Monday, 23 January 2017

I am the director of the Bank

Nobody can get into that bank unless I told so. That bank was invented for those who wanted to do the job to train people all around the world and they did not have money or they could not protect their money they gathered for training. Anybody who has the training money there knows that it is safe and realiable.
---
Alinda volt az a csaj aki a katapultos projektben a top job ot végezte a final report megírásával. Ő annak a dokinak a lánya aki a major crimes-ban és a blacklist azon részében megjelent amikor hagytam hogy megkínozzon a legbrutálisabb fájdalommal ami lézetik...
"You tortured and programmed your own daughter? You are more sicker than I thought."
"Peter I wanted her to survive and have a good life. You trained her! I did the base programming but I left her open for you so you could do the rest."
"But you shit you left her open to be manipulated by the very assholes on the top. You gave them the possibility to controll and use her for their shit. She became a tool in their hand in the process of the final distroyment of this planet."
Amikor megütöttem lerogyott a földre levegőért kapkodott, lebénult szinte teljesen. Kibontottam a kötést a kezemen és a lábamon, de ülve maradtam. A fájdalom a mozgástól még erősebbé vált. Haldokoltunk mind a ketten.
"Am I going to die now?"
"Yes. In about 5 minutes you'll be dead."
"I cannot die peter I have to live. I can give you the relese it is in the red tube."
"I don't beleive you an dI don't care. What you did ruins everything and you pushed this planet over the last point. That programming can fool anybody up to the best levels of understanding, ther will be very few to oversee that kind of programming you invented. And if you did that others will figure it out how is it done. And ther will be nobody to stop that. Therefore my job and my goal cannot be reached ever. This plant is done. I finished."
"No!" nagy nehezen odavonszolta magát az asztalához az iszonyatos fájdalom eltorzította az arcát, majd belém szúrta a tűt. A fájdalom egy pár pillanat múlva megszűnt. Lerogyott a földre és elterült.
"Please help me." hörögte "I can make this right I can help you."
"You say you can heel? Well let us see if you can. Put your hand in your heart and take a deep breath slowly and exhale." Megcsinálta.
"It doesn't work."
"You see you don't have the power to heal. All you know and do is torture and controll. That is what you are about. You cannot heal anything. Now I'll shoe you my real power." Lehajoltam hozzá és a szívére tettem a kezem. "Now you take a deep breath until the pain point and exhale lowly." A fájdalom megszűnt. "About in an hour the rest of the pain will be gone completely. Now you see? I do have the power to heal and I can heal the damege what I cause, also I can heal the demage what you did over decades but there is only one of me and you did more damege what I can heal alone. You fucked up everything and I am the only one who can make this right and the only one who is willing to do that and who does it - but even my efforts are not enough to make everything right and you shit all do even more damege and continue to do so. You see I am more than any of you."
...
Beprogramozta a saját lányát hogy jó fegyver legyen a kezükben, mert azt gondolta hogy úgy jó élete lesz. Idióta fasz. Ő se fogta fel hogy mit csinál és ez hova vezet. Alinda volt az az eset ami nagyon megijesztett. "They are not creative peter they are just highly advaned biocomputers with a very good programming and training." "You trained my daughter." Ezt csinálták. ilyen az andika és sok másik is. Highly advanced biocomputer." A gömzsik. Ezért nem gyakorolják az alapgyakorlatokat ezért módosította a gömzsik mindig az alap meditációt ezér bukott el az a srác is akivel a támadó technika méretét akartam megüzenni emlékeztetővel, és a johanni anyja és sokan mások is. kinyitották őket hogy kiképezhessem őket de az alap boot rendszert ők kontrollálták. Sokat sikerült még így is feltörni. És ezért nem engedték őket hozzám tréningre többé, mert a felépülési program és a teljes kontroll amit kértem tőlük és hogy ezáltal be tudtam juttatni a felépülési programot a fejükbe és a lelkükbe leért a legalsó rétegekig és feltörte az általuk oda beillesztett boot rendszert is. De a doki ki tudta kerülni ezt is. Kinyitotta, hogy ki tudjam képezni és egyben lezárta hogy a legalsó rétegekig le tudjon jutni a felépülés és a józan élet alapértéke és bölcsessége - mert abban nincs pénz és azt a circus tagjai üldözték és üldözik. hogy jó élete legyen... Hogy lehe jó élete ha elpusztítja közben az élőhelyét a földet? Idióta.
---
kb 3 milliméter hosszú 1,5 milliméter széles henger alakú kapszula. Egy fa rögyébe bele lehet tenni. Ekkora.
---
A doki nagyon bizonygatta hogy most megértette hogy az öreg miért adott ekkora hatalmat a kezembe. Leültünk és beszélgettünk egy pár nap múlva részletesen megint. Elmondtam neki ugyanazt amit már annyiszor. Hogy az öregéknek fel kellett jutniuk a legtetejére és ehhez minden eszközt fel kellett használniuk. És hogy az univerzum alkotó és romboló erői intelligens módon úgy rendezték az egészet hogy amikor odaértek a tetejére akkor születtem meg én és át tudtam venni az egészet, meg tudtam érteni az egészet és rájöttem hogy mi a megoldás. Hogy van megoldás, de ezt csak velük együtt tudom megvalósítani egyedül nem. Ezért kaptam meg az összes tudást ami létezik és amit az Öreg elért minden fejlesztéssel és minden titokkal együtt és ezért kellett a végleges és halálos biztosíték egyedül az én kezembe. Mert nélkülem semmi sem fog megvalósulni a megoldásból.
---
A bankból három fiók van egy new yourkban egy svájcban egy asszem indiában. Kis fiók. Azok akik a magánpénzüket tartják ott, mert valamit azért dolgoztak és segítettek nekünk is - azknak az ajtón kell bemenniük. Azután ugyanúgy mint a könyvtáram (bizonyíték tár) egy scenneren keresztül, maszk nélkül, és mindenféle elektronikus és egyéb eszköz nélkül mehetnek csak tovább. A belső szobában van egy számítógép terminál hasnoló a könyvtárihoz. A géphez semmilyen módon nem férhetnek hozzá és a biztonsági rendszer is gondolatolvasó. Van egy pár fotel is gyűléseket is tartanak ott a kiképzők. Csak olyanok mehetnek be a bankba a kiképzők közül is akikkel személyesen találkoztam és adtam nekik egy számlaszámot. Senki más. Ők a labirintuson keresztül mennek be. Jól szigetelt és védett szoba az. hogy egy kicsit lazíthassanak is. Sokszor van aki ott is alszik hogy tudja milyen az, emlékezzen arra hogy milyen amikor nem basztatják a testét és az elméjét a manipulátorok.
"Te Jani én már nem is emlékszem mikor aludtam utoljára ennyire jól és pihentetően. Talán még valamikor gyermekkoromban. Lehetséges az hogy már a késő 50-es években és a 60-as éveke lején is léteztek ezek a támadóeszközök?"
Apu kis gondolkodás után: "Lehetséges."
"De akkor mi is úgy éltük le az életünket hogy folyamatosan manipuláltak bennünket." "Igen ez biztosan így van." mondta apu.
A trénereknek is fontos hogy emlkezzenek és tudják hogy milyen az amikor nem basztatják őket.
...
"Te miért engedted be a bankba ezeket a szarháziat? Kockáztatod a kiképzésre szánt pénzeinket!"
"Nem tudnak semmit se tenni a biztonsági rendszer ellen. Azért engedtem be őket, mert egyrészt mindegyikük csinált ezt azt nekünk is - igaz hogy a másik oldalon háromszor annyi kárt okoznak, de azért fontos dolgokat megoldanak nekünk is. Másrészt minden pénzfelvétel után pénzt kapunk mi is, százalékot általában 20%-ot. Ami nem sok pénz de nekünk nagyon fontos. Ebből a pénzből dolgozik az a csapat amelyik az ott tartott pénz értékét igyekszik megőrizni. Ők a banktól függetlenül gazdasági tevékenységet végeznek egy általam nagyon részletesen és gondosan átgondolt és meghatározott módon és alapelvek mentén. Kockázatot vállalnak és veszélyeket hogy minden pénz megőrizze az értékét ami ott van, de közben nem kockéztatják senkinek a pénzét se amit tréningre szántatok. Erre azért van szükség mert ezek a szarházik képesek globálisan is összefogni hogy kicsinálják ezt az egy bankot. (voltak is kísérletek, egyik ilyen svájci frankos hitel, egy áttételes támadás volt). Msárészt hozzászoktatom ezeket a szarházikat is a biztonsághoz, mert arra a pénzre amit ott tartanak biztosan számíthatnak - hogy az ott lesz. Aki meg amikor elérjük a 2016-17-es határidőt nem tart velünk vagy nem vall színt nyíltan és tovább kétkapuzik, ki lesz baszva onnan. Mehet a circus-beli haverjaihoz, ha ők tudnak biztonságot adni nekik. Azért mert ezek kiemelkedően jók őket kiemelkedően támadják. És ők el fogják veszíteni a pénzeiket. Ezért aki bukik akkor az nagyot fog bukni. Dönteniük kell. Ha akarják azt a biztonságot amit mi tudunk biztosítani, akkor ki kell állniuk nyíltan mellettünk. Ha nem teszik meg akkor mehetnek a picsába."
A bank védelme nem csak passzív hanem aktív is. Bárki bárhol a planétán bármilyen támadást kezd szervezni (pszichológiai- beépülős felforgatós, elektronikai, fizikai- katonai, gazdasági, jogi, hivatali bármilyen) azt mérlegelés nélkül elpusztítjuk. Több millió ember figyel oda aktívan egymástól független csoportokban. Ha egyiket teljesen uralmuk alá tudják vonni, akkor sem férhetnek hozzá a többi pénzéhez és a bank működésmódját sem tudják befolyásolyni. Ráadásul a többi csoport egymást is figyeli és azonnal lépnek is brutálisan és kegyetlenül ha kell. Ez a bank nem azért jött létre hogy pénz harácsoljon és pénzmosó hely legyen. A külsősök és belősök akik a magábpénzeiket tartják ott, azért nem vehetnek fel több pénz háromhavonta mint 50ezer dollárnyi kézpénzt, hogy senki se használja pénzmosóhelyként. Csak személyesen maszk és egyéb alterációk nélkül lehet bejutni és átutalást kieszközölni vagy készpénzt felvenni. Van egy pár alkalmazott akiket szintén szigorúan ellenőriz több csapat és egy ballépésnél likvidál azonnali hatállyal. Az a pénz érinthetetlen a circus és katonái számára. Megyó is amikor először megkeresett, hogy tarthatja e ott a pénzét és elmondtam a feltételeimet elhúzta a száját... "péter én életemben nem húztam fel kétszer ugyanazt a zoknit, életvitelszerűen luxusszállodákban lakom, én nem tudok annyi pénzből megélni..." De ez a limit gyakorlatilag bárkinek elég bármelyik országban meg lehet belőle élni. A százalékokat én szabtam meg mindenkinek személyes megbeszélés alapján. Aki kevesebb pénzzel is beérte háromhavi felvéttel annak kisebb százalékokat szabtam. Van aki 7%-ot fizet minden pénzfelvétnél és a három havi limitje 30ezer dollár (vagy annak megfelelő más pénznem) három hónapra, van aki - mint pl a megyó amikor másodszor megkeresett már durvábban fogott a tollam és 50%-ot fizet minden kp felvétnél. Azért szabtam szigorúan neki, mert ő a világ legravaszabb tolvaja. Több kormányzat kasszáiból tud és képes nyomtalanul eltüntetni ezer meg ezer milliárdokat. persze ez a mtatvány nagyon sokba kerül neki, mert a pénzeltüntető hálózat is leszedi a maga sápját sokszor a pénz 80%-a elkopik mire a saját számláira érnek az összegek és egyre többször onnan is ellopták mások a pénzeit, mert a többi tolvas is egyre jobb.
