Wednesday 31 August 2016

Mi nem versenyzünk...

De ki az a Mi?
Amikor ezt én mondom, akkor mindezokat értem ez alatt, akik az új rendszer értékrendje alapján harmóniában akarnak élni önmagukkal és az őket körülvevő természettel minden szinten - ahol az ember is a természet a teremtés része. Mik ezek az értékek? Az AA programja elég jól körülírja ezeket az alapértékeket, de ezek közül sokat kénytelenek voltak a "hivatalos" egyházak is a keretrendszereikbe építeni, különben az emberek többsége visszautasította volna ez egész maszlagot ha nem ezt teszik. Szóval ezek az egyetemes értékek kiolvashatóak a tettink és a rá kapott környezeti válaszok alapján a kellő következetességgel. A természet jelzi amikor rossz úton járunk. Ma különös nehézséget jelent mindenki számára ezen jelzések felismerése és megkülönböztetése a hamis és manipulált jelzésektől. De fel lehet ismerni, mert a történelmünk a bolygó történelme a természet történelme nem hamisítható teljes mértékben ugyanígy az emberi test és elme jelzései sem hamisíthatóak tökéletesen - habár igen komoly próbálkozások léteznek ezek megmásítására.
Mi a gond a versennyel?
A versenyben mindig csak egy győztes van. Győztes egyén győztes csoport. De csak egy van. A többi elindul és vesztes marad. Tehát egy kiemelésre kerül a többi elmerül. A verseny filozófiája és lényege hogy JOBB LEGYÉL MINT A TÖBBI AKI ELINDULT A VERSENYBEN. Ezért ha következetes vagy akkor mindent - MINDENT - meg kell tenned azért hogy legyőzd az ellenfeleidet. És remekül látszik is a verseny következménye: csalás, dopping, gyilkosság, különböző látható és rejtett akadályok gördítése az ellenfél elé - gyakorlatilag a háború egyik alapképzője a verseny. Egy számít: a cél elérése bármilyen áron.
S hogy a sportban nincs-e gyilkosság? A tour de france első versenyein megtörtént hogy valaki mérgezett frissítőt adott az egyik vetélytársának egy segítője révén azért hogy kiessen a versenyből és az meg is halt. F1: hány pilóta halt meg a versenyeken olyan balesetek miatt amik igen erős kétségeket támasztottak szinte minden résztvevőben és bennfentesben? Sorolhatnám. Külön komoly intézkedéseket erőltettek magukra a soprtszférában az emberek hogy a gyilkosságot és a testet károsító egyéb módszereket kizárhassák, muszály volt ilyen szabályokat és megsértésük esetére büntetéseket bevezetni, hogy elejét vegyék - s így sem sikerül.
A többi szférában pedig zajlik a verseny és a gyilkolás is. Lopás, csalás, gyilkosság. Ezek mind a verseny velejárói. Ezeknek akarunk véget vetni mert mi harmóniában akarunk élni önmagunkkal és a természettel.
Persze néha belemegyünk versnyenek tűnő helyzetekbe. De mi akkor sem versenyzünk. Számunkra az egyetlen verseny az önmagunkban kialakult határok felismerése és azok tágítása, egészséges keretek között. A saját képességeink és egyéni és közösségi értékeink legteljesebb kibontásaaz egyetlen verseny amiben részt veszünk és az egyetlen ellenfél önmagunk. Egymást segítjük ebben a versenyben hiszen mi nem egymást legyőzni akarjuk hanem egymást hozzásegíteni a tiszta látáshoz, a valóság és a valós határok felismeréséhez önamgunkon belül és kívül.
A "látható" rögzített rendszer a versenyzés és a másik legyőzősének kultúráját már kisgyermekkorban támogatja és tanítja. Olyan játékokat tanít, olyan közösségi eseményeket szervez amelyek mind erre nevelnek. Közben gondoskodik arról hogy csak azok nyerjenek ilyen versenyhelyzetekben, akik kellőképpen romlottak vagy megalkuvóak, vagy irányíthatóak a részükről a saját céljaik elérése érdekében: hatalom és a gazdasági jól-lét elérése a kényszeres kontroll megtartása.
Én magam is ne mhivatalosan igen sokszor bizonyítottam az helyes alapállás iszonyú erejét különböző extrém teljesítményekkel, de soha sem versenyhelyzetekben. Mindig külön és alapos felkészülés után részben azért hogy ne legyen bizonyíték részben azért mert a verseny szelleme ronja a koncentrációmat. A kivételesen kiugró teljesítményekhez ugyanis a helyes alapállás nélkülözhetetlen és a versenyzés helyzete a másik legyőzésének vágya ezzel ellentétes. Aki ebben nő fel és ebben részt vesz benne ragad - az soha nem fogja elérni azokat az erőforrásokat amiket a helyes alapállásban el lehet érni.
