Thursday 10 September 2015

Migráció

Nagy sláger, nem hagyom ki én sem. Itt állomásozik most egy katonai ruhába öltöztetett banda Baján a Petőfi szigeten - közöttük néhány azok közül a szarházik közül akik 2006-ban az embereket verték szét pesten... Nemhiába akkora a pofája a Simlicskának most a tösze tosza Szende után, hogy majd ő rendet csinál... Így már értem mire gondolt. De a város teli kurvákkal, csinálnak pár pornófilmet is - gondolom őket is azért hozatták ide hogy legyen mivel szórakozniuk a "katonák"nak... Közben olvasom a mai Blikk-et hatalmas főcím: Beépültünk az embercsempészek közé ... ajajj hát úgy könnyű volt hogy az embercsempészek is magyar rendőrök és hagyták őket közel menni. Szóval Röszkén elmagarázzák hogy merre kell a kuoricáson keresztül eljutni a  benzinkútig onnan meg viszik őket tovább egyszerre csak pestig, aztán onnan ki tudja, lehet Pipitér-Ormány még onnan is le akarja őket húzni, merthogy üzlet ez - az embercsemészek óránként 750ezer forintot keresnek rajtuk - szép summa és viszik is őket jó pézért. Hát naná hogy pörög az üzlet, naná hogy az egyenruhás kollégák igen elfoglaltak és nem érnek rá velük foglalkozni - hiszen "migráns válság van" és nekik rengeteg a dolguk... hahaha vicc az ország már nem is megy fel bennem a pumpa mint évekkel ezelőtt, nem túl jó jel ez: mutatja hogy már nem érdekel. Rohadt társadalom rohadt intézményrendszereivel és irányítóival, gyáva és féreg besimulókkal. Pusztulnia kell ennek a társadalomnak megérdemli.
Egy angol csávót letartóztattak pár hónapja, mert a cégein keresztül finanszírozta az ISIS-t. Elhurcibálták a bíróságra kapott némi említést a sajtóban, azután a második körben a csávó előszedte a kormányzati megbízást - s kiderült hogy az MI6 kérésére továbbította a vaskos számlapénzeket. Hirtelen nagy médiacsend lett a dologról és elejtették a vádakat. Hahaha a terrorelhárítók túl jól dolgoztak. Honnan tudom, hogy igaz? A csávó évekkel ezelőtt megkeresett hogy magarázzam el a helyzetet neki, mert ő nem látja már tisztán a helyzetet. mondtam neki hogy mikre lehet számítani és hogy őt hamar fel fogják használni a szakértelme miatt és mert könnyen bemárható az arab felmenői miatt. Én mondtam neki hogy mindig biztosítsa be magát és hivatalos bizonyíték nélkül ne állaljon el semmit. Jól hozzászoktatta őket és ez lett a menekülőútja, máskülönben már valamelyik földalatti titkos börtönben kínoznák puszta kedvtelésből, vagy azért hogy önkéntes fejlevégésos bulit rendezzen valahol... Persze az angolok foggal körömmel igyekeznek a migránsokat kívül tartani... félnek. Tudják hogy ők is tudják már honnan jön a pénz és ki bombázza őket ott ahonnan menekülnek.
Adrásfalvy mutatja magát, de a valóságot nem hajlandó ő sem megugrani a biblia manipuláltságával kapcsoltban, pedig tudja hogy igazam van és tudja hogy vannak bizonyítékok és tudja hogy ő is utánajárhatna... de van unokája és persze azt szeretné ha az unokája felnőhetne és ő is mondjuk akadémikus lehetne és ezért kussol. És ezért szarházi ő is mint az összes többi patkány - hát így megy ez a gyávaság olyan mértékű hogy mindent áthálóz ráadásul úgy adják el mintha a szeretet vezérelné őket... pedig meg tudtuk volna védeni őket, de ő úgy döntött szarházi lesz és úgy is marad. No nem lehet a pipitér-ormány simlicska lapon említeni, azért ezt nyilván mindenki érzékeli de mégis ugyanoda tartozik mégha nem is fogadták be teljesen, de azért mégis befogadták.
