le kell vennie a programnak, de acélt eltalálja csak kisebb intenzitással.
---
A légcső támadása a legkellemetlenebb, mert azonnal nagy mennyiségű hurut képződésével jár plusz fulladozás nagy energiájú hullámoknál. Gyakorlatilag a belső szerveket egy nagy ütőerővel rendelkező hanghullám ütögeti folyamatosan. Ez hosszú expozíciós idő során komoly egyéb mellékkövetkezménnyel is járhat. A vese, máj, egyéb nemes belső szervek tompa fájdalommal jelzik a rendellenességet azt a szarházi szervkereskedők kihasználva mindjárt szervátültetést ajánlanak és kiveszi az egészséges szervedet eladják és beteszik másik egészséges szervét. Angliában nemrég megtörtént az hogy egy delikvensbe az ilyen szervkerskedő szarházi orvosok beültették egy beteg alkoholista máját valakikbe akik meghaltak persze (2 emberrel történt nemrégiben MI6). Anyámat is célozzák ezzel, már évek óta - persze mondom neki, de szerinte hülye vagyok. Ma futás közben megint vádlin lőttek lézerrel. Ki fogom ezeket nyuvasztani. És közben itt őrködnek, kint a Gemencben is rejtőzködnek folyamatosan, a megszokott útvonalakon is ahol járok meg itt a környék is be van kamerázva. Nemrég felmérték hol vannak holt terek. Nyíltan közlekednek és zsidók irányítják őket. A kabdebót is ők nyírták ki pedig az is zsidó. Hát hiába a szarházi az szarházi. Ja és nem volt mind zsidó, magyarok is ott voltak vannak.
A technika olyan fejlett hogy akár a másodperc tört része alatt képes célt váltani és az emberi test különböző szerveit vagy pontjait célba venni. Pl ha odateszed a kezed a fájó nyakcsigolyához azonnal át tudnak váltani gyomorra vagy légcsőre. Ezért igen nehéz megfelelő eszközök nélkül megállapítani a forrás helyét. (katódsugárcső, nem jó egyéb okból) A másik gond az hogy az ultrahang nyaláb keresztül tud utazni a testeden anélkül hogy észrevennéd és a támadó hatás (fájdalom formájában jelzi a szervezeted többnyire) egy másik felületi helyen jelentkezhet. Például a csatornarendszerben elrejtett jeladó aluról küldi a hangot felfelé ami átutazik a fenekeden ha pl egy székben ülsz, és a fejedben fejti ki a támadó hatást, fejfájást, hányingert, náthát, füldugulást, fülzúgást, szemfájdalmat okozva. A célzás folyamata is elég nehéz kérdés volt fejlesztői szemmel, mert az emberi belső szövet nagyon hasonló terjedsi tulajdonságokat biztosít az ultrahang számára. Ezért a célzóberendezshez tartozik egy a vázszerkezethez kötött viszonyított aránytávolság. pl a vesét nem tudja megkülönböztetni, mert a visszavert képet nehéz értelmezni, de a gernichez és az alsó borda végéhez meg még egy ponthoz viszonyítva jól meghatározható a célterület. A légcső más tulajdonságokkal rendelkezik (levegő-szövet) azért jól behatárolható célpont. Stb. Persze sok múlik a vezrlő szoftvereken, de az épületekben tartozó emberi célpontok tekintetében elég sok a megküzdsre váró réteg amit észlelni, felismerni kell miközben a célt is állandóan követni kell. A célzás gyors mert a jeladó frekvenciahangolásától függ az egymást erősítő hullámok sugáriránya, így nanoszekundum gyorsasággal reagál. A célpont távolsága és az áthatolandó rétegek feldolgozása jelentenek akadályt. A tükrözés is lehet egy megoldás, bár a hullám egy része a tükrön is áthatol és vissza is verődik, bár a célzás megzavarható a tükrözéssel.
Az ultrahang az emberi szövetben csillapodik valamelyest (kicsit) és csillapodás közben hőt termel. A támadott felület vagy rész tehát felmelegszik egy kicsit és ki is pirosodik ha a bőrfelülethez közeli pl térdízület, térdkalács. A megmagyarázhatatlan hőhullámok a teljes testfelületet érő nagy kiterjedésű támadás jelei. Az ultrahang támadó hullámvonalai sugár irányban széttartanak, de eléggé besűríthetőek ahhoz hogy egész nagy felületet püfölhessenek egyszerre. A hanghullámok energiaszintje elég nagy lehet ahhoz hogy azonnal komolyabb fájdalmat is okozni tudjanak pl szívre irányítva - bár a fájdalomküszöb mindenkinél más, azaz nem ugyanazon szintnél érzékeljük a fájdalmakat. A valamilyen szervi betegségben egyébként is szenvedőknél akár azonnali halál is bekövetkezhet.
