Friday 21 February 2014

kis körkép

Ukrajna: Klicskó jól összekapta ezt a kis csapatot, minden tiszteletem a kitartóké - a Putyini bábkormány már nem áll meg csak a nagy orosz anyácska katonai segítségével. Fizetni kell Putinkám, nem csak buli van a világon, a végén ott lesz a számla. A tüntetők közé lőttek, erre a tüntetők is megöltek jópár rendőrt, erre az elnök szalad apucihoz s Putyin beküldött mesterlövészeket, hogy rendet csináljanak.
Bosznia-Hervegovinában is megy a mozgás a magyarnak hazudott média kussol, mert a fejesek be vannak már szarva és ismételgetik, hogy: Valamit kezdeni kell ezzel a problémával.
A volt szovjet szatellitországok mindjárt össze is szaladtak, hogy kitaláljanak valamit. Orbán már önkéntesekért rimánkodik, és a hazaszeretetre hajaz.
Szaladgál a kínaiaktól Putyinig meg vissza, a nyugat már nem támogatja, mert rájöttek miféle és milyen urat szolgál. hát igen egyszerre két lovat...

Próbálkoznak velem is a legújabb technológiákra is hajlandóak voltak költeni, persze az állami pénzekből - miért is ne, birka a magyar és szarházi
apropó szarháziból van itt elég.
Aszondják nincs péz.
Közben a paksi atomerőmű tavaly rekordbevétellel büszkélkedett, kár hogy a magyar állam költségvetésében ez a tétel (151 milliárd forint) nem szerepel egsáltalán. És a többi erőmű és vagy 500 más állami cég bevétele sem jelenik meg a költségvetési törvényben, összesen kitesz vagy 1000 milliárdot szerintem.
Nem baj. Péz nincs. Azaz nincs arra, hogy az oktatást, az egészségügyet, a minimálbért és a többit rendezzük. hogy elinduljon végre a napelemgyártás és szerelés a sok panel és lapostetős iskola meg óvoda tetejére...Nincs pénz ehető étel és a falugazdálkodás segítésére, de a nagy pénznelő állami kutyák, nagykutyák mint a Csányi Nyerges és társaik azok benyelnek egy csomo támogatást.
Millió szarházi éli ezt az országot és megérdemlik a sorsukat ami nemsokára beteljesedik. 
Uff