Azt a szabdságot támogatottságot és következetes szeretetre épülő a határok betartására és annak tanítására épülő közeget amit megteremtettem az új rendszeren belül - át KELL vinnünk a játéktérbe. Meg kell valósítanunk. Ennek sok akadálya van, az egyik az hogy egyenlőre azok akik az életük minden megnyilvánulsában gyakorolják az értékrendet ami ezt lehetővé teszi - azok a margóra kerülnek és nem kapnak teret a gyeremekek képzése tanítása terén semmilyen fórumon, csak a titkos világban ahol a kiképzések zajlanak és titkolt családi fészkekben itt ott elbújva - miközben leplezniük kell a hatalmi szerkezet felé az intelligenciájukat és a hozzáállásukat, rátermettségüket a valóság helyes érzékelésének képességét.
Ma már nem kell ezt tenni. De mégis  a legtöbb aki rálépett erre az útra ezt teszi. Ennek az az egyik oka, hogy a legtöbb aki rálépett erre az útra az ezért tette ezt mert kénytelen volt ezt tenni. Mert annyit tudott a rendszer működésmódjáról, hogy elpusztít mindenkit aki az irányítók hatalmának és akaratának ellenére kiáll valami mellett, valaki mellett és nem teljesíti a parancsait. Ezek kényszerből tették magukévá a tanításaimat és kábé úgy álltak hozzá mint a gyerek aki elé nem a kedvenc kajáját tették, méla undorral forgatják a villát benne. Játszanak vele, keresik a kiutat hátha van más is. Nincs más.
Előbb utóbb kénytelenek lesztek teljesen magatokévá tenni az egészet vagy elpusztultok a bolygóval együtt. Az idő pedig rohamosan fogy. A források kezdenek kiapadni, a jégtakaró olvad, a víz körfogása egyre gyorsabb, tisztasága egyre rosszabb... és ez csak a víz.
A föld egy komplex rendszer. A levegő nem csak a gázok összessége. De alapvetően a földből és a felszínén élő lényekből kiáramló gázokból keletkezik. A föld vonzóereje tartja a föld felszínének közelében, a nap melegíti kellő hőmérsékletűre, bizonyos egyéb folyamatokat létrehoz benne, sőt más erők is részt vesznek az alakulásában. Az ember felborítja ezt a kényes és bonyolult egyensúlyt.
A kiképzés egy fontos része a versenyhelyzetek megszüntetése. Mindenki a maga korlátait próbálja meg átlépni és bővíteni fizikailag és szellemileg miközben megisemri a valós és természetes határokat, a sajátját és másokét is. Egymást támogatjuk ebben a folyamatban. Megismerjük a környezetünk hatásait a fizikai és szellemi teljesítményünkre, ha ezt eszem akkor jobban megy a futás, ha nem alszok eleget akkor rosszabbul megy a futás, ha veszekszem és a másikat kritizálom akkor nem leszek képes olyan teljesítményekre, ha támogatjuk egymást akkor elképesztő teljesítményeket tudok véghezvinni. Stb. Az egész úgy van felépítve hogy a játéktér ostoba és rendszer emberoiddá nevelő programozását felülírja és kibontja a kiképzettek elméjét egy sokkal szebb, könnyebb és jobb világ felé. Azután sajnos visszakerülnek a játéktérbe és belesimulnak megint a rothadás világába mert nincs más körülöttük.
Ezért van az hogy sokan nem is hajlandóak visszajönni a játéktérbe a rabszolga szintekre hanem inkább vállalnak és csinálnak maguknak valami kicsit mocskos karaktert amit még a régi rendszer irányítói el tudnak fogadni és azokban élik a játéktérbeli életüket.
És természetesn megtámadnak engem. nos ezeket megölöm. Nekik meg kell halniuk, nem csak személyes oka van ennek, hanem az is hogy a játéktérnek át kell alakulnia ha az emberi faj túl akarja élni a következő 40 évet. Ha nem akarjátok akkor nem kell. De jelen pillanatban én vagyok az egyetlen akiről tudok, aki képes és hajlandó beszélni a mocsokról és túl tudja élni a szarházi rendszer támadásait.
Amíg nem lesznek további tisztán látók és beszélni hajlandók a játéktérben addig robogunk a teljes pusztulás felé - mindegy hogy hány ezer szarzsákot aprítotok fel. A játéktér olyanná kell váljon mint ahogyan mi élünk titokban. Egyébként a játéktér állapota tükrözi is a titkolt világ állapotát: rohadt a velejéig. Itt ott egy egy ember megjelenik majd eltűnik. tTöbbnyire visszamegy titokba és ő is rohaszt mindent tovább ezzel, tisztelet a néhány kivételnek.
---
Még néhány gondolat a banki pénzmozgásokkal kapcsolatban. A szükséges eszközök akármelyik hardware boltban megkaphatóak. A meghajtók bele vannak építve hétköznapi eszközökbe, mint a számítógépek a mobiltelefonok, és egyéb elektronikai eszközökbe, de csak az képes használni aki tudja hogy mit és hogyan alakítson át rajtuk ahhoz hogy a nano metatagokat olvasni tudja és tudja hol keresse a hozzájuk szükséges programkiegészítőket - vagy esetleg maga is meg tudja írni azokat.