---
ilyen pici sőt még kisebb az ultrahangos hangforrás
mint az a két kis fekete
mikrofonformájú dolog
Az ilyesmik eltávolítása a titkosszolgálatok és a katonai elhárítás feladata lenne, csak ugye ezek nem a magyarok érdekeit szolgálják, hanem csak a szarházikét. De hát ennek lesz ára is ám. Playtime - paytime.
Ja még egy dolog. A traffipax radarok szoktak ultrahanggal dolgozni meg lézerrel. Ma már lehet kapni olyan kis műszereket amik jelzik ha épp egy ultrahangos radar mér bennünket. Akinek van ilyen az tapasztalta már, hogy az olcsóbb készülékek szinte minden saroknál jeleznek. Ezt a közhiedelem úgy ismeri, mint "tévesen riaszt". Valójában nem riasztanak tévesen. Ennyi megfigyelőeszköz van felszerelve itt is ott is. Ne feledjétek hogy az ultrahang áthatol mindenen. A falon is. Ráadásul egy ilyen eszköz azért olyan hihetetlenül pontos mozgó célpont esetében is, mert a kibocsátott jelből valamennyi mindig visszaverődik, ami folyamatos radar funkciót is lehetővé tesz - tehát a támadó jel egyben a követő jel is. Baja városa teli van ilyen ultrahangos fegyver-célkövető eszközökkel. A kezelők mindent látnak ami a falak mögött történik... És a traffipax jelző nem tévesen riaszt. Persze a nagypénzes hülyéknek árulnak olyat is amivel saját magad, vagy sőt - ami már magától kiszűri az olyan követőjelet ami nem rendőrségi radarjel... Persze ez 10szeres áron kapható. Hát aki hülye és van pénze is az fizessen.
---
Gyorsan reagálnak. Alighogy ezt a cikket leírtam, mindjárt variálni kezdték a célzást. A közvetlenül alattunk levő elhallgatott így azt próbálják imitálni mintha még itt lenne, és elég sikeresen teszik. Mivel a doppler jelenség a sztereo jeladó esetében több sugárirányú nyaláb kibocsátására ad lehetőséget, így azt is meg lehet oldani, hogy pl ülsz a széken és imitálják hogy a fenekeden megy be a nyakadnál ki, ha alattad van a jeladó, de ezt lehet két nyalábbal imitálni oldalról is. Ezt már azért csinálják, hogy a dörzsöltebbek, akik elolvasták ezt a bejegyzést megzavarodjanak. Ha nincs tapasztaladod ilyen jelenséggel, akkor nagyon nehéz megtanulni érzékelni. Én azért tudom ilyen jól, mert én fejlesztettem ezt is és mint mindent személyesen önmagamon teszteltem. Ha megvan az az élmény hogy odaállsz egy sztereó jeladó elé és tudod hol megy be és hol ki a testeden az ultrahangos jel és a kezeddel is megtanulod érzékelni akkor már könnyebb dolgod van, de ha ez kimarad akkor nagyon könnyű összezavarodni - főleg ha több sztereó jeladó van körülötted. Kérlek benneteket tisztítsátok meg a környéket.
Végül: ez a fajta ultrahangos fegyver és nyomkövető, radar halálos is lehet! Használata gyilkossági kísérletnek minősül! Bár képzett személyt nem lehet vele csak ezt az eszközt használva megölni, ha a személy szabadon mozoghat.
---
ultrahang alapú fegyver jeladói baján:
Nálunk a csatornában - csendes 04/12
kertesék felől - csendes 05/12 reggel óta
a zsilip vendéglőtől: aktív
foka: aktív
szeremlei utca: teli aktív jeladókkal
zrínyi utca: teli aktív jeladókkal
alkotmány u: teli aktív jeladókkal
szabadság út: teli aktív jeladókkal
szt háromság tér: teli aktív jeladókkal
Eötvös (sétáló utca) teli aktív jeladókkal
Grauaug Ármin: csendes volt majdnem egy vagy két jeladó jele érzékelhető tompábban, az EMEL-esek asszoem benne voltak, vannak a hírhálóban, a sógor koma rendszerben...
hídláb környéke: teli aktív jeladókkal
Parti u: teli aktív jeladókkal
 kézzel eszköz nélkül kicsit nehézkes de meg lehet őket találni.
Ha nem takarítják fel minden nap egyet nyírjatok ki közülük. Nem takarítják. Csak lejjebb vették.
----
Ja majdnem elfelejtettem. A fegyver nem csak fegyver. Mint ahogy azt már fentebb leírtam áthatol mindenen (persze a jel egyre gyengébb lesz ugyan, de a hatósugarában nincs számára akadály) és ez kiváló megfigyelőezközzé teszi. S mint fegyver a hasonló tulajdonságokkal bíró anyagokat jól külön lehet vele válogatni. Szóval kiválóan követhető minden mozgás házon belül, föld alatt stb... Szóval megfigyelő és kémeszköz is egyben.