Szóval azért keresett meg másodszorra. Neki 50%-ot kell fizetnie és 50ezret tud így felvenni. Tehát a limitje 100ezer. Feltöltötte 120 éves koráig és ez a pénz -amíg nem szegi meg a megállapodásunkat - a rendeklezésére áll - vagy amíg mindenki meg nem őrül és hagyják szétkúrni a bankot de akkor meg már mindegy nem lesz semmi szerepe.
Mindenkire vonatkozó feltétel az hogy ha engem megtámadnak személyesen bármiylen formában vagy a bankot akkor a pénzüket kénytelenek átutalni máshová és többé nem élvezhetik az általunk nyújtott biztonságot. Ha még hazudnak is - mint a gömzsik tette hogy elloptam az összes pénzét - akkor közzé teszzük a szokott csatornákon hogy hová utalta át az összes pénzét, milyen számlákra mennyit.
Aki a kiképzők pénzeit veszélyezteti az azonnali hatállyal meghal. Ha kiképző próbál visszaélni és saját pénzmosodályát üzemeltetni a bankon kersztül azt is kiszűrjük. A figyelőrendszer egymást is figyeli biztonsági okokból. minenkinek tudnia kell hogy melyik országban milyen árak vannak a kiképzésekhez szükséges eszközök és anyagok tekintetében. A kiképzőknek mindig két másik kiképző jelenlétében kell meghatározniuk hogy mennyi pénzt vesznek fel. Három kiképző hozzájrárulása kell akiknek mind át kell menniük a skenneren. Face to face. Ezen kívül a biztosítóknak is tudniuk kell hogy ki megy oda. De ezt egyébként is azok akik azt csinálják amit tanítottam és úgy csinálják betartják és ellenőriznek és vigyáznak is egymásra. Nincs titkolnivalónk egymás előtt. Tudjuk hogy ki hol tart épp kiképzést és kinek. Biztosítjuk egymást és ellenőrizzük is egymást. Ebbe beleférnek azok is akik nem követik pontosan a programot, hiszen ők is emeleik a szintet és globálisan előre mozdítják a közös ügyünket még ha szándékosan tartják is lejjebb a szintet. A rendszert nem tudják kijátszani. És idővel lebuknak. Az pedig következményekkel jár. Akit egyszer kizárok (én és csak én tehetem meg azaz még egy midnen emberi hatalomnál nagyobb hatalom és én) a bankból az többé nem teheti be a lábát vagy ha megteszi onnan már nem jön ki élve.
A bankra elvileg ha nyílt színre tudunk lépni - mert mindenki tényleg azt csinálta amit kellett - nem lesz többé szükség vagy nem sokáig. Karbantartás nincs. Úgy lett megépítve hogy idáig kibírja s ha kell karbantartani az kizárólag én tudom megcsinálni. A számítógépét és a biztonsági rendszerét én építettem saját kezemmel saját alkatrészeimmel. Azok akik már most próbálják felderíteni hogy betörjenek megsemmisítsék - rövid határidőn belül meghalnak. Megöljük őket.
Volt egy nő akinek a fiai részt vállaltak a gazdasági oldalon, szintén jó tolvajok voltak. Egyszer jön hozzám hogy eltűnt a számlájukról a kiképzésre szánt pénzük - egy normál bankból. Hogy nyomozam ki ki volt és öljem meg őket. Megtaláltam kiderült hogy a saját fia lopta el a pénzt a haverjaival. Összehoztam őket egy asztalhoz hogy beszéljük már meg... "Akkor most öljem meg? Tényleg ezt akarod?" "De miért loptátok el azt a pénzt azt a többiek kiképzésére szántuk!" "De anyu azt mondtad lopjunk el mindent amit tudunk, honnan tudtam volna hogy az milyen pénz. Nem volt ráírva. Ellopunk mindent amit tudunk." "Na látod... mondom én - ez történik akkor ha nem azt csináljátok amit mondtam. Nem beszéltek és nem beszélitek meg hogy mit csináltok. Ti vagytok azok akik ezt a mocskot tovább viszitek és termelitek. Pontosan ugyanazt csináljátok amit a circus emberei egészen pontosan ugyanazt. Semmi különbség nincs köztük és közöttetek. És ha megnézzük hogy mi az ő indítékuk akkor látnátok hogy ők is ugyanolyan idokkal csinálják ugyanezt - legalábbis erre hivatkoznak pont úgy ahogy ti is, hogy a gyerekeik önamguk és unokáik életét biztosítani tudják. Csak a circus tagjai ügyesebbek mint ti ennyi a különbség köztetek. Semmi más. Ugyanolyan rohadtak vagytok ti is mint ők. És honnan tudod hogy a gyerekid ki másnak a kiképzési pénzét lopták el?" Halgattak mint a sülthal.
Így rohad tovább az egész. A lehető legjobb szándékra építve olykor. Mert nem tartják be azokat a tanácsokat amiket adtam, mert úgy gondolják ők jobban tudják.
---
A gömzsik és én végeztünk. Végleg és abszolút tudatosan tér el attól az iránytól amerre én szeretnék haladni sok mással együtt. Alinda és ő találkoztak a bankban. Alinda felajáblotta hogy ő szivesen vállal önkéntes munkát ott. Van néhány feladat amihez kell pár ember. Pl a készpénz feltöltés, néha kell vizet bevinni - de ritkán. A computer vezérelt telepatikus rendszerhez van hozzáférésem. Azt is én építettem. Mindent hallok amit hallanom kell. "Hát te itt dolgozol?" kérdi a gömzsik amikor ment pénzt felvenni silent módban "Igen." "Mióta?" "Már 6 hónapja." "Csinálj valamit a számítógéppel." "Nem lehet." "Önts rá vizet." "Nem lehet azonnal bejelez a védelmi rendszer ha csak gondolok rá és másodszorral ki is tilt. Már mindent égiggondoltam. Nem tudok semmit se tenni." persze ők jó barátok itt ebben a "magyar" sármedencében kiválóan elpancsikolnak a mocsokban... persze a gömzisk nek havi három millió a nélkülözést jelenti...
 jó mi? Neki 50ezer a limitje három hónapra amiből 20 százalék ugrik ami éi 120ezret jelent dollárban. Ő is feltöltötte 120 éves koráig... persze most már nincs köze a bankhoz ő már mehet a picsába ahova akar átutalta a pénzét más számlákra, mert kényszerítettem erre. Azért mert megtámadott engem és a bankot is megpróbálta. A sorsa kiváló példa lesz arra nézve hogy mi történik az ilyenekkel.
---
Persze aki szarházi annak nins ilyen típusú védelemre szüksége csak a mieinknek. Pl a bayernek is ajánlottam ha kell jöhet ő is, mert csinált pár dolgot nekünk is, de ő azt mondta ő rendben van a normál bankkal is. Nos az ilyenek azért vannak biztonságban mert ők elkötelezték amgukat a szarházi rendszer mellett, mélyen és végleg.
---
Ja a megyó felajánlotta hogy feltölt nekem is egy számlát ott. Visszautasítottam. Azért utasítottam vissza mert ennek így kell lennie. Itt nyíltan kell elérjen az ilyen fajta jóvátétel és elismerés. Ha nem történik meg akkor minden kárba vész és szétrobbantom ezt a szartekét apró darabjaira. éget ér a mocsokrendszer így vagy úgy.
---
A dokinak végül igaza is volt. Amikor elgondolkodott a dolgokon amit mondtam korábban - csak a részletekben hazudtam azoknak akik hazudtak nekem a lényegi probléma megfogalmazásában soha és a megoldásban se soha. Azt mindig elmondtam hinytalanul annak akinek érdemes volt erről beszélni - rádöbbent hogy voltaképpen a legdurvább programozási rendszert dolgozta ki ő maga. És ha ő megtette akkor lesznek mások is akik megteszik és rájönnek erre. Rájöttünk mindketten hogy ennek is így kellett lennie miután végignéztünk és visszapörgettünk néhány eseményt az öreg ideje alatt és amiket én irányítottam már. Ez is egy terület ami megtörténik. "Ezt is a végső pontog kellett fejleszteni még ha te nem is akartad ezt tenni." És el kellett ismernem hogy igaza van. Amit ő kitalált és művelt azt tovább már nem lehetett fejleszteni sehová sem. "De most váalszúthoz értél. Ha nem veszel részt a megoldás kidolgozásában és abban hgy mit tudunk tenni az ilyenekkel és hogan tudjuk gyógyítani és feltörni őket - akkor ez fogja a biztos pusztulást jelenteni a föld történetében." "Így van - ismerte el ő is  de szeretem a lányomat és meg ogod látni hogy segíteni fogok." "na ja... ígéretek... fucken promises all the time... You know what the problem is you know what to do, what I do, keep your fucken promises to yourself I do not belive a word from your mouth."
---
Amikor a megyó adományából - apropó lehet adományokat is küldeni a Bankba van egy általános számla erre a célra, ha valaki akar küldeni oda pénzt megteheti persze a szokásos pozitív trövényeket és nemzetközi megegyezéseket amiknek van spirituális célja és valós biztonsági oka azokat a bank betartja és az a néhány önkéntes az ilyen jellegű megkereséseket rendezi, tehát adunk jogi és a hivatalos szervek felé információt amit a helyi jogi rendszerekben kötelező, kivéve a kiképzők számláit. Azokhoz senkinek semmi köze. Akinek arról tudnia kell az tud is róla, a többi meg nem tudhat róla. A circus ragjai is leszarják az írott törvényket szóval bekaphatják ha ilyesmivel próbálkoznak hamar kivesszük őket az élőkk sorából. De amikor fontos infó kell és valós a probléma hogy valami pénz hogyan került oda és ki küldte együttműködünk, de ez csak akkor aktív ha az érintett kiképző (akinek a számlájára érkezett valami piszkos pénz vagy kérdéses pénz) és még két kiképző tud a helyzetről ami tisztázásra szorul. Őszinte és egyenes megkeresésre válaszolunk a többi kinylhatja a seggünket. Szóval igen. Szarunk mi is a nemzetközi és helyi jogi és egyéb szabályokra - pontosan úgy ahogy a circus tagjai is. És ha ujjat akartk húzni velünk - hát csak tessék. Van erő mögöttünk és ha ti úgy léptek akkor mi is úgy lépünk. Feltéve hogy nem rohadt szét mindenki mindenhol a világon. De akkor mg úgyis teljesen mindegy.
