Thursday 7 April 2011

Kessergő

in memoriam:
Fábik János

A helyzet olyan, amilyen. Magában hordozza a végleteinket. Vagy elpusztulunk vagy találunk valami megoldást. A csúcson levő (zuhanó) réteg - az a pár száz szenvedélybeteg, hatalom-függő, elmebeteg már nem húzza sokáig. A kérés mindössze az, hogy a mélypontjuk mit hoz a Föld nevű bolygó számára. Van egy másik hatalom, mely nem emberi, vagy legalább is minden emberi technikától független és hatalmasabb.
Yuri Bezmenov egy nagyon szimpatikus figura. Ember. Az előadásaiban a 80-as években felfedte, hogy a titkosszolgálatok milyen technikákkal és módszerekkel dolgozzák meg saját és más népek életét. Előadásaiból az is kitűnik, hogy létezik egy rejtőzködő, titkolózó hatalom, akiknek semmi nem drága és hosszúú ideje mozgatják a szálakat, mint egy nagy sakkjátszmában, ahol a figurák az emberek. És a figurák néha elhullanak.
Az MK-ULTRA típusú programok az ember tökéletes távirányíthatóságára törekedtek. Már a 70-es években José Delgado ki-be tudta rádiófrekvenciákkal kapcsolni egy beültetett chipen keresztül egy bika agresszióját. Azóta és a föld mágneses hullámainak manipulálására alapuló scalar waves technológia képes arra, hogy bennünket embereket, a föld mozgásait, a levegő mozgásait irányítsa.
Bezmenov bemutat egy óvodát, melyben a "politikailag fontos" emberek gyermekeit tartották fogva. "Nincs látható rács és nincsenek fegyveres börtönőrök, de ez egy börtön" - mondja Bezmenov, az óvoda udvarán játszó kisgyermekeket ábrázoló képről. Igen az. "Egy börtön, amit nem ízlelhetsz, nem szagolhatsz, egy börtön az elméd számára." - hangzik el a Mátrix című filmben. 2011-et írunk ma. Ezek a programok ma ott tartanak, hogy már agymosott és manipulált szülők, kontrollált őrületbe kergető viselkedéssel a megfelelő célokra szánt programozott biorobotokat nevelnek fel. A programnak már nincsenek látható és könnyen felismerhető határai. Ha valaki komolyabban kielemzi Bezmenov előadásait, láthatja, hogy a KGB nem a levegőbe pufogtatott, komolyan megtervezték, kipróbálták, és megcsinálták több nemzettel, a tömeges gondolkodás és viselkedés-módosítás műveletét. Sok "ügynök" dolgozik úgy, hogy fogalma sincs arról, mit is csinál - hiszen születésétől fogva a programban van. Ilyen vagyok én is. Rendszerügynök voltam - ember lett belőlem. MK-ULTRA baby. Vívom a szabadságharcomat.
"How does he do it?" "This is nothing to him. He is always in it." - "You are on fire" "Dance with me" - "He cannot be driven by fear, that's for sure. Let's try shame! It is a strong drive too." - "Látod, ledob a tűzfala. ... - Te ez hallja, amit mondunk. Húzzunk el innen amíg nem késő." "Mi a véleményed róla? - Hazudik. - Mit hazudik? Nem tudom és nem is érdekel. Az egész ember bűzlik. Elhallgat valamit." "Ne haragudj, te rendes gyereknek látszol, de muszáj megtennem. Az amerikaiak atomrakétákat használtak Koszovóban. Új fejlesztésű, kis rakétákat. Add át ezt az üzenetet Pesten" "Mi újság Péter? ... Az amerikaiak atomfegyverekkel robbntottak a balkánon és az egész sajtó kussol, csodálkozol, hogy világszerte kialakulóban van egy amerika gyűlölet?" "He knows. It is too dangerous." "Dig deeper." "Jajj kisfiam elviszik apádat. Már megint itt vannak. Jajj nekem ne is nézz oda. Nem szabad, hogy lásd őket, megtalálnak. Jajj édes jó Istenem, csak élve visszahozzák." "Fiam. Baj van. Nagyon nagy baj. Beszéltem. Mindent elmondtam nekik. Csúnyán elbántak velem. Megfúrták az agyamat. - Nem baj apám. Nem szenvedtél hiába. Már sokan vagyunk. Győzni fogunk." Talán tényleg azt is gondoltam akkor. Ma már elfogadom a pusztulás tényét, de nem tudom, hogy mi lesz. Akár még a jó is megtörténhet.
Hollywood ugyanis teli van ügynökökkel. Nem csak itthon volt  a film és a színházak, média világa a titkosszolgálatok által ellenőrzött és kiemelt terület. Hollywood is hemzseg(ett) az ügynököktől. Néhányuk - csak úgy mint Bezmenov - üzent nekünk a maga módján. Filmeken keresztül, művészetekbe rejtve, dokumentumokat elveszítve, elszólásokkal. Megpróbáltak kiszivárogtatni információkat arról, hogy mi van és mi jön. Ezért a filmművészet és inkább a kommersz filmipar területén találhatunk fontos információkat a jelen megértéséhez.
Eddig úgy áll, hogy el fog pusztulni a Föld, vele az emberiség. Persze a lelketlen ember bármit megenged magának, így az ő túlélési esélyeik magasabbak, mint azoké, akik célja nem a túlélés - hanem az ember módra való élet, egészen az utolsó pillanatig. Sovány vigasz, hogy a végén ők is elpusztulnak, méghozzá kegyetlen körülmények között. Még örülök is neki, ha előbb kiszállhatok. Nem vagyok kíváncsi ugyanis arra, ami jön. És nem 2080-ban vagy még később - itt van. 1 év, 5 év, de maximum 10 év.