---
Tegnap kimentem futni. Sokafutás volt :-) hogy levegőt is kapjak az ultrahangos környezet miatt. Egy csávó a Gemenci bejárónál állt lesben egy kézi szerkezettel. A kanyarba érve full erővel éreztem a köhögési rohamot, gondoltam megkeresem ha már ennyire közel vagyok a jeladóhoz begyűjtök egyet onnan az erdőből ha már úgy magára hagyták. Hát nem hagyták magára. Amint közelebb értem a csávó úgy elfutott mint egy gazella. A kis töltésnél is volt valaki, de az meg eldobta (előbb beszart mint a másik). Kár hogy nem kerestem meg reggelre már nem volt ott. De ahogy nézem begyűjtök én egy ilyet a gazdáját meg megúsztatom mohács felé. Rájöttem hogy azért csinálják ezt mert be vannak szarva. Félnek tőlem. Nem mernek közel jönni. Próbálkoznak azzal ami van nekik. Azt hitték ezzel meg tudnak majd ölni. Hahaha, én leteszteltem mindent amit kiadtam a kezeim közül. A másik dolog amirt jönnek utánam még a halált is kockáztatva kézi készülékekkel az az, hogy most próbálják elsikálni az általam megosztott ügyet. Próbálnak a pszichémre hatni, mintha tényleg csak meg lennék fázva vagy asztmás lennék... Hahaha. Ez fontos lenne neki mert egyébként borul megint egy csomó pénzük. Ha már megölni nem tudnak folytatják hátha meg tudnak engem "győzni". De csak azt fogják elérni, hogy levadászom akkor én magam az egyik ilyen patkányt. s ezzel a cuccal közel kell jönniük,m ert az oldalas megvéd elég jól - s nekik meg 10-30 méter közelbe kell jönniük. Alig várom. És utána nem fogok megállni, ha egyszer elkezdem...
Most annyiban változott a helyzet, mint korábban amikor egyszer kb 10 éve ezt már megszellőztettem, hogy többen vannak maguknál, azaz nem olyan könnyű elfelejtetni (törölni röptében) mint korábban volt. A zoli is azért kért kölcsön, mert arra számított, hogy el fogom felejteni, vagy már nem is leszek életben. Hahaha. Szívás.
Szegények. Ezek szerint nem tudják. Van egy csoport amelyik itt rendőrősdit játszik, de persze a szabályokat úgy alakítják hogy nekik tetsszen. Na ezek lőttek vádlin lézerrel. Pár napja meghalt egyikük. Nagy a csönd róla. De akkor haljon meg mégegy. Érdekes hogy akkor komolyan vettek a horvátok is amikor aknára lépett egy erdész meg egy vadász a Papukban. Nos úgy tűnik itt is elkl egy két akna. Ja én legszivesebben egyébként boldogan élnék, dolgoznék, csinálnám a magam kis dolgait és nem törődnék veletek - hogy mit loptok és hogyan loptok - de sajnos nem hagytok se életteret se lehetőséget erre. jöttök utánam és ugattok meg követelőzni próbáltok, meg rendreutasítani. Nos sajnos meg kell tanítanom nektek valahogyan, hogy nem ti mondjátok meg nekem hogy mi lesz hanem én mondom meg hogy mi lesz. Komprende? Kapisch? Egyébként nem akarlak benneteket megölni, ti nem hagytok más lehetőséget a számomra. Nekem jogom van itt élni és ha nem hagytok akkor nincs más választásom. Meghaltok mind. Egyesével szépen a reflektorfénytől távol lepotyogtok a tábláról. Na? Ki lesz a következő?
Egyébként annak hogy ezt megírtam lesz következménye: az alattatok lévő elnyomott bosszúéhes rétegei a rendszernek azt fogják tenni amit ti csináltok. Hahaha. Úgy jártok mint a Ranschburg. Azzal se csináltam mást mint lelepletzem s azok nyírták ki akiket addig ő irányított titokban a háttérből. Most azok akik eddig nem értették big brother hogyan tud mindenről (állandó és kiterjedt megfigyelőhálózat) azok most ki fogják találni hogyan közlekedjenek az ultrahangos rendszer becsapásával. És megölnek egy csomó irányítót, azokat akiktől addig féltek. És nyugi. A gravitációs távcsöves megfigyelőrendszereket is ki lehet játszani... :-) Azt is én csináltam csak egy másik madár dalolt nektek róla. :-)
Algutat ástak itt Baján a város alatt. Volt is légó pince de kibővítették. Egyik ága itt megy el a házunk alatt. Tegnap onnan is célba vettek miután a szemközti házon lévő jeladót elszigeteltem magamtól. Ezt az alagút-rendszert használják a drogkereskedés egyik útvonalaként is. A helyi zsidó maffia alá tratozik, de sok magyar szarházi is benne van. Az egyik lejárat a városháza környékén van. A patkány városvezetés pontosan tudja miről beszélek. Nos van-e önként jelentkező a mai napi jelöltre?