Meghalt a genetia bajnoka és "magazatvédelem" guruja, aki maga is szerette pont az ellenkezőjét csinálni mint amirért kitüntetést és akadémiai széket kapott: kínzott és kísérletezett. Annak idején én borzadtam az Öreg emberkísérleteitől és az ilyen dolgaitól - de el kellett ismernem, hogy igen sok hasznos és fontos tudást, törvényt derítettek fel igen alapos tudományos következetességgel: tehát szükség is volt erre. Bár azt is megmondtam az Öregnek hogy e nélkül is hozzáférhettünk volna ugyanehhez a tudáshoz csak kicsit lassabban. Az Öreg csak elnézően nevetett és legyintett. "Örök idealista vagy fiam..." Azután úgy döntöttünk hogy aki saját szakállára kínoz azt lekapcsoljuk, mert ez visszaüt a rendszerre és csak negatív hatása van. Azok akik pozitívan vitték előre a tudományt amnesztiát kaptak - bármilyen borzalmas dolgokat vittek is végbe - de csak akkor ha a válaszok megállapítása után azonnal felhagytak a tevékenységükkel. Egyébként is kellett a rendszer aktív támogatása hiszen el kellett takarítani a hullákat, a darabokat és elsimítani a hullámokat. C.Rendre nem hagyta abbba csinálta tovább, mert le akarta ellenőrizni néhány megállapítás érvényességét - pedig tudta a választ a hálózat tudományos információs bázisa a rendelkezésére állt. Ezért fizetnie kellett. Örömmel teljesítettem néhány túlélő bosszúkérését. Igaz sokáig tartott, de megérte. A többi patkány is meg fogja kapni ami neki jár.
Jelenleg afogamat támadják, egészen pontosan az állkapcsomat mindig változó helyeken, valami elég erős nyalábbal ami pokoli fájdalommal jár - szerencse hogy el tudom mulasztani mert különben inkább keresnék valami szarházit és belekötnék hogy akkor legyen küzdelem és legyen nyílt hátha akkor előjönnek más emékek is hogy merre vannak a tartalék eszközeim, pénzem hogy befejezzem ezt a poklot. Szivesen megtenném én már nem látok mást csak egy kétlábú masszát, akik rohadnak és egyre gyorsuló ütemben rohadnak és rohasztanak mindent maguk körül.
Úgy körülbelül 100 km erenként egy család. Ez lenne inkább az ideális, 12-15 fővel. ide kéne inkább eljutni, bár akkor is csak újrakezdődne ez az egész mocsok, de legalább nekem nem kéne végignéznem.
A fogorvos a Czigány kifúrta az egészséges fogamat is, ezért meg fogom büntetni... rohadt egy patkányvilág ez istenemre, a teremtőre hogy ezt le kell takarítani, mert így nem mehet tovább.
Szóval pörgetik az "ügynököket" mint a rokkák egyik feladatból a másikba és nem hagynak nekik annyi időt hogy át tudják gondolni mit is akarnak képviselni és mi a saját elképzelésük erről vagy arról, van némi jól megtervezett input amivel beállítják a hirtelen válaszokat és pörgetik őket. A pornós forgatásról épp kijön átöltözik, letörli a gecit a szája széléről és megy is a szomszédoba vagy a barátok közé, vagy a színházba, vagy a parlamentbe egy beszédre, vagy a banki értekezletre, a tudás gyorstalpalón megy a tudat eléggé tágítható és pörgetik őket. Van relax, van sport, pihenés (állandó tudatalatti manipulációval), van kaja, pia, drogok és van szeretet is néha, főleg szex formájában, meg gyengédség és a többi. De így is roskadozik és sokat elhasználnak, mert már kezdenek egyre többen gyanút fogni és kezdik átlátni mi mire is épül, és melyik alapérték mire való. Kezdik átlátni hogy melyik találkozó nem az általam lefektetett elvek alapján működik és érzik hogy üres, nincs ereje. Érzik hogy ott a kényszer és azok akik egyszer bekerültek már olyan találkozókra ami úgy lett megtartva ahogy azokat én tartottam annak idején - azok már tudják mi nem stimmel ezekkel... Most kezdik igazán megérteni amióta én már nem tartok több ilyen találkozót - és nem csak a szex tallkozókról beszélek, a tudományos és katonai berkekben is érzékelik a különbséget. Én a szabadságra és az önkéntessségre építettem. A feladatok keméynek és nehezek voltak, sokszor életveszélyesek és sokszor emberfelettiek - de mindenki meg tudta tenni amit meg kellett ha odafigyelt kérdezett és valóban meg akarta érteni a dolgokat.