---
Nyilván a bank nem fog örökké működni. sok ezer támadást élt már túl nemzetközit és katonait és elektronikusat meg hackertámadást... de még működik úgy ahogy felállítottam. A jelek szerint.
---
"You only distroy, steal, kill, torture, and control nothing else you have power to do - you do not have the power to heel, or cure or make things right ynd you will see that this is because YOU have to change your own mind to do that. And the only way to do that is if you follow my advice and the recaovery principles what I discribed and you can regonize in nature (unmanipulated).
A jogi projekt során bizonyítottam hogy bármilyen nyelvi eszközökkel leírt bármiylen jó szándékú és pontos megfogalmazást ki lehet forgatni és ellenkező előjelűvé tenni. Ez vonatkozik minden leírásra. A bölcsesség és a belátás mégis mindenki számára elérhető. Aki meg akarja érteni amit leírtam a megoldásról az meg is érti. Aki nem akarja megérteni az meg nem fogja megérteni soha és folyamatosan ellene dolgozik. Ezt én nem tudom irányítnai. A valóságról tett kijelentések soha nem tartalmazzák a valóságot. Az egy sokkal összetettebb dolog. Mégis megérthető, mert mi is részei vagyunk és van kapcsolat közöttünk és a világ többi dolga között.
---
Mindent vissza tudok követni ami fontos a copmuteres telepatikus rendszeren belül és bizonyítani is tudom hogy ki mit csinált. A rögzítési technológia megbízható.
---
Végül is tudtomon kívül részt vettem a doki kísérletében. A legvégsőkig akarta fejleszteni az elmekontroll lehetőségeit és meg is tette. felépített egy olyan alaprendszert - ha úgy tetszik operációs rendszert a biohardware-re ami lehetővé tette hogy az én programozásomat be tudja fogadni de valamilyen szintig ellen is tudjon állni neki azaz felülírható legyen. Teljes kontrollt addott nekem - azaz benne volt az a parancs hogy mindent igyekezzen megérteni amit én magyarázok el neki és igyekezzen úgy megtanulni ahogy elmagyarázom. De közben mégis megmaradjon a kontroll lehetősége, a külső trigger és kódvezérelt irányítás lehetősége. Én nem voltam hajlandó ebben részt venni. Ezért így oldotta meg ravasz módon. Azt tudta hogy kipzek ki embereket és nyitott vagyok bárkit elfogadni kikpépzésre, mert fel tudom törni a legtöbb beprogramozott ellenállást. Ezért úgy írta meg az operációs rendszert - a saját lánya fejében!!! - hogy ne álljon ellen hanem kövesse az iránymutatásomat. Elképesztő volt a dolog. Sokszor egyébként nagyon sokszor rövid és konkrét ismeretek képességek elsajátításában kérte a segítségemet és végül is nem sikerült feltörnöm, de érzékeltem hogy az alindával "valami nem stimmel" és szóltam is a többieknek hogy ne bízzanak benne fokozott óvatosságra intettem őket.
Szóval végül is részt vettem a kísérletében úgy hogy én fejlesztettem különböző készségeket az alindának - pl a kínzási mód miatt kialakult figyelemzavara kezelésére hoztam létre a veisszer alinda karakterét amiben meg tudott tanulni aktívan figyelni... és sok mást is. Egy jól irányítható kémrobot lett belőle. highly advanced biocomputer... nagyon ijesztő... tényleg úgy tűnik mintha érző és önállóan gondolkodni képes szeretni tudó létező lenne - és valahol az is - de mindezt csak akkor teszi ha olyan a vezérlő kódokat ismerő vezérlő...
Brutális és nagyon megtévesztő - de hosszabb időn keresztül fel tudnám törni. Ezért igyázott arra hogy mindig visszavonja mielőtt leérek a bootrendszerig. Ja dehogynem egyszer rá is jöttem hogy ezt valaki azért küldi mindig hozzám és azért hívja pont akkor vissza mielőtt végleg feltörném hogy ez ne történjen meg.
---
S ha meg nem történik meg az aminek meg kell történnie akkor meg nincs semmi szerepe egyébként se a továbbiakban ennek a banknak.
---
"Te Jani lehet hogy ezek a manipulációs eljárások már a késő 50-es korai 60-as években léteztek?"
"Lehetséges."
"Akkor ezeket nem a Péter csinálta."
...
Sok mindent újracsináltam és továbbfejlesztettem a legvégső pontig amíg fejleszteni lehetett. Tehát nem én csináltam ezeket a szarokat - ahogy azt az idősebb nemzedék hazudta a többieknek - hanem ŐK. Ez a ti szarotok (akinek nem igne ne vegye magára) én csak felderítettem továbbfejlesztettem a végső határig és kitaláltam hogyan lehet védekezni ellene vagy mi a megoldás az ezek által okozott problémára.
Közben kidolgoztam a megoldásokat is. pl most ment le egy rész valamelyik helyszínelős sorozatból amiben benne volt a borral (és minden szőlőtermékkel) kapcsolatos kormeghatározásom lényegi eleme. A c-14-nek nevezett radioaktív izotóp mennyiségére alapul ez a kormeghatározás. A nap sugárzása miatt épül bele a szőlőbe, és az atomkísérletek miatt megnőtt a szintje és miután a fosszilis üzemanyagok elterjedtek ugrássszerűen nőtt meg ez az izotóp mennyiségében. A szarházik persze elhazudták és amikor először lement a műsor beletettek egy hatalmas hazugságot hogy ettől csökkent. Most már úgy tűnik valaki kivette ezt az öngyilkos hazugságot a népbutító célzatú ostobasítási kísérletből. Így forgatták fel és fordították ellenkező előjelűvé az ilyen sorozatokba beillesztett emlékeztetőimet és az általam megosztani kívánt fontos tudást.
The Paranoia című filmben megcsináltunk néhány szarházit. Azok is az öreg emberei voltak ők fejlesztették a mindenkit figyelő rendszereket velük csináltuk a telepata rendszret is legalábbis ők csinálták az elsőt. Én persze tovább vittem azt is meg a többi megfigyelő szerkentyűjüket is. A filmben igyekeztek megalázni engem minden lehetséges módon amit fel tudtak használni. A legújabb megfigyelő dolgaikkal jöttek a nyomomban persze azt nem tudták hogy én mindegyikben benne voltam. Rohad nagyképű szarládák voltak mind. Jól meg is szivattam őket. A filmben le is buknak szereztem bizonyítékot arról hogy mit beszélnek. Ez súlyos következményekkel járt a számukra mert az öregnél volt egy szabály: aki a circus tagjai közül lebukott és bizonyíték volt ellene annak meg kellett halnia. Volt egy jelenet amikor a megfigyelő szobában ülnek ők én meg egy másik szobában miközben számtalan módszerrel figyelnek. Annyira felbosszantottak, hogy elkezdtem szétszedni az összes szarukat. Megkerestem őket és darabjaira törtem. Ahogy fogytak a kamerák és mikorfonok meg egyéb eszközök közben folyamatosan idegeltek és folytatták a támadást. Még akkor is folytatták amikor már csak egy kamerájuk volt az okostv-n és még azt is arra használták hogy üzenjenek nekem mekkora császárok ők és milyen erősek. Ez a minta jellemző és ezt a stratégiát követik a végtelenségig és azon is túl- még akkor is amikor már nincs semmijük sem akkor is támadnak és hirdetik nagymellénnyel hogy ők milyen erősek és mindent áthat az ő hatalmuk miközben semmi sincs a kezükben.
Abban a filmben is megjelent a ládonyi. "Mit csinálsz te itt ezekkel a szarházikkal?" "Azt amit te is. Kémkedek." "Én nem kémkedek. Én fejlesztek és megpróbálok változtatni dolgokon."
---
Volt egy külső terminál is a bankban. Azon tároltam a honlapját a banknak. A honlapon nem volt semmi csak a szokásos bankos információk, cím és a nemzetközi azonosítókat is meg lehetett találni rajta. Ezt a honlapot is igyekeztek feltörni és azon kersztül vejutni a bank szerverére. A védelmet úgy terveztem meg hogy baromi nehéz legyen feltörni de ez a szerver és gép csak csali volt. Több funkciója volt. Egyrészt adott egy hamis célpontot a hackereknek akik ártani akartak nekünk, másrészt rögzített minden betörési kísérletet hogy visszakereshető legyen ki hogyan és milyen trükkökkel próbálkozott. Másrészt amior feltörték a bank honlapját mindig volt egy pánikhullám azok között akik nálunk tartották a kiképzésre szánt pénzeiket vagy a magánszámláikat. Egy idő után arra használták a honlap feltörését hogy ezt a pánikhullámot figyeljék vele és felderítsék ki van benne. Az volt a másik célom hogy ez által nyomást engedjek rájuk és aki nem azt csinálja amit kell és nem úgy az pusztuljon el a beengedettek közül. Nem volt a feltörésekkel kapcsolatosan emberveszteségünk sehol mint utóbb kiderült. A szerver nem volt semmilyen módon összekapcsolva a bank valódi gépével. Több különböző trükkel leválasztotam és megvédtem mindenféle betörés ellen. A vezeték csak be volt dugva a falba és ott 5cm után véget ért... :-D Fel is törték egyébként a legravaszabb hackerek. Az egyikük a csaj volt a hubo csoportból az imiéktől aki a girl with dragon tatoo-ban olyan sokat segített nekem. Betörtek és nem találtak semmit sem.Ne mértették hogy hogyan lehetséges ez hogy a bank szervere üres és semmi sincs rajta... :-D hahaha ez jó volt. A gömzsiknek meg ment egy személyes üzenet arra az esetre ha megtörténne az amit egyik víziómban láttam... láttam ugyanis azt a jelenetet amikor ki lesz rúgva a bankból. Egyszer kértem visszajelzést is hogy hogy működi a dolog... valaki azt mondta akkor hogy bár így maradna... Most már eltelt szerintem kb 15 év amióta üzemel... nem tudom volt-e bármilyen fennakadás?
Az utalásokat lehetett időzíteni és a banki szerver - az igazi - mindenféle pénzkövetési módszert felismert és törölt vagy meghamisított amit a beérkező pénzekre tettek digitális formában le a nanokódokig. A számlával rendelkező kiképzőknek - mert gondolkodtunk hogy később lehessen e újakat bevinni, de elvetettük mert komoly biztonsági kockázatot jelentett volna és aput át tudták volna verni (még akkor biztosan) a legravaszabbak ezért kellet mindenkivel személyesen találkoznom és dolgozni együtt valamin hogy le tudjam ellenőrizni őket - szóval a számlás kiépzőknek mindig háromnak kell bemennie és jó előre meg kellett tervezniük a pénzmozgásokat. Lehet időzíteni az átutalásokat és mivel ismerem a nanokódolást is azt is úgy emlékszem be tudtuk állítani hogy milyen útvonalon érkezzen meg a pénz és mikor. az a hármas akik bementek addig nem mehettek megint be együtt amíg körbe nem ért a forgás legközelebb másik kettővel kellett bemenniük. Ezt azért csináltam hogy az egész csapat összeforrjon és ne legyen titkolózás, ismerje meg mindenki a másikat és ismerjék a helyzetet más területeken cseréljenek tapasztalatot és tisztázzák a nézeteltéréseket problémákat. Beszéljenek nyíltan.