---
Most másodszor szivárogttom ki ezt a dolgot. először amikor elmondtam szinte senki nem hitt nekem. De volt pár ember akinek be tudtam bizonyítani. Pl anyámnak is elmondtam és azóta is "tudja" hogy amikor köhög olyan módon hogy nem szakad fel csak erőlködik, akkor oda kell tennie a kezét... A légcsőre való célzásnál megfigyelheted, hogy amikor ilyen száraz köhögésed van és nem akar felszakadni vidd végig a tenyeredet a gyomorszájtól egész fel a torokig. Jól szorítsd oda a tenyered a bőrödre. Meg fogod találni a célzás helyét. Amikor odaérsz a köhögés felszakad azaz azonnal megkönnyebbülsz. Ha intenzíven támadnak, akkor nem sokkal később megint köhögni kell majd. Ha nagyon brutálisan intenzíven támadnak akkor el se szabad venned a kezed a légcső felől. Állandóan ott kell tartanod vagy csinálnod kell egy sófalú bunkert (kristályos szerkezetű homok is jó lehet ugyan nem próbáltam most, de úgy emlékszem korábban használtunk homokot is. Frankó dunai homok. két papírdoboz közé egy 10 centis réteg megteszi. De ha vastagabb még jobb. Alul és oldalt mindenképp, és ha lehet felül is.
Ezeket az eszközöket akkor sem takarította el senki. És jó sokan belehaltak akkor is. El kell takarítani azaz meg kell semmisíteni ezeket a jeladókat. És nyilvánosságra kell hozni. Persze azok akik akkoriban ezt megértették ahelyett hogy ezt megtették volna üzletet csináltak belőle. Ha én is ilyen szarházi lennék akkor nyithattam volna egy sámányotengrit gyógyító műhelyt ahol szalonna ráhelyezéssel gyógyítottam volna az asztmás betegeket... Akkor ez a patkányhorda a tenyerén hordozott volna és befogadott volna. Csak én nem vagyok ilyen szarházi.
Gyakorlatilag minden házon van egy ilyen szar. Ma ahogy bementem a belvárosba csak úgy remegett a testem különböző pontajiban. Időnként a pulóverem is beremegett a nagy légnyomás miatt. A kávézóban az ujjaimon éreztem a levegő áramlását ahogy a nagy energiájú nyomás-tűk pulzáltak. De a kioltójel jól dolgozott, csak néhány alkalommal érte el az irritáció azt a szintet ahol már megköhögtetett. Szóval most már nem maradhatnak ezek a szarok működésben. Nem kell rejtőzködni. Egy pár ember expozálhatja magát azzal hogy szépen felkészülten körbemennek és kiégetik őket. Ahol lehet ott meg be kell gyűjteni bizonyítékként és nyilvánosságra kell hozni. Ugyanúgy mint a chemtrail-nél ez szükséges lépés. Ha segítetek akkor megcsinálom én. Én nem fosok. Egyébként meg ez tényleg így ahogy most van csak ideiglenes megoldás lehet, mert olyan érzés mintha gyorsvonatok százai mennének át a testemen kis apró légnyomásnyalábok formájában.
Ja és ugyanez a doppler ügy megy mikróval is. Meg az összes hullámformával. MDD1. Igen. Három jeladó háromszögben képes nyalábot kibocsátani. Ugyanez a titka a holosonics cég cuccának is (meg a képlet amivel számolható a levegőben bekövetkező torzítás, ezt a zaj elemzéséből ki lehet találni: beadsz egy szinuszjelet - nézed a kimeneti torzítást, háromszögjel, négyszögjel ua. Utána ugyanez más frekvenciákkal és jöhet visszafele. Nem olyan nagy ügy.)
---
Ja a gravitációs távcső is az én találmányom. Az a majom azt se akarta megérteni amit a "suszter" könyvéről mondtam neki. De más tollával igen szeret ékeskedni. Nem baj énekelni jó volt. Ti meg rájöttetek hogy nincsenek meg a képességei ahhoz, hogy ő legyen a dolog mögött... És persze azt se tudja a mai napig se, mi is a valódi jeletősége...:-)
---
De ezt a pár jeladót lelőhetnétek igazán fizikailag. A szembeszomszédnál van, meg szerintem itt minden házban legalább egy plusz a föld alól is jön, valakik lemásznak rendzseresen. De ott találtok nagy teljesítményű cuccot is. És bocs ha eltakarítottátok a többit, csak itt elég idegesítő hogy állandó kerszttűzben vagyok.