Annak idején amikor az "éjszakai gyakorlat különösen nehéz terepen" című találkát meghirdettem a hálózaton és jelszavasan megadtam a helyszínt is: "bajai lőtér" - a sok szarházi csak röhögött... "Na a gyerek jól megszivatott benneteket megint... különösen nehéz terep a bajai lőtéren... hahaha" - ezt pontsan azért csináltam hogy kiszűrjem az ostoba szarházikat. Kérték hogy vigyem őket neház terepre, mert hallották milyen helyeken jártam és utazni akartak ők is... Persze ők azt nem tudták hogy én nem exotikus nyaraláson vettem részt de ők ezt úgy képzelték, mert ők ezt tették volna a mi pénzünkön. Ilyen a patkánygondolkodás, jól ismerem. És ezért is úgy hirdettem ahogy. Be is jött, nem volt tolongás. Csak azok jöttek el akik már tudták hogy tőlem mindig tanulhatnak valamit ami fontos és hasznos, amivel előrébb jutnak a személyes fejlődésükben. Meg pár szarházi a mosszadtól, mert ők mindig ott voltak akárhová mentem, vagy akármit kezdeményeztem. Őket a gyakorlat után félrehívtam és adtam nekik egy lehetőséget: vagy itt meghalnak vagy elvállalják a kirakatszerepet a honvéd hagyományőrzésben... "Sokszor velük énekeltettük el amit el akartak sumákolni...." Persze a csavarjaikat mindig mindenhol beleteszik mindenbe így ott is.
No de sebaj, ma már ez se érdekel különösebben. Néhány lányra emlékezem, arra hogy szerettek, testileg és most kezdem megérteni hogy belül is szerettek. De jó erre gondolni, ez tart életben még mindig mert mást csak a szart látom mindenhol. Néhányan kezdenek emlékezni az "elfelejtett" dolgokra amiket csináltam itt a városban és kezdik megérteni amit akkor mondtam 10 15 20 30 éve, de akkor sem érti még mindig az egészet és annyira ostobán viselkednek még mindig hogy elképesztő. És még mindig az orruknál fogva vezetik őket - most már kezdem megérteni miért. Azért lehetséges ez, mert ők maguk is ezt akarják. Nem akarnak szembenézni a valósággal, mert akkor a tükörben látott én-tudatuk elég kellemetlen érzéseket generálna bennük. Mert gonosz módon cselekednek sokszor és rohasztják a környezetüket. És észre sem veszik, mert önmagukról a jóságos és szerető anya apa képet ápolják, közben kínozzák és gyilkolják a következő nemzedéket és mindenkit aki a hatalmuk markaiba kerül. Moslék innen nézve. Persze tudom, vagy tudtam őket szeretni, mert ők is emberek, de így hogy egyik se mondja ki hogy "bocsáss meg Péter bazmeg iszonyat szarházi módon viselkedtem veled" így legszivesebben személyesen taposnám ki a belét mindnek, de ehelyett a magam türelmes módján forrongok és forralom a bosszút. Egyre magasabb szintre kell most már helyeznem a visszaütés mértékét és mennyiségét - mert az összefogás mértéke is egyre nő - ellenem. Még mindig hazudoznak rólam, a szerepemről, holott ott vannak a tárgyi bizonyítékok amiket azért elérnek azok is akik magukat "rendes" embereknek tartják. Mégis hallgatnak. Tisztelet a kivételnek ha van olyan. Sebaj. A hallgatásuk most már bűn és bűnhődni is fognak érte. Még nagyon sok minden van amit nem értettek meg, de én már hatszor elfelejtettem. Viszatütök és nagyot.