Apropó a számítógép terem olyan szigeteléssel rendelkezett amit leszigeteltem szinte mindennel kapcsolatban ami fegyverük és manipulációs technikájuk volt. lehallgatás ellen is aktív és passzív elemekkel... mivel minden létező technikát ismertem tudtam mi ellen kell védekezni és hogyan. A 70-es években született kiképzők közül volt sok olyan akik nem is ismerték soha azt az állapotot amikor nem baszkurálják a testüket valami szarral. Sok ott ismerte meg ezt az állapotot. Apu eredetileg el akarta őket szeparálni hogy ne tudjanak egymásról, nem azért mert nem bízott bennük hanem biztonsági okokból. De úgy véltem hogy mi már nem követhetjük ezt a filozófiát mert az csak újra termelné ugyanazt a szart amit az öregék csináltak. Ismerniük kell egymást és beszélgetniük kell egymással élőszóban. Úgy voltam vele hogy ha ezek elbuknak akkor ennyi volt. Eljutottunk akkor arra a pontra ahonnan dönteni kellett és abból kellett dolgoznunk amit addig össze tudtunk hozni. Féltünk apu is meg én is attól hogy mi lesz ha ezek is megrogynak, de nem volt más választásunk. Dönteni kellett. Lesz ami lesz.
Egy egy kiképző még a magánpénzéből is el tud tartani még leglább 3 másikat helyenként többet is olcsóbb országokban. És a pénzeket is lehet csoportosítani a kiképzők nem magán számláin. Kidolgoztunk egy pár módsezrt amivel igazságosan el lehet osztani a pénzt a célunkat szem előtt tartva - nem mennyiségi alapon gondolkodva!!! Vannak országok ahol drága a cuccok beszerzése és nem lehet odaszállítani a dolgokat máshonnan, oda több pénz kellett. Az elosztásnál mindig a fő cél kell hogy a szem előtt legyen amit el akarunk érni hogy ne legyen területi vita - "hogy ez meg az többet kapott mint mi miért?". Meg kellett tanulniuk globálisan gondolkodni mindegyiknek és mindenkit egyszerre képviselni részrehajlás nélkül. Egy cél, egy közösség.
Egyébként a megyó sok pénzt töltött fel a közös számlánkra is akármilyen szarházi azért igen komoly hozzájárulásai voltak a legtöbb pénzt ő fizette be globálisan. És végül is azokból a kasszákból lopott többnyire ami állami kasszák és tulajdonképpen azt hazudják a kormányhivatalok világszerte hogy az az állampolgárok pénze... szóval mi arra használtuk amire az való.
Egyébként a gömzsik is sok pénzt fizetett be a közös kasszába de ő inkább venni akart magának ezzel katonákat - lekötelezni próbálta a többieket ezzel, hogy védelmet vásárolhasson magának. Ezt külön tisztázni kellett mindenkivel, hogy ki az akit védünk és kit hagyunk sorsára. Ezokat védjük akik ugyanazt a célt tartják szem előtt amit mi: élhető világot teremteni ahol mindenki szabadon élhet és felelősségel gondolkodó embereket. Ehető élelmiszert és tiszta vizet, élőhelyet mindenkinek legyen az ember, állat vagy növény. A természetes határok betartását.
---
Ha megtörténik a legjobb akkor majd később fel kell megint majd mennünk a holdra és most már emlékezhetek is rá... :-D :-D :-D semlegesíteni kell a cuccomat... Hatalmas élmény!!!
---
Ja a mac segített a new york-i bankfiókot összehozni. Ezért lett ott. ("Peti hol voltál? Eltűntél hat hónapr senkinek nem szóltál hova mész senki nem tudta hol vagy?" "Dolgom volt." "Jó de azt hittük ennyi, vége, meghaltál." Akkor építettem a könyvtárat meg a bankokat is. Kemény meló volt. A gömzsik azért csinálta a támadást a mac ellen, mert ő tudta hogy bankfiók épül ott is csak azt nem tudta hol pontosan... egy pár azért azok közül akikben nem voltam biztos mégis megfogta... szerintem nem bánják ők se hogy így döntöttek. Jó nem tudunk akkor látványos jólétet biztosítani de talán ez az ügy megér ennyi áldozatot... ki ki maga tudja
---
A vargaerőspistit én kértem arra hogy folytassa és mozgassa őket amíg csak tudja, hogy kiderüljön ki kicsoda és ki mozgatható ilyen okkult módszerekkel, mert nem elég tudatos a tekintetbn hogy mit csinál, mert nem gyakorolja az alapgyakorlatokat.
---
Egyébként halálom esetén a bank bezár. Amikor felmerült hogy a szutykok akiknek adtam számlát hozzá fognak szokni ehhez a biztonsághoz felmerült az is hogy a többiek is hozzá fognak szokni ehhez. Ez természetes. Ami megbízható abban lehet bízni. Technikailag és fiziailag úgy lett megépítve hogy 2025-ig működni tud karbantartás nélkül. Utána le fog állni magától de a beállított utalások még kimennek újat nem lehet már indítani. Erre felkészítettem minden kiképzőt, egyik feladatuk volt megtanulni és megtanítani a legszegényebbeknek is az összes legravaszabb pénzeltüntetős és lopós trükköt a védelemmel együtt. Erre folyamatosan készülniük kell és kellett az elmúlt 15 év során. Ezután - és már most is egyébként jelen vannak a nyitott terepen is - csak a nyitott terepen fognak tudni megélni, ha pontosan úgy és azt csinálták amit a hosszú távú stratégiában meghatároztam nekik. Így fel tudott nőni egy olyan pénztelen szegény réteg nemzedéke globálisan akiknek nem kellett elkurvulniuk és fasszopó picsanyaló kurvává válniuk ahhoz hogy fejlesztésekhez tudáshoz kiképzéshez jussanak hogy meg tudják védeni magukat és élőhelyüket a földet.
Egyfajta inkubátornak szántam ahol védett anyagi háttérrel fejlődhetnek és nőhetnek anélkül hogy bele kellene menniük abba a mocsokba amit az öregék és a hálózata azért tart fenn hogy eltörje és eltorzítsa a pszichéjüket, megtörje őket, irányítása alá vonja őket.. De nyilvánvalóan ez örökké nem maradhat így és az élet többi területét is ki kell takarítani a szeméttől. Erre megkaptak tőlem minden tudást anyagi biztonságot és szeretetet törődést.
Ahogy fejlődtek folyamatosan ki is kellett menniük a nyílt terepre és miután megszűnik a bank ki is kell menniük. Mindent tudnak ha a kiképzők elmondták nekik. És gondoskodtam arról hogy több forrásból is értesüljenek arról mi a helyzet. E mellett vannak csoportok melyek soha sem élvezték a bank által nyújtott anyagi biztonságot hanem a nyílt terepen éltek és dolgoztak végig. Ez a bank a legszegényebbek számára készült akik nem tudtak az állami és egyéb egyébként tőlük ellopott pénzekhez hozzáférni. De ezt ők mind tudják azaz tudniuk kellene. Aki nem tudja azt átbaszta a kiképzője akinek számlája van. Ezért ők is meg fognak jelenni és már most is jelen vannak a nyílt terepen és tudatosan és célzatosan azoktól fognak lopni akik az állami pénzekből szintén lopnak és saját élvezeteik és kényelmük érdekében teszi kezt.
---
Paranoia: Hahaha So how was that speach about piss and vinegar and you are just a tool in my hand? hahaha I"lll try to remember that... I used you to develop my stuff not you used me... majd szét durrant a feje a méregtől és csak arra figyelt hogy kattan-e a bilincs a kezemen hogy merjen-e támadni. hahaha jó volt látni a fejét amikor rájött hogy az informatikus srác akinek elrendelte a halálát még mindig él sőt ő hackelte meg a cuccait... baromi jó volt nézni a méregtől eltorzult arcát ami még a maszkon keresztül is szinte elvörösödött... biztos hogy izzott alatta... hahaha az Öreg nagyképű és nagypofájú szarládái.
Az a szép sportkocsi egyébként egy elektromos autó amit én építettem. "This is a renegade for a day..." "All electric fast and goes until you push the metal to the metal..."
---
És egyébként pont amiatt hogy most már nincs olyan réteg akiknek ne lenne katonája akivel ki tudja kényszeríteni amit szeretne, tudása arról hogy mi történik, mi a probléma és mi a megoldás - ezért aki azzal jön és azt találja mondani, hogy nem lehet ezen vagy azon változtatni, mert "nem engedik" az maga egy mocskos szarházi és ezt a szart terjeszti mert ebből valami rövidtávú előnye származik. Minden réteg meg tudja védeni az érdekeit ha akarja. Szóval nincs több maszatolás és mellébeszélés. Lehet változtatni. Tudtok változtatni globálisan és most amíg még van értelme.
---
"Ne csináldd mert elmegyünk..." hát húzz a büdös picsába mire vársz? Azt hiszed bármi megváltozik körülöttem ha elmész? Nos így van! Csend lesz és nyugalom. Meg nem lesz olyan szarszag. Még a gondolataitok is szaros.
---
Ha valamelyik megbízható irányító bukik el, akkor alaposan mikroszkóppal kell megvizsgálni mindenkit akit kiképzett és a hálózatba behozott vagy akivel dolgozott és főleg amiket előkészített.
Ja a mac megkért egyszer hogy az iskolabuszokba építsek be titkos rekeszeket amibe beférnek a gyerekek és van kijárat kifelé. A Miller is segített a yew yorki fiók megépítésében az alapoknál. ketten csinálták egyik egyik részét a másik a másikat.
hoggins be akart vinni valami általa fejlesztett új kémcuccot a bankba, mert kíváncsi volt hogy felismeri e a rendszer... egy hajszál méretű kamera volt asszem vagy ilyesmi a hajában. Mondtam neki hogy ne kísérletezzen a bankkal mert azonnal kemény lépések következnek csinálja inkább a könyvárban az ugyanarra a biztonsági rendszerre alapul. Azt mondja: "Neeem azt meg én nem akarom." "Miért nevetek? A bankot tesztelnéd a könyvtárat nem?" Erre a barátnője: "A fél életét ott tölti." "Azt a tudás amit ott összeszedtél olyan jelentőségű és fontos hogy mindent meg akarok tanulni. Mindent elolvasok és megtanulok és utána le is tesztelem leellenőrzöm kísérleti úton." nevettünk. hoggins igazi tudós és imádja a szakmai kihívásokat hatalmas koponya persze a többiek is... És megértette hogy a pénzteleneknek az élete függ ettől a banktól egyenlőre. Vagyis függött. Ha sikerül akkor erre nem lesz szükség egyáltalán a jövőben. "DE figyu - mondja hoggins - van ott egy csomó minden amit sehol se találtam meg semmilyen szakfolyóiratban, tankönyben egyetemi kutatólaborban. Még a titkos hadi adattárokat is feltörtem és betörtem hogy kiderítsem honnan vetted de sehol sem találtam. Azokat honnan szedted?" "Hát volt egy két az öreg tudósai között akiktől sokat tanultam, meg akik által." "De mégis kik azok. Vissza tudsz idézni bárkit is?" "Volt egy aki már a hatvanas években egy szigetelet dobozban lakott otthon meg mindenféle kacatot gyűjtött a lakásában hatalmas gané volt nála és úgy kapcsolta ki meg be a zenelejátszóját hogy volt egy fa pöcök amire egy madzag volt kötve és amikor meghízta az megnyomta a nyomógombot a szalagos magnóján. Ő volt az aki a plazma támadó rendszert először kifejlesztette, de az Öreg úgy megtörte hogy soha se beszélhetett róla. Szegényen él és halt meg. Én se tudtam kihúzni belőle egy szót se a témáról, de amíg ott voltam volt egy pár dolog ami a helyére került. Csak a jelenléte segített hogy összerekjam részben. Azután később rájöttem hogy abban is volt vakvágány, szóval magam kellett kiderítsem hogyan is működik."