---
Valaki megint lesodródott a tábláról, olyan aki szervezte és irányította ezeket a szarházikat, akik engem támadnak. Örülök neki, mert mindjárt érezhető lett a "hiánya". Sajnos mg mindig támadnak. Most a "pincéből" egy kicsit a kazánház felőli irányból és a foak, meg a jobboldali szomszéd felől jön, sokszor egyszerre az átok. Kitalálta ez az új tökfej hogy a testen belül már nem interferálnak, azaz úgy lehet keverni. De indőnként ez is elhallgatott. legalábbis most épp a jobb szomszédból nem jön jel. Meg rájöttek hogy amint odateszem a kezem lekapcsolják vagy célterületet váltanak. Nem igazán értem ennek mi értelme van, biztos erre kaptak parancsot. De szerintem ha egy szinttel feljebb is elkezditek nyírni őket akkor az eredményesebb lehet. A mobilszolgáltatók szintjén. Azért azokat hamarabb meg lehet találni akik meg tudják oldani ennyi vezérlő-adat elrendezését. Bár emlékszem "volt egy csávó annak idején aki beszélt valami furcsa adatfolyamról amik olyanok voltak mint vezérlőjelek"... Már sajnos nem él. Azért nem mert szartatok az egszre és faszok vagytok. Most lehet viszont javítani a helyzeten. A mandulámra céloznak kis alig érezhető szúrásokkal. Gyenge de idegesítő próbálkozás. Szerintem fel akarnak dühíteni - és valamit forralnak - ezért is aktiválták a Zt is ilyen pofátlan faszszopó idegesítő állapotra. De nem érdekel, ha felhúz megnyuvasztom. A só működik, de minden oldalt szigetelni kell, mert egyébként meg lehet oldani a célzást. A vákum a tökéletes de azt meg nehéz megoldani.
Ja használtak mást is, de valamiért nem merik olyan sokáig használni a mikrós, meg egyéb technológiákat. Félnek a beméréstől, vagy inkább hogy kiszivárogtatom azokat is? Nem érdekel különösebben. Azért jó volna már egy kis nyugalom. Szivesen megnyuvasztanám az összes patkányt.
---
Alagutat ásnak hátha az megvédi őket. Nem tudnak Denverről. Nem baj ha odajutunk és lemennek, onnan már nem fognak feljönni.
---
dec 14. - Annyit változtattk mostanra, hogy keskenyítették a pulzusszélességet és besűrítették a támadó nyalábokat, így egyszerre nagyobb felületet tudnak támadni és kisebb teljesítményt kell helyben produkálniuk. Így ha több nyalábot (a nyalábok átmérője is változott kisebbre) egy célra irányítanak akkor a célterületen nagyobb aplitúdót és hullámenergiát tudnak produkálni. De ehhez már a frekvencia-hullámtér kiváló ismerete kell. Ez már nagyon magas fejlesztési szint és pontos és drága berendezés kell a kutatáshoz, mejd a megvalósításhoz is. Az eszköz legyártása drágább. Érzetre ez olyan mint a gyomorégés mondjuk a mellkason. Szúró fájdalom, ami valahogy mégis tompa. Viszont hátránya, hogy az egészséges test hatékonyabban tud védekezni ellene.
---
dec. 19. - Úgy van. Építettek egy számítógépes pogramot, ami képes volt összehangoltan működtetni egy egész csapatnyi embert. Persze használtak telepatákat is - olyanokat akik mocskosak voltak de még üzemképesek. Az ő feladatuk az volt hogy figyeljenek. Azután erről is leszoktak, mert úgy is áramlott visszafelé infó (nem tudják egyenirányúsítani a folyamatot). Ezt a problémát úgy küszöbölik ki, hogy technikailag próbálnak egy figyelőrendszert működtetni, de ez sokszor nagyon "zajos". A másik megoldás, hogy mentális programokat építenek fel mélyhipnózisban és ilyen módon előkészített telepatákkal figyeltetnek - de ez még mindig bukásra van ítélve, mert én ezt is felül tudom írni egy bizonyos idő után. A harmadik módszer, hogy eltompult érzékenyebbeket használnak LSD-vel és egyéb előkészítéssel. Ezt használják a legtöbbet, mert itt olyanok is bevethetők, akik egyébként nem elég érzékenyek ahhoz, hogy megértsék a helyzetet és átlássák a teljes képet. Ezek pszichopata módjára képesek működni. Többnyire meg is kínozzák őket és ilyen módon kondícionálva jól irányíthatóak. Feladatcentrikusak és kegyetlenek. De ők sincsenek megvédve a célpontok felől jövő visszahatásoktól. És olyankor megneszelik hogy van kiút és segítség - akkor vagy megölik őket (saját gazdik) vagy meg tudnak lépni. Vagy bejelentkeznek és azonnal segíteni tudunk. Ez ma még ritka.

Mi van veled? Semmi?

