Saturday 5 April 2014

CIA-Mosszad-EU és KGB irányító

Végigment a folyosón az Öreg ajtajánál pedig egy szikár exkommandós megállította: 
- "Ne zavard most az Öreget meghagyta, hogy senki ne menjen be hozzá."
No több se kellett, azonnal elszakadt nála a cérna.
- "Mi a faszt képzelsz te patkány? Takarodj el az itamból vagy itt helyben nyuvasztalak meg. Mit képzelsz mi fontosabb annál amit én csinálok?"
De az Öreg már nyitotta is az ajtót:
- "Jól van fiam jól van, hagyd békén én mondtam neki, hogy ne engedjen be senkit. Gyere be és ne cirkuszolj."
- "Még mindig ilyen robotokkal veszed körbe magadat?"
- "Á ne aggódj ez csak álca."
- "Álca? Minek neked álca? A legjobb kommandós kiképzést adtam nektek, a legjobb fegyverekkel láttalak el benneteket, ki elől rejtőzködsz mondd?"
- "..." - gagyogott valamit az Öreg, de a gyerek ezt már nem hallotta. kis csend után vészjóslóan így szólt:
- "Tudod miért nem végezlek ki itt és most? Azért mert meghagyom a saját embereidnek ezt az örömet, neked pedig tanulságul fog szolgálni hogy az a szar amihez még most is ragaszkodsz, pontosan az lesz a végzeted."
---
Nem sokkal később kinyíratták vele saját feleségét, majd pár évre rá őt magát is elintézték, a saját emberei. Ő azt akarta még legutoljára is elhitetni velem, hogy az a team ami körülveszi halála előtti utolsó hónapokban, az én csapatom. Pedig nem így volt. A saját emberei végeztek vele ugyanúgy, mint Johhny Cash-el is és ahogy ez lesz Trent-el és Merilynnel és Govannal és az összes többivel, akik ezt a hagyományt követik. Az én csapatom a legjobbakból áll és a legerősebbekből. Én az életet képviselem és ezért vagyok olyan erős.