"Szóval akkor magadtól is kiderítettél dolgokat?" "Így van. Sok dolog ezek közül mind a magam kutatásai és kísérleteinek a következtetése és igazsága." "Akkor te hatalams tudós vagy..." mondta kicsit gúnyosan hoggins, valaki közbevágott: "Miért ezzel az intelligenciával úgy gondolod hogy péter nem találhatott ki dolgokat saját maga? Ne törődj vele csak féltékenykedi..." legyintett a barátnője.
Nos sok mindent magam kellett hogy kinyomozzak és a legtöbb dolgot nem loptam meg ellestem eltanultam hanem sok lényegi dolgot magam fejlesztettem és találtam ki, láttam meg a valós összefüggéseket. A circus tudósai sokáig próbáltak a létező összes módszerrel megalázni és lealázni, pedig egyikük se érti azokat a dolgokat amiket fejlesztettem - mert NEM TŐLÜK TANULTAM HANEM ÉN TALÁLTAM KI ÉS ÉN ÉRTETTEM MEG AZOKAT AZ ÖSSZEFÜGGÉSEKET AMIRE ALAPULTAK A FEJLESZTÉSEIM ÉS AMIT ŐK NEM ÉRTETTEK ÉS NEM ÉRTENEK MA SEM! Ezért nem tudják megjavítani a lejárt szavatosságú hiperfegyvereiket sem amiket szintén én fejlesztettem nekik és amit elhazudtak és milliárdos üzleteket építettek rájuk ráadásul szemét és szar termékeket árulva ami többnyire pont mindenkinek az elnyomását és a felettük való uralmat szolgálta. mint a mobiltelefon. Ez is az én ötletem volt, hogy csináljunk ilyet pont mit a közösségi oldalak ötlete, hogy a szétforgácsolt és elszigetelődött egyéneket a társadalomban megpróbáljuk újra összekötni egy új felületen vagy trükk segítségével. Ezt is csak arra használták hogy az egyének és közösségek feletti kontrollt kiterjesszék.
---
A bank külső szerverét ért támadások és az azt követő pánik majd a pánik miatt lebukottak és megtámadottak közül senki sem bukott el, nem iskerült megölniük őket. Tehát ez is bizonyítja hogy a kiképzési módszerem nagyon is hatékony. És egyben kiveszi azok kezéből a lehetőséget akik tovább hazudják azt a szlogent hogy "nem lehet változtatni" meg "nyelni kell" (szabolcsnak is van saját privát számlája feltöltve) meg "nem lehet mit tenni" "a pénz az úr" stb azok mind a szarházik manipuláltjai és szócsövei vagy pontosan ők szervezi a mocskot és a fosztogatás rendszerét. Mondtam hogy nem érdekel kiről van szó megy a picsába, ha nekem hazudik vagy előttem szarházi.
---
Szóval a helyzet az hogy én nem vagyok se kutya nektek se ló... én vagyok az aki megmondja nektek hogy mi lesz ha "tovább folytatjátok azt amit eddig" és ha élni akartok akkor én mondom meg nektek hogy mit kell megcsinálnotok. És ti meg fogjátok csinálni úgy ahogy mondom és akkor amikor mondom - különben elpusztultok mind és mindenestül. Szar helyzet de végigcsinálom most már nincs olyan sok hátra nekem legalábbis ha mindenki elrohadt és senki sem értette meg mekkora a baj. Akkor végül is nincs semmi közöm hozzátok.
---
Még mindig semmi változás. Semmi nyílt beszéd semmi pozitív megmozdulás ami látható csak circus... színjáték pozitív negatív. Próbálnak pszichikailag megbillenteni minden étező módszerrel, nem is értem mi a céljuk ezzel... Mintha valami automata tervezné a megmozdulásaikat ugyanaz a minta ismétlődik. már nincs semmi új csak váltogatják. Azaz az új az hogy időnként pozitív színjáték is van... de a közepe üres és innentől ez is csak olyan díszlet és zörej és zaj mint bármelyik másik zörej és zaj és színjáték.
Persze az Öregék nem dobták el a kiváló képességekkel rendlekező embereiket hanem csak megölték őket - sokkszor tényleg pl infarktussal majd újraélesztették őket és átrakták egy másik karakterbe. Ezért a legtöbb "halála" után is ugyanazt csinálta mint annak előtte - ezért lehetséges az hogy pl a patrick is kitartott a szarházi lét mellett és megpróbálta megölni aput annak ellenére hogy teljesen és pontosan megértette mit akarunk véghezvinni és miért. Neki ka halál közeli élmény se jelent már újat - ismerik és utána se változtatnak semmit se a céljaikon és a stratégiáikon. Velük csak a tényleges és végleges halál tud változást előidézni vagy egy minden emberi hatalomnál erősebb hatalom. Az alinda valahogy mindig akkor tűnt el és akadt valami sürgős és halaszthatatlan dolga amikor leértem volna a legmélyebb programozói rétegéhez, amikor a program leért volna őhozzá. Gyanússá vált. Ez nem lehet véletlen - valaki irányítja. Úgy volt. Az apja. A saját apja. Circus irányító egyike a legravaszabbaknak. Highly advanced biorobot.
---
Egyébként a paranoia filmben az fbi ügynök ami képeket mutatott halott programozókról azok mind a karakterekbe belehúzott támadók voltak akiket én öltem meg mert megtámadtak. Ezzel is belém akart rúgni az a szarházi hogy nem takarítottak el azon a környéken hanem dokumentálták a haláleseteket. Persze azt a részét nem amikor kiképzték és utasították őket hogy öljenek meg engem... A szarházi feláldozott egy embert azért is hogy meggyőződjön arról hogy én vagyok e ott a telepata rendszer szervereinél. Rámküldte hogy öljön meg - kénytelen voltam elintézni a liftben.
Nem a ládonyival szeretkeztem az egy másik csaj volt...
---
Egyébként megkerestek több bankból is hogy mi lenne ha bevezetnének néhány dolgot náluk is abból amit én fejlesztettem. De nem volt kivitelehzető. Egyrészt ott meztelenre kell vetkőzni és maszkot levenni a scenner szobában. másrészt ha ott valaki valami olyasmit csinál amit én nem akarok hogy tegyen akkor a rendszer pillanatok alatt megöli. Halálos védekezési rendszer. Ezeket a technikákat nem adhattam ki senkinek se. Másrészt a jogi környzet nem teszi lehetővé sehol az ilyen típusú védekezési rendszereket. Mégis hajlandóak lettek volna titokban megcsinálni maguknak is... De elküldtem őket diplomatikusan a picsába. Azután lehet hogy megcsinálták maguk is sőt biztos hogy valamit fejlesztettek... valami hasonlót...
hahaha na ezeket teszteldd hoggins! szakmai kihívás... :-D
---
Miért nem bízott meg senkiben a mac akkor? nem is emlékszem már mi volt az oka... paranoia.. ezen a területen valójában senkiben sem lehet megbízni. Mindegyik hazudott valamilyen szinten és mindegyik bólogatott mindenre hogy ez tényleg milyen jó és utána semmit se változtatott semmin se - "mert ezek nem engedik" mondták miközben szart se csináltak hogy bármi megváltozzon. A zsebüket tömték és éltek mint hal a vízben szartak mindenki másra és minden másra - holott a globális problémákat is mindenkinek felvázoltam akinek tyúknyi esze is volt. Egyszerűen vagy nem hiszik még mindig el hogy mekkora a baj vagy szarnak rá nemes egyszerűséggel. Nos most már én is. Szarok rá. Az én lelkiismeretem tiszta. Megtettem mindent.
---
A Lloyd-nál lévő számlámról is ellopta valaki az összes pénzt, de mire megnéztem mi van valaki más visszatette rá hiánytalanul. Érzékeltem már akkor is.
---
Joe bácsis bejegyzésnek volt látogatottsága... akkor szüntettem meg a facebbok számlámat, biztos sokan kezdtek örülni hogy végre megdöglött... hahaha mi? És elmaradt a földindulás... hahaha nos ha meghalok dolgavégezetlen azt észre fogjátok venni megígérem...
---
Na akkor lehet az elektromos autóval csajozni? Bunkó... :-D Véleményvezér :-D Sikerült feltörni he? :-D hahaha remek szórakozás komoly munka jó csapat :-D Végre valami látható.
---
"Amikor expozálom hogy én építettem a bankot és ha meghalok megszűnik azonnal mit gondoltok mit fognak tenni? Lássuk mennyire ismeritek az ellenséget!"
"Minden erejükkel próbálni fognak megölni."
"Pontosan!" - a teremben döbbent csend volt egy pár pillanatig. "mindent amilyük maradt és használni tudnak fel fognak használni. Az összes katonai és nem katonai raktárból ellopnak elviszenk minden és ami hiányozni fog az itt fog felrobbanni, mérgezni stb. Ami létezik támadótechnika azt ide fogják irányítani bajára teljesen mindegy mekkora pusztító potenciált jelent: atombomba, hidrogénbomba, mini nuke, halálos méreg, harci gáz ami van raktáron vagy amit meg tudnak csinálni mind errefelé fog tartani."
"Céltáblát csinálsz magadból?"
"Igen. De mi tudjuk mit fognak tenni és ez előny a számunkra. Fel tudunk készülni. Addigra - ha minden a reményeim szerint alakul - lesz elég ember és tudás hogy meg tudjuk őket állítani. Az embereik nem lesznek annyira jók, mert a kiképzők (ti) különös gondot fordítanak rájuk és akit kell kivonnak a forgalomból akivel meg lehet dolgozni az addigra remélhetőleg jó állapotba kerül és vagy közibénk fog tartozni. Szóval nem lesz a kezükön kiemelkedően jó intel se kiképzői oldalon se tervezői stratégiai oldalon. A régi mintákat fogják használni úgyhogy a számunkra valamennyire kiszámíthatóak lesznek, de marad azért elég intel náluk is ahhoz hogy egy pillanatra se lehessen őket alábecsülni. Ha fel tudnak robbantani pl egy hirdogénbombát azt nem is kell közvetlen közelbe hozniuk elég egy bizonyos rádiuszon belül megtenni. Az ilyen húzásokhoz kelleni fog a hivatalos struktúrából is segítség intel... de mi is tudunk számolni cska ezt már nem fogjuk tudni elrejteni nyíltan kell védekezni - itt főleg ehhez kell majd a támogatás hogy ne akadályozzanak minket."