Kissinger lovat vált, persze ők ezt is előkészítették a kínai hírszerző és logisztikai lánc már felépült európaszerte (aki alábecsüli a sok kis kínai kajálda jelenségkörét az vak és süket) - s a még kapálózó, de nemsokára dögrovásra ítélt atlanti szövetség rabszolgabirodalma összeomlik. Az anglia, franciaország, és németország területén élőkre rátelepült fosztogatóhorda kiépített egy rabszolgabirodalmat a többi ország az EU-hoz való csatlakoztatásával, és ebben a másik területet fosztogató galerivel jó előre megegyeztek. Csak úgy mint most is egyeztetett forgatókönyv alapján zajlanak az események mind ukrajnában, mind a világ más szögleteiben. Ha nem egyeztetnek, akkor következik be az olyan furi eseménysor ami komoly egyensúlyvesztéshez vezet mint a krími rárepülős ügy...
Szegény amerikai robotok - akarom mondani katonák - össze is szarták magukat mindjárt, ők nincsenek ahhoz hozzászokva hogy valaki keményen odabasszon nekik. Persze ez is csak azért történhetet meg mert én besegítettem... :-) Mert én itt is ott is fejlesztettem miután úgy döntöttem hogy mindenkinek segítek. Miért döntöttem úgy hogy mindenkinek segítek? Mert ez volt az egyetlen működőképes megoldás miután a velem kapcsolatba kerülők közül csak elenyésző töredék volt képes megérteni azt hogy mi a probléma egyáltalán.
Ebben szeretnék egy példát felhozni. Bogár Lászlót. Jól fésült, sima modorú, művelt, kiegyensúlyozott, őszülő és első ránézésre mintha segíteni akarna ezen a szegény megkínzott, tehetetlen magyarságon. Magyar értékeket hangsúlyoz, de csak azokat melyek a történelemben bukásra voltak ítélve. Folyamatosan azt hangoztatja hogy nincs olyan megoldás ami olcsó, amiazt jelenti hogy ha változást akarsz akkor fizess birka és ha nem tudsz fizetni akkor meg komám nem lesz változás. És a magyar nem tud fizetni. És észre sem veszi hogy ez a csiszolt nyelvű hazaáruló mit csinál. A jóbarátjaival együtt a fosztogatók táborát szolgálja, noha ő maga nem olyan mohó, de oda tartozik és idegenszívű. Ez teszi lehetővé számára hogy olyan kiegyensúlyozottan és tárgyilagosan tudjon beszélni, szinte érzelmek nélkül a magyarság szendevéséről, mert neki ahhoz annyiban van köze hogy ő az aki fosztogat. A Boros Imre, a Varga István és a többi akik ezzel a Bogár jelenséggel együtt kerültek a porondra - mind szakértői és hazsonélvezői ennek a fosztogató rendszernek. Ha valakik hát ők pontosan ki tudják számolni mennyi az annyi: mennyi pénz tűnik el a paksi atomerőmű bevételeként (soha nem ér be a magyar állam költségvetésébe a következő tételek egyike sem) és az összes erőmű magyarország területén, a Posta bevétele, a Máv bevétele, az Educatio bevétele és majd ötszáz állami alapítású cég bevétele melyek összesen jóval túl vannak a 2000 milliárd forintos összegen. Ennyit nyúlnak le ők. És közben a kifosztottak (az ország megvezetett része) közhősként tiszteli őket, mert csiszolt, művelt és őszhajú türelmes beszédű, sőt még ki is mondja azt amit olyan remekül megoldanak a barátaikkal: Igen van fosztogató háttérhatalom! Amit nem mond ki: hogy mi pedig ennek a szolgái és haszonélvezői vagyunk. Inasok, de sokkal magasabb szinten. Ez a dolguk hogy az emberek szeressék őket. mert így tudják továbbra is a fejekbe verni hogy TEHETETLEN VAGY MAGYAR, jobb ha feladod és nem is csinálsz semmit, mi itt vagyunk és majd megoldjuk. Legalább beszélünk róla. Persze a háttérben ők szervezik a saját hírláncukat vaddisznó mód rájárnak a kukoricára. Jól élnek.
És vonogatják a vállukat amikor sikerül valamelyik rejtett módszerrel kicsinálniuk valakit aki tényleg tesz is valamit azért hogy a fosztogatás véget érjen. És kiemelik. Mert a bukott hős kiváló példa a követők számára: te is így jársz majd! Ezért szereti a rendszer Ghandit is oly gyakran felidézni. Mert megölték végül. Ami számukra siker. És ha jól megvizsgálod mit is ért el Ghandi azzal amit csinált: semmi. Egy rossz példa.