A jelenleg elterjedt és már a titkosszolgálatok által is használt módszerek és technikák a pénzmozgások követésére nem jutottak el arra a szintre ahová mi fejlesztettük a metatagok és az ál metatagok vagyis trackelési technikák metodikáját. Azok akik a pénzmozgásokat ma követni szeretnék egy önmagába visszatérő loopot találnak csak ami körbe körbe követhető és a sok leágazás bennük mind módszeresen és logikusan - mint ahogyan egy hamis nyom felépül, hihetően - egy bizonyos mintát mutat. A valós mozgás viszont az igazi metatagokban rejlik nano technológiával vagy még kisebb jelrendszerrel megoldva. Jelrendszer a jelrendszer mögött. Bonyolult láncokat kreaál egy hamis program a hamis számlák és kamu átutalások hihetővé tételére, de úgy hogy közben a metatag valós neveket és valós létező cégeket is használ ezzel a gyanút a kívánt irányba terelje - miközben a valós pénzmozgás egy kisebb jelrendszerben tárolódik a feladótól a címzettig. Ezek a pénzmozgató láncok több alanyon keresztül is végigmehetnek nem kell részleteznem szerintem ezt már jól ismeritek a hamis nyomláncok elemzése után. Hasonlóan épül fel a valós csak az eszközpark amit használtok nincs úgy beállítva hogy olvasni tudjátok. Egyszerű házi módszerekkel egyszerű eszközökkel (csavarhúzó, kéz, drót) átalakítható és hozzáférhetővé tehető a technika aktiválása, így egy hétköznapi számítógéppel is fel lehet csatlakozni akár a hálózati áramszolgáltatókon, wifin kersztül is egy olyan netre amit nem tud egyik netszolgáltató se monitorozni. De meg lehet oldani mások számítógépének használtaával is ami még tovább bonyolítja a számlakezelők beazonosítását, lokalizálását.
És egyébiránt ha megtaláljátok a módját hogyan kell némi fizikai átalakítással olvashatóvá tenni a nano-metaadatokat a banki pénzmozgásoknál akkor arra is rá fogtok jönni hogy nem kell még jobban befeketíteni azokat akikhez a hamis nyomvonal vezet, főleg nem ha már amúgy is elég schwarz... és rögtön kiderül kik is állnak valóságosan például az iszlamista (miért az iszalmisták miért nem az afrikai feketék, hiszen ott is rengeteg háború van jelen pillanatban is, hát azért mert az iszlám tiltja a kamatszedést) mingráshullám szpozorai között... A Börö cz Andrew volt a számlakezelő sokáig. De a trojka minden tagja hozzáfért a kezelőfelülethez.
---
Volt jó pár olyan kiképzett akik nem rendelkeztek kellő intelligenciával a bonyolultabb rendszerek megértéséhez és a bonyolultabb módszerek technikák megértéséhez, de szerettek volna kellő szintet elérni és tovább tevékenykedni jólétben, sőt a személyiségük folytán szerették a katonai feladatokat, szerettek harcolni, ölni. A rightful killing - önvédelem - fogalmakat még az emberek által írott jog is sok helyen elismeri. Mert van ilyen. sokukkal egyeztem meg úgy hogy rendben van dolgozzanak bérbe, mint bérgyilkosok, de a mieinket hagyják békén. felépítettem nekik egy triggert amiről megismernek mindenkit és főleg azokat akik jobbak náluk. A szarházik egymást így nyugodtan öldöshetik és megrendelhetik egymás halálát. Amikor mégis olyan megrendelést kapnak ami ellenünk irányul olyankor mi segítünk nekik megtalálni a megrendelőt és visszaküldjük a feladónak a megrendelést dupla pénzért persze, hogy még jobbban motiválja őket. természetesen mi megtaláljuk a valós megrendelőt akik mind a nano-metatagok mögé bújnak el és valami más látható megrendelőt tüntetnek fel megbízóként azaz a pénz forrásaként. Elég bonyolult a rendszer módszere, de a lényege egyszerű. Amikor végeznek a munkával a megrendelő pénzforrásaiból küldjük el a sajét kifizetési módszerükkel a dupla pénzt a teljesítőnek. Így ők gyilkoltathatják egymást.
---
A természetes hierarchia egyébként a titkos hálózatokban igen gyorsan változik ha egy egy megbízható irányítóról kiderül hogy becsapta, megölte, megtámadta, kijátszotta a mögé felsorakozó csoportot. Gyakorlatilag abban a pillanatban megtörténika bizalomvesztés és egyben a pozíció elvesztése amikor a gyanú beigazolódik. Persze az is megtörténhet hogy befeketítik a célszemélyt. Ilyenkor abban a csoportban amelyiket át lehet ilyen módon verni, az egész csoport súlyos árat fizet. A természet kegyetlen és ezekben a titkolt világokban az ilyesmit halállal büntetik igen gyorsan, és jobb esetben vagyonelkobzással. Ez súlyos dolog és általában a forrásmegvonás a csoport halálát is jelenti. Én úgy gondolom, hogy az a közösség amelyik kitaszítja a legjobb legmegbízhatóbb irányítóit - mindegy milyen indokkal - az megérdemli a sorsát, ami minden esetben utoléri még akkor is ha hosszú évekig fenn tudják tartani a hazug és valótlan indokokkal történő kiközösítést és negligálást. Az a csoport amelyik pedig helyesen tud és képes látni a valós helyzetet az életben maradhat. Megvan rá az esélye. Pesze csak amíg az élet alapvető feltételei megvannak. Jelen pillanatban ezek fogynak egyre gyorsuló ütemben és mindegyik csoport amelyik a hatalom terén labdába rúghat tovább gyorsítja az elvakult hatalmi kényszere és kapzsisága mentén az egész földi létezés sorsát a végső pusztulás felé.