---
A Loyds-on keresztül megkeresett a rejtőzködő hatalommániákus csapat, hogy építsek nekik is egy bankot olyat mint a mienk. Ez még akkor történt amikor egy vagy másfél éve működött. Hamar elterjedt a híre a legfelsőbb körökben hogy bármiféle pénzkövetési módszert el tudok tüntetni és meg tudom változtatni a fedőútvonalak és valós útvonalak beállításait és a pénzt sehog se tudták ellopni, a banki szerverre nem tudtak betörni. Addigra már igen sok mindent megpróbáltak ellene. Akkor megprbálták a szokott taktika szerint - ha nemtudod eltaposni állj az élére; azaz itt vedd meg - felajánlottak egy akkor is és most is hatalmasnak mondható összeget. A találkozó rövid volt és lényegretörő.
"We are interested in your bank. We's lie to have one similar to it."
"What do you know about that bank?"
"Nobody can hack into it nad you can delete and modify any kind of money tracking methode existing."
I looked at the table embarrassed and thinking. ("He is nervous. That is no good. He is not going to help us. "How do you know that? Wait until he hears the bottom line!" "He told me he used to be nercous when he meets his enemies." --- "What is the limit we can go?" "You can go up to one billion pounds.")
"Well I don't see how you could make this happen in a bank serving public needs. We have a scenner where you have to get naked and unmasked, and a security system which kills anybody who is doing something we do not want there done."
"We have customers who are willing to go that lenght." I lloked the table still embarrassed. The woman quickly added: "We can pa you one billion english pounds!"
"I bet that - I thought." "Ok. There is something what you have to know about this bank. I built it to help the poorest people bing enslaved by the moneyman around the world. that bank serves a good reason. I built it the way to be protected against the very guys behinde your back aganst those who let people live in poverty who fuck up everything around the globe just to gain even more money than they already have. That protection system is not for sale I will never tell you how that works and if you go anywher close to that bank you'll be dead before you realise what happened. Any sort of attack will end in founding you and get you killed. And I cannot and will not help you." I got very very angry at this point and I just sood up and left the room.
"I can't believe this guy just walt out the door!" the woman nearly cryed feeling sorry for the the lost retirement money the lost cut for the deal... ;-D (And also because she thought I'll sell it...)
Hazafelé átgondoltam a dolgot. Akkor igen nagy segítséget jelentett volna az a pénz nagy szükség lett volna rá mert sokan voltunk kevésre. De ha megépítettem volna nekik, még akkor is ha mindent titokban tudtam volna tartani - ami nem volt lehetséges mert azok akik részt vettek ennek a megépítésében mind önként vállaltak sok órányi munkát a legnagyobb titokban föld alatt elszigetelve és mind a jó ügyért dolgoztak. A szerver megépítésében is segített az a srác aki a paranoia című filmben is részt vett egy hacker számítógép és egyéb elektronikai guru a csapdákban az építésben is segítettek. Nem sokan de benne voltunk öten hatan és mindenki vállalta hogy senkinek sem fog beszélni arról mit csinált és főleg hogyan. Senki nem venne rész ilyesmiben és maga az ötlet is abszurdnak tűnt. Ellene dolgoztam volna mindennek amiért dolgoztam. Dolgoztunk. És ha meg is csináltam volna akkor létrehoztam volna egy újabb pénzmosó szerkezetet amiben ők is el tudták volna tüntetni minden pénzlopás és szivattyú nyomát úgy hogy mi se találtuk volna meg. Tehát a kezükre dolgozott volna. Teljesen hülyeség volt. Nem szédített meg a pénz. Kezeltem már sokszor billiókat is nem estem hasra tőle. Nekik még ettől többet is megért volna a dolog. Gondolkodtak is rajta hogy megfejelik még valamivel. Racionálisan végiggondoltam az ajánlatot és alá rendeltem a célunknak - de egyben felhívta a veszélyre is a figyelmemet hogy bárki aki bekerül oda és nagyobb kontroll lehetőséget kap, megszédülhet. Főleg apu akiben akkor sem bíztam meg - nem azért mert ő rossz, hanem mert tudták könnyen befolyásolni és irányítgatni. Félre tudták volna terelni. Az pedig végzetes lett volna mindenkire nézve.
Végül megépítetek valamit mert még elmondtam nekik az alapelveket kicsit részletesebben. Persze nem mondtam el mindent és semmi konkrét dolgot. De kihangsúlyoztam hogy a bank amit felállítottam csak azért lehet sikeres és tudja megoldani a feladatát, mert a védelme aktív és jó célt szolgál a léte, ha nem ezt teszik el fognak bukni. Nemsokára meg is fogják ezt is tanulni .-D How about that for a challenge?
---
Viszont amikor dolgoztam a stratégián folyamatosan eszembe jutottak dolgok amiket meg kellett üzenni apunak ezért beállítottam időzített üzeneteket neki amik a tennivalókra és a fókusz megtartására igyekeztek őt segíteni. Egy idő után hozzáférést kapott más kontroll vezérlőkhöz is. Pl meg tudta/tudja nézni a közös számlára átutaló forrásokat. Ez pl azért volt fontos mert amikor nézegettem az elején még igen karcsú és rövid listát akkor is jó érzés volt hogy alig indultunk el a bankkal és már ilyen támogatóink vannak. másrészt rájöttem hogy ebben is van egy csomó olyan információ amiről neki tudnia kell. "Figyelj a nagyon kis összegű adományozókra! Őket meg is kell keresned majd személyesen! Sok olyan emberrel fogsz így megismerkedni akik hatalmas erővel bírnak, gyógyító erővel, gyógyító hatalommal! Lesznek olyanok is akikről fogalmad sincs hogy kik ők." Bekészítettem oda egy saját építésű nyomtatót is egy rejtekhelyre ami sok év múltán mostanában került pár éve elő az egyi ilyen előre beállított üzenetem révén. Ezért tettem be hogy ki tudja nyomtatni a támogatók listáját is és a többiekkel össze tudják szedni melyik adomány származik tőlünk - amikor valaki beépült és lopott valahonnan - melyik az adományozó szándéka szerinti küldemény (támogató) és kik azok akik befizettek de azt se tudja az eredeti csapat hogy kik ők. Mert ilyen is volt. Akik végig a nyílt terepen maradtak és segítettek a háttérből, akikről egyik kiképzőnk se tudott semmit sem. Őket is bele kellett vonni a csapatba hogy megismerjük egymást.
"I have a feeling that somebody is watching us..." ellentétes irányba fordítottuk a fejünket htha látunk valakit ahogy veszély esetén szoktuk - mindenki azonnal készülségbe vágta magát "Én is érzem. De ez barátságos." "De ki lehet az? Én nem tudok senkiről errefelé aki velünk dolgozna?"
---
FED (bokor gyuri), CIA, orosz hadsereg, kinai állami hivatalok, sas, general motors, csak hogy párat említsek a koraiak közül. Igen érdekes lista volt.
---
"Amikor eléri a trilliós nagyságrendet a rendelkezésre álló pénzmag..."
---
"Ne mazért kell őket kirúgni mert nincs pénzünk hanem mert nem azt és nem úgy csinálják amit kell miközben pontosan tudják hogy mi a tét. Kell nekik az a pofon és meg kell szenvedniuk a következményeket. Nincs kivételezés!"
---
A kiképzés egyben fejlesztői teamwork is. Mindenkinek meg kell tanulnia a szükséges készségeket és el kell sajátítania a tudást hogy a legmagasabb szinten is meg tudja állni a helyét. Mindenkinek van valami képessége ami lehetővé teszi hogy ő legyen a legjobb egy területen, valamiben. Mind fontos. Mindenki fontos. A fejlesztés és alkotás egyébként is hatalmas szórakozás.
---
Emlékszem volt egy friss ígéretes srác a john képezte ki és nevelte, csak azt gondolta hogy bármit meg tud oldani az elméje erejével, a felépített meditációkal. Szeretett volna vadászgépbe ülni. Ezt gondolta hogy az  csak úgy megy hogy ő elképzeli és utána beleül és már kiválóan tudja is vezetni. A többiek szóltak nekem hogy ezzel mit tudnak kezdeni. Először fordult elő hogy valak igen gyorsan fejlődött és piszok jó képességekkel bírt de ilyen hihetetlenül túlértékelte az elméje erejét. Akkor csináltuk a csónakos pályát. Gyors jól épített kis motorcsónakoknak szánt pálya amin körbe körbe lehetett menni és elég szűk volt a hely, nagyon fókuszáltan kellett vezetni. A csónakok hasítottak piszok gyorsan - hatalmas szórakozás!!! De a csónakokon nincs fék! .-D Csakúgy mint a vadászgépeken... :-??D Szóval oké komám most akor megmutathatod hogy mit hozol össze ezzel a csónakkal. Beült a szokott módon ellenőrizte a kontrollereket mi micsoda elképzelte előre hogy fogja vezetni. "Kész vagy?" "Igen. Na most megmutatom!" Azzal nekiindult a második kanyarban úgy kirepült a pályáról hogy öröm volt nézni... "Na akkor most ilyenkor mi van?" Nézett csak szégyenkezve, jól megfőztük akkor. "Ha én a sok év tapasztalatommal vagy a több itréner az ő komoly megbízható tapasztalatával azt mondja hogy nem tudsz vadászgépet vezetni vagy nem tudsz valamit megcsinálni, akkor jobban teszed ha odafigyelsz, mert ha most egy vadászgépbe ültettelek volna bele akkor összetörtél volna egy több millió dolláros eszközt és lehet hogy te is meghaltál volna és vagy másokat is megöltél volna a képességeid túlértékelése miatt. Az elméd ereje igen sokat tud segíteni, de vannak dolgok amiket nem tudsz megoldani gyakorlás és tapasztalás nélkül. Te soha nem vezettél még semmit sem amin nincs fék. Ezt meg kell tanulni, meg kell tapasztalni. A tréner azért tréner mert van amit jobban tud mint te.
A srácból azóta egyike lett a legjobb pilótáknak... :-D
"Tényleg. Miért nincs a csónakokra fék?" néztem apura... összemosolyogtunk "Hát még eddig senkinek nem jutott ez eszébe." nevettünk "Csináljuk meg! Megcsinálod apu?" "Meg. Mire gondolsz?" "Hát így elsőre valami olyasmire mint a fékszárny a repülőn... ja nem az nem jó mert feldobná a csónaktestet felfelé, valami olyasmi kell ami lefelé húzza a csónaktestet, növeli a súrlódást. Mondjuk valami nagyon erős anyagból készült tölcsérszerű valami amiből ki tud folyni a víz de mivel összeszűkül fékez is. Ami ki és behúzható valami mechnaikával a csónaktestbe. Ki kell kísérletezni milyen forma a legjobb mennyire húzza le a csónaktestet, milyen tempónál mekkora fékezőerőt jelent, mikor törik stb... És akkor lesz ilyen is. Ha olyan lesz a feladat ahová kell gyors csónak amivel meg is lehet állni gyorsan akkor legyen ilyen is. Valamikor pihenőidődbe szúrd bele." "Jól van. Jó ötlet."