De az ilyen példák sora bezárult. Ma már csak a saját termesztésű "hős"eiket tudják lefejezni, mint a mosszad ügynököt akit a brit MI6 egyik fekete ISIS harcosa végzrett ki komikumba illő beállításban. Erre futja ma. Velem meg pórul járnak, mert én nem vagyok Ghandi. Én tudok gonosz lenni és elő is készítettem elég sok kegyetlenül gonosz eseményszálat, amik be is fognak következni ha nem állítjuk le. A triggerek a tervem megvalósulásának (és meg nem valósulásának) különböző szakaszaihoz vannak kötve. Ha egyik szál elbukik vagy befuccsol, mert a felelős meghalt vagy nem gondoskodott utánpótlásról, vagy eleve úgy indult hogy szabotáljon - akkor egy másik szál veszi át a szerepet. Ahogy az alvó sejtek működnek, csak alvó sejtek láncolatáról van szó.
Sajnos naponta próbálkoznak a megölésemmel különböző válogatott módszerekkel így nincs túl jó kedvem. Ilyenkor ilyen tudatállapotban csak fröcsögni és köpködni tudok sokszor, mert ilyenkor más se tud mást. Én is csak ember vagyok. Szerencsére az általam felállított rendszer nem igényli az állandó felügyeletet. Időnként ugyan rugdosni kell hogy megmozduljanak, de azért tudom hogy működik. Miért? Mert nincs más választásuk. Ők értik hogy mi történik és tudják hogy miért küzdenek és miért dolgoznak. Sokan vállalták már a halált is a közös ügyünkért. Fanatikusok vagyunk igen. Fanatikusan szeretjük ezt a bolygót, az erdőket, az állatokat, a természet csodás jelenségeit, a hegyeket, a folyókat, egymás kultúráját. Mi vagyunk azok, akik ha egy földön kívüli lény megjelenne a konyhánkban, akkor megkínálnánk valami finomsággal és érdeklődve próbálnánk kideríteni honnan jött az idegen, hol lakik, mit eszik, hogyan utazik és a többi.
Fejlesztettem igen. Védelmet is fejlesztettem ezek ellen a módszerek ellen. van amit csak úgy lehet kivédeni hogy kénytelen vagy szintet emelkedni - azaz gyakorolni a hipnózisból való felébredést: azaz kérdezni és kétkedni és megvizsgálni mi a valóság és mi nem fedi a valóságot - mielőtt az ilyen sima, csiszolt beszédű Bogárkák mezésmázos vermébe esnél.
Persze az hogy reflektorfénybe kerültem (többek között az igazságszeretetem és a szabadszájúságomnak köszönhetően, és amiatt hogy a rendszer hosszú rejtőzködés után újra-toborzott, ugye koszovó) magával hozta az alacsonyabb szintekről (a megértés alacsonyabb szintjeiről) induló akciókat. Ezek a szintek teljesen nem értik mi történik, csak szert tettek valamilyen szintű eszközismeretre és ki tudták nyitni a gondolkodásukat valamennyire a telepátia és az egyéb parajelenségek felé, amit az eszközök használatához meg kellett tenniük, mert a legtöbb mind azért készült hogy ezt a csatornát megnyissa az elméjükben. Ők már tudják hogy ez valóság, de a céljaikat tekintve még fogva tartja őket a rendzser mocska: a parancsuralom, a félelem, a mammonimádás, vagy egyéb elmetrükk az MK-ULTRA kísérletekből és a kabal többi irányaiból. E miatt ők nekem esnek és mindenkit meg akarnak ölni, akiről kiderül hogy ő magasabb szinten áll. Megpróbálják és újra és újra megpróbálják - ezért sajnos nincs más választásom: meg kell ölnöm őket. Pedig az én célom nem ez. Én azt szeretném ha felébrednének és végre látnák amit én is látok. Azt hogy mennyire gyönyörű ez a hely ahol élünk és hogy az az irány ami felé mozog ez az egész jelenlegi rendszer, ez a biztos pusztulást jelenti. Mivel elég önző is vagyok, úgy intéztem hogy ez bizony megtörténjen még az én életem ideje alatt. Ezért fejlesztettem negatív irányba is a pusztítóerőket. Ezek jelenléte és kiszivárgása (szándékos) biztosítja hogy ne legyen kibúvó ("Óóó, megy ez még vagy 200 évig!"- Hát nem.). Az indormációszerző, lopó rendszereket is fejlesztettem addig a szintig hogy gyakorlatilag a természetes alapú gondolatolvasás és telepátia, távolbalátás és a többi természetes alapú kémkedés kivételével technikailag minden egyéb módot ki lehet küszöbölni - le lehet szigetelni - de ugyanakkor a pénzközpontok vonzáskörén kívül eső szintek (a legnagyobb része a rendszernek) akik nem tudják megfizetni a tudást és a védelemhez szükséges eszközöket anyagokat, semmit sem tudnak elrejteni, csak ha a természetes alapú trükköket használják. A technikai alapú (anyagi alapú, elektronikus főleg) megfigyelő és feldolgozó rendszerek alapvető hibája ugyanis, hogy robotok. Nem tudják, hogy mire figyeljenek, meg kell nekik mondani és ha megmondtad nekik akkor is csak azt tudják megcsinálni amit mondtál nekik. Ha pedig úgy állítod be hogy tanuljon magától, akkor mindig lefagy, összeakad, leég... a programozásba meglévő ütközések miatt. :-) Szar a programozó.