---
"nekünk így is jó..." hahaha majd még egy pá rhét és visszatérünk erre... hahaha meglátjuk akkor is jó lesz-e még. "Akkor is folytatjuk..." hahaha látom, mit is? Önmagatok kivégzését? Nemsokára összerakják a többiek is amit leírtam a pénz követési módszereiről, plusz néhányan már jelezték hogy visszamennek, mert elegük van a szivatásaitokból... hova hát ölni benneteket... Szóval egyre jobban szorul a hurok a nyakatok körül. Nemsokára a sámli is ki lesz rúgva szépen alólatok... Persze ne aggódjunk van itt még szarházi dögivel, akkor se nagyon változik semmi, hiszen az egyik szarházi bagázst váltja a másik... "Mi vagyunk a jók!" üvölti valamelyik szarzsák részegen úgy hogy egész éjjel megy a tuctuc szaruk sőt még másnap délelőtt is... na persze, már nem sokáig lesztek ti a jók...kiválóak lesztek... egy fa alatt trágyának... Lesz itt vörös szőnyeg majd ti leterítitek nekem.
---
Akorr fejlesztettem a fény és hangelemekből álló kínzási vallatási módszert, amikor középiskolás voltam. közvetlenül az után a sing-singben megpróbálták leutánozni és majd 24 órán keresztül ment a szar tuctuc, mélynyomóval sok feljelentés született akkor és arra szerintem sokan emlékeznek is. Valaki kérdezte mikor volt ez. Hát valahogy úgy 92-93 körül. Azóta készen van igen persze használni igazán csak azok tudják akik értenek is hozzá, és megvan a megfelelő érzékenységük és tudásuk mit mikor kell tenni és nem tenni.
Akkor döntöttem úgy hogy fejlesztem ezt is amikor rádöbbentettek hogy muszály kiszedni néha olyanokból infókat akik ezt nem akarják. Néha kell. És azért is hogy kivegyem a többi szarfaszú kezéből az indokot hogy kell a fizikai kínzás erre, mert ők is mindig erre hivatkoztak - miközben sokszor pont azért kínoztak meg valakit hogy rapportot építsenek fel bennük vagy programozzák valami brutális öngyilkos vállalkozásra.
hogy megtörjék. Aki ma ilyet csinál az mocskos szarházi mehet a levesbe.
Az én módszerem nem csonkítja meg a testet és nem tesz tönkre egy életre senkit - sőt az egyik mellékszála az ami szándékosan lett beleépítve, hogy az alanya aki keresztül esik rajta meg tudja törni bárki programozását és sokkal tudatosabbá válik az ilyen kísérletekkel szemben - védettebbé.
Volt egy olyan mozgáslassító robotkar is hozzá amit azért találtam ki mert sokan nem bírták a lekötözést és a mozgástól való deprivációt... Szóval a kényszerzubbony (speckó én csináltam...) és a lekötözés a gumiszobában nem működött mindenkinél. Ezért kellett egy olyan robotkart csinálni ami lelassította a kezek és alábak mozgását és bizonyos mozdulatsorokat lehetetlenné tett. Pl álló helyzetből való fejre esés, nyaktörés próbálkozásai terén. falnak rohanás, felugrás nyakra érkezéssel és egyéb nyalánkságok. Ezt már mondtam de ideíro mmegint hogy ezt azért kellet bevezetni mert az Öregék emberei közül, de mások is, sokan olyan brutális kondícionáláson mentek keresztül, hogy ha megbomolna az én tudatuk a karakterükben akkor öngyilkos program aktiválódik és képesek voltak szívinfarktustól kezdve saját nyakukat szegni.
A kínzás célja az én tudat szétrobbantása, amit a módszer értő kezekben el is végez, majd az újra felépítés, amit megint csak olyan végezhet aki nem egy szarházi manipulátor... bár ott már gyakorlatilag azért nincs olyan nagy ozgástere senkinek se. Sokan önként jelentkeztek az Öregék emberei közül akik már belátták hogy én vagyok az aki tényleg azt teszi amit megígért és mondott és azt a célt követem. Akik megbíztak benem.
---
Na most úgy fest a dolog, hogy a nagyja felfogta hogy az amit ők az ezeregy éjszaka meséinek akartak beállítani az nem vicc... nehezen ugyan de sok veszteséggel sikerült velük megértetni. Azok akik sokat vállaltak és meg is csinálták amit vállaltak, mint ez a trojka - igen kemény felkészítésen mentek keresztül, hogy utána ki tudjanak jönni belőle élve. Sajnos az indító ok amiért belevágtak nem volt tiszta, így végül el kellett bukniuk, de a többi szarházi nem volt képes őket elintézni - hiszen ők építették be őket az én rendszerembe, azt hitték hogy majd jól kikémlelnek mindent és utána jól megölnek bennünket, meg cégre övék lesz a korlátlan hatalom... hahaha mekkora tévedés.