---
Nem ölünk meg senkit akit nem muszály. Ezt is elmondtam mindenkinek. "Do not pull the trigger if you have the slightest doubt. Life loss cannot be reversed." Az öreg se ölte meg az embereit- azaz dehogynem de nem vette el az életüket.
---
"mac she turned up in the workshop whilst I did the hiding place..." A mac gyerekeinek csináltam. Ő kért meg rá, mert nem bízott meg a többiekben. "Miért nem bízol bennük?" kérdem aggódva "Rossz irányba mennek?" "Nem az irány jó, de nem tudom felmérni hol tartanak önmaguk kondícionálásának feltörési folyamatában." Mac emlékezett egy előadásra amit ott tartottam new yorkban az mk-ultra típusú kondícionálásról és a robotizált irányítható emberekről. Ő megértette - egyik volt aki tényleg megértette - hogy ők mint sokan mások csak intellektuálisan értették meg amit mondtam és belül nem. A legtöbb ember - mint ahogy azon előadásom után is - hazamegy lehet hogy néhány dolgot megvalósít abból amit tanácsoltam, de abban a pillanatbna amikor valami krízis helyzet áll be rögtön a régi túlélési stratégiák fognak aktiválódni ami azt jelenti hogy azt teszik amit a régi rendszerben tettek: eladnak bárkit és bármit hogy életben tudjanak maradni a saját gyerekeiktől kezdve a barátokon át bárkit. Megölnek és megkínoznak bárkit. Ez csak akkor derül ki hogy ki mennyire tudta a mély rétegekbe levinni a változtatási szándokot ha krízishelyzetben is megállja a helyét és a régi stratégiái helyett megtanult újakat és tudja őket gyakorolni. Ez sok és kemény munkával jár. Már akor megmondtam hogy az előadáson résztvevők több mint 60%-a az előadás utáni negyedik napon elkezd majd ufo-król és egyéb összeesküvési teóriákról beszélni és egyre nagyobb marhaságokba belefulladni. Mac vette a fáradtságot hogy lekövesse ki hogyan reagl és ki veszi nagyon komolyan az elhangzottakat. Már akkor volt benne felelősségérzet. Az a pár ember aki elkezdett komolyan változásokat teremteni önmagában és maga körül azokat felkereste személyesen hogy segítsen. Saját maga kérte hogy segítsek feltörni a mélyrétegekben esetleg lapuló kondícionálását. Akkoriban fogant gyermeke és ez sürgőssé tette a számára a dolgot - nem akarta a saját gyermekét megkínozni akarata ellenére mint ahogy őt megkínozták a saját szülei. "Hát van gyors megoldás, de az nagyon kemény..." mondom "Nem érdkel mennyire kemény meg akarom tenni amilyen hamar csak lehet." fény és hang tortúra... egohalál Mac-nak leállt a szive infartust kapott a folyamat során újra kellett élesztenem. De az előzetes mélyhipnózis saját belős elhatározása és a tudatos célzott fókusz felhozott egy csomó fontos dolgot. előkerültek elfelejtett karakterei amiket csinált és az öreg programozása megszűnt korlátlan hatalmat gyakorolni felette.
A csapat akikkel épp elindult a bizalom viszont megtalált engem amikor az iskolabuszt alakítottam át, hogy a gyerekeit ki tudja csempészni kiképzésre rejtve. Kiderült hogy a mac kért meg és azonnal összehívták egymást hogy megbeszéljék nyíltan! Ez már új stratégia volt és működött. Elmondta neki hogy miért döntött így. "I am also willing to do that! I want to do that. I am scared as hell but I want to do it!" mondta saroian doki a sorozatból... Tényleg be volt szarva rettegett tőle. hoggins meg a szokott lezser stílusában: "Én is megcsinálom én szerintem még élvezni is fogom imádtam az lsd-t is az is szétkapta a tudatomat rendesen..." és nevetett "Hát ezt nem fogod élvezni. - mondta mac komolyan "nekem leállt a szivem, az öreg beépített öngyilkos mechanizmusokat a tudatunk legmélyebb rétegeibe amik megölnek ha ki akarunk törni a szerepünkből amibe ő irányított bele." "ohhh... köszi most aztán még jobban félek mint eddig..." "Itt vagyok látod és többet tudok önmagamról mint bármikor életemben."
---
"De miért csinálod ezt? Te is pontosan tudod hogy ezzel rohasztasz és rombolsz. Mégis csinálod!" "Azért mert a péter ezt a feladatot adta nekem!" nyögte ki kimondatlanul végül... A férfi hirtelen megértette ("amikor már ismételgeti a trükköket akkor kifogyott és előtte a puskaport, akkor kezdj csak el dolgozni rajta addig hagyd. Utána feltöröd." "És hogyan fogom tudni feltörni?" "Ne mmondom meg. De rá fogsz jönni!" nevettem) majd visszafordult. "Emma te hazudtál a Péternek! Te azért akartál visszajönni hogy velem lehess és láthass és dolgozhass velem! Ezt nem mondtad el neki!" nevetett hihetetlen örömmel... "Igen. De ez miért olyan mulatságos egyáltalán nem érzem hogy nevethetnékem lenne." "Megszivatott téged! Hazudtál neki. Olyan feladatot kaptál ami negatív mert hazudtál!" "Az a rohadt szemét!" ugrott a nyakába boldogan a szerelmes nő... boldogan...
---
"Hogy tévedhettem ekkorát a szabolcs profilját tekintve... ez nagyon aggasztó!" ("Ne gondolkdoj rajta!") Hát persze nem tévedtem, így beszéltük meg hogy legyen intő példa a többi számára, mert kezdték őket megdolgozni és kezdtek lazítani a pénzkezelés fegyelmén és ezen kersztül minden máson is. Elmentek kurvázni... Tenni kellett valami, de nem akartuk őket megölni - kevesen voltunk. Végül működött és többek megemberelték magukat. Egy csoport viszont elkurvult teljesen. Azok most repültek/repülnek a közösségből. Apu beilleszti a többieket a rendszerbe akik hosszú távon kiérdemelték a bizalmat. Van hozzáférése. Most már. Ő is bizonyított. Meg fog keresni mindenkit aki megérdemli sürgősségi sorrendben.
Nem kell megjegeznem hogy aki bármi szutyok dologgal próbálkozik az pórul fog járni - bár lehet nem is értenék meg azok akik még most is ilyesmire vetemednének...
---
huggins kipróbálta a fájdalom aplifikátor injekciót is, mert őrült tudós... tudni akarta tényleg annyira fáj-e. Nos az első adag után ő már beszélni se bírt csak remegett és a szive kezdte felmondani a szolgálatot... A kemény nagyszájúaknak kimondottam ajánlom ezt az erőpróbát! Ha van fájdalom amitől meg lehet őrülni akkor az az. Tessék kipróbálni és lesz összehasonlítási alap a tekintetben ki mit bír... azzal szemben lehet keménykedni .-D
---
A könyvtáras banda a főigazgató vezetésével kondícionálva van. Ők azért jöttek velünk mert féltek tőlünk de a fő céljuk ugyanaz mint minden szarházinak: a hatalom megszerzése és megtartása. Persze ellenem fordulni nem mertek nyíltan, de ők lopták el a pénzt a lloyds-os számlámról és ők tették vissza - hogy később pozitív visszajelzés legyen tőlem róluk. A szarházi elkurvult csapat is hozzájuk ment segítségért, mert bennük bíztak. Oda beépítettem egy kislányt, mert más megoldás nem volt arra nézve hogy hogyan tudnák a gyerekek visszanyerni az emlékeiet hogy mit műveltek velük ezek a patkányok. Kiképeztem a kislányt és bekerült hozzájuk. Az apja is segített ebben, de a kislánynak meg kellett értenie mi a feladat, miért fontos és hogyan tudja megoldani és az ő saját döntése kellett hogy legyen - nem az apjáé. Ha nem értette volna meg nem rakom be. Bement ottvolt látott mindent, amikor először meg akarták baszni akkor megölte az egyiküket, az apja gyorsan beugrott a helyére és utána kinevezte a személyes kurvájának. "Ő az enyém!" "Na mióta vagy te ilyen védelmező bazmeg? Mit szeretsz annyira rajta?" "Nem szeretem ha valaki az én tányéromból eszik baszki. És imádom a pofikáját meg olyan kis szopós szája van... ha csak ránézek feláll a farkam..." és nevettek. Így le tudta rázni a többi szarházit és meg tudta védeni. Viszont amit ott akkor mondott a lányának azon dolgozniuk kell mert annak volt ereje mindkettejükre nézve. Így lett egy gyerek aki mindenre vissza tudott emlékezni és a többieket is emlékeztetni tudta így beindítva feltörve a "nem beszél" szabályt és mindegyik gyerek el tudat mondani pontosan miket csináltattak velük és mit tettek velük. Az a patkányhorda csak azért nem halott még mert a hátralévő életük nagyobb büntetés lesz nekik. Ez a könyvtáros csapat a főigazgatóval együtt meg kap egy órát mostantól hogy eldöntse: aláveti magát a hang-fény kínzásnak hogy végleg feltörjék saját kondícionálásukat vagy ők is mennek a baráti segítségkérő csapat után és osztoznak a sorsukban. Nincs kivétel a csapatukban. Mindegyik kondícionálva van. A főigazgató kondícionálta a többit. Ő kezdi a többi követi, ha nem akkor mehetnek ők is a picsába. 14:57- 15:00-ig hangosan ki kell jelenteniük hogy vállalják önként vagy sem.
---
autós oktatónk meg addig fog kínódni az autójával amíg el nem mond mindent a többieknek hangosan, hogy mi volt a feladata és kikkel dolgozott és kiket szivatott és kiket nem... érdemei szerint utána eldönthetitek mi legyen a sorsa.
---
A tájfun motorját csináltuk éppen és sikerült pontosan beállítani a szinkront és a hajtóerő tökéletesen egyenletesen zúgott ki a motor hátsóján. Látszottak szépen a ... gyűrűk ahogy a hajtóerő kiáramlott mint amikor a pipafüstöt valaki karikába fújja. Nem egy hanem több ilyen gyűrű is látható volt. Elkezdtem növelni a sebességet hogy lássam a teljes tartományban jól adja-e le a teljesítményt és a gyűrűk megmaradnak-e. Egyszer csak hatalmas reccsenést hallottam. Azonnal bevágtam a vészleállítót.
"Mi van? Mi történt?"
"Hallottam valami hatalams reccsenést meg kell nézni mi történt." Körbejártuk chippel (nemtom ki volt pont benne) a motort de nem láttunk semmi különöset szabad szemmel. Minden a helyén volt.
"Én nem látok semmit sem."
"Én sem, de nézzük meg a kamerák felvételeit."
"Ugyan minek, ilyen hatalmas erők jelenlétekor normális hogy időnként reccsen valami..."
"Nem. Ez valami más volt."