Így idővel mindeki kénytelen megtanulni a természetes alapú módszereket és technikákat. Így például a legjobban leszigetelt minden elektromágneses és fény és hang hullámhosszra védett lehallgathatatlan helységből is nyerhetsz információt a telepatikus gondolatolvasás segítségével. ("This conversation happened between you and me in a highly secured building." - "This is not what we want from him.") Azért kényszerítem a rendszer tagjait ebbe az irányba, mert ha a természetes módszereket gyakorolják, akkor szert tesznek arra az érzékenységre és kapcsolatra a külvilággal, ami az együtt-érzés (telepátia egy formája, amikor képes vagy egy másik ember érzelmeit valójában a saját testeden belül érezni; ősi magyar tudás amit a magyar nyelv őriz) felé vezeti őket és innen már csak egy kis lépés a megértés és a felelősségvállalás. Elkerülhetetlenné válik. nagyon kevés ember képes arra hogy azon az érzékenységi szinten gonosz módra cselekejen. Ehhez az kell hogy gonosz és őrült kiképzője legyen, aki maga képes erre és képes felépíteni egy elmebörtönt, egy jól megtervezett hosszú időtávú kontrollált körülményeket jelentő programozási helyzetet, ami a technológiák és a többi rendszerelem (a rendszer erőforrásokhoz: tudás, pénz, kutatói lehetőségekhez hozzá nem férő részei rá vannak kényszerülve hogy a természetes útakat válasszák hiszen nincs annyi pénzük) fejlődése következtében - lehetetlenné vált mára. Ezt én láttam már akkor, igen. És ezért kellett megölni azokat akik képesek voltak akkoriban az ilyen típusú hosszú távú programozásra ilyen fokú kegyetlenséggel (navigator job, hancz,...) És azért nem vadászom ezeket ma, mert nem tudják keresztülvinni a programjaikat. miért? Mert a speciális érzékenységgel születő személyek felderítése is iszonyú tempóban fejlődött (én fejlesztettem, mire nem jó még a gravitációs távcső elve, egyéb módszerek) és a tökéletesen ellenőrzött, kontrollált és irányított körülmények létrehozása ezen személyek körül, lehetetlenné vált. Elég egy jól irányzott kedvesség, egy humoros madárhang - és a jól kitervelt kínzás és elmebörtön fala máris megrepedt, fény áramlott be és a friss réti virágok illata, levegő, élet - ami életet ad és segít túlélni és elültetni a reményt, a magot, mely később megfordíthatja a megkínzott elmét.
Ugye ahhoz hogy ezt a rövid kis helyzetleírást megértsd, meg kell értened és tudnod kell hogy mit is jelent úgy felnőni, hogy a szülök kiválasztásától kezdve ellenőrizve és kontrollálva van körülötted minden: ki lesz a barátod, a tanárod; ki mit fog tenni veled, mikor erőszakolnak meg és mikor kergetnek őrületbe, vagy kényszerítenek gyilkolásba, korai gyermekkorban, és mikor segítenek, kedveskednek, hogy mégis engedelmes kutyusa legyél a gazdinak. Ahhoz hogy ezt megérsd el kell fogadnod a tényt: hogy ilyen létezik, létezett. Sok száz éve létezik az ilyenfajta tudás és fejlődik gyűlik. Az Öreg, aki engem tenyésztett, nem csak szimplán így nevelt fel, hanem tisztán hagyta az elmémet, mert szüksége volt valakire, aki képes végigelemezni a programját belülről, hogy felderítse mi a hiba. mert az Öreg tudta hogy kicsúszott e kezükből a dolgok irányítása és a rednszer kezdte felzabálni a rendzser irányítóit is. Az Öreg egyike volt azoknak akik képesek voltak hosszú távú életpályákat felépíteni, ami a végén a megfelelő képességű és beállítottságú elmével rendelkező robotot eredményezte. Ott hibázott, hogy gyakorlatilag ő is robotokat gyártott: biológiai robotokat. És ezek nem képesek működőképes állapotban tartani egy olyan bonyolult rendszert mint az emberi társadalom. A sors fintora, hogy az öreg és mások "robotjai" ma robotokat építve próbálják uralmukat visszanyerni a rendszer egésze felett. Ördögi kör: egy már bizonyítottan működésképtelen megolást próbálnak megismételni az "emberi tényező" teljes kiiktatásával, holott pont ezért nem működött az Öregék rendszere sem: mert parancsuralmi módra váltottak és kiirtották részlegesen az "emberi tényezőt".
Idrónia nem?