Nos végül is mindegyik így került a közelembe... Legalábbis majdnem mind. Most kezdik csak nagyjából végre összerakni hogy mégse működik a dolog úgy ahogy ők azt elképzelték és nem az én hipnotizőri képességem az ami annyira erősség teszi azokat akik átesnek a kiképzésemen, hanem tényleg azok a valós törvényszerűségek a hatalom és erő szerkezetéről amiket már sokszor leírtam. Most kezdik felfogni hogy amint a saját céljaikra akarják felhasználni ezt a tudást, semmit se érnek el hiszen elvágják magukat az önző és önös céljaikkal a céljuktól... hahahaha
Közben sikerült minden fegyverzetüket eltolni a technikai lehetőségek végső határáig, ahonnan semmilyen módon nem fognak tudni tovább fejleszteni. Variálni variálják a dolgot de újat nem tudnak kitalálni. A másik dolog meg az a filozófia amit használnak hogy "végtelen" mennyiségben pótolják a rejtett támadó technikát amit elveszítenek, mert a szemfüles másik csoport begyűjti beméri ellopja stb. Az ilyen apró technikai kütyük folyamatos pótlása miatt kellemetlenkednek pl velem is a folyamatos köhögtetéssel, meg egyéb viszketések, az izmaim merevítése, stb ostoba szarházi és teljesen őket jellemző módszereivel. Sötétben lehetőleg jó távolról, sohasem személyesen, mert akkor jól pofánbasznám őket, a pénzüket használják a kellemetlenkedésre immár kb 94 óta.
Most feltették a koronát saját faszságukra. Nem olyan sokára el fog terjeni - persze először a többi szarházi csoport berkein belül, hogy hogyan lehet visszafejteni a money trail igazi feladó-címzett láncait. Ez nagyon sok fej porba hullásával fog járni.... hahaha
Sok sok trilliónyi rejtett vagyon fog gazdát cserélni és nagyon nagy részei az alájuk tartozó hálózatoknak fognak szó szerint is szopni és elhullani, lecsúszi a gazdasági ranglétrán. Ez további komoly feszültségeket fog generálni.
Ezután majd megpróbának megint megegyezni egymással azok a szereplők akik pontosan tudják ki mit csinál és honnan utalgatja a bérgyilkosságok kifizetéseit és hogy feji ki az állami kasszából a pénzeket egészen a fogyasztói horizont vonalig és onnan hogyan irányítja vissza azt a saját kasszáiba.
Ezután néhány "becsületes" ember a hálózatból (uram bocsá csak idézőjelbe tettem, mert szerintem nincs ilyen, da van aki ezt játssza) is felzárkózik és komoly kihívás elé kerülnek: szembenéznek a valósággal és cselekszenek, vagy belesimulnak a többi szarházi közé, amint azok felkínálják nekik a maskaradé előnyeit és az anyagi jól-lét mesés korlátlanságát. Amivel reklámozni szokták magukat persze ezen lét árnyoldalait mélységesen elhallgatva... Azután persze ki is fogják nyírni őket - mivel gyakorlottabbak és többet tudnak a trükkökről mint a friss újoncok, még ha nem is annyira újoncok.
Azután lesz majd egyre több hús vér ember is aki kezdi átlátni a helyzetet. És ők keményen lépni fognak. Nekik segíteni fogunk a technikai oldalról és kiképzéssel. Csak hogy hulljon a férgese.
Feltéve ha ez a folyamat végbe tud menni mielőtt az egész bolygó megsemmisülne. Erre is van esély. Akkor végül egy utolsó kiváló szórakozást még fenntartok magamnak. Ezek a dolgok még kipróbálásra várnak.... Ilyet még én se csináltam....
---
Szóval most a sok trojkás és vonzáskörzete tovább folytatja a szarjaik árusítását, és a rejtett maskarade előnyeiből próbálnak még több hasznot kihúzni. Miközben a játéktéren nem változtatnak semmit se ahogy látom csak látszat elemeket. Ez szomorú. Anbi is bekészített pár támadó jellegű dolgot, hát nem megy vele messzire szerintem most már. A helyettesítők kiválóan verik át a többieket sajna ők nem annyira erősek mint az elődeik - de ezt hamarosan ők is meg foglyák tapasztalni amikor egy megszokott feladatot nem fognak tudni megoldani ugyanolyan eredményekkel mint korábban. Hiába az image igen, de a tehetség nem pótolható. Az ilyen hazug egyének alá tartozó hálózatot le fogom darálni abban a pillanatban amikor nekünk támadnak. Semmi esélyük. Fosztogatnak és butítanak ugyanúgy mint a többi szarházi annak előtte, miközben igyekszenek ennek az ellenkező látszatát megteremteni: mintha ők akarnának okosabb és bölcsebb gyerekeket, tanítókat és kiegyensúlyozottab, felelős gondolkodású egyéneket. Nos nem akarnak. Nekik jó a robot-ember a fogyasztó. Nekik fogyasztó kell, vásárló. Lehet tudatos de fogyasszon és vegye meg a szarjaikat.... hahaha
---
Sokan azok közül akik megpróbáltak valahogyan kijátszani, nagyon sokan hitték azt hogy ez a fajta extra erő elérhető számukra úgy is ha ők összetartanak, engem megölnek és mindenki mást is legyőznek aki jobb náluk. Azt remélték hogy ilyen módon, hogy amikor engem kiszorítanak a "becsületes engedelmes állampolgár" szerepébe ide - akkor ők majd uralni tudják majd minden gond nélkül a circust azaz a legfelső kört ami az összes titkos szervezetet leuralja. Ezt úgy remélték megoldani hogy saját kiképzettjeik és önmaguk erejére támaszkodva megölték volna azokat akik gyengébbek és ellen mernek állni az ő akaratuknak.
Egyetlen egy gond akad ezzel az elképzeléssel, hogy hiába fognak össze mindannyian, akkor sem lesznek erősebbek mint mi - igen nem vagyok egyedül még ha engem személy szerint el is szigeteltetek.
Sajnos az én segítőim is gyakorlatilag a mocsok tetejét jelentik. Hogyan lehet séges ez?
Nos a legfelső szint az olyan ahol csak olyanok lehetnek akik minden karakterükben és életük minden megnyilvánulásában ugyanazt teszik, ugyanúgy ugyanazt a célt szolgálják és nem hazudoznak efelől. Még ha el is sikerül téríteni őket időlegesen mindig visszatalálnak a cél felé.
Ezek alatt gyengébben de még az alattuk lévőktől mindig sokkal erősebben, azok állnak akik kegyetlenek, gonoszak és kegyetlenkednek és gonoszkodnak és lopnak csalnak és hazudnak, de mindenzt a legfelsőbb szint által megfogalmazott cél felé törve teszik. Nos ezért tűnhet úgy hogy a gonoszság a legerősebb, mert ez a fajta ember igen igen erős, még a csoportos sátánista véráldozat erejét is felülmúlja egy ilyen egyén ereje és képessége.
Ezek alatt változó eredményességgel és erővel a rengeteg tényleg gonosz és kiscsit gonosz és kicsit jó és a többi.
A sima válogatás nélkül kegyetlenkedő és gonoszkodó azért nem éri el soha azt az erőt amit a legfelsőbb szint célját szem előtt tartó gonosz, mert egyszerűen önmagát is a környezetét is amortizálja és az univerzum törvénye szerint nem kap támogatást a nagy közöségtől, az élet közösségétől, mert életellenes. A másik aki a tevékenységét megvizsgálja és mindig a legfelső szint céljai alá rendeli - kap támogatást, mert az ő céljai nem életellenesek - csak a természet romboló erejét képviseli.
Az a helyzet hogy az ilyen céltalan rombolókból igen sok van. Viszont azok közül akik meg látszólag az életet képviselik sokan csak egy szűk kör - többnyira csak önmaguk érdekeit képviselik, ráadásul minden önkritika nélkül és a céljaikat soha nem egyeztetik a bolygó egész életközösségével. Ezért ezek ugyanolyan irányba tolják a pusztulás felé a szekeret és mint ilyenek szintén ellene mennek az univerzumot irányítő erőknek.
Van egy csoport még akik mindenáron csak enegem akarnak kivégezni, és eltaosni - ők megszállottan követik ezt a tervet és próbálnak kijátszani és félremagyarázni mindent amit megállapítottam a hatalom és az erő valódi törvényszerűségeiről. Jelen pillanatban sem álltak le, most a megszokott hazudozásaikkal próbálnak aláásni mindent ami esetleg eljut a "fire"-on keresztül a többi kuglihoz... magyarázkodnak, és próbálnak lejáratni a "fire"-on kersztül. (ezek szerint vannak akik már szeretnének a játéktérben előre tolni hogy a többiek is hallják amit mondani tudok, mert meggyőződtek arról hogy igazam van, ezt csak most veszem észre...ez jó)
Ez a csoport most még azt igyekszik megpróbálni hogy miután a kikapcsolás bekapcsolás a különböző tudatállapotok között elbukott a trojka halálával - ezért megpróbálnak mindannyian egyszerre összehangolódva ellenem fordulni... ezt már próbálták korábban, ugyan és nem működött de hát azóta meghalt közülük egy csomó, és talán most már össze tudják hangolni magukat - de ki legyen az irányító? hahaha... Soha nem fognak tudni megegyezni és állandóan lesz egy csoport akik megpróbálnak trükközni hogy mégis ők legyenek az irányítók... De ha még sikerülne is, akkor se lehetnek erősebbek - és remélem ezt a tételt is bizonyítani fogják a halálukkal. Igen muszály lesz.
---
Szóval a money trail fake és true ágai a junction-öknél az összegeknek mindig egyeziük kell. A fake és a true trail összegészében fednie kell egymást... "Miért?" kérdi András. "Azért mert ha megpróbálsz kialakítani egy saját pénzrendszert az megállapodáson múlik. De csak azok között működik akik megegyeztek az értékéről, és csak elszámolási arányként tudod használni, mert nincs mögötte valódi érték. Nem fogadja el mindenki. Káoszhoz vezet és veszekedéshez bizalomvesztéshez ha csalsz benne és mindig lesz aki csalni fog benne, főleg ebben a körben. lehet hogy egy darabig működik mint a bartell elszámolási egysége, de hatalmas káoszhoz vezet ha eltérsz a valós már működő pénzrendszerektől...Végül is meg lehet oldani, kipróbálhatod de nem fog működni hiszen nem tudod átváltani a játéktérben semmire se, csak a titkos világban tudod elszámolásra használni..." Ebből lett a bitcoin, meg a többi virtuális pénz... a titkos világ bűnözőinek elszámolási egységeit próbálják valós értékre váltható pénzre alakítani.
Szóval a hamis trail és az igazi trail összegeinek egyeznie kell. Tehát a játéktér bankszámláin belül mindig ugyanaz az összeg kell hogy fedje egymást. Az útvonal változhat de az összegeknek stimmelniük kell. Így nem lesz félreértés és kavarodás. És nehezebb kiszúrni bármi cselt.
Szóval akkor amikor elkészültünk a technikával végül is a lézernél maradtunk. Ott már megvolt (azt is én csináltam) a piko szintű miniatűrizálás és igen pontos megbízható volt az olvasás is. De azért a pontosság kedvéért maradtunk a nanolézer szintjén talán akkoriban. Végül is az optikai drive bele lett építve egy hétköznapi eszközbe és más címke került rá. Akkoriban még "címzett" küldeményként kellett azon a különös módon kipostázni az Andrásnak azaz a spirituális ujjelnyomat révén. Mivel számítani lehetett arra - mivel terjesztettem - hogy előbb utóbb sokan fogják látni és olvasni és lekövetni tudni az ilyen szállítási formákat, ezért el kell terjeszteni a rejtett optikai drivos megoldást minden számítógépben és így nem kell külön kiszállítani senkinek csak megveszi az irányító bármelyik gépet, átalakítja amit kell és máris fent van a titkos banki hálózat szerverei között. Az optikai meghajtó a számítógépen belül okozta a külön igényt a sokmagos processzoros megoldásra. E miatt van az hogy a sokmagos processzoros gépek igazából nem sokkal gyorsabbak mint a többi. De közben bekapcsolhatók a zombihálózatba és használhatók banki szerverként is, de sima irányító terminálként is. A bekapcsoló programot anno még egy CD-ről indítottuk el, az átutalási program előre megírt program volt és csak a valódi küldőt, ofgadót a kamu küldőt fogadót és az összeget kellett meghatározni meg még néhány paramétert lehetett állítnai, mennyire mély legyen a burkolás, mekkora úton jusson el a címzetthez. Minnél kevesebb paramétert kell megadni hogy a neten töltött idő és a programban töltött idő rövid legyen ne tűnjö fel senkinek. Ezután az adatok kódolásra kerülnek az NSA kódolási mechnaizmusával ami igen sok időt venne igénybe hogy feltörje valaki és addigra az átutalások rég megtörténnek. Miután a paracsok kiadásra kerülnek a kódolás után hagyják el a programot... s így a gép hardware-ében sem és a neten se hagynak kódolatlan információt keringeni. Ja igen a hardware-re se kerül ki kódolatlan dolog, kizárólag a monitoron jelenik meg egy felület amit a kezelő olvasni tud és írni. Természetesen ezt ki lehet kémlelni.
És minek bajlódjon valaki egy nehezen feltörhető kódrendszerrel amikor az ember a legkönnyebben feltörhető felhasználója mindennek?
Szóval a műsor rejtett optikai meghajtón zajlik és több sezrveren logolásra kerül egyébként mint a banki adatok legtöbbje. Ezt nem közöltem az Andrásékkal de már a nyolcvanas évek óta minden banki átutalás és pénzforgalom logolva van minden valaha létrehozott számlával és számlatulajdonossal...
Szóval amikor most bukás lesz akkor visszamenőleg lesznek bizonyítékok arra hogy ki kinek a haláláért fizetett és kinek fizetett ezért milyen pénzekből. Pontosan visszakövethető lesz milyen számlákra és honnan érkeztek az állami kaszzákból lopott pénzek, a drogpénzek merre utaztak, mikor váltak kézpénzzé, mikor alakultak más javakká és megint hova forogtak. Szép kis kalamajka lesz ám... sokan fognak fűbe harapni...
Persze azért nyilván nincs olyan sok ember aki képes ezeket a dolgokat megértei és tényleg hajlandó is visszafejteni... majd alakul...
De ennél a rendszernél nem lesz jobb soha, és ez le fog bukni... azaz már le is bukott... itt és most ezen a blogon... hahaha
---
"Már mind jól szopik" mondja a nagyhangú macsó megmondóember a gólyatáboros csoportban... fasza... hát szomorú hogy még mindig csak itt tart ez a dolog... a szarházik mindenhol... ja szivattam is őket de nem nagyon kellett ebbe az irányba erőlködnöm...
---
A jó orális szexet nem a száddal hanem a sziveddel tudod adni!
---
Persze egy ilyen érzéketlen fajankó parancsvégrehajtónak nincs kapcsolata önmagával és mint ilyen humanoidnak fogalma sincs arról hogy mi a különbség... az ilyennek végül is mindegy hogy ki rángatja a csövet... mikor fognak ezek végleg eltűnni a prondról és főleg az irányítói helyekről?