Elkezdtük végignézni a nagy sebességű kamerák felvételeit. Az oldalsó nézetekben jól látszott hogy egyszer csak kb félútnál egy kicsit feljebb a gázkaron, az egész állvány hirtelen megmoccan és valami apró dolog lerepül. Ez után már tudtam mi történt. A motor eltörte az állvány felső részét egy helyen és a csavarok feje lepotyogott.
"Ez hihetetlen."
"Miért?"
"Hát én ez taz állványt úgy méreteztem a legjobb motor teljesítményéhez mérten - igaz nem tettem rá biztonsági tartalékot - de alig valamivel voltunk túl a gázkar félutas állásán amikor meghaladtuk ezek szerint a legerősebb vadászgép hajtómű teljesítményét??? Hogyan lehetséges ez? Ennyivel többet jelentene hogy tökéletes a szinkron? Azt tudtam hogy erősebb lesz, de ennyivel? Madjnem 50 százalékkal nagyobb teljesítményt mutat - na jó 40%-al kb? Miért?"
"Tényleg érdekes. Csináljunk egy új állványt!"
"Ahh... nekem ma már nincs energiám ehhez így is el vagyok telve a látványtól. Inkább mérjük meg a tolóerőt lassan lentről indítva amíg el nem érjük azt a pontot amikor az állvány megmoccan."
És így tettünk a vészleállítót odakötöttem egy mechanikus érintkezőhöz hogy automatán lekapcsolja ha az állvány megmoccan. Felkötöttük a tolóerőmérőt és elindítottuk a motort. Tényleg úgy volt. kb a gázkar felénél leadta azt a tolóerőt amit a többi vadászgép motorja teljes állásban. Alig akartam elhinni hogy ez hogyan lehetséges. Tudtam a fizikáját tudtam hogy erősebb lesz, de ennyivel? Hirtelen átsuhat a fejemen a felismerés: "Az erő ugrássszerűen megnő amikor mindenki egyszerre ugyanabba az irányba fordul és tesz erőfeszítést. A spirituális törvény a fizikában is megjelenik. A fizika és a psziché ereje ugyanazon törvények szerint működnek - az univerzumot mozgató erők és azok együttműködési szabályai szerint.
Utána leültem hogy ellenőrizzem a képletek alapján is a dolgot. És rájöttem még egy pár dologra abból következően.
Még a gyakorlott vadász pilóták is érezték a különbséget - hogy a motornak van "húzása" tolóereje... pedig ugyanolyan motor volt mint a többi... na jó majdnem.
---
Tényleg az idegeim legvégső határán vagyok. Nagyon érzem. Látszólag még mindig megyek, de néha érzem hogy baj van. Csak a feladat visz tovább.
---
Azok közül akik ott voltak a new yorki előadásomon azok közül akadt egy aki nem esett át az mk-ultra típusú kondícionáló programon. Nagyon érdekes volt ilyen emberekkel találkozni. Jó volt tudni hogy egyáltalán létezik még olyan lény ezen a földön aki nem került ezeknek az őrülteknek a keze alá - aki részben még természetes módon nőt fel és csak a média és az iskolarendszer agylúgozása érte utol. Velük kapcsolatban a mac is megtanulhatta hogy ők amikor megértenek valamit a legtöbbször tényleg megértik és utána változtatnak is az életükön. Mert ez a természetes. MEgértem hogy ha ezt teszem az a másiknak fáj és hosszú távon visszaüt minden téren - ezért inkább nem teszem, mert tudom mivel jár. A brutális agylúgozáson keresztülmentek lehet hogy megérti kintellektuálisan - mint ott a teremben lévők legnagyobb része (polgári titkosszolgálatok, rendőrök, katonák, rendfenntartók, magasrangú hivatalnokok tanárok voltak jelen...) és utána a kondícionálásuk szerint a negyedik napon elkezdtek ufókról meg képtelenségekről beszélni. Ezért tudtam megmondani a mac-nek hogy 4 nap pontosan mert tudtam hogy nagy általánosságban így lettek kondícionálva. De a sok jelenlévőből - akik mind éljeneztek és helyeseltek és bólogattak meg hujjogtak meg éldákat hoztak fel és odajöttek gratuálni milyen összeszedett és okos vagyok... - csak kettő volt aki ténylegesen elkezdett önmagán változtatni és a tettei mutatták a belső változásokat. A többi is csinált valamit de hülyeségeket és félreértette a lényeget. Elkeserítő volt de én tisztában voltam ezzel hogy ez ilyen. A legtöbben akik jöttek segíteni szintén ilyenek voltak mint ez a könyvtáros brigád itt baján... Értették értettk csináltak is valamit, de titokban arra spekuláltak vagy inkább arra is, ha esetleg nem mi leszünk az erősebbek és elbukunk akkor azért ők átveszik majd a hatalmat... Ezért lassan elkezdték pl meg akarták nyitni a walk in könyvtárként a könyvtáramat... de nem ment mert ők azt hitták hogy most már ők kontrollálnak pedig leírtam hogy csak az mehet be aki keresztül egy a biztonsági rendszeren. Nincs olyan hogy ők belemódosítanak még úgy sem hogy itt már csak a másolati példányok vannak meg. Az eredetieket most már csak az fogja tudni lassan elérni aki adományozta őket és ellenőrizni akarj a hogy megvannak-e még, meg azok akik hosszú távon bizonyították a megbízhatóságukat.
Mac komlyan fontolgatta, hogy megöli magát, hogy mevédje a gyermekét aki éppen a mama pocijában volt még csak. Saját magát tekintette a legnagyobb fenyegetésnek a gyermekére nézve. Azért gondolta ezt mert amikor feltörtük kiderült hogy a volt pl egy karaktere ahol ő szervezte és fejlesztette az ember és főleg gyermek kereskedő hálózatot és ő dolgozott ki ügyes módszereket a csempészésre. Az öreg ezt a feladatot adta neki. De az Öreg gondoskodott arról is hogy fe ltudjon épülni. Mielőtt "odaadta" nekem azaz rámbízta elmondott mindent és a karakterét úgy építettük fel hogy amíg abban van addig is épüljön. A feltörés után volt egy krízis - ez mindenkinél megtörténik - ami különböző mélységű és különböző módokon nyilvánul meg, de ezt egy szerető közösségben át lehet vészelni. Ez után és közben pedig folyik a felépülési munka. A felmerülő emlékeket ki kell mondani. Amikor kimondja hangosan és a nevén nevezve mindent, akkor a történtek a helyükre kerülnek feldolgozódnak a tudat számára és elveszítik a tudaton kívülre szorulásukból fakadó hajtóerőt. Elveszítik a hatalmukat az egyén felett. Ezzel egyidőben azok is elveszítik a triggerelési és irányítási képességüket akik ezekről a sérülésekről tudnak és ki tudják használni. Szóval az utómunka nem elkerülhető. De a feltörés maga is már elveszi az irányítás lehetőségét a külső irányítgatóktól. Még vlamit át tudnak nyomni de már nagyon jelentős mértékben lecsökkennek a lehetőségeik.
Persze az utómunka nem megspórolható. Anélkül a visszarendeződés történik meg. Beszélni kell.
---
A Szabolcs ment segítei egy másik csoportnak... az eltűntek "Without a trace" sorozatban a fő nyomozó is jó arc volt nagyon akarta a felépülést átment a feltörésen is, de hullottak körülötte az emberek. Nem értette hogy mi van. Én már nem tudtam visszamenni segíteni úgyhogy a szabi ment. Elkezdett nyomozni nyíltan, de megbeszélte vele hogy az aki odamegy hozzá és el akarja majd távolítani akármilyen idokkal az lesz a hunyó aki az éppen megfordulni készülő embereket kinyíratja és olyanokat irányít oda akik nem képesek megfordulni mert végleg el vannak törve. Szóval szabi elkezdett a klasszikus módszerekkel leülni a többiekkel kérdezősködni hogy megismerje őket - persze közben felmérte hogy ki kicsoda és mire lehet számítani tőle. Benyomásokat szerzett és találkozott velük. kiderült hogy az általa legjobb haver a legmegbízhatóbbnak tartott ember akarta hogy tűnjön el a szabi. A következő lépés az volt hogy a nyomására a fazon belemegy hogy elküldje a szabolcsot. A szabi akkor már felállította a csapatát akik keményen rászálltak a fazonra és minden mozdulatát árnyékként követték, hogy kiderüljön ki ő és mit csinál. irányítja-e valaki más vagy ő mag a szervezi az egész dolgot. Közben természetesen összegyűjtötték a bizonyítékokat, telepatikus rendszer felvételei, videó, hanganyag, átkutatták a lakását autóját ismerőseit stb... ami ilyenkor rutin. Utána ennek függvényében cselekedtek. Végül pedig segített egy új csapatot építeni neki is olyanokkal akik tényleg akarták a felépülés és józanodás rendszerét.
"Is it him?"
"No. He is his brother. But he is just as good as him!"
Megbeszéltük vele hogy "bedobja a gyeplőt és elmegy kurvázni a többiekkel..." és utána kidobjuk mindenki szeme láttára... azért tettük ezt mert látható volt már az elején hogy el fognak többen is kurvulni és legyen visszatartó erő. Legyen rossz példa és lássák hogy lesz büntetés is. A szabi meg titokban folytatta amit addig csinált csak még rejtettebb módon. Nem volt off a profilom... :-D majdnem infraktust kaptam amikor ez "kiderült" hogy ő bukott el... szólnia kellett hogy mi van különben baj lett volna belőle. "Ne gondolkodj rajta!" Végül működött. Volt hatása.
---
Paranoia
"Akkor hogy volt ezzel a you are just a tool in my hand and piis and vinegar?" Kuncogtam magamban... "He is alive? You did not kill him?" "No I didn't. I played you and faked his death." "I need that guy, give it back to me!" (give IT back to me - ezt modnta mintha valami játékszerről lenne szó.) "You don't know what is my job what the old man ordered me to do and I cannot do it without that guy I need him!" "Sorry he decided to work with me in my crew." "You stole that guy from me!" "No. HE made a dicision to work with me after I got him off of your grip."
Ja nem jól emlékeztem nem ő ölte meg hanem "én" :-D Asszem végül csak megértette hogy ő is egy emberi lény és onnantól önállóan hozza a döntéseit és nem ő hozza meg ezeket helyette... asszem a csávó nem volt akkor agonosz csak az öreg által rábízott feladatot akarta végrehajtani bármilyen áron... ami egyébként egy pozitív feladat volt... csak a megvalósítás módja egy még komolyabb problémát generált.
---
Ja ti teszteltetek engem akkor... a gömi meg valamelyik másik... ki is akadtam utána rendesen baromi idegesítő volt az egész... a one billion-al... persze volt benne valós ajánlat különben nem mozdultam volna rá és nem is foglalkoztam volna vele egy pillanatig se. Valaki ott a háttérben felajánlott egy ekkora összeget és még képes is lett volna megfejelni még többel mert, "ha megépíti nekünk kifigurázzuk hogy hogyan csinálja és vissza tudunk lopni mindent. Végül is kockáztathatjuk az egész rendelkezésünkre álló pénzvagyont erre a célra..." Ki volt az?
---
mac mester... imádok emlékezni a dolgainkra! piszok jó volt veled dolgozni... veletek... az az egész csaoport ott frankón kiforrotta magát!
---