---
Szóval azok akik továbbra is az én elszigatelésemen és bántásomon erőlködnek azok egyre többen fognak meghalni a következő időkben, mert a sok igen jól kiképzett gyilkosnak most elege lett a köcsögösködéseikből és a szarakodásból amit a "becsületes állampolgár" okkal csinálnak, és visszamennek gyilkolni. Azokkal a feltételekkel, hogy alárendelik magukat a legfelsőbb szint céljainak végül is még mindig rengeteg klienst fognak találni és célpontot mivel számban mi vagyunk kevesebben. És ha pontosan megtartják az elemző meditációt midnen szintre felépítik akkor fel is ismernek bennünket és azokat is el fogját kutni intézni akik igen erősek és jól kiképzettek, de csak ide oda kétkapuznak... és értük sokat is fognak fizetni más partik... ilyenek az ilyen fodor meg egyéb rejtőzködők...
---
Sajnálatos módon a maskaradé adig nem fog véget érni, amíg jobban megéri fenntartani mint sem. Szóval a karakterváltók életét annyira meg fogom keseríteni hogy ne érje meg maszkokban élni az életüket és ne érje meg ide oda ugrabugrálni. Ennek a technológiai háttere már készen áll, lassan szivárog, a maskarade legjobbjai jól megszedték magukat - eddig titokban tudták tartani, de most már nem fogják tudni és így a feszültség a tetőfokára fog hágni a maszkos világ karektereket mint ruhát váltogató tagjai között...
...
Azért emlékeztem nano lézerre, mert abban maradtunk hogy az a legelérhetőbb és a legpontosabb. Ez lett elterjesztve. Pontosabban a blu-ray technológiával lett egy szélesebb kör ellátva, de azon túl az andrásék kiadtak egy másikat a nanotechnológiával, és maguknak fenntartották a pikolézeres technikát...
Így több layer is van és több emelet a technika szerint, ki mit tud olvasni és mit nem... A sok csoport így egymás elá fölé rendelődik, a fentebbiek tudják olvasni az alattuk lévők pénzmozgatásait, az alsók nem a felettük lévőkét...
...
Szóval a hús vér maszknélküli valóságban kell a határokat lebontani és oda helyezni ahová valók, a felelősségeket pedig kikényszeríteni, a csalókat megölni, hadd fogyjon... a fosztogatókat kifosztani és megölni... Szóval a való világot kell olyanra formálni ahol nekünk is lesz hely, megbecsülés és a hosszú távú célok is teljesíthetők, azaz meg kell védeni a vizet, földet, levegőt és a hazugságokkal leszámole ezeken a területeken. A gyerekeket gondolkodásra nevelni és kreativitásra, a határok megismerésére és a felelősségek vállalására, azok betartatására. ettől még fényévekre vagyunk. Egyenlőre a gyilkolást és a pörgést lehet fokozni. Másra nem látok lehetőséget.
---
Most néztem meg a Cloud Atlas című mostrumot... igen ebben is részt vettem, de csak mint ötletgazda. Több csapat alkotott és rühelltem mindet szinte bár volt egy két jobban sikerült történet, de túlnyomórsézt a szarházik uralták az egész produkciót. A történetek összefűzése és az egész több független alkotócsoport összehangolása volt a feladatom. Az alap stratégia a régi szójáték volt amikor az előtted hallot szó utolsó betűjével kell kezdened a következő szót - ráadásul úgy hogy a történet amit elkezdett egy csoport valahogy folytatódhasson... Több történet és még is ugyanaz a történet, azok az elemek amikről beszéltem a csoportoknak mind megjelennek, hol a fosztogatók oldalőról hol a szabadságharcosok oldaláról...
"Who weak is meat, who strong will eat..."
Szerepelni nem szerepeltem már ebben, elég volt ezzel a társasággal dűlőre jutni és ha jól melékszem ez volt az utolsó amiben bármilyen részt válaltam. elegem lett belőlük. "Peti ezt hogy kell, azt hogy csináltátok, hogy lesz ilyen a kép, hogyna lehet úgy eljátszani ezt meg azt..." Csináljátok csak nélkülem.
Nincs is azóta se film, csak remakek, régi filmekből felújított történetek, bár vannak fantázia történetek némelyik egész érdekes is, de a helyzeti gigeken túl soha nem mennek... Semmi tartalom csak látvány. Mint a remake humanoidok... Vörösszőnyeg... lesz bizony... már van is bár mi nem szemetelünk. Szóval mégsincs, de mégis van. És egyre hosszabb. Végül ti döntöttetek úgy hogy vagy mi vagy ti, s a teremtő akarta úgy hogy mi legyünk az erősebbek és az okosabbak. Ha a teremtő azt akarja hogy végül ez az egész menjen a lefolyón akkor le fog. És mivel most már ez sokadik próbálkozása ezt is mindenestül be fogja fejezni. Eljutottam arra a tudásszintre hogy ezt garantálni tudom. Megalkottam és előkészítettem mindent ahhoz a végső tüzijátékhoz amit én kifejezetten élvezni fogok... Sajnos az idő fogy és